Alles over computers en technologie

Fabrikant van computeronderdelen

Fabrikanten en groothandels van computeronderdelen en -benodigdheden

Deze lijst van fabrikanten en distributeurs van computeronderdelen en -benodigdheden bevat vermeldingen van fabrikanten van computeronderdelen voor vele staten in de Verenigde Staten en Washington, DC. Deze directorypagina bevat fabrikanten en distributeurs van computeronderdelen in de Verenigde Staten, inclusief hun organisatie- of websitenamen, evenals hun locaties, telefoonnummers en websitelinks. Voordat u een fabrikant van computeronderdelen bezoekt die in dit document wordt vermeld, moet u hun adres, openingstijden en afspraakvereisten (indien aanwezig) controleren door hun website te bezoeken of contact op te nemen.

Importeer hoogwaardige computeronderdelen geleverd door ervaren fabrikanten bij Global Sources.

Fabrikanten van computeronderdelen in China - Selecteer de beste prijs 2021 hoogwaardige computeronderdelenproducten van gecertificeerde Chinese computer, leveranciers van computerproducten, groothandels en fabrieken op Made-in-China.com.

Wij zijn een groothandelsdistributeur en exportgericht handelsbedrijf gevestigd in Maleisië. gespecialiseerde computerproducten, auto-accessoires. Daarnaast helpen we ook andere fabrikanten bij het inkopen van hun grondstoffen. We hopen echt op lange termijn met u samen te werken om ...

10 grootste technische hardwarebedrijven

De technologische vooruitgang in de computer- en elektronica-industrie ontwikkelt zich in een snel tempo. De bedrijven die de apparaten ontwerpen en produceren die mensen verbonden houden, behoren tot de meest winstgevende en grootste ter wereld in termen van marktwaarde. Deze bedrijven produceren een breed scala aan geavanceerde hardware en apparatuur, van personal computers en mobiele telefoons tot printers en netwerktools. Sommigen van hen vervaardigen huishoudelijke apparaten zoals koelkasten, wasmachines en magnetrons. Qua mogelijkheden kunnen al deze apparaten technologische hardware worden genoemd ...

Alibaba biedt 1311 leveranciers van computeronderdelen en fabrikanten, distributeurs, fabrieken en bedrijven van computeronderdelen. Er zijn 215 OEM, 151 ODM, 10 zelfoctrooien. Vind leveranciers van computeronderdelen van hoge kwaliteit op Alibaba.

Deze pagina is uw (0) one-stop-bron voor concurrerende prijs en kwaliteit van leveranciers en fabrikanten van naaimachines. Als je problemen hebt met het vinden van een goede leverancier, plaats dan nu GRATIS je leads!

Er zijn in totaal 7 betaalde gebruikte computeronderdelen-leden op ExportHub. Hiervan zijn er 2 Standard-leden, 4 Gold-leden en 1 VIP-leden. Het team van inkopersadviseurs van ExportHub heeft onlangs 169 inkopers en leveranciers in contact gebracht. Elke maand sluiten ongeveer 45 nieuwe kopers van gebruikte computeronderdelen zich aan bij ExportHub.

Leveranciers van computeronderdelen | Fabrikanten van computeronderdelen - Goodada

Wij hebben voor u de grootste database ontwikkeld van de beste leveranciers van computer onderdelen en brengen u direct in contact met de leverancier die het beste bij u past. Goodada verzorgt ook kwaliteitsinspecties in elk land naar keuze. We beoordelen leveranciers en fabrikanten van computerhardware en ...

Computerproductiediensten. Met meer dan 40 jaar ervaring in de productie van connectoren en kabels, is Assmann Electronics, Inc. een wereldwijde leverancier van technische elektronische componenten voor duizenden industriële en consumentenproducten. We helpen bij het ontwerpen, produceren en op de markt brengen van producten voor klanten in sectoren variërend van huishoudelijke apparaten, computers, consumentenelektronica, auto's, hoogwaardige bedrading, industrie, consumenten, medische, ruimtevaart- en telecommunicatiemarkten. Assmann Electronics, Inc. is een onafhankelijk en particulier bedrijf dat snel en betrouwbaar reageert op allerlei ...

2. Hoewel een computerfabrikant alles in een computer assembleert, kunnen niet alle componenten in een computer door die computerfabrikant worden vervaardigd. Een computer heeft een processor, moederbord, geluidskaart, videokaart, diskdrives en andere componenten van verschillende bedrijven.

Deze verscheidenheid aan onderdelen omvat interne kaarten, zoals video-, audio- en uitbreidingskaarten, die de computer onmiddellijk bijwerken. Veel van deze onderdelen zijn eenvoudig te installeren, zelfs met minimale computerervaring. Geheugen vergroten Random Access Memory, of RAM, zorgt ervoor dat uw computer soepel blijft werken, zelfs wanneer meerdere grafisch-intensieve programma's of programma's actief zijn.

Computeronderdelen - CPU-componenten Laatste prijs, fabrikanten ...

Wij zijn een vooraanstaande fabrikant, distributeur, handelaar en leverancier van Premium Quality Computer D Stud.

Go Computer Supplies levert printers, printerbenodigdheden, computeronderdelen, elektronica en meer voor thuis of op kantoor. Gratis bezorging! GoComputerSupplies.com is een full-service provider met 25 jaar ervaring in het leveren van print- en dataopslagoplossingen. In onze winkel vindt u een complete catalogus van

Leveranciers en fabrikanten van computeronderdelen zijn onder meer AXLE International Limited, KEDA Electron Limited, HIGH END TECHNOLOGY LLC, FOSHAN ELEGANCE DIGITAL ELECTRICAL TECHNOLOGY CO., LTD, Zhongshan Heqian lighting Co., Ltd. , Topak Power Technology Co., Ltd, Western Digital Computer

Lijst met andere leveranciers, distributeurs, importeurs, exporteurs, wederverkopers, fabrikanten in China, India, de VS, Turkije, Pakistan, het VK, Canada, Australië en wereldwijd.

Fabrikanten, leveranciers en exporteurs van computeraccessoires

Bezoek onze TradeIndia.com-website om een ​​breed scala aan betrouwbare en eersteklas computeraccessoires te ontdekken, waaronder computercomponenten, computerhardware-onderdelen, computerprocessors en meer. Ze zijn zeer functioneel en op kwaliteit getest met geavanceerde technologie. Dicht bij mij.

Van deze onderdelen moet je andere vinden die ermee compatibel zijn. Als u een computerreparatie uitvoert, onderzoek dan eerst de onderdelen om de compatibiliteit met uw installatie te bepalen voordat u op zoek gaat naar aanbiedingen voor computeronderdelen. Het laatste dat u wilt doen, is een goede deal krijgen voor het RAM-geheugen dat niet werkt met uw systeem.

Vandaag zullen we de Chinese computerfabrikant bespreken en enkele van de beste computerfabrikanten in dit land opsommen. De meeste Chinese producten staan ​​bekend om hun goedkope kwaliteit, maar deze bedrijven maken kwaliteitscomputers en computeronderdelen, de lijst begint nu. 1. Lenovo. Tegenwoordig is dit Chinese elektronicabedrijf in alle delen van de wereld bekend omdat het nu een van de beste computerfabrikanten is.

Om te voorkomen dat u alles over computerhardware en onderdelen leert, moet u onderdelen kopen die van dezelfde generatie zijn (niet meer dan een jaar vanaf het moment dat ze op de markt komen). Koop ook in dezelfde prijsklasse. Als je een onderdeel koopt dat het duurst is, doe dan hetzelfde voor de andere onderdelen!

Computer onderdelen

Om de beste prestaties uit een videokaart te halen, is een PCI-Express- of AGP-slot vereist. Als het op een normaal PCI-slot wordt gebruikt, zal het veel langzamer werken. De meeste fabrikanten van videokaarten bieden een maatstaf voor snelheid. GPU's hebben ook RAM, hoe meer hoe beter. Zorg ervoor dat de kaart OpenGL- en Direct3D-stuurprogramma's ondersteunt.

We zijn een one-stop-bestemming voor laptoponderdelen van topkwaliteit tegen spotprijzen. We hebben nauwe banden met de grote handelaren in de branche die ons helpen om aan de uiteenlopende eisen van kopers te voldoen. Bij ons verkrijgbaar in vele categorieën en beoordelingen, ons vervangingsonderdeel voor laptops meer ...

Fabricage van onderdelen en accessoires Computer hardware onderdelen Hardware component technologie. Datakaart - Onderdelenlijst computerhardware. ASAP IT Technology is een vertrouwde distributeur van #Id_card_printer fabrikant door #Datacard.

Wij amp nbsp zijn een professionele fabrikant van amp nbsp amp nbsp van amp nbsp computerrandapparatuur, inclusief amp nbsp computer amp nbsp muis, toetsenbord, mobiele presenter, muismat, powerbank amp ... Minimale bestelling: 2000 .

Computerfabrikanten en exporteurs van ... | Zauba

606 Computerzendingen exporteren COMPUTER COMPUTERONDERDELEN COMPUTER MAIN BOARD ...

Handan Huanyi Fastener is gevestigd in Noord-China, in de buurt van de haven van Tianjin en Beijing. Huanyi Fastener is een soort productie- en leveringsbedrijf van schroefbevestigingsproducten ... Telefoon + 8615176011016 Adres nr. 1 van Huanyi Road, Technology Development Zones, Quzhou, Handan, Hebei, China.

Hier is je geliefde computerwinkel die je kan voorzien van betaalbare computeronderdelen en een maker van een pisonet.

Hier zijn enkele veelvoorkomende computerhardwarecomponenten die u vaak in een moderne computer aantreft. Deze onderdelen bevinden zich bijna altijd in de computerkast, dus u ziet ze pas als u de computer opent.

Lijst met computerprocessorbedrijven in India - Kompass

Fabrikant van computers, harde schijven, computerserviceproviders, ook in computer Pentals

Mwave is de belangrijkste online computer- en accessoireswinkel van Australië. Koop computerhardware, goedkope computeronderdelen en voordelige computers bij specialisten.

Vind stockfoto's van computeronderdelen in HD en miljoenen andere rechtenvrije stockfoto's, illustraties en vectoren in de Shutterstock-collectie. Elke dag worden er duizenden nieuwe afbeeldingen van hoge kwaliteit toegevoegd.

10. Voedingseenheid Het zet de hoofdwisselstroom om in laagspanningsgelijkstroom die aan andere onderdelen wordt geleverd. Een voeding heeft een eigen ventilator. 11. Harde schijf Dit is het belangrijkste opslagapparaat van de computer. Dit is waar de meeste bestanden van de computer (zoals die in Desktop) worden opgeslagen.

BASISONDERDELEN VAN EEN DESKTOPCOMPUTER EN HOE ... - YouTube

Hoe een desktopcomputer in te stellen (Tagalog).

De onderdelen van een computer die ons helpen de resultaten van de behandeling weer te geven, worden apparaten genoemd. Laten we meer te weten komen over een paar uitvoerapparaten.

Jain Computers - Fabrikant van school-ERP, interactieve witte digitale borden en projectoren, en laptopreparatie en -services Computerprinterdealers Laptopdealers-HP softwarebedrijven Computerreparatie en -services Computerdealers in Allahabad, Uttar Pradesh.

Synoniemen van computercomponenten, uitspraak van computercomponenten, vertaling van computercomponenten, Engelse woordenboekdefinitie van computercomponenten. nm 1.a. Een apparaat dat berekent, met name een programmeerbare elektronische machine die met hoge snelheid wiskundige of logische bewerkingen uitvoert of dat

Lijst van computerhardware- en softwarebedrijven, Andere computers ...

Draagbare harde schijf kit, harde schijf, computer onderdelen. Audmic Industrial Limited. Neen. 33, Xiangnan West Road, Nanshan Shenzhen, Guangdong. wij zijn een professionele fabrikant van multimedialuidsprekers en thuisbioscoopsystemen in Shenzhen, China. Onze belangrijkste producten zijn USB-luidspreker, 2.0ch 2.1ch 5.1ch dvd-speler, blue ray draagbare dvd-speler. CE, ROHS, FCC, UL goedgekeurde producten.

Glacier Computer - Fabrikant van industriële computers (pc's), robuuste laptops en aanverwante apparatuur. Man & Machine, Inc. - Ontwerpt en produceert robuuste industriële toetsenborden, waterdichte toetsenborden en aanverwante producten. Forward Thinking Systems - Leverancier van ERP-software, GPS-tracking en andere zakelijke softwareoplossingen. MA LABS - Fabrikant en distributeur van computergeheugenproducten, computerhardware en aanverwante producten. Waterloo Manufacturing Software - Gespecialiseerd in TACTIC-productieplanning, geavanceerde plannings- en planningssoftware.

De computer zelf heeft een processor, moederbord, RAM, grafische kaart, geluidskaart, netwerkkaart, voeding, harde schijf, voeding en koffer nodig om alles in op te bergen. Sommige moederborden hebben deze afzonderlijke uitbreidingskaarten mogelijk ook al geïntegreerd. Als je voorzichtig bent, kun je misschien zelfs je eigen aangepaste machine bouwen voor minder geld dan het zou kosten voor een vooraf gebouwd model.

Bestel nu computercomponenten bij de technologie-expert. Een breed scala aan pc-componenten vindt en koopt nu pc-onderdelen.

Computeronderdelen en hun gebruik | Kleine bedrijven - Chrono.com

Een computer kan voor bijna alles worden gebruikt, van eenvoudige berekeningen en het maken van rapporten tot het sturen van raketten de ruimte in en het simuleren van de verspreiding van kanker in lichaamsorganen. En toch, ondanks al deze complexiteit, zijn de bouwstenen van de gemiddelde computer eenvoudig genoeg voor iedereen om te begrijpen.

Computer Parts, Inc., een fabrikant van computerchips, gebruikt op activiteiten gebaseerde kosten. De volgende gebudgetteerde gegevens voor elk van de activiteitskostengroepen zijn hieronder weergegeven voor het jaar 2010. Pool van activiteitenkosten Geschatte overheadkosten Verwacht gebruik van kostenfactoren per activiteitsorder en -ontvangst $ 92.800 14.200 Graveeropdrachten 483.700 62.300 machine-uren Lassen 1.761.000 443.000 werkuren Voor 2010 , het bedrijf had 11.000 bestellingen en gebruikte 50.000 machine-uren, en de werkuren bedroegen 500.000.

Sinds 2008 is Parts Geek een one-stop online magazijnmarktplaats voor auto-onderdelen die de meest concurrerende prijzen biedt voor binnenlandse en geïmporteerde auto-onderdelen en auto-accessoires. Kies online uit miljoenen originele, OEM-, aftermarket-, gereviseerde en gereviseerde auto-onderdelen van hoge kwaliteit van vertrouwde fabrikanten en leveranciers.

Blader door onze selectie van reserveonderdelen voor computers: u vindt de beste unieke of gepersonaliseerde onderdelen in onze elektronica- en accessoireswinkels.

Productie van computeronderdelen

Onze hoge precisie en perfect reproduceerbare fotogravuremogelijkheden maken ons een toonaangevende fabrikant van computeronderdelen. Vraag een offerte aan voor het graveren van uw computercomponenten of neem contact met ons op voor meer informatie.

PCByte - Australische One Stop Online Computer Retail Store.

Koop een enorm assortiment computeronderdelen op Umart.com.au, waaronder processors, grafische kaarten, moederborden, voedingen, behuizingen, RAM en meer. Categorieën.

De krachtigste computers kunnen uiterst complexe taken uitvoeren, zoals het simuleren van kernwapenexperimenten en het voorspellen van het verloop van klimaatverandering. De ontwikkeling van kwantumcomputers, machines die dankzij kwantumparallellisme (afgeleid van superpositie) een groot aantal berekeningen kunnen verwerken, zou in staat zijn ...

Computeronderdelen Ierland | Computercomponenten kopen ... | Eurieka.fr

Hoewel dit een kleine bestelling was, verdiende Will mijn vertrouwen met zijn professionele, klantgerichte houding en uitstekende reactievermogen. De snelle levering van dit onderdeel heeft mijn bedrijf gered van een ernstig probleem met een zeer belangrijk contract. Hoewel dit een zeer kleine aankoop was, behandelde Will deze transactie alsof ik een van zijn meest waardevolle klanten was.

Ontvang de nieuwste fabrieksprijs voor computeronderdelen. Vraag offertes aan en leg contact met Filippijnse fabrikanten en leveranciers van B2B-computeronderdelen. Pagina 1.

Fabrikant van computeronderdelen. [Milton Keynes]. We bedienen de computerindustrie sinds 1991 met succes. Gespecialiseerd in het ontwerp en de fabricage van computerbehuizingen en -behuizingen, zijn we uitgegroeid tot een internationale groep die producten van hoge kwaliteit over de hele wereld levert. Met vestigingen in Nederland, UK, Duitsland en Nieuw-Zeeland hebben we een uitstekend distributienetwerk opgebouwd.

Belangrijkste producten, wij zijn een van de toonaangevende leveranciers van mobiele telefoons zoals iphone 11 pro, iphone 11 en apple watch 5-serie, inclusief grafische kaart, mijnkaart, grafische kaartsysteem, mijnkaartsysteem, antminer s19 95th, s19 pro 110th & s19j 100e mijnwerkers enz. hoofdproduct, prestaties en duizenden onderdelen op voorraad, die we distribueren naar.

Onderdelen van een computer en wat ze doen

Sommige onderdelen van een computer zijn noodzakelijk, andere zijn optioneel. Het belangrijkste computeronderdeel is het moederbord. Elk onderdeel wordt er op de een of andere manier op aangesloten, onthoud dit wanneer u koopt, u ​​krijgt waar u voor betaalt. Het kiezen van een Asus of Gigabyte kaart scheelt je hoofdbrekens zowel tijdens de bouw als onderweg.

Kort daarna kwamen reeds lang gevestigde IT-bedrijven zoals IBM en Texas Instruments op de pc-markt, en nieuwe merken zoals Commodore en Atari kwamen in het spel. In dit artikel zullen we ernaar kijken. in de pc voor meer informatie over de onderdelen en wat ze doen.

MPN staat voor Manufacturer's Part Number. Dit is een uniek nummer dat door fabrikanten wordt uitgegeven om individuele producten te identificeren. Normaal gesproken is het MPN van een product een reeks cijfers en letters. U kunt voorbeelden van MPN's op productbarcodes zien wanneer fabrikanten de MPN's en streepjescode afdrukken.

De output unit bestaat uit apparaten met behulp waarvan we de informatie van de computer halen. Deze unit is een schakel tussen de computer en de gebruikers. Uitvoerapparaten vertalen computeruitvoer in een vorm die gebruikers kunnen begrijpen.

Japan Invoer van computeronderdelen | gegevens 2014-2021 | 2022-2023 ...

Volgens onze econometrische modellen zal de import van computeronderdelen in Japan op de lange termijn naar verwachting in 2022 ongeveer JPY 39.218,70 miljoen bedragen.

Ons bedrijf en deze website zijn niet gelieerd aan, in licentie gegeven door, geautoriseerd door, distributeurs voor of op enigerlei wijze gerelateerd aan deze computerfabrikanten, en de producten die te koop worden aangeboden op onze website zijn niet vervaardigd door of verkocht met toestemming van de fabrikanten van de computers waarmee onze producten worden vervangen of kunnen worden gebruikt.

Het is een kaart met geïntegreerde schakelingen die verschillende delen van de pc verbindt, inclusief de CPU, RAM, schijfstations en alle bijbehorende randapparatuur door middel van poorten of uitbreidingsopeningen. Het bevat poorten voor elk van de interne onderdelen. Het heeft een speciale poort die is ontworpen voor stroom of ventilatoren.

Computeronderdelen en -accessoires Fabrikanten, leveranciers, groothandels en exporteurs Website voor bedrijfsregistratie. B2bmap.com biedt gratis online bedrijfsvermeldingen voor computer- en computerbedrijven - computeronderdelen en -accessoires op haar bedrijvengidssite.

1086 Fabrikanten van geassembleerde printplaten

Fabrikant van geassembleerde PCB's. J&K elektronica op maat. State-of-the-art elektronicaproductie met Layout, SMT, THT

Lijst met 1719 computeronderdelen van 305 leveranciers in Taiwan. Online vergelijking, offerte en enquête.

Lijsten met Chinese leveranciers van computeronderdelen op B2BChinaSources.com voor wereldwijde kopers. Hoge kwaliteit en kwaliteitsborging. Computeronderdelen geleverd door Chinese fabrikanten met de meest concurrerende prijzen en uitstekende kwaliteit. De lijsten brengen u rechtstreeks naar cruciale gegevens, zoals het type bedrijfsintroductie van het bedrijf, de belangrijkste producten, de doelmarkt ...

Computer onderdelen. Vuugo biedt online een breed scala aan computerhardware, waaronder pc-computer, videokaart, gaming-laptop, gamecomputer, point of sale (POS), Android-tablets, laptop, processor, een geheugen (RAM), een SSD, een externe harde schijf , een laserprinter, draadloze router, computer Canada, barcodescanner.

Onderdelen van een computer

CPU: staat voor 'Central Processing Unit' en is het 'brein' van de computer. De meeste huidige processors worden geproduceerd door Intel en hebben namen als "Pentium", "Pentium Pro" en "Pentium II". Oudere Intel-processors omvatten de families 80486 en 80386. Andere fabrikanten maken ook CPU's: Motorola voor Macintosh, AMD en Cirrus voor pc en andere.

Computeronderdelenwinkel beroemd om zijn lage prijzen.

Verkoop van gebruikte en nieuwe computeronderdelen in India. Gebruikte laptops, mobiele telefoons, enz.

Winkel op apparatuur. Onderdelen en benodigdheden Apparatuur.

Computeronderdelen - Computers - addsite.info

Rui'an Shunda Printing Machinery Co., Ltd. Professionele lamineermachine, UV-coatingmachine en lamineermachinefabrikant is het beste product.

Computeronderdelen [M-Field: mfg], computer onderdeelnummers, met alle tapedrives, moeilijk te vinden onderdelen en eol.

Aan een koper of andere opvolger in het geval van een fusie, toewijzing, herstructurering, reorganisatie, ontbinding of andere verkoop of overdracht van alle of een deel van de activa van NMB Technologies Corporation, hetzij als onderdeel van een operationele onderneming of als onderdeel van een faillissement, liquidatie of soortgelijke procedure, waarbij persoonlijke informatie van NMB Technologies Corporation over gebruikers van onze website een van de overgedragen activa is.

IDEE Computer - fabrikant van COMPUTERHARDWARE ... rvices 1. Computerhardware2. Softwareontwikkeling 3. Netwerkdiensten De informatie van dit lid is NIET geverifieerd of geverifieerd door Alibaba of een derde partij.

Fabrikant van auto-onderdelen

Door continue controle te behouden in alle stadia van de productiecyclus, creëert ZENTPARTS alleen producten van hoge kwaliteit voor professionele autoreparatie. GARANTIE BELEID. Uitstekende kwaliteit is ongetwijfeld een voordeel en garandeert een gegarandeerde levensduur van 24 maanden voor elk onderdeel.

Показано 73 записи