Alles over computers en technologie

Betekenis van computerluidspreker

Wat is een spreker? | Waarom hebben we computerluidsprekers nodig?

De luidsprekers bestaan ​​uit een conus, een ijzeren spoel, een magneet en een behuizing (behuizing). Wanneer de luidspreker een elektrische invoer van een apparaat ontvangt, stuurt hij er stroom doorheen waardoor deze heen en weer beweegt. Deze beweging laat vervolgens de buitenste kegel trillen en genereert geluidsgolven die door onze oren worden opgepikt.

De luidsprekers worden meestal per paar geleverd, waardoor ze stereogeluid kunnen produceren. Dit betekent dat de linker- en rechterluidspreker audio op twee volledig gescheiden kanalen uitzenden. Met twee luidsprekers klinkt de muziek veel natuurlijker omdat onze oren gewend zijn om geluiden van links en rechts naar ...

Om Bluetooth-luidsprekers aan te sluiten, zet u ze aan en zoekt u naar "Een apparaat toevoegen" in Windows. Windows leidt u door de installatie. U wilt misschien ook dat de gebruikershandleiding van de luidspreker het proces kent om de luidsprekers in de koppelingsmodus te sturen. De standaardprocedure is om de ...

Sommige computerluidsprekers hebben equalizerfuncties zoals bas- en treble-regelaars. Interne versterkers hebben een externe voedingsbron nodig, meestal een AC-adapter. Meer geavanceerde computerluidsprekers hebben mogelijk een subwoofereenheid om de basweergave te verbeteren, en deze eenheden bevatten meestal de ...

Computerluidsprekers - definitie van computerluidsprekers door The Free ...

spreker - iemand die de taal spreekt; iemand die praat (vooral iemand die een openbare toespraak houdt of iemand die bijzonder spraakzaam is); “De spreker aan het begin”; "een leraar van nuttige stelregels".

Computerluidsprekers werden in 1990 geïntroduceerd door Altec Lansing. Computerluidsprekers variëren sterk in kwaliteit en prijs. Computerluidsprekers die doorgaans bij computersystemen worden geleverd, zijn klein, van plastic en hebben een slechte geluidskwaliteit. Sommige computerluidsprekers hebben equalizerfuncties zoals bas- en treble-regelaars.

Een handige functie van de G560 is de Bluetooth-compatibiliteit, waarmee je je eigen muziek vanaf een smartphone kunt streamen. Dit betekent dat je zo'n beetje alles op deze speakers kunt afspelen en dat je de bediening eenvoudig van persoon op persoon kunt overdragen. Als je iets krachtigs nodig hebt voor een geïmproviseerde...

De meeste computerluidsprekers zijn actieve luidsprekers, wat betekent dat ze een interne versterker hebben waarmee u het volume of de amplitude van het geluid kunt verhogen. De luidsprekers worden meestal per paar geleverd, waardoor ze stereogeluid kunnen produceren uit twee afzonderlijke audiokanalen.

Definitie van computerluidsprekers | PCMag

Wat betekenen computerluidsprekers echt? Ontdek het in PCMag's uitgebreide encyclopedie van technologie en informatica.

Computerluidsprekers of multimedialuidsprekers zijn luidsprekers buiten een computer die de ingebouwde low-fidelity-luidspreker uitschakelen. Ze hebben vaak een interne versterker met laag vermogen. De standaard audio-aansluiting is een 3,5 mm stereotelefoonaansluiting, vaak gecodeerd limoengroen voor computergeluidskaarten.

De computerluidspreker is een uitvoerapparaat dat de gebruiker auditieve feedback geeft over de toestand van de computer. Het kan zo geavanceerd zijn als een 8-kanaals surround sound-systeem voor het afspelen van films en dergelijke, of zo basaal als de ingebouwde "pieperluidspreker" die alleen tot taak heeft kritieke fouten in de opstartvolgorde aan te geven wanneer video-uitvoer niet beschikbaar is .

Hier vind je de betekenis van computerluidsprekers, synoniemen voor computerluidsprekers en afbeeldingen voor computerluidsprekers.

Computerluidspreker: definitie van computerluidspreker en synoniemen ...

Sommige computermonitoren hebben vrij eenvoudige ingebouwde luidsprekers. Laptops worden geleverd met ingebouwde luidsprekers. Door de beperkte ruimte die beschikbaar is in laptops, produceren deze luidsprekers over het algemeen een slechte geluidskwaliteit. Voor sommige gebruikers is een kabel van de audio-uitgang van de computer naar een bestaand stereosysteem handig.

Voor de prijs krijg je een 2.1-systeem, wat betekent dat er stereoluidsprekers op je bureau staan ​​en een subwoofer eronder. Alles is bedraad, maar met slechts drie snoeren tussen elk van de componenten, zou kabelbeheer niet al te moeilijk moeten zijn.

De signaalingangsconnector is vaak een 3,5 mm-aansluiting; Soms worden RCA-connectoren gebruikt en een USB-poort kan zowel signaal als stroom leveren. Batterijgevoede draadloze Bluetooth-luidsprekers hebben geen verbinding nodig. De meeste computers hebben ingebouwde luidsprekers met laag vermogen en hoge kwaliteit; als het extern is...

Computerluidsprekers of multimedialuidsprekers zijn luidsprekers die worden verkocht voor gebruik met computers, hoewel ze over het algemeen ook geschikt zijn voor andere audiotoepassingen, bijvoorbeeld voor een mp3-speler. De meeste van deze luidsprekers hebben een interne versterker en hebben daarom een ​​stroombron nodig, die kan worden gevoed via het lichtnet, vaak via een AC-adapter.

Stedelijk Woordenboek: spreker

Spreker. Wanneer een persoon iemands hoofd ontvangt en zijn vriendin of vriend belt hen en om niet op heterdaad te worden betrapt, zetten ze het op de luidspreker en voeren ze een normaal gesprek alsof er niets aan de hand is. Jack: Ik was een film aan het kijken met Jill en toen begon ze me een beetje informatie te geven en in het midden belde Sue mijn vriendin.

Computergebruikers over de hele wereld zijn op zoek naar goede luidsprekers voor een redelijke prijs waarmee ze films kunnen kijken, naar muziek kunnen luisteren en games kunnen spelen. Wat betreft gamers, ze hebben al veel geld uitgegeven om hun gaming-pc's te bouwen en kunnen het zich daarom niet veroorloven om te veel uit te geven aan luidsprekers.

Sommige van de luidsprekers op deze lijst hebben eenvoudige analoge aansluitmogelijkheden, maar de meeste bieden een of andere vorm van digitale verbinding, wat betekent dat je ze rechtstreeks op de USB-poort van een computer kunt aansluiten. Anderen hebben draadloze Bluetooth-connectiviteit, zodat u de luidsprekers eenvoudig kunt koppelen met al uw Bluetooth-apparaten, waaronder ...

Dit betekent dat een toename van 10 decibel de intensiteit van het betreffende geluid altijd met een factor 10 versterkt. Achteraf gezien maakt een stofzuiger ongeveer 70 decibel en een gemiddelde grasmaaier rond de 90. Uiteraard het laatste. is aanzienlijk sterker dan de eerste.

10 beste computerluidsprekers onder $ 50 - Muziekrecensie

Wanneer u op zoek bent naar goedkope computerluidsprekers, vindt u de meeste modellen verzegelbaar in plastic koffers. Het is bekend dat kunststoffen gevoeliger zijn voor buzz, probeer een paar houten kisten te kopen. Sommige bedrijven maken ze voor minder dan $ 75, dus voor iets meer kun je ...

Of je nu een traditionele desktop-pc gebruikt of een laptop met ingebouwde luidsprekers, je hoeft geen genoegen te nemen met blikkerig, onbevredigend geluid. Elk van deze geavanceerde opties geeft je een mooie geluidskwaliteit en een behoorlijke hoeveelheid bas, zodat je de muziek echt kunt voelen. Ze zijn ook geweldig voor gamers die ten volle willen profiteren van de explosies, en sommige bieden ook de mogelijkheid om een ​​subwoofer toe te voegen.

Wanneer u op zoek bent naar computerluidsprekers, wilt u luidsprekers die uw pc-geluid naar voren brengen zonder uw oren te belasten. U wilt de informatie die op deze YouTube-video wordt verzonden niet missen, of de melodie van uw favoriete muziek niet missen.

In het afgelopen decennium is er een actieve ontwikkeling geweest van alternatieve tijd-frequentie representatieschema's, onafhankelijk van computationeel muziekonderzoek en grotendeels theoretisch.

Beste computerluidsprekers onder de 100: een volledig overzicht in 2021

Als het gaat om computerluidsprekers, zijn ze te goed en te snel geëvolueerd, zodat de luidsprekers die het niet konden bijbenen worden gevonden en dit betekent ook altijd dat je, tenzij je een van de beste kunt krijgen, eeuwen achterloopt.

Dus de volgende keer dat u een nieuwe tv koopt en het geluid niet is wat u ervan verwachtte, kunt u er zeker van zijn dat u nog steeds de geluidskwaliteit krijgt die u in gedachten had! In het bovenstaande artikel wordt uitgelegd hoe u computerluidsprekers op de tv aansluit voor degenen die de geluidsproductie van hun tv willen verbeteren.

Informatica Betekenis in algemene termen. Technisch gezien betekent een computer een rekenmachine of een programmeerbare elektronische machine. De computer wordt gebruikt om een ​​reeks instructies snel en nauwkeurig uit te voeren.

Begrijp hoe uw luidsprekers werken. Om te leren hoe u problemen met luidsprekers kunt oplossen, is het een goed idee om de basisprincipes van het bedienen van uw luidsprekersysteem te kennen: Geluidssignalen die in uw computer worden gegenereerd, worden vanaf uw computer naar de luidsprekerpoort (meestal groen) gestuurd. Je plugt je speakers in deze poort en het geluid gaat door

Top 10 beste goedkope computerluidsprekers - Budget thuisbioscoop

2. ELEGIANTE USB-aangedreven soundbar-luidsprekers voor desktop. Met een lengte van iets meer dan 16 inch biedt de slanke Elegiant soundbar een eenvoudige plug-and-play USB-installatie en hoge geluidsniveaus die een kamer kunnen vullen. USB-voeding en batterijlading maken de Elegiant soundbar gemakkelijk draagbaar.

Als u op zoek bent naar de beste computerluidsprekers onder de $ 50, leest u zeker het juiste artikel. Computerluidsprekers spelen een sleutelrol bij het werken met de computer, of u deze nu op uw werk of thuis gebruikt. Desktops of laptops hebben meestal kleine ingebouwde luidsprekers, maar het geluid van deze luidsprekers is erg vervelend, verwarrend en zwak.

De pc-luidsprekers hebben een vermogen van 3 W tot 500 W, van twee luidsprekers tot vijf luidsprekersystemen, met Bluetooth-connectiviteit waardoor streamen vanaf uw apparaten zonder kabels of kabels mogelijk is. De subwoofers leveren diepe basfrequenties die je echt kunt voelen, terwijl je met de 3,5 mm-aansluitingen verbinding kunt maken met je smartphone, tablet, mp3-speler of privé luisteren met

Computercriminaliteit zijn illegale handelingen die worden gepleegd met behulp van computers. Deze illegale handelingen zijn in strijd met de wetten van het land.

Prachtige computerluidspreker voor prachtige geluiden - Alibaba.com

Alle. De computerluidsprekers die op Alibaba.com worden vermeld, zijn gemaakt van stevige materialen waardoor ze duurzaam zijn en tegelijkertijd topprestaties leveren. Het instellen en gebruiken van hun lens is eenvoudig omdat fabrikanten ingebouwde gebruiksrichtlijnen hebben. Ze zijn klaar om verbinding te maken met verschillende apparaten, waaronder televisies, mobiele telefoons ...

Een muis en microfoon zijn bijvoorbeeld invoerapparaten die worden gebruikt om gebruikersactiviteiten vast te leggen en om te zetten in gegevens die naar de centrale eenheid worden verzonden. Een harde schijf is een opslageenheid waar gegevens worden opgeslagen en geopend door andere apparaten. Een monitor of een luidspreker zijn uitvoerapparaten die de verwerkte gegevens omzetten in (respectievelijk) video- en audiosignalen.

Kunjungi Logitech voor mensen met een spreker voor een computer of voor een tempat van een woordspeling Anda menging met suara yang dahsyat.

Geniet van hifi-geluid wanneer u nieuwe pc-luidsprekers van Mwave koopt! Mwave biedt een breed scala aan pc-speakers van instap stereo speakers tot 5.1 en 7.1 surround speakersets. Ook zijn er bedrade en draadloze soundbars verkrijgbaar tegen scherpe prijzen.

Fabrikanten en leveranciers van computerluidsprekers, computer in China ...

Fabrikant / leverancier van computerluidsprekers, lijst met fabrikanten van computerluidsprekers en fabrieken in China, Vind snel gekwalificeerde Chinese fabrikanten van computerluidsprekers, leveranciers, fabrieken, exporteurs en groothandelaren op Made -in-China.com.

Plaats hem op de vloer in de buurt van de andere luidsprekers. Een zacht oppervlak dat het gezoem van trillingen minimaliseert, is waarschijnlijk het beste. Meer informatie, niet per se nodig om te lezen, tenzij je meer wilt weten en geïnteresseerd bent: de verschillen in speakerafmetingen, massa's en typen constructie produceren verschillende soorten geluiden anders.

De onbetwiste koning van goedkope computerspeakers anno 2020 is het Logitech Speaker System Z323. Deze twee luidsprekers van 30 W bieden 360-graden geluid, een subwoofer van 10,2 cm voor betere bas, RCA- en 3,5 mm-audio-ingangen en een hoofdtelefoonaansluiting. Dankzij RCA-aansluitingen kan de luidspreker ook dienst doen als goedkope extra luidspreker voor uw dvd-speler, gameconsole of ...

Beoordeeld door Web Webster Leer meer over elk van de 5 generaties computers en de belangrijkste technologische ontwikkelingen die hebben geleid tot de computerapparaten die ...

Computerluidsprekers | Home-audio en luidsprekers | Bron

Ontdek de nieuwe luidsprekers en computerheadsets om uw dagelijks leven buitengewoon te maken. Koop vandaag nog Logitech-computerluidsprekers.

Computerluidsprekers, VOTNTUT Desktop-luidsprekers Bluetooth 5.0 USB-pc-luidsprekers, USB-aangedreven stereo Soundbar-luidspreker voor computer, desktop, laptop, telefoon, iPad (luidspreker) computer).

Hier kunt u de transparante illustraties, pictogrammen en clipart van HQ Computer Speakers verkennen met filterinstellingen zoals grootte, type, kleur enz. Perfectioneer uw persoonlijke project of ontwerp met deze transparante PNG-afbeeldingen van Computer Speakers, maak het nog persoonlijker en aantrekkelijker.

Computerluidsprekers. Televisie en thuisbioscoop.

Beste 5.1-computerluidsprekers [januari 2021] - SpeakersMag

Ook ontbreekt de koptelefoonaansluiting, wat betekent dat als je een koptelefoon wilt aansluiten, je dat speakersysteem van de computer moet loskoppelen en de koptelefoon erin moet steken. De prijs is zeer betaalbaar in vergelijking met veel andere 5.1 audiosystemen. Logitech maakt altijd geweldige producten in ...

In computertermen is een luidspreker een van de uitvoerapparaten. De computerluidsprekers verwerken de signalen van de geluidskaart en presenteren deze als hoorbaar geluid. Computerluidsprekers lijken op een behuizing, met een kegel en een elektromagnetische spoel. Er zijn verschillende soorten computerluidsprekers, je ...

Er wordt vaak gezegd dat de kwaliteit van een luidspreker subjectief is, maar studiomonitors zijn meetinstrumenten: ze meten het geluid van je audiomateriaal, of het nu gaat om spraak, muziek of effecten. Meetinstrumenten moeten precies aangeven wat ze meten. Als ze een te hoge waarde rapporteren of

De officiële Bose-site. Ontdek innovatieve oplossingen om u te helpen meer te voelen, meer te doen en meer te zijn. Koop hoofdtelefoons, luidsprekers, draagbare apparaten en wellnessproducten.

Computerluidsprekers / luidsprekers voor elk apparaat | Orb-audio

Breng geweldig geluid naar uw computer, tv, tablet of telefoon. Houd het simpel en overzichtelijk met onze miniversterker- en luidsprekerpakketten. Onze nieuwste Mini-T-versterker is klein - 4 "breed x 1" hoog - en biedt geweldig geluid, eenvoudige bediening en optionele Bluetooth. Onze Booster Mini-versterker is slechts 1 "breder en voegt optische invoer, afstandsbediening en dialoogversterkende EZ Voice-modus toe. Beide zijn kleiner, aantrekkelijker en klinken beter dan de meeste soundbars en Bluetooth-luidsprekers. U kunt ook onze geheel nieuwe compacte subMINI toevoegen ultra-subwoofer (slechts een 9 "kubus) om bas met een volledig bereik te bieden zonder ...

Als je geen koptelefoonliefhebber bent, heb je ofwel te maken met vreselijke laptopluidsprekers of vreselijke luidsprekers die in je monitor of alles-in-één pc zijn ingebouwd. Als jij dit bent, dan heb je waarschijnlijk een aantal geweldige externe luidsprekers nodig. Je wilt ook geen fortuin uitgeven aan een Harmon Kardon 5.1-surroundsysteem, dus hebben we een aantal van de beste computerluidsprekers verzameld voor minder dan honderd dollar.

luidsprekers. De manier waarop de cursus wordt gepresenteerd, vereist mogelijk enkele kleine aanpassingen op basis van culturele factoren en achtergronden van studenten, maar de inhoud blijft in wezen ongewijzigd. Bij de algemene verkiezingen van november 2000 stemden de inwoners van Utah om Engels de enige officiële taal van de staat te maken.

Een korte geschiedenis van de luidsprekerconus. Toen opgenomen audio via de fonograaf van Thomas Edison zijn weg vond naar Amerikaanse huizen, werden afspeelapparaten mechanisch aangedreven. Grote, taps toelopende hoorns werden gebruikt om het geluid te projecteren (zie foto rechts). In 1898 vond Oliver Lodge een "bellowing phone"-luidspreker uit die erg leek op de moderne en gewone kegelluidspreker. Echter, aangezien versterking van het elektrische signaal niet mogelijk was tot de uitvinding van de triode vacuümbuis in 1906, werd Lodge's "balgtelefoon" niet gebruikt als luidspreker voor een audiosysteem.

Luidsprekers voor laptops en pc's | USB-luidsprekers en computer | Argos

Deze zullen er ook geweldig uitzien op uw bureaublad. Op zoek naar een gloednieuwe computer? Overweeg de Apple Mac-lijn met zijn uitstekende verzameling machines die in gelijke mate superieure prestaties en prachtige esthetiek leveren. Veelzijdig, gebruiksvriendelijk en met een schitterend scherm, een ervan is een investering die de moeite waard is.

Tenzij uw computer erg oud is, zijn de aansluitingen groen gecodeerd voor lijnuitgang - voor luidsprekers of hoofdtelefoons - blauw voor lijningang en roze voor een microfoon. De microfoon- en luidsprekeraansluitingen hebben mogelijk ook kleine afbeeldingen ernaast.

Addnew Technologies Limited - Fabrikant van computerluidsprekers ... spelers, computerluidsprekers, 2.1-kanaals / 4.1-kanaals / 5.1-kanaals multimedia-subwoofersystemen, vacuümbuisluidsprekersystemen en dvd-thuisbioscopen - allemaal in één op verschillende flexibele en efficiënte manieren. Naast de opperste kwaliteit, de. ..

Wat betekent Pcsp? Pcsp staat voor Personal Computer Speaker/Sound. Dit acroniem / jargon behoort over het algemeen tot technologie, informatica, enz. Categorie.

Computerluidsprekers

Alleen al de Klipsch ProMedia 2.1-computerluidsprekers leggen de lat hoger voor wat wordt gedefinieerd als uitzonderlijk geluid van een computeraudiosysteem. Twee hoornsatellietluidsprekers en een robuuste subwoofer zorgen voor een kristalheldere, omhullende akoestiek die uw games, films en muziek naar een hoger niveau tilt.

Audio-uitvoer van uw installatie is een zeer belangrijk onderdeel van uw algehele computerervaring. Een van de meest voorkomende audioproblemen waarmee gebruikers worden geconfronteerd, is dat ze plotseling kunnen ontdekken dat het luidsprekervolume van hun computer op onverklaarbare wijze is verlaagd. Hoewel dit inderdaad een erg vervelende situatie is, betekent dit niet automatisch dat je een nieuwe luidspreker moet kopen om het probleem op te lossen.

Dell's Price Match Guarantee maakt het gemakkelijk om geweldige deals te vinden voor Dell desktops, laptops, tablets en elektronica.

Computerluidsprekers hebben verschillende responsmodi. Terwijl sommige luidsprekers maar één audio-aansluiting bieden. Computerluidsprekers zijn in de eerste plaats ontworpen voor gebruik met uw desktop- of laptopcomputer. Dus als je het op je andere telefoons kunt gebruiken, is dat ook geweldig. Dankzij specifieke invoerapparaten kunt u zelfs luisteren op uw apparaat, tablet of zelfs een projector. Grootte en locatie: - Bij het kopen van een computerluidspreker is het erg belangrijk om rekening te houden met de grootte van de luidsprekers. Want waar je ook gaat en deze luidsprekers op die plek plaatst, vanwege de grootte van deze luidsprekers, zouden er geen ...

Показано 60 записей