Alles over computers en technologie

Computerluidsprekers met meerdere ingangen

Luidsprekers met meerdere inputs - Best Buy

Best Buy-klanten geven vaak de voorkeur aan de volgende producten wanneer ze op zoek zijn naar luidsprekers met meerdere ingangen.

Mijn vraag is, is er een manier om twee bedrade ingangen op dezelfde set luidsprekers te hebben? (Zoiets als een koptelefoonaansluiting, maar dan omgekeerd?). Hoewel er in theorie geluid uit zowel de stip als het chromen apparaat zou kunnen komen, zou het in de praktijk slechts één tegelijk worden gebruikt. Als zo'n apparaat bestaat (een schakelaar, een soort mixer?) zou ik willen dat het automatisch schakelt (indien nodig) tussen ingangsbronnen, afhankelijk van wat het geluid actief heeft. (Of, als het nog steeds de geluiden van de twee ingangen zou combineren, zou dat ook leuk zijn). En ik zou het stereogeluid van alles willen behouden ...

Hoewel de Z625 duurder is dan de meeste luidsprekers op deze lijst, is de subwoofer alleen al aantoonbaar de moeite waard. Als je rekening houdt met de mogelijkheid om de lage en hoge tonen te regelen, krijg je meerdere functies die gewoon niet zo gebruikelijk zijn in goedkopere modellen.

Ik probeerde nog een splitter toe te voegen en te stapelen zodat ik een extra invoer kon hebben, maar het enige dat ik kreeg was een luide brom-feedback. Is er een elegantere oplossing voor dit probleem, ik heb verschillende zoekopdrachten uitgevoerd op Google en Amazon, maar ik denk dat ik de verkeerde trefwoorden gebruik om nuttige informatie te verstrekken ...

Amazon.com: aangedreven computerluidsprekers

Deze luidsprekers zijn een serieuze upgrade van de ingebouwde luidsprekers van uw computer, worden geleverd met een subwoofer voor een uitgebreide basweergave en hebben een bedrade afstandsbediening voor eenvoudige bediening.

Logitech Z407 Bluetooth-computerluidsprekers met subwoofer en draadloze bediening, meeslepend geluid, eersteklas audio met meerdere ingangen, USB-luidsprekers.

De beste pc-luidsprekers zijn een must voor elke computerconfiguratie. Of je nu thuis een computerbureau hebt of wilt genieten van muziek, films of games op je computer, 5.1-luidsprekers kunnen je audio-ervaring veranderen. Deze speakers hebben een kristalhelder geluid en zijn tegelijkertijd geschikt voor je laptop

Een ander veelvoorkomend voorbeeld zijn gebruikers met verschillende luidsprekeropstellingen, zoals een normale opstelling en een surround-soundopstelling, beide aangesloten op hun Windows-computer. Als u meerdere audio-uitvoerapparaten op uw computer hebt aangesloten, kunt u ertussen schakelen wanneer u maar wilt.

De beste computerluidsprekers voor 2021

Zelfs draagbare Bluetooth-luidsprekers kunnen dienen als systemen uit één stuk voor uw pc als ze een audio-ingang van 3,5 mm hebben of een USB-verbinding ondersteunen (of als uw computer Bluetooth heeft). Hoe zit het met boekenplankspeakers? De term boekenplankluidspreker beschrijft in het algemeen elke luidspreker die comfortabel op een plank past en bedoeld is voor gebruik in een stereopaar of andere meervoudige luidspreker.

Connectiviteit met uw luidsprekers is essentieel en eenvoudig. De meeste luidsprekers hebben hun ingangen op de eerste luidspreker, hetzij aan de voorkant, hetzij aan de achterkant. Aan de achterkant van de luidspreker hebben veel van hen de 3,5 mm jack-ingang om deze handmatig op de computer aan te sluiten. Sommigen van hen hebben ook RCA-poorten.

Er is onlangs een reeks vragen geweest van muzikanten met de vraag in hoeverre het mogelijk is om meer inputs en outputs toe te voegen aan een bestaande audio-interface, aangezien hun opname- en afspeelvereisten geavanceerder worden. Degenen die bijvoorbeeld van stereowerk naar surroundwerk gaan, hebben in plaats daarvan mogelijk zes uitgangen nodig.

De SoundSticks II heeft niet alle features - meerdere ingangen, treble- en bass-regelaars, koptelefoonaansluiting - van sommige andere computerluidsprekers, maar het uiterlijk is nog steeds opvallend en het systeem biedt een zeer goede geluidskwaliteit voor de prijs. Als je smaak neigt naar heldere details in de hoge tonen met wat bas ...

Amazon.sa: Computerluidsprekers: Elektronica

Logitech Z407 Bluetooth-computerluidsprekers met subwoofer en draadloze bediening, meeslepend geluid, eersteklas audio met meerdere ingangen, Logitech USB-luidsprekers.

Maintenant, si vous achetez un ensemble d'enceintes avec un gros subwoofer, et que vous les emmenez chez vous avec un ensemble de fichiers audio de 128 kbps, vous pourriez être contrarié par la confusion des sons graves, même sur ce gros sous-marin duur. De reden is dat de superlage en superhoge frequenties als eerste te lijden hebben van digitale muziekcompressie, die ongeveer hetzelfde werkt als de afvalpers in Star Wars: Episode IV.

Deze meerdere invoeropties maken het eenvoudig om uw pc, gameconsole, iPod, dvd-speler en elk ander apparaat met een hoofdtelefoonaansluiting (3,5 mm), RCA of 6-kanaals directe ingangen aan te sluiten. Het stelt u ook in staat om tot twee apparaten tegelijk aan te sluiten zonder dat u de verbinding hoeft te verbreken wanneer u tussen deze twee audiobronnen schakelt.

Doe met ons mee terwijl we de beste computerluidsprekers belichten die online beschikbaar zijn, er zijn hele hosts die betaalbaar zijn in de detailhandel en met elkaar concurreren, maar we zijn erin geslaagd om ze recht op hen neer te zetten in een lijst van de top tien in willekeurige volgorde . Voor dagelijks computergebruik, de meesten van ons ...

De 4 beste computerluidsprekers in 2021 | Beoordeling door Wirecutter

We hebben ook de voorkeur gegeven aan modellen met verschillende aansluitmogelijkheden. Grootte en componenten: we hebben voornamelijk 2.0-systemen getest, die alleen een linker- en rechterluidspreker hebben die bedoeld zijn om op je bureau te zitten, aangezien deze systemen verreweg het meest voorkomen. Maar we hebben ook 2.1-systemen getest, waaronder een subwoofer die onder je bureau past.

Als je een filmfanaat bent, is surround sound de juiste keuze. Hoewel niet het handigst voor uw bureau, heeft het Logitech Z906 surround sound-systeem luidsprekers die klein genoeg zijn met verschillende montagemogelijkheden om het de aandacht waard te maken. De set bevat vier satellietspeakers om om je heen te plaatsen, een center speaker, een front trigger subwoofer en een control module om de output te regelen.

Logitech Z407 Bluetooth-computerluidsprekers met subwoofer en draadloze bediening, meeslepend geluid, eersteklas audio met meerdere ingangen, USB-luidsprekers.

Als je meerdere audio-uitgangen hebt, kun je meerdere speakersets gebruiken om ofwel geluid naar een andere kamer te pompen of een surround sound-opstelling te creëren.

Top 10 beste 2.1 computerluidsprekers van 2021 - Beoordelingen

Een 2.1 computerluidspreker is meestal een 3-delige luidsprekerset met een subwoofer en twee satellietluidsprekers. Je films, liedjes en games kunnen een nieuw leven krijgen met deze luidsprekersystemen. De geluidskwaliteit die ze produceren is ongeëvenaard. Dynamische audio met geweldige bas is het belangrijkste.

Hoe kan ik 3 verschillende muzieknummers tegelijk afspelen op mijn computer, zodat song1 wordt afgespeeld in speaker1, song2 in speaker2 ... Kan dit door te programmeren? Welk aanvullend materiaal heb ik nodig? Heb ik 3 aparte geluidskaarten nodig? Aangezien de hardware aanwezig is, hoe zou ik de audio-uitvoer van een bepaald nummer naar een bepaalde luidspreker "routeren". Zo niet, is er dan speciale hardware die meerdere inputs en outputs aankan? Waardeer uw deskundige meningen.

80 watt vermogen gecombineerd met nauwkeurige digitale signaalverwerking (DSP) om meeslepend en realistisch geluid te leveren. Hoor heldere hoge tonen, krachtige middentonen en lage tonen en alle bas die je aankan. Met de draadloze bedieningsknop en luidsprekers met twee standen kun je je geluid en stijl regelen.

als een luidspreker maar één ingang heeft, komt dat waarschijnlijk omdat hij niet meer dan één ingang ondersteunt. Als je het probeert, kan dit de elektronica in de luidspreker beschadigen. Als u er echter een uit laat terwijl de andere aan staat, kunt u misschien wegkomen door de ene uit te zetten en de andere aan te zetten zonder dat u uw luidsprekers elke keer hoeft los te koppelen en weer aan te sluiten.

Goede 2.1 speakers met meerdere ingangen | AnandTech-forums ...

Geprefabriceerde desktops Barebones Raspberry Pi en Single Board-computers Thuisbioscoopcomputers Consumentenelektronica Digitale camera's en videoconsolegames Mobiele apparaten Audiocomponenten Televisies Apple Windows Software Open source-besturingssystemen Programmeren PC-games Gedistribueerd Computeren Sociale zekerheid OT Discussieclub Politiek en nieuws Vraag een professionele technicus De Garage Gezondheid en fitness Huis en tuin Vragen van het Forum Vragen van het Forum en.

Ik wil dat het werkt als een bluetooth-luidspreker (daarmee bedoel ik dat de audiovertraging erg laag is en dat de computer het als een luidspreker herkent en eenvoudig en zonder apps van derden op de telefoon kan worden aangesloten). Als het niet mogelijk is om wifi te gebruiken, werkt bluetooth ook, maar ik wil een manier om de bron te beheren die momenteel in gebruik is.

Logitech is een bekend merk in de geluidsmarkt. Ze staan ​​erom bekend de beste elektronische producten op de markt over de hele wereld te produceren. Dit item is een van hun beste producten met geweldige functionaliteit.3.5mm-ingangen kunnen worden gebruikt voor eenvoudige aansluiting op een gameconsole, dvd-speler of iPod.

Klik op de plusknop om een ​​nieuwe track toe te voegen. Er verschijnt een menu, selecteer gewoon een item gemarkeerd als "invoer + één cijfer" (één cijfer staat voor een monomicrofoon; twee cijfers voor een stereomicrofoon), zoals "invoer 1". Maak een andere track en kies een andere ingang dan de eerste, zoals "entry 2" ...

Computerluidsprekers - Laptops en computers

Fantech Computer Luidspreker Stereo 2.0 Bas Luid Aangedreven door USB 3,5 mm ingang LED-verlichting Luidspreker voor pc, desktop, laptop, computer, mobiel (GS203) (zwart). $ 27,99. Betaal geen 39 dollar.

Resolutie 568x640. Naam Computerluidsprekers met meerdere ingangen - Subwoofer Clipart - Png Download. Grootte 131 KB.

Met helder en krachtig geluid uit een veelzijdige 2.1-opstelling met meerdere ingangen, is de Logitech Z407 in een handomdraai te

Bovendien is deze geweldige computerluidspreker voorzien van RCA-ingangen waarmee je eenvoudig gamesystemen, mixers en meer kunt aansluiten. Om een ​​verbeterde geluidskwaliteit te bieden, wordt het geleverd met luidsprekerconussen die niet zijn afgedekt. 2. Bose Companion 2-serie III-multimedia...

Kun je opnemen met 2 USB-microfoons op 1 computer?

ASIO staat voor Audio Stream Input Output. En ASIO4ALL voedt in wezen de geluidskaart van uw computer, waardoor deze tegelijkertijd toegang heeft tot meerdere in- en uitgangen. Wanneer u Adobe Audition opent, gaat u naar Bestand en vervolgens naar Voorkeuren. Stel uw apparaatklasse in op ASIO en ASIO4All v2 als apparaat.

Inleiding Omdat de computer een veelzijdige machine is, kan hij verschillende soorten gegevens verwerken. dus om met dit soort gegevens te werken, hebben we verschillende soorten apparaten nodig die ons kunnen helpen om dit soort gegevens in de computer in te voeren en hun uitvoer te ontvangen. In dit hoofdstuk zullen we ook veel apparaten behandelen, zoals toetsenbord, muis, joystick, lichtpen , printer, luidspreker, enz.

Daarom worden de meeste externe luidsprekers in computers versterkt, wat betekent dat ze elektriciteit gebruiken om het signaal te versterken. Luidsprekers die de geluidsinvoer kunnen versterken, worden vaak actieve luidsprekers genoemd. U kunt meestal zien of een luidspreker actief is als deze een volumeregeling heeft of kan worden aangesloten op een stopcontact.

De speaker wordt ook geleverd met een ingebouwde cassettespeler, cd-speler, AM/FM-radio en USB-speler, evenals een Aux-ingang voor niet-Bluetooth-verbindingen. Bovendien kunt u met de luidspreker rechtstreeks op een USB-stick opnemen van cassettes, cd's en vinylplaten zonder computer of secundaire software.

Hoe meerdere bluetooth-speakers op één apparaat aan te sluiten

Er zijn maar weinig apps die meerdere Bluetooth-apparaten verbinden, waaronder AmpMe, Bose Connect en Ultimate Ears. AmpMe is de meest veelzijdige, omdat het niet merkspecifiek is, terwijl de Bose- en Ultimate Ears-apps de Bluetooth-luidsprekers van het betreffende bedrijf vereisen.

Om Input Director voor een groep computers te configureren zodat een van hun muizen/toetsenborden kan worden gebruikt om een ​​van de computers te besturen, voert u de

Alle invoerapparaten sturen informatie naar een computersysteem voor verdere verwerking, terwijl uitvoerapparaten de resultaten (uitvoer) van die verwerking reproduceren of weergeven.

Het toetsenbord is het meest voorkomende en populaire invoerapparaat voor het invoeren van gegevens op de computer. De toetsenbordindeling is vergelijkbaar met die van een traditionele typemachine, hoewel er enkele extra toetsen zijn om extra functies uit te voeren.

Koop Logitech Z407 2.1 Bluetooth-computerluidsprekers met ...

Heeft een draadloze controller en past zich aan verschillende ingangsverbindingen aan (bluetooth, bedraad, usb). Grote waarde. Gekocht voor de installatie van een thuiskantoor. Zeer tevreden en onder de indruk van de geluidskwaliteit. De speakers zien er goed uit en nemen niet te veel ruimte in beslag. Heeft een draadloze controller en past zich aan verschillende ingangsverbindingen aan (bluetooth, bedraad, usb).

... JBL Boombox 2 Computerluidsprekers Draagbare Bluetooth-luidspreker Draadloze buitenstereoluidspreker Diepe basluidspreker Muziekdoos JBL Merknaam: JBL Communicatie: Bluetooth Scherm: Nee Batterij: Ja Luidsprekertype: Subwoofer Stroombron: Batterij Aantal luidsprekers ...

Invoer- en uitvoerapparaten. Links naar onderwerpen op deze pagina: Voordat een computer uw gegevens kan verwerken, heeft u een methode nodig om gegevens in de machine in te voeren. Het apparaat dat u gebruikt, hangt af van de vorm die de gegevens aannemen (of het nu gaat om tekst, geluid, illustraties, enz.). Evenzo, nadat de computer uw

Het eerste antwoord komt van de moderne computerschermen zelf. De meeste goede monitoren hebben tegenwoordig meerdere ingangen, net als televisies. Twee HDMI- of Displayport-aansluitingen zijn vrij gebruikelijk, maar je kunt ook een monitor hebben met een mix van VGA, DVI en HDMI. Het hangt allemaal af van zijn leeftijd en model.

De beste computerluidsprekers voor 2020 - sapiens digital

We testen voornamelijk actieve speakers met hun eigen ingebouwde versterkers. Dit dekt de overgrote meerderheid van computerluidsprekers, draadloze luidsprekers en thuisbioscoopluidsprekers en soundbars voor consumenten. Je denkt misschien niet veel na over de extra functies als het gaat om pc-luidsprekers, maar er zijn enkele dingen om te overwegen: hebben de luidsprekers bas- en treble-regelaars, zodat je het geluid naar je smaak kunt aanpassen?

Wanneer u een computer koopt, kunnen luidsprekers worden meegeleverd, maar ze klinken misschien niet geweldig. Upgraden naar luidsprekers van hogere kwaliteit kan u de mogelijkheid bieden om een ​​aangenamer geluidssysteem te creëren. Voor serieuze spelers is dit bijna essentieel. Als je computerluidsprekers koopt, neem dan een van je eigen muziek-cd's mee om het geluid te testen.

Om een ​​deep learning-netwerk met meerdere ingangen te definiëren en te trainen, specificeert u de netwerkarchitectuur met behulp van een layerGraph-object en traint u met behulp van de trainNetwork-functie met gegevensopslaginvoer.

Meerdere ingangen. Sommige computerluidsprekers hebben meerdere poorten voor het fysiek aansluiten van extra afspeelapparatuur. Zelfs als uw computer uw primaire audiobron is, kan het uiterst eenvoudig zijn om dingen als een virtuele assistent of een MP3-speler met verschillende invoerkeuzes aan te sluiten. Koptelefoon aansluiting.

Meerdere audio-uitgangen instellen en gebruiken op Windows 10

Een audio-uitgang verwijst naar het apparaat dat geluid kan afspelen en signalen kan verzenden naar de audio-ingang van een ander apparaat. Veelgebruikte audio-uitvoerapparaten zijn hoofdtelefoons, luidsprekers, geluidskaarten, enz. Als er slechts één audioapparaat is aangesloten op Windows 10, zal de computer het apparaat detecteren en configureren zodat u standaard audiobestanden kunt afspelen na verbinding.

In dit artikel gebruiken we meerdere microfoonarrays om de locatieschatting van elke microfoonarray samen te voegen, wat resulteert in een verbeterde schatting van de posities en snelheden van meerdere gelijktijdig actieve mobiele luidsprekers op basis van de aankomsttijd (TDOA).

Computerluidsprekers of multimedialuidsprekers zijn meestal externe luidsprekers, vaak met een ingebouwde versterker, die tijdens het afspelen de fabrieksluidspreker van een computer omzeilen. De actieve luidsprekers kunnen ook worden afgespeeld vanaf een reeks bronnen, zoals iPods, iPhones, iPads en digitale muziekspelers.

Het kan u helpen uw kennis over de onderwerpen te begrijpen en te controleren. Studenten kunnen ook een gratis toets maken van meerkeuzevragen over informatica. Elke vraag heeft vier opties gevolgd door het juiste antwoord.

10 beste pc-luidsprekers in de Filippijnen 2021 (Logitech, Razer en ...)

Bovendien ondersteunen deze luidsprekers meerdere ingangen, waaronder optische, 3,5 mm- en RCA-ingangen. U kunt maximaal drie compatibele apparaten aansluiten en u hoeft ze niet los te koppelen wanneer u van audiobron verandert. De bedieningselementen voor stroom, volume, bas, hoofdtelefoonaansluiting en AUX-aansluiting zijn ook gemakkelijk toegankelijk.

Dus als je meerdere systemen hebt en één audio-afspeelapparaat wilt gebruiken om alle geluiden te horen, wat doe je dan? Het antwoord hierop is om een ​​3,5 mm man-naar-man AUX-kabel aan te sluiten van de audio-uitgang (groen) op de eerste computer naar de Line-Level-In-poort op de tweede computer.

Показано 54 записи