Alles over computers en technologie

Cyberacoustics driedelige subwoofer en satellietcomputerluidsprekersysteem

Cyber ​​Acoustics CA-3810 3-delige flatscreen-subwoofer en ...

Noodzaak om onze inhoud op dit product bij te werken naar de laatste juiste informatie. Compatibiliteit: voor gebruik met laptops, desktops, spelsystemen, tablets, smartphones, dvd-spelers en mp3-spelers met 3,5 mm audio-uitgang of hoofdtelefoonuitgang. Accessoires: De satellietluidsprekers worden geleverd met ...

Ze zullen je zeker niet wegblazen, verwacht niet dat ze veel beter zijn dan de prijs doet vermoeden. Het zijn echter grote sprongen voorbij de kwaliteit van mijn computerluidsprekers en aangezien ze dit voor een zeer lage prijs vervangen, denk ik dat ze 4/5 sterren verdienen. Doe een goede koop, doei.

Betaalbaar driedelig systeem dat ruimte bespaart en krachtig geluid levert. Ontworpen voor gebruik met uw computer, laptop, mp3-speler, dvd-speler of spelsysteem (het laatste apparaat vereist een "Y"-adapterkabel). Lage vervorming, krachtige versterkertechnologie houdt uw geluid helder als u het volume hoger zet. Dankzij magnetisch afgeschermde luidsprekers kunt u ze in de buurt van uw monitor of laptop plaatsen zonder beeldvervorming of interferentie te veroorzaken. Met handige desktopbediening kunt u het systeem in- of uitschakelen en het volume aanpassen. In de doos. Cyber ​​Acoustics CA-3001 3-delige subwoofer en satellietluidspreker ...

Cyber ​​Acoustics CA-3001 is het meest betaalbare 3-delige subwoofersysteem op de markt. Het heeft een ruimtebesparend ergonomisch ontwerp, met handige volumeregeling op het bureaublad en een stoffen grillafdekking. Het systeem omvat een op de vloer staande subwoofer in torenstijl, een 3 "polycarbonaat woofer met hoge uitslag en 2" hoogfrequente satellietradiatoren.

Cyber ​​Acoustics 3-delig luidsprekersysteem

Het Cyber ​​Acoustics CA-3892-systeem levert uitstekende geluidskwaliteit in een compact, ruimtebesparend ontwerp met een verlichte stroomindicator op de satelliet, een aantrekkelijke stoffen grilleafdekking, magnetische afscherming op de satellietluidsprekers, een 5,5-inch Power Pro-subwoofer in een uitgebalanceerd akoestisch systeem van een houten kast. Dit uitzonderlijke systeem is perfect voor computers, mp3-spelers, dvd-spelers en andere draagbare audioapparaten. Zeer efficiënte drivers met lange uitslag gecombineerd met een lage vervorming, krachtige subwoofer die een diepe basis levert met helderheid en een groter dynamisch bereik.

Het stijlvolle CA-3602 driedelige luidsprekersysteem is een integraal onderdeel van uw thuisbioscoop! Dit 2.1-luidsprekersysteem levert verbluffende basprestaties om uw luisterervaring thuis opnieuw te definiëren, terwijl het uw kamer aanvult met zijn gestroomlijnde en strakke uitstraling. Voor extra gemak biedt de meegeleverde desktop-bedieningskast eenvoudige controle over het in- en uitschakelen, het hoofdvolume en het basvolume, met gemakkelijke toegang tot een hoofdtelefoonaansluiting.

Als je Cyber ​​Acoustics-systeem een ​​audio-aansluiting gebruikt, kijk dan op de achterkant van je computer naar een kleine ...

Krijg de beste deals voor cyber-akoestische computerluidsprekers. Koop met Afterpay op in aanmerking komende artikelen.

Cyber ​​Acoustics 2.1 3-delig computerluidsprekersysteem met ...

Cyber ​​Acoustics Driedelige computerluidsprekersystemen met subwoofer, perfect voor budget-entertainment of gaming-luidsprekers. Verzonden en verkocht door Deals2You. Cyber ​​Acoustics CA-3001 3-delige subwoofer en versterkt satellietluidsprekersysteem. Luidsprekersysteem CA-3090 Adviesprijs 3299 18W ...

CYBER ACOUSTICS, Cyber ​​Acoustics CA-2016WB Computerluidsprekersysteem Werkt met USB.

Cyber ​​Acoustics 18W computerluidsprekers met subwoofer, het perfecte 2.1 multimedialuidsprekersysteem voor pc en laptop met schakelkast (CA-3080).

Cyber ​​Acoustics PS-2350 Draagbaar Mono Bluetooth en AC-wandluidsprekersysteem (zwart). Isackengrothust. 1:17. VIZIO SB4051-C0 40 inch 5.1-kanaals soundbar met draadloze subwoofer en satellietspeakers. Kelyerperineon. 0:19. Panasonic 330 Watt 5.1-kanaals dvd-homecinema-surround-entertainmentsysteem met 5 satellietluidsprekers, subwoofer, dvd-speler, afstandsbediening, Dolby Digital-decoder, HDMI met audioretourkanaal, VIERA Link, digitale synthesizer, 30 FM-radi.

Cyber ​​Acoustics CA-3000-1 2.1 Aangedreven computerluidspreker ...

Cyber ​​Acoustics CA-3000 - Luidsprekersysteem - voor pc - 2.1 kanalen - 8 Watt (totaal) De CA-3000 is het meest betaalbare 3-delige subwoofersysteem op de markt. Dit systeem lijkt superieur aan elk 2-delig systeem op de markt. Het heeft een ruimtebesparend ergonomisch ontwerp, handige volumeregeling op het bureau, stoffen roosterafdekking, vloerstaande subwoofer in torenstijl en akoestisch uitgebalanceerde houten kast.

Dit luidsprekersysteem heeft een audio-aansluiting van 3,5 mm, waardoor het compatibel is met vrijwel elke computer op de markt.

De CA-3908 is het perfecte luidsprekersysteem voor gamers en bioscoopbezoekers. De robuuste subwoofer blaast je uit je stoel en de fijn afgestelde satellietspeakers houden alles gelijkmatig en helder. Het 92 W maximale vermogen luidsprekersysteem met schakelkast is voorzien van handige desktopbedieningen, magnetisch afgeschermde satellietluidsprekers en verwijderbare stoffen roosters op de satellieten.

Hoogfrequente satellietstralers. Magnetisch afgeschermde satellietluidsprekers. Houten basreflex subwoofer. Technische specificaties. Uitgangsvermogen systeem: 8 watt RMS totaal Satellieten - 2 watt / kanaal x 2 @ 4 ohm - 10% THD subwoofer - 4 watt @ 4 ohm - 10% THD 16 watt totaal systeempiekvermogen. Luidsprekers: Satellieten - 1.5 "X 3" hoog rendement, 4 ohm luidsprekers Subwoofer - 3 "high excursie poly carbon luidspreker. Frequentiebereik: 50HZ tot 20KHZ. S/N-verhouding: Satellieten - 65dB subwoofer - 55dB.

Cyber ​​Acoustics CA-3080 3 st. Flatscreen design satellietspeaker ...

Verkoopvoorwaarden Cyber ​​Acoustique. Het eerste dat opvalt aan dit luidsprekersysteem is zijn elegantie. Dan is er het optreden, met een houten subwoofer en flatscreen-satellietluidsprekers. De diepe, rijke basweergave en kristalheldere hoge tonen zijn perfect in balans. Handige desktop-bedieningspod (aan/uit-schakelaar, hoofdvolume, koptelefoonaansluiting, aux-ingang).

Geniet van de donderende basweergave van het CA-3602a-luidsprekersysteem van Cyber ​​Acoustics. Dit driedelige systeem is voorzien van twee 2-inch satellietluidsprekers en een 5,25-inch subwoofer met een spreekspoel en afgestemde poort voor een betere respons. Het elegante ontwerp van de satellietluidsprekers ...

De Cyber ​​Acoustics 30W (CA-3602A) bestaat uit een driedelig speakersysteem met twee 2-inch magnetisch afgeschermde satellietspeakers en een 5,25-inch subwoofer. Voor zo'n goedkoop systeem is het behoorlijk goed gebouwd, met de sub ondergebracht in een akoestisch uitgebalanceerde houten kast.

Cyber ​​Acoustics CA-3000 Subwoofer en satellietluidsprekersysteem (zwart)

De 9 beste computerspeakers van 2021

De naam Cyber ​​Acoustics komt je misschien niet bekend voor, maar hun 30 watt desktopluidsprekers zijn enkele van de beste goedkope opties die je kunt vinden. Het driedelige 2.1-systeem omvat de 5,25-inch subwoofer en de 2 x 2-inch satellietluidsprekers zorgen voor een uitstekend, portemonnee-vriendelijk geluid.

Met een prijs van minder dan twintig dollar, leveren 2.1 multimedialuidsprekers solide audioprestaties met een slanke vormgeving, handige vingertopbedieningen en stoffen roosters die elegantie toevoegen aan uw bureau. U zult de prestaties van uw pc, cd's, mp3-spelers en andere apparaten niet geloven wanneer ze zijn aangesloten op dit betaalbare systeem. Kenmerken. Handige desktopbediening: aan/uit-schakelaar, hoofdvolume. Lage vervorming, krachtige versterkertechnologie. Hoogfrequente satellietstralers. Magnetisch afgeschermde satellietluidsprekers. Houten basreflex subwoofer.

Dit driedelige systeem is voorzien van twee 1,5-inch satellietluidsprekers en een 3-inch subwoofer voor solide audioprestaties. Het gestroomlijnde ontwerp van de satellietluidsprekers zal een aanvulling zijn op elke desktop-pc of klein entertainmentsysteem. Profiteer van andere functies, zoals de handige vingertop

Versterkte stereoluidsprekers met subwoofer en de nieuwste gebogen vormgeving, geoptimaliseerd voor ongelooflijk geluid en prestaties 20 watt piekvermogen (10 watt RMS) levert rijk, plezierig geluid voor films en ervaart verbeterde gameplay.

Cyber ​​Acoustics Driedelige subwoofer en satellietcomputer ...

Cyber ​​Acoustics CA-3000-1 2.1 aangedreven computerluidsprekersysteem met subwoofer. Vergelijkbare eBay-aanbiedingen.

De configuratie met twee satellieten en een subwoofer zorgt voor een rijk geluid. Sluit maximaal drie compatibele apparaten aan

Cyber ​​Acoustics CA-3080 Driedelig luidsprekersysteem Cyber ​​Acoustics CA-3080 biedt zowel stijlvol design als luidheid Dit veelzijdige Cyber-luidsprekersysteem Acoustics CA-3080 omvat een houten subwoofer en satellietluidsprekers voor een perfect uitgebalanceerde diepte ...

In april 2012 bouwde ik mijn eerste pc. De op het moederbord geïntegreerde geluidskaart heet Realtek ALC892. Ik gebruikte sinds 2002 Zodiac 2.1 multimedialuidsprekers, die op hun plaats bleven tot de nieuwe pc. Toen ik de Zodiac-speakers op de nieuwe pc aansloot, werkte de subwoofer niet ...

Cyber ​​Acoustics 3-delig luidsprekersysteem #: CA-3602

Cyber ​​Acoustics CA-3602 Luidsprekers - Newegg.com Cyber ​​Acoustics CA-3602 30 Watt 2.1 3 stuks Subwoofer en flatscreen satellietluidsprekersysteem Pluspunten: Voor de prijs zijn ze een geweldige systeemluidspreker. Cyber ​​Acoustics Platinum CA-3602 luidsprekersysteem | Overstock.com Koop Cyber ​​Acoustics Platinum CA-3602 luidsprekersysteem voor een alledaagse kortingsprijs Dit merk je meteen bij deze luidspreker ...

Het Cyber ​​Acoustics 2.1 Subwoofer Speakersysteem is een combinatie van twee satellietspeakers, een subwoofer en een schakelkast. Het systeem produceert 9 watt RMS en 18 watt piekvermogen. De bedieningskast is gebruiksvriendelijk en helpt u het systeem aan en uit te zetten. Het wordt ook gebruikt om het hoofdvolume aan te passen

Dit 62 W 3-delige luidsprekersysteem levert ongelooflijk geluid, inclusief ongelooflijk krachtige bas, dankzij de subwoofer en het feit dat de luidsprekers zijn ondergebracht in een ...

Het luidsprekersysteem configureren. 2.1 kanalen. Extra functies. satelliet magnetisch schild. Maker. Cyber ​​Acoustics, LLC.

Multimedialuidsprekers voor pc - Top tien computer ... - Bright Hub

Overzicht van de tien beste computerluidsprekers om de multimediafunctionaliteit van uw desktop of laptop te verbeteren. Kijkend naar JBL Duet-luidsprekers, Logitech Z-4 2.1-luidsprekersysteem met subwoofer, Creative I-Trigue 3330 multimedialuidsprekersysteem voor pc, Creative Labs GigaWorks T20 2.0

05136 Cyber ​​Acoustics Luidspreker Subwoofer (56,7% vergelijkbaar) Perfect om naar muziek te luisteren, films te kijken of te gamen. Retourbeleid: uw tevredenheid is gegarandeerd. Alle artikelen zijn op voorraad indien vermeld. Kenmerken: Flat-panel ontworpen 3-delig stereo luidsprekersysteem met 62 watt 30 RMS piekvermogen subwoofer twee 2 satellieten

Elke luidspreker: 6 W @ 4 Ohm @ 10% THD Subwoofer: 18 W @ 4 Ohm @ 10% THD 30 W RMS totaal Totaal piekvermogen van het systeem 62 W. Reactiefrequentie. 55Hz - 20KHz. Impedantie. Satellietluidspreker: 4 Ohm Subwoofer: 4 Ohm. Signaal - ruis verhouding.

Onze experts hebben de beste computerluidsprekers voor uw budget beoordeeld. Koop niets voordat je hebt gelezen wat we te zeggen hebben over topmodellen!

Cyber ​​Acoustics Koptelefoons, microfoons en luidsprekers

Cyber ​​Acoustics CA-3602 3 delige flatscreen subwoofer en satelliet luidsprekersysteem.

Deze speakers hebben twee satellietspeakers en een subwoofer met volume- en basregelaars aan de voorkant en een volume uit en aan knop aan de achterkant

De CA-3001WB brengt krachtig geluid in een kleine voetafdruk en is een 2.1 computerluidsprekersysteem waarmee u

De gestroomlijnde en stijlvolle CA-3090 is een 2.1 computerluidsprekersysteem dat u geluid van hoge kwaliteit geeft zonder al te veel ruimte op uw bureau in beslag te nemen. De satellieten van de CA-3090 bieden een optimale luisterervaring door een onberispelijke helderheid. De aparte bedieningskast zet de speaker aan en uit, tijdens het sporten...

13 Beste audiofiele computerluidsprekers onder $ 100- $ 500 [Review]

Dit is een van de beste driedelige stereoluidsprekerervaringen met een subwoofer voor zo'n betaalbare prijs. Je krijgt een AUX-ingang en een koptelefoonuitgang. Met de uitgeruste bedieningselementen kunt u het hoofdvolume, het basvolume en het hoofdtelefoonvolume aanpassen. Ontdek de Cyber ​​Acoustics 2.1 computerluidspreker.

Locatie: Home> Computers> Multimedia> Speakers> Cyber ​​Acoustics CA-3001 3-delige subwoofer en satellietspeakersysteem.

Het volume van de satelliet is eenvoudig aan te passen via de bedieningskast, die ook een aux-ingang en een optionele koptelefoonaansluiting heeft. Met de subwooferbediening binnen handbereik is het basvolume eenvoudig schaalbaar. Gebruik de handige MP3-spelerhouder om uw MP3-speler, iPhone of iPod stevig op te hangen wanneer ...

Cyber ​​Acoustics is een ander bedrijf dat het overwegen waard is, vooral als je op zoek bent naar de beste goedkope computerluidsprekers met subwoofer die krachtig geluid kunnen leveren. Fanatieke gamers willen misschien hun aandacht richten op de Razer Leviathan-soundbar. U kunt hierover ook andere opties overwegen.

Cyber ​​Acoustics Computer Luidsprekersysteem Model CA-3080 | Etsy

8 "Woofer NIEUW! Vervanging subwoofer GRATIS VERZENDING! Infinity EPI Boston Acoustics JbL Advent Realistisch / enz. HEMPOSPEAKERS.

Dit driedelige systeem is voorzien van twee 2-inch satellietluidsprekers en een 5,25-inch subwoofer met een spreekspoel en afgestemde poort voor een betere respons. Het gestroomlijnde ontwerp van de satellietluidsprekers zal een aanvulling zijn op elk desktop- of klein entertainmentsysteem.

Driedelig luidsprekersysteem met twee satellietluidsprekers en 2 inch subwoofer magnetisch afgeschermde satellietluidsprekers; 5,25-inch subwoofer Gebalanceerde houten akoestische subwoofer De desktop-bedieningskast regelt het vermogen, het volume en de bas, en is voorzien van een hoofdtelefoonaansluiting en een extra MP3-ingangsslede.

Het volume van de satelliet is eenvoudig aan te passen via de bedieningskast, die ook een aux-ingang en een optionele koptelefoonaansluiting heeft. Met de subwooferbediening binnen handbereik is het basvolume eenvoudig schaalbaar. Gebruik de handige MP3-spelerhouder om uw MP3-speler, iPhone of iPod stevig op te hangen wanneer ...

10 beste computerluidsprekers onder $ 50 [aug. 2021] Definitieve gids ...

Elke satellietluidspreker meet 2,8 x 3,7 x 4,8 inch, subwoofer ... Geïntegreerde stroom- en volumeregeling. De aparte subwoofer voegt impact en diepte toe. Compact 3-delig luidsprekersysteem voor laptops en desktops.

Twee satellietluidsprekers en een krachtige subwoofer leveren geluid dat krachtig genoeg is om zelfs grote uitgaansgelegenheden te vullen.

Er zijn ook eendelige oplossingen (of eendelige met een subwoofer) die veel vermogen bieden maar niet het stereobeeld leveren dat je van meerdere satellieten krijgt. Zelfs draagbare Bluetooth-luidsprekers kunnen dienen als systemen uit één stuk voor uw pc als ze een audio-ingang van 3,5 mm hebben of een USB-verbinding ondersteunen (of als uw computer Bluetooth heeft).

Cyber ​​Acoustics CA-3908 Subwoofer-luidsprekersysteem is een vierdelige set met een 6,5 inch subwoofer, twee satellietluidsprekers met zeer efficiënte 2 inch luidsprekers en een elegante schijfvormige schakelkast. De set is strak en indrukwekkend en zou zeker een esthetische aantrekkingskracht toevoegen aan elk bureau waarop hij wordt geplaatst.

Computerluidsprekers: USB, draadloos en Bluetooth | Beste koop Canada

Computerluidsprekers zijn verkrijgbaar in verschillende configuraties, waaronder 2.0, 2.1 en 5.1. Een 2.0-kanaals luidsprekersysteem omvat een linker- en rechterluidspreker, terwijl een 2.1-kanaals systeem een ​​subwoofer bevat om de bas en andere bastonen te versterken. Voor muziek en casual entertainment is een 2.1-kanaals computerluidsprekersysteem een ​​goede keuze.

Cyber ​​Acoustics Platinum CA-3602 2.1 luidsprekersysteem - 30 W RMS. 3-delige flatscreen-satellietluidspreker en subwoofersysteem ... dreunende basweergave! Dat merk je meteen aan dit speakersysteem. Dit is een 3 delige set (2.1) met een 5,25" woofer met een long throw spreekspoel en getuned

Cyberakoestiek. EAN. 0646422001753. Functionaliteit. Luidsprekerconfiguratie: 2.1 RMS Uitgangsvermogen: 30 W PMPO Uitgangsvermogen: 62 W Inschakelindicatielampje op de basreflex-bedieningskast, box met ventilatieopening op de subwoofer, MP3-ondersteuning. Label. Cyberakoestiek. Maker.

Het Logitech-luidsprekersysteem Z320, helder en duidelijk. Je luistert niet naar muziek vanaf één plek, dus geniet je door de hele kamer van geweldig geluid met 360 graden geluid. Krijg een volledige reeks geluiden in een klein pakket - perfect voor uw laptop. update dan direct de goedkoopste prijzen.

Beste computerluidsprekers onder $ 50: 2021 Review

Het is misschien niet de mooiste luidspreker, maar er zit glans en schoonheid in de constructie. De eenvoud en esthetische aantrekkingskracht strekken zich uit tot de subwoofer, satellietluidspreker en bijbehorende desktopbediening. Desktopbediening geeft je op een aantal manieren volledige controle over de luidspreker, waaronder het in- en uitschakelen van het geluid, het monitoren van geluid en het aansluiten van een hoofdtelefoon.

Bekijk onze 2021 Cyber ​​Acoustic Brand Assessment en analyse van 82.502 Cyber ​​Acoustic Reviews voor 98 producten in computerluidsprekers

Handige desktopbediening Krachtige versterkertechnologie met lage vervorming Hoogfrequente satellietstralers Magnetisch afgeschermde satellietluidsprekers Dit item is een niet-retourneerbaar uitgangsvermogen van 14 watt (totaal systeemvermogen) Akoestisch gebalanceerde houten subwooferkast met geventileerd (basreflex) ontwerp voor verbeterde basweergave Ergonomisch ruimtebesparend ontwerp

Ik wil graag het geluid van mijn tv verbeteren. Kan de Cyber ​​Acoustics 2.1 3 Piece Computer Speaker System met Subwoofer worden toegevoegd en ook werken met mijn computer waar ik veel muziek luister. ik heb momenteel microlab-luidsprekers en ze staan ​​op mijn bureau aan weerszijden van mijn hoofd, en ik krijg er goed geluid uit.

Black Cyber ​​Acoustics 2.0 computerstandaard luidsprekers @ Home ...

Een 6.5" subwoofer met een 19 watt versterker in een massief houten behuizing vult het geluid aan met een krachtige ...

PC 850 aangedreven 80 watt output subwoofer, 8 inch fiber conus luidspreker, zwart askleur regelbaar volume, maat 12 3/4 x 11 3/4. In nieuwstaat met originele doos en volledige handleiding.

Staples biedt de Cyber ​​Acoustics 3-Piece Satellite Subwoofer en Speaker System aan voor $ 29,99 + gratis verzending.

Uit de doos klonken ze vreselijk bij het spelen van iets met zware bas waar de subwoofer super modderig wordt, maar vrees niet. De waarheid is dat ze geweldig klinken als ze correct zijn ingesteld met behulp van de eigen geluidseffecten / verbeteringen van de computer met de equalizer en de basvolumeknop op de eigenlijke kabel aanpassen ...

Ontdek de Cyber ​​Acoustics 3-delige subwoofer/satellietsysteem...

Geniet van de donderende basweergave van het CA-3602-luidsprekersysteem van Cyber ​​Acoustics. Dit driedelige systeem is voorzien van twee 2-inch satellietluidsprekers en een 5,25-inch subwoofer met een spreekspoel en afgestemde poort voor een betere respons. Het elegante ontwerp van de satellietluidsprekers ...

Cyber ​​Acoustics is ontworpen om u kwaliteitsgeluid van uw computer te laten ervaren. Het bevat twee satellietluidsprekers en een flatscreen-subwoofer die een diepe bas levert. Dit maakt het een 2.1 kanaals speakerset voor het beste muzikale geluid. Het maakt gebruik van versterkertechnologieën met hoog vermogen en lage vervorming voor een hoog volume met helderheid.

Driedelig luidsprekersysteem met twee satellietluidsprekers en 2 inch subwoofer magnetisch afgeschermde satellietluidsprekers; 5,25-inch subwoofer Gebalanceerde houten akoestische subwoofer De desktop-bedieningskast regelt het vermogen, het volume en de bas, en is voorzien van een hoofdtelefoonaansluiting en een extra MP3-ingangsslede.

Het meest betaalbare 3-delige subwoofersysteem op de markt. Ruimtebesparend ergonomisch ontwerp. Staande subwoofer in torenstijl. Basreflex, luidspreker op afstand. Hoge uitslag 3 "polycarbonaat woofer. 2" hoogfrequente satellietstralers.

CA-3602 Cyber ​​Acoustic Review | Subwooferpoort

Cyber ​​Acoustics 3602a wacht al ongeveer 5 jaar op revisie. Ik had ze maanden daarvoor twee keer op mijn bureau liggen voor beoordeling, en beide keren was ik gewoon niet tevreden met de DSP-fix en mijn begrip van de spreker. Ik had allerlei problemen met het uitzoeken van investeringsstatistieken en aanbevelingen.

Een andere compacte computerspeaker die genoeg geluid produceert om je hele kamer te vullen, is het Cyber ​​Acoustics 2.1 Subwoofer Speaker System. Met een vermogen van 18 W kan het je luisterervaring zeker verbeteren en je films en games tot leven brengen. Omdat dit een 2.1-speakersysteem is, bevat het dus een subwoofer en ...

Показано 70 записей