Alles over computers en technologie

Twitter-app voor Android 5

Download Twitter 9.9.0-release.00 voor Android gratis | Uptodown.com

Met de officiële Twitter-app kun je een van de meest uitgebreide sociale netwerken blijven gebruiken, overal en altijd, zolang je verbonden bent met internet.

Twitter is een gratis app voor sociale media waarmee je GIF's, afbeeldingen, links, polls, tekst en video's op een profiel kunt plaatsen in berichten die tweets worden genoemd. Uw tweets verschijnen op uw profiel en nieuwsfeed, evenals in de nieuwsfeeds van mensen die u volgen. Je kunt mensen volgen en gevolgd worden door gebruikers.

Albatross voor Twitter is een van de nieuwere Twitter-apps van derden. Het bereikt de meeste van de juiste functies meteen, inclusief een advertentievrije ervaring, echte chronologische volgorde en een thema. Enkele andere functies zijn onder meer lijstondersteuning, sorteren op meldingstype en het ondersteunt alle verschillende Twitter-media-indelingen.

Download de Android Twitter Apk 9.7.0-release.00 com.twitter.android-app gratis - alle nieuwere en oudste versies beschikbaar.

5 gratis Twitter-apps voor Android

Deze gratis Twitter-app voor Android wordt beschouwd als de beste onder Twitter-clients voor Android-telefoons. De krachtige interface van deze Twitter-app geeft je cross-posting, re-tweeten, beheer van meerdere Twitter-accounts, betere integratie voor langere tweets, feedweergave voor openbare en langere chats, enz. Met deze gratis Twitter-app voor Android kun je eenvoudig je Twitter-profiel op je telefoon bijwerken. Aangezien Seesmic meerdere accountaanmeldingen ondersteunt, kunt u tegelijkertijd inloggen op variabele Twitter-accounts.

Als je op zoek bent naar een Twitter-app voor Android die je een frisse en moderne Twitter-ervaring kan geven, dan is Fenix ​​​​2 voor Twitter misschien wel de beste keuze voor jou. Raad eens? Fenix ​​​​2 voor Twitter ondersteunt meerdere accounts en biedt een volledig aanpasbare interface.

9. Tweetbot 5 voor Twitter. Foto van Tapbots uit de Tweetbot-gebruikersinterface van de Apple App Store. Prijs: $ 4,99. Hoewel Plume alleen beschikbaar is voor Android-apparaten, hebben iOS-gebruikers ook iets exclusiefs voor hen beschikbaar. Er valt niet veel te zeggen over Tweetbot, maar het is een goede vervanging voor de ...

Het aantal Twitter-clients dat beschikbaar is voor Android is enorm, maar weinigen zijn echt het overwegen waard. De tijden zijn veranderd en de beste Twitter-app voor Android is mee veranderd. Wij vinden dat Falcon Pro groen licht verdient en je geld meer dan waard is als je met enige regelmaat Twitter gebruikt.

Beste Twitter-apps voor Android | wij geeks

Last but not least was Talon een van de eerste Twitter-apps op Android met een geweldig materiaalontwerp. Het wordt geleverd met een geweldige gebruikersinterface en kan maximaal twee accounts ondersteunen, evenals een native YouTube-speler, wat betekent dat de gebruiker in principe toegang heeft tot de meeste sociale-mediaplatforms.

Daarom hou ik meer van Android OS dan van Blackberry OS. Je krijgt alternatieve toegang tot hun apps buiten het brilspel en de meeste van hun apps zijn gratis in tegenstelling tot Blackberry.

Twitter-apps zijn divers en de officiële app van de afgelopen jaren werd als een beetje een teleurstelling gezien. De lay-out is niet aanpasbaar en de advertenties kunnen niet worden verwijderd (zoals het geval is bij de meeste clients van derden), maar de Twitter-app is de afgelopen maanden aanzienlijk verbeterd en bedient nu voldoende de dagelijkse Twitter-applicatie van miljoenen, van die 80% van onze lezers heeft ondervraagd.

Twitter is een microblogging-site, je kunt communiceren met de wereld met 140 tekens. Twitter is niet alleen een communicatiemiddel, het is meer dan dat. Twitter zit vol met plezier voor de mensen die van plezier houden, ze kunnen hun favoriete beroemdheden, sportpersoonlijkheden volgen. Het is een sneller communicatiemiddel voor journalisten die nieuws kunnen delen met abonnees. Smartphones hebben deze sociale tools veel dichter bij de mensen gebracht. Twitter heeft zelf een officiële Twitter-app voor Android-smartphones. Twitter-apps van derden bieden echter een betere gebruikerservaring dan de officiële.

De officiële Twitter-app voor Android-apparaten is uitgebreid en eenvoudig ...

Beoordelingen op Twitter voor Android.

Jadi jika Anda menggunakan APK Mod Twitter terbaru, Anda dapat menikmati lebih banyak fitur keren. Berbeda dengan app voor Android en iPhone. Perangkat tidak perlu lagi di-root, terutama en pengguna Android.

#Android Auto maakt het gemakkelijk om alle apps te gebruiken waar je van houdt zonder dat je je ogen van de weg hoeft te halen. Ontdek wat er nog meer nieuw is, van een verbeterde berichtervaring tot nieuwe laad-, parkeer- en navigatietoepassingen voor elektrische voertuigen. pic.twitter.com/9OBNDGQOYH.

omdat de Twitter-app geen native kolomscan heeft voor zoeken, lijst, feed enz ... dat is mijn belangrijkste reden om PlumeApp pro te gebruiken. een van de problemen van de originele Twitter-app is ook het beheer van meerdere accounts, wat als je inhoud ziet die je wilt RT van een ander account?

Beste Twitter-apps voor Android

Het is een vrij schone app voor Twitter. Het is veel beter om te gebruiken op het Android-touchscreen. Het bevat ook @ Antwoorden, een nieuwsfeed, directe berichten, enz. voor het gemak van tweeten.

De meeste iPhone-gebruikers weten dat niet alle apps hetzelfde zijn gemaakt, en naarmate de Android Market blijft groeien, is dit een axioma dat ook gebruikers van dit systeem begint te beïnvloeden. Hoewel een bredere selectie vaak een pluspunt is, kan het vinden van de perfecte Twitter-app een moeizame taak zijn naarmate het aantal keuzes toeneemt. Waar de een een geweldige gebruikersinterface heeft, kan een ander essentiële functies hebben waar je naar hunkert om in contact te blijven met je volgers.

Als je de Twitter-app op je telefoon hebt, kun je binnen enkele minuten het laatste nieuws ontvangen en ben je altijd op de hoogte van de specifieke onderwerpen die voor jou belangrijk zijn. Foto's en video's en tweets helpen je om je boodschap beter over te brengen en de algehele ervaring leuker te maken.

Een van de meest populaire apps voor het gebruik van Twitter is TweetCaster omdat het een overvloed aan functies biedt. De gebruikersinterface van TweetCaster is vrij goed ontworpen en gemakkelijk aan te passen. Deze app ondersteunt het toevoegen van meerdere Twitter-accounts en maakt het mogelijk om te genieten van fotovoorbeelden voor alle verschillende tijdlijnaccounts (update-feed).

Alternatieve apps voor toegang tot Twitter op Android / iOS

Een van de eerste Twitter-apps voor Android-gebruikers die al heel lang op de markt is, is Plume en deze wordt regelmatig bijgewerkt. De app heeft nu de gebruikersinterface op basis van het materiaalontwerp, waardoor het er prachtig uitziet. De pro-versie van de app werkt vergelijkbaar met vrije tekst in de app, en het verschil is dat ...

Ze hebben daarom ook geschikte applicaties nodig die hen helpen hun activiteit op sociale netwerken te behouden. In mijn eentje werk ik op social media het liefst alleen via mijn laptop, omdat ik graag met meerdere pagina's tegelijk werk en het best lastig is als je maar een klein scherm hebt. Daarom heb ik een onderzoek gedaan en presenteer ik u de 5 meest interessante gratis Twitter-apps die ik op internet heb gevonden.

Dit is de volledige versie van de Twitter-client die ik voor Android heb gemaakt. Het is 100% open source, u hoeft alleen uw eigen API-sleutels in te pluggen. Ik heb het geluk om te zeggen dat Talon zich als betaalde app bovenaan de lijst van best betalende sociale apps heeft gepositioneerd sinds de release in 2014.

TweetCaster for Twitter, disebut sebagai aplikasi twitter paling populer di android naar de eerste dag van de geschiedenis van schoonheid, snelheid, realibilty, search party adalah sebuat fit door mencari timeline kamu sendiri dan orang lain dari pengguna twitter; slimme lijst en slimme filters.

Twitter-verbinding voor de Android-app

Kan iemand me de juiste stappen vertellen om Open Auth-aanmelding voor Twitter uit te voeren vanuit mijn Android-app? en nog een ding is het mogelijk om twitter account login authenticatie uit te voeren zonder gng op twitter login pagina vanuit mijn app?

Ik kan me niet aanmelden bij de Android Twitter-app. Ik heb de app honderden keren verwijderd en geïnstalleerd. Ik heb het toegevoegd aan accounts en gesynchroniseerd met mijn Twitter-account.

Deze wikiHow leert je hoe je Twitter-meldingen kunt ontvangen wanneer een gebruiker die je volgt tweets op een Android-smartphone of -tablet. Nadat u meldingen hebt ingeschakeld voor de gebruikers die u volgt, kunt u meldingen inschakelen voor een specifieke gebruiker ...

3 apps voor Android om te tweeten vanaf uw mobiele apparaat, toegang te krijgen tot uw Twitter-account, uw tweets en berichten te beheren en uw Twitter-client voor sociale netwerken te bedienen vanaf uw Android.

Twitter voor Android | Ken je meme

Twitter voor Android verwijst naar een meldingsfunctie voor mobiele clients die begin december 2018 door Twitter is toegevoegd. De toevoeging van de functie heeft tot controverse geleid vanwege privacykwesties met betrekking tot de mogelijkheid van de app om informatie over het mobiele apparaat van een gebruiker vrij te geven zonder diens toestemming. Begin 2019, na een reeks tweets van YouTuber Jack "Jacksfilms" Douglass met de woorden "Twitter voor Android", begon de zin te circuleren in de vorm van een copypasta en tekstuele reactie.

Download Twitter Android App APK gratis op je Android-telefoon of -tablet, versie 9.6.0-release.01. Download de Twitter APK van Twitter, Inc. en vind meer sociale apps voor Android.

Ga voor meer informatie over het bedrijf/de ontwikkelaar naar de website van Klinker Apps die het heeft ontwikkeld. Com.klinker.android.twitter_l.apk apps kunnen worden gedownload en geïnstalleerd op Android 4.4.x en latere apparaten. De nieuwste versie van 5.2.4.1 beschikbaar om te downloaden.

gebruikt iemand het als twitter-app? ik vind het geweldig, maar onlangs kon ik geen twitpics verzenden met deze app, alles wordt geladen en dan staat er "creatie ...

Zak: Toepassingen: Twitter

Twitter-toepassingen. Officiële apps. Er zijn op dit moment geen officiële Twitter-apps gemaakt door Pocket. Door gebruikers gemaakte applicaties.

Download de TweetCaster Pro Social Media App Apk voor Twitter v8.6.1. Over: TweetCaster heeft een mooi uiterlijk met een eenvoudig te gebruiken gebruikersinterface, wat betekent dat het extreem gemakkelijk te gebruiken is, terwijl de containers veel functies bevatten.

Mozilla / 5.0 (Linux; Android 6.0.1; Redmi Note 4X Build / MMB29M; wv) AppleWebKit / 537.36 (KHTML, zoals Gecko) Versie / 4.0 Chrome / 90.0.4430.91 Mobile Safari / 537.36 TwitterAndroid.

Ik heb gisteren mijn Nexus 5 geüpdatet naar de officiële Android L-fabrieksafbeelding en Twitter werkte daarna een tijdje goed. Nu laadt de app echter geen foto's meer - geen tweetfoto's, geen profielfoto's, niets. Als ik op een afbeelding tik, krijg ik een pictogram dat zegt dat ik offline ben en dat het niet kan worden geladen. Ik heb geprobeerd de gegevens te wissen en de app te dwingen te stoppen en vervolgens de installatie volledig te verwijderen, maar geen van beide methoden werkte. Hoe kan ik ervoor zorgen dat de app weer afbeeldingen laat zien?

Top 5 gratis Twitter-apps voor Android die zullen veranderen ... | AndroidHits

De gratis versie is voldoende om te profiteren van alle functies van Twitter. Vanuit mijn perspectief is Plume de leukste Twitter-app die beschikbaar is voor Android-apparaten. Het heeft een geweldige gebruikersinterface met meer maatwerk. Plume is een prachtige, zeer aanpasbare Twitter-client die je perceptie van Twitter zal veranderen!

Je hebt 269 sjablonen voor mobiele Twitter-apps gevonden vanaf $ 5. Allemaal van onze wereldwijde community van webontwikkelaars.

5play geeft je de mogelijkheid om gratis de beste Android APK-applicaties te downloaden. Nieuwe versies voor de beste Android-apps met mods.

Gelukkig 10-jarig jubileum Twitter. Deze kleine vogel is een essentieel onderdeel van ons leven geworden. Miljoenen mensen over de hele wereld gebruiken het voor actueel nieuws, realtime updates en om hun gedachten te delen in 140 tekens. De beste manier om toegang te krijgen is via de officiële Twitter-app op Android.

Wat zijn de 5 beste Android-apps waar je je telefoon niet zonder kunt voorstellen?

Greenify - Geweldige app als je een geroote mobiele telefoon hebt, kan veel geheugen besparen en de levensduur van de batterij verlengen. Andere applicaties zoals Facebook, Instagram, Twitter, etc. maken nog steeds deel uit van het dok. Nu breng ik op een dag het grootste deel van mijn tijd op mijn mobiele telefoon door met het lezen van Quora of het lezen van goede strips.

Als je meerdere Twitter-accounts in één app wilt gebruiken, is TweetCaster voor Twitter wat je zoekt. Het heeft een geweldige gebruikersinterface met een mooi ontwerp, maar wat het tot een van de beste sociale Android-apps maakt, is iets anders. Daar kun je een onbeperkt aantal Twitter-accounts gebruiken, tegelijkertijd posten op Twitter en Facebook, effecten aan foto's toevoegen en bepaalde mensen uit je dagboek verwijderen zonder ze te volgen.

Met deze lijst met app-winkels kun je de beste alternatieve marktplaatsen gebruiken om APK's van je favoriete games of apps te downloaden, vooral apps die niet beschikbaar zijn in de officiële winkel.

Als uw app is geselecteerd, waarschuwen we tienduizenden van onze volgers op sociale media wanneer uw recensie wordt geplaatst via onze berichten op Facebook, Twitter, Pinterest en Tumblr. Dit zijn onze premium marketingdiensten die allemaal een versnelde professionele schrijfbeoordeling bevatten: (scroll naar beneden voor onze beste waarde: Max Exposure Elite!)

Android-apps Twitter: 5 beste Android-apps op Twitter

De applicatie is uitvoer voor Android 4.4 KitKat, resulterend Talon voor Twitter en 'echte' volledige schermmodus heeft, transparante balken die de app een nog fijner uiterlijk geven. Deze presenteert werken logischerwijs alleen met KitKat-apparaten. De handige handige Twitter-applicatie ...

Hallo Android-gebruikers, vandaag hebben we een zeer nuttige gids voor de Android Twitter-app. Dagelijks gebruiken we de Twitter app om de tweets te lezen en tijdens het lezen kwamen we veel afbeeldingen van tweets bij de tweets tegen. Wil je weten hoe je alle foto's kunt downloaden die je hebt gezien of welke foto's je eerder hebt gezien?

Download de Twitter-app voor Android, als je deze nog niet hebt geïnstalleerd. Nadat de app is geïnstalleerd, kunt u inloggen met een bestaand account of direct vanuit de app een nieuw account aanmaken. Meer informatie over het beheren van meerdere Twitter-accounts via uw app .; U wordt door onze registratie-ervaring geleid en gevraagd om informatie in te voeren, zoals uw naam en e-mailadres. Twitter bevestigde in een privacyblogbericht dat er een kwetsbaarheid bestaat in de Twitter Android-app waardoor een aanvaller "toegang kan krijgen tot privé Twitter-gegevens op uw apparaat".

We hebben de code vrijgegeven voor onze Android-, iOS-, Web- en Desktop-apps (Win, macOS en Linux), evenals de Telegram-databasebibliotheek. Met deze code kunnen beveiligingsonderzoekers onze end-to-end-encryptie-implementatie volledig evalueren.

Twitter-applicatie voor Android | Forum

Met de officiële Twitter-app en andere op Android, moet je naar beneden scrollen om de nieuwe tweets te zien. TweetBot blijft automatisch vastgezet aan de bovenkant van het scherm, zodat alle recent geposte tweets automatisch zichtbaar zijn. Interessant, kun je Ticca niet vinden in de Play Store?

Krijg korte informatie over de officiële Twitter-app voor Android-telefoons. Kijk met Twitter hoe het zich ontvouwt als nooit tevoren. Ontvang verhalen, foto's, video's, gesprekken, ideeën, de hele tijdlijn in realtime.

Twitter is je go-to-app voor sociale media en de bron voor wat er in de wereld gebeurt. De tweets omvatten alles, van wereldnieuws tot lokaal nieuws, van roddels over beroemdheden tot sport en games, van politiek tot grappige verhalen die viraal gaan. Als het wereldwijd gebeurt, is het nu trending op Twitter.

Echofon is een van die Twitter-apps die op een heleboel platforms te vinden is, en dus kan Echofon uw positie in de tijdlijn op alle platforms synchroniseren en uw instellingen synchroniseren. Wat eigenlijk best een handige functie is. Talon voor Twitter (Meer). Wil je een materiaalontwerp? Dan is Talon een goede keuze.

11 Beste alternatief voor Twitter-app voor Android- en iOS-gebruikers

Een van de eerste Twitter-apps voor Android-gebruikers die al heel lang op de markt is, is Plume en deze wordt regelmatig bijgewerkt. De app heeft nu de gebruikersinterface op basis van het materiaalontwerp, waardoor het er prachtig uitziet. De pro-versie van de app werkt vergelijkbaar met de gratis versie van de app, en het verschil is dat deze zonder de advertenties wordt geleverd. Als u een app-ontwikkelaar bent, volgen hier enkele strategieën voor het genereren van inkomsten met apps die u in uw app wilt implementeren. Andere kenmerken van de app zijn integratie met Facebook, ondersteuning voor meerdere accounts, bit.ly-ondersteuning voor kortere URL's en ...

Android Swagger-applicatie om te helpen bij het selecteren van swag-winnaars bij meetups met behulp van Twitter-hashtags Fragment: 2 Activiteit: 2 Java-bestand: 7 Manifestbestand: 1. TwitterApp Twitter-applicatie voor Android Fragment: 3 Activiteit: 4 Min SDK: 14 Doel-SDK: 19 Java-bestand: 16 Manifestbestand: 1.

Показано 54 записи