Alles over computers en technologie

Android 5 game-booster

5 beste game-boosters voor Android om de game-ervaring in 2021 een boost te geven

Je kunt je Android-apparaat eenvoudig optimaliseren voor gamen met behulp van de beste Android-gameboosters die hierboven zijn genoemd in 2021. Download en installeer een van deze apps en optimaliseer je Android-apparaat voor gamen en nog veel meer.

Maar het spelen van games op mobiele platforms kan niet zo soepel verlopen als het spelen van games op pc-platforms of consoles; er zal een vertraging of een daling van de FPS zijn. Veel spelers voelen zich hier ongemakkelijk bij en zijn nog steeds op zoek naar manieren om dit op te lossen. En de Game Booster-app is het antwoord voor gebruikers om de beste gamemomenten te beleven.

Net als de bovenstaande game-booster-apps voor Android, optimaliseert deze app ook het RAM- en CPU-gebruik, maar met maximale snelheid. Je kunt de spellen spelen in snelle en goed presterende modi die je helpen om snel score-uitdagingen te voltooien. Newzoogle raadt aan: hier is het beste spel voor iedereen.

Android is een belangrijk gamingplatform geworden, mogelijk de meest winstgevende sector op het gebied van mobiele applicaties. Game Booster is een optimalisatie-app voor smartphones die tot doel heeft de prestaties van ons apparaat te verbeteren als het gaat om het spelen van videogames. Versnel uw videogames op uw Android. Deze app geeft ons de mogelijkheid om ons apparaat te versnellen. Het doet dit door bronnen van het besturingssysteem vrij te maken, zoals RAM-geheugen dat wordt gebruikt door toepassingen die op de achtergrond worden uitgevoerd.

15 beste game-booster-apps (Android / iPhone) 2021

Clean voor Android is een van de meest geavanceerde game-booster-apps, dankzij de ongeëvenaarde functies zoals optimalisatiefuncties, waaronder het optimaliseren van de levensduur van de batterij, het booster voor game-apps en de cache-verwijderaar voor het opschonen van rommel. Geniet van een ideale gebruikerservaring door deze booster-applicatie te installeren en ...

Deze APK com.samsung.android.game.gametools_2.5.70.4-257004004_minAPI28 (armeabi, armeabi-v7a, x86) (nodpi) _apkmirror.com.apk is ondertekend door Samsung Electronics Co., Ltd. en upgradet uw bestaande applicatie.

Tak hanya itu, aplikasi Game Booster Android ini woordspeling bisa mengoptimalisasi geheugen en menghapus file cache yang Tidak dibutuhkan secara otomatis. Hal ini dapat meningkatkan kinerja android smartphone-mu secara menyeluruh, geng. Sesuai namanya, aplikasi mempercepat game ini bakal bikin ...

Verbeterde game-optimalisaties Nieuwe zwevende boost-knop Ondersteuning toegevoegd voor meer games Kleine bugs verholpen. Kies downloadlocaties voor TBOOST Game Booster & GFX Tool v1.2.5. Ga naar de downloadpagina.

XY Game Booster voor Android - Gratis download [Nieuwste versie ...]

Om XY Game Booster.apk te installeren, moet u ervoor zorgen dat apps van derden momenteel zijn ingeschakeld als installatiebron. Ga gewoon naar Menu> Instellingen> Beveiliging> en vink Onbekende bronnen aan om uw telefoon toe te staan ​​apps te installeren van andere bronnen dan de Google Play Store. Op Android 8.0 Oreo wordt u, in plaats van een algemene instelling aan te vinken om installatie van onbekende bronnen toe te staan, de eerste keer dat u dit probeert te doen, gevraagd uw browser of bestandsbeheerder toe te staan ​​APK's te installeren.

Download Game Booster.apk Android APK-bestanden versie 1.8 Grootte is 1003088 md5 is b14aa9d117ba756399a1c518ed6e7d5c Door INFOLIFE LLC Deze versie vereist Eclair 2.1 API-niveau 7, NDK 3 of hoger, we indexeren de versie van dit bestand. Versiecode 10 is gelijk aan versie. 1.8. U kunt meer informatie vinden door te zoeken op mobi.infolife.gamebooster op google.Als uw zoekopdracht mobi, infolife, gamebooster, productiviteit, game, booster meer zal vinden zoals mobi.infolife.gamebooster, Game Booster 1.8 968 keer gedownload en de hele game Callback sollicitatie ...

Tidak hanya itu saja, terhebat di android game booster programma ini bisa juga tingkatkan penangkapan signaal. Jadi, kamu tidak akan alami lag sebab sulit signaal. Programmeer in het begin van het spel met de game Free Fire, PUBG, dan game hebat yang lain.

XY Game Booster is een netwerkoptimalisatietool om netwerkproblemen op te lossen, zoals het loskoppelen van games, lag, lag, enz. Het is extreem makkelijk te gebruiken en heeft de volgende kenmerken: 1. Het ondersteunt bijna alle populaire spellen. 2. Ondersteuning van buitenlandse games: PUBG Mobile, Mobile LegendsBang bang, Fortnite, ARK: Survival Evolved, Fate_Go 3. Het kan worden gebruikt op WiFi, 4G / 3G-netwerk.

Game Booster (MOD) APK voor Android downloaden

Hallo, u kunt het APK-bestand "Game Booster" gratis downloaden voor Android, de APK-bestandsversie is 1.4.0 om te downloaden naar uw Android-apparaat, klik gewoon op deze knop. Het is gemakkelijk en gegarandeerd.

Arcade Game Booster mempercepat spel android menggunakan teknologi pintar yang secara otomatis mendeteksi lag dan membebaskan ruang memori (RAM), sehingga spel favoriet Anda berjalan lebih cepat dan lancar. Aplikasi ini juda memiliki fitur hangende lainnya seperti FPS Monitor, achtergrond booster, dan optimasi kecepatan game hingga 60%.

De volgende game-booster-app op onze lijst met de mooie naam is Dr. Booster. Met meer dan 180.000 downloads en meer uit de Google Play Store doet deze app het goed in de categorie acceleratie-apps.

Hallo allemaal Kaparekoy voor de Gaming Booster voor Android-telefoons .. voor de Kaparekoy natin jan na ...

GFX Tool Pro - Game Booster v3.2 [Betaald] - Platinmods.com - Android ...

APP AOS [Getest] GFX Tool Pro - Game Booster v3.2 [Betaald].

Game Booster-app is een geweldige tool voor Android-gamers. Deze Game Booster-app helpt je bij het beheren van games en het verbeteren van de prestaties. Het zal de snelheid van je telefoon verhogen en een aangename omgeving creëren om soepel te spelen. Hoe te gebruiken. Voor uw Android-apparaat moet u eerst APK Game Booster van onderaf downloaden.

Verhoog de spelstabiliteit Game Booster voorkomt en vermijdt mogelijke conflicten en incompatibiliteiten door tijdelijk onnodige achtergrondprocessen en Windows-services af te sluiten. Veilig, zeker en gratis. Game Booster overklokt uw hardware niet, wijzigt uw Windows-register en ...

Game Booster 2020, ook wel Optimize Games, Optimize Memory, Ram Booster, Game Mode, Memory Boost genoemd, is een gratis game-booster en manager-app voor je Android-apparaat. Game Booster 2020 verhoogt eenvoudig de prestaties van uw apparaat, verbetert en optimaliseert gaming, geheugen, apps, verwijdert ongebruikte apps en taken uit het geheugen met slechts één klik. Met Game Booster 2020 wordt het geheugen onmiddellijk vrijgegeven bij het starten van het spel, het biedt de beste game-ervaring door telefoonvertraging en RAM in games te corrigeren, en de omgeving voor te bereiden om uw ...

Download het Game Booster 1.0.9.5 APK-bestand voor Android

Game Booster is een van de beste gratis tool-apps die er zijn en je staat op het punt de allernieuwste versie van Game Booster 1.0.9.5 te downloaden. Dus, om te beginnen met het downloaden van het APK-bestand van Game Booster op uw Android-smartphone, bieden we hieronder een directe downloadlink voor Game Booster 1.0.9.5.

Download Game Booster Apk Android-app 2.9 com.arytan.gamebooster gratis - Alle nieuwste en oudste (2.9,2.8.6.2,) apk-versies beschikbaar.

Smart Game Booster is geweldig, verhoog mijn FPS meer dan welke andere app dan ook, maar dat is niet het enige, de zogenaamde '' Guard '' geeft beveiliging en diagnostiek, wat best een handig hulpmiddel is, de beste van hen "Kan ik het uitvoeren" het toont ook games die je op je pc kunt spelen, dit is de functie waar ik naar op zoek was. niet gevonden, maar hier is het. dit.reher. PC-gamingbooster heeft mijn pc geholpen om zijn fps te verhogen. Het is een goed product dat u helpt uw ​​stuurprogramma's up-to-date te houden en u tips en trucs geeft over hoe u uw spelervaring kunt verbeteren.

Smart Game Booster is geweldig, verhoog mijn FPS meer dan welke andere app dan ook, maar dat is niet het enige, de zogenaamde '' Guard '' geeft beveiliging en diagnostiek, wat best een handig hulpmiddel is, de beste van hen "Kan ik het uitvoeren" het toont ook games die je op je pc kunt spelen, dit is de functie waar ik naar op zoek was.

Smart Game Booster 5.2.0.567 gratis download - FileCR

Android. Slimme spelversterker 5.2.0.567. Bestandscr. De ramen. Game Tools.Smart Game Booster 5 Volledige versie Standalone offline installatieprogramma Gratis download voor Windows, het helpt om onnodige processen te beëindigen, meer systeembronnen vrij te maken, RAM en componenten op te ruimen.Start met één klik. Als alternatief programma kun je Wise Game Booster ook GRATIS downloaden.

All-In-One Toolbox is de meest uitgebreide tool-app om je Android op optimale snelheid te optimaliseren. Vertrouwd door miljoenen gebruikers over de hele wereld. ** Belangrijkste kenmerken **. Junk File Cleaner Reinig alle processen, cache, tijdelijke bestanden, lege mappen, resterende bestanden, app-resten, klembordgegevens, sms- en oproeplogboeken, opgeslagen wachtwoord, zoekgeschiedenis, grote bestanden.

Mobiele telefoonspellen zijn de laatste jaren enorm populair geworden. Aangenomen kan worden dat deze toename het gevolg is van verbeteringen in mobiel computergebruik in het afgelopen decennium. Moderne smartphones hebben veel kracht, waardoor ze met comfort programma's en zware games kunnen uitvoeren die veel resources nodig hebben.

In dit spel speel je als Carl Johnson die voor zijn leven ontsnapt uit San Andreas, een stad die het hoogtepunt van corruptie, drugs en bendeproblemen heeft bereikt. Vijf jaar later keert Carl terug naar huis en ontdekt dat zijn moeder is vermoord, zijn familie uiteen is gevallen en al zijn jeugdvrienden in grote moeilijkheden verkeren.

Game-ervaring: Android of Apple? Laat de spelers beslissen

Dus voorlopig lijkt het erop dat Android een voorsprong op Apple behoudt door een meeslepende game-ervaring te bieden. Deze laatste hebben de kloof echter zeker verkleind en zullen het komende jaar hoogstwaarschijnlijk een verdere opmars maken.

Dit is het perfecte moment om een ​​mobiele gamer te zijn. De schermen zijn groter dan ooit, je apparaat heeft waarschijnlijk meer verwerkingskracht dan je nodig hebt en de grote gamestudio's porten hun games naar smartphones. Helaas mist Android nog steeds speciale functies om tegemoet te komen aan het groeiende ecosysteem van mobiele gamers.

We moeten niet alleen analyseren hoeveel u op Upwork kunt verdienen, maar ook hoeveel freelancers daadwerkelijk op dit platform verdienen. Ben je klaar om met mij in deze analyse te duiken? Upwork Hunger Games: zijn de kansen nog steeds in ons voordeel? Het begon allemaal met een discussie op Reddit.

Zoals de naam al doet vermoeden, is de Android Game Booster-app een prestatieverbeterende app voor Android-apparaten die helpt om de prestaties van games te verbeteren. Deze apps bieden een betere game-ervaring als je problemen hebt met het spelen van high-end games op je apparaat.

Een recensie van een hardcore Android-ervaring ... | Android-forums

En om geld te verdienen in de gamewereld, moet je het op platforms zetten waar mensen het kunnen kopen. Dit is de reden waarom consoles zelfs zo weinig exclusives hebben. Zelfs als wat ... 5 jaar ... de Xbox 360 maar 4 of 5 exclusieve franchises heeft? Die van Halo die (voornamelijk) in de steek wordt gelaten.

Smartphone-games zijn de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid, elk jaar worden smartphones meer en meer capabel en kunnen ze gemakkelijk high-end games ondersteunen. Tegenwoordig ondersteunen veel smartphones extreem krachtige games. Veel nieuwe smartphones worden ook geleverd met speciale modi om de game-ervaring te verbeteren.

Android-games zijn goed, maar ze kunnen beter. Er zijn veel software- of hardwareproblemen die kunnen optreden bij het spelen van games op je Android-telefoon of -tablet. Maar deze problemen ontstaan ​​omdat je je telefoon of tablet gebruikt in plaats van een speelautomaat.Voel je je kort tijdens het spelen van high-end games zoals Need for Speed ​​of GTA?

Leven. werkte als tutor bij NTC, NAVSARI voor 6 maanden werkte als hardware- en netwerkingenieur bij SSM INFOTECH voor 1 jaar werkte als online portalmanager n Technische ondersteuning bij SAREE EXOTICA voor 6 maanden werkte als junior Android-ontwikkelaar bij AMAR TECHNOLABS voor 6 maanden gewerkt als android developer bij CUESOFT software solution 1 jaar gewerkt als android developer bij INSPIRE.

12 beste gratis game-booster-apps voor Android-gamers in 2021

Dit is een geweldige game-optimizer voor Android die een hit zal zijn bij veel gamers. Als je niet kunt wachten om volledig aan het spel deel te nemen, is dit de game-booster-app voor Android-apparaten. Het blokkeert niet alleen meldingen, maar weigert ook automatisch inkomende oproepen om de game-ervaring voort te zetten.

Bij het kopen van een smartphone is de hardware de belangrijkste specificatie die voor veel zaken van pas komt. Daarvoor heb je een grafische chip, een krachtige processor, een hoogwaardig beeldscherm en een grote batterij nodig om de lichten aan te houden. We weten dat audio cruciaal is voor een geweldige ervaring op gameconsoles en laptops en desktops.

Game Mode identificeert snel de games die je zojuist op je smartphone hebt geïnstalleerd. Je hoeft alleen maar naar het hoofdscherm van de applicatie te gaan om alles te kunnen zien. De games die op het scherm verschijnen kunnen de beleving vergroten zodat alles tot het maximum wordt gepusht.

Ik heb 3 games gekozen: Rise of the Tomb Rider, Quake Champions en BF 5. Ik ben het er meestal mee eens als het een shooter is, maar GeForce lijkt op veilig te spelen in games als Tomb Rider door de instellingen zonder enige reden laag te houden. Wat is jouw ervaring? Parameters die u wilt verhogen of verlagen?

10 beste Android-emulators voor Windows (2021) | Beebom

BlueStacks is zonder twijfel een van de beste Android-emulators die je op Windows kunt vinden. Het omvat niet alleen games, maar als algemene gebruiker, als je wilt genieten van Android-apps op Windows-pc, is BlueStacks een geweldige emulator die voor jou beschikbaar is. In de loop der jaren heeft het veel verfijningen ondergaan en de huidige BlueStacks is gebaseerd op Android 7.1.2 wat Nougat is.

Android-emulators zijn de modewoorden in technologie. Van softwareontwikkelaars die hun apps testen op een Windows-pc tot een gamer die gewoon het volledige potentieel van een game wil ontketenen door het op een gigantisch pc-scherm te spelen met muis en toetsenbord, Android-emulators

Breng je ervaring naar een hoger niveau. We hebben samengewerkt met de beste om u een verzameling van ...

Wist je dat GTA Vice City tot 2013 de meest gedownloade pc-game was? Bovendien werd dit record in één jaar gebroken met de laatste serie GTA, genaamd GTA V? Ja, dat heb je goed gehoord! GTA V is de enige Android-game van GTA-kwaliteit waarmee je alle GTA-routes, voertuigen en wapens kunt spelen met de meest onberispelijke grafische kwaliteit.

Google heeft een Mandalorian AR-ervaring gecreëerd, die alleen beschikbaar is op bepaalde ...

De Mandalorian AR-ervaring maakt je een premiejager in de voetsporen van Mando en het kind. Je kunt vanuit je luie stoel communiceren met de personages en meer te weten komen over het eerste seizoen van The Mandalorian. Het is mogelijk om foto's van sneeuwtaferelen in je woonkamer te maken en deze met anderen te delen.

Samsung Galaxy is een geweldige tablet in de middenprijsklasse die je eersteklas prestaties biedt. Deze Android-gamingtablet wordt geleverd met meer geavanceerde technologie en een luxe ontwerp dat uw game-ervaring zal verbeteren. Er is geen fysieke home-knop en de randen zien er dunner uit met een metalen behuizing en ook licht dat deze grip met één hand kan doen, maar twee is altijd beter.

De Galaxy S21 Ultra is geen goedkope handset met een prijskaartje dat, hoewel goedkoper dan zijn voorganger, nog steeds duurder is dan elk concurrerend vlaggenschip, maar als je in 2021 op zoek bent naar de ultieme ervaring op smartphone, zul je daar moeite mee hebben . beter dan de laatste van Samsung.

Geavanceerde pc-renderinghardware en een bijna onbeperkte hoeveelheid geheugen kunnen u helpen renderingprestaties te bereiken die niet mogelijk zijn op mobiele telefoons en tablets, en ingebouwde services zoals gamerooms en vriendenbeheer kunnen u helpen uw online sessies beter te organiseren.

Top 5 beste gaming-telefoons in 2019 voor perfect gamen InstaCash

De game-ervaring hangt echt af van de processor en het RAM-geheugen van de smartphone. De processor fungeert als een krachtpatser om de grafische weergave en prestaties te verbeteren, terwijl RAM deze processen helpt versnellen. Het beste van gamen kan alleen worden gedaan op gaming-telefoons, omdat het wordt geleverd met minimaal 4 GB of RAM en

Wordt Microsoft getest en ondersteund door de Android-app op Xbox?

Ze bieden alles, van uitstekende camerakwaliteit tot een bloat-free Android-ervaring, maar welke van ...

Android-ontwikkelaars voor: Samsung Galaxy J5.

Google Pixel 5a met 5G - Google Store

Als u de game activeert met mobiele data, kan uw mobiele dataverbruik toenemen. Spelen is afhankelijk van de service, het netwerk, de verbinding en de game en is mogelijk niet voor alle games in alle gebieden beschikbaar. Gebruikers kunnen inconsistente gameplay tegenkomen.

Asus heeft onlangs een nieuwe versie van de TUF Gaming A15 (2021) uitgebracht, maar deze haalt niet helemaal de hoogten van het model van vorig jaar. De componenten worden warm en de laptop wordt ook ongelooflijk luid in de game.Het oudere model bespaart ook regelmatig serieuze besparingen, dus je kunt maar beter proberen te vinden ...

Over Android 10 Q-update voor Android, deze versie is uitgebracht door Google en de nieuwste stabiele update is door Google uitgerold naar Pixel-apparaten, evenals enkele nieuwere apparaten die project treble ondersteunen. Met dank aan jhenrique09, senior lid van Xda, voor het ontwikkelen en delen van de Pixel Experience ROM op basis van Android 10 Q voor Xiaomi Redmi Note 5 Pro.

En om deze reden is het logisch om uw DionSure goedkope garantieverlenging aan te schaffen om uw productaankoop 2-3 jaar na ...

Online cursussen - leer alles, volgens uw schema | Udemy

Website-ontwerp Grafisch ontwerp en illustratie Ontwerptools Gebruikerservaring-ontwerp Game-ontwerp 3D-ontwerp Denken en animatie Modeontwerp Architecturaal ontwerp Interieurontwerp Overig ontwerp.

welke Android-telefoon is het meest geschikt voor gamen en hoge kwaliteit visuals en grading .. ?? Re: Android-telefoon voor de beste game-ervaring .. ??? door benega: 17:00 uur op 11 oktober 2014.

Met trots presenteren wij u de plek waar dromen uitkomen! Door ons te concentreren op kwaliteit en vertrouwen, hebben we veel tijd gestoken in het opbouwen van een community van spelers die past bij jouw wensen en behoeften. Eigenlijk brengen we je de beste MOD's en games uit de Android-sectie en we breiden ook langzaam uit naar de iOS-sectie.

Koop en verkoop in-game items, game-accounts, gamecoaching, game-skins, cadeaubonnen veilig en gemakkelijk. Laagste prijs van duizenden vertrouwde verkopers en de snelste levering in de branche.

8 Nvidia GeForce-ervaringstips voor uitmuntende pc-gaming PCMag

Leuk weetje: ik heb Nvidia GeForce Experience ongeveer twee jaar op mijn gaming-desktop geïnstalleerd en (helaas) heb ik de diepten van het aanbod niet onderzocht totdat het tijd is om dit artikel te schrijven. Ik sliep volledig op de software, dus ik hoop dat mijn bevindingen je helpen het koninkrijk te redden, hock ...

Download software en spelapplicaties voor Android. Download apps zoals Stickman Animator, Life is Strange, Super64Plus N64 Emulator ...

Ik geniet met volle teugen van mijn Samsung Galaxy Note II en vind de snelheid van de quad-core Exynos-processor voor een vlekkeloze ervaring. Games zijn het afgelopen jaar veel verbeterd op het Android-platform, maar het kan nog steeds moeilijk zijn om bewegingen te controleren zonder het scherm te blokkeren.

Onderwerpen die in deze video worden behandeld: Android Pie, Android 9.0, Android 9.0 Pie, Android Pie Redmi Note 5 Pro, Android Pie Pixel Experience, Android 9.0 Pixel Experience, Redmi Note 5 Pro Download Pixel Experience ROM: bit.ly/2BgNkAC.

30 ervarings-apps voor Android

We hebben deze ervaringsprogramma's zorgvuldig geselecteerd zodat je ze veilig kunt downloaden. De meest gedownloade zijn UC Mini-Download Video Status & Movies, Mi Browser Pro, PUBG MOBILE LITE en hieronder is een lijst met alle ervarings-apps.

Gaming Experience is eindelijk beschikbaar op Android! Geniet van het spelen van een van de beste AR-segmenten met de beste augmented reality-technologieën.

Inhoudelijke evaluatie. Iedereen. Ondersteuning voor Android-versie. Android 21 en hoger. Applicatie pakket. com.zappcues.gamingmode.

Lichtgewicht programma voor een snellere online game-ervaring! Gamefans over de hele wereld worden al heel lang geconfronteerd met een specifiek probleem. Zware games vereisen vaak high-end pc's, speciaal ontworpen om de game-ervaring te verbeteren.Deze machines zijn echter duur en niet alle gamers kunnen het zich veroorloven om hun favoriete games te spelen.

GameDVA - Gratis gemodificeerde game, premium apps voor Android

Het vinden en installeren van een game of app is nog nooit zo eenvoudig geweest. Klik gewoon om iets te vinden dat je leuk vindt en ontspan.

5 jaar geleden | 0 weergave. SHIELD - Een geheel nieuwe Android-game-ervaring.

Die-hard Android-fanboys hebben nog een reden om bij dit geweldige mobiele besturingssysteem te blijven. Er was een tijd dat games die waren geoptimaliseerd voor mobiele apparaten zoals tablets en smartphones erg oppervlakkig waren in vergelijking met populaire gameconsoles. Voorbij zijn de dagen dat een high-end smartphone er "goedkoop" uitzag en niet in staat was om groot te spelen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring tijdens het browsen op de website te verbeteren. Hiervan worden cookies die als noodzakelijk zijn gecategoriseerd, in uw browser opgeslagen, omdat ze essentieel zijn voor het functioneren van de basisfunctionaliteiten van de website. We gebruiken ook cookies van derden die ons helpen bij het analyseren en ...

6 beste smartphones voor de ultieme game-ervaring

Scherp en gedurfd 6-inch scherm, solide en stevige processor zorgt voor een uitstekende mobiele game-ervaring. Het heeft ook een grote opslagruimte, wat betekent dat er voldoende ruimte is om games te downloaden. En net als de Pixel 2 XL is ook deze Daydream ready voor gamers die in VR willen duiken.

De algehele ervaring van het gebruik van Android op Switch is traag / niet soepel, wat me verbaast gezien de lage resolutie en schijnbaar solide SoC. Ik weet niet zeker of het de langzame switch is, een SD-kaart, de niet-geoptimaliseerde poort of gewoon een achterblijvende Android in het algemeen.

Показано 74 записи