Alles over computers en technologie

Android-kingroot 9

Hoe Android 9.0 Pie te rooten met Kingoroot Root APK en pc ...

Hoewel het Android-systeem steeds beter wordt, willen sommige gebruikers hun Android nog steeds rooten. KingoRoot op Windows (pc-versie) en KingoRoot kunnen uw Android gemakkelijk en effectief rooten met root-apk en pc-rootsoftware.

U bladert door oudere versies van KingRoot. Hier vindt u APK-bestanden van alle versies van KingRoot die tot nu toe beschikbaar zijn op onze website.

KingRoot is een app waarmee je je Android-apparaat binnen enkele seconden kunt rooten, zolang het besturingssysteem tussen Android 4.2.2 en Android 5.1 ligt. Dit betekent dat u hetzelfde resultaat kunt bereiken als wanneer u de klassieke Towelroot zou gebruiken.

Deze com.kingroot.kinguser_4.9.0-142_minAPI9 (nodpi) .apk APK is ondertekend door KingRoot Studio en upgradet je bestaande applicatie.

KingRoot 5.4.0 - gratis downloaden voor Android APK

8/10 (2134 stemmen) - Download KingRoot Android gratis. KingRoot is de app waarmee u uw Android-telefoon of -tablet met slechts één klik kunt rooten. Dit is de gemakkelijkste en snelste manier om superuser te worden. De belangrijkste voordelen van Android ten opzichte van andere

Met Kingroot APK kunt u uw Android-smartphone en -tablets met slechts één klik rooten. Het ondersteunt apparaten met Android 2.2 tot Android 7.0. We raden u aan de nieuwste versie van de Kingroot-app te gebruiken om Android-apparaten te rooten.

KingRoot App (apk) is een kleine app voor Android-apparaten waarmee u met slechts één klik Android-apparaten kunt rooten die van Android 2.2 naar Android 7.0 lopen. Hier op deze pagina hebben we de nieuwste versie van de KingRoot-app en eerdere versies gedeeld.

KingRoot is een Android-app, die voornamelijk is ontworpen om elke Android-smartphone of -tablet te rooten. Deze krachtige root-app is ontwikkeld door KingRoot Studio en is gratis beschikbaar. Als u KingRoot APK wilt downloaden om uw Android-smartphone of -tablet te kunnen rooten, bent u op de juiste pagina terechtgekomen. Hier hebben we alle versies van de KingRoot-app gegeven, die tot nu toe is uitgebracht.

Download Kingroot - Android Root in één klik

Kingroot apk download regelmatig updates en voegt nieuwe functies toe voor een volledige en succesvolle rootervaring voor Android. Download kingroot compatibel met Android-apparaten aangedreven door Media Tek-processors. Kingroot Download is een eenvoudige en gebruiksvriendelijke tool voor het installeren van aangepaste herstelbewerkingen en CWM's. Pak je apparaat en volg onze eenvoudige tutorials om een ​​apparaat binnen enkele minuten te rooten.

Ondersteuning voor Android-besturingssysteem. KingRoot APK ondersteunt alle versies van Android behalve Android 8.0 Oreo. De root-tool met één klik voor Android 8.0 Oreo is nog in ontwikkeling. U kunt dus elke compatibele Android-smartphone tot Android 7.0 Nougat rooten met de KingRoot-app. Hoe te rooten met KingRoot. Android rooten met KingRoot kan op twee manieren. Een met KingRoot APK en de andere met KingRoot-tool als een Windows-pc-toepassing.

De tool biedt ondersteuning voor rooten bovenop Android Lollipop, waardoor het de beste ondersteuningstool is voor meer Android-versies en -apparaten. Tot nu toe zijn Kingo Root APK en pc getest op miljoenen verschillende apparaten, die de hoogste superuser-privileges hebben bereikt. U kunt Kingo Root APK of pc-versie eenvoudig gratis downloaden. Het belooft het hoogste succespercentage, waardoor het apparaat kan genieten van meer toepassingen, het besturingssysteem kan updaten, flash-firmware (ROM / kernels), volledige back-ups kan krijgen en alle beheerders kan hebben ...

Het belangrijkste bij het rooten van Android is het kiezen van de juiste root-app. En hier zijn APK- en pc-versies van Kingo Root beschikbaar voor een volledig gratis gebruikersservice met de beste root-rechten met één klik. Kingo Root is een ongelooflijk ondersteunende root-app waarop elke Android-gebruiker kan vertrouwen.

Download Kingroot 4.9.6 gratis voor Android-mobiele telefoons en smartphones.

KingRoot root is een hulpmiddel voor de "luie" mensen die alleen root-toegang willen krijgen, maar geen herstel willen flashen op hun prachtige derde apparaat. Het kan op bijna alle Android 2.x - 5.0-apparaten werken. KingRoot werkt afhankelijk van het te bedienen systeem. Het meest geschikte rootbeleid wordt in de cloud op uw apparaat geïmplementeerd op basis van uw ROM-informatie. Ondertussen kan de Unroot-bewerking ook eenvoudig worden gedaan door gewoon op de knop in het KingRoot-menu te klikken. PURIFY is een tool die is geoptimaliseerd voor uw ...

Ondertussen kan het verwijderen ook eenvoudig worden gedaan door gewoon op de knop in het menu van KingRoot te klikken. PURIFY is een tool die is geoptimaliseerd voor uw Android-besturingssysteem. Het kan u helpen de batterij te sparen, de standby-tijd van het apparaat te verbeteren, de snelheid te verhogen en uw apparaat terug te brengen naar zijn pure staat.

Kortom, Kingroot werkt door eerst enkele details van uw apparaat te identificeren, inclusief de merken (fabrikant), welke versie van Android het gebruikt en welk type ROM het is. De gegevens worden vervolgens gebruikt om te beslissen welk type exploit is ...

Kingroot Apk ondersteunt de meeste apparaten van alle vergelijkbare roottools. Het is dus zeer waarschijnlijk dat kingroot je apparaat kan rooten, zelfs als andere vergelijkbare tools al meerdere keren faalden. U kunt een gratis apk-bestand voor Android of een gratis exe-bestand voor uw pc downloaden.

11 beste root-apps om Android te rooten zonder pc / computer 2021

Als het gaat om het rooten van een Android-apparaat, is kingroot een van de beste apps. Kingroot studio heeft sindsdien de Kingroot-app gemaakt, de app heeft talloze apps geroot. De app heeft miljoenen downloads en goede algemene beoordelingen.

Dus als je Android Pay wilt kunnen gebruiken, moet je SuperSU en SUHide of Magisk proberen. Simpel gezegd, op het moment van schrijven werkt de KingRoot-tool niet voor u met Android Pay, hoewel er andere alternatieven zijn die dat wel zullen doen.

KingRoot-4.1.0.249-release-nolog-201505211812_105001.apk. voor het generieke apparaat -Android- / Overig, door AH Raj.

Google Security kan de installatie van Kingroot blokkeren. Kies "Toch installeren" of schakel je internetverbinding uit om door te gaan. Er is een Android-versie en een pc-versie beschikbaar. Houd er rekening mee dat de pc-versie het herstel van derden op uw apparaat kan flashen.

Hoe KingRoot op Android-telefoons te installeren

Als u bekend bent met Android-rooten, moet u KingRoot kennen. Kingroot is een van de meest gebruikte roottools met één klik voor Android. Door deze tool te gebruiken, kun je veel Android-apparaten rooten zonder een computer. U hoeft alleen de nieuwste KingRoot te installeren. APK op Android en druk vervolgens op een knop om te rooten.

KingRoot voor pc is een GRATIS hulpprogramma voor mobiele telefoons waarmee pc-gebruikers hun Android-apparaten eenvoudig kunnen rooten via een eenvoudige USB-verbinding. Oorspronkelijk ontwikkeld en uitgebracht voor de Chinese markt, wordt deze lichtgewicht en gebruiksvriendelijke app beschouwd als een van de

Kingroot apk is eenvoudig en een van de snelste root-tools ontworpen voor Android-gebruikers over de hele wereld. Deze ondersteunt momenteel bijna alle smartphones en tablets. Voorheen werd het alleen ondersteund met apparaten die werden aangedreven door een MediaTek-processor, maar nu biedt het een brede apparaatcompatibiliteit met rooten.

KingRoot kan alle apparaten met Android 2.3 Gingerbread, 4.0 Ice Cream Sandwich, 4.1 & 4.2 & 4.3 Jelly Bean, 4.4 KitKat en 5.0 Lollipop rooten. Het beste is dat KingRoot KNOX niet activeert. Hierdoor blijft de garantie intact en blijft de KNOX teller op 0x0 staan. Hoe Galaxy-apparaten te rooten met KingRoot. KingRoot 4.1 APK-download: KingRoot-4.1.0.245.apk. Verplaats het bestand naar je telefoon. Ga naar Instellingen> Beveiliging en schakel Onbekende bronnen in.

kingroot mod apk voor Android

Kingroot Mod Apk: Veel mobiele telefoonbedrijven brengen elk jaar en ook elke maand nieuwe apparaten uit. Deze bedrijven groeien zo snel en de meeste slimme apparaten gebruiken het Android-besturingssysteem. Android is een open source besturingssysteem dat elke smartphone kan gebruiken. Hoewel het een open source besturingssysteem is, leggen veel bedrijven beperkingen op aan hun apparaten die door niemand kunnen worden opgeheven. Deze Android-beperkingen irriteren sommige gebruikers echt ...

KingRoot is een app met één klik die bijna elke Android-telefoon of -apparaat root zonder dat een computer nodig is. Met deze app kun je met slechts één klik bijna elk apparaat rooten.

Met deze nieuwste versie van Kingroot Apk kun je rooten op Android Lollipop 5.0, Kit-Kat 4.4 en ook Jellybean 4.3, dus voor degenen die op zoek zijn naar de beste roottool, download kingroot gratis van onze site.

Показано 27 записей