Alles over computers en technologie

Android 6-startscherm

Het Android-startscherm aanpassen in 6 eenvoudige stappen digitale burger

Het startscherm van je Android staat standaard in portretmodus. U kunt het echter configureren om over te schakelen naar de liggende modus wanneer u uw apparaat 90 graden draait. Druk lang op een leeg gebied op uw startscherm en tik vervolgens op Thuisinstellingen.

(op voorraad Android, geen UI-gadgets geïnstalleerd). Op het startscherm kan ik naar rechts swipen (schermen rechts van het startscherm) en er verschijnen meer schermen om mijn iconen te plaatsen... In oudere versies van Android kon ik ook naar links vegen om iconen te plaatsen... maar nu verschijnt een google zoekscherm...

Als u meer ruimte wilt voor widgets en app-pictogrammen, kunt u extra startschermen toevoegen. LG laat je niet zomaar een app of widget naar een leeg scherm slepen om een ​​nieuw startscherm te maken. U moet deze stappen volgen. Opmerking: dit is het startscherm van de lade Home en apps.

Als je nog meer controle wilt over je Android-omgeving, zijn er launchers zoals Nova en Action Launcher waarmee je je app-lade en startscherm verder kunt aanpassen met pictogrammen, animaties en verschillende lay-outs. In de volgende paar artikelen hopen we er een paar te proberen en verslag uit te brengen over wat we vinden.

[Beginner] Android 6.0-startscherm wijzigen in auto | XDA-ontwikkelaars ...

Ik kocht een aftermarket Android 6.0 Chinese autoradio (2 din). Bij het opstarten start het op in een scherm met vijf of zes knoppen voor mijn auto, zoals GPS, Instellingen, Radio, enz. Maar dat is niet wat ik wil. Ik wil mijn startscherm starten en pictogrammen en widgets toevoegen zoals ik dat wil. Weet iemand hoe dit moet? Ik heb verschillende apps geprobeerd, maar na een reset start het apparaat nog steeds op naar het standaard startscherm met 5 knoppen. Dit is het scherm (vergelijkbaar hiermee, maar met app-opties) dat ik altijd krijg: En ik wil dit startscherm

Soms moeten Android-gebruikers het scherm van Android 6.x Marshmallow-smartphones of -apparaten draaien om een ​​specifieke taak uit te voeren of de camera uit de horizontale positie te halen. Als u deze activering van de schermrotatie snel genoeg nodig hebt, kunt u deze taak gewoon uitvoeren vanaf het startscherm van uw Android 6.X Marshmallow-apparaat.

Android OS biedt verschillende startschermen (maximaal 7). Elk startscherm functioneert als het bureaublad van uw computer en kan snelkoppelingen, toepassingspictogrammen, mappen en widgets bevatten. Meerdere startschermen geven u meer schermruimte, wat handig is omdat Android-tablets en -telefoons veel kleinere schermen hebben dan desktops. Er zijn normaal gesproken een oneven aantal startschermen, waarbij het middelste scherm het primaire scherm is dat u ziet wanneer het apparaat opstart.

Wilt u extra startschermen op uw Android, zodat u meer widgets en pictogrammen aan uw startscherm kunt toevoegen? Leer hoe met deze stappen.

Wat is de configuratie van je startscherm? : Android

Rusten is niet toegestaan. Dit omvat een artikel waarvan de informatie al is behandeld door een ander artikel dat op r / Android is geplaatst. 6. Geen redactionele titel. Wijzig de titel van de link niet tijdens het indienen, tenzij het nodig is om het artikel nauwkeurig samen te vatten. U kunt vrijelijk "[Auteur]" of "door auteur" toevoegen als dit de bron van het artikel verduidelijkt (bijvoorbeeld een YouTube-video).

Het startscherm is een van de meest kritische aspecten van uw smartphone-ervaring. Hier start u apps, zoekt u op internet, controleert u widgets en meer. Met Android kun je deze ervaring naar wens aanpassen. De Google Play Store staat vol met geweldige apps voor het aanpassen van het startscherm. Hier zijn enkele geweldige apps die u moet installeren om uw Android-startscherm als een professional te personaliseren.

De beste kunnen eenvoudig gratis worden gedownload, waardoor gebruikers een nieuwe kijk krijgen op hoe hun startscherm eruitziet. Nova Launcher is bijvoorbeeld een van de meest populaire launchers die beschikbaar zijn op Android. Met deze app kunnen gebruikers bijna alles op hun telefoon aanpassen, inclusief animatiesnelheden, app-groottes, lettertypen, pictogramthema's, donkere modus, enz.

24 maart 10 geweldige Android-startschermontwerpen die u zullen inspireren # 9 Hallo allemaal en welkom bij het laatste artikel in onze speciale serie voor aangepaste Android-startschermen, gemaakt door enkele van onze meest inventieve gebruikers!

Android (besturingssysteem) - Wikipedia

Android-apparaten starten op het startscherm, de belangrijkste navigatie- en informatiehub op Android-apparaten, net zoals de desktop op pc's. Android-startschermen bestaan ​​meestal uit applicatiepictogrammen en widgets; app-pictogrammen starten de bijbehorende app, terwijl widgets live worden weergegeven

Themer is waarschijnlijk de koning van aanpassingstools voor Android. Gebruikers zijn al maanden bezig met het maken van skins en vervangingen voor startschermen met prachtige graphics, werkende widgets en andere handige tools om van je telefoon iets persoonlijks te maken dat niemand anders heeft.

Zoek een lege plek op je startscherm. Het kan overal tussen apps zijn, in een open pictogramgebied of op een lege pagina.

De achtergrond van het startscherm instellen door te programmeren (het startscherm en het vergrendelscherm wijzigen).

Android 6.0.1. kan de achtergrond van het vergrendelscherm niet wijzigen, help alstublieft!

Kies "Lock Screen" of "Home & Lock Screens" om de achtergrond van uw vergrendelscherm te wijzigen. Dit lost het themaprobleem op ... beschamend eenvoudig, ik geef het toe ... bedankt daarvoor! Opnieuw ging Samsung helemaal door met hun update, spelend met alles wat goed was.. het zal me maanden kosten om het punt over te brengen.

Het werkt ongeacht welk Android-apparaat je hebt *, hoewel ik aanneem dat je Android 4.x gebruikt. (*Voor Android Oreo en hoger volgt u de stappen aan het einde van het artikel.) Het belangrijkste verschil dat u mogelijk tegenkomt, is het standaard startscherm dat door uw apparaat wordt gebruikt. Zo gebruikt de Samsung Galaxy-lijn het TouchWiz-startscherm, terwijl de Motorola Moto X Launcher gebruikt. U moet ook de naam weten van het opstartprogramma dat u momenteel gebruikt (zoals Nova of 3D Home).

Voorlopig wordt de tweede app in je gesplitste scherm automatisch geselecteerd, wat betekent dat nadat je een lay-out hebt gekozen voor je eerste gesplitste scherm-app, de andere helft van het venster wordt gevuld met het aangrenzende item in je recente apps-menu. Als u de secundaire app wilt wijzigen, opent u het menu met recente apps en sleept u deze, de volgende app wordt ...

Hier is mijn startscherm met verschillende achtergronden. Ik ging voor de Pirates of the Caribbean-look. Een van de beste dingen van een Android-telefoon is de kracht die je hebt om je apparaat te veranderen en aan te passen om het echt uniek te maken.

Hoe het startscherm van Android-telefoons automatisch te draaien (gebruik home ...)

Geforceerde portretmodus voor startscherm of app-scherm is geen beperking van Android. Alle Android-tablets ondersteunen portret- en landschapsmodi voor het startscherm en het app-scherm als u de functie voor automatisch draaien inschakelt. Sommige tablets zijn standaard in liggende stand.

Ook ondersteunen niet alle Android-apparaten de modus voor gesplitst scherm. Maar als u een compatibel Android-apparaat heeft en twee apps die u in de modus voor gesplitst scherm wilt gebruiken, gaat u als volgt te werk.

Met snelkoppelingen op het vergrendelscherm hebt u rechtstreeks toegang tot een gedefinieerde app vanaf het vergrendelscherm. Standaard kunt u de dialer-app starten door vanuit de linkerhoek te vegen of de camera door vanaf rechtsonder te vegen. In dit geval kunt u het apparaat ontgrendelen zonder apps te starten door precies van onder naar het midden van het scherm te vegen.

Als Android-gebruiker kies ik Nexus Launcher vanwege de functies en de eenvoud van de prestaties van je telefoon. Om app-pictogrammen te verwijderen of te verbergen (zowel op het startscherm als in de app-lade), kunt u de app-naam eenvoudig weergeven / verbergen door het vakje "Toon app-naam" aan te vinken onder startscherm-instelling en lade-instelling.

Android-startschermen, touchscreens en AMOLED 4G ... - Alibaba.com

Android-startschermen op de site worden aangeboden door verschillende gerenommeerde groothandels en leveranciers waarvan bekend is dat ze uitzonderlijke elektronische gadgets leveren. U kunt opmerkelijke Android-startschermen vinden uit een breed scala aan opties, zoals verschillende quad-core, octa-core processors, touchscreen, AMOLED-display, verbeterde chipsets voor het spelen van games en nog veel meer. .

In een recente update van Google ondersteunt de Google Home-app geen schermspiegeling meer op een breed scala aan ontvangertechnologieën. Native schermspiegeling van uw Android-apparaat naar uw computer werkt echter nog steeds uitstekend.

Het maakt niet uit welk type Android-telefoon je gebruikt, Google Pixel of Samsung, het is moeilijk om de Google-zoekbalk op het startscherm te negeren. Deze zoekbalk beslaat bijna een derde van het volledige startscherm. Als het wordt verwijderd, hebben we meer vrije ruimte om onze favoriete apps of enkele handige widgets te plaatsen.

Klik met de rechtermuisknop ergens op het scherm van uw Android-apparaat om naar de vorige pagina te gaan. Klik en houd vast om een ​​contextmenu te openen. Klik en houd vast en sleep voor tekstselectie. Scroll met de muis om het scherm verticaal te verplaatsen. Sommige games en toepassingen reageren mogelijk niet op interacties van een muis of toetsenbord die op uw pc is aangesloten.

Beheerd startscherm - apps op Google Play

De app Managed Home Screen, voor apparaten die eigendom zijn van het bedrijf in organisaties met een Microsoft Intune-abonnement, schakelt de Multi App Kiosk-modus in voor specifiek, vergrendeld gebruik. Deze applicatie mag alleen door uw organisatie worden geïmplementeerd. Het helpt uw ​​organisatie op afstand het startscherm op het (de) apparaat(en) te configureren en te personaliseren om een ​​zeer productieve eenmalige ervaring te bieden. Deze app vervangt het standaard startscherm of opstartprogramma om apparaatactiviteiten en toegang te beperken op basis van op afstand configureerbare instellingen.

Fans van de SHIELD Android TV Streaming Media Player schreeuwen om een ​​manier om apps op het startscherm te personaliseren. Een van de vele functies waar fans en critici om hebben gevraagd, het lijkt erop dat je wensen zijn ingewilligd.

Voorgestelde apps Pixel1-apparaten bieden nu voorgestelde apps aan op basis van je dagelijkse routines. Deze apps verschijnen in de onderste rij van uw startscherm. U kunt dus de apps krijgen die u nodig hebt wanneer u ze nodig hebt. Slimme mappen Bekijk suggesties voor slimme mapnamen op je Pixel1-apparaat.

Stap 4: U kunt op het bijschriftgebied tikken en het overal op het scherm slepen. Stap 5: Om het uit te schakelen, drukt u nogmaals op het volume omhoog of omlaag en tikt u op dat bijschriftpictogram. Voor iedereen die Live Caption liever altijd heeft ingeschakeld, gaat u naar Instellingen> Geluid> Live Caption en schakelt u Live Caption bovenaan in.

Android 11-test: nieuwe functies: machtigingen, schermrecorder ...

Het opnieuw ontworpen power-menu met apparaatbediening kan handig zijn voor diegenen die vaak smart home-apparaten gebruiken of het Google-betalingssysteem gebruiken. Als u echter niet een van die mensen bent, lijkt het op een drastische UI-revisie waar u meestal niets aan heeft. Als alles wat u hoeft te doen wanneer u de aan / uit-knop ingedrukt houdt, toegang is tot de aan / uit- en herstartknoppen, dan zijn dat maar een beetje ...

Met Widgetsmith kun je je startscherm personaliseren als nooit tevoren. Het begint met een grote verzameling zeer aanpasbare widgets, waarvan de functies variëren van datum tot weer tot astronomie. Elk kan worden verfijnd om het beste te passen bij de gewenste functie en uitstraling. Deze set widgets kan vervolgens dynamisch worden geprogrammeerd om op uw startscherm te verschijnen volgens de regels die u definieert. Een bepaalde widget kan bijvoorbeeld 's ochtends het weer laten zien, vervolgens uw agenda tijdens uw werkdag en vervolgens overschakelen naar de voortgang van uw activiteitenring wanneer u klaar bent met uw dag.

Heb je thuis een oude Android-tablet? Dan heb je een nieuw tweede scherm voor je laptop! Met deze tutorial kun je elk Android-apparaat gebruiken om je scherm in Linux uit te breiden. Hiervoor gaan we gebruik maken van een draadloze verbinding, maar het kan ook via een USB-kabel.

Klik op het Chrome-menu in de rechterbovenhoek en selecteer "Toevoegen aan startscherm".

Google heeft de mogelijkheid verwijderd om startschermen te herschikken op Android ...

Houd op Android P met Pixel Launcher ingedrukt om het startscherm te maximaliseren en een pop-upmenu met opties weer te geven. Er is geen manier om de verschillende schermen te herschikken. Natuurlijk, als je een aangepast opstartprogramma krijgt, kun je nog steeds doen wat je wilt.

Dat is de reden waarom de ontwikkelaars het concept van Android-draagraketten en vervangingen voor het startscherm hebben gemaakt, waarmee u de visuele esthetiek van uw apparaat kunt aanpassen. Hoewel het concept zelf misschien relatief beproefd en getest is, is het pas recent dat de reguliere consument het volledig heeft omarmd in de zoektocht om hun handsets te personaliseren.

Als je Android Marshmallow al op je Android-telefoon hebt geïnstalleerd, kun je eenvoudig naar het widgetgebied gaan en de widgets die je het meest zult gebruiken aan je startscherm toevoegen. Dit was het hele pakket in eerdere versies, dus als je iemand bent die de batterijbesparing niet eerder zou hebben aangeraakt, kun je het toevoegen aan je startscherm gewoon overslaan.

Vervolgens verschijnt de knop Instellingen op het startscherm. Klik dan gewoon, niet verlegen. (... zie Afbeelding-1 Pijl-2). Dan kun je de My Magazine-pagina al gemakkelijk verwijderen of deactiveren van de homepage van je smartphone! (... zie Afbeelding-1 Pijl-3).

Android 6.0 Marshmallow: tips en trucs | Vertrouwen mening

2. Zeg gewoon Ok Google vanaf het startscherm voor directe toegang tot de assistent. 3. Houd de Home-knop ingedrukt voor directe informatie-injectie. 4. Open de tuner van de gebruikersinterface van het systeem. 5. Turbo-navigatie in het toepassingenmenu. 6. Personaliseer je vergrendelscherm. 7. Hoe het paasei te ontgrendelen. 8. Hoe Android Pay te gebruiken. 9. Ontgrendel de ontwikkelaarsmodus. 10. Hoe de stille modus aan te passen. 11. Controleer het geheugenscherm als u prestatieproblemen ondervindt. 12. Hoe u de SMS-toepassing en de kiezer van uw standaardbrowser kunt wijzigen. 13. Gebruik Battery Saver om de levensduur van uw telefoon in geval van nood te verlengen.

1. Zorg ervoor dat u zich op het startscherm bevindt en druk lang op een lege plek om het paneel voor het beheren van het startscherm te openen 2. Tik nu onderaan op het pictogram Widgets 3. De lijst met beschikbare widgets op het startscherm voor uw Galaxy S6 verschijnt 4 Sleep uw geselecteerde widget naar het startscherm en laat het waar het zou moeten zijn.

Hier leest u hoe u items op het startscherm (widgets, apps of mappen) kunt toevoegen/verwijderen en de achtergrond op uw Pixel/Pixel XL kunt instellen.

Wanneer u uw Chrome-browser op Android opent, wordt u waarschijnlijk begroet met de laatste website die u hebt bezocht. Dit is handig als u het opnieuw wilt bezoeken, maar als u een specifieke site wilt bezoeken, moet u uw bladwijzers openen en vervolgens op de link tikken. U kunt deze extra stap omzeilen door Chrome-bladwijzers toe te voegen aan de sites die u het meest wilt bezoeken op uw Android-startscherm.

15 geweldige ontwerpen voor Android-startschermen die de moeite waard zijn om over te kwijlen

55 coole Android-startschermen ter inspiratie - hongkiat-lastation.com Een van de meest geliefde functies van Android is het zeer aanpasbare startscherm. U kunt het startscherm van uw Android-telefoon naar wens aanpassen.

Показано 45 записей