Alles over computers en technologie

Gapps voor Android 10

Het Open GApps-project | Android is een gedeponeerd handelsmerk van Google Inc

8.1 ondersteuning vereist gepatcht ROM voor goede WebView ondersteuning 9.0 vereist gepatcht ROM voor goede webview ondersteuning 10.0 heeft nog enkele kleine problemen 11.0 heeft alleen pico en nano Pakketvariant; De set applicaties verschilt per variant, klik voor een vergelijkingstabel Grafisch installatieprogramma van het superpakket, hiermee kunt u de applicaties selecteren waarvoor u wilt installeren.

In tegenstelling tot Android Pie waar systeemconfiguratie als root is, is BOARD_BUILD_SYSTEM_ROOT_IMAGE ingesteld op true, wat de build dwingt om het systeem- en rootbestandssysteem samen te voegen. Maar op Android 10 gebeurt dit impliciet zonder een dergelijke configuratie-instelling. Aangezien het meeste of een deel van het GApps-pakket het systeem binnenkomt, moet het GApps-updatescript worden geschreven met het systeem als root in gedachten.

Tot voor kort was het niet mogelijk om Google Apps op aangepaste ROM's op basis van Android 10 te krijgen. Dit betekent dat gebruikers geen apps uit de Play Store konden installeren. Ze kunnen de back-upfuncties van Google en enkele andere essentiële services niet gebruiken. Soorten GApp. Er zijn verschillende GApps-pakketten op basis van meerdere apps die beschikbaar zijn in de zip.

Android 10 is nu officieel en uitgerold naar veel apparaten, waaronder de Pixel-serie modellen en de Essential Phone. Daarnaast ontvangen de OnePlus 7 Pro- en Redmi K20 Pro-modellen ook de ontwikkelaarsbèta-update. Ondertussen hebben sommige custom ROM-ontwikkelaars al een deel van Android 10 AOSP Custom ROM uitgebracht voor sommige modellen.

Download Gapps voor Android 10 ROMS (nieuwste Google 10-apps)

Sommige van de onderstaande Android 10 Gapps-pakketten zijn bètaversies. We zullen de officiële versies vermelden zodra ze beschikbaar zijn. Open Gapps-pakketten zijn getest op verschillende aangepaste ROM's zoals Arrow OS, Pixel Experience, Lineage OS, enz. door veel ontwikkelaars en gebruikers.

thuis / arm64 / android-10. Naam. gewijzigd.

Deze apps draaien nog steeds op je Android-telefoon onder het com.google.process.gapps-proces. De meeste van deze Google-apps zijn nu gemakkelijk te vinden en te updaten via de Google Play Store. Deze apps zijn niet vooraf geladen in aangepaste ROM-pakketten, omdat ze officieel eigendom zijn van Google en licentiebeperkingen schenden.

Download GApps Android 10 ZIP. Zoals eerder vermeld, zijn Gapps-pakketten in verschillende formaten voor verschillende apparaatarchitecturen. Als je niet zeker bent over de architectuur van je apparaat, controleer het dan met de CPU-Z-app en download vervolgens het juiste pakket via de onderstaande links!

OpenGapps voor Android 10, 9, 8.1 Mirror-links voor alle Xiaomi-telefoons

Op zoek naar de werkende Google Apps-pakketten voor uw Xiaomi, Redmi of Redmi Note-telefoon met Android 10 Q, 9.0 Pie of 8.1 Oreo? Zoek niet verder, je vindt het hieronder. Google Apps (Gapps) is een verzameling applicatiesuites die door Google is uitgebracht als de fabrikant van het Android-besturingssysteem. Het bevat in ieder geval alle systemen en frameworks die nodig zijn om Google Apps uit te voeren.

Download Gapps 10.0 voor Lineageos 17.1 of Gapps 10.0 voor Android 10 of een andere ASOP-rom op basis van Android 10.0. Google brengt nu Android Q uit voor alfa-ontwikkelaars en zal het binnenkort ook voor veel andere apparaten uitbrengen. Als je een aangepaste rom gebruikt op basis van de os 17.1-lijn, kun je Gapps 10.0 downloaden via de Gdrive-link hieronder.

Het zipbestand Gapps of Google Apps is de essentiële applicatie om te installeren met elke Android 7.0 of 7.1 ...

07 april 2019. Installatiewizard toegevoegd in voorraadhiaten voor diegenen die hun back-up willen herstellen vanaf Google-back-up. ARCore en PlayGround toegevoegd in stock gapps met GCam ondersteund (hetzelfde als pixel experience rom). Update naar de nieuwste versie van Google Apps (7 april).

Android 10 Gapps / Lineage OS 17.1 - Android-zelfstudie

Download hier de nieuwste Gapps voor Android. Gapps, ook wel Google Apps genoemd, is een verzameling eigen apps van Google. Gapps is opgenomen in bijna alle Android-apparaten.

Gapps staat voor Google Apps. Elke Android-telefoon wordt geleverd met vooraf geïnstalleerde Google-apps zoals Google Play Store, Gmail, Google Plus, Maps, YouTube, Google Search, Google Music en Hangout. Maar als u een aangepast ROM op uw Android-telefoon hebt geïnstalleerd waarin Gapps zijn uitgesloten, moet u het in deze situatie handmatig downloaden en flashen.

Download GApps, Roms, kernels, thema's, firmware en meer. Gratis bestandshosting voor alle Android-ontwikkelaars.

Zoals je weet, heeft CyanogenMod geen GApps-pakket nodig om te werken, maar na het installeren van CM heb je het nodig om apps uit de Google Play Store te kunnen installeren, om Google Maps, Agenda, Google Plus, Google Talk en alle andere tools te gebruiken aangeboden door Google die dagelijks nodig zijn voor een betere Android-ervaring.

Open APK GApps - APKMirror

A: Het Open GApps-project wordt ondersteund door donaties en advertenties. De app toont alleen een voorgeladen advertentie * nadat * u de download start, het blokkeert of vertraagt ​​het downloadproces niet. We zullen de functionaliteit nooit veranderen en bedankt voor het ondersteunen van het project!

Hallo, GApps (Google Apps) zijn niet vooraf geïnstalleerd op CyanogenMod, Lineage OS, Custom Android 9.0 Pie, Android 8.0 Oreo, Android 7.0 Nougat, Android 6.0 Marshmallow, Android 5.0 Lollipop en andere aangepaste Rom. Dit is een installatiehandleiding voor GApps (Google Apps) en hier is een eenvoudige en veilige tutorial

Google Apps (of GApps zoals ze gewoonlijk worden genoemd) is een service van Google die onafhankelijk aanpasbare versies biedt van meerdere Google-producten onder één naam.

U kunt hier de nieuwste GApps voor Android 4.4.4, 4.3 of 4.2.2 downloaden. Google-apps voor Android bevatten een breed scala aan apps voor Google Android-apparaten. Alle standaard-ROM's worden geleverd met Google Apps. Aangepaste ROM's zoals CyanogenMod en AOKP bevatten echter niet het Google Apps-pakket.

Download Google GApps voor alle versies van Android - Alle ROM's

De bovenstaande Gapps zijn de belangrijkste apps die op elke Android-tablet en -smartphone zitten. Deze apps kunnen ook worden gedownload en geïnstalleerd vanuit de Google Play Store. Deze apps werken nog steeds op elk Android-platform onder het com.google.process.gapps-proces!

Google-apps zijn de eigen merk-apps van Google die vooraf zijn geïnstalleerd op de meeste Android-apparaten, zoals Play Store, Gmail, Maps, enz. Vanwege licentiebeperkingen kunnen deze apps niet vooraf worden geïnstalleerd met CyanogenMod en moeten ze afzonderlijk worden geïnstalleerd. Google-apps zijn niet vereist om CyanogenMod te starten of uit te voeren, maar veel gebruikers vinden ze nuttig om volledig te profiteren van het Android-ecosysteem. Deze apps zijn verpakt door een onafhankelijke ontwikkelaar van CyanogenMod en voor uw gemak zijn er downloadlinks beschikbaar gesteld.

Downloaden. U downloadt GApps (Google Apps) om Play Store op uw Android-apparaat te installeren met aangepast ROM. Als je Gapps niet installeert, heb je geen Play Store voor AOSP-ROM's zoals CM10.1. Deze Gapps-pakketten zijn compatibel met Android 4.2.1 en 4.2.2 Jelly Bean.

PA Gapps Micro Modulair Pakket voor Android5.1.x Lollipop. Bedoeld voor oudere apparaten met kleine partities. Dit pakket omvatte apps zoals Google System Base, Offline Voice Files, Google Play Store, Google Exchange Services, Face Unlock, Google Calender, Gmail, Google Text-to-speach, Google Now Launcher, Google Search en Google Play Services.

Download GApps voor Android 11 (alle pakketten) - NaldoTech

Android 11 is het nieuwste mobiele besturingssysteem van Google. Het besturingssysteem is in de loop der jaren echt volwassen geworden en elke update heeft nu meer handige functies dan voorheen. Bekijk onze Android 11-repository als je Android 11-firmware naar je telefoon wilt flashen.

In deze zelfstudie delen we de downloadlinks voor het GApps (Google Apps)-pakket voor alle apparaten met de nieuwste Android 11. Het is geldig op alle soorten aangepaste ROM's, of ze nu zeer aangepast zijn, AOSP-gebaseerd en alle. rest. ... In dat verband zullen we ook de volledige installatie-instructies voor dit GApps-pakket vermelden via TWRP Recovery. En om nieuwe gebruikers te helpen, worden er ook gedetailleerde stappen gegeven om TWRP-herstel op uw apparaat te starten of te flashen.

Als je gapps voor Android Q wilt downloaden, moet je deze zeker proberen. Het wordt geleverd met een voorraad van verschillende pakketten, mini, micro, pico of nano gapps voor Android Nougat enz. je moet het verschil controleren en alle gapps downloaden.

Stel dat je een aangepast ROM op je Android-apparaat hebt geflitst en later het gevoel hebt dat een van de Google-apps niet goed werkt. Ik heb vorig jaar een dergelijke situatie meegemaakt met een aangepast ROM op mijn Galaxy S2. Enkele van de apps die deel uitmaken van het Gapps-pakket zijn de Google Play Store ...

Gapps-pakketten voor Android 10 [Compatibel] | Aio mobiele dingen

Open GApps zijn bijgewerkt en de eerste Android 10 compatibele pakketten komen eraan, ideaal voor iedereen die een aangepast ROM gebruikt op basis van de nieuwste versie van het Google-besturingssysteem en op zoek is naar een snelle en efficiënte manier om het pakket vol met Mountain View-applicaties te installeren.

OpenGapps # Android10 Officiële Open Gapps installeren op Android 10 ROM's - Onlangs geopende gapps zijn officieel vrijgegeven ...

Zoals de naam al doet vermoeden, bevatten GApps-pakketten de gebruikelijke Google-apps voor Android: Google Play, Google Camera, Gmail, YouTube, Google Maps, Google Music en andere.

Welkom bij de centrale ruimte om de perfecte versie van Gapps voor Android 5.1.x Lollipop te downloaden volgens uw behoeften en voorkeuren. Als je net de nieuwste telefoon hebt ontvangen of nog steeds een oud, verouderd apparaat gebruikt, vind je de perfecte Gapps-versie voor je telefoon. Vrijwel alle aangepaste ROM's vereisen dat je Gapps meteen daarna flasht

GitHub - AOSP-11 / vendor_gapps: vendor_gapps (arm64) - Android 11

vendor_gapps (arm64) - Android 11. Draag bij aan de ontwikkeling van AOSP-11 / vendor_gapps door een account aan te maken op GitHub.

GApps-bonen: alleen compatibel met Android 7.1.2 ROM's (SDK25) en ARM- en ARM64-SoC's, geen x86-ondersteuning; Bestanden en controlesommen opgeslagen uit het officiële AFH-bestand; Bekijk de officiële XDA-thread voor meer details; Beans Gapps Mini: BeansGapps-Mini-7.1.x-20170725.zip (MD5: 3811ff5377d628886d52412ea033d3bf).

Android 8.0 Gapps: ARM ARM64 X86 X86_64. Vereisten voor het installeren van Oreo Gapps. Om Android Oreo Gapps op uw Android-apparaat te installeren, moet u het volgende op uw apparaat hebben geïnstalleerd: Een AOSP-ROM gebaseerd op Android 8.0 Oreo zoals CM14, Paranoid Android, SlimROM, enz.

GApps voor Android 10 zijn nodig omdat geen van de op Android 10 gebaseerde aangepaste ROM's deze apps om auteursrechtelijke redenen zal bevatten. Dit artikel bevat het downloaden van Android 10-apps die zijn ontworpen voor aangepaste ROM's op basis van Android 10, zoals: AOSP Android 10, LineageOS 17, enz. Deze Android 10 GApps-apps zijn beschikbaar in een zipbestandspakket dat kan worden geïnstalleerd via TWRP-herstel of een ander aangepast herstel.

Google APPS voor LineageOS (GAPPS) - LineageOS ROM

x86 / x86abi = Is een minder gebruikelijk mobiel platform maar wordt gebruikt in sommige apparaten zoals Zenfone. x86_64 = Gebruikt op Android-emulators.

MindTheGApps is een minimaal GApps-pakket zonder aanpassingsopties. Het biedt alles wat u nodig hebt om Google-systemen te gebruiken en niets meer. OpenGApps biedt een reeks zeer aanpasbare pakketten in verschillende smaken die u in detail kunt lezen op hun wiki.

Vrije ruimte op het systeem en interne opslag om gapps zip te installeren. Een aangepast herstel naar een gapps flash zip-bestand zoals Twrp Recovery. Download Open Gapps pakketten voor Android 10. Op deze pagina hebben we alle Open Gapps directe links gedeeld. Hier vind je de varianten Aroma, Super, Stock, Full, Mini, Micro, Nano en Pico.

Als je hebt gedroomd van het flashen van een onstabiele Pie-poort op je telefoon, zijn er nu downloads beschikbaar voor Open GApps ARM-pakketten op Android 9. Houd er rekening mee dat ARM64, de architectuur die vereist is voor nieuwere telefoons, niet beschikbaar zal zijn. nog een paar uur met x86 en x86_64.

Download Gapps voor CM12.1 / Android 5.1 / Lollipop

Wij bieden je de link waarmee je Gapps eenvoudig kunt downloaden voor CyanogenMod 12.1 of Android Lollipop. Dus download gapps voor cm12.1 voordat u een nieuw aangepast ROM installeert en gebruik uw apparaat probleemloos. De meeste ontwikkelaars gebruiken CyanogenMod 12.1 als basis voor hun ROM's, en de meeste andere aangepaste ROM's zoals Resurrection Remix, ParanoidAndroid, OmniROM, SlimROM enz. zijn gebaseerd op Android 5.1 of 5.1.1 ...

Verbind en deel uw kennis op een enkele, gestructureerde, gemakkelijk te vinden locatie. Kom meer te weten. Hoe Gapps vooraf te installeren op Android x86 AOSP? Een vraag stellen. 1 jaar, 10 maanden geleden aangevraagd.

Dus download gapps voor cm12.1 voordat u een nieuw aangepast ROM installeert en gebruik uw apparaat probleemloos. De meeste ontwikkelaars gebruiken CyanogenMod 12.1 als basis voor hun ROM's en de meeste andere aangepaste ROM's zoals Resurrection Remix, ParanoidAndroid, OmniROM, SlimROM, enz. zijn gebaseerd op Android 5.1 of 5.1.1 Lollipop.

Показано 43 записи