Alles over computers en technologie

Android 8-back-up

Maak een back-up van of herstel gegevens op uw Android-apparaat - Android Help

U kunt kopieën van uw bestanden opslaan met mobiele data. Gebruik in plaats daarvan wifi om de hoeveelheid data die je gebruikt te verminderen. Sta indien nodig Back-up van Google One toe om een ​​back-up te maken van foto's en video's via Google Foto's. Tik op Activeren.

Hiermee kunt u een back-up maken van Android-apps op een SD-kaart en deze herstellen wanneer u ze nodig hebt. Naast het maken van back-ups en het herstellen van apps, kunt u apps ook categoriseren op naam, grootte en installatiedatum, apps zoeken op Google Market en apps per e-mail verzenden.

Digital Trends kan een commissie verdienen wanneer u iets koopt via links op onze site. Hoe maak je een back-up van je Android-smartphone. Door Simon Hill en Kevin Parrish op 26 maart 2021.

Hoewel Google automatisch een back-up maakt van uw contacten, Gmail en agenda's, kunt u ook veel doen om uw apps op te slaan, evenals app-gegevens, documenten en mediabestanden. Hier zijn enkele van de beste Android-back-up-apps waarmee u uw app-gegevens, contactenlijst en foto's kunt bewaren

Top 10 Android-back-up-apps [update]

Titanium Backup is bovendien de beste Android-back-up-app die kan werken met Android-versie 1.5 tot 8.0+. De app kan echter alleen worden gebruikt op een geroot apparaat. Daarom moet u root-toegang verkrijgen als u de Titanium Backup-toepassing wilt gebruiken.

Hoewel het maken van een back-up eigenlijk een kwestie van keuze is, wordt het ten zeerste aanbevolen als het gaat om het uitvoeren van acties zoals het herstellen van stock-ROM's, het ontgrendelen van de bootloader of zelfs het flashen van aangepaste ROM's. Hoe vervelend en saai het ook kan zijn, het voorbereiden en maken van back-ups zal je later wat spijt besparen.

Veel ijverige gebruikers beknibbelen niet als het gaat om het maken van back-ups van hun desktop-pc's, maar hoeveel kunnen hetzelfde zeggen van hun telefoons? Stop met zoeken, hier zijn enkele professionele Android-back-upmethoden en apps om u te helpen uw mobiele gegevens op uw pc te beschermen.

Deel 1: Maak een back-up van bestanden met Android Backup Restore. Om een ​​back-up van de Android-telefoon te maken voordat de fabrieksinstellingen worden hersteld of om een ​​Android-back-up naar de pc te nemen om gegevensverlies te voorkomen, kunt u het Android Backup Restore-programma proberen. Download eerst het programma naar uw computer. Stap 1 Verbind uw Android met pc Wanneer de installatie van deze software is voltooid, voert u het programma uit en sluit u uw apparaat aan met een USB-kabel.

Hoe maak ik een back-up van mijn apparaat? : Android

Voor niet-geroote (en natuurlijk geroote) telefoons met nieuwer Android, zou u "adb-back-up" moeten kunnen gebruiken. Merk op dat dit een opdrachtregelprogramma is dat niet echt bedoeld is voor gewone gebruikers. Aangezien je apparaat is geroot, denk ik dat je de slag kunt slaan.

Top 10 beste back-up-apps voor je Android-smartphones. Hoe flexibel en aanpasbaar Android ook is, er is altijd een kans dat een grote fout te wijten is aan een kleine incompatibiliteit van het apparaat of iets dergelijks. Het resultaat van een van de fouten kan waarschijnlijk leiden tot gegevensverlies van uw Android-apparaat of ontoegankelijkheid van uw Android-apparaat. U kunt uw Android-apparaat ook personaliseren, hiervoor moet u het geheugen van uw Android-apparaat wissen.

Coolmuster Android Assistant is een complete Android-tool voor telefoonbeheer waarmee u Android-bestanden kunt beheren, overdragen of back-uppen, inclusief apps, contacten, oproeplogboeken, sms, muziek, foto's, video's, boeken en andere bestanden op de computer. Om precies te zijn, het ondersteunt 1-klik back-up en herstel van wereldwijde Android-telefoongegevens naar pc met verliesloze kwaliteit, Android-apps installeren / verwijderen en exporteren, nieuwe toevoegen, verwijderen, wijzigen, verzenden, exporteren / importeren van contacten, importeren / exporteren en oproeplogboeken verwijderen, nieuwe toevoegen ...

In niet-geroote telefoons is het onmogelijk om gegevens op te slaan en moet elke app worden geïnstalleerd als deze verloren gaat. Als u de persoon bent die heel vaak van telefoon wisselt of vaak aangepaste ROM's flasht, is het raadzaam om een ​​app zoals Titanium-back-up te hebben om te voorkomen dat u tijd verspilt aan het opnieuw leveren van gegevens en apps. Android-apps met gegevens.

Android back-up-apps. Download gratis back-upprogramma's voor Android ...

In deze sectie vindt u back-up-apps voor Android 8.0.2. Elk Android-programma kan in meerdere secties worden opgenomen en kan meerdere tags hebben.

Herstel verwijderde WhatsApp-berichten naar Android zonder back-up of roothot. Herstel WhatsApp Business-gegevens zoals foto's, video's, documenten. Herstel berichten, contacten, foto's, enz. verloren van WeChat. van Xiaomi en Huawei weer. Het hoogste slagingspercentage voor gegevensherstel in de branche. Ondersteuning voor meer dan 6000 Android-telefoons en -tablets, waaronder Samsung, Huawei, Xiaomi, OPPO en Moto Z, enz.

MobiKin Backup Manager voor Android ondersteunt het maken van back-ups van ten minste 8 soorten gegevens van Android-apparaat naar pc: contacten, sms-berichten, oproeplogboeken, foto's, video's, muziek, apps en documenttypen.

De back-up zelf kan nog steeds worden hersteld, maar u zult wat extra werk nodig hebben om ze te krijgen. Bewerken: voor een complete gebruikershandleiding over het gebruik van Helium, zie Hoe u een back-up maakt van rootloze apps en gegevens met de Helium Android-app (bedankt voor de tip, Simon!).

Hoe maak je een Nandroid-back-up op Android - Stap voor stap handleiding

Maar de beste manier om een ​​back-up van uw gegevens op uw Android te maken, is een Nandroid-back-up, omdat het, in tegenstelling tot andere back-ups, geen back-up maakt van individuele bestanden voor verschillende instellingen zoals contacten, sms, apps enz., maar dat het een back-upafbeeldingsbestand maakt van alles . tot

Versie Minimale versie. DPI Scherm DPI. 8.1.0 APK 27 februari 5, 2018. noarch. Android 8.1+. nodpi.

7/10 (29 stemmen) - Download Titanium Backup Android gratis. Titanium Backup is een zeer nuttige back-uptool die kan worden gebruikt, zodat u alle inhoud die op uw Android-apparaat is opgeslagen, kunt opslaan. Het bewaren van de integriteit van de informatie op een mobiele telefoon is een...

Показано 19 записей