Alles over computers en technologie

Applicatie voor Android 6

Download gratis apps voor Android. Volledige apk-versies en laatste updates

5play geeft je de mogelijkheid om gratis de beste Android APK-applicaties te downloaden. Nieuwe versies voor de beste Android-apps met mods.

Geniet van miljoenen recente Android-apps, games, muziek, films, tv-programma's, boeken, tijdschriften en meer.

Met deze lijst met app-winkels kun je de beste alternatieve marktplaatsen gebruiken om APK's van je favoriete games of apps te downloaden, vooral apps die niet beschikbaar zijn in de officiële winkel.

[Nieuwste] Download GApps voor Marshmallow | Android 6.0 / 6.0.1 GApps: Download GAPPS VOOR ALLE ANDROID 6.0 6.0 / 6.0.1 Marshmallow (officieel). Hier delen we directe links om officiële Android 6.0 / 6.0.1 Marshmallow Gapps te downloaden. U kunt de basis Google-apps (Google Play Store en services) downloaden die slechts ongeveer 49 MB groot zijn (Pico Gapps Pack).

Beste MOD APK-APPS 2021 - Betaald en volledig | Apk4all

Vind en download de beste MOD APK 2021 en betaalde apps voor Android-apparaten in Apk4all Mod APK APPS Categorie |.

Google Maps is virtueel eigenaar van de navigatie-app-scene en blijft een van de beste Android-apps ooit. Het ontvangt frequente, bijna wekelijkse updates, die alleen maar lijken toe te voegen aan de ongelooflijk genereuze lijst met bestaande functies. Afgezien van de basis, geeft Google Maps je toegang tot interessante plaatsen, verkeersgegevens, routebeschrijvingen naar zaken als rustplaatsen of benzinestations, en ze laten je zelfs kaarten offline hebben (albiet tijdelijk).

Download, installeer en update Android-apps.

Engels. Ontvangst. Toepassingen. Toepassingen - Laatste updates.

De beschrijving van Update naar Android 6.0-app

Deze applicatie scant uw apparaat en installeert het Android 6.0-thema en pictogrammen, geluiden, afbeeldingen .... Sommige smartphones of tablets kunnen Android 6.0 niet uitvoeren. Je moet root-toegang hebben om deze app te laten werken, anders krijg je een foutmelding te zien.

Download GApps, Roms, kernels, thema's, firmware en meer. Gratis bestandshosting voor alle Android-ontwikkelaars.

Deze Gapps worden niet geleverd met een camera-app, je kunt de Google Camera-app uit de Play Store gebruiken. Deze Gapps werken op CM13 ROM's en alle andere Android 6.0 ROM's zoals Resurrection Remix ROM, CrDroid ROM, AICP ROM, AOKP ROM, Dirty Unicorns ROM en nog veel meer.

Alle Android-smartphones gebruiken Google Account Manager voor Google-accountverificatie. De Google-accountmanager beheert uw account om toegang te krijgen tot de meeste functies van Google.

6 beste Android 6.0 Marshmallow aangepaste ROM's

Fling is een aanpasbare navigatiefunctie voor gebaren; SmartBar is een aanpasbare overlay voor de standaardnavigatiebalk; en Tile Themes is een tool om het uiterlijk van een applicatie te veranderen op basis van een vooraf geselecteerd thema. Om de juiste versie voor uw apparaat te vinden, gaat u naar de Dirty Unicorns-link hierboven, klikt u op het vervolgkeuzemenu Alle apparaten en kiest u uw apparaatnaam; vindt u de openbare naam vermeld, evenals de ...

1. Alleen inzendingen die rechtstreeks verband houden met Android zijn toegestaan. Alle berichten op r / Android moeten op de een of andere manier gerelateerd zijn aan het besturingssysteem of het Android-ecosysteem. Als het niet duidelijk is, dient u de link als een auto-post in te dienen en een uitleg bij te voegen. Opmerkingen die resulteren in puur politieke discussies kunnen worden geblokkeerd en overtreders kunnen worden verboden als ze ook regel 9 overtreden.

Download je favoriete games en programma's op Android en iOS via een nieuwe PDALIFE-app! U hoeft geen apart tabblad in uw browser te houden, start gewoon de PDALIFE APP vanaf uw bureaublad en vind uw favoriete games.

Een app die is ontworpen om Google Account Protection, Factory Reset Protection, Google Account Verificatie op telefoons met Android 6.x te omzeilen. Bestandsnaam.

6 beste app-winkels voor Android naast Google Play

Bovendien vindt u op AndroidPit een speciaal Review Center, waar u beoordelingen, screenshots en beoordelingen van populaire Android-apps kunt zien. Deze beoordelingen omvatten specifieke functionaliteit en gebruik van Android-apps, scherm- en bedieningsdetails, snelheid, stabiliteit, prestaties en prijsgegevens (voor betaalde apps).

De Android TV-app is nu beschikbaar in de App Store. Gebruik je iPhone als afstandsbediening voor je Android TV. Met de D-pad- en touchpad-modi kunt u gemakkelijk naar uw favoriete inhoud navigeren. Tik op de microfoon om een ​​gesproken zoekopdracht te starten of gebruik het toetsenbord om tekst in te voeren op je Android TV.

Marshmallow maakt Android gebruiksvriendelijker dan ooit. Tegelijkertijd voegt Android 6.0 een laag geavanceerde functies toe voor degenen die ze willen gebruiken. Er is ook veel opruimen en rechtzetten van de problemen van Lollipop. Marshmallow is logischer dan Lollipop en verbetert ...

Appvn is een app store waar je apps en games voor je apparaat kunt vinden. Het is een sociaal netwerk met mobiele inhoud! Je kunt via deze app enkele van de meest populaire en gevraagde apps vinden en downloaden. Verveeld van je standaard Play Store op je Android-apparaat?

ApkOnline-sessie start voor de online Android-emulator

ApkOnline is een volledig gratis en functionele Android-emulator. Het wordt geleverd met alle Google-apps vooraf geïnstalleerd en er is geen Google-account ingesteld, dus u kunt een ander Google-account maken om het te gebruiken. We hebben een beperkt beleid met betrekking tot vertrouwelijke zaken, maar u kunt het beste een ander Google-account gebruiken, niet uw persoonlijke account. U kunt dit alternatieve account gebruiken om toegang te krijgen tot de vooraf geïnstalleerde Google Play Store, maar u kunt APK op een andere manier uitvoeren. Download de APK's rechtstreeks met uw webbrowser en gebruik het installatieprogramma van de Android-emulator om ze uit te voeren.

Google app-bundel voor Android TV-apparaten, vergelijkbaar met wat mini vergeleken met de originele variant Laatste versiedatum van geselecteerd pakket Download geselecteerd Open GApps-pakket SourceForge mirrors voor geselecteerd pakket Buildlog met versie-informatie applicaties en bibliotheken die worden gebruikt tijdens het maken van het geselecteerde pakket Download een md5 checksum-bestand dat kan.

Het oorspronkelijke plan is om verschillende patches voor Android x86-ondersteuning van de open source-gemeenschap te hosten. Een paar maanden na het maken van het project ontdekten we dat we veel meer konden doen dan alleen het hosten van fixes. Dus besluiten we om onze codebase te creëren om ondersteuning te bieden op verschillende x86-platforms, en om een ​​git-server op te zetten om deze te hosten.

Gapps (of Google Apps) zijn de eigen apps die zijn ontwikkeld door Google en zijn opgenomen in de meeste Android-apparaten. Dit zijn de belangrijkste Google-apps die op elke telefoon en tablet te vinden zijn. U kunt dus inloggen bij Google-services en de nieuwste apps en games downloaden van de Google Play Store. De meeste van deze Gapps kunnen nu worden gevonden en bijgewerkt door de Google Play Store-app, maar u hebt nog steeds het volledige Gapps-pakket nodig dat in uw systeemmap is geïnstalleerd wanneer u met aangepaste ROM's werkt.

APK4Gratis | Betaalde Android-apps en -games gratis downloaden

Selecteer de categorie Android-apps Android-games.

Download alle soorten Android-apps en -games, pro, premium, patch, nieuwste, mod, crack, apk gratis met snelle directe links.

Download vandaag nog gratis Android-games! Apkdone is de nummer 1 plaats voor de nieuwste en beste Android-gamemods. Download de nieuwste en beste gaming-apps op Apkdone.com.

Uw apparaat accepteert alleen de installatie van apps uit de eigen app store, zoals Google Play of Samsung Apps. KingoRoot apk-bestand wordt rechtstreeks gedownload van de KingoRoot-server en kan niet op uw apparaat worden geïnstalleerd, tenzij u de installatie van "Onbekende bron" toestaat.

Beheer uw app-machtigingen op Android 6.0 en hoger - Google Play help

Voor apps die zijn ontworpen voor Android 6.0 en hoger: u hoeft geen toestemmingswijzigingen te bekijken of te accepteren voordat de app kan worden geüpdatet. De eerste keer dat u een functie gebruikt die een nieuwe machtiging gebruikt, kunt u het gebruik van die gegevens of deze mogelijkheid toestaan ​​of weigeren.

Er zijn meer apps die je op je Android kunt gebruiken. Er zijn game-apps, sociale apps, browsers en nog veel meer apps voor je Android-apparaat. Het enige dat u hoeft te doen, is Google Play Store starten en downloaden volgens uw voorkeuren.

Het Android-besturingssysteem wordt voortdurend bijgewerkt en elke update biedt de gebruiker een andere ervaring. Op 3 september 2019 bracht Google officieel zijn nieuwste versie van Android uit en noemde het Android 10. In tegenstelling tot eerdere versies van Android, brak het de versiegeschiedenis genoemd naar dessert, maar direct genoemd door nummers.

Download gratis apps voor Android-telefoons en tablets. Originele download van het installatieprogramma van Apps-bestanden, ondertekend door de ontwikkelaars. De snelste, gratis en veilige app-downloader voor apk. We gebruiken cookies voor inhoudsaanbevelingen door ons en derde partijen.

Download Vault APK 6.9.11.10.22 voor Android - Filehippo.com

Vault biedt gratis App Lock, Incognito Browser, Cloud Backup en een privébladwijzer. Esthetiek, functionaliteit en functionaliteit van de applicatie. De app draait op de nieuwste versie (6.9.03.22) en is eenvoudig en licht op Android- en IOS-apparaten. Vault is ontworpen om gebruikers volledige privacy te bieden. Met de nieuwste versie kunnen gebruikers profiteren van algemene oplossingen en een betere stabiliteit van de applicatie.

Ontdekken. Geiten simulator. MX TakaTak korte video-applicatie | Gemaakt in India voor jou.

Показано 34 записи