Alles over computers en technologie

Android 9 donker thema

Deze modus vervangt donkere thema's voor Android

Android 9: Ga naar Instellingen> Weergave> Geavanceerd> Apparaatthema en tik op Donker. YouTube: Schakel de donkere modus op YouTube in door naar Profiel> Instellingen> Algemeen te gaan en op de knop Donkere modus te drukken. In dit artikel wordt uitgelegd hoe u de donkere modus inschakelt op apparaten met Android 9 of hoger.

Ik ben gewoon mijn lay-out aan het ontwerpen zonder de problemen te verwachten, maar op een dag werd Android 9.0 gelanceerd en ik bracht de telefoon omhoog en installeerde mijn app en probeerde mijn app door hem te openen met de nachtmodus ingeschakeld en ik begon wit-in-de -donkere lay-out verandert en mijn geest zat vast. Ik wil weten hoe ik het thema kan deactiveren.

Android Pie, ook wel bekend als Android 9, is de negende grote versie van het Android-besturingssysteem. Dit nieuwe besturingssysteem wordt geleverd met veel batterijbesparende functies, zoals een adaptieve batterij en een donker thema. Deze wikiHow helpt je...

Deze schakelaar voor de nachtmodus, die werd gevonden in Ontwikkelaarsopties in Android 9, kan ook worden omgeschakeld in oudere versies van Android via ADB of apps van derden. De schakelaar voor de nachtmodus is waar apps naar luisteren wanneer ze besluiten over te schakelen naar hun donkere thema.

Hoe een donker thema op Android te implementeren | door Kamal Faraj | Gemiddeld

Android 10 voegt een systeembreed donker thema toe, dat batterijvermogen bespaart voor apparaten met OLED-schermen, vermoeide ogen vermindert en het gemakkelijker te gebruiken maakt in omgevingen met weinig licht. Deze richtlijnen laten u zien hoe u een donker thema op Android implementeert, zelfs op eerdere versies van het platform.

Als iemand die in softwareontwikkeling werkt, wed ik dat dat het is. Omdat apps en het besturingssysteem niet zo nauw verbonden zijn met Android als met iOS, concentreren veel teams zich waarschijnlijk op andere dingen en zijn ze gewoon sterk aangemoedigd om de donkere modus aan hun achterstand toe te voegen. In het geval van Home waarschijnlijk de integratie van Nest-functies.

Op EMUI 8.2 / EMUI 9 werken sommige thematische bronnen niet. betekent dat de pictogrammen Netwerk, Batterij en SystemUi niet veranderen. Huawei heeft deze themafuncties beperkt. Op EMUI 5/8 werkt alles zoals gewoonlijk. Een Dark Android Q-thema, alleen om uw EMUI-apparaat eruit te laten zien als een Dark Q-apparaat.

De Berichten-app is een van de essentiële apps die we in ons dagelijks leven gebruiken, dus het verbruikt stroom. En de bijgewerkte Android-berichtenapp wordt geleverd met het nieuwe product zonder lettertype en donker thema. Schakel dus de donkere modus in op Android-berichten en bespaar nu batterijgebruik.

Android 9 donker thema

Hoe activeer ik een donker thema op Stock Android-versie 9.0 Pie? Opmerking: dit donkere thema is aanwezig op het meldingenpaneel, volume ...

Android 10 brengt ons veel nieuwe functies. Naar mijn mening is een van de meest interessante het donkere thema. Hoogstwaarschijnlijk zal iedereen het erover eens zijn dat het gebruik van zeer heldere applicaties 's nachts ongemakkelijk is. Sommige apps ondersteunen meer nachtvriendelijke thema's, maar elke app moet afzonderlijk worden geconfigureerd.

Hoe lichten op Android uit te schakelen met behulp van de MDC-bibliotheek.

Wanneer u het DayNight-thema uitbreidt, volgt Android standaard de systeeminstellingen en past het een donker thema toe op alle activiteiten. Soms heb je ander gedrag nodig. Misschien wil je dat je app altijd in de donkere modus staat, ongeacht de systeeminstellingen, of misschien wil je geen specifieke details ...

Beste Android-apps met ondersteuning voor donkere thema's [Dark Mode-apps]

Om de kloof te overbruggen en de nachtmodus voor meer gebruikers toegankelijk te maken, zorgden de ontwikkelaars ervoor dat de functionaliteit individueel voor hun applicaties werd ontwikkeld. Sommige van deze apps zijn nog in bèta, maar je kunt ze nog steeds zonder veel gedoe gebruiken. In dit artikel hebben we enkele populaire Android-apps van derden verzameld die al een donkere modus hebben gekregen die kan worden in- of uitgeschakeld wanneer de gebruiker dat wil.

Draag bij aan de ontwikkeling van googlearchive / android-DarkTheme door een account aan te maken op GitHub.

Gelukkig biedt Android 7.0 / 8.0 / 9.0 een functie genaamd donkere modus of nachtmodus, die het telefoonscherm donkerder maakt om uw ogen op een donkere plaats te beschermen. Voor een oudere versie van Android zijn er ook nachtmodus-apps beschikbaar. Lees verder voor het activeren van de nachtmodus op Google Pixel / Samsung / Huawei / OnePlus en meer of bekijk onze aanbeveling voor nachtmodus-apps.

We hebben deze ROM op POCO F1 en gebruiken deze als dagelijkse driver. Er zijn op dit moment geen problemen of bugs en de ROM werkt soepel. Nu, met deze ROM in actie, kunt u het systeembrede donkere thema in slechts een paar stappen activeren. Als het ROM op uw telefoon is geïnstalleerd, zorg er dan voor dat u het ROM bijwerkt naar de nieuwste stabiele versie die beschikbaar is.

Donker thema

Donker thema. Standaard worden de elementen van de Yandex-browser (tabbladen, SmartBox, enz.) Op een lichte achtergrond weergegeven. Liever een donker thema: tik op in de browser (zie je deze knop niet, tik dan op de menuknop op je smartphone).

Themanaam: Donkergroen iOS. Omvang: 8,3 M. Uitgever: emuitheme.com. Compatibiliteit: EMUI 11/10.1/10/9.1/9 & Magic UI 4/3/2. Voorbeeld van donkergroen iOS-thema

Houd er rekening mee dat alleen omdat er een donker thema in deze eerste release zit, dit niet betekent dat het zal overleven tot de algemene lancering. Het XDA-team ontdekte ook andere opmerkelijke functies in deze eerste versie van Android Q. Android-machtigingen zijn vernieuwd, waardoor gebruikers nu de mogelijkheid hebben om alleen zaken als services, locatie of toegang tot contacten toe te staan ​​wanneer de applicatie daadwerkelijk actief is.

Android 10 bracht eindelijk het native donkere thema dat vooral handig is om energie te besparen op Android-apparaten met AMOLED-schermen en om te voorkomen dat die schermen voortijdig leeg raken. Het verandert de instellingen-app, alle menu's, het meldingenpaneel, het snelle bedieningspaneel en zelfs sommige apps zoals Google Drive in een zwart ontwerp. In deze handleiding leggen we uit: hoe je de donkere modus activeert op Android 10, hoe je snel schakelt tussen donkere en lichte thema's met de snelknop en hoe je absoluut zwarte achtergronden op Google Pixel kunt vinden en toepassen.

Android Q Beta Dark Theme voor EMUI 5/8/9 en Magic UI

Een "Android Q"-thema voor EMUI 5/8/9 / Magic Ui-gebruikers die hun apparaat willen decoreren met een geweldige look en stijl. Alle inhoud die beschikbaar is in deze thema-app is zorgvuldig door onszelf gemaakt. Opmerking: ** Internetverbinding vereist om het programma te openen **. Nu ondersteunt het EMUI 5/8/9 / MagicUi 2-versie.

Afhankelijk van je Android-instrument kun je donkere thema's inschakelen door de onderstaande eenvoudige stappen te volgen. Als je de nieuwste telefoon met Android 9.0 Pie hebt, is het misschien geen probleem om over te schakelen naar een donker thema. Na verschillende verzoeken van klanten heeft Google eindelijk handmatige donkere thema's ingeschakeld in Android 9.0 Pie (in de toekomst te upgraden naar hogere versies).

Показано 22 записи