Alles over computers en technologie

De eerste Apple-computer ooit gemaakt

Een van de allereerste Apple-computers die zojuist is verkocht voor bijna $ 500 ...

Maar als je vandaag een Apple-1-computer hebt, is de kans groot dat hij iets meer waard is. Vraag het maar aan veilinghuis Christie's, dat onlangs in Londen een Apple-1 uit 1976 voor bijna een half miljoen dollar heeft geveild. De computer, die nog steeds werkt, werd op een veiling verkocht voor iets meer dan $ 470.000 aan een anonieme

In de garage van de ouders van Steve Jobs werden door Jobs en zijn mede-oprichter Steve Wozniak slechts 200 Apple 1-machines gemaakt die alleen de meest elementaire computers aan konden. Maar als de computer die het Apple-imperium heeft voortgebracht, inclusief de MacBook, iPod, iPhone en iPad, is het een van de meest populaire Apple-producten ter wereld.

De 2e Apple-computer is gemaakt door de appelindustrie. deze Apple-computer was gemakkelijker te gebruiken dan de eerste Apple-computer. Deze Apple computer had een eenvoudiger scherm en toetsenbord met letters op de toetsen. 7 mei 1998.

Volgens Terrell liepen Jobs en Wozniak zijn winkel binnen met de eerste versie van de Apple-1 en vroegen hem deze aan zijn klanten te verkopen. Hier is een eerste foto van de printplaat aangesloten op een toetsenbord en een monitor. Ze noemden hun machine Apple-1, en het was een kale kaart; elke koper moet...

De 'eerste Apple-computer' wordt verkocht voor $ 815.000 - BBC News

De winnende bieders, Glenn en Shannon Dellimore, zeiden dat ze de computer naar scholen en universiteiten wilden brengen om jonge mensen te inspireren. Dellimore zei tegen de BBC: "Het is verbazingwekkend om te bedenken dat dit waarschijnlijk de allereerste Apple 1, de eenhoorn of de heilige graal van computers was, het allereerste originele prototype."

De computer is aan de linkerkant gemarkeerd als een Apple 1-computer, met tekst eronder die bevestigt dat deze in 1976 in Californië is gemaakt. Credit: RR Auction. Het bleek dat Wozniak de enige persoon was die vragen van de klantenondersteuning kon beantwoorden. Dit bracht het paar ertoe om Apple 1-eigenaren kortingen en inruilaanbiedingen te bieden voor de nieuwe Apple 2-computer, in een poging om ...

1. Woz ontwierp het allereerste Apple-1 computerprototype op basis van de Motorola 6800-processor van $ 175. Toen een team van voormalige Motorola-ingenieurs de $ 25 MOS 6502-processor uitbracht, paste Woz hun systeem aan rond de goedkopere chip om de Apple-1 betaalbaarder te maken. 2. De processor werkte op slechts 1,023 MHz.

De verschil-engine was in staat om meerdere reeksen getallen te berekenen en papieren kopieën van de resultaten te maken.

De eerste Apple-1-computer klimt naar $ 510.000

"Dit is de meest unieke en mogelijk de eerste Apple-1 die ooit is gemaakt", zegt de veilingwebsite in de beschrijving. Hoewel het waarschijnlijk onmogelijk is om zeker te weten of dit de allereerste Apple-1 is, lijkt het een van de vroegste modellen te zijn die er zijn. Mede-oprichter van Apple, Steve Wozniak, woog zelfs op de computer en beweerde dat het een van de weinige kaarten was die handmatig aan elkaar waren gesoldeerd - waarvan geen enkele ooit aan het publiek is verkocht (de eigenaar van oorsprong was waarschijnlijk een vroege werknemer van het bedrijf.)

De iBook was niet alleen een van de schattigste computers ooit. Hij populariseerde ook een relatief obscure technologie die bekend staat als wifi. Het leuke ontwerp zal niet lang duren - de iBook werd aanzienlijk ingetogener met de lancering van de "Snow" dubbele USB iBook in 2001 - maar het deed het wel. was een andere zeer visuele indicatie ...

computer - computer - Apple Inc.: Net als de oprichting van de eerste chipbedrijven en de uitvinding van de microprocessor, is de geschiedenis van Apple een belangrijk onderdeel van de folklore van Silicon Valley. Twee jonge wonderkinderen, Stephen G. Wozniak en Steven P. Jobs, deelden een interesse in elektronica. Wozniak was vroegrijp en regelmatig

Verschillende Apple-1 moederborden. De Apple-1 is in twee batches geproduceerd: de tweede batch is gemaakt door een andere fabrikant. Apple-1 van de eerste batch werd gebouwd rond april 1976.

Wanneer maakte Apple zijn allereerste computer? - Antwoorden

In 1991 bracht Apple de eerste PowerBook uit, een lichtere, meer draagbare laptop. Tegenwoordig produceert Apple verschillende "draagbare" computers - de MacBook Pro, de MacBook Air en de iPad.

De bovenstaande Apple Macintosh-commercial, geregisseerd door Ridley Scott, was meteen een hit. Het was vanaf januari 1984 in de bioscoop te zien, evenals tijdens de Super Bowl van 1984. Het wordt nog steeds vereerd als een van de beste reclamespots ooit gemaakt, hoewel het nooit meer werd vertoond. .

Apple introduceert op dit moment gloednieuwe iPhones, tv-streamingboxen en smartwatches, maar iedereen weet dat de wortels van het bedrijf stevig geworteld zijn in thuiscomputers. Nu, het is ongeveer vier decennia geleden dat het een hypermoderne gadget was, een Apple I wordt geveild, en het is waarschijnlijk al

Op 4 april, na het succes van deze eerste onderneming, richtten de twee jeugdvrienden hun eigen softwarebedrijf op, Microsoft. 1976: Steve Jobs en Steve Wozniak lanceren Apple Computers op 1 april en lanceren de Apple I, de eerste computer met een enkele printplaat, volgens Stanford University.

Apple presenteert nieuwe Macs met de eerste M1-chips van Apple...

Apple maakte ooit de chips in iPhones, iPads en Apple Watch, en nu maakt het in feite alle belangrijke onderdelen van de Mac, van software en hardware tot de componenten die de computer van stroom voorzien. Apple kondigde de overgang in juni aan en kondigde toen aan dat het later dit jaar de eerste Macs met Apple-processors zou introduceren.

50. De eerste Apple-computer ooit gemaakt door Steve Jobs en Steve Wozniak is gemaakt van oude onderdelen die ze gratis van hun personeel hebben opgehaald! 51. Slechts 2 van de top 500 supercomputers draaien op Windows, en 485 zijn Linux. 52. IBM was in 1983 zo machtig dat mensen vreesden dat zijn PCjr-pc Apple zou vernietigen.

10 feiten over Apple-1, de machine die computergeschiedenis heeft geschreven TIMOTHY A. CLARY / AFP / Getty Images Die dag in 1975 testte Steve Woz Wozniak het prototype van wat ...

Bekijk de 6 meest vertraagde gameconsoles ooit voor meer technische bommen. Of ontdek hoe we weten dat regisseurs en schrijvers nog nooit naar Computer 101 zijn geweest, in 5 dingen die Hollywood denkt dat computers kunnen doen. Of blader door onze Top Picks om te zien hoe Wong het kantoor probeert te overtuigen dat zijn "PocketMail helemaal geweldig is, jongens."

De vijf kleinste computers ooit gemaakt

De eerste is de nogal dure Mac Mini, die $ 599,00 kost (niet al te verrassend - het is tenslotte een Apple-product). Ook al is het klein als het gaat om desktops, het is nog steeds een monster in vergelijking met andere systemen hier met 7,7 vierkante inch en 1,4 inch dik.

Wat maakt iets lelijk? Lelijk kan moeilijk te definiëren zijn, maar de meesten van ons weten het wanneer we het zien, vooral in technische uitrusting. Voorbeelden van afschuwelijke laptopontwerpen zijn fluorescerende versieringen, eigenzinnige vormen en maten, goedkope materialen en extravagante platforms die beter geschikt zijn voor een monstertruckrally. In deze diavoorstelling hebben we de minst aantrekkelijke laptops verzameld die ooit zijn gebouwd. Je kunt het natuurlijk niet eens zijn met onze keuzes, of je hebt andere kandidaten in gedachten, dus voel je vrij om er grappen over te maken in het opmerkingengedeelte.

Apple's Newton MessagePad uit 1993 was een poging om een ​​nieuwe klasse apparaten te maken die de pc niet verving, een zogenaamde "persoonlijke digitale assistent" of PDA, om je agenda / takenlijst en een paar apps bij je te hebben. Met een stylus kon je erop schrijven en het zou je handschrift herkennen (hoewel het daar niet echt goed voor was).

De oplossing was de allereerste mobiele Safari-browser. Om de mobiele gebruikerservaring te benadrukken, maakte de eerste iPhone Safari-browser het scrollen gemakkelijker. Door gebruik te maken van een touchscreen konden gebruikers als eersten het mobiele web verkennen. Daarnaast heeft de iPhone een allereerste mobiele zoomfunctie geïntroduceerd.

20+ Apple-advertentie-ideeën | appel, appelcomputer, vintage ...

Apple begon zijn producten te adverteren aan het eind van de jaren 70. In de jaren 80 waren advertenties zwaar op tekst en licht op afbeeldingen, net als veel computer- en technologieadvertenties van dit tijdperk.

De vorige versie was al vijf jaar niet bijgewerkt en Apple zei dat het ernstige fouten had gemaakt in het ontwerp van deze computer, waardoor het geen nieuwe updates kon uitbrengen. Hij had deze problemen vermeden met een nieuw ontwerp en een "extreem efficiënt koelsysteem" met een enorme ventilator, hij ...

Lenovo kocht de personal computing-eenheid in 2005 van IBM. De eenheid omvatte de ThinkPad X41, waarvan de beveiligingsfuncties en stylus-aanraaktechnologie het tot een van de populairste computers van het jaar maakten. Lenovo's investering heeft uiteindelijk zijn vruchten afgeworpen en het bedrijf is nu de wereldleider in ...

Zorg er ook voor dat je vroegtijdig toegang hebt tot een of andere vorm van officiële identificatie die bewijst dat je in aanmerking komt voor de onderwijskorting. Je studentenkaart is een goede keuze. Het kan echter zijn dat je geen enkele login of ID nodig hebt om te bestellen bij de Apple Education Store - maar houd er rekening mee dat Apple kan vragen ...

Vergeet de MacBook Pro, je kunt het meeste bestellen bij Apple ... | Express.co.uk

Apple biedt vandaag, 10 december, zijn nieuwe Mac Pro aan die barst van de kracht. De technologiegigant uit Cupertino is begonnen met het sturen van e-mails naar klanten die interesse hebben getoond in de almachtige machine om hen op de hoogte te stellen van de datum van de bestelling. Klanten kunnen ook bestellen

Bevat specificaties, beschrijving en foto's van elke Apple-computer die ooit is gemaakt.

Nu dat college voorbij is, ontsnappen velen van jullie waarschijnlijk voor zomeravonturen. Als je eenmaal de zonnebrandcrème, korte broek en het beste GAA-shirt hebt ingepakt; dan moet je beslissen WELK APPLE-APPARAAT MET JE MEE TE NEMEN. Misschien kunnen de denkprocessen van deze fanboy je helpen: Zie meer.

Deze link is niet meer actief en helaas heeft niemand de moeite genomen om een ​​kopie te maken van deze originele pagina, die toch de neiging had om dagelijks te worden bijgewerkt. De eerste geregistreerde versie dateert uit 1992 en een kopie van deze pagina vindt u hier. De allereerste webbrowser, WorldWideWeb genaamd, is ook gemaakt door Tim ...

Eerste Apple-computer

Deze video toont de originele Apple-computer, genaamd "Apple I". De "Apple computer I" is uitgebracht door Apple

Opvallend als Apple's eerste consumentenlaptop op instapniveau, werd de kleurrijke iBook - met een ontwerp dat duidelijk geïnspireerd was op de iMac - uitgebracht in juni 1999. Het was de eerste consumentenlaptop met ingebouwde draadloze netwerkmogelijkheden. Met een 300 MHz PowerPC G3-processor, een harde schijf van 3,2 GB, 32 MB RAM en een 24x cd-rom-station, is de iBook door een aantal Amerikaanse scholen gekocht voor gebruik door studenten.

Steve Jobs richtte in 1976 samen met Steve Wozniak en Ronald Wayne Apple Computer op in zijn garage. Wayne bleef slechts een korte tijd en liet Jobs en Wozniak achter als de belangrijkste medeoprichters van het bedrijf. Jobs en Steve Wozniak ontmoetten elkaar voor het eerst in 1971, toen hun wederzijdse vriend, Bill Fernandez, de 21-jarige Wozniak voorstelde aan

Tijdens een rondleiding door een onlangs gerenoveerd computermuseum wees Steve Wozniak, mede-oprichter van Apple, erop dat hij zijn oorspronkelijke ontwerp voor de Apple I-pc vijf keer had geschonken aan zijn voormalige werkgever, HP, maar dat hij elke keer was geweigerd. Wozniak was vorige week uitgenodigd door het binnenkort heropende Computer History Museum om een ​​rondleiding te krijgen door

Eerste Apple-computer vervaardigd in 1976 die online wordt geveild

Het wordt geschat op tussen $ 4.000.000 en $ 650.000 (Rs 2,81 tot Rs 4,56 crore). De mede-oprichters van Apple, Steve Jobs en Steve Wozniak, creëerden de computer terwijl ze in de garage van Jobs werkten en kwamen op het idee om de eerste personal computer te produceren die werd verkocht met een volledig geassembleerd moederbord.

Ik heb zojuist de juiste plek gevonden voor mijn Macintosh Color Classic uit 1994. Ik kocht hem als een gebruikte (maar hij zag er nieuw uit) van SVOA (een Apple Auth-wederverkoper in Thailand) en kocht hem toen ongeveer 3-4 maanden voordat ik overstapte naar een andere pc. Sindsdien zat ze altijd opgesloten. Ik heb ook nog een krachtigere in mijn kantoor.

Ik zal binnenkort de leeftijd van één bereiken met mijn Mac Pro en heb geen pr ...

Dank aan mijn team voor al deze geweldige ideeën! Eerst leer ik mijn kinderen de delen van een appel, en dan label ik ze in ons wetenschappelijke tijdschrift: ik heb deze appel gemaakt van bouwpapier.

Meer informatie over de eerste programmeerbare computer ooit | Bartleby

Een computer die in 1985 werd gemaakt, zou vrijwel zeker inferieur zijn aan een computer die het jaar daarop werd gemaakt. Maar een computer die in 2010 is gemaakt, kan nog steeds op grote schaal worden gebruikt en geïntegreerd in de informatica van 2016. Dit doet me geloven dat verbeteringen in computers langzamer gaan en dat computertechnologie dat ook is.

"We zijn verheugd dat we het wereldrecord voor zijn verkoop hebben gebroken, en we zijn nog meer verheugd dat hij naar een prachtig nieuw huis gaat in het Henry Ford Museum." De Helmholtz-geluidssynthesizer wordt beschreven als het eerste elektrische keyboard ooit gemaakt en verkocht voor $ 20.000. Op de veiling van afgelopen woensdag werden tal van andere wetenschappelijke relikwieën aangeboden, waaronder een Helmholtz-geluidssynthesizer.

Met Steve Jobs en Ronald G. Wayne, beiden werkzaam voor Atari, richtten ze het bedrijf Apple Computer op dat geschiedenis zou schrijven en de wereld zou veranderen.

Iemand heeft ervoor gekozen om $ 815.000 te betalen voor dat eerste apparaat van de eerste Apple-computer die ooit is gemaakt! Het hoogst verwachte bod voor de eenheid was echter vastgesteld op $ 1 miljoen.

Waarom u zich moet houden aan het kopen van gebruikte Apple-computers

Over het algemeen is het kopen van gebruikte Apple-computers in plaats van nieuwe slechts een handige en handige manier om aan een behoefte in uw leven te voldoen. Als het tijd is om je oude apparaat te vervangen, is het een goede gewoonte om eerst te kijken welke producten er op de refurbished markt zijn, zodat je kunt proberen een veel betere deal te krijgen voor een apparaat dat je veel gaat gebruiken. We houden bij Mac of All Trades graag een constante voorraad van verschillende modellen en jaren gebruikte Apple-computers om ervoor te zorgen dat iedereen het type computer kan vinden dat hij nodig heeft, niet alleen de nieuwste. U kunt het zelf zien en een idee krijgen van wat onze voorraad ...

Показано 45 записей