Alles over computers en technologie

Mijn Dell-computer start niet op

Hoe te repareren - Dell-laptop gaat niet aan, geen stroom ... - YouTube

Voor een computer die niet start, afsluit of vastloopt bij het opstarten, start u hier uw probleemoplossingsproces! Deze video test de meest voorkomende redenen waarom een ​​computer niet start door uw batterij, oplader/adapter te testen en of uw laptop statische elektriciteit heeft.

Ik heb hetzelfde probleem dat ik de statische test heb gedaan en op de aan/uit-knop heb gedrukt en mijn computer kan nog steeds niet worden ingeschakeld.

Als uw pc wordt ingeschakeld maar nog steeds niet goed opstart, is de nucleaire optie een fabrieksreset. Het zal een schone versie van Windows installeren en uw computer terugbrengen naar de staat waarin deze zich bevond toen u hem voor het eerst kocht. U verliest al uw bestanden en software tijdens een fabrieksreset, dus gebruik software voor gegevensherstel om alles terug te krijgen waarvan u een back-up wilt maken als u ...

Donateur. 3 reacties. Re: Dell computer start niet op. Als je 2 USB-sticks hebt (d.w.z. 2 RAM-sticks van elk 2 GB), probeer ze dan op hun plaats te plaatsen en op te starten. als dat niet werkt, probeer dit dan. verwijder alle voedingen (snoer en batterij). Houd de aan/uit-knop 30-60 seconden ingedrukt. sluit daarna de stroom aan

Mijn Dell desktopcomputer start niet | Type technische ondersteuning

Oh ook, ik zag een computer die niet opstartte en hem kon resetten door hem volledig af te sluiten, vervolgens de stekker uit het stopcontact te halen, hem er weer in te steken en opnieuw op te starten.

Ik heb deze Inspiron Dell-laptop die niet wil opstarten. wanneer ik het inschakel, wordt een Windows-foutherstelpagina weergegeven die suggereert dat de reparatie moet worden gestart en dit wordt aanbevolen; wanneer ik de optie kies, wordt het scherm zwart en wit. Ik weet niet wat ik verder moet doen. q hulp alstublieft.

Als u uw computer gemakkelijk kunt openen, verwijdert u het zijpaneel en controleert u of de componenten goed in hun respectieve houders zitten. Dit omvat uw RAM, grafische kaart, moederbordkabels en processorkoellichaam. Verwijder ze volledig en steek ze vervolgens weer in het stopcontact, waarbij u ervoor zorgt dat ze op hun plaats klikken.

Windows kan niet worden gestart. Een recente hardware- of softwarewijziging kan de oorzaak zijn. Om dit probleem op te lossen: 1. Plaats uw Windows-installatieschijf en start uw computer opnieuw op.

Problemen oplossen - De Dell-laptop piept en ... | MalwareTips-community

Dus nu vraag ik me af of het niet te maken heeft met de laptop die gewoon niet oplaadt omdat het stopcontact om de een of andere reden niet werkt. zet de computer aan. Laatst gewijzigd door een moderator: 24 januari 2015.

Begin met het BIOS van de computer (Basic Input/Output System), dat in de meeste moderne pc's is vervangen door het veel minder gebruiksvriendelijk klinkende UEFI (Unified Extensible Firmware Interface). Mogelijk moet u de gebruikershandleiding van uw computer raadplegen om erachter te komen welke specifieke toets u moet indrukken om BIOS of UEFI te openen.

Redenen waarom uw laptop mogelijk niet wordt ingeschakeld en alle stappen voor probleemoplossing die u kunt nemen om te bepalen waarom een ​​laptop niet kan worden ingeschakeld of wat er mis is.

Dell-computers hebben soms de slechte gewoonte om te "crashen". Soms wordt het probleem opgelost door de computer los te koppelen en 30 minuten te laten staan ​​en vervolgens weer aan te sluiten en soms moet u de componenten uit elkaar halen en ze stuk voor stuk toevoegen totdat het weer werkt.

Waarom gaat mijn laptop niet aan, ook al is hij aangesloten?

Als de laptop zonder batterij wordt ingeschakeld, vervangt u de batterij zodat deze correct wordt opgeladen en ingeschakeld. Sommige fabrikanten, zoals Apple, staan ​​niet toe dat je de batterij zelf verwijdert, in dat geval breng je de laptop mee om de interne batterij te vervangen.

Ga naar de website van Dell, voer uw servicetag in en u zou bijgewerkte stuurprogramma's moeten kunnen vinden voor uw ...

Haal de harde schijf uit de machine en bestel een nieuwe/betere met reparatie en plaats deze later terug of verplaats gewoon je bestanden. Opmerking: u kunt geen opslagruimte meer verwijderen van Mac-computers, dus Apple-technici bladeren waarschijnlijk door uw pR0n-verzameling. Zelfs als Filevaulted (versleuteld), moet je nog steeds de ...

Wat gebeurt er: wanneer ik op de aan / uit-knop druk, begint de processorventilator te draaien, alle LED's lichten op en binnen 1 seconde wordt alles uitgeschakeld. Als ik opnieuw op de aan / uit-knop druk, gebeurt er niets, zelfs dat niet. Als ik het hele ding wil reproduceren, moet ik het netsnoer loskoppelen en dan "start" het gedurende 1 seconde.

de computer start niet | Windows 10-forums

Mijn computer start niet op.: Help. Ik word gek. Meestal kan ik dingen bedenken, maar ik zit vast. Het is een Dell Latitude E6400. Het was niet aangesloten, dus ik kreeg een bericht op het scherm met de melding dat mijn stroom bijna leeg was en ik heb het weer aangesloten, maar het zei nog steeds vergrendelen of slaapstand of beide ... het gebeurde zo snel.

Ik denk dat mijn computer oververhit is geraakt terwijl ik daar was omdat hij willekeurig werd afgesloten. Ik probeerde te zien of mijn laptop dood zou gaan. Ik kon hem starten maar heb nog steeds geen scherm niets alles is zwart mijn pc-lade gaat niet open de caps lock-knop blijft knipperen. Hoe kan ik eventueel mijn laptop repareren? De video is hier: ik heb geprobeerd de batterij te verwijderen door verbinding te maken met het lichtnet, nog steeds zonder succes

Het zal nu niet starten. Ik zie een lampje op de draadloze knop en een knipperend blauw lampje op de dopknop. De computer maakt een zacht geluid bij het indrukken van de aan/uit-knop, maar het scherm blijft leeg.

Als u het Dell Dock regelmatig gebruikt en het integreert in uw normale computergewoonten, zult u ontdekken hoe nuttig het kan zijn, en u kunt het zelfs gaan vertrouwen. Als het Dell Dock echter niet meer verschijnt wanneer u uw computer opstart, moet u mogelijk het volgende doen ...

Dell computer gaat niet aan | Zwarte HoedWereld

Ik stapte uit, liet mijn computer aan (ik zette mijn monitor uit). Ik kwam later thuis, zette mijn monitor uit en kreeg een bericht over "Energiebesparingsmodus". Het monitorlicht veranderde toen van groen in oranje. Ik heb geprobeerd een andere monitor te gebruiken; hetzelfde. Op de voorkant van mijn Dell zitten de 4 diagnostische lampjes. Als ik de pc aanzet, is het cijfer 1 groen, maar de andere staan ​​uit. Volgens Dell betekent dit dat er een geheugenprobleem (RAM?) is. Merk ook op dat wanneer ik op de aan/uit-knop druk om mijn computer aan te zetten, ik een pieptoon van 1-3-2 hoor.

Als ik op de knop op mijn computer druk om hem aan te zetten, gaat er niets aan, geen ventilatoren, geen harde schijf, NIETS. Dus de knop werkt in principe niet. Wanneer ik het netsnoer in het stopcontact steek en de pc open, brandt er een indicatielampje op het moederbord, dus het snoer is in orde. Ook als ik mijn monitor aansluit, weet hij dat hij is aangesloten. Kan iemand mij vertellen hoe ik LED of iets anders kan repareren? Ik heb een Dell Dimension-desktopcomputer.

Ik zal beginnen met te zeggen dat ik niet veel weet van computers, laat staan ​​al het technische jargon. Heb alstublieft geduld met mij. Enige tijd geleden stierf mijn videokaart op mij, en aangezien het deel uitmaakte van mijn moederbord, kreeg ik een nieuwe en mijn moeder (die een paar computers bouwde) installeerde het voor mij, en ik denk dat ze alles goed deed.

Als ik mijn Dell Optiflex opstart in Windows 2000 Pro krijg ik gewoon een zwart scherm met een knipperende balk in de ...

De computer leest | . niet Vraag mij om helpdesk

Mijn Dell leest geen apparaat dat erop is aangesloten, tenzij het apparaat is aangesloten terwijl de computer is ingeschakeld.

Ik begon om 13:05 uur en vroeg: "Hoe sluit ik mijn telefoon aan op mijn laptop? De vertegenwoordiger, Keny, wist meteen dat ik het over Dell Mobile Connect had, dus vroegen ze of ze mijn laptop op afstand konden bedienen om me in te stellen. Ze zeiden dat het proces ongeveer 20-25 minuten zou duren, wat lang leek

Een paar weken lang kon ik de computer niet in de "slaapstand" zetten - in plaats daarvan moest ik 's nachts uitzetten en' s ochtends weer aan. Maar vandaag wil hij niet starten, wat ik ook doe! Als ik op de knoppen aan de zijkant van de Dell monitor druk, verschijnt het bericht "Er is geen signaal van uw computer.

De computer kan tijdens het opstarten een reeks pieptonen laten horen als het scherm geen fouten of problemen kan weergeven. Deze reeks pieptonen, een piepcode genoemd, kan worden gebruikt om verschillende problemen te identificeren. 3 betekent 3-3-3-3 ... of 3 piepjes en 3 piepjes en ...

Mijn laptop start niet op

Probeer Veilige modus Als uw computer een POST uitvoert, maar daarna niet start, moet u proberen uw computer op te starten in Veilige modus door ...

Is mijn gekochte dell inspiron 6000 omgeven door fu ... Werkt Microsoft Word forwindows voor mac (apple ...

Hallo, ik heb mijn HP-laptop gestart en hij start niet op met caps en num lock knippert en licht ook op onder een gestapeld 3-schijfsymbool. mijn scherm draait niet eens. Mijn laptop is vergrendeld op nummer 9. Harde schijf vervangen door ssd op mijn Dell Inspirion-laptop, Windows 7 -64 bit en nu ziet mijn computer de externe monitor die ik heb aangesloten niet ...

Stel de optie "NVRAM opnieuw instellen" in op "Uitgeschakeld" voordat u het herstelproces start. Wat zijn op Dell Venue Pro-tablets of draagbare Latitude-systemen zonder toetsenbord de stappen die nodig zijn om het BIOS/systeem te openen? Druk op de aan/uit-knop, voordat het Dell-logo verschijnt, druk op de knop Volume omlaag.

Computer start niet op

Leer hoe u een computer repareert die niet wil starten met deze 6 stappen voor probleemoplossing van Dell. Door ze te bereiken, kunnen de meeste problemen worden opgelost ...

Als je een kant-en-klaar systeem hebt gekocht van een bedrijf als Dell of HP, of als je een laptop hebt, is de kans groot dat

... probeer een BIOS-reset uit te voeren zoals hier wordt getoond; thexvid.com/video/76I2Ec9K7lw/video.html V: Mijn Dell pc piept 4 keer en start niet op.

Desktops en laptops worden steeds kleiner. Er zijn tal van pc's in de Windows- en Mac-reeks waarvoor uw team niet hoeft te sjouwen met een juggernaut van een machine. U ziet mogelijk een gelukkiger personeelsbestand en productiviteitswinst als mensen het gevoel hebben dat ze snel hun apparaat kunnen openen, een paar taken kunnen uitvoeren...

Is Dell een goede computer? - Antwoorden | Schrijf je in voor meer antwoorden

Ik heb een Dell en het is DE slechtste computer die ik ooit in mijn leven heb gehad. Ik krijg virussen die niet kunnen worden gerepareerd vanwege Windows-bestanden die door het virus kunnen worden gewijzigd (wat een probleem is dat andere computers niet hebben en ook een fout van de programmeur is). Als u een virus oploopt, hecht het zich aan een Windows-bestand. Dus als je een

Druk op de aan/uit-knop op je Mac. Als je geen opstartgeluid hoort, geen ventilator of schijfgeluid hoort, en er zijn geen afbeeldingen, video's of beelden van welke aard dan ook op je scherm, dan licht je Mac helemaal niet op. Je komt niet eens op het punt waarop hij weigert te starten. Een Mac die niet opstart...

Dell e510 zal dit niet doen om te posten. Koppel de computer los, koppel alle usb / monitor / internet los, open hem, houd de aan / uit-knop ingedrukt totdat het groene lampje in het moederbord uitgaat, haal de batterij uit het BIOS (lijkt op een grote horlogebatterij en gebruik een kleine platte kop schroevendraaier om de ... Dell Dimension E510 Dual Core 2,8 Ghz desktopcomputer (847403171179) Hallo, kan iemand mij uitleggen hoe ik mijn Billion draadloze modem instelt op mijn Dell desktop met XP thuis Ik ben in de war met firewalls, LAN-instellingen enz. Ethernet-kabel is momenteel in gebruik.

Het begint een paar seconden en gaat uit zoals bij jou. Het is meerdere keren ingeschakeld en wanneer het wordt ingeschakeld

Computer laadt niet na opstartscherm - Windows 10-forums

Nieuw 11 november 2015 # 1. De computer laadt niet op na het opstartscherm. Hallo, ik ben nieuw hier. Sorry dat ik een ander topic vroeg, maar ik kon er geen vinden die erg op mijn vraag leek. Hoe dan ook, mijn laptop begon gisteravond ongelooflijk langzaam te bewegen, alsof de cursor nauwelijks bewoog en het leek alsof hij heel hard liep.

Bij het opstarten kan ik naar de inlogpagina gaan, maar na het inloggen blijft Ubuntu hangen met zijn oranje achtergrond ... voor altijd. Ik heb het geprobeerd met de herstelmodus, maar er verandert niets. En ook, tijdens het inhaken, stopt mijn toetsenbord met werken (d.w.z. wanneer ik probeer op de Caps Lock-toets te drukken, gaan er geen lampjes branden), dus ik kan niet

Ik heb het systeem weer van stroom voorzien en het wil gewoon niet opstarten, dat wil zeggen zelfs nadat ik op de aan / uit-knop (aan de voorkant van het systeem) heb gedrukt, gebeurt er niets, ik bedoel dat er geen ventilator beweegt, geen licht van welke aard dan ook, niets.

De Intel Core Compute Stick maakte dit overbodig. Deze kleine afvallige lijkt meer op een USB-stick dan op een echte computer en kan worden aangesloten op elke monitor met een HDMI-ingang. De basis begint met een bescheiden 1,33 GHz Intel Atom-processor met Linux, maar kan worden geconfigureerd tot een Intel Core m5 ...

Help me bij het kiezen van mijn Dell pc ... - Autodesk-community

Ik heb de keuze om een ​​van deze twee vrij nieuwe Dell-computers te kopen bij een vertrouwde bron. Help me alstublieft de beste optie af te wegen (beide zijn XP SP2 en worden niet geleverd met de monitor). Je zult zien dat ik in feite probeer te kiezen tussen een Dual Core 3.0 Ghz op een 10.000 tpm schijf met een tweede 250 GB schijf bij 7200 tpm voor ongeveer $ 400 meer dan de QUAD core 2,66 Ghz op een enkele 250 GB schijf bij 7200 tpm.

Het venster is zo smal omdat het BIOS in feite alleen je hardware opstart voordat het wordt overgedragen aan de bootloader, die het besturingssysteem opstart. Als het besturingssysteem eenmaal is gestart, vaak aangegeven door de weergave van het bijbehorende logo, heb je het moment gemist. Mogelijk ziet u een bericht dat het juiste moment aangeeft.

Toen begonnen de dingen op mij af te sluiten en de computer viel uit. Het zou opstarten en naar het inlogmenu gaan en dan terugkomen om af te sluiten.

De laatste Dell die ik 2 jaar geleden kocht bij de eerste keer opstarten, d.w.z. de eerste keer dat de aan / uit-knop werd ingedrukt, had ik in totaal 6 blauwe schermen van de dood tijdens Windows XP en Dell boot crap die je moet doorlopen op elke Dell pc thuis .

De computer laadt het eerste welkomstscherm niet | Technische ondersteuning

Ik heb per ongeluk mijn computer geïnfecteerd met een virus nadat ik op een link heb geklikt die een vriend me stuurde. Ik heb het verwijderd met Windows Live One Care. Nadat het virus was verwijderd, verschenen er elke keer dat ik mijn computer opstartte twee foutmeldingen. Ik herinner me hun naam niet - het waren "Kan bestand niet vinden"-berichten.

Maakt u zich geen zorgen als uw Dell pc niet opstart in Windows. De meeste oorzaken van opstartproblemen kunnen eenvoudig worden opgelost met geduld en de juiste probleemoplossing. Benader het probleem gewoon rustig door de mogelijke oorzaken van uw computerproblemen te onderzoeken, evenals de mogelijke oplossingen voor de situatie.

En het moederbord is een Dell REV A02 (denk ik) Pieppatroon: 1 piep, pauze, 3 piepjes, pauze, dan 2 piepjes Weet iemand wat het probleem is?

Begin uw interne schadecontrole op een laptop door deze om te draaien om te luisteren naar losse onderdelen die in het chassis trillen. Elk onderdeel heeft zijn plaats in een gezonde computer en niets mag bewegen. Zorg er bij een desktopcomputer voor dat deze is losgekoppeld en verwijder het zijpaneel.

Details: Als uw Dell pc piept tijdens het opstarten, gebruik dan deze video om ...

Details: Start de pc maar alleen het zwarte scherm en de computer produceren pieptonen? In feite worden deze piepcodes gegenereerd door het BIOS, en verschillende piepcodes vertegenwoordigen verschillende problemen. Hier bieden we gedetailleerde informatie en oplossingen voor piepcodes van computerfabrikanten Dell, HP, ASUS en andere BIOS.

Hij zegt dat de piloten up-to-date zijn. Dus ... na de complete teleurstelling ... heb ik mijn besturingssysteem hersteld naar Windows 8.1 en alles werkte prima. Eens op 1 augustus ... springt een menu op mijn mobiele telefoon met de mededeling ... .je laptop is goed om te upgraden aangezien het team DELL heeft getest en er geen tekenen van een probleem zijn ... blah blah.

Re: Mijn Dell-laptop start niet op Ga naar de Hello Saintmatthew-oplossing, verwijder de batterij, AC-adapter en elk ander apparaat dat op het systeem is aangesloten. Houd de aan/uit-knop 30 seconden ingedrukt om de Flea Power los te laten en probeer vervolgens het systeem aan te zetten met de batterij en adapter aangesloten.

Stap 2: Als de bovenstaande stap niet werkt, probeer dan uw systeem op te starten in de veilige modus door op F8 te drukken. Hierdoor wordt de machine in een eenvoudige opstartmodus geplaatst zonder extra stuurprogramma's dan die nodig zijn om de machine te starten. Als het probleem zich voordoet in de veilige modus, is het Windows-systeembestand mogelijk beschadigd en moet u Windows opnieuw installeren.

Microsoft - Technische ondersteuning: het systeem start niet !! Het probleem bestaat nog steeds...

Het probleem blijft bestaan ​​na het installeren van een nieuwe harde schijf en het opnieuw installeren van het ps * -systeem via USB .... de nieuwe harde schijf werkte slechts * dagen ... en opnieuw start hij niet op ... en al mijn games zijn nu beschadigd .. .opnieuw ** Waarom heeft iedereen hetzelfde probleem na de laatste update van Sony.?. Ik denk dat dit is gepland en uitgevoerd door de oneerlijke Sony ...

Als ik op de aan/uit-knop druk om hem weer in te schakelen, wordt de computer ingeschakeld, de ventilatoren beginnen te draaien, het lampje van de harde schijf gaat branden, het optische station begint te draaien, maar na ongeveer drie seconden wordt het systeem ingeschakeld uit en uit. Het blijft ongeveer twee seconden uit en gaat dan automatisch aan ...

Details: Dell-bestelling | Update is een zelfstandige toepassing voor commerciële clientcomputers die updates levert voor systeemsoftware die door Dell is gepubliceerd. Deze applicatie vereenvoudigt de ervaring van het updaten van BIOS, firmware, drivers en applicaties voor commerciële hardware van Dell.

Hoe repareer ik mijn Dell pc die niet wil opstarten? Inhoudsopgave: Controleer of de computer de eerste keer opstarten (POST) heeft voltooid. Koppel alle externe apparaten los en voer een harde reset uit. Voer een computerdiagnose uit. Controleer op specifieke foutmeldingen.

PC Periodics: 10 manieren om een ​​computer te repareren die steeds opnieuw opstart

Plotseling opnieuw opstarten kan ook leiden tot gegevensverlies, niet-opgeslagen werk en toepassingsfouten. In deze handleiding bespreken we manieren om het probleem met het opnieuw opstarten van de computer op te lossen. 1. Voer het oplossen van problemen uit in de veilige modus. Het is mogelijk dat het herstartprobleem optreedt vanwege een toepassing of systeem

Wanneer u niet op uw Dell-computer kunt opstarten in Windows, kunt u zich geen zorgen te maken. Veel van de oorzaken van problemen worden opgelost met een goede probleemoplossing.

Показано 62 записи