Alles over computers en technologie

Hoe maak je een back-up van iPhone naar HP computer

5 eenvoudige manieren om een ​​back-up te maken van iPhone 4/5/6/7/8 / X naar computer of Mac

U kunt niet alleen een back-up van de iPhone naar de computer maken, maar ook snel gegevens overbrengen naar uw nieuwe iPhone en de inhoud selecteren die u ook wilt overbrengen! U kunt uw favoriete muziek vrij kopiëren tussen uw iOS-apparaten zonder gedoe met iTunes-synchronisatie.

Als beroemd iTunes-alternatief speelt iOS Data Manager - Gratis iPhone-back-up een belangrijke rol bij het maken van een back-up van iPhone X naar de computer, met name het maken van een back-up van iPhone X naar Mac, omdat iTunes op macOS Catalina wordt uitgeschakeld. Hoe maak je een back-up van iPhone X naar pc / Mac met iTunes.

Nadat u een back-up van de iPhone naar iCloud hebt gemaakt, kunt u zich aanmelden bij uw iCloud-account op uw computer, waar u uw iCloud-back-up vindt. Bij deze stap zullen velen van jullie merken dat je alleen bepaalde iPhone-back-ups kunt bekijken, zoals foto's, contacten, agenda's, notities, herinneringen, enz.

Een computerback-up van uw apparaat, wat niet hetzelfde is als synchronisatie, bevat bijna alle gegevens en instellingen op uw apparaat. Een back-up vanaf een computer omvat niet: materiaal uit iTunes en App Stores, of pdf's die rechtstreeks uit Apple Books zijn gedownload. Inhoud gesynchroniseerd vanuit Finder of iTunes, zoals geïmporteerde mp3's of cd's, video's, boeken en foto's.

4 effectieve manieren om een ​​back-up van iPhone naar computer te maken - iMobie

Maak een back-up van de iPhone naar de computer met AnyTrans. AnyTrans is de veelzijdige tool voor iOS-bestandsbeheer: breid uw controle over uw iOS-gegevens uit tot meer dan normaal mogelijk is, zonder uw iDevice te jailbreaken. Het wordt beschouwd als het beste iTunes-alternatief dat uitstekend back-ups maakt, overbrengt ...

Hoewel het heel eenvoudig is om een ​​back-up van je iPhone te maken met iTunes, is het proces niet eenvoudig in iTunes. Het herstellen van uw iPhone naar de meest recente back-up is ook eenvoudig. Of u nu een Mac of een Windows-machine gebruikt, het maken van een back-up en het herstellen van uw iPhone is op beide platforms hetzelfde.

Opmerking: voor de optie "Versleutelde back-up" moet u een wachtwoord instellen voor de back-up en op deze manier helpt het om de gegevens op uw iPhone te beschermen. Stap 3 Selecteer de gegevens waarvan u een back-up wilt maken Er zijn verschillende soorten gegevens waarvan u een back-up wilt maken, zoals foto's, contacten, sms, films, video's, enz.

1.2: maak een back-up van de iPhone naar de computer via iTunes Sync. iTunes is meer dan alleen een muziekspeler. Het is het beheercentrum van uw iPhone, iPod of iPad, dus als u het op uw computer installeert, wordt het gemakkelijker om bestanden op uw apparaten te beheren, te onderhouden en te synchroniseren.

[Update 2021] Hoe maak je een back-up van iPhone naar computer

U kunt een back-up maken van 14 soorten bestanden van uw iDevices (iPhone / iPad / iPod) naar uw pc, inclusief video, foto, muziek, e-book, contacten, tekstberichten, notities, Safari-bladwijzers, spraakmemo, podcast, beltoon, lijstlezen , enzovoort. Er treedt geen gegevensverlies op tijdens het back-upproces.

Hoe maak je een back-up van je iPhone met iCloud. Een back-up maken met iCloud is handig. Het kan via wifi en op de achtergrond, zodat u er niet over na hoeft te denken.

Maar de meesten van ons weten misschien niet waar iTunes-back-ups zijn opgeslagen op Mac of Windows. In dit artikel laat ik je zien hoe je een back-up van je iPhone kunt maken naar een externe harde schijf zonder de locatie van de back-upbestanden op te merken. Tips: niet alleen zouden iPhone-gegevens deze problemen tegenkomen, uw Windows-besturingssysteem kan nog steeds slecht worden.

Terwijl u een back-up maakt van de meeste gegevens van iPhone naar pc, geeft het u niet veel toegang tot of controle over uw iTunes-back-up. Bovendien zijn de back-upbestanden verborgen in de iTunes-bibliotheek en niet gemakkelijk te vinden, zelfs als je ze vindt, kun je de inhoud niet bekijken.

Hoe maak je een back-up van de iPhone naar een externe harde schijf? (Een gids)

Natuurlijk maakt Apple automatisch een back-up van je iPhone naar iCloud, maar er zijn nog steeds verschillende redenen waarom sommigen een extra of alternatieve back-up van hun iPhones nodig hebben. Een populaire methode is om een ​​​​back-up van de iPhone naar een externe harde schijf te maken. Dit is niet alleen een slimme beslissing, maar ook een belangrijke veiligheidsmaatregel als u wilt dat uw bestanden en media veilig en beschermd zijn.

Daarom moet u een back-up van uw iPhone maken wanneer het u uitkomt en mogelijk is. U kunt iCloud of iTunes gebruiken om een ​​back-up te maken van uw iPhone die in gebruik is. Maar wat als uw iCloud-opslag actief is en de harde schijf van uw computer bijna vol is (wat is de andere op Mac-opslag)?

Hoe maak je een back-up van alle gegevens van je iPhone naar de computer: TouchCopy. Onze meest uitgebreide oplossing staat voorop: TouchCopy-software. Deze optie is voor gebruikers die gebruiksgemak en een intuïtieve interface willen, evenals extra controle waarmee u een back-up kunt maken van individuele foto's, contacten, berichten, enz.

Als u regelmatig een back-up van uw iPhone-gegevens maakt met iCloud (waarbij de gegevens worden opgeslagen in een virtuele ruimte met behulp van cloud computing), kunt u deze altijd en overal openen op iCloud.com of elk ander Apple-apparaat waarmee u zich kunt aanmelden bij uw iCloud-account. Als u daarentegen een back-up van uw gegevens maakt met iTunes, hebt u alleen toegang tot de gegevens op de specifieke computer waarop u ze oorspronkelijk hebt opgeslagen. Er zijn ook betaalde apps van derden die rechtstreeks op uw systeem, iPad of iPhone kunnen worden aangesloten en geautomatiseerde back-upfuncties hebben.

[GIDS] Eenvoudig een back-up maken van iPhone naar externe harde schijf

Het is een goed idee om een ​​back-up van je iPhone te maken op een externe harde schijf, zodat je nooit te weinig ruimte op je pc hebt. Veel gebruikers en lezers zeggen dat de iPhone te veel ruimte in beslag neemt op hun apparaat, dus om hen vandaag te helpen, hebben we dit artikel voor jullie allemaal geschreven.

Nadat je dit hebt ingesteld, wordt er automatisch een back-up van je iPhone gemaakt in iCloud wanneer je telefoon is vergrendeld, is aangesloten op een voedingsbron en is verbonden met wifi.Om iCloud-back-up in te stellen op iPhone 6, 6 Plus, 6S en 6S Plus , Volg deze stappen

Om een ​​back-up van uw iPhone-contacten op uw computer te maken, klikt u op "Telefoon naar pc"> "Volgende". Stap 2. Selecteer "Contacten" uit de opties en klik op het standaardpad om een ​​aangepast opslagpad in te stellen als je dat nodig hebt. Klik vervolgens op "Overzetten".

Wanneer u een back-up van uw mobiele apparaat maakt met uw computer, wordt de back-up op uw Mac opgeslagen. De locatie voor de back-ups bevindt zich in een map met de naam MobileSync en wordt soms behoorlijk groot, vooral als u meerdere apparaten synchroniseert. Oude back-ups worden vervangen door nieuwe, maar families met meerdere apparaten waarvan een back-up is gemaakt op één computer, nemen veel opslagruimte in beslag.

Hoe maak je een back-up van een iPhone | 5. Overzetten van iPhone 4S naar Aiseesoft-computer

iPhone Backup Extractor is handig voor het extraheren van gegevens van iPhone-back-ups naar de computer in zichtbare bestanden, en er zijn zowel Windows- als Mac-versies beschikbaar. De software laadt meerdere back-ups zodat gebruikers gegevens kunnen extraheren en stelt gebruikers in staat een specifiek type gegevens te kiezen om te extraheren.

Om een ​​back-up van iPhone 6 naar de computer te maken, kan AOMEI MBackupper erg handig zijn. Dit is een professionele iPhone-back-uptool die is ontwikkeld door een team dat zich al meer dan 10 jaar richt op gegevensbeveiliging. Het biedt twee back-upmodi: selectieve back-up en volledige back-up.

Om verlies van iPhone-contacten te voorkomen, hebben we laten zien hoe u eenvoudig en effectief een back-up van iPhone-contacten naar de computer kunt maken. Hoe dan ook, lees onze aanbeveling, kies je favoriete tool en volg onze handleidingen om eenvoudig een back-up van iPhone-contacten uit te voeren. Dan kunt u zorgeloos genieten van uw geavanceerde toestel.

Als het gaat om het maken van een back-up van uw iOS-apparaat, kunnen eindeloze foto's, berichten en bestanden uw interne opslag op Mac verstikken. De eerste manier om het probleem op te lossen is vrij eenvoudig: houd je iPhone of iPad schoon. Het werd een beetje eenvoudiger met de release van iOS 13, waarmee foto's en soortgelijke rommel automatisch uit je fotogalerij worden verwijderd.

Vier opties om iPhone-contacten naar computer te back-uppen

Sla het vCard-bestand op uw computer op en nu krijgt u de iPhone-contacten. Deze optie is gratis, daar hebben wij de voorkeur voor. Soms melden gebruikers echter dat ze vCard niet kunnen downloaden vanwege de netwerksnelheid of om andere redenen. Hoe dan ook, het is altijd het proberen waard. Optie 3. Maak een back-up van iPhone-contacten naar Mac / pc met iTunes.

Waarom iPhone-back-up opslaan op computerschijf. Ik kocht mijn huidige laptop iets meer dan een jaar geleden en in het begin had ik wat problemen met het maken van iPhone-back-ups. Ik en andere gezinsleden gebruiken dezelfde computer om iPhones te back-uppen, met steeds grotere opslagcapaciteiten en solid-state harde schijven die nog steeds te klein zijn. Apple heeft veel opslagruimte nodig voor zijn back-ups, niet in de laatste plaats omdat het vaak meerdere versies opslaat. Tegenwoordig is een harde schijf van 256 GB om uw besturingssysteem uit te voeren en uw gegevens te beschermen niet voldoende.

Hoe iPhone-contacten legitiem op uw pc te versterken? Welnu, het antwoord is niet zo eenvoudig, want in het begin zijn er tientallen, zo niet honderden apps die beloven bepaalde typen iPhone-contacten te importeren, exporteren, over te dragen of een back-up te maken. U kunt iTunes gebruiken en iPhone-contacten synchroniseren vanuit uw Windows-contacten.

Het maken van een iPhone- of iPad-back-up zou voor de meeste gebruikers routine moeten zijn, omdat het een eenvoudige procedure is en de gemakkelijkste manier om uw gegevens terug te krijgen als uw apparaat is vervangen, verloren of gestolen. Er zijn twee soorten back-up beschikbaar voor iOS-gebruikers. iCloud-back-ups worden automatisch gecodeerd en opgeslagen in de cloud, en u kunt ze overal met een Wi-Fi-verbinding maken en gebruiken. ITunes-back-ups worden daarentegen gemaakt en opgeslagen op uw Mac of pc, de codering is optioneel en u moet uw apparaat op uw computer aansluiten om het herstel uit te voeren.

Hoe een iPhone-back-up van de ene computer naar de andere over te zetten

Telkens wanneer u uw iPhone op uw Mac- of Windows-computer aansluit en het apparaat synchroniseert, maakt iTunes een back-up van uw telefoongegevens en slaat deze op uw lokale harde schijf op. Als u een upgrade naar een nieuwe computer uitvoert, wilt u misschien uw iPhone-back-ups samen met de rest van uw gegevens overbrengen.

Sinds iCloud-back-ups in 2011 in iOS 5 werden geïntroduceerd, zouden we vrij zijn van de mogelijkheid om onze iPhones op onze computers aan te sluiten. Behalve nu, zeven jaar later, maakt iCloud nog steeds geen back-up van alles. En het is niet wat je onmiddellijk herstel zou noemen als je ooit moet herstellen.

Apple biedt twee solide back-upoplossingen voor iPhone-gebruikers. de ene is iTunes, de andere is iCloud. Dit is echter een volledige back-up, wat betekent dat ze een back-up maken van alles wat zich op het apparaat bevindt. Als u items afzonderlijk wilt opslaan, moet u rekening houden met iPhone Transfer.

Om iPhone-notities van iTunes-back-upbestand te back-uppen, moet u "Herstellen van iTuens-back-upbestand" kiezen na het starten van Wondershare dr.fone. Vervolgens zal het programma al uw iTunes-back-upbestanden op de computer weergeven.

[Opgelost] iPhone-back-upbestanden op uw computer bekijken

Regelmatig een back-up van uw iPhone maken naar iTunes of iCloud is essentieel om gegevensverlies te voorkomen. iTunes is een krachtige applicatie ontwikkeld door Apple Inc. die meerdere rollen speelt: mediaspeler, mediabibliotheek, internetradiostreaming en een hulpprogramma voor beheer van mobiele apparaten waarmee u een iPhone-back-up op de computer kunt maken. Hoewel iTunes een geweldig product is, laten we eerlijk zijn, het heeft zijn gebreken. Een van de meest voor de hand liggende is dat gebruikers de inhoud van iTunes-back-up niet mogen bekijken, tenzij ze om veiligheidsredenen de volledige back-up op iPhone of andere iOS-apparaten terugzetten en ...

Verbind uw iPhone met uw computer via een USB-kabel nadat u de iPhone-herstelsoftware hebt uitgevoerd. De software herkent uw iPhone automatisch en geeft uw iPhone-naam weer. Stap 2. Scan iPhone naar back-up.

Verbind vervolgens het iOS-apparaat met uw machine. Dr.fone is geprogrammeerd om automatisch iOS-apparaten te detecteren. Zodra uw iDevice is aangesloten op de computer. De software detecteert uw apparaat automatisch, zelfs als het is vergrendeld of kapot is.

In het overzichtsvenster kun je ervoor kiezen om een ​​back-up van iPad te maken naar iCloud of naar je computer. Selecteer Computer en klik vervolgens op de knop Synchroniseren in de rechterbenedenhoek van iTunes. Uw voorkeuren zijn nu opgeslagen en de iPad begint met het maken van een back-up van de gegevens op de computer.

Hoe kan ik een back-up maken van iPhone-contacten naar Google | Computergegevens

Gelukkig ondersteunt Google het importeren van iPhone-contacten van de computer naar Gmail als een CSV-bestand of vCard-bestand. Dat betekent dat u uw iPhone-contacten eerst naar de computer kunt importeren en ze vervolgens gewoon naar Google Contacten kunt importeren.

Het belangrijkste punt is nu hoe je WhatsApp-back-up van Google Drive naar iPhone kunt overbrengen met iCareFone. Laten we de onderstaande stappen volgen. Na het starten van iCareFone voor WhatsApp-overdracht, moet u beide apparaten op uw computer aansluiten. En klik vervolgens op "Overzetten". Dan moet je een back-up van WhatsApp-gegevens maken.

In de back-upmap bevinden zich een of meer mappen met een lange stroom cijfers en letters. Dit is de iPhone- of iPad-back-up. Gebruik de datum onder "Datum gewijzigd" om te zien wanneer de back-up is gemaakt.

Er is een langzame overgang geweest van het rechtstreeks back-uppen en synchroniseren van iPhones, iPods of iPads met een computer naar het maken van back-ups of synchroniseren met de cloud (of iCloud). De twee sluiten elkaar niet helemaal uit, hoewel iTunes je alleen toestaat om een ​​back-up te maken naar de een of de ander.

Hoe maak je een back-up van iPhone naar computer - Second Socmed

Er zijn verschillende technieken die u kunt gebruiken om een ​​back-up van uw Apple iPhone op uw computer te maken. De eerste waar we het over zullen hebben, gebruikt de lokale Apple iTunes-app en de tweede gebruikt een gespecialiseerde back-up-app genaamd iMazing.

Hoe maak je een back-up van e-mail: De e-mail zelf heeft geen back-up nodig. Je iPhone of computer is niet de server voor je e-mailaccounts, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je je e-mailaccounts kwijtraakt. Misschien wilt u echter uw e-mailaccount registreren terwijl u het op uw iPhone instelt, zodat u dit hele proces niet opnieuw hoeft te doorlopen. SSH op uw apparaat.

In deze zelfstudie leert u hoe u een back-up van de iPhone naar de computer kunt maken. Dit is een belangrijke tip, want om alle verschillende apps, muziek, video's en meer te beheren, moet je een back-up maken.

Cucusoft Backup iPhone Contacts kan u helpen bij het organiseren en overbrengen van uw contacten van uw iPhone naar uw computer. Cucusoft Backup iPhone Contacten kan ook een momentopname maken van uw contacten, zodat uw persoonlijke gegevens nooit verloren gaan. De meesten van ons koesteren onze mobiele telefoons niet omdat ze ons er cool en populair uit laten zien, maar omdat we waarde hechten aan de informatie die we erop hebben opgeslagen, zoals onze contacten en teksten. Helaas zijn er momenten waarop we het meest vrezen, zoals diefstal van onze mobiele telefoon of erger, dan breekt alle essentiële informatie ...

Hoe maak je een back-up van iPhone 4 / 4S / 5 / 5S / 6 / 6S / 7/8 / X gemakkelijk en snel

iTunes maakt een back-up van de meeste van uw iPhone-gegevens, waaronder camerarol, contacten, contacten en favorieten, agenda's, safari, automatisch aanvullen, cache/database, notities, e-mailaccounts, oproepgeschiedenis, berichten, voicemail, spraakmemo's, netwerkinstellingen, sleutelhanger, app-gegevens uit de App Store, app-instellingen, in-app-aankopen, gamecenter-accounts, achtergronden, voorkeuren voor locatieservices, geïnstalleerde profielen, kaarten en opgeslagen suggestiefixes, enz. 2. Hoe een iPhone te back-uppen met iTunes. Stap 1. Verbind je iPhone met de computer via een USB-kabel.

Om gegevensverlies op uw iPhone te voorkomen na jailbreak, upgrade van het besturingssysteem, moet u een back-up van iPhone-gegevens naar de computer maken; voordat we de oude iPhone vervangen door de nieuwe iPhone 12, iPhone 11, moeten we mogelijk alles van de oude iPhone naar de pc overbrengen, en met back-ups kunnen we herstellen naar de nieuwe iPhone 12 ...

Telkens wanneer u met iTunes een back-up van uw iPhone op uw zakelijke pc maakt - wat u regelmatig moet doen - nemen de bestanden die naar de computer worden overgebracht dezelfde aanzienlijke hoeveelheid ruimte op uw harde schijf in beslag. Hoewel er tal van apps van derden zijn waarmee u iPhone-back-ups naar een externe harde schijf kunt kopiëren, is er een weinig bekende Windows-opdracht waarmee u iTunes kunt gebruiken om rechtstreeks een back-up van de telefoon naar de USB-harde schijf te maken.

Hoe maak je een back-up van je WhatsApp-berichten met Keepster. Download en installeer eerst de applicatie op uw computer. Na installatie opent u de app en maakt u een Keepster-account aan. Zorg ervoor dat je een sterk wachtwoord kiest om je berichten te beschermen. Keepster neemt uw privacy zeer serieus.

Gratis iPhone-notitieoverdracht: een back-up maken van iPhone-notities naar pc ...

Stap 1 Start Syncios en verbind vervolgens uw iPhone met de computer via een USB-kabel. Stap 2 Zodra uw apparaat met succes is verbonden, gaat u naar Informatie >> Notities. Stap 3 Selecteer de inhoud waarvan u een back-up wilt maken, controleer de opmerkingen. En start de back-up.

Hoe zit het met een back-up van de iPhone naar iTunes en computer? 1, Verbind je iPhone met de computer met een USB-kabel en open iTunes. 2, klik op het tabblad "Apparaat" dat eruitziet als een beweegbare vorm bovenaan de interface. Vervolgens ziet u uw iPhone-informatie in de hoofdinterface. 3, zoek het item "Back-ups", u ziet de knop "Nu een back-up maken". Klik erop en wacht enige tijd om een ​​back-up van uw iPhone 4/4s/5/5s/6/6s/6s plus te maken.

... je weet niet hoe je een back-up van je iPhone moet maken of hoe je je dierbare moet beschermen ... die iPhone Backup Utility gebruiken? en maak eenvoudig een back-up van uw kostbare iPhone-gegevens. Het back-uphulpprogramma biedt geweldige voordelen ... omdat het bijna alle iPhone ondersteunt, zoals iPhone 3, iPhone 4S, enz.

Verbind vervolgens uw iPhone 11 met de computer via een USB-kabel. Je moet nog steeds op "Vertrouw op computer" op het scherm van de iPhone 11 Pro klikken als je een waarschuwing ziet. Stap 2: Herstel van PanFone back-upbestand. Wanneer je de iPhone 11/11 Pro met succes hebt aangesloten, ga je naar het tabblad "Herstellen" in PanFone en selecteer je "PanFone-back-up".

Hoe een iPhone te back-uppen naar een externe harde schijf

Als u deze stap gebruikt, worden uw back-upgegevens bewaard in een map met de naam Mobile Sync. Om deze map te vinden, kunt u deze formule invoeren. ~ / Bibliotheek / Toepassingsondersteuning / MobileSync / Back-up. Daarnaast is het mogelijk om de back-up van specifieke apparaten vanuit iTunes te lokaliseren. Hier is hoe het te doen.

Stap 3: Bekijk een voorbeeld van uw notities en sla ze op. Nadat het scanproces is voltooid, worden alle gegevens op uw iPhone in categorieën weergegeven. Zorg ervoor dat "Alleen verwijderde item(s) weergeven" bovenaan de interface is aangevinkt "Uitgeschakeld" en klik vervolgens op "Opmerkingen". Klik nu op de knop "Herstellen" om uw notities op uw pc op te slaan.

IPhone-gebruikers weten misschien dat iTunes eerst een back-up van de iPhone maakt wanneer u deze synchroniseert. Het zal al uw iPhone-bestanden opslaan, inclusief de contacten wanneer u uw contacten van de iPhone bent kwijtgeraakt. Maar iPhone-gebruikers mogen de back-upbestanden niet bekijken of zelfs openen. Dit is geen normaal bestandstype, maar een SQlitedb-bestand.

Hoe de iPhone-back-uplocatie te wijzigen in Windows 10/8/7. In principe kunt u de standaard iTunes-back-uplocatie niet wijzigen omdat iTunes dit niet toestaat. Gelukkig is er een oplossing. Wat we doen is een nieuwe map maken die is gekoppeld aan de originele iTunes-back-uplocatie, die als een snelkoppeling werkt.

Hoe iPhone-back-up van computer te verwijderen

Hoewel u iTunes-back-ups niet mag bekijken en bewerken, kunt u oude iPhone-back-ups van de computer lokaliseren en verwijderen om ruimte te besparen. Lees dit artikel om te weten hoe u iTunes-back-up op respectievelijk Windows-pc of Mac kunt verwijderen.

De lokale iPhone-back-up moet veilig worden bewaard en u kunt teruggaan naar uw apparaat om de gegevens erop te verwijderen. Om toegang te krijgen tot de back-upbestanden op Windows-computers, maakt u gebruik van de ingebouwde functie Nu bekijken en herstelt u de gegevens in een leesbaar formaat.

Nadat u de iPhone op de computer hebt aangesloten, ziet u alle informatie over het iPhone-apparaat in de hoofdinterface. En in het linkerdeelvenster kunnen ook alle iPhone-bibliotheekmappen worden weergegeven, zoals audio, video, podcast, sms, enz. Als u deze iPhone-sms-overdracht koopt, wachten er veel handige functies op u en ...

Показано 59 записей