Alles over computers en technologie

Msi gigabyte of asus moederbord

[Discussie] MSI vs. ASUS vs. Gigabyte: buildapc

Ik zou zeggen Asus 1e, Gigabyte 2e, MSI 3e. Dat gezegd hebbende, hoewel Asus een aantal echt goede moederborden maakt, is hun klantenservice waardeloos. Als je een groot onderdeel (of een klein onderdeel afgaande op deze thread) gerepareerd / vervangen moet hebben, is het niet ongewoon om door de hel van de technische ondersteuning te gaan.

De Gigabyte Aorus X570 Master is niet alleen een esthetisch moederbord, met zilveren accenten op een schoolbord als aanvulling op de RGB-verlichting. Het kan ook het middelpunt zijn van een zeer krachtige computer. Het kan tot 128 GB DDR4400 RAM, de nieuwste 3e generatie AMD-processors en meerdere GPU's aan voor iedereen die zijn gaming-behoeften wil ondersteunen.

dus ik heb 3 opties allemaal dezelfde prijs in mijn land 1 gigabyte GA-P85-D3 Socket 1150 Moederbord 2-Asus B85M-E Socket 1150 Moederbord 3-MSI B85-G43 GAMING Socket 1150 Moederbord of MSI H97 PC Mate Socket 1150 Mobo , welke moet ik dan kiezen, ik had al een gigabyte.

Een connector op het moederbord waarmee je een kabel naar de behuizing kunt leiden om extra USB-poorten toe te voegen, meestal op het voorpaneel (hoewel sommige gevallen ook slots op het boven- of achterpaneel hebben). BIOS / UEFI. Het Base I / O-systeem / Unified Extensible Firmware Interface verbindt de hardware en software die zich op de kaart bevindt (firmware) met het besturingssysteem (besturingssysteem, zoals Windows of Linux).

Asus vs. Msi vs. Gigabyte Z370 Moederborden - PC

ASUS of Gigabyte zijn over het algemeen de beste moederbordleveranciers. Gigabyte is notoir slecht vanwege zijn originele / automatische voltages, maar de high-end kaarten zijn over het algemeen gelijk aan of beter dan die van ASUS. MSI is waarschijnlijk de slechtste van de top 4 leveranciers en is alleen goed als je kijkt naar de markt onder de $ 100.

De kleurkeuzes zijn uitstekend en MSI biedt zelfs een speciale lijn witte moederborden, de Arctic-serie moederborden. Aangezien er een verschil is in de kleurkeuzes die op de markt beschikbaar zijn van een van de uitbreidingskaartpartners, is het vinden van de winnaar en het uitroepen van een niet iets dat is. ..

ASUS is een goede kaart als je hem eindelijk goed laat werken. Maar geen goed board voor de onervaren. Meestal moeilijker met technische ondersteuning en handleiding, vergeleken met de andere twee. Ik ben een voorstander van MSI vanwege het gebruiksgemak en een lange levensduur met weinig problemen ... en over het algemeen beter

Waaronder zeven recent uitgelekte afbeeldingen van ASUS, GIGABYTE en BIOSTAR waarop de kaarten naast hun winkeldozen te zien zijn. Deze 7 aankomende moederborden zouden als een van de eersten worden gelanceerd, met beschikbaarheid verwacht op dag 1 naast AMD's 17 Ryzen-SKU's.

Asus versus MSI-moederbord - volledige vergelijking ...

Het moederbord kan een behoorlijke hoeveelheid geheugencapaciteit aan binnen een snelheidsbereik om hitte- of brandfouten te voorkomen. De meeste merken bieden verschillende RAM-capaciteit en snelheidsbereik om een ​​goed voordeel te garanderen voor het opslaan van bestanden of inhoud. Als we bijvoorbeeld het ASUS-moederbord vergelijken met het Gigabyte-moederbord, hebben beide goede RAM-ondersteuning met 128 GB geheugen en vergelijkbare kloksnelheid.

ASUS heeft me nog nooit teleurgesteld (geen van hun moederborden is ooit aan mij overleden, zelfs niet na bijvoorbeeld 7 jaar bijna non-stop gebruik). Maar om heel eerlijk te zijn denk ik tegenwoordig dat de verschillen binnen merken belangrijker zijn dan de verschillen tussen merken. Ze zijn allemaal goedkoop

Noch Asus, noch ASRock, noch GIGABYTE, noch MSI en enkele anderen zijn toegewijd aan het maken van de moederbord-chipset, omdat het door Intel en AMD wordt gemaakt naast de systeem-CPU. Daarom moeten we, in plaats van bestaande moederborden van deze merken die compatibel zijn met Windows 11, denken aan chipsets van Intel en AMD waarin theoretisch TPM 2.0-modules zijn geïnstalleerd. Chipset-ondersteuning maakt het echter niet verplicht om de TPM 2.0-chip op te nemen en/of te activeren, dus we raden aan om vooraf de status van de TPM-module te controleren.

Vergelijk de nieuwste en best beoordeelde moederborden. Van instapniveau tot high-end, kies de perfecte pc-onderdelen voor je volgende installatie en begin met bouwen.

Z390-moederbordoverzicht: meer dan 50 nieuwe functies van ASUS ...

ASUS heeft zijn Z390-moederborden mee naar huis genomen, zodat gebruikers in totaal 17 boards kunnen kiezen om uit te kiezen. In de productstack bevindt zich een werkstationklasse-kaart (WS Z390 Pro), de Prime-serie (drie kaarten) die meer bedoeld zijn voor instapniveau, de Strix en TUF Gaming-series voor game-georiënteerde kaarten en een opfrissing van de high-end Maximus-moederborden die de volledige lijn van Extreme tot Gene bevatten.

Gigabyte versus MSI-moederbord; Wat is beter? Ondanks hun overeenkomsten en verschillen, voor- en nadelen, zijn beide moederborden internationale leiders en kunnen ze een hoge efficiëntie bieden in hun respectievelijke vakgebieden. Dus, om het juiste product te kiezen, traceer eerst uw eisen en behoeften vanuit een ...

ECS P67 Ik had de benchmark-specificaties van Intel gebruikt met de Intels XTU-tool, wat geweldig was voor het instellen van subsynchronisaties, het testen van de CPU- en geheugenstabiliteit, enz. Hun boards verbeterden dramatisch. maar als je niet op de 2011 aka 1155 en Z77 plug drukt, koop dan iets anders als je vloeistofkoeling of een van die verzegelde vloeistofkoelers gebruikt.

Meester GIGABYTE B550 Aorus. Maar het duurste moederbord kost $ 280. Deze prijs, zonder enige context, lijkt gek. Voor die prijs kan de gebruiker net zo goed een X570-moederbord kopen, toch? Het lijkt erop dat de GIGABYTE B550 Aorus Master iets speciaals te bieden heeft om te rechtvaardigen

MOBOS: Gigabyte vs Msi vs Asus - Processors, moederborden en ..

ASUS denkt dat zijn X570-moederborden beter zijn dan MSI en Gigabyte, brengt massa's controversiële dia's uit ASUS heeft een grote verscheidenheid aan X570-moederborden uitgebracht die we hier hebben besproken. Ze hadden hun top-of-the-line ROG Crosshair-lijn, gaming-georiënteerde ROG STRIX, de TUF Gaming-serie en de PRIME-serie gericht op reguliere consumenten. ...

MSI heeft zijn aankondiging gedaan op de subreddit van MSI Gaming. Het somt de moederborden op die TPM 2.0 ondersteunen, maar voegt eraan toe dat dit niet noodzakelijk betekent dat elke kaart op de lijst compatibel is met Windows 11. Als zodanig, als je een nieuwe pc wilt bouwen maar je zorgen maakt over de compatibiliteit met Windows 11. , je kunt een goed idee krijgen van welke moederborden je moet kopen om er zeker van te zijn dat je het nieuwe besturingssysteem kunt gebruiken zodra het arriveert.

In deze video heb ik de 5 beste gaming-moederborden 2020 vermeld - Asus, MSI, Gigabyte, ROG, je kunt de prijs bekijken of kopen in de ...

Afbeeldingen kunnen auteursrechtelijk beschermd zijn door Lean More. Beste moederbordmerken vergeleken met Asrock versus Asus Msi Gigabyte.

Moederbord Msi versus Gigabyte versus Asus

In deze video heb ik de 5 beste gaming-moederborden 2020 vermeld - Asus, MSI, Gigabyte, ROG, je kunt de prijs bekijken of kopen in de ...

Ik heb Gigabyte- en MSI-kaarten en heb in het verleden een Asus gehad, maar de bios verwijderd en teruggestuurd. Ik ben dol op mijn MSI-kaarten, ze zijn een beetje sterker dan mijn Gigabyte-kaarten en de bios heeft alle functies die nodig zijn voor eenvoudige hackintosh. Asus heeft een goede naam voor prestaties, vooral in Windows voor games.

Mini ITX-moederborden zijn de kleinste standaard moederborden en verkleinen uitbreidingsslots tot een enkel full-size PCI Express x16-slot. Als er een M.2-slot aanwezig is, bevindt deze zich boven dit slot of aan de achterkant van het moederbord. Dit is ideaal voor degenen die een kleiner chassis willen inbouwen en alleen ...

Oké, maak je klaar voor een enorme lijst met AM4-moederborden die klaar zijn om AMD's aankomende Ryzen-processors te ondersteunen. Zoals altijd heeft Videocardz een aantal aankomende moederbordmodellen in handen gekregen die klaar zijn om te lanceren met Ryzen-processors.

Combo's voor moederborden en computers te koop | eBay

Het upgraden van je moederbord en processor is een ontmoedigende taak en moet niet lichtvaardig worden opgevat, dus je moet er zeker van zijn dat je de onderdelen die je koopt kunt vertrouwen. Als je op zoek bent naar iets betaalbaars met veel coole functies, kijk dan eens naar Gigabyte of Asus, of als je bereid bent veel geld af te staan ​​voor iets dat alles heeft, probeer dan een moederbord / moederbordcombinatie. MSI-processor.

c51xem2aa, 6150bk8mc, 6150bk8ma, c51gu01, enz. Druk op Delete om het BIOS-setupprogramma te openen. GIGABYTE. ds3, p35, 965p, dq6, ds3r, k8ns, enz. Druk op Delete tijdens POST, net na het aanzetten van de computer.

Gigabyte gaat over op de nieuwe lijn moederborden en neemt ten minste 14 stroomfasen op in de digitale stroomontwerpen van elk ATX-bord in de X570 Aorus-serie. M.2-slots op moederborden uit de Aorus X570-serie ondersteunen PCIe 4.0- en SATA-modi, zodat gebruikers M.2 SSD's kunnen kopen zonder compatibiliteitsproblemen.

GIGABYTE biedt een innovatief nieuw 3D-detectieproduct - Time of Flight (ToF) -camera. De ToF-camera is een goedkope, speciale slimme oplossing met nieuwe 3D-beeldopnametechnologie. De ToF-camera bevat standaard geavanceerde scans met hoge prestaties, waardoor de meetnauwkeurigheid en prestaties worden verbeterd ten opzichte van de huidige generatie RGB- en stereoscopische camera's.

Werken TPM's alleen voor moederborden van dezelfde leverancier?

Ik heb de gebruikershandleidingen van de moederborden van 4 leveranciers gecontroleerd: Asus, MSI, Gigabyte, Asrock en ze zijn niet compatibel met elkaar. Voor zover ik weet is er vanaf 2020 geen standaard TPM-header dus je moet de TPM bij dezelfde leverancier kopen als het moederbord en dan nog even kijken hoeveel pinnen je hebt. Asus 20-1 (19-polig, oud).

Of je nu een ASUS-, ASRock-, Gigabyte- of MSI-moederbord flasht, het proces zou in de meeste gevallen niet meer dan een paar minuten moeten duren (soms minder dan een paar minuten), maar zorg ervoor dat je minstens 20-30 minuten wacht alvorens te handelen, want soms kan het echt jaren duren.

gestemd op Gigabyte "maar MSI's zijn net zo goed en voor een moederbord zou ik zeker de MSI-editie kiezen: ik wil ooit de Saphire-test proberen (zoals we weten) 2e editie: MSI-moederborden winnen! (probeer het voordat je iets zegt.) Bananite. URL-bericht

Ik gebruik al jaren Asus moederborden. Dit is de enige mb die ik in mijn geïntegreerde systemen heb gebruikt. Ik hou van ze en ze lijken heel goed stand te houden, maar qua coureurs kunnen ze ze niet lang uitstaan. Ze stoppen na een paar jaar met het maken van de chauffeurs en dat is niet goed.

Moederbord Msi versus Asus versus Gigabyte

In deze video heb ik de 5 beste gaming-moederborden 2020 vermeld - Asus, MSI, Gigabyte, ROG, je kunt de prijs bekijken of kopen in de ...

Persoonlijk zijn Gigabyte-kaarten waarschijnlijk de beste keuze, gevolgd door MSI. Wat betreft het niet ondersteunen van 1e generatie kaarten - De meeste 1e generatie kaarten zijn ontworpen voor eerste generatie 95w onderdelen. Dat is de reden waarom MSI waarschijnlijk niet de moeite neemt.

Ik was een beetje in de war door de lijst met schroeven die ik nodig zou hebben voor mijn moederbord. Er waren twee opties, Asus of Gigabyte. Ik heb een Dell XPS 8930 en na veel onderzoek kwam ik erachter dat Dell zijn mobo's heeft laten maken door Intel. Dus gooide ik een munt op (letterlijk) en selecteerde de optie Gigabytes.

Het afgelopen half jaar is het idee ontstaan ​​om bij elke moederbordfabrikant groen te worden. De ideeën en gedachten van een schonere, groenere pc-industrie beginnen nu wortel te schieten. GIGABYTE kan worden bedankt voor de aftrap. Ze waren niet alleen de eersten die solid-state componenten over de hele bordlijn introduceerden, maar ook de eersten die een op hardware gebaseerd spanningsschakelsysteem introduceerden waarmee het bord ongebruikte fasen fysiek kan afsluiten.

Veilig opstarten in- of uitschakelen | Gigabyte moederborden

Ik heb een A320m-ds2 gigabyte moederbord. De twee pinnen gevonden en het werkte! Ik ging net terug naar BIOS en kan...

Ik kan niet met de Gigabyte-kaart praten, maar ik heb zojuist de Strix z370-E gebruikt in een upgrade naar mijn hoofdplatform en de ervaring was niet geweldig. Ik ben al vele jaren loyaal aan MSI-moederborden, maar recente beoordelingen gaven de voorkeur aan Asus VRM's, dus ik dacht dat ik ze nog een kans zou geven (Asus was mijn keuze ...

Koop AMD, INTEL, ASUS, GIGABYTE en MSI MOTHERBOARDS online tegen de beste prijzen in India. Onze merkwinkel in Jaipur, Rajasthan biedt gratis levering van producten in heel India.

Voor iedereen die een pc bouwt, of het nu voor gaming of andere taken is, is het enige belangrijke dat we allemaal moeten overwegen het moederbord. Als het nu om moederborden gaat, heb je een lange lijst met opties beschikbaar van geweldige uitbreidingskaartpartners ... asus msi- of gigabyte-moederborden.

[WTS] Moederbordonderwerp * Asus, Gigabyte, Msi, Asrock | Forum

Ik overweeg de aanschaf van P8Z77-V PRO Pro met i7-3770k..maar deze rampage-evolutie maakt me extreem: sterren :: sterren :: sterren: vanwege de BF3..lol ..: P. hi, deze rampage asus iv extreem battlefield 3 versie die ik nog niet weet beschikbaar of niet, bovendien is dit moederbord socket 2011, anders met socket 1155

ASUS-, Biostar-, Gigabyte- en MSI-lijst met moederborden die TPM 2.0 voor Windows 11 ondersteunen. Voordat u zich haast om een ​​TPM-chip te kopen, moet u ervoor zorgen dat dit absoluut noodzakelijk is. En zelfs als dat zo is, raad ik aan te wachten tot Windows 11 daadwerkelijk beschikbaar is, want wie weet of Microsoft de vereisten tegen die tijd zal veranderen.

De Taichi lijkt de meeste stroomfasen te hebben (16) en ondersteunt 300W EX OC, met dubbele wifi aan de achterkant en veel overklokken en koelen. De MSI Titanium heeft een knop met 11 stappen aan de onderkant voor overklokken naar 4.4 of iets dergelijks, en 10 fasen. De Asus Hero heeft 12 fasen en is een typische ROG-kaart met alle toeters en bellen, maar heeft in tegenstelling tot de andere slechts 1 M2-slot.

Welkom bij MotherboardDB: de beste bron voor informatie over het moederbord. Als dit de eerste keer is dat u deze website bezoekt, kunt u hier een korte 'handleiding' en wat achtergrondinformatie lezen. Of begin gewoon met browsen; dat is ook gaaf. Populaire moederborden: Asrock B450M Steel Legend. Asus Prime A320M-K. Asus Z170 Pro-gaming. Gigabyte GA-A320M-S2H.

ASUS versus GIGABYTE versus MSI | Overclock.net

Ik had niet echt een probleem toen ik mijn DS3L RMA gaf, ook al was het mijn schuld dat ik het BIOS had verpest. Voor low-end kaarten kun je niet over Gigabyte gaan, maar voor high-end zou ik bij ASUS blijven of zelfs meer DFI.

MSI Z270 KRAIT-set. Deze prijsstijging zou in de regio ongeveer 5% bedragen om de zwakke vraag van de afgelopen jaren te compenseren. Oorspronkelijk voorspelden supply chain-bronnen dat de wereldwijde markt voor moederborden en grafische kaarten een daling van 10% op jaarbasis zou ervaren als gevolg van ...

We gaan kijken! (met ASUS Republic of Gamers, AORUS, EVGA, ZOTAC, XFX, MSI Gaming) Schrijf je in! bit.ly/TechteamGBSub Ontdek mijn TopVideo's! bit.ly/TechteamGBTopVideos Patreon: www.patreon.com/techteamgb Donaties: streamlabs.com/techteamgb OverclockersUK Affiliate link

Показано 47 записей