Alles over computers en technologie

Toetsnummers op computertoetsenbord

Uitleg over de toetsenbordtoetsen van de computer

Vaak kunnen gebruikers in de war raken omdat deze toetsen misschien niet bekend zijn. De onderstaande tabel identificeert niet-alfanumerieke toetsen voor Amerikaanse toetsenborden, met een beschrijving of een link voor aanvullende informatie. Noteren.

Windows-logotoets + Shift + nummer. Open het bureaublad en start een nieuw exemplaar van de app die is vastgemaakt aan de taakbalk op de positie die wordt aangegeven door het nummer.

Afhankelijk van je toetsenbord heb je bovenaan misschien speciale toetsen - die zich boven de cijfers bevinden - die het volume van je speakers regelen, of de mogelijkheid om snel vooruit/terug te spoelen bij het kijken van een film. Een uitwerpknop die u indrukt om cd's of dvd's te laden. Functietoetsen - bevinden zich ook aan de bovenkant van het toetsenbord ...

Een gids voor het maken van symbolen met behulp van Alt-codes op een laptoptoetsenbord. Het artikel laat zien waar de numerieke toetsen op laptops zich bevinden en beschrijft hoe u Alt-codes typt met behulp van deze. Nadat u dit hebt gelezen, weet u hoe u Alt-sleutelcodes op een laptop kunt gebruiken.

Computertoetsenbordtoetsen | basisprincipes van de indeling van het computertoetsenbord

Deze toetsen worden gebruikt om cijfers in te voeren tijdens het invoeren van tekst, als u het hoofdinvoergebied niet wilt verlaten. Functietoetsen zijn gerangschikt aan de bovenkant van een computertoetsenbord van F1 tot F12. Deze toetsenbordtoetsen op de computer worden vaak gebruikt door softwareontwikkelaars om een ​​specifiek type commando te activeren.

Toetsenbordfunctietoetsen: Een functietoets is een toets op een computer of op het computertoetsenbord die kan worden geprogrammeerd om een ​​besturingssysteemprogramma bepaalde acties te laten uitvoeren. Functietoetsen bevinden zich bovenaan uw toetsenbord en zijn genummerd van F1 tot en met F12 en worden gewoonlijk F-toetsen of FN-toetsen genoemd.

Het toetsenbord en de muis van de computer zijn invoerapparaten. Deze worden gebruikt om verschillende functies uit te voeren. Een computertoetsenbord heeft 104 toetsen. Het toetsenbord heeft alfabetische toetsen, cijfertoetsen, functietoetsen, pijltoetsen en speciale toetsen. Laten we nog wat toetsen op een toetsenbord bekijken.

Klasse 1, Computervak, Ch-4 'Toetsenbord' Onderwerp - Alfabetische toetsen, Speciale toetsen voor numerieke toetsen.

Sneltoetsen op het computertoetsenbord - ncert books

Computersneltoetsen bieden een eenvoudigere manier om te navigeren en opdrachten uit te voeren in computersoftware. Het gebruik van sneltoetsen is gunstig voor computergebruikers omdat ze taken met precisie en in minder tijd kunnen uitvoeren. Bovendien kunt u door het gebruik van sneltoetsen uw productiviteit verhogen en de belasting door repetitieve bewegingen verminderen.

Deze snelkoppelingen kunnen een eenvoudigere en snellere methode bieden om computerprogramma's te gebruiken. Deze opdrachten zijn meestal toegankelijk met de Alt-toets (op pc-computers), de Command-toets (op Apple-computers), Ctrl en Shift in combinatie met een enkele letter. Deze sneltoetsen zijn voor de volgende...

Toetscodes zijn numerieke waarden die overeenkomen met fysieke toetsen op het toetsenbord, maar komen niet noodzakelijk overeen met een bepaald teken. De A-toets op het toetsenbord produceert bijvoorbeeld dezelfde toetscode wanneer deze wordt ingedrukt, hoewel de tekencode 65 (hoofdletter A) of 97 (kleine letter a) kan zijn, afhankelijk van

Begin met het bestuderen van The Keyboard: The Keys. Leer woordenschat, termen en meer met flashcards, games en andere studiehulpmiddelen.

Speciale toetsen, sneltoetsen, functietoetsen en sneltoetsen

De Ctrl-toets wordt ook in veel sneltoetsen gebruikt. Scroll Lock - In het verleden, toen Scroll Lock was geselecteerd, zou het indrukken van de pijltoetsen een pagina met tekst verschuiven in plaats van de cursor regel voor regel te verplaatsen. Tegenwoordig is de functie vervangen door de schuifbalk op het scherm, dus de Scroll Lock-toets wordt bijna nooit gebruikt en nieuwere apps herkennen hem niet.

De naam QWERTY komt van de volgorde van de eerste zes toetsen op het toetsenbord op de rij letters linksboven op het toetsenbord. Deze lay-out is ontworpen en gemaakt in de vroege jaren 1870 door Christopher Latham Sholes, krantenredacteur, drukker en uitvinder van de eerste typemachine. In ons dagelijks leven hebben we verschillende symbolen en speciale tekens op ons computertoetsenbord gebruikt om verschillende taken uit te voeren.

Ik weet dat dit enige tijd geleden is aangevraagd, maar ik vond een volledige lijst met virtuele toetsenbordsleutelcodes rechtstreeks in MSDN, voor gebruik in C / C ++. Dit omvat ook muisgebeurtenissen. Merk op dat het verschilt van javascript-sleutelcodes (ik heb dit opgemerkt rond de VK_OEM-sectie).

Alt (alternatieve toets). een specifieke toets op een computertoetsenbord die, wanneer ingedrukt in combinatie met andere toetsen, een groter aantal tekens produceert. Ctrl (controletoets). een computersleutel die de betekenis van een andere sleutel verandert.

Computertoetsenborden

De breekknop: rood met witte opdruk. (Op een pc-toetsenbord is de pauze een offset-functie van de pauzetoets.) Speciale toetsen, specifiek voor videoterminals: zwart met witte opdruk. Deze kleurkeuzes weerspiegelen, naast het gemakkelijk onderscheiden van toetsen van verschillende algemene typen, verschillende computersystemen of

THUMBNAILS PAGINA: WPCipart computer / toetsenbord sleutelsectie, kwaliteit publieke domein afbeeldingen en illustraties.

Home> Toetsenborden> Kerncijfers. IBM AT-stijl toetsenbord. Nota Bene Tekstverwerking.

Ik zal beginnen met mijn eigen mening, die een aantal persoonlijke PTSS omvat (de "T" staat natuurlijk voor "10-key"). Als kind in een buitenwijk van Amerika in de jaren tachtig, komen mijn vroegste herinneringen aan toetsenborden uit computerlabs op openbare scholen vol met recente Apple-computers. Ik heb een groot deel van mijn volwassen leven doorgebracht in de veronderstelling dat deze rechtstreeks door Apple werden geleverd als onderdeel van een slimme promotieactie om studenten niet alleen verslaafd te maken aan computers in het algemeen, maar ook aan machines, Apple-software ...

Computer - Sneltoetsen op het toetsenbord voor Windows

WIN-toetsdialoogvenster en sneltoetsen WIN-toetsdialoogvenster en sneltoetsen: dit soort sneltoetsen worden speciaal gebruikt in een ander dialoogvenster, zoals vooruit- of terugspoelen naar het volgende vak of heen en weer schuiven. Functie toetsen. U kunt de WIN-toets (Windows) ook gebruiken met verschillende ...

Een computertoetsenbord heeft extra toetsen. De rij functietoetsen boven de rij cijfertoetsen is extra, evenals cursortoetsen en "speciale" toetsen zoals Home & amp; BEEÏNDIGEN.

Net als de Ctrl- en Alt-toetsen is de Shift-toets een wijzigingstoets op het toetsenbord van uw computer. Als u er alleen op drukt, produceert het geen teken of verplaatst het de cursorpositie. Als u echter de Shift-toets ingedrukt houdt en op een lettertoets drukt, worden hoofdletters gegenereerd in plaats van kleine letters.

Meerdere controllers: Als de computer meer dan één controller heeft en u er één wilt gebruiken naast de eerste, vermeldt u het controllernummer (max. 16) voor de opdrachtnaam. 2joy1 is bijvoorbeeld de eerste knop van de tweede joystick. Opmerking: als u problemen ondervindt om een ​​script uw ​​joystick te laten herkennen, heeft iemand gemeld dat u een ander joysticknummer dan 1 moet opgeven, hoewel er maar één joystick aanwezig was.

Wat zorgt ervoor dat cijfertoetsen niet meer werken in Windows 10?

Ik weet dat er een optie is die kan voorkomen dat de numerieke toetsenbloktoetsen normaal functioneren terwijl de muisaanwijzer wordt bestuurd, maar niets dat de normale numerieke toetsen kan beïnvloeden. Heeft iemand enig idee waardoor dit kan komen? Om te verduidelijken waarom ik denk dat dit geen hardwaredefect is, gebeurt dit zelden; slechts drie keer de laatste tijd en elk evenement heeft minstens een week na elkaar plaatsgevonden.

Externe numerieke toetsenborden zijn precies hoe ze eruit zien: een klein numeriek toetsenbord dat u via USB of Bluetooth op uw computer aansluit. Hoewel deze optie het meest kost, is het gemakkelijker om de numerieke toetsen op uw laptop te gebruiken. Het fysieke toetsenbord maakt het ook mogelijk om oneindig veel sneller veel cijfers in te typen.

Toets- en tekencodes vs. Soorten evenementen. Voer tekst in met hoofdletters en kleine letters

Cursortoetsen die de cursorpositie wijzigen, zoals pijltoetsen, backspace, insert, home, end, vorige pagina, volgende pagina, delete en de tab-toets zijn standaard. Dan hebben we de speciale toetsen zoals shift, control, alt, caps lock, scroll lock, fn en num lock. Speciale toetsen activeren extra functies van anderen

Sleutel test. Online toetsenbordtest

Met de online toetsenbordcontrole kunt u duidelijk controleren of het toetsenbord van uw computer of sommige toetsen correct of helemaal niet werken. Dankzij de keytest.ru-website kunt u onmiddellijk doorgaan met de test, er zijn geen softwaredownloads vereist. Begin achtereenvolgens op de toetsen te drukken, de momenteel ingedrukte toetsen worden in rood op het scherm weergegeven.

Het geeft je ook de mogelijkheid om snel een toets te dempen en speciale toetsen op je toetsenbord te gebruiken, zoals media-, Explorer-, aan/uit- of internettoetsen. Het toetsenbord zelf kan voor sommigen enigszins verwarrend zijn, omdat het de scancodenummers voor de toetsen vermeldt en niet de eigenlijke tekens.

Als u wilt weten hoeveel toetsen uw computer- of laptoptoetsenbord tegelijkertijd kan registreren. Als je wilt weten of je F1- tot F12-toetsen nog werken, want het kan moeilijk zijn om te weten omdat je ze niet zomaar in een document kunt typen. Zoek uit of de typeproblemen die u ondervindt te wijten zijn aan software of hardware.

Mijn laptop is gekocht in september 2013 en HP levert al een paar maanden geen updates, maar de computer heeft perfect gepresteerd, afgezien van dit toetsenbordprobleem. Ik moet deze week een onderzoeksproject afronden en het typen op mijn telefoon duurt vijf keer zo lang, dus ik hoop echt dat jullie me kunnen helpen!

"Key-Test" - online toetsenbordtest

Key-Test Online toetsenbordtest. Om het toetsenbord te testen, drukt u op de toetsen (voordat u overschakelt naar het Engelse toetsenbord).

WDFS Keycap Set 37 Toetsen PBT Handig Hion Mechanisch Toetsenbord Verlicht Translucidus Gaming Switches Kleurrijk Computer Accessoire Vervangend Bureau (Blauw). 3,8 van de 5 sterren 5.

Opmerking: de keyCode en eigenschap zijn alleen bedoeld voor compatibiliteitsdoeleinden. In de nieuwste versie van de DOM-gebeurtenisspecificatie wordt aanbevolen om in plaats daarvan de eigenschap key te gebruiken (indien beschikbaar).

Keyboard Tester is een online tool voor het testen van desktop-, laptop- en MAC-toetsenbordtoetsen. U kunt alle knoppen op uw computertoetsenbord controleren met onze online toetsenbordcontrole. Typ alle toetsen op je toetsenbord en test ze via de online toetsenbordtest hier. De gratis online toetsenbordtester helpt je de gezondheid van je toetsenbord te bepalen.

keyboard.key_to_scan_codes (sleutel, error_if_missing = True)

toetsenbord Functies Voorbeeld van gebruik Bekende beperkingen: Veelvoorkomende modellen en fouten Voorkomen dat het programma wordt afgesloten Wachten op een toetsdruk eenmaal Wachten op een toetsdruk herhaaldelijk Een code oproepen wanneer een gebeurtenis plaatsvindt 'Druk op een willekeurige toets om door te gaan »API Inhoudsopgave

Op zoek naar LCD-toetsenbordtoetsen, maar weet u niet welke u moet kopen? Lees de kwaliteitsbeoordelingen die kopers hebben achtergelaten om een ​​weloverwogen beslissing te nemen. Als je geluk hebt, vind je misschien ook deals van US $ 0,01 op lcd-toetsenbordtoetsen! Op AliExpress kunt u een breed scala aan kwaliteitskeuzes kopen tegen lage prijzen.

Met onze op maat gemaakte, met de hand gecodeerde testsoftware kunt u elke toets op uw computertoetsenbord testen vanuit het comfort van uw eigen browser. Eenvoudig, snel, efficiënt en gratis, KeyboardTester.com is de nummer 1 keuze voor toetsenbordgebruikers over de hele wereld. Gemaakt in de VS.

Elk invoerteken voor een toets (of meerdere toetsen) wordt gedefinieerd door zijn UTF8-code, wat een numerieke waarde is. Deze waarde kan voor elk teken worden opgehaald met de functie ord () , maar GameMaker Studio 2 heeft ook een reeks constanten voor de meest gebruikte speciale toetsenbordtoetsen en een speciale functie.

computertoetsenbord numerieke toetsen, computer numerieke toetsen ...

Het nieuwste bedrade toetsenbord met siliconen oppervlakspecificatie toetsenbord computertoetsenbord Model NO. Vraag: Hoe kan ik gratis monsters krijgen9 A: We zijn vereerd om u monsters aan te bieden.

Plakken: u kunt de tekens plakken die de laatste keer zijn gekopieerd. Gegeven een geheel getal n, retourneert het minimum aantal bewerkingen om het teken 'A' precies n keer op het scherm te krijgen. Voorbeeld 1: Invoer: n = 3 Uitgang: 3 Toelichting: In eerste instantie hebben we een teken 'A'. In stap 1 gebruiken we de bewerking Alles kopiëren.

Toetsenbordtesthulpprogramma opgezet. KeyboardTest wordt sinds 2003 gebruikt voor het testen en verifiëren van defecte toetsenborden door pc-enthousiastelingen en productielijnomgevingen (batchmodus). Hoewel desktoptoetsenborden snel en goedkoop kunnen worden vervangen, is dit niet het geval. in de computer zelf.

Elke keer dat een toets wordt ingedrukt, wordt verschillende statusinformatie bijgewerkt in het venster en op de toetsenbordafbeelding. Mogelijke toepassingen van de software zijn het testen van defecte toetsenborden, het batchgewijs testen van het toetsenbord in een productielijnomgeving, typehulp om uw typen te oefenen en het onderzoeken van interne toetscodes.

Toetsenbord functietoetsen | Sneltoets | Toetsenbord

Toetsenbordfunctietoetsen: Een functietoets is een toets op een computer of. op het computertoetsenbord dat kan worden geprogrammeerd om ervoor te zorgen dat een besturingssysteemprogramma bepaalde acties uitvoert.

Als u veel tijd besteedt aan het beantwoorden van e-mails of het maken van aantekeningen op uw laptop en vindt u uw hardwaretoetsenbord onhandig of te klein, dan is een zacht schermtoetsenbord wellicht de upgrade waarnaar u op zoek was. Dit handige toetsenbord heeft toetsen die groot genoeg zijn om met je vingertoppen te typen.

Dit artikel is mede geschreven door Mobile Kangaroo. Mobile Kangaroo is een full-service reparatiewerkplaats en Apple Authorized Service Provider met hoofdkantoor in Mountain View, Californië. Mobile Kangaroo repareert al meer dan 16 jaar elektronische apparaten zoals computers, telefoons en tablets, met vestigingen in meer dan 20 steden.

Vind cijfertoetsen op toetsenbordafbeeldingen in HD en miljoenen andere royaltyvrije stockfoto's, illustraties en vectoren in de Shutterstock-collectie. Elke dag worden er duizenden nieuwe afbeeldingen van hoge kwaliteit toegevoegd.

Hoe computertoetsenbordtoetsen te programmeren | Techwalla

Dit proces staat bekend als het maken van een sneltoets. Een sneltoets is gewoon een combinatie van toetsen die, wanneer ze samen worden getypt, een taak uitvoeren waarvoor normaal gesproken een computermuis nodig is. Sneltoetsen zijn heel eenvoudig te configureren. Eenmaal geïnstalleerd, kan het gebruik van sneltoetsen om routinetaken uit te voeren tijd besparen.

Vind hier computertoetsenbord, fabrikanten van computertoetsenborden, leveranciers en exporteurs in India.

Hieronder vindt u de volledige lijst met numerieke toetsenbordcodes voor Windows ALT-toetsenbord voor computer-, toetsenbord- en gebruikersinterfacesymbolen, de bijbehorende numerieke tekenreferenties van de HTML-entiteit en, indien beschikbaar, hun overeenkomstige HTML-entiteit met de naam tekenreferenties.

Sneltoetsen kunnen nuttig zijn voor alle computergebruikers, omdat ze vaak snellere interacties mogelijk maken dan met muisklikken. "Power-users" van alle niveaus gebruiken vaak sneltoetsen. Onder gehandicapten, blinden of lichamelijk gehandicapten

Aangepaste mechanische WASD-toetsenborden ... - WASD-toetsenborden

Aangepast ISO WASD V3 mechanisch toetsenbord met 105 toetsen.

Een toets die deel uitmaakt van de "ACPI"-toetsengroep (meestal te vinden aan de bovenkant van het toetsenbord). Veel moderne toetsenborden hebben deze toetsen niet echt (als ik me goed herinner waren ze eind jaren negentig een rage, maar sindsdien zijn ze minder gebruikelijk geworden). Let op: laat je niet misleiden door de naam - deze toetsen hebben niets te maken met ...

Toetsenborden voor laptops en notebooks hebben over het algemeen een kortere reisafstand voor typen en minder toetsen. Ze hebben mogelijk geen numeriek toetsenblok en de functietoetsen kunnen op andere locaties worden geplaatst dan op een standaard toetsenbord van volledige grootte.

Hier worden de pijltoetsen onder de Enter-toets overschreven, terwijl de andere navigatietoetsen boven het numerieke toetsenbord gaan. Krediet: / u / wholypantalones op Reddit. Het resultaat is een toetsenbord dat er uniek uitziet, alle toetsen van een volledig toetsenbord heeft en net iets minder ruimte in beslag neemt. Natuurlijk moet je

Toetsenbord scancodes: Toetsenbord scancodes | 1.1 De toetsen ontgrendelen

Veel toetsenborden hebben Sleep / Wake / Wake-toetsen die moeten worden geactiveerd door een vierde toets (niet-gelabeld of gelabeld FN): het indrukken van een van deze vier toetsen produceert geen scancode, maar wanneer de FN-toets tegelijkertijd wordt ingedrukt, wordt de Aan-knop / De Slaap / Wake-knoppen geven de hierboven genoemde codes.

Rymek verbeterde versie elegant grijs mechanisch toetsenbord. $ 164,00 $ 234,00 (29% KORTING). Voeg toe aan winkelkar. verkopen. Klassiek Rymek mechanisch toetsenbord.

Als u op zoek bent naar computers, is uw toetsenbord één ding om te overwegen. Waarom gebruikt u voornamelijk uw computer? Ga je veel tijd met ze doorbrengen? Dit zijn slechts een paar vragen die u uzelf moet stellen wanneer u door het technische gedeelte van de winkel of website bladert.

Toetsen zoals deze hebben twee functies waarbij de hoogste actie wordt geactiveerd met de Shift-toets. Ctrl-C is een sneltoets die u waarschijnlijk kent. Het wordt gebruikt om iets naar het klembord te kopiëren, zodat u de combinatie Ctrl-V kunt gebruiken om het te plakken. Een ander voorbeeld van een modificatietoetscombinatie is Ctrl-Alt-Del die kan worden gebruikt om af te sluiten, uit te loggen, toegang te krijgen tot Taakbeheer, een computer opnieuw op te starten, enz.

Computertoetsenbord speciale toetsen kaart met ... - gHacks Tech News

Sommige computertoetsenborden worden geleverd met een set speciale toetsen die worden gebruikt om snel toegang te krijgen tot populaire toepassingen. Hiermee kunt u een webbrowser of e-mailclient starten of de media besturen die op de computer worden afgespeeld. Een probleem dat zich kan voordoen, is dat sommige fabrikanten de sleutels toewijzen aan specifieke programma's, bijvoorbeeld Internet Explorer, hoewel de standaardwebbrowser een andere is. Een ander probleem is dat sommige mediaspelers deze speciale toetsen niet ondersteunen, zodat het afspelen niet kan worden geregeld bij gebruik van deze spelers.

De operator + betekent dat we beide knoppen tegelijkertijd indrukken, je kunt ook sneltoetsen met meerdere stappen gebruiken: # stuur ALT + F4 tegelijkertijd, en stuur vervolgens spatie, # (wees voorzichtig, hierdoor wordt elk geopend venster gesloten) keyboard.send ("alt + F4, spatie"). Maar wat als u een specifieke toets wilt indrukken, maar niet wilt loslaten?

Dit schermtoetsenbord is ideaal voor gebruik op ultramobiele pc's, tablets, kiosken, Surface en meer. Het heeft extra voordelen ten opzichte van het gewone toetsenbord en is zeer geschikt voor mensen met een handicap.

Deze sleutelcodes zijn afkomstig uit de gebruikstabellen van USB HID v1.12 (p. 53-60), maar herschikt om overeen te komen met de 7-bits ASCII voor afdrukbare sleutels (functietoetsen worden in het 256+ bereik geplaatst).

Keyboard Tracer is een hulpmiddel om alle toetsaanslagen op uw ...

Het bestand Keyboard.dll gebruikt een systeemhook om toetsenbordacties vast te leggen en sommige antiviruspakketten herkennen dit bestand als een Trojaans paard. Keyboard Tracer registreert geen verborgen informatie en stuurt geen informatie van uw computer waar dan ook. Het bestand Keyboard.dll wordt uitsluitend gebruikt om vast te leggen ...

Een toetsenbord bestaat uit 26 alfabetische toetsen. Hoeveel symbolen staan ​​er op het toetsenbord? Een Engels QWERTY-toetsenbord heeft ongeveer 40 symbolen (bijvoorbeeld @, #, $ en% die geen letters of cijfers bevatten) boven 28 toetsen. Dit verschil is te wijten aan het feit dat sommige toetsen meer dan twee symbolen hebben.

De toetsenbordprocessorchip, in het toetsenbord, scant de reeks toetsen en wanneer een toets wordt ingedrukt, stuurt deze de scancode voor de toets die is ingedrukt, naar het toetsenbordinterfacecircuit op het toetsenbord.

Als uw cijfertoetsen niet werken aan de rechterkant van uw toetsenbord, is dit een veelvoorkomende bug die Windows 10-gebruikers over de hele wereld treft en hier is een eenvoudige en functionele oplossing om dit te verhelpen.

Witte isometrische computer toetsenbordtoetsen inclusief - Stockvector ...

Vind Toetsenbordtoetsen Vector volledig bewerkbare stockfoto's in HD en miljoenen andere royaltyvrije stockfoto's, illustraties en vectoren in de Shutterstock-collectie.

Waarschuwing: de bedoeling van deze aanvullende nieuwe regels is om gebruikers met een toetsenbordindeling die overeenkomt met Unicode-tekens en leestekens in een Amerikaanse toetsenbordindeling, webtoepassingen te laten gebruiken die Firefox alleen ondersteunen met indelingen van een ASCII-compatibel toetsenbord of gewoon met een Amerikaanse toetsenbordindeling.

Een toetsenbord van volledige grootte heeft een speciaal numeriek toetsenblok naast de cijfertoetsen die zich boven de lettertoetsen bevinden. Afhankelijk van het geval kunt u het probleem tegenkomen dat alleen de numerieke toetsen op het toetsenbord niet werken of dat het numerieke toetsenblok en de cijfertoetsen niet werken op uw computer.

Dan zijn er nog de cijfertoetsen die worden gebruikt om cijfers in te typen. Ze bevinden zich op twee plaatsen om ons te helpen de cijfers sneller te typen. Leestekens worden gebruikt om tekens in te voeren, zoals punten, komma's, haakjes, leestekens en wiskunde, enz. De cursortoetsen worden ook wel navigatietoetsen genoemd...

Een antwoord op de vraag: Waar is de return-toets op mijn toetsenbord?

De Return-toets heeft dezelfde functie als de Enter-toets op een Windows-toetsenbord. De twee sleutels worden gebruikt voor het indienen van gegevens en het maken van nieuwe regels bij het invoeren van tekst. Belangrijk: de naam "retour" komt van een "carriage return", een oude typemachineterm. De wagen was een mechanisme dat door typemachines werd gebruikt om papier naar de volgende regel te verplaatsen.

Fysiek zijn computertoetsenborden een opstelling van rechthoekige of bijna rechthoekige knoppen of "toetsen". Toetsenborden hebben meestal tekens die op de toetsen zijn gegraveerd of afgedrukt; in de meeste gevallen komt elke toetsaanslag overeen met een enkel geschreven symbool. Om enkele symbolen te produceren, is het echter nodig om meerdere toetsen tegelijk of achter elkaar ingedrukt te houden; andere toetsen doen het

Toetsenborden van desktopcomputers, zoals traditionele Amerikaanse toetsenborden met 101 toetsen of Windows-toetsenborden met 104 toetsen, bevatten alfabetische tekens, leestekens, cijfers en verschillende functietoetsen. De meest populaire toetsenborden met 102/104 toetsen internationaal hebben een kleinere linker shift-toets en een ...

Показано 75 записей