Alles over computers en technologie

Google-drive voor ios 9

http.drive.google.com

Google Drive: verbinding - Google zoeken.

De app Bestanden is aanzienlijk verbeterd met de release van iOS 12. Je hebt binnen enkele seconden rechtstreeks vanuit de app Bestanden toegang tot al je opslagservices van derden. Dit betekent dat u niet met meerdere apps van derden hoeft te communiceren om uw bestanden te bekijken.

Berichten mogen alleen iOS- of iOS-bètachats zijn. Voor alle discussies over Apple, iPhone, iPad, Apple Watch of andere off-topic discussies, verplaats de discussie naar de relevante subkoppen. We staan ​​geen spam of irrelevante zelfpromotie toe zonder toestemming van de moderators.

Google Drive heeft een iOS-app die u kunt gebruiken om een ​​back-up te maken van uw foto's, contacten, agenda en andere bestanden. Dit is in feite de Google-versie van iCloud, maar je begint met 15 GB gratis in plaats van 5. Hier leest u hoe u het instelt en gebruikt op uw.

Google Drive voor iOS review: handige opslag en ... - CNET

Ongelooflijk krachtige mobiele productiviteitsoplossing, Google Drive voor iOS combineert opslag in Dropbox-stijl met documentbewerking onderweg. Je kunt er bestanden in de cloud mee openen en manipuleren, spreadsheets maken en presentaties bekijken, allemaal vanuit de goed ontworpen interface.

We hebben Google geprobeerd als er wijzigingen waren met betrekking tot Google Drive voor 32-bits iOS-apparaten, en kwamen een Reddit-thread van gisteren tegen waarin de originele poster duidelijk vermeldt dat ondersteuning voor 32-bits door Google is stopgezet. Op zoek naar meer bewijs, vonden we het volgende bericht op het officiële Drive-forum, waar de gebruiker zegt dat officiële Google-ondersteuningsmedewerkers hebben bevestigd dat de ondersteuning voor de 32-bits versie van de applicatie is ingetrokken.

Google Drive is een bekende cloudopslagservice die uitermate handig is voor het opslaan van gegevens wanneer uw opslagcapaciteit vol is. Niet alleen dat, maar cloudopslagaccounts zoals Google Drive zijn toegankelijk vanaf elk apparaat, of het nu een iOS, Android of laptop is. De service is compatibel met bijna alle apparaten.

Je kunt deze functie in Gmail in- of uitschakelen via Menu> Instellingen> Google Apps. Als alternatief (hoewel het minder direct is), kun je de link in Chrome voor iOS plakken, en er zal een balk bovenaan de pagina zijn om de link in een GDrive-app te openen.

Hoe open ik een document in de native Google Drive iOS-app?

Gmail op iOS doet dit al, dus ik probeer erachter te komen welk besturingselement ik moet gebruiken voor canOpenUrl en wat ik moet doorgeven aan [[UIApplication sharedApplication] openURL

cnet.co/M9tx5N Clay Bavor van Google kondigt Google Drive voor iOS en Chrome OS aan op Google I/O in San Francisco.

Ga naar Drive Probeer Drive voor uw team. Bewaar uw bestanden veilig en open ze vanaf elk apparaat. Kies mappen op uw computer om te synchroniseren met Google Drive of om een ​​back-up te maken naar Google Foto's, en open al uw inhoud rechtstreeks vanaf uw pc of Mac.

Google Drive-app voor Android- of iOS-gebruikers. Gebruik esta. aplicacin para access to dispositivo mvil en cualquier momento y lugar. Google Drive van 5 GB de almacenamiento (cinco veces la. Cantidad que antes ofreca Google Docs). Aplicaciones de Google Drive, die utilizar para modificar puedes utilizar para modificar. imgenes y vdeos, enviar documentos por fax en firmarlos, gestionar proyectos, crear diagramas de flujo, etc. Google Drive is compatibel met cada vez ms aplicaciones, las cuales puedes instalar desde Chrome Web Store, tussen hen: Aviary, Evernote, Lucidchart, SlideRocket, etc.

Google Drive op Iphone 6

Een zelfstudie over het gebruik van Google Drive op uw iPad, iPhone of iOS-compatibel apparaat. Deze tutorial dient als een introductie tot Google ...

Met Google Drive (Backup & Sync) heb je op elke computer en elk mobiel apparaat toegang tot je gegevens. Het gebruik van Google Drive is een geweldige manier om uw bestanden veilig op te slaan in beveiligde datacenters waar uw bestanden niet ontbreken. Zelfs als je computer, telefoon of tablet crasht, zijn de bestanden die je opslaat in Google Drive veilig. Upload foto's, video's, documenten en andere voor u belangrijke bestanden naar Google Drive.

NB de mappen onder het tabblad "Computers" lijken alleen-lezen te zijn (de schijf geeft een fout 500) bij gebruik van rclone. Er lijkt geen API te zijn voor het ontdekken van map-ID's op het tabblad "Computers" - neem contact met ons op als u iets anders weet! Merk ook op dat rclone nog geen toegang heeft tot gegevens op het tabblad "Back-ups" van de Google Drive-webinterface. Ondersteuning voor serviceaccount. U kunt rclone instellen met Google Drive in de modus zonder toezicht, d.w.z. zonder gekoppeld te zijn aan een specifiek Google-account voor eindgebruikers. Dit is handig wanneer u bestanden wilt synchroniseren op machines die geen actief ingelogde gebruikers hebben,

Startpagina Assistent Google Drive Back-up Over Functieoverzicht Gedetailleerde installatie-instructies Upsell-installatie Veelgestelde vragen Hoe weet ik dat het er is wanneer ik het nodig heb? Hoe een momentopname herstellen? Ik kijk nooit naar HA-meldingen.

(100% werkend) 2021 Herstel WhatsApp-back-up naar iPhone van ...

Versleutelingsprotocollen verwijzen naar hoe een service zoals Google Drive of iCloud de gegevens op hun servers beschermt tegen hackers of onbevoegde gebruikers. Om de reden dat deze twee protocollen heel verschillend zijn; het is simpelweg niet mogelijk om gegevens van het ene platform naar het andere over te dragen.

Показано 17 записей