Alles over computers en technologie

Gateway computerluidsprekers met subwoofer

Hoe luidsprekers op Gateway-computers aan te sluiten - Chron.com

Uw Gateway-computer biedt u de tools die u nodig hebt om te bellen, naar muziek te luisteren en video's te bekijken, maar om geluid te horen moet u luidsprekers aansluiten. Met een set hoogwaardige luidsprekers kunt u audio toevoegen aan uw presentaties of uw stem versterken tijdens zakelijke bijeenkomsten.

021986801818 Altec Lansing Vs2621 computer (50% vergelijkbaar) Stijlvolle multimedialuidsprekers met aux-ingang voeg een cd- of mp3-speler toe zonder de computer los te koppelen Afzonderlijke subwoofer voegt compacte audio-uitlijningstechnologie toe voor balans en nauwkeurig elke satellietluidspreker meet 8 x inch, de subwoofer meet mosselen met 3 inch ... (16 oktober 2017).

Er zijn veel kleine stereoluidsprekers van hoge kwaliteit, maar de kleine luidsprekers in deze luidsprekers kunnen maar een beperkt aantal produceren. Het is dan ook een groot pluspunt om een ​​speakeropstelling te hebben met een subwoofer erin. Het is er speciaal om de extreem lage frequenties aan te kunnen die je dat lage gerommel en zware bas laten voelen.

Heb je de computer geconfigureerd voor 4.1 speakers in de audiosoftware? Ga naar het configuratiescherm en klik op geluid en audioapparaat en klik vervolgens op geluid en audioapparaat. Er zou een venster moeten verschijnen met een hele reeks menu's bovenaan, klik op degene die volume zegt.

Altec Lansing AVS500 4 computerluidsprekersysteem met subwoofer

Krijg de beste deals voor Altec Lansing computerluidsprekers. Koop met Afterpay op in aanmerking komende artikelen.

je computer is gewoon verschrikkelijk! Ze klinken over het algemeen ongelooflijk dun zonder bas. Het is natuurlijk te verwachten dat de speakers over het algemeen kleiner zijn dan een dubbeltje! De meesten van ons brengen elke dag uren achter onze computer door, zowel voor werk als voor amusement. Werken kan een stuk leuker zijn als we goede muziek op de achtergrond hebben en natuurlijk is het kijken naar een film of YouTube-video een veel betere ervaring met geweldig geluid.

GOgroove desktop-laptopluidsprekers - USB-aangedreven SonaVERSE O2i-gamingcomputerluidsprekers met AUX-ingang, in-line volumeregeling, blauwe LED-verlichting, dubbele 2,5-inch baswoofers, 14 watt vermogen W (wit).

"computerluidsprekers met subwoofer". Heb je het gevonden? Bewaar deze zoekopdracht.

De beste computerluidsprekers in 2021 | Tom's gids

De AudioEngine A2+ is een andere optie voor wie op zoek is naar helder geluid in een pakket met twee luidsprekers, hoewel fanatieke gamers hun aandacht kunnen richten op de Logitech G560, die een krachtige subwoofer bevat. Je kunt uitgebreide verlichtingspatronen aanpassen of de speakers zelf lichtpatronen laten creëren, afhankelijk van de game die ...

Deze luidspreker is extreem dun in vergelijking met verschillende computerluidsprekers en de luidspreker wordt geleverd met een krachtige 5,25 inch subwoofer die gemakkelijk onder het bureau van uw kamer past. Het formaat van deze luidspreker is zeer ideaal voor kleine ruimtes, en ook de satellieten van deze ...

draagbaar genoeg om door het hele huis te worden gebruikt en zelfs buitenshuis voor barbecues in de achtertuin. Ze worden niet wazig zoals sommige luidsprekers, ze zien er mooi en duidelijk uit. Gateway wel. geweldige producten die van hoge kwaliteit zijn en lang meegaan in de verwachte tijd. Ik zou het heel prettig vinden om ze aan een vriend aan te bevelen en zou ze opnieuw kopen als ik nog een set nodig had.

Sommige computerluidsprekers worden geleverd met functies zoals een schakelkast en de mogelijkheid om een ​​koptelefoon aan te sluiten voor privé luisteren. Met sommige kunt u ook meerdere apparaten tegelijk aansluiten. U moet ook bepalen of u een computerluidsprekersysteem met of zonder een speciale subwoofer wilt.

Vind trendy en krachtige 2.1 usb-subwoofer computerluidsprekers ...

Deze 2.1 usb-subwoofer computerluidsprekers zijn perfect voor elke gelegenheid en worden geleverd met woofers die resoneren met Dolby-achtige geluiden. Ze zijn van duurzame kwaliteit en worden geleverd met hun unieke sets van functies die elke cent waard zijn.

Kabels worden meestal bij de luidsprekers geleverd, omdat ze er een essentieel onderdeel van zijn en ervoor zorgen dat de gebruiker de luidsprekers gemakkelijk kan aansluiten. Het netsnoer of de kabel verbindt de luidspreker met het elektriciteitspunt waarmee hij werkt. De kabels die van het apparaat naar de computers lopen, worden meestal bij de luidsprekers geleverd, maar de AUX-aansluitingen voor uw externe apparaten worden meestal apart verkocht.

De overgrote meerderheid van desktopluidsprekers zijn stereoparen. Sommige worden geleverd met subwoofers, maar u zult waarschijnlijk niet meer dan twee of drie satellieten te verwerken hebben. Sommige serieuze gamers en bioscoopbezoekers willen misschien op zoek naar een 5.1-kanaals (of beter) surround sound-systeem, maar de extra kosten en het ongemak van het plaatsen van al die luidsprekers in de kamer is het voor de meeste gebruikers niet waard.

Logitech Computer Speakersysteem Z323 met subwoofer. In eerste instantie dacht ik dat deze speakers nep waren vanwege de grote gelijkenis die ze hebben met Creative speakers, maar hun originaliteit werd onderstreept door hun perfecte geluidskwaliteit. De Logitech Z323-computerspeakers hebben 360-graden geluid dat niet alleen de kamer vult, maar ook kristalhelder is.

De beste computerspeakers van 2021 | pc-speler

De beste computerluidsprekers zijn misschien niet zo alomtegenwoordig als ze ooit waren, vaak vervangen door de beste gaming-koptelefoons, maar er is nog steeds een plaats voor hen in pc-gaming. Begrijp me niet verkeerd, we houden van goede koptelefoons, maar het kan een heel andere game-ervaring zijn om twee tweeters te hebben die je laten exploderen met geluid vanuit alle hoeken en een subwoofer die je doet trillen.

Koop de Z313-luidsprekers. Met rijk en gebalanceerd geluid, compacte subwoofer, 2 satellietluidsprekers, bedrade bedieningskast, 3,5 mm-ingang, hoofdtelefoonaansluiting en één jaar garantie.

Maintenant, si vous achetez un ensemble d'enceintes avec un gros subwoofer, et que vous les emmenez chez vous avec un ensemble de fichiers audio de 128 kbps, vous pourriez être contrarié par la confusion des sons graves, même sur ce gros sous-marin duur. De reden is dat de superlage en superhoge frequenties als eerste te lijden hebben van digitale muziekcompressie, die ongeveer hetzelfde werkt als de afvalpers in Star Wars: Episode IV.

De optimale crossover-frequentie voor elk luidsprekerkanaal is afhankelijk van de basuitbreiding en de dynamische uitvoermogelijkheden van de aangesloten luidspreker. Hieronder vindt u een algemene richtlijn voor aanbevolen crossover-frequenties voor luidsprekers/subwoofers. Kleine "satelliet" luidsprekers: 150-200 Hz.

10 beste computerluidsprekers onder $ 50 [aug. 2021] Definitieve gids ...

9. Satechi Dual Sonic Speaker 2.0-kanaals computerluidsprekers. 10. Logitech Z323-luidsprekersysteem met subwoofer. Complete koopgids voor de beste computerluidsprekers. Hoe luidsprekers op een computer aan te sluiten? FAQ. * Hebben alle computerluidsprekersystemen subwoofers?

Computer Lounge is een winkel in Nieuw-Zeeland met een groot assortiment speakers! Klik hier om door ons assortiment luidsprekers te bladeren van merken als KEF, Audioengine en ADAM Audio.

In dit pakket krijg je twee satellietspeakers met een subwoofer en een control hub. Een van de meest verbazingwekkende dingen van de woofer is dat hij een absoluut hoge geluidskwaliteit levert die perfect is om te spelen, films en liedjes te kijken en te luisteren naar een ander soort hiphop basritmes en muziek.drummuziek.

Op zoek naar een gloednieuwe computer? Overweeg de Apple Mac-lijn met zijn uitstekende verzameling machines die in gelijke mate superieure prestaties en prachtige esthetiek leveren. Veelzijdig, gebruiksvriendelijk en met een schitterend scherm, een ervan is een investering die de moeite waard is.

Computerluidsprekers met subwoofer

Audioengine A5 is de beste computerluidspreker voor muziek met geweldige bas in 2021.

Om een ​​set USB-luidsprekers of -hoofdtelefoons aan te sluiten, steekt u de USB-connector van het apparaat in een van de open USB-poorten op uw computer (zoals weergegeven in de afbeelding). Het apparaat zou automatisch door de computer moeten worden herkend. Raadpleeg de gebruikershandleiding van uw apparaat voor meer informatie.

$ 5.000 + Audio Docking Stations Automotive luidsprekers Boekenplank luidsprekers Center Channel luidsprekers Computer luidsprekers Vloer luidsprekers Plafond luidsprekers Inbouw luidsprekers Marine luidsprekers Gemonteerde luidsprekers Outdoor luidsprekers Draagbare luidsprekers Douche luidsprekers Subwoofers Luidsprekers Spraakgestuurde luidsprekers Alle aanbiedingen BOGO Sale Wekelijkse aankondiging zonder draadloze technologie Bluetooth USB oplaadbaar Draadloos Geen bekabelde verbindingspoorten Oplaadbare batterij Gebruik buitenshuis USB waterdicht Waterbestendig spraakbesturing.

Deze luidspreker is ontworpen om compact en draagbaar te zijn, terwijl hij toch voldoende projectie en volume heeft voor kleine tot middelgrote kamers. Voor de prijs wordt deze luidspreker ook geleverd met twee ingangen, elk met een speciale volumeregeling, waardoor deze luidspreker in wezen een levensvatbaar 2-kanaals draagbaar PA-systeem is voor degenen die dat wel zijn.

PriceGrabber - Advertenties voor subwoofer computerluidsprekersystemen

KRACHTIGE SUBWOOFER VOOR PREMIUM 2.1 AUDIO: Deze computerluidsprekerset is geüpgraded met een ingebouwde subwoofer voor een piekvermogen van 80 watt en levert krachtig geluid en krachtige, krachtige bas voor eersteklas audiogeluid SATELLIETTUIDSPREKERS HELDER: Twee luidsprekers zijn ontworpen ... Vervolg.

Hoogwaardige USB-computerluidsprekers met 2.1 multimedia subwoofer bas-audiosysteem voor laptop desktop-luidspreker voor laptop. US $ 35,68 / stuk. De meest populaire in de categorie.

Audioengine A1 draadloze desktopluidsprekers - Grijs - Frequentiebereik: 65Hz-22kHz + 2,0dB - Ingangsvermogen: 10K ohm ongebalanceerd - Versterkertype: Klasse D - Drivers: 2,75" aramidevezelwoofers & 0,75" zijden dome-tweeters - Draadloos bereik: tot 30 m typisch - Ingang: 3,5 mm stereo mini-jack, Bluetooth 5.0 - Uitgang: LFE variabele lijnuitgang voor subwoofer - Uitgangsvermogen

Je kunt je bedrade speakers gebruiken met speciale draadloze audiosystemen, zoals Sonos, Yamaha MusicCast, Denon HEOS en DTS Play-Fi. Alle vier de platforms bieden "streaming-versterkers" die draadloos audiosignalen kunnen ontvangen van internet, Android- of iOS-apparaten en een thuisnetwerk, naast traditionele bronnen die zijn aangesloten op een compatibele draadloze zender of rechtstreeks op de versterker.

2.1 computerluidsprekersysteem met subwoofer

Speel muziek af en versterk je favoriete geluiden vanaf je laptop of desktop met dit 2.1 speakersysteem van Agiler. Met twee luxe magnetisch afgeschermde satellietluidsprekers en een 4" diepe subwoofer die een rijk, helder geluid leveren.

Aan de rechterkant van de subwoofer zit een basreflexpoort voor trillingsvrije bas. De S360DB heeft audio-ingangen voor elk denkbaar apparaat, inclusief 2 analoge RCA's, evenals digitale en coaxiale optica. De S360DB maakt gebruik van de nieuwste elektro-akoestische technologie. Het meeste halen uit de mogelijkheden van Texas...

Subwoofer luidspreker. Bluetooth-connectiviteit. Luidsprekers.

Stereo luidsprekers. Computer. In de muur / In het plafond.

5.1 surround-centerluidspreker en subwoofer werken niet Windows 10

Recent aangeschafte Logitech Z506 speakers. Aangesloten op Asus x99 usb 3.1 MB Center en subwoofer fungeren als één speaker, center speaker speelt helemaal niet. Na het lezen van verschillende forums, waaronder hier, heb ik de volgende acties ondernomen:

Over het algemeen zijn hoogwaardige computerluidsprekers compatibel met alle soorten computers. Sommige worden aangemerkt als compatibel met de nieuwste versies van Windows of andere besturingssystemen. Dit betekent echter niet noodzakelijk dat ze niet werken met oudere versies, hoewel ze dat soms wel doen.

Subwoofers vullen de lage frequenties op en geven meer diepte aan de geluidsuitvoer. Kleine luidsprekers produceren doorgaans midden- en hoge frequenties, maar beperkte bas vanwege hun ontwerp en werking. Muziek en films klinken veel beter, dichter bij hoe ze bedoeld waren om te worden ervaren met vol geluid.

Luidsprekersystemen voor thuisbioscoop (4) Draagbare luidsprekers (3) Luidsprekerkiezer (6) Soundbar (2) Middenkanaalluidsprekers (1) Actieve studiomonitor (2) Desktop-pc-luidspreker (10) De versterker vervangen

audio - Hoe plaats ik een subwoofer die deel uitmaakt van ... - Super User

De positie van de subwoofer is niet relevant vanwege de manier waarop het geluid op deze lage frequentie beweegt (of zich voortplant, om de technische term te gebruiken). Plaats hem op de vloer in de buurt van de andere luidsprekers. Een zacht oppervlak dat het gezoem van trillingen minimaliseert, is waarschijnlijk het beste.

NBY 5540 Bluetooth-luidspreker Draagbare draadloze luidspreker High-definition dubbele luidsprekers met luidsprekers voor TF-kaart en MP3-speler. Draadloze TWS Digitale Stereo Audio Bluetooth 5.0 Beengeleidingsluidspreker De kleinste draagbare DURAMOBI HumbirdSpeaker-klankkast. Draadloze luidspreker TG116C Buitenluidsprekers Bluetooth-luidsprekerbox Subwoofer Muziekcentrum BoomBox 3D-stereoradio.

Computerluidsprekers hebben een lange weg afgelegd van een set van twee kleine, no-nonsense luidsprekers. Ze kunnen zo complex zijn als een opstelling met meerdere luidsprekers met een subwoofer. Uitgebreide configuraties zijn ideaal voor diegenen die hun computer gebruiken als hun primaire vorm van tv-programma's of films kijken om de ervaring van tv-kijken met een geavanceerd geluidssysteem na te bootsen. Hoewel deze opstellingen er strak en hightech uitzien, is het belangrijk om rekening te houden met uw mediaconsumptie. Daarnaast zou je een model met Bluetooth-mogelijkheden kunnen overwegen, zodat je ook muziek van je telefoon via de speakers kunt afspelen.

Logitech Z407 Bluetooth-computerluidsprekers met subwoofer en draadloze bediening, meeslepend geluid, eersteklas audio met meerdere ingangen, USB-luidsprekers.

Thuisluidsprekers en subwoofers - Audio

Categorieën Thuisluidsprekers en subwoofers. Edifier R1280DB - Studio 2.0 Lifestyle Boekenplank Bluetooth-luidsprekers - Zwart (SPE-R1280DB-BK).

10 beste computerspeakers met subwoofer van augustus 2021. Dit jaar hebben 12 miljoen consumenten geholpen. Best Picks gerelateerd adviesbulletin.

Eilandbrede levering is beschikbaar voor dit product - Bestel online ... Logitech Z623 2.1-luidsprekersysteem met subwoofer 400 Watt Piek / 200 Watt RMS levert versterkt geluid uit dit 2.1-luidsprekersysteem ...

Stel de computer in om 2.1-geluid uit te voeren, sluit de witte en rode RCA-stekkers één voor één aan en kijk welke het geluid van de sub weergeeft. Ik denk dat je dan het andere ingangskanaal leeg laat, omdat je een monosignaal naar een sub stuurt die stereo-ingangen nodig heeft. Er kunnen dan basbeheeropties zijn ...

Beste computerluidsprekers voor minder dan $ 100 in 2021 | Windows Centraal

Als je geen koptelefoonliefhebber bent, heb je ofwel te maken met vreselijke laptopluidsprekers of vreselijke luidsprekers die in je monitor of alles-in-één pc zijn ingebouwd. Als jij dit bent, dan heb je waarschijnlijk een aantal geweldige externe luidsprekers nodig. Je wilt ook geen fortuin uitgeven aan een Harmon Kardon 5.1-surroundsysteem, dus hebben we een aantal van de beste computerluidsprekers verzameld voor minder dan honderd dollar.

Onze duidelijk superieure ontwerpen en materialen weerleggen duidelijk de algemene overtuiging dat een zwaardere kabel alles is wat een kabel nodig heeft. Van een zeer flexibele montage tot objectief ontworpen standaarden, Wireworld-luidsprekerkabels zullen uw oren openen voor een opwindende nieuwe luisterervaring.

Ontdek de verschillende soorten luidsprekers en ontdek hoe smaakvol design hand in hand gaat met de hoge geluidskwaliteit van onze producten. Vorm en functie correleren wanneer u winkelt bij System Audio. Hier vind je alleen Deense luidsprekers die zijn ontworpen met de nadruk op esthetiek en geluid.

Dit is niet aanwezig op de hoofdluidsprekers, alleen de subwoofers en het is veel duidelijker op een van de subwooferuitgangen dan op de andere (ik heb wat kabelverwisselingen gedaan). Ik heb een korte opname van de ruis gemaakt, ik was aan het testen op de optische ingang en merkte dat als ik de optische kabel loskoppel (aangedreven door de geluidskaart van de pc), het geluid een paar seconden verdwijnt, maar dan na 3-4 seconden de versterker detecteert een verandering, maakt het relais ...

subwoofer computerluidsprekers | eBay

Computerluidsprekers Subwoofer Zwaar HiFi-geluid Surround Stereo Bass voor SLS-laptop.

Door: Klipsch 2.1 Computerluidsprekers. Ze hebben het vermogen om een ​​maximaal piekvermogen van 18 watt te produceren en de RMS-waarde ligt rond de negen watt. Ze zijn allemaal ontworpen met twee inch satellietspeakers en ook met de vier inch poly carbon subwoofer die daardoor het geluid naar de kant trekt.

De hier getoonde luidsprekers zijn compatibel met elke snelle USB-poort. Digitale stereo-audio heeft een relatief lage bandbreedtebehoefte op de universele seriële bus. Als zodanig zullen ze zelfs goed presteren op oudere computers met USB 1.1-poorten - evenals op nieuwere computers met USB 2.0, USB 3.0 SuperSpeed ​​...

Down-Emitting Subwoofer: Biedt een rijke, diepe bas om te versterken, het Logitech LS21 2.1 stereoluidsprekersysteem bevat een 4-inch Max-X (tm) subwoofer met hoge uitslag Luidsprekersysteem stereo 2.1 - 12 resultaten vergelijkbaar met Logitech ...

Beste computerluidsprekers van 2021 | PLATEN EN DRADEN

Over het algemeen zijn hoogwaardige computerluidsprekers compatibel met alle soorten computers. Sommige worden aangemerkt als compatibel met de nieuwste versies van Windows of andere besturingssystemen. Dit betekent echter niet noodzakelijk dat ze niet werken met oudere versies, hoewel ze dat soms wel doen.

Thuisluidsprekers en subwoofers - Audio. AppleApple SamsungSamsung SonySony EdifierEdifier.

De speakers kunnen geluid gelijkmatig projecteren door de kamer of ruimte waar de speakers staan. Kopers zullen in staat zijn om een ​​helder en gelijkmatig geluidsniveau in de hele kamer te bereiken, waardoor het een must-have systeem is. Aflopende subwoofer.

Показано 59 записей