Alles over computers en technologie

Hoe terug te keren naar ios 8

Hoe terug te keren naar iOS 8? - (FAQ)

Hoe terug te keren naar iOS 8 (of iOS 8.0.2) te installeren als iOS 8.0.1? Sommigen kiezen ervoor om voorlopig terug te keren naar iOS 8. Hoe kunnen gebruikers dit doen? De nieuwste versie van iTunes is vereist.

Ik heb echter gemerkt dat als ik een oudere ad-hocversie van mijn app installeer die ik een paar weken geleden heb gemaakt met XCode 6 en iOS SDK8, iOS9 niet-SSL-verbindingen toestaat. Dus wat ik wil doen is teruggaan naar iOS SDK8 in XCode 7 in de hoop dat ik daarmee niet-SSL-verbindingen in iOS9 op mijn ontwikkelapparaat kan starten.

Met uw iPhone kunt u de schommelingen van de aandelenmarkt volgen; e-mails ontvangen, lezen en verzenden; en controleer de reistijd voordat u op pad gaat om een ​​klant of partner te ontmoeten. Als je onlangs hebt geüpdatet naar een nieuwe versie van het iPhone-besturingssysteem (iOS), maar de voorkeur geeft aan de oudere versie, kun je teruggaan nadat je telefoon is aangesloten op je computer.

tot ios 8.3 was de muziek-app op de iPhone voornamelijk gekoppeld aan iTunes (wat sinds de iPod Apple's ommekeer in de reguliere markt is). Met de nieuwe ios 8.4 is de muziektoepassing voornamelijk gewijd aan "Apple Music", waar we niet in geïnteresseerd zijn, en de navigatie is onnodig veranderd.

Hoe terug te keren naar een vorige versie van iOS op een iPhone: 14 stappen (met afbeeldingen)

Apple stopt meestal met het ondertekenen van eerdere versies ongeveer twee weken na een nieuwe versie, dus je downgrade-optie is beperkt tot alleen de vorige versie. [1] X Bron van onderzoek. Als je je iPhone jailbreakt, kun je mogelijk een oudere, niet-ondertekende versie van iOS installeren.

Apple heeft iOS 8.0.1 verwijderd uit het Developer Center en is ook niet meer beschikbaar via een live download. Heb je iOS 8.0.1 en heb je problemen gehad met Touch ID en Cellular GEEN SERVICE? Hier leest u hoe u dit probleem kunt oplossen voor iPhone die teruggaat naar iOS 8.0. 1. Op basis van het modelnummer van uw iPhone kunt u het iOS-firmwarebestand identificeren dat u moet downloaden.

Hoewel je meestal wilt dat je telefoon de meest recente versie van iOS gebruikt, zodat je kunt profiteren van nieuwe functies, prestatieverbeteringen en beveiligingsupdates, zijn er momenten waarop je moet terugkeren naar de eerdere situatie. Of het nu komt omdat er een bug in de update zelf zit, de nieuwste versie van iOS niet zo goed presteert op je oude iPhone, of je houdt gewoon niet van de wijzigingen die Apple heeft aangebracht. , je kunt teruggaan in de tijd naar een oud . ..

Volgens ons is het onderzoek "hoe terug te keren naar de ios-versie" heel gewoon. Tegelijkertijd constateren we ook dat veel sites en bronnen ook hiervoor oplossingen en adviezen aandragen. Dus in een poging om mensen te helpen, brengen we hier alles samen. Veel mensen met hetzelfde probleem als jij hebben deze remedies op prijs gesteld.

Hoe ga ik terug naar iOS 8.4.1? | MacRumors-forums

IOS 9 public beta 3 is een batterijgekte voor mij en ik zou graag terug willen naar iOS 8.4.1. Hoe kan ik dit doen?

Dus hoe draai je terug of downgrade je van iOS 8.0.1 naar iOS 8? hier is de procedure om te downgraden naar iOS 8 (met dank aan RENE RITCHIE). U hebt een pc of MAC nodig die op iTunes is geïnstalleerd, uw iPhone of Apple-apparaat dat u hebt bijgewerkt naar iOS 8.0.1, een USB-kabel en een internetverbinding om de firmware te downloaden.

Zodra het bestand op uw telefoon is geïnstalleerd, wordt het apparaat volledig gewist en wordt het teruggezet naar iOS 8. Zodra dit proces is voltooid, selecteert u "Back-up herstellen" in iTunes om alle gegevens te herstellen waarvan u zojuist een back-up hebt gemaakt voordat u het installeerde. te dossier. Deze oplossing is echter waarschijnlijk te technisch voor de meeste gebruikers.

Terugkeren van de publieke bèta van iOS 9 naar een betrouwbaardere versie van iOS, momenteel iOS 8.4, is mogelijk. Hoewel dit niet het gemakkelijkste proces is, kun je als je het met een beetje geduld en tijd doet, binnen de kortste keren weer aan de slag. Om te downgraden van iOS 9 Public Preview, heb je het volgende nodig:

Hier leest u hoe u iOS 8.2 kunt downgraden naar iOS 8.1.3

iOS 8.2 is, zoals velen van jullie de afgelopen week waarschijnlijk hebben ontdekt, een behoorlijk buggy-affaire, met veel problemen met Safari en batterijbehoud. Voor een zeer beperkte tijd kun je teruggaan naar iOS 8.1.3, dus als je merkt dat iOS 8.2 over het algemeen onbruikbaar is, bekijk dan de onderstaande gids!

Dit omvat het downloaden van het .ipsw-bestand van Apple en het gebruiken ervan met iTunes op een computer om een ​​schone versie van iOS 8 te installeren. Apple merkte ook op dat het iOS 8.0.2 voorbereidt, dat ook het mobiele probleem zal oplossen en de bugs zal oplossen. dat iOS 8.0.1 moest repareren.

Update: een verwijzing naar iOS 8.0.2 toegevoegd. Apple heeft instructies op zijn ondersteuningswebsite geplaatst die eigenaren van iPhone 6 en 6 Plus kunnen gebruiken om hun apparaten terug te zetten naar iOS 8 vanaf iOS 8.0.1. De tijdelijke oplossing herstelt de mobiele connectiviteit, die werd onderbroken door de verwijderde iOS 8.0.1-update. Dit omvat het downloaden van het .ipsw-bestand van Apple en het gebruiken ervan met iTunes op een computer om een ​​schone versie van iOS 8 te installeren. Apple merkte ook op dat het iOS 8.0.2 voorbereidt, dat ook het mobiele probleem zal oplossen en de bugs zal oplossen. dat iOS 8.0.1 moest repareren.

Allereerst moet je je iPhone of iPad in de herstelmodus zetten, waardoor iTunes het apparaat kan herstellen met de nieuwste versie van iOS. De herstelmodus is ontworpen voor situaties waarin uw iOS-apparaat niet goed werkt, maar we kunnen deze hier gebruiken om terug te keren naar iOS 8.4.

Hoe de iOS-update te annuleren

Details: Teruggaan naar een oudere versie van een iOS-app met iTunes Geplaatst door Jason op 27 juli 2013 in How To, iPad Tips, iPad Tips & Tricks, iPhone Tips & Tricks, iTunes Er zijn veel gevallen geweest waarin een ontwikkelaar werkt een app bij met wijzigingen die u misschien niet leuk vindt, of de nieuwe update wordt verwijderd

Mij ​​is hetzelfde overkomen. Ik heb met iTunes een back-up van mijn iPhone op een computer gemaakt, op de knop Herstellen geklikt om de iPhone te wissen en opnieuw op te bouwen en vervolgens mijn back-up hersteld.

Welkom bij iMore! Zoals phreddyl al zei, je kunt niet meer terug naar iOS 8 omdat Apple het niet meer ondertekent. Wat je op dit moment kunt doen, is proberen je telefoon beter te laten werken met iOS 9. Je kunt het beste je apparaat herstellen via iTunes en ik raad aan om het in te stellen als een nieuw apparaat.

Hoe terug te keren naar een oudere versie van een iOS-applicatie met iTunes Geplaatst door Jason op 27 juli 2013 in How To, iPad Tips, iPad Tips en Tricks, iPhone Tips en Tricks, iTunes Er zijn veel gelegenheden geweest waarbij een ontwikkelaar een app bijwerkt met wijzigingen die u misschien niet leuk vindt, of de nieuwe update verwijdert ondersteuning voor een ouder apparaat.

iClarified - Reacties - Herstel IOS9 naar IOS8.4.1

Ik wil terug naar mijn ios voordat ik upgrade naar versie 9.0, ik heb een Iphone 5, hoe weet ik welk .ispw-bestand ik hier moet downloaden?

Als je de app al op je computer hebt bijgewerkt of je iPhone hebt gesynchroniseerd voordat je de nieuwe versie van de app hebt verwijderd, moet je eerst deze stap volgen. Open de prullenbak of prullenbak en zoek de oude versie van de app (dit bestand eindigt met het .ipa-achtervoegsel). Sleep het oude applicatiebestand naar het iTunes-venster. iTunes zal je vragen of je de app wilt vervangen door een oudere versie.

Jailbreak-experts werken momenteel aan de exploit voor iOS 9 en het lijkt erop dat het even zal duren voordat ze dit met succes zullen doen. Daarnaast is de iOS 8.4.1 jailbreak ook totaal onmogelijk te kraken. Volgens het Master Herald-rapport van afgelopen weekend probeerde het beroemde jailbreak-team TaiG te ontcijferen hoe 8.4.1 werkt ...

Helaas, zoals anderen al hebben gezegd, kan het niet worden gedaan. Apple tekent alleen de huidige versie van iOS. iTunes weigert elke versie van iOS te installeren die niet over de digitale handtekening van Apple beschikt. Deze handtekening is alleen beschikbaar op de meest voorkomende ...

Hoe te upgraden van iOS 8 naar iOS 7.1.2 - Innov8tiv

Het is normaal dat u graag iOS 8, het nieuwste besturingssysteem van Apple, op uw apparaten wilt downloaden en installeren. Het is echter niet nodig dat de updates werken zoals u dat wilt. Soms kan het bijgewerkte besturingssysteem een ​​crash veroorzaken. Als je iOS 8 hebt geïnstalleerd en technische problemen hebt, moet je onmiddellijk terugkeren naar iOS 7.1.2. Deze tutorial beschrijft hoe je kunt downgraden naar iOS 7.1.2 vanaf iOS 8.

iOS 14 arriveerde op 16 september op iPhones en velen hebben het snel gedownload en geïnstalleerd. iOS 14 brengt veel geweldige nieuwe functies naar je iPhone, maar wat als je het eenmaal hebt en merkt dat de belangrijke apps waarop je vertrouwt niet meer werken? Of misschien heb je problemen waarvan je denkt dat ze verband houden met de nieuwe

Apple heeft openbare bèta's geopend voor nieuwe versies van iOS en macOS; je kunt bètaversies voor iOS 10 en macOS 10.12 (Sierra) vinden via de Apple Developer Portal for Developers of de openbare bètawebsite van Apple voor iemand anders.

Als je dit leest, betekent dit dat je waarschijnlijk de bètaversie van iOS 11 hebt gedownload en geïnstalleerd op je iPhone, iPad of iPod touch en dat je spijt hebt van die beslissing.

Beste manier om iOS 11 naar 10 te downgraden zonder pc (iOS 15 ondersteund)

Teruggaand naar iOS 10 vanaf 11 raad ik aan om een ​​Tenorshare ReiBoot (Mac) -app te gebruiken in plaats van iTunes te gebruiken. Sommige iPhone-gebruikers melden dat downgraden in iTunes er gemakkelijk toe kan leiden dat de iPhone vastloopt in de Apple-logo / DFU-modus. Tenorshare ReiBoot biedt 100% vriesvrij herstel.

U kunt niet downgraden naar een eerdere versie van iOS 12 en herstellen vanaf een back-up die is gemaakt in de bètaversie van iOS 13 of iPadOS. De ingesloten video net ervoor geeft details over alle wijzigingen in de tweede bèta van iOS 13 (die dezelfde functies en oplossingen heeft als de eerste openbare bèta).

De update is ook beschikbaar voor sommige oudere iPhones en iPads. Het probleem kon alleen worden opgelost door terug te keren naar de originele versie van iOS 8, zei ZDNet. De site heeft een gids gepubliceerd om terug te gaan. Deze beslissing zal pijnlijk zijn voor Apple, dat prat gaat op de goede werking van zijn ...

Bovendien biedt PhoneRescue voor iOS 3 verschillende herstelmodi om het beste succes te garanderen: van iTunes-back-up, iCloud-back-up en rechtstreeks vanaf iDevice (zonder back-up). Met andere woorden, u heeft meer opties en keuzes om uw verloren bestanden terug te krijgen met PhoneRescue.

Hoe terug te keren naar iOS 8 SDK in XCode 7?

Aangezien iOS9 niet-SSL-verbindingen verbiedt en mijn backend-provider momenteel geen SSL biedt, kan ik niet doorgaan met het ontwikkelen van applicaties totdat SSL beschikbaar is op mijn backend-service (wat enige tijd kan duren). Ik heb echter gemerkt dat als ik een oudere ad-hocversie van mijn app installeer die ik een paar weken geleden heb gemaakt met XCode 6 en iOS SDK8, iOS9 niet-SSL-verbindingen toestaat. Dus wat ik wil doen is teruggaan naar iOS SDK8 in XCode 7 in de hoop dat ik daarmee niet-SSL-verbindingen in iOS9 op mijn ontwikkelapparaat kan starten.

De time-lapse-modus van IOS 8 is in feite het tegenovergestelde van de 120 fps slow motion video-opname-optie die Apple vorig jaar in iOS 7 heeft toegevoegd en Slow Mo 240 fps in iPhone 6 en 6. Meer. Sms'en en bellen op Mac. iMessages was een geweldige tool voor cross-compatibiliteit om te chatten op iOS-apparaten en Macs - in ieder geval totdat je probeerde je iPhone achter te laten voor een Android.

Stap 2: U moet het iOS 10.3.3 IPSW-bestand voor uw specifieke apparaat handmatig downloaden. Download het naar uw bureaublad of ergens gemakkelijk te vinden. Stap 3: Voordat u een herstel uitvoert, moet u Zoek mijn iPhone uitschakelen. Ga hiervoor naar Instellingen> [Uw naam]> iCloud.

Aangezien Cydia en verschillende apps extra netwerkfuncties kunnen inschakelen, moet u een nieuw wachtwoord instellen. Volg de instructies onder "Hoofdwachtwoord How-To" in Cydia; eigenlijk ga je een terminalprogramma installeren en een paar commando's invoeren. Multitasken toevoegen. Hoewel Backgrounder geweldig werkt in muziek-apps, kan het de dag redden in ...

Upgraden van iOS 10 naar iOS 9 - AppleToolBox

Maak dus allereerst een back-up van uw iPhone of iDevice met iCloud of iTunes op uw computer. Een back-up zorgt ervoor dat als er iets misgaat tijdens het downgradeproces, je altijd terug kunt gaan zonder apps, afbeeldingen en andere gegevens te verliezen. Bij Apple ToolBox raden we u aan een back-up van 2X2 (2 cloud en 2 lokaal) te maken voor het geval u, als u ooit problemen ondervindt, verschillende plaatsen hebt om de zaken weer op orde te brengen.

Zo voorkomt Apple het gebruik van het oude iOS, door iTunes te dwingen deze bestanden te hebben om het besturingssysteem van het iDevice te kunnen flashen. Je hebt deze bestanden waarschijnlijk niet, tenzij je gejailbreakt was toen je iOS 6 had. Kortom, om terug te keren naar een eerdere iOS, zou je deze twee bestanden nodig hebben, zodat iTunes je zou toestaan ​​om van besturingssysteem te wisselen.

Hoe terug te keren naar het lokale account in Windows 8. Bezoek: wmlcloud.com. Download, livestream en maak je eigen video's, allemaal in HD.

Xcode is de grafische interface die je gaat gebruiken om applicaties te schrijven. Het bevat ook alles wat je nodig hebt om code voor iOS 8 te schrijven met de nieuwe programmeertaal Swift van Apple. Het is ook alleen beschikbaar voor Mac, dus als je van plan bent iOS-apps te bouwen, moet je OS X gebruiken.

[Help / ondersteuning] iOS-hoesje herstellen - Hulp en ondersteuning - iOSGods

Hoe u gemakkelijk unc0ver en Jailbreak iOS 11 - 14.3 kunt downloaden! Introductie van macOS Sideloadly - iGameGod - Memory Engine, Speed ​​​​Manager en Touch Logger! Theos Online - Updateverzoek - iOSGods + App - Live Offset Corrector - iOSGods Auto Update - Giveaways vinden nu plaats!

Het is niet ongebruikelijk dat een perfecte app wordt geruïneerd door een nieuwe update, wat resulteert in zware kritiek van de gebruikersgemeenschap. Hoewel de schade enigszins permanent is bij normale iOS-gebruikers, hebben Jailbreak-gebruikers meer vrijheid om de situatie ongedaan te maken. Hier in dit bericht hebben we een nieuwe tweak besproken, AppStore ++ waardoor het ...

Om een ​​goede back-up van uw apparaat te maken, gaat u naar Een gearchiveerde back-up van uw iPhone of iPad maken. Om uw apparaat te downgraden, moet u uw apparaat nu in de herstelmodus zetten. Download hiervoor eerst de nieuwste versie van iTunes en installeer deze. Na de installatie sluit u uw iOS-apparaat aan op uw computer met behulp van de USB-stick ...

Hoe terug te keren naar een oudere versie van een iOS-app met iTunes.

Hoe terug te keren naar iOS 8.4.1 van iOS 9?

In tegenstelling tot wat men zou denken, is de downgrade geen ingewikkelde operatie en het is niet nodig om een ​​virtuoos van nieuwe technologieën te zijn om rond te komen. Wees echter voorzichtig, want de procedure werkt zolang de handtekening van Apple geldig is. Wil je terug naar iOS 8.4.1? Geen probleem, volg gewoon de handleiding.

Het implementatiedoel van de 'IPHONEOS_DEPLOYMENT_TARGET' iOS-simulator is ingesteld op 8.0, maar het bereik van ondersteunde versies van het implementatiedoel is 9.0 tot 14.0.99. Dit gebeurt omdat de ondersteuning voor iOS 8 is weggevallen, maar het minimale implementatiedoel voor de pod is iOS 8. Dit oude GitHub-probleem op CocoaPods bespreekt het een beetje, evenals dit onlangs geopende probleem. Houd er rekening mee dat zelfs als uw minimale implementatiedoel groter is dan iOS 8, u deze fout nog steeds zult zien. Totdat dit in CocoaPods is opgelost, kunt u het volgende als tijdelijke oplossing aan uw podbestand toevoegen: post_install do | installeren ...

a) Schakel uit + houd de Power + Home-knoppen 10 seconden ingedrukt b) Blijf de Home-knop ingedrukt houden totdat iTunes u meldt dat een apparaat de "herstelmodus" activeert. Stap 3: Herstellen via iOS 8.4 (laatste versie iOS 8.X)

Als u Xcode hebt geïnstalleerd, kunt u dubbelklikken om het project te openen. Ik heb hier geschreven over het installeren van Xcode. Nadat u uw project hebt geopend, kunt u het apparaat in de linkerbovenhoek configureren zoals hieronder wordt weergegeven. Zorg ervoor dat uw iPhone met een USB-kabel op uw computer is aangesloten.

Gids: iOS 9.1 terugdraaien naar iOS 9, bèta weglaten - Bollyinside-tips

Ik hoop dat jullie deze gids allemaal leuk vinden Hoe terug te rollen van iOS 9.1 naar iOS 9, bèta achter zich latend. Veel iPhone-, iPad- en iPod touch-gebruikers hebben toegang tot iOS 9.1 via het bètaprogramma, en hoewel er echt niets mis is om in de kiem van iOS 9.1 te blijven, willen sommige gebruikers om een ​​aantal redenen misschien terugkeren naar iOS 9.

Ik gebruik OneNote elke dag en het werkte tot een paar dagen geleden prima. Ik wil gewoon terug naar de vorige versie van de app.

Om dit probleem te voorkomen, zijn er twee methoden om de downgrade uit te voeren: een via iTunes en de andere met iOS 8.4.1 ipsw-firmware. Hoewel de tweede methode vrij snel is, wordt de eerste over het algemeen aanbevolen, hoewel het tijd kost, merkt iPhone-hacks op.

Показана 51 запись