Alles over computers en technologie

Galaxy Horloge Android 10

Gerelateerde onderwerpen

Samsung Galaxy Watch - de officiële Samsung Galaxy-site

8, 9, 10, 11. Rust en ontspan om te verbeteren. Leer meer over je nacht om je de volgende dag beter te voelen. Galaxy Watch houdt de kwaliteit van uw slaap bij en maakt een dagboek met 4 slaapfasen. Het bewaakt ook uw stressniveau om stress te helpen verminderen door middel van begeleide ademhaling. 8, 9, 10.

Mogelijk moet u hiervoor alle relevante apps laden: Galaxy Watch Plugin Samsung Accessories Service Samsung Pay Service Samsung Push. Ik weet niet of dat alles is wat je nodig hebt... "Google" is je vriend. Er zijn verschillende artikelen op internet hierover, maar van wat ik heb gelezen, zal Sammy geen versies van Android 10 vrijgeven totdat ze One UI 2.0 uitbrengen.

Hallo iedereen. Ik wil de nieuwe Samsung Galaxy Watch Active 2 kopen, maar ik heb tegenstrijdige berichten gelezen over het vermogen van het horloge en/of de Galaxy's Wear-app om problemen te hebben op Android 10.

Er zijn enkele verborgen juweeltjes op Samsung-horloges, dus we hebben besloten om enkele van de beste apps van derden die we konden vinden te benadrukken. Deze lijst bevat geen wijzerplaten (of de apps om ze te beheren, sorry Facer), en we nemen geen van de eigen apps van Samsung op (aangezien de meeste vooraf geïnstalleerd zijn).

De 10 beste Galaxy Watch-apps voor 2021

De Galaxy Watch is een van de meest veelzijdige smartwatches op de markt. Een groot deel hiervan is de groeiende verzameling apps die beschikbaar zijn in de Galaxy Store. Of je passie nu fitness, domotica of productiviteit is; er is een app voor jou. De volgende Galaxy Watch-apps zullen uw horloge van een eenvoudig digitaal horloge veranderen in een functioneel hulpmiddel dat u elke dag zult gebruiken. Deze apps zijn compatibel met Galaxy Watch, Galaxy Watch Active, Galaxy Fit, Gear S3, Gear S2 en Gear Sport.

De Galaxy Watch is de eerste smartwatch met het Galaxy-merk sinds de release van latere versies van de Gear smartwatch van 2014 tot 2017. In april 2019 kondigde het bedrijf aan dat het de release van zijn opvouwbare smartphone, de Samsung Galaxy Fold, zou uitstellen. een paar dagen later. verschillende vroege beoordelingen ...

Met Android 10 biedt One UI 2.0 gebruikers uitgebreide navigatiemogelijkheden. Standaard gebruikt het de interface van Google, die veegbewegingen aan de zijkant en onderkant gebruikt en vergelijkbaar is met iOS-bewegingen. Er is nog steeds de oude optie om vanaf de onderkant van het scherm omhoog te vegen om door de interface te navigeren, en als je echt, echt aandringt, kun je nog steeds de goede oude navigatieknoppen gebruiken.

5. Samsung Galaxy Watch 3. Een goede smartwatch voor degenen die Android gebruiken, en het werkt ook met iPhone. Kenmerken. Besturingssysteem: Tizen-besturingssysteem. Compatibiliteit: Android, iOS. Scherm: 1,2 "of 1,4" 360 x 360 Super AMOLED. Processor: dual-core 1,15 GHz. Bandmaten: 22 mm of 20 mm.

Download en installeer AOSP Android 10 voor Galaxy Note 10.1 2014

Android 10 (ook bekend als Android Q) is begonnen met de uitrol van Galaxy Note 10.1 2014, Essential PH, Redmi K20 Pro, Galaxy Note 10.1-apparaten

Met draadloos opladen en het delen van stroom op verschillende apparaten, kun je ook onderweg genieten van snel opladen vanaf de Galaxy S10, de nieuwste smartphone van Samsung. Galaxy Buds integreren met Bixby op de nieuwste mobiele Galaxy-apparaten, zodat je je slimme assistent snel kunt activeren zonder ooit ...

Ik heb de Galaxy Watch 4 tot nu toe alleen met een Samsung-telefoon gebruikt, maar hoe het zal werken met andere Android-telefoons blijft een grote vraag. Aan de andere kant had Samsung ook Bixby op zijn vorige Galaxy-horloges verbonden met Android. Ik schaam me helemaal voor mijn bodyscan-metingen via elektrische impedantie op de nieuwste sensor van Samsung.

Показано 11 записей