Alles over computers en technologie

Toetsfuncties op het toetsenbord van de computer

Toetsenbord functietoetsen | Computertoetsen | Toetsenbord sneltoetsen

Toetsenbordfunctietoetsen: Een functietoets is een toets op een computer of op het computertoetsenbord die kan worden geprogrammeerd om een ​​besturingssysteemprogramma bepaalde acties te laten uitvoeren. Functietoetsen bevinden zich bovenaan uw toetsenbord en zijn genummerd van F1 tot en met F12 en worden gewoonlijk de F of . genoemd

Op deze toetsenborden bevindt zich een Fn-toets die u ingedrukt kunt houden om te schakelen wat de F-toets doet. Zie onze Fn-pagina voor meer informatie en hulp bij het gebruik van deze toets. Hieronder een overzicht van de meest voorkomende functies van de F (F1 - F12) toetsen voor Windows en macOS. F1. Gebruikt als hulpsleutel in bijna ...

Sommige moderne toetsenborden worden geleverd met "sneltoetsen" of knoppen waarmee u met één druk op de knop snel toegang hebt tot programma's, bestanden of opdrachten. Andere modellen hebben volumeregelaars, scrollwielen, zoomwielen en andere gadgets. Raadpleeg voor meer informatie over deze functies de informatie die bij uw toetsenbord of computer is geleverd, of ga naar de website van de fabrikant.

De functies van alle toetsen op een toetsenbord; Alt-toets, Alt + F + S-functie, pijltoets, printscreen-toetsen, sneltoetsen voor Windows Microsofta-toetsenbord, Dell-toetsenbord, Toshiba, mac-toetsenbord. Gemakkelijk leren voor volwassenen en kinderen Sneltoetsen op het toetsenbord Educatieve video voor kinderen Super kids muziek, Super kids liedjes, Super kids video, Alexandre Lacazette sluit zich aan bij Arsenal Leer direct piano spelen: 1 start met trainen (pro-snelkoppelingen) Leer technieken keyboard - basis Tutorials voor persoonlijk computer (Hoe) HOE SNEL BINNEN TE KOMEN ZONDER TE KIJKEN Inleiding tot ...

Onderdelen en functies van het computertoetsenbord | Het werkt nog steeds

Op Macintosh-toetsenborden vervangt de "Command"-toets de "Ctrl"-toets, en Windows-toetsenborden hebben de "Windows"-toets om het Start-menu te openen met een enkele toetsaanslag of om specifieke programma's te openen in combinatie met een andere toets. Naast deze toetsen hebben de meeste toetsenborden ook functietoetsen in de bovenste rij van het toetsenbord of aan de rechterkant.

Sneltoetsen zijn combinaties van toetsen waarmee u, wanneer u ze tegelijkertijd indrukt, snel menu's kunt openen/openen met alleen uw toetsenbord. Een sneltoets bestaat uit de Alt-toets gecombineerd met een andere toets (meestal een letter). Deze tweede toets is specifiek voor elk menu en wordt meestal aangegeven door een onderstreepte letter in de menunaam.

Veel computertoetsenborden hebben "functietoetsen" die beginnen met de letter F. Ze bevinden zich meestal aan de bovenkant van een toetsenbord. Deze worden gebruikt om functies in verschillende programma's aan te roepen. F1 wordt bijvoorbeeld in veel Windows-programma's gebruikt om het menu "Help" te openen. Andere speciale sleutels.

Toetsenbord: Het toetsenbord is het apparaat waarmee u op de monitor kunt typen. Het proces van schrijven op de computer met behulp van een toetsenbord wordt typen genoemd. Het toetsenbord heeft kleine knoppen die toetsen worden genoemd. Er zijn verschillende soorten toetsen op een standaard toetsenbord, zoals alfabetische toetsen, cijfertoetsen, functietoetsen, enz.

Informatie over toetsenbordtoetsen voor kinderen

Toetsenbord: Dit wordt gebruikt om gegevens in het computersysteem in te voeren. Esc-toets: wordt gebruikt om een ​​bewerking te annuleren. Functietoets: elk van deze toetsen heeft een andere taak.

Overigens is het gebruik van functietoetsen op het toetsenbord in elke applicatie en software anders. Maar ik zal u vertellen over hun hoofdfunctie of hun belangrijkste toepassingen, die worden gebruikt op een Windows-computer.

Functietoetsen zijn gerangschikt aan de bovenkant van een computertoetsenbord van F1 tot F12. Deze toetsenbordtoetsen op de computer worden vaak gebruikt door softwareontwikkelaars om een ​​specifiek type commando te activeren. Druk bijvoorbeeld in Microsoft-producten op de F1-toets om het Helpcentrum weer te geven. De cursor- en schermbesturingstoetsen worden gebruikt om te bepalen wat u op het huidige scherm of document ziet of doet. De meeste van dit soort toetsen bevinden zich in het midden van de hoofdinvoer en het numerieke toetsenbord. In deze groep toetsen zijn richtingstoetsen, statuslichttoetsen, Esc, Insert, Home, PageUp, Delete, End, PageDown-toetsen inbegrepen.

In beide gevallen worden functietoetsen doorgaans gebruikt als sneltoetsen om een ​​specifieke functie uit te voeren. Hoewel functietoetsen al sinds de jaren zestig op toetsenborden zijn opgenomen, hebben ze geen standaarddoel gehad. Door de jaren heen hebben verschillende besturingssystemen en applicaties functies gebruikt ...

Computertoetsenbord: toetstoewijzing, beschrijving. engelse computer...

De toewijzing van functietoetsen is grotendeels te danken aan de tradities van computer- en softwarefabrikanten, en niet aan strikte normen. Er is een soort universeel geaccepteerd principe om knoppen in een bepaalde groep te associëren met een specifieke actie. Maar we kunnen niet uitsluiten dat sommige fabrikanten de voorkeur geven aan het specificeren van de functietoetsen om toe te wijzen aan wat we willen.

Er zijn twee hoofdtypen computertoetsenborden: basis en uitgebreid. Het basistoetsenbord bevat 104 toetsen en is voldoende om alle functies uit te voeren die op een Windows-pc kunnen worden uitgevoerd. Het uitgebreide toetsenbord heeft mogelijk extra toetsen en het ontwerp varieert tussen de bedrijven die ze maken.

Deze toetsen bevinden zich boven aan uw toetsenbord, maar u hebt ze misschien niet veel gebruikt, behalve voor sommige functies, zoals het indrukken van F1 voor hulp bij het gebruik van Microsoft Office-programma's. Het toetsenbord van de pc en laptop wordt geleverd met een set functietoetsen die reageren op speciale functies. Deze functietoetsen, variërend van F1 tot F12, helpen u bij het gebruik van snelkoppelingen en speciale functies.

een uitlijningsoptie waarbij de woorden zo worden gespatieerd dat het einde van de regels met zowel de linker- als de rechtermarge is. Toetsenbord. een invoerapparaat bestaande uit een gestandaardiseerde lay-out van knoppen of toetsen met symbolen, zoals letters of cijfers, die in een computer kunnen worden ingevoerd door op de toetsen te drukken.

Shift-toets | Alle functies & sneltoetsen - IONOS

Net als de Ctrl- en Alt-toetsen is de Shift-toets een wijzigingstoets op het toetsenbord van uw computer. Als u er alleen op drukt, produceert het geen teken of verplaatst het de cursorpositie. Als u echter de Shift-toets ingedrukt houdt en op een lettertoets drukt, worden hoofdletters gegenereerd in plaats van kleine letters.

Standaard alfanumerieke toetsenborden hebben toetsen gecentreerd op driekwart inch (0,750 inch, 19,05 mm) en hebben een toetsaanslag van ten minste 0,150 inch (3,81 mm). Toetsenborden van desktopcomputers, zoals traditionele Amerikaanse toetsenborden met 101 toetsen of Windows-toetsenborden met 104 toetsen, bevatten alfabetische tekens, leestekens, cijfers en verschillende functietoetsen.

Een computertoetsenbord heeft extra toetsen. De rij functietoetsen boven de rij cijfertoetsen is extra, evenals cursortoetsen en "speciale" toetsen zoals Home & amp; BEEÏNDIGEN. Wat zijn de 3 voordelen van een toetsenbord?

U kunt bijvoorbeeld de functie van de Ctrl-toets wijzigen en deze dwingen om als Enter of een andere toets te werken. Evenzo wilt u misschien de functionaliteit van elke sneltoets (sneltoets) zoals Ctrl + C, Ctrl + V, enz. wijzigen. Vandaag delen we 2 gratis toetsenbord-remapping-software die kan worden gebruikt in

Wat is een toetsenbord? (Definitie van computertoetsenbord)

De functie van deze toetsen is niet zo voor de hand liggend omdat de instructies voor het gebruik ervan niet op het toetsenbord worden weergegeven zoals de toets 7. Dit is een veelvoorkomend voorbeeld van hoe het gebruik van modificatietoetsen een effect kan produceren dat geen van beide knoppen afzonderlijk kan produceren, onafhankelijk van de anderen.

WIN-toetsdialoogvenster en sneltoetsen WIN-toetsdialoogvenster en sneltoetsen: dit soort sneltoetsen worden speciaal gebruikt in een ander dialoogvenster, zoals vooruit- of terugspoelen naar het volgende vak of heen en weer schuiven. Functie toetsen. U kunt de WIN-toets (Windows) ook gebruiken met verschillende ...

De verschillende soorten computertoetsenborden worden over het algemeen door de gebruikers gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals een gamingtoetsenbord en een multimediatoetsenbord, of zelfs een ergonomisch toetsenbord om het comfort te verbeteren. Op basis van connectiviteitsopties wordt een toetsenbord gecategoriseerd als een bedraad toetsenbord, draadloos toetsenbord, Bluetooth of Wi-Fi-standaard.

OPMERKING: Sommige toetsen genereren geen gebeurtenissen en zijn daarom hier niet zichtbaar. Als dit het geval is, kunt u van die specifieke toets niet direct een sneltoets maken omdat uw toetsenbordstuurprogramma of hardware deze te laag beheert voor AutoHotkey om er toegang toe te krijgen. Voor mogelijke oplossingen, zie hieronder.

Het toetsenbord gebruiken | Functietoets

Toets. Functie. F1 - F12. Wordt gebruikt om speciale functies uit te voeren die afhankelijk zijn van de gebruikte software. Terug gaan. Wordt gebruikt om het teken links of de cursorpositie te wissen.

Hier bevinden de vier cursortoetsen zich in de buurt van het hoofdtoetsenbord op een manier die wordt gebruikt met meerdere computers en terminals, de Sinclair QL is een van de voorbeelden. In plaats daarvan, om te voorkomen dat meerdere functietoetsen moeten worden toegevoegd, doet het numerieke toetsenbord ook dienst als een set functietoetsen, onder de ...

Toetsenbordfunctietoetsen: Een functietoets is een toets op een computer of op het computertoetsenbord die kan worden geprogrammeerd om een ​​besturingssysteemprogramma bepaalde acties te laten uitvoeren. Functietoetsen bevinden zich bovenaan uw toetsenbord en zijn genummerd van F1 tot en met F12 en worden gewoonlijk F-toetsen of FN-toetsen genoemd.

Het bestaat uit verschillende sets sleutels die ons helpen informatie in de computer in te voeren. Vandaag gaan we het toetsenbord, de toetstypen en het gebruik ervan bespreken. Een standaard toetsenbord heeft 104 toetsen. Soorten toetsen op een toetsenbord: Alfabetische toetsen Numerieke toetsen Speciale toetsen Functietoetsen Navigatietoetsen.

HP notebook-pc's - De Fn (functie)-toets vergrendelen of ontgrendelen

Toetsenbordfunctietoetsen (f1 tot en met f12) hebben vaak een gedrukt pictogram dat een secundaire actie aangeeft, zoals het dempen van het geluid of het aanpassen van de helderheid van het scherm. De secundaire functionaliteit wordt soms de actietoetsmodus of sneltoetsen genoemd.

De toetsenbordindeling zelf bepaalt de textuur, vorm en het type toetsenbord. Tegenwoordig zijn er verschillende configuraties van computertoetsenborden beschikbaar. Verschillende landen over de hele wereld hebben toetsenbordindelingen ontwikkeld op basis van hun taal en handschrift. We kunnen al deze toetsenbordindelingen in twee grote delen

Hoofdstuk 1 Sleutelbegrippen Applicatiesoftware De set programma's op een computer die een gebruiker helpt bij het uitvoeren van taken zoals tekstverwerking, het verzenden van e-mail, het balanceren van een ...

We hebben allemaal wel eens functietoetsen gezien. Dit zijn de toetsen gemarkeerd met F1 tot en met F12 op onze computertoetsenborden. De meesten van ons gebruiken deze toetsen zelden op de computer, maar weten hoe ze te gebruiken kan erg nuttig zijn.

Toetsenbordfuncties F (f1-f12) | Toetsenbord ...

Gewoonlijk aangeduid als "functietoetsen", kunnen F1 tot en met F12 verschillende toepassingen hebben of helemaal niet worden gebruikt. Afhankelijk van het geïnstalleerde besturingssysteem en het momenteel geopende softwareprogramma, zal de werking van elk van deze toetsen veranderen. Een programma kan niet alleen elk van de functietoetsen gebruiken, maar ook de functietoetsen combineren met de ALT- of CTRL-toets. Microsoft Windows-gebruikers kunnen bijvoorbeeld op ALT + F4 drukken. om het momenteel actieve programma te sluiten. Hieronder vindt u een korte lijst van enkele veelvoorkomende functies van functietoetsen op computers met Microsoft Windows.

De opvallende. De functies van de functietoetsen van het computertoetsenbord zijn draadloos, multifunctioneel, plug and play, spatwaterdicht, polssteun, tweehandig, internettoetsen, numeriek toetsenbord, verstelbare kantelfunctie en verlicht. De interfacetypes zijn USB C, Bluetooth, PS/2 en RF. Het aantal sleutels varieert van

Enter-toets werkt niet: een van de meest ingedrukte toetsen is ongetwijfeld de Enter-toets na de spatiebalk, dus als deze plotseling niet meer werkt, zou men niet schrikken, maar het probleem dat men zal moeten ondervinden om de Enter-toets te breken de sleutel zal veel zijn. Maar voordat je hard gaat huilen, kun je controleren of het echt kapot is of dat het alleen de functies zijn die je storen en het je moeilijk maken.

Ik heb 'esc' doorgegeven aan de methode record () om het indrukken en loslaten van toetsen op te nemen totdat ik op de knop 'esc' druk, dan spelen we deze gebeurtenissen opnieuw af met de methode play () . U kunt ontdekken wat de gebeurtenislijst bevat door deze eenvoudig af te drukken, of u kunt get_typed_strings () gebruiken om strings te laten typen

Toetsenbordtest - Online toetsenbordtest | Hoe kan ik de sleuteltester gebruiken?

Meestal waren we in de war; ofwel werken de plaktoetsen niet slecht of is er een functie die ervoor zorgt dat het toetsenbord niet ...

Met onze op maat gemaakte, met de hand gecodeerde testsoftware kunt u elke toets op uw computertoetsenbord testen vanuit het comfort van uw eigen browser. Eenvoudig, snel, efficiënt en gratis, KeyboardTester.com is de nummer 1 keuze voor toetsenbordgebruikers over de hele wereld. Gemaakt in de VS.

Heeft alle Apple functietoetsen, is klein en licht maar erg stevig. Opmerkelijke bouwkwaliteit, elegant maar duidelijk ontworpen om lang mee te gaan. Werkt ook goed met iPads en iPhones en Windows-computers. Als je geld wilt besparen, neem dan de vorige editie. Ik gebruik deze zelf, hij typt precies zoals de laatste generatie MacBook Pro's.

Voor zover ik weet, wordt de Fn-sleutel niet gedetecteerd door het besturingssysteem, maar worden uw andere sleutels op firmwareniveau gewijzigd. Dit betekent dat u de status van de Fn-sleutel niet kunt ophalen of controleren vanuit Ubuntu. Wat u in plaats daarvan kunt doen, is de sneltoets voor het verhogen/verlagen van het audiovolume wijzigen in een alternatieve toetsencombinatie in plaats van:

Functietoetsen: Het wordt ook wel F-toetsen genoemd, het toetsenbord bevat F1 tot ...

Elke toets op een computertoetsenbord is anders, afhankelijk van de afstand tot elkaar. Toetsenborden worden meestal gebruikt om tekst, cijfers en andere symbolen in een tekstverwerker, teksteditor of ander programma in te voeren. TTY-toetsenborden werden populair als de primaire invoermethode voor computers na de achteruitgang van ponskaarten en papieren tapes.

Details: Toetsenbordfunctietoetsen: Een functietoets is een toets op een computer of op het computertoetsenbord die kan worden geprogrammeerd om een ​​besturingssysteemprogramma bepaalde acties te laten uitvoeren. Functietoetsen bevinden zich bovenaan uw toetsenbord en zijn genummerd van F1 tot en met F12 en worden gewoonlijk F-toetsen of FN-toetsen genoemd.

Bedieningstoetsen verwijzen eenvoudigweg naar de sleutel die wordt gebruikt om rechtstreeks toegang te krijgen tot een taak op een computer zonder door de stappen van de gebruikersinterface te gaan. Het heeft een symbool in een Ctrl-toetsenbord dat wordt ingedrukt in de [aanwezigheid van een andere toets om een ​​taak uit te voeren, bijv. Ctrl + A wordt gebruikt om de volledige tekst met één positie te markeren.

Deze snelkoppelingen kunnen een eenvoudigere en snellere methode bieden om computerprogramma's te gebruiken. Deze opdrachten zijn meestal toegankelijk met de Alt-toets (op pc-computers), de Command-toets (op Apple-computers), Ctrl en Shift in combinatie met een enkele letter. Deze sneltoetsen zijn voor de volgende...

Ken de namen van toetsenbordsymbolen op het computertoetsenbord

Het computertoetsenbord is essentieel voor het invoeren van tekens, cijfers en speciale tekens in uw computer. We kennen allemaal de QWERTY-indeling van een modern computertoetsenbord. De naam QWERTY komt van de volgorde van de eerste zes toetsen op het toetsenbord op de rij letters linksboven op het toetsenbord. Deze lay-out is ontworpen en gemaakt in de vroege jaren 1870 door Christopher Latham Sholes, krantenredacteur, drukker en uitvinder van de eerste typemachine. In ons dagelijks leven hebben we verschillende symbolen en speciale tekens op ons computertoetsenbord gebruikt om verschillende taken uit te voeren.

Alt (alternatieve toets). een specifieke toets op een computertoetsenbord die, wanneer ingedrukt in combinatie met andere toetsen, een groter aantal tekens produceert. Ctrl (controletoets). een computersleutel die de betekenis van een andere sleutel verandert.

De Return-toets heeft dezelfde functie als de Enter-toets op een Windows-toetsenbord. De twee sleutels worden gebruikt voor het indienen van gegevens en het maken van nieuwe regels bij het invoeren van tekst. Belangrijk: de naam "retour" komt van een "carriage return", een oude typemachineterm. De wagen was een mechanisme dat door typemachines werd gebruikt om papier naar de volgende regel te verplaatsen.

U moet uw computer opnieuw opstarten (om het BIOS te openen) om dit te wijzigen. Als het eerste zwarte scherm verschijnt, drukt u op F2 (dit kan op uw laptop anders zijn). Als een bios-scherm (waar u misschien niet bekend mee bent) verschijnt, zoekt u naar Functietoetsgedrag, selecteert u eerst Multimediatoets of Functietoets eerst.

Soorten computertoetsenbord | Leer 17 verschillende toetsenbordtypen

De toetsen zijn verkleind en de ruimte tussen de toetsen is minder bij dit type toetsenbord. Deze zijn speciaal ontworpen voor laptops. De meeste toetsenborden hebben geen numeriek toetsenblok en sommige functies zijn ingebouwd in andere toetsen op het toetsenbord.

WDFS Keycap Set 37 Toetsen PBT Handig Hion Mechanisch Toetsenbord Verlicht Translucidus Gaming Switches Kleurrijk Computer Accessoire Vervangend Bureau (Blauw). 3,8 van de 5 sterren 5.

U kunt de standaardtoetstoewijzingen overschrijven met de volgende standaardfunctietabellen door Toetsenbordindeling te selecteren in het menu Ondersteuning. Wanneer het venster Toetsenbordindeling wordt geopend, selecteert u een van de volgende opties: 3270 voor een 3270-toetsenbordindeling.

Veel computertoetsenborden hebben "functietoetsen" die beginnen met de letter F. Ze bevinden zich meestal aan de bovenkant van een toetsenbord. Deze worden gebruikt om functies in verschillende programma's aan te roepen. F1 wordt bijvoorbeeld in veel Windows-programma's gebruikt om het menu "Help" te openen. Andere speciale sleutels.

[Tutorial] Hoe de functietoetsen van het standaardtoetsenbord uit te schakelen

Het zou op de meeste moederborden moeten werken als je zo'n toetsenbord met extra functietoetsen hebt. Volg de onderstaande stappen om aan de slag te gaan: Stap 1: Wanneer u uw computer opstart, drukt u op de benodigde toets op uw toetsenbord om het BIOS te openen. Meestal is dit de Delete- of Esc-toets.

Ik weet dat dit enige tijd geleden is aangevraagd, maar ik vond een volledige lijst met virtuele toetsenbordsleutelcodes rechtstreeks in MSDN, voor gebruik in C / C ++. Dit omvat ook muisgebeurtenissen. Merk op dat het verschilt van javascript-sleutelcodes (ik heb dit opgemerkt rond de VK_OEM-sectie).

Download handige computersnelkoppelingen in pdf-formaat om kostbare tijd op het werk te besparen. Hier vindt u alle soorten computersneltoetsen voor werk. Lijst met alle sneltoetsen op het computertoetsenbord: Tegenwoordig is één minuut voor iedereen belangrijk, dus iedereen gebruikt computers om snel werk te kunnen doen.

Speciale toetsen: Dit zijn toetsen die speciale functies uitvoeren. Ze omvatten: Tab, Ctrl, Caps Lock, Insert, Prt sc, alt gr, Shift, Home, Num lock, Esc en nog veel meer. De speciale toetsen verschillen afhankelijk van het betrokken type computer.

Computertoetsenbord | Sleutelschakelaars

Toetsenborden voor laptops en notebooks hebben over het algemeen een kortere reisafstand voor typen en minder toetsen. Ze hebben mogelijk geen numeriek toetsenblok en de functietoetsen kunnen op andere locaties worden geplaatst dan op een standaard toetsenbord van volledige grootte.

Functietoets F1 tot F12 gebruiken ll Functietoetsen toetsenbord ll Functietoets computer ll Hallo vrienden, Met behulp van deze video hebben we ...

Functietoetsen zijn het belangrijkste onderdeel van computertoetsenborden. het helpt om snel op uw computer te werken. U moet daarom de sneltoetsen voor de functietoetsen op uw computertoetsenbord kennen.

Sommige computertoetsenborden worden geleverd met een set speciale toetsen die worden gebruikt om snel toegang te krijgen tot populaire toepassingen. Hiermee kunt u een webbrowser of e-mailclient starten of de media besturen die op de computer worden afgespeeld. Een probleem dat zich kan voordoen, is dat sommige fabrikanten de sleutels toewijzen aan specifieke programma's, bijvoorbeeld Internet Explorer, ook al is de standaardwebbrowser

Functies van sneltoetsen op het toetsenbord

Daarnaast zit er een extra type toetsen in je toetsenbord net boven de alfatoetsen van F1 t/m F12. Deze toetsen worden functietoetsen genoemd. Functietoetsen hebben verschillende toepassingen die in de volgende sectie zullen worden besproken.

Toetsenborden van desktopcomputers bevatten alfabetische tekens en cijfers, typografische symbolen en leestekens, een of meer speciale tekens en andere, evenals een verscheidenheid aan functietoetsen. Het repertoire van gravures op de toetsen van een toetsenbord is in overeenstemming met nationale conventies en taalkundige behoeften.

Toetscodes worden niet beïnvloed door modificatietoetsen. Tekenwaarden (zie Bijlage A) kunnen worden gelezen vanuit de onkeypress-gebeurtenis, terwijl toetswaarden, inclusief navigatie- en functietoetsen, beschikbaar zijn vanaf de onkeydown- en onkeyup-gebeurtenissen. Tabel B-1 geeft een overzicht van alle toetsen op een typisch Amerikaans Engels toetsenbord en ...

Key-Test Online toetsenbordtest. Om het toetsenbord te testen, drukt u op de toetsen (voordat u overschakelt naar het Engelse toetsenbord).

Computertoetsenbord Functietoetsen Onderwijs

Details: Over computertoetsenbordtoetsen De computertoetsenbordtoetsen zijn allemaal afgeleid van de typemachine die u helpt bij het invoeren van teksten, cijfers en verschillende andere functietoetsen die kunnen worden gebruikt. Er zijn drie verschillende soorten pc-toetsenborden: het originele pc-toetsenbord met 84 toetsen, het AT-toetsenbord ook met 84 toetsen en het verbeterde toetsenbord met 101 toetsen.

1. Agar Computer en Laptop ko Op karte hij F1 Daba Denge Toh Computer ka Setup (CMOS) Open Ho Jayega, Jis Mai Computer en Laptop Setting Ko Dekha Ou Verander Kiya Ja Sakta Hai. 2. Agar Apne Windows Open Kar Liya Hai, Toh F1 Key Ko Dabane Door Windows Help en ondersteuning Dialoogvenster Open Honga, Jis Mai Kai Probleem Oplossing Btaye Gaye Hai.

Om erachter te komen of de gebruiker op een functietoets drukt (bijvoorbeeld "F1", "CAPS LOCK" of "Home"), gebruikt u de gebeurtenis onkeydown of onkeyup. Opmerking: in Firefox werkt de eigenschap keyCode niet op de onkeypress-gebeurtenis (zal alleen 0 retourneren). Gebruik voor een oplossing met meerdere browsers bijvoorbeeld de eigenschap who met keyCode

Toetsenbordfunctietoetsen Computertoetsen Sneltoetsen. Gezondheid. Details: Toetsenbordfunctietoetsen: Een functietoets is een toets op een computer of op het computertoetsenbord die kan worden geprogrammeerd om een ​​besturingssysteemprogramma bepaalde acties te laten uitvoeren. Functietoetsen bevinden zich bovenaan uw toetsenbord en zijn genummerd van F1 tot en met F12 en worden gewoonlijk F-toetsen of FN-toetsen genoemd.

Toetsenbord invoer

Elk invoerteken voor een toets (of meerdere toetsen) wordt gedefinieerd door zijn UTF8-code, wat een numerieke waarde is. Deze waarde kan voor elk teken worden opgehaald met de functie ord () , maar GameMaker Studio 2 heeft ook een reeks constanten voor de meest gebruikte speciale toetsenbordtoetsen en een speciale functie.

Een chip in de computer ontvangt de signaalbits en decodeert ze in de juiste sleutel. De computer beslist vervolgens wat er moet gebeuren op basis van de ingedrukte toets (bijvoorbeeld een teken op het scherm weergeven of een actie uitvoeren). Andere soorten toetsenborden werken op een vergelijkbare manier, de belangrijkste ...

Prijs: Metal Key Computer Keyboard Minimale bestelhoeveelheid: 1pc Metal Key Computer Keyboard Merknaam: China Metal Key Computer Keyboard Levertijd: Binnen 2-3 dagen na bevestiging van de betaling.

Показана 71 запись