Alles over computers en technologie

Toetslabels op het toetsenbord van de computer

Uitleg over de toetsenbordtoetsen van de computer

Vaak kunnen gebruikers in de war raken omdat deze toetsen misschien niet bekend zijn. De onderstaande tabel identificeert niet-alfanumerieke toetsen voor Amerikaanse toetsenborden, met een beschrijving of een link voor aanvullende informatie. Noteren.

Amazon's Choice voor toetsenbordlabels. Pianosleutelstickers, Eison kleurrijke pianotoetsenbordstickers voor 88/61/54/49/37 Complete stickers voor kinderen die piano leren, verwijderbaar, geen residu, veelkleurig, geweldig cadeau voor kinderen. 4,7 van de 5 sterren 1.419.

Details: 1-16 van meer dan 2.000 resultaten voor "computertoetsenbordlabels" Amazon's Choice voor computertoetsenbordlabels [2-pack] Universele Engelse toetsenbordstickers, vervangende Engelse toetsenbordstickers met zwarte achtergrond en witte letters, elke eenheid: 0,43 "x 0,51" - Afdrukbare matte sleutellabels.

Ik weet dat dit enige tijd geleden is aangevraagd, maar ik vond een volledige lijst met virtuele toetsenbordsleutelcodes rechtstreeks in MSDN, voor gebruik in C / C ++. Dit omvat ook muisgebeurtenissen. Merk op dat het verschilt van javascript-sleutelcodes (ik heb dit opgemerkt rond de VK_OEM-sectie).

Toetsenbordindeling en toetsdefinities. | avilchezj

Alt (alternatieve toets). een specifieke toets op een computertoetsenbord die, wanneer ingedrukt in combinatie met andere toetsen, een groter aantal tekens produceert. Ctrl (controletoets). een computersleutel die de betekenis van een andere sleutel verandert.

Om de kennis van de toegangssleuteltoewijzingen in uw programma tijdens het ontwikkelingsproces te verbeteren, kunt u deze op elk gewenst moment bekijken. Ga in het Configuratiescherm naar het Toegankelijkheidscentrum en klik op Het toetsenbord gebruiksvriendelijker maken; schakel vervolgens het selectievakje Sneltoetsen en toegangstoetsen onderstrepen in.

Een toetsenbordindeling is een specifieke mechanische, visuele of functionele rangschikking van toetsen, bijschriften of toetsbetekenissen (respectievelijk) op een computer, typemachine of ander typografisch toetsenbord.

Toetsenbordfunctietoetsen: Een functietoets is een toets op een computer of op het computertoetsenbord die kan worden geprogrammeerd om een ​​besturingssysteemprogramma bepaalde acties te laten uitvoeren. Functietoetsen bevinden zich bovenaan uw toetsenbord en zijn genummerd van F1 tot en met F12 en worden gewoonlijk F-toetsen of FN-toetsen genoemd.

Computertoetsenbord | Over toetsenbordtoetsen, typen en sneltoetsen

Het computertoetsenbord kan via een kabel of draadloze verbinding op een computer worden aangesloten. Elk toetsenbord heeft een vergelijkbare lay-out in het Engels, QWERTY genaamd, en alle toetsen zijn afgeleid van typemachinetoetsen.

Engelse (VS) labels zijn een zeer voordelige optie om een ​​Engels (VS) tweetalig toetsenbord te maken. Tonglabels gebruiken een eenvoudig te installeren peel-and-stick-methode. Ze zullen de originele toets op het toetsenbord niet beschadigen. De letters zijn gedrukt op de onderkant van Engelse (VS) labels, zodat de letters niet verslijten.

Begin met het bestuderen van The Keyboard: The Keys. Leer woordenschat, termen en meer met flashcards, games en andere studiehulpmiddelen.

Hieronder vindt u de volledige lijst met numerieke toetsenbordcodes voor Windows ALT-toetsenbord voor computer-, toetsenbord- en gebruikersinterfacesymbolen, de bijbehorende numerieke tekenreferenties van de HTML-entiteit en, indien beschikbaar, hun overeenkomstige HTML-entiteit met de naam tekenreferenties. Als ALT-codes nieuw voor u zijn en u gedetailleerde instructies nodig heeft over het gebruik ervan, lees dan Hoe u ALT-codes gebruikt om speciale tekens in te voeren.

Werkblad voor het labelen van toetsenbordtoetsen

Het werkblad voor toetsenbordlabels is ideaal voor scholen of plaatsen zonder toegang tot een computer, maar toch in de hoop kinderen vaardigheden bij te brengen die ze mogelijk buiten het klaslokaal kunnen gebruiken. Deze lesmethode wordt vaak "unplugged" of "offline" onderwijs genoemd. Misschien vind je het leuk om het te gebruiken...

Windows 2000: ofwel de rechtshoekige toets of de backslash-toets op het RT-toetsenbord met 10 toetsen.

Sommige toetsen op het toetsenbord hebben specifieke functies die u misschien niet kent. Tab - wissel tussen items of ga 5 tekens vooruit (afhankelijk van de taak). Shift - wanneer de Shift-toets samen met een lettertoets wordt ingedrukt, wordt een hoofdletterversie van die letter geproduceerd. Voor andere niet-alfabetische sleutels produceert deze actie het teken dat boven het hoofdteken van de sleutel staat. Alt Gr - gebruikt op internationale toetsenborden om toegang te krijgen tot speciale tekens op toetsen met meer dan twee tekens op de toets.

Meerdere controllers: Als de computer meer dan één controller heeft en u er één wilt gebruiken naast de eerste, vermeldt u het controllernummer (max. 16) voor de opdrachtnaam. 2joy1 is bijvoorbeeld de eerste knop van de tweede joystick. Opmerking: als u problemen ondervindt om een ​​script uw ​​joystick te laten herkennen, heeft iemand gemeld dat u een ander joysticknummer dan 1 moet opgeven, hoewel er maar één joystick aanwezig was.

Bijlage B. Keypad Key Code Waarden

Toetscodes worden niet beïnvloed door modificatietoetsen. Tekenwaarden (zie Bijlage A) kunnen worden gelezen vanuit de onkeypress-gebeurtenis, terwijl toetswaarden, inclusief navigatie- en functietoetsen, beschikbaar zijn vanaf de onkeydown- en onkeyup-gebeurtenissen. Tabel B-1 geeft een overzicht van alle toetsen op een typisch Amerikaans Engels toetsenbord en ...

Een CSS-suite van computertoetsenbordtoetsen. Draag bij aan de ontwikkeling van alanclarke / keyboard-keys door een account aan te maken op GitHub.

Engelse toetsenbordsticker 2PCS waterdichte vervangende laptop toetsenbordstickers witte letters met niet-transparante zwarte achtergrond. DAWAF-CONCEPTEN.

Sla het toetsenbordlabel op om e-mailmeldingen en updates in je eBay-feed te ontvangen.

Computertoetsenbord Toetsnaam Woordenschat Oefening ... | Engelse blair

Functietoets: (naam) De “functietoets” is de toets met “Fn” erop geschreven. Het is alleen te vinden op computers met een klein toetsenbord (zoals laptops of notebooks). Het wordt gebruikt voor sneltoetsen (een snellere manier om acties uit te voeren) om voornamelijk scherm- en audioniveaus (bijv. helderheid, volume enz.) te wijzigen.

Download dit gratis pictogram op het toetsenbord en ontdek meer dan 16 miljoen professionele grafische bronnen op Freepik.

Wij produceren aangepaste toetsenbordlabels, gepersonaliseerde toetsenbordstickers en aangepaste toetsenbordoverlays, dit zijn kosteneffectieve en efficiënte oplossingen die problemen met de computerwerking en gegevensinvoer oplossen. Wij kunnen u helpen bij het ontwikkelen van op maat gemaakte etiketteringsoplossingen die u helpen uw werk beter en sneller te doen.

Sneltoetsen activeren bepaalde functies, of ze nu systeembreed zijn of specifiek voor een toepassing. Sneltoetsen zijn meestal combinaties van ten minste één modificatietoets (Windows, Ctrl, Alt, Shift) en een andere toets. Voorbeeld van een systeembrede sneltoets: Ctrl + Alt + Del opent Windows Taakbeheer.

Comfortabel labeltoetsenbord voor naadloos ... - Alibaba.com

De opvallende. De toetsenbordfuncties met labeltoetsen zijn draadloos, multifunctioneel, plug-and-play, spatwaterdicht, polssteun, tweehandig, internettoetsen, numeriek toetsenbord, verstelbare kantelfunctie en achtergrondverlichting. De interfacetypes zijn USB C, Bluetooth, PS/2 en RF. Het aantal toetsen varieert van 80 tot 114 toetsen.

Toetsenbordpinnen: oude gehackte toetsenbordtoetsen + punaises = geweldige toetsenbordpinnen! In slechts een paar minuten heb ik een aantal toetsen op oude toetsenborden aangepast, vastzittende punaises erin, en presto, ik heb toetsenbordpinnen gemaakt.

Aangezien vastzittende toetsen meestal het gevolg zijn van gemorste vloeistof of overmatige stofophoping, zou het reinigen van uw toetsenbord dit probleem moeten oplossen. [1] X Expert Bron Mobile Kangaroo Computer- en telefoonreparatiespecialisten Interview met een expert. 11 september 2019. Als de toetsen op uw toetsenbord mechanisch werken maar bepaalde toetsaanslagen niet op uw computer registreren, kunt u het probleem meestal oplossen door het toetsenbord of de stuurprogramma's bij te werken of opnieuw te installeren.

De naamgeving van de toetscodes volgt deze regels: De Amerikaanse toetsenbordindeling wordt gebruikt. Er worden afdrukbare namen van alfanumerieke tekens gebruikt (bijv. "A", "R", "3", enz.)). Merk op dat sommige namen niet overeenkomen met de Unicode-standaard (meestal voor de beknoptheid). Sleutels die geen duidelijke Amerikaanse toewijzing hebben, worden "WORLD_x" genoemd.

Toetsenbordindelingseditor

Keyboard-layout-editor.com is een webtoepassing waarmee u de toetsenbordindelingen kunt bewerken, d.w.z. de positie en het uiterlijk van elke fysieke toets. Begin met het verkennen van de presets en samples in de menubalk om je een idee te geven van de mogelijkheden. Zodra je klaar bent om je eigen te ontwerpen

"De snelle bruine vos springt over de luie hond" is een Engels pangram (een uitdrukking die alle letters van het alfabet bevat). Het is gebruikt om typemachines en computertoetsenborden te testen, en in andere toepassingen waarbij alle letters van het Engelse alfabet betrokken zijn. Vanwege zijn beknoptheid en consistentie is het algemeen bekend geworden ...

Computer vector afbeelding Vectorafbeelding voor openbaar gebruik - Vector van computer toetsen op het toetsenbord.

Hoe het toetsenbord van de laptop te controleren, hoe de toetsen te controleren, wat te doen als het toetsenbord water heeft? Met de online toetsenbordcontrole kunt u duidelijk controleren of het toetsenbord van uw computer of sommige toetsen correct of helemaal niet werken. Dankzij de keytest.ru-website kunt u onmiddellijk doorgaan met de test, er zijn geen softwaredownloads vereist.

Toetsenbord met 4 toetsen - computer en desktop - aliexpress

U kunt gemakkelijk 4 toetsenbordelementen zoals Matrix Matrix-toetsenbord, Touchpad-toetsenbordbehuizing, mechanisch toetsenbord en Bluetooth-toetsenbord vinden op AliExpress. Terwijl u winkelt voor een toetsenbord met 4 toetsen, kunt u andere aanvullende categorieën bekijken, zoals onderdelen en accessoires voor elektrische instrumenten, speelgoedmuziekinstrumenten, toetsenbord- en muiscombo's en geïntegreerde schakelingen, zodat u alles wat u nodig hebt in één keer kunt kopen. Vind meer aanbiedingen voor sport en entertainment, computers en desktops en muziekinstrumenten online en winkel veilig bij AliExpress. Raadpleeg de recensie van elke verkoper van 4 ...

Gebruik uw computertoetsenbord of een MIDI/USB-toetsenbordcontroller om het Mixcraft-uitvoeringspaneel te bespelen.

Elk invoerteken voor een toets (of meerdere toetsen) wordt gedefinieerd door zijn UTF8-code, wat een numerieke waarde is. Deze waarde kan voor elk teken worden opgehaald met de functie ord () , maar GameMaker Studio 2 heeft ook een reeks constanten voor de meest gebruikte speciale toetsenbordtoetsen en een speciale functie. Meestal gebruik je een combinatie van ord () met keyboard_check * () functies, zoiets als dit

Key-Test Online toetsenbordtest. Om het toetsenbord te testen, drukt u op de toetsen (voordat u overschakelt naar het Engelse toetsenbord).

Toetsenbordmodule: bedien uw toetsenbord in Python - Python-code

Leer hoe u de toetsenbordmodule in Python gebruikt om volledige controle over uw toetsenbord te krijgen, zoals het vastleggen van wereldwijde gebeurtenissen, het opnemen van sneltoetsen, het simuleren van toetsaanslagen en -releases, en meer.

Laatste toets ingedrukt geen. Werkende toetsen worden groen weergegeven. Grijze toetsen kunnen niet worden getest. Druk meerdere toetsen tegelijk in om te testen op ghosting. Schakel over naar Numeriek toetsenbord verbergen. Klik op de knop hierboven om de speciale toetsen te wisselen. Numerieke toetsenbordnummers worden tijdens de test op de normale balk weergegeven.

Koop het beste en nieuwste toetsenbord met 1 toets op banggood.com, geef het kwaliteitstoetsenbord met 1 toets te koop met gratis verzending naar de hele wereld.

Keyboard Tester is de enige op naam gebaseerde oplossing die kan worden vertrouwd om te controleren of de meest problematische Shift-toets, Tab-toets, Alt-toets, Enter-toets, backspace of spatiebalk niet werken. Het proces is niet alleen eenvoudig en gratis, maar het kost vooral veel minder tijd, zonder dat u meerdere pagina's hoeft te doorlopen voordat u uw laptop of mechanische toetsenbord echt laat testen ...

WASD V3 Aangepast mechanisch toetsenbord 87 toetsen - WASD-toetsenborden

We denken dat het toetsenbordontwerp voor zich spreekt, dus het is niet nodig om storende logo's en branding aan de behuizing toe te voegen.

Good luck! Als uw toetsen niet meer reageren of plakkerig zijn, kan dit vaak te wijten zijn aan stofophoping in uw toetsenbord. Stap 1. Probeer uw toetsenbord om te draaien en zachtjes op de achterkant te tikken om stof van de toetsen te verwijderen. Stap 2. Als dat niet lijkt te werken, probeer dan een persluchtfilter te gebruiken dat is ontworpen voor elektronica en toetsenborden en dat u in elke kantoorwinkel of online kunt kopen.

Met onze op maat gemaakte, met de hand gecodeerde testsoftware kunt u elke toets op uw computertoetsenbord testen vanuit het comfort van uw eigen browser. Eenvoudig, snel, efficiënt en gratis, KeyboardTester.com is de nummer 1 keuze voor toetsenbordgebruikers over de hele wereld. Gemaakt in de VS.

Sleutelverwijdering / vergrendeling alleen beschikbaar op Windows. # 22. Om te voorkomen dat je op X vertrouwt, leest het Linux-gedeelte onbewerkte apparaatbestanden (/dev/input/input *) maar daarvoor is root nodig. Andere toepassingen, zoals sommige games, kunnen hooks registreren die alle belangrijke gebeurtenissen opslokken. In dit geval kan het bediendeel de gebeurtenissen niet rapporteren.

TOETSENBORD - kennistoets

Rymek verbeterde versie elegant grijs mechanisch toetsenbord. $ 164,00 $ 234,00 (29% KORTING). Voeg toe aan winkelkar. verkopen. Klassiek Rymek mechanisch toetsenbord.

Toetsenbordtesthulpprogramma opgezet. KeyboardTest wordt sinds 2003 gebruikt voor het testen en verifiëren van defecte toetsenborden door pc-enthousiastelingen en productielijnomgevingen (batchmodus). Hoewel desktoptoetsenborden snel en goedkoop kunnen worden vervangen, is dit niet het geval. in de computer zelf.

Toetsenborden van desktopcomputers, zoals traditionele Amerikaanse toetsenborden met 101 toetsen of Windows-toetsenborden met 104 toetsen, bevatten alfabetische tekens, leestekens, cijfers en verschillende functietoetsen. De meest populaire toetsenborden met 102/104 toetsen internationaal hebben een kleinere linker shift-toets en een ...

Foto "Computer toetsenbord toetslabels" kan worden gebruikt voor persoonlijke en commerciële doeleinden in overeenstemming met de voorwaarden van de aangeschafte Rechtenvrije licentie. De afbeelding kan worden gedownload in hoge resolutie tot 4724x3414.

Identificatiehandleiding toetsenbordindeling laptop | Snelkoppelingen blog

Toetsenbordindelingen voor laptops over de hele wereld. Lay-out in Amerikaans Engels. Gebruikt in de Verenigde Staten, Canada, Australië, Puerto Rico, Guam, Filippijnen, Maleisië, Singapore, India, Hong Kong, Nieuw-Zeeland en vele andere landen. Heeft een horizontale en rechthoekige invoersleutel. Met deze indeling kunt u een laptop/desktop toetsenbord aanschaffen.

De Return-toets heeft dezelfde functie als de Enter-toets op een Windows-toetsenbord. De twee sleutels worden gebruikt voor het indienen van gegevens en het maken van nieuwe regels bij het invoeren van tekst. Belangrijk: de naam "retour" komt van een "carriage return", een oude typemachineterm.

Met KeyTweak kunt u elke toets op uw toetsenbord opnieuw toewijzen aan een andere toets, of zelfs toetsen helemaal uitschakelen. Het doet dit door gebruik te maken van de ingebouwde mogelijkheid van Windows om sleutels opnieuw toe te wijzen, maar zonder de noodzaak om het register handmatig te bewerken. KeyTweak bevat ook een "Leermodus", waarmee u toetsen aan andere toetsen kunt toewijzen door simpelweg op de gewenste toetsen te drukken wanneer daarom wordt gevraagd. Bedrijfsbeschrijving: KeyTweak is een eenvoudig hulpprogramma waarmee gebruikers hun toetsenbordinvoersignalen opnieuw kunnen definiëren. De functionaliteit wordt mogelijk gemaakt door een registerwaarde die voor het eerst is gedocumenteerd in Windows 2000, maar ook aanwezig is in Windows NT 4.0 ...

Test elke toets op uw toetsenbord rechtstreeks in de browser. U hoeft geen programma's of plug-ins te downloaden of te installeren om deze tool te gebruiken. Wat als de toetsenbordtest is mislukt? Volg de volgende stappen en los problemen met het toetsenbord op. 1.Controleer de toetsenbordaansluiting. Zorg ervoor dat de kabel die wordt aangesloten...

Wat is een toetsenbord? (Definitie van computertoetsenbord)

Toetsen zoals deze hebben twee functies waarbij de hoogste actie wordt geactiveerd met de Shift-toets. Ctrl-C is een sneltoets die u waarschijnlijk kent. Het wordt gebruikt om iets naar het klembord te kopiëren, zodat u de combinatie Ctrl-V kunt gebruiken om het te plakken. Een ander voorbeeld van een modificatietoetscombinatie is Ctrl-Alt-Del die kan worden gebruikt om te sluiten ...

Elke keer dat een toets wordt ingedrukt, wordt verschillende statusinformatie bijgewerkt in het venster en op de toetsenbordafbeelding. Mogelijke toepassingen van de software zijn het testen van defecte toetsenborden, het batchgewijs testen van het toetsenbord in een productielijnomgeving, typehulp om uw typen te oefenen en het onderzoeken van interne toetscodes.

THUMBNAILS PAGINA: WPCipart computer / toetsenbord sleutelsectie, kwaliteit publieke domein afbeeldingen en illustraties.

Het programma stelt de gebruiker ook in staat om toetsenbordvergrendeling op computers in te schakelen zonder hardwareknoppen: ingebouwde apparaten, Apple-toetsenborden en laptops, enz. U kunt de Keyboard LEDs-software geheel gratis downloaden en gebruiken, zowel voor persoonlijk als zakelijk gebruik.

HVK Handleiding | Computertoetsenbord | Toetsenbord sneltoets

Met het schermtoetsenbord kunt u tekst invoeren met een touchscreen, muis of ander aanwijsapparaat. In tegenstelling tot een fysiek toetsenbord, verandert het schermtoetsenbord de labels op de toetsen op basis van de huidige invoerlay-out (taal), zodat u kunt typen zonder een gelokaliseerd toetsenbord.

Als u veel tijd besteedt aan het beantwoorden van e-mails of het maken van aantekeningen op uw laptop en vindt u uw hardwaretoetsenbord onhandig of te klein, dan is een zacht schermtoetsenbord wellicht de upgrade waarnaar u op zoek was. Dit handige toetsenbord heeft toetsen die groot genoeg zijn om met je vingertoppen te typen.

De Delete-toets verwijdert het teken voor de cursorpositie, waarbij alle volgende tekens een "terug"-positie worden verplaatst naar de vrijgekomen positie. Op veel laptoptoetsenborden heeft de toets met het label Delete (soms staan ​​Delete en Backspace op dezelfde toets gedrukt) hetzelfde doel als een Backspace-toets.

Op toetsen op het toetsenbord (knoppen) zijn meestal tekens gegraveerd of gedrukt, [2] en elke toetsaanslag komt meestal overeen met een enkel geschreven symbool. Voor het produceren van sommige symbolen kan het echter nodig zijn om meerdere toetsen tegelijk of achter elkaar ingedrukt te houden. [3] Terwijl de meeste toetsenbordtoetsen letters, cijfers of tekens (tekens) produceren, kunnen andere toetsen of gelijktijdige toetsaanslagen acties produceren of computercommando's uitvoeren. Bij normaal gebruik wordt het toetsenbord gebruikt als tekstinvoerinterface om tekst en cijfers in een tekstverwerker, teksteditor of ander programma in te voeren.

Laptop toetsenbord toetsenbord etiketten close-up - Illustratie ...

Illustratie over een close-up van een laptoptoetsenbord met witte toetslabels, geïsoleerd op een zwarte achtergrond.

26 alfabetische toetsen zijn aanwezig op een toetsenbord van A tot Z. Deze toetsen zijn niet in alfabetische volgorde aanwezig. Deze toetsen worden gebruikt om woorden, zinnen of alinea's te typen.

Basisindeling van het computertoetsenbord. In het bovenstaande diagram ziet u een typisch Windows QWERTY-toetsenbord. De meeste computers hebben dus een toetsenbord dat qua stijl lijkt op het bovenstaande. Om te controleren of je toetsenbord een QWERTY-toetsenbord is, kijk je naar de eerste zes toetsen linksboven.

Een toets ingedrukt op een computertoetsenbord. In de informatica is een toetsenbord een toetsenbord in typemachine-stijl, dat een opstelling van knoppen of toetsen gebruikt om als mechanische hendels of elektronische schakelaars te fungeren. Na de achteruitgang van ponskaarten en papieren tapes, werd interactie via toetsenborden van het teleprinter-type het primaire invoerapparaat voor computers. Ondanks de ontwikkeling van alternatieve invoerapparaten, zoals de muis, touchscreen, pennen, tekenherkenning en spraakherkenning, blijft het toetsenbord het meest gebruikte en veelzijdige apparaat dat wordt gebruikt voor directe invoer (menselijke) ...

Sneltoetsen voor ALT-sleutelcodes en hoe u symbolen kunt maken met het toetsenbord

Hun kennis van alle IT-gerelateerde zaken is uitstekend, dus u kunt een goed advies verwachten. Door uw computer met hardware- of softwaregerelateerde problemen over te dragen, kunt u er zeker van zijn dat het wordt opgelost ... Dus Essential IT Solutions, mijn ervaring met u krijgt 5 sterren en een duim omhoog ... heel erg bedankt ... je hebt een levenslange klant.

Een sneltoets is gewoon een combinatie van toetsen die, wanneer ze samen worden getypt, een taak uitvoeren waarvoor normaal gesproken een computermuis nodig is. Sneltoetsen zijn heel eenvoudig te configureren. Eenmaal geïnstalleerd, kan het gebruik van sneltoetsen om routinetaken uit te voeren tijd besparen.

Een gids voor het maken van symbolen met behulp van Alt-codes op een laptoptoetsenbord. Het artikel laat zien waar de numerieke toetsen op laptops zich bevinden en beschrijft hoe u Alt-codes typt met behulp van deze. Nadat u dit hebt gelezen, weet u hoe u Alt-sleutelcodes op een laptop kunt gebruiken.

is dat de sleutel (de muziek) een hiërarchische schaal van muzieknoten is waarop een compositie is gebaseerd, terwijl het toetsenbord (de muziek) een apparaat is met de toetsen van een muzikaal toetsenbord, dat wordt gebruikt om elektronische productieapparaten te besturen van geluiden die kunnen worden geïntegreerd of gescheiden van het toetsenbord.

Toetsenbordindeling - Wikipedia | WordDisk | Shift toets

(Apple-toetsenborden hebben verschillend gelabelde maar gelijkwaardige toetsen, zie hieronder). Gewoonlijk wordt een modificatietoets ingedrukt gehouden terwijl een andere toets wordt ingedrukt. Om dit te vergemakkelijken, worden modificatietoetsen meestal in paren geleverd, een functioneel identieke toets voor elke hand, dus als u een modificatietoets met de ene hand vasthoudt, blijft de andere ...

Deze toetsenbordtoetsen op de computer worden vaak gebruikt door softwareontwikkelaars om een ​​specifiek type commando te activeren. Druk bijvoorbeeld in Microsoft-producten op de F1-toets om het Helpcentrum weer te geven. De cursor- en schermbesturingstoetsen worden gebruikt om te bepalen wat u op het huidige scherm of document ziet of doet.

JavaScript kan worden gebruikt om toetsaanslagen of combinaties te detecteren om sneltoetsfunctionaliteit te activeren. Net als bij toegangssleutels, kunnen deze ook potentiële conflicten opleveren, zijn ze mogelijk niet gemakkelijk te identificeren en kunnen ze leiden tot onjuiste activering. Ondanks deze beperkingen kunnen deze snelkoppelingen vooral handig zijn in webtoepassingen.

Показана 71 запись