Alles over computers en technologie

Het dodental in Puerto Rico op basis van een computermodel

Dodental orkaan Maria in Puerto Rico stijgt naar 64, als ... - ABC News

"Deze sterfgevallen, die nu zijn gecertificeerd als indirecte sterfgevallen die verband houden met orkaan Maria, zijn het resultaat van onderzoeken naar gevallen die aan ons zijn voorgelegd", zei DPS-secretaris Hector M. Pesquera in een verklaring. Het officiële dodental blijft streng onder de loep genomen door critici ...

De orkaan van categorie 4 was de ergste natuurramp ooit in de Verenigde Staten en de op twee na duurste storm ooit, met een geschatte schade van $ 90 miljard. Zelfs voordat regeringsfunctionarissen het dodental van orkaan Maria op 64 blokkeerden, gaven schattingen op basis van statistieken van een aantal verschillende bronnen aan dat het werkelijke totaal de 1.000 zou kunnen overschrijden.

Het echte dodental van orkaan Maria in Puerto Rico blijft ongrijpbaar nu de eerste verjaardag van de storm nadert. De regering van het eiland heeft het officiële dodental dinsdag verhoogd tot 2.975, nadat ze maandenlang had volgehouden dat 64 mensen waren omgekomen door de storm.

Trump verwierp donderdag de officiële orkaantol in Puerto Rico en tweette zonder bewijs dat "3.000 mensen niet dood zijn". “Toen ik het eiland verliet, NADAT de storm toesloeg, doodden ze 6 tot 18 mensen. In de loop van de tijd is het niet veel toegenomen. Toen, lang later, begonnen ze zeer grote aantallen te rapporteren, zoals 3000: "Trump tweette een jaar nadat het eiland was verwoest.

Dodental orkaan Maria en Puerto Rico zullen alleen maar toenemen

In de tweede fase overlijden mensen doordat stroomuitval thuisventilatoren en nierdialysecentra heeft uitgeschakeld. De toegang tot levensreddende geneesmiddelen op recept kan ernstig worden beperkt als toeleveringsketens worden stilgelegd, waardoor mensen met aandoeningen zoals hartaandoeningen, diabetes en astma ernstig risico lopen.

Met behulp van een ultramodern wiskundig model vergeleek het team het totale aantal sterfgevallen tijdens deze periode met het verwachte aantal op basis van historische modellen, evenals leeftijd, geslacht, sociaaleconomische status, economie en migratie van het eiland. Dit onderzoek, in opdracht van de regering van Puerto Rico, is onafhankelijk en zonder enige vorm van inmenging uitgevoerd.

Het dodental was een poging om de huidige orkaan te gebruiken om Trump in verlegenheid te brengen en hem af te schilderen als incompetent. Zoals ik mijn zwager vertelde, was het eiland wekenlang krap voor verslaggevers. Ga twee of drie maanden na de landing het dodental bekijken en stuur die rapporten naar hen terug.

Het was een absolute ramp met een dodental van waarschijnlijk meer dan 100.000. Het laat zien dat de Amerikaanse regering in staat is veel sneller middelen in te zetten dan in Puerto Rico. Het blijft terugkomen omdat sommige mensen erop staan ​​te ontkennen dat de capaciteit bestaat als excuus voor de vanzelfsprekendheid van de administratie ...

Tolwegen in Puerto Rico

Hoe tol overal in Puerto Rico berekenen? Wilt u weten hoeveel de tol en benzine kosten? Gebruik de TollGuru tolcalculator. Vind uw goedkoopste route en bespaar geld! De enige app die tol- en benzinekosten berekent voor alle voertuigen: auto's, vrachtwagens, aanhangers, bussen, campers en motorfietsen.

Onderzoekers van de George Washington University steunen hun studie waaruit bleek dat het dodental na orkaan Maria in Puerto Rico 2.975 was, aanzienlijk hoger dan verwacht. De verklaring van donderdag is een reactie op de tweet van de Amerikaanse president Donald Trump waarin de conclusie van het onderzoek wordt verworpen.

Trump verdubbelt de beweringen dat het dodental in Puerto Rico werd verzonnen door Democraten door een clip van Fox' anker te delen waarin stond dat het cijfer "opgeblazen" was - opnieuw zonder enig bewijs om het te staven. Trump houdt vol dat het dodental van 3.000 in Puerto Rico te hoog is. Hij retweette een deel van Lou Dobbs van Fox News en verdedigde donderdag zijn punt. Dobbs zegt dat de beweringen van de president correct zijn en zegt dat het aantal van 3.000 afkomstig is van een studie van de George Washington University die "buitensporige sterfgevallen" op het eiland schatte.

Bijna alle studies en rapporten over de orkaan schatten een tol die aanzienlijk hoger is dan de eerste officiële schattingen die de president noemde. Het aantal van bijna 3.000 kwam vorige maand vrij na een onafhankelijk onderzoek van de George Washington University (GWU) in juli, in opdracht van de gouverneur van Puerto Rico.

Puerto Rico gaat dodental orkaan Maria herzien... | Breitbart

De schatting werd berekend door een statistisch model te maken dat een schatting maakte van het aantal doden dat tijdens de periode van zes maanden zou zijn gevallen als de orkaan nooit had plaatsgevonden. De onderzoekers namen vervolgens het werkelijke aantal gemelde sterfgevallen, trokken de schatting af van het aantal verwachte sterfgevallen en kwamen tot een schatting van het aantal sterfgevallen door de orkaan.

Op 28 augustus 2017 verspreidde puin een gemeenschap verwoest door de orkaan Maria in Toa Alta, Puerto Rico. De Senaat gaat verder met een orkaanhulpplan van $ 36,5 miljard dat Puerto Rico een broodnodige geldinjectie zou geven, maar verwerpt de eisen van machtige congresdelegaties uit Texas en Florida voor extra fondsen voor de wederopbouw na de orkanen Harvey en Irma.

De studie concludeerde dat het aanvankelijke dodental van 64 alleen degenen omvatte die rechtstreeks door de orkanen Maria en Irma werden gedood - hetzij door verdrinking, rondvliegend puin of instortende gebouwen. George Washington University telde ook degenen die stierven in de zes maanden na de storm als gevolg van slechte gezondheidszorg en gebrek aan elektriciteit en schoon water.

Dus uiteindelijk geloofde niemand ter plaatse het officiële dodental van 64 van de regering, of de belachelijke bewering van Trump dat het herstel 'perfect verliep'. De Harvard-studie, een analyse van een huishoudenquête die een derde van de 4.645 sterfgevallen toeschreef aan vertraagde of onderbroken gezondheidszorg, is eigenlijk de derde die ...

Berichten over een duizelingwekkend dodental in Puerto Rico roepen op tot...

Het Atlantisch orkaanseizoen 2018 begon officieel afgelopen vrijdag, 1 juni. Grote delen van Puerto Ricanen, van wie velen zijn gevestigd in gemeenschappen met lage inkomens, hebben nog steeds geen goed sanitair en velen hebben nog steeds blauwe dekzeilen voor hun daken. In de continentale Verenigde Staten is het nieuws over het dodental grotendeels verduisterd ...

De Puerto Ricaanse regering heeft het dodental van orkaan Maria dinsdag officieel verhoogd tot 2.975. Dit is maar liefst 4.500% meer dan de eerdere schatting van 64. Dit is nog steeds aanzienlijk minder dan de 63.000 Amerikanen die volgens Donald Trump door illegale immigranten zijn vermoord sinds 9/11, zoals

Isabel Rivera Torres en haar man Juan Cardona Lopez zitten onder een door Casa Pueblo geleverde lamp op zonne-energie in hun huis in Adjuntas, Puerto Rico op 17 maart 2018. Het paar speelde dominostenen om de tijd na zonsondergang te doden tijdens de maanden dat ze zonder elektriciteit leefden ... Casa Pueblo is een gemeenschapsorganisatie die empowerment bevordert door ecologische middelen.

Orkaan Maria raasde eind september door Puerto Rico, waardoor het gebied met grote schade werd achtergelaten en op een gegeven moment alle stroom werd uitgeschakeld. Het eiland kampte maandenlang met stroomstoringen en schaarse middelen. De regering-Trump is bekritiseerd omdat ze traag reageerde op de natuurramp, die tienduizenden mensen in opvangcentra voor daklozen dreef en...

Donald Trump heeft het mis over het dodental van orkaan Maria in Puerto Rico

Het dodental van de regering van Puerto Rico steeg na de storm van 16 naar 64 in de maanden na de storm. De regering huurde vervolgens de George Washington University in om een ​​schatting te onderzoeken en enkele maanden later produceerde ze een rapport met een schatting van 2.975 doden.

Orkaan Maria raasde op 20 september over Puerto Rico. Het dodental stond vanaf het begin bekend als te laag omdat de communicatie op de eilanden tijdens de storm wegviel. De autoriteiten konden aanvankelijk het dodental in moeilijk bereikbare gebieden niet bevestigen. Zelfs nadat die gebieden weer met elkaar konden communiceren, waren er twijfels over de juistheid van het dodental. Orkaan Katrina wordt vaak gebruikt als maatstaf voor het vergelijken van rampen. Het waren beide grote, krachtige orkanen die grote overstromingen en schade aanrichtten.

President Donald Trump blijft het dodental in Puerto Rico na orkaan Maria betwisten.

Het sterftecijfer bleef hoog tot eind december 2017 en een derde van de sterfgevallen werd toegeschreven aan vertraagde of onderbroken gezondheidszorg. Migratie in verband met orkanen is aanzienlijk geweest. CONCLUSIES Dit huishoudenonderzoek suggereert dat het aantal extra sterfgevallen als gevolg van orkaan Maria in Puerto Rico meer dan 70 keer de officiële schatting is.

Donald Trump betwist de resultaten van orkaan Maria in Puerto Rico...

De gouverneur van Puerto Rico verhoogde het officiële Amerikaanse dodental van orkaan Maria van 64 tot 2.975 nadat uit een onafhankelijk onderzoek bleek dat het aantal mensen dat als gevolg daarvan omkwam, ernstig ondergewaardeerd was. De tweets maakten Carmen Yulin Cruz, de burgemeester van San Juan, woedend, die zowel de president als de reactie van zijn regering op de storm scherp bekritiseerde.

Puerto Rico kan met drie tot vijf spelers worden gespeeld, hoewel er ook een officiële variant voor twee spelers bestaat. Er is een officiële uitbreiding die nieuwe gebouwen toevoegt die kunnen worden verwisseld of gebruikt met die in het originele spel. In februari 2004 bracht Andreas Seyfarth een apart kaartspel uit genaamd San Juan, gebaseerd op Puerto Rico en uitgegeven door dezelfde bedrijven.

Puerto Rico geeft toe dat orkaan Maria meer dan 1.400 mensen heeft gedood; het officiële dodental is vastgesteld op 64. Orkaan Maria, samen met orkaan Irma twee weken later, sloten de elektriciteit en het water op het eiland af en veroorzaakte wijdverbreide overstromingen die verhinderden dat veel zieken en ouderen medische hulp zochten.

Het wordt berekend als het gemiddelde aantal kinderen dat een gemiddelde vrouw zal krijgen tijdens haar reproductieve periode (15-49 jaar) op basis van de huidige vruchtbaarheidscijfers van elke leeftijdsgroep in het land, en ervan uitgaande dat deze niet onderhevig is aan sterfte.

Trump beweert dat de Democraten de tol van de orkaan in Puerto Rico hebben opgevoerd om pijn te...

Het oorspronkelijke dodental was 64, maar het eiland liet zijn eigen onderzoek uitvoeren waaruit bleek dat bijna 3.000 mensen stierven tijdens de orkaan en de nasleep ervan.

President Donald Trump heeft zijn handen afgewassen van alle verantwoordelijkheid voor de bijna 3.000 doden veroorzaakt door orkaan Maria in Puerto Rico afgelopen herfst, en beschuldigde de Democraten er zelfs van de cijfers te manipuleren om het er slecht uit te laten zien. In twee tweets vanmorgen, toen orkaan Florence naar de oostkust raasde, betwistte Trump niet alleen het herziene dodental van 2.975, bevestigd door

We hebben veel levens gered als je kijkt naar de uh, elke dode is een doorn in het oog, maar als je kijkt naar een echte ramp als Katrina en kijkt naar de honderden en honderden mensen die zijn omgekomen en kijkt naar wat er is gebeurd. met echt een storm die helemaal over de macht was, heeft niemand ooit iets gezien.

Puerto Rico heeft onlangs zijn officiële orkaantol verhoogd van 64 naar 2.975, een aantal gebaseerd op een onderzoek van de George Washington University. De tweets van Trump kwamen dagen nadat hij de reactie van zijn regering op de orkanen in Puerto Rico 'een ongelooflijk en niet-erkend succes' noemde.

Aantal Olympische medailles | Olympische Spelen van Tokio 2020 (23 juli - 8 augustus 2021)

63. Puerto Rico.

Als de nieuwe cijfers kloppen, is orkaan Maria de dodelijkste storm die Puerto Rico heeft getroffen sinds orkaan San Ciriaco van 1899. Het begon als een tropische storm voor de westkust van Afrika en neemt toe naarmate we de Caraïben naderen. Het landde op 20 september in Puerto Rico en trof het eiland ...

Puerto Rico verhoogde zijn officiële sterftecijfer in juli tot 1.427 nadat een studie van de Harvard University in mei had uitgewezen dat ten minste 4.645 mensen waren overleden. De regering schatte het dodental vorige maand op bijna 3.000 volgens een analyse van de George Washington University en de University of Puerto Rico.

FLORIDO: Viera zei dat er hier in Puerto Rico een zeer sterke cultuur is van rouwen over de lichamen van de doden, om daar als overlevende familie troost in te vinden. Maar hier hadden veel families minder geluk omdat ze hun familieleden snel moesten begraven of cremeren.

Trump ontkent dodental in Puerto Rico nu Florence nadert

Puerto Rico heeft onlangs het officiële dodental van Maria verhoogd van 64 naar 2.975 nadat de George Washington University opdracht had gegeven om de nasleep van de storm te bestuderen. Het hogere aantal werd ontwikkeld na een meermaandelijkse studie waarin rekening werd gehouden met Maria's impact op het eiland na de storm. Grote delen van het eiland waren verstoken van basisvoorzieningen zoals water en elektriciteit, hoofdwegen waren geblokkeerd en gebieden kwamen onder water te staan ​​als gevolg van Maria. Het eiland is nog steeds aan het herstellen. Trump's ontslag van de officiële figuur komt als inwoners van de Amerikaanse oostkust zich schrap zetten voor orkaan Florence.

In de tweede fase overlijden mensen doordat stroomuitval thuisventilatoren en nierdialysecentra heeft uitgeschakeld. De toegang tot levensreddende geneesmiddelen op recept kan ernstig worden beperkt als toeleveringsketens worden stilgelegd, waardoor mensen met aandoeningen zoals hartaandoeningen, diabetes en astma ernstig risico lopen.

Een woordvoerder van de Puerto Ricaanse Federal Affairs Administration vertelde The Times dat hoewel het aantal in de regering een "realistische schatting" was, zijn bureau wachtte op de resultaten van het onderzoek van George Washington voordat het een aantal officiële doden aankondigde. De meeste doden door orkaan...

Rossello zei dat hij de analyse van de doden overliet aan experts en hun schatting als het officiële dodental accepteerde. "Ik hoop dat dit proces correct is uitgevoerd", zei hij. Hij zei ook dat hij wachtte tot Trump zou reageren op een petitie om Puerto Rico te helpen zijn noodhuisvestingswerk te voltooien ...

FEMA-beheerder Long verdedigt Trump over dodental Puerto Rico ...

FEMA-beheerder Long verdedigt Trump in het dodentalonderzoek in Puerto Rico. Trendy verhaal gevonden. op www.nbcnews.com. "Ik weet niet waarom de onderzoeken zijn gedaan", vertelde Brock Long aan "Meet the Press".

Begin december zeiden we dat in die eerste veertig dagen het dodental ongeveer 1.000 meer was dan in 2016, en dit was gebaseerd op officiële sterftecijfers, die alleen betrekking hadden op de maand oktober en de eerste tien dagen na de orkaan in September. ... Dit rapport bevestigt dus in feite wat we al in september, oktober meldden ...

De gouverneur van Puerto Rico verlaagde vorige maand het officiële Amerikaanse dodental van orkaan Maria van 64 naar 2.975 nadat een onafhankelijk onderzoek had uitgewezen dat het aantal mensen dat stierf als gevolg van verstikking ernstig was onderschat. De schatting van bijna 3.000 doden in de zes maanden nadat Maria het eiland in september 2017 had verwoest en het hele elektriciteitsnet buiten gebruik had gesteld, werd gemaakt door onderzoekers van de Milken Institute School of Public Health in de George Washington University. De studie zegt dat de eerste schattingen zo laag waren omdat artsen op het eiland niet...

Wie had gedacht dat iemand, zelfs op Fox News, zelfs op de Lou Dobbs-show, de tweets van Trump die de tol van orkaan Maria in Puerto Rico ontkennen, zou kunnen nemen en het erger zou maken? Ed Rollins deed het. Dacht hij dat niemand buiten de Fox News-bubbel hem zou pakken?

Het dodental in Puerto Rico: de echte studie

Hoewel dit nog een schatting is, is er veel zorg besteed aan het komen tot een rationeel en redelijk cijfer voor het dodental. Kortom, dit is een zo nauwkeurig mogelijke telling van de algehele impact van de mortaliteit door orkaan Maria op de bevolking van Puerto Rico. Het is ook een voorbeeld van wetenschap aan het werk.

van Puerto Rico 130 Puerto Rico Dead Wake die stierf in Puerto Rico Dood van Puerto Rico Orkaan voor Puerto Rico Water op het asfalt San Juan Puerto Rico Orkaan Adam Dood in Puerto Rico Puerto Rico nu na orkaan Puerto Rico Kaart met tolwegen Puerto Rico stijgt Puerto Rico Death Clock Puerto Rico Death Gangsta Ponce Puerto Rico Foto's Ca.

De officiële tol in Puerto Rico van orkaan Maria, de krachtigste storm die het Caribische eiland in bijna een eeuw heeft getroffen, is dinsdag gedaald van 64 naar bijna 3.000, blijkt uit een onderzoek in opdracht van de gouverneur van Amerikaans grondgebied. Uit het rapport bleek dat ongeveer 2.975 doden direct of indirect aan Maria konden worden toegeschreven vanaf het moment dat hij toesloeg in september 2017 tot half februari van dit jaar. Het cijfer is afgeleid van vergelijkingen tussen verwachte sterfte onder normale omstandigheden en gedocumenteerde sterfgevallen na de storm.

De doden liggen in mortuaria van ziekenhuizen, die vol zijn en op afgelegen plaatsen die de regering nog moet bezoeken, en in veel gevallen zijn hun families niet op de hoogte van de sterfgevallen. Het demografische register certificeert sterfgevallen, zodat lichamen kunnen worden verwijderd door uitvaartcentra, waarvan vele ook niet functioneren wegens gebrek aan ...

Het ware dodental van COVID-19: schatting van de wereldwijde oversterfte

Sterfgevallen als gevolg van COVID-19 zijn een belangrijke indicator voor het volgen van de voortgang van de pandemie. Veel landen beschikken echter nog steeds niet over functionerende systemen voor de burgerlijke stand en vitale statistieken die nauwkeurige, volledige en actuele gegevens over geboorten, sterfgevallen en doodsoorzaken kunnen verstrekken.

Показано 49 записей