Alles over computers en technologie

Het ios 9-opstartlogo aanpassen

Gerelateerde onderwerpen

Apple's Respring Boot Logo TOP 10 voor iOS 9/8 - Deel 01 - YouTube

Hoewel er geen ingebouwde manier is om deze saaie animatie te veranderen, kun je deze animatie op het opstartscherm aanpassen als je een gejailbreakte iPhone hebt, en het proces is vrij eenvoudig.

CoolStar heeft een Animate-patch voor iOS 7 naar zijn repository gestuurd, die compatibel is met arm64, maar de Animate-voorkeurenbundel is dat niet. Dit betekent dat u uw opstartlogo niet kunt instellen zoals u dat normaal zou doen op een pre-A7-apparaat.

Het is een behoorlijk coole tweak die het respring- en opstartlogo op hun respectievelijke iOS-apparaten wil veranderen. InvertRespring is gratis beschikbaar in Cydia via BigBoss Repo en is compatibel met iOS 9 of hoger. Na het installeren van deze tweak is er geen optie om te configureren.

Hoogstwaarschijnlijk wordt het probleem met de opstartlus van uw Apple-logo opgelost in zo niet, ga dan verder naar de volgende pagina. Methode # 2. Oude iOS-gebruikers weten dat de meeste problemen gejailbreakte en originele iOS-apparaten eenvoudig kunnen worden opgelost door een harde reset uit te voeren. Een herstart forceren doe je door de start- en rustknop zichtbaar te houden om de appel te zien.

4 manieren om Pangu iOS 9.1 Apple Logo Jailbreak Boot Loop-probleem op te lossen

Het eerste dat u moet proberen als u een probleem met de opstartlus heeft, is door uw iPhone, iPad opnieuw op te starten. Om uw apparaat opnieuw op te starten, houdt u de aan/uit-knop ingedrukt en wacht u een paar seconden totdat uw apparaat wordt uitgeschakeld. Schakel het na een paar seconden weer in om te zien of dat uw probleem oplost. Lijst met iOS 9.1-compatibele jailbreak-instellingen.

Apple's Respring Boot Logo TOP 10 voor iOS 9/8 - Deel 01 Je opstartlogo op je apparaat kunnen veranderen is altijd al ...

20 Wijzig Apple Boot-logo's gesorteerd op populariteit en relevantie. Vind op LogoLynx.com duizenden logo's gesorteerd in duizenden categorieën.

Wanneer iDevice-gebruikers problemen ondervinden met iOS-software of ontgrendeling, is het niet ongebruikelijk dat hun leven uiteenvalt. Het is mijn passie om antwoorden te geven op uw problemen. Ik help iPhone-, iPad- en iPod Touch-gebruikers door oplossingen aan te bevelen voor veelvoorkomende iOS-bugs en tools die uw ervaring verbeteren.

Hoe u het opstartlogo van Iphone Ios 9 kunt wijzigen

Hoe het opstartlogo op iPhone, iPad, iPod Touch iOS 11 - 11.1.2 (geen JB) te veranderen Hier leest u hoe u het opstartlogo kunt wijzigen in een ...

Systeemvereisten voor de module: - Gejailbreakte iPhone / iPad / iPod Touch. - Filza / iMazing of een andere bestandsbeheerder voor iOS. - Cydia Substrat, Substitute of libhooker, afhankelijk van je jailbreak. - PreferenceLoader (van Cydia of Sileo).

Ik heb zojuist een logo-tweak gemaakt met iOSOpenDev zonder iets te wijzigen. Ik krijg deze fout elke keer als ik probeer te compileren: het doel specificeert het producttype 'com.apple.product-type.library.dynamic', maar er is geen dergelijk producttype voor het platform -form 'iphoneos'.

Momenteel ondersteunt iBundle de nieuwste versies van iOS, waaronder iOS 15, iOS 14.7.1, iOS 14.7 en tot iOS 14. iBundles is een service en biedt 18 services, waaronder niet-Jailbreak-thema's, Tweaks, iOS Standaardinstellingen Apps wijzigen, Dream Store-thema's, mysterieuze behangcollecties en nog veel meer.

Opstartanimatie (Android) en opstartlogo (iOS) | Zelfstudie | Trik-tips

Wijzig de naam van het bootlogo voor mannen en vrouwen en voor het andere Cydia seperti Marvel Boot Logo, Apple Jobs BootLogo, Steve Jobs BootLogo in Memoriam dan lain-lain. Kelebihan menggunakan Tweak Animeren adalah anda bisa mengunduh berapapun banyak

Vandaag is een nieuwe jailbreak-tweak genaamd OkSiri uitgebracht die dezelfde functionaliteit op iOS-apparaten mogelijk maakt. Het werkt precies zoals je in de video hierboven ziet, hoewel er een paar kleine ergernissen zijn. Lees verder voor een volledig overzicht van de voor- en nadelen van deze wijziging.

Hoe het opstartlogo op iPhone, iPad, iPod Touch iOS 11 - 11.1.2 (geen JB) te veranderen Hier leest u hoe u het opstartlogo kunt wijzigen in een ...

Voor deze stap moet u het opstartlogo vinden dat u gaat gebruiken om uw iDevice te laden. Als je je Google-fu-vaardigheden hebt verbeterd, zou het geen probleem moeten zijn om aangepaste logo's op internet te vinden. Maar je kunt natuurlijk ook je eigen logo maken met tools als Photoshop.

IOS 9 tweaks artikelen geschreven door IOS JAILBREAKSPOT Blog

BeschrijvingCompatibel met iOS 8 en iOS 9 (getest op iPhone 5/6 onder iOS 9 en op iPhone 6 onder iOS 8). Ik heb nog niet getest op iPad, dus ik weet niet zeker of het daar werkte. Breng me alsjeblieft terug, dank je. SpringFade is mijn nieuwe tweak die je een aantal mooie fade-animaties geeft voor het SpringBoard!

Het Ios 8-opstartlogo wijzigen voor Ios-apparaten die Cydia kan ontgrendelen. Hoe aangepaste opstartlogo's op iOS 6 te installeren met Redsn0w Hoe Checkra1n Ios 13 Valuewalk Jailbreak Boot Loop-probleem op te lossen. 10 Beste Cydia-instellingen die compatibel zijn met Ios 10 2 Jailbreak Mobile.

Welkom bij de sectie Gewijzigde iOS-apps. Download en installeer hier enkele van je favoriete gratis ++ Tweaked-apps!

Deze tweak voegt desgewenst lente- en herstartopties toe aan het power-menu en het controlecentrum. Het is een handige toevoeging aan de iOS-gebruikersinterface, omdat je je iPhone vaak opnieuw moet opstarten nadat je nieuwe instellingen hebt geïnstalleerd of de afstemmingsinstellingen hebt gewijzigd. Als je graag met de jailbreak-opties speelt, zal deze je veel tijd besparen.

Bagasdi: Boot Logo Tweak Ios 13

Top 10 Apple S Respring Boot Logo voor Ios 9 8 Part 01. Trick Transparantie van CC-modules voor Ios 13 Jailbreak.

Hoe het opstartlogo op iPhone, iPad, iPod Touch iOS 11 - 11.1.2 (geen JB) te veranderen Hier leest u hoe u het opstartlogo kunt wijzigen in een ...

Tutu App Store zit in een Chinese iOS-winkel. Het eerst alleen in de Chinese taal gepubliceerd, maar toen ze te veel reacties werden uit andere landen die de Chinese taal niet begrijpen. Vervolgens hebben ze een Engelse versie van deze app geüpdatet die gebruikers van andere talen kunnen gebruiken.

De enige optie om te verbergen dat je een gejailbreakt apparaat hebt van de geïnstalleerde iOS-apps, is door instellingen te downloaden van de Cydia-repository's, zodat je de jailbreak-detectie kunt omzeilen. Deze oplossing werkt niet altijd met alle apps, maar het is altijd de moeite waard om een ​​van de gratis aanpassingen uit onze onderstaande lijst te proberen.

4 beste Cydia-instellingen om je iPhone-apps te vergrendelen - 3uTools

Het bevat functionaliteit die vergelijkbaar is met de twee pakketten die ik eerder noemde. Maar het heeft het voordeel dat het de nieuwste gejailbreakte firmware ondersteunt, namelijk iOS 10.2. Als je Yalu102 zojuist hebt gebruikt om je iPhone te jailbreaken, dan zal deze aanpassing eraan werken. Bovendien biedt iProtect essentiële vergrendelingsfuncties zoals het beveiligen van uw apps, contacten, foto's, mappen, enz.

Apple's Respring Boot Logo TOP 10 voor iOS 9/8 - Deel 01 Je opstartlogo op je apparaat kunnen veranderen is altijd al ...

De eenvoudigste manier om terug te keren naar het originele opstartlogo na het uitvoeren van een jailbreak met greenpois0n, is door het Apple ModMyi-opstartlogo uit de repository te installeren om te installeren. Ga na de installatie naar de menu-instellingen die u selecteert om het opstartlogo te vinden.

VPN Maakt automatisch verbinding zonder toestemming van de gebruiker. Minstens één keer per dag, op een willekeurig tijdstip van de dag, maakt de VPN automatisch en zonder melding dat dit is gebeurd. Linksboven verschijnt ineens het kleine VPN-logo. Aangezien een VPN al het verkeer door het netwerk van Cisco leidt, is dit een ...

Ios-opstartlogo

Prijs 5 godina. Tweak: A Boot Logo Pack Repo: MacCiti Prijs: Gratis Thema: 8eauty (ModMyi Repo) Al het andere dat in de video wordt getoond, ...

Bajinder Budhwar heeft gepost: "Als je iDevice iOS 6 niet start, betekent dit dat het vastzit aan het opstartlogo, herstart het terwijl je de volume-omhoogtoets ingedrukt houdt. Hiermee worden alle extensies uitgeschakeld en kun je naar cydia gaan om het probleem op te lossen. Onthoud dat dus je hoeft niet zo te herstellen ".

DFU staat voor Device Firmware Upgrade maar moet niet worden verward met Recovery Mode, omdat het functioneel anders is. DFU wordt meestal gebruikt als laatste redmiddel wanneer er iets misgaat met je iPhone of iPad, maar sommige tools gebruiken het ook als onderdeel van het jailbreakproces van je apparaat.

Apple's Respring Boot Logo TOP 10 voor ios 9/10 / 10.1.1 / 10.2 - Deel 01 Je opstartlogo op je apparaat kunnen wijzigen heeft ...

DRINGEND * ios 10.2 jailbreak, opstarten / geblokkeerd Apple-logo afwijzen handleiding ...

Ik heb een iPhone 6 met iOS 10.2 die voor school is gejailbreakt en omdat ik het meest depressief ben, ben ik begonnen met het downloaden van instellingen die ZIJN ondersteund maar nooit Safe Substrate hebben geïnstalleerd, ik heb hem gejailbreakt via de Yale-methode. Ik heb handmatig beveiligd opstarten geprobeerd, maar het werkt niet, ben ik iets aan het doen, de methode die ik gebruikte was om het opnieuw opstarten van het scherm te stoppen, het weer aan te zetten en vervolgens de knop VOLUME OMHOOG ingedrukt te houden. Het is echter raar omdat het niet lijkt te herstarten, het blijft gewoon voor altijd op het Apple-logo hangen totdat je op home en power drukt, het reageert gewoon niet op de aan / uit-knop HAAAAALP SOOMEONE [doublepost = 1485889177] ...

Schrijf nu wat je wilt en sla het op. De volgende keer dat u AnyNote opent, ziet u uw notitie op het scherm. AnyNote is gratis beschikbaar in de BigBoss-repository en ondersteunt iOS 6, 7, 8 en 9. Je kunt ons volgen op Facebook, Twitter en Google+, zorg ervoor dat je een reactie achterlaat op het bericht en deel ...

Herstel 150+ iOS / iPadOS / tvOS systeemproblemen zoals vastgelopen Apple-logo, scherm gaat niet aan, herstelmodus

Hoe het opstartlogo op iPhone, iPad, iPod Touch iOS 11 - 11.1.2 (geen JB) te veranderen Hier leest u hoe u het opstartlogo kunt wijzigen in een ...

Hoe installeer ik Respring Ios 13 logo's 12 Checkra1N Jailbreak ...

Top 50 gratis iOS 13 jailbreak-verbeteringen. UltimateiDeviceVids. Moet een geweldig Respring Ios 11 12 12 1 2 Unc0Ver Jailbreak-logopakket hebben. KerelECH.

Tweak: A Boot Logo Pack Repo: MacCiti Prijs: Gratis Thema: 8eauty (ModMyi Repo) Al het andere dat in de video wordt getoond, ben je & nbsp; ... Vor 6 jaar oud. Hoe het opstartlogo op iPhone iOS 11 te veranderen. Hoe het opstartlogo op iPhone, iPad, iPod Touch te wijzigen iOS 11 - 11.1.2 (geen JB) Hier leest u hoe u het opstartlogo kunt wijzigen in een & nbsp

Plaats gewoon de logo.bin in de hoofdmap van dat zipbestand en plaats het op je SD-kaart en start op in herstel en gebruik cwm om het te installeren! *

Installeer de ios 13/12 respring tweak-logo's van de checkra1n jailbreak. Verander het ios 13 respring-logo met de ios Cydia tweak respring ...

Geanimeerd opstartlogo installeren op iOS 8

Om een ​​logo op het laadscherm te installeren wanneer u de iPhone of iPad inschakelt of herstart, volgt u deze stappen: 1. Ga naar Cydia en zoek de gratis Animate iOS 8 tweak, installeer deze en maak een respring-apparaat; 2. Start Cydia opnieuw, ga naar Bronnen -> Alle bronnen -> Add-ons (BootLogo) en selecteer het logo (u hoeft zich alleen op de titel te concentreren)

Het goede nieuws is dat het Cydia-substraat is geüpgraded en het slechte nieuws is dat onze favoriete Tweaks in deze versie niet beschikbaar zijn voor ons mobiele apparaat. Softwareontwikkelaars werken aan hun apps en Tweaks voor iOS. Sommige ontwikkelaars hebben een lijst met compatibele tweaks voor Cydia iOS 9 gemaakt. Enkele van de gemarkeerde tweaks zijn als volgt:

Beste iOS 13 - 13.5 Cydia Jailbreak Tweaks A Boot Logo Pack - Pas je Boot Logo aan - Beste jailbreak-tweaks voor iPhone en iPod Aangepaste RESPRING-LOGOS INSTALLEREN iOS 13 Unc0ver / Checkra1n Jailbreak (2020) * NIEUW * GRATIS RESPRING-ANIMATIE voor iOS 13 ( CheckRa1n) WidgetSmith gebruiken om aangepaste iOS 14-widgets te krijgen [GEEN JAILBREAK] TOP Best.

De omvang van de inventaris van TweakBox op iOS is onvoorstelbaar. Het heeft tonnen gehackte, gewijzigde en geknepen apps onder de motorkap. En doordat er elke dag nieuwe apps en games worden toegevoegd, groeit de voorraad voortdurend.

Een nieuwe instelling voor je gejailbreakte iPhone in iOS 9 / iOS 10

Deze trek ondersteunt in de tussentijd iOS 9 en iOS 10, dus als je een volledig zwart toetsenbord wilt hebben, stelden de ontwikkelaars gebruikers voor om naar "Instellingen" - "Algemeen" - "Toegankelijkheid" - "Contrast verhogen" te gaan en vervolgens te starten "Verminder transparantie". Nu is je toetsenbord helemaal zwart in plaats van de doorschijnende interface

HandyKey is een jailbreak-tweak die het formaat van je toetsenbord aanpast en waarmee je gemakkelijker met één hand kunt typen op een groter iPhone-scherm. Houd bij het gebruik van HandyKey rekening met het volgende: Toetsenborden werken niet met sommige apps waarvoor root-toestemming nodig is.

mijn iphone 4 gaat echt heel langzaam en ik weet niet wat ik moet doen, help me alsjeblieft.

Hoe het opstartlogo op iPhone, iPad, iPod Touch iOS 11 - 11.1.2 (geen JB) te veranderen Hier leest u hoe u het opstartlogo kunt wijzigen in een ...

Показано 48 записей