Alles over computers en technologie

Maak mijn snelkoppeling op het bureaublad van mijn Windows 10 computer

Maak deze pc-snelkoppeling in Windows 10 | Tutorials

Computertype: pc / desktopsysteem Fabrikant / modelnummer: aangepast besturingssysteem: Windows 11 Pro 64bit voor werkstations Processor: Intel i7-8700K 5 GHz Moederbord: ASUS ROG Maximus XI Formula Z390 Geheugen: 16 GB (8 GB x 2) G. SKILL TridentZ DDR4 3200 MHz Grafische kaart: ASUS ROG-STRIX-GTX1080TI-O11G-GAMING Geluidskaart: Geïntegreerd.

Stap 1 Ga naar uw bureaublad en maak het snelkoppelingspictogram voor mijn computer. Klik met de rechtermuisknop op het lege gedeelte van uw bureaublad zoals weergegeven in de afbeelding hierboven. Ga naar Nieuw in het vervolgkeuzemenu> Klik op Snelkoppeling. In het nieuwe venster moet je commando's schrijven. Er zijn drie verschillende commando's, maar ze werken allemaal hetzelfde.

Hier zijn enkele manieren om een ​​snelkoppeling op het bureaublad te maken in Windows 10. Voor dit voorbeeld zal ik een snelkoppeling naar de Foto's-app maken: Voor het toevoegen van een snelkoppeling is een eenvoudige slepen-en-neerzetten-actie vereist. Klik met de linkermuisknop op de miniatuur of het pictogram en sleep en laat los op het bureaublad. Voor pictogrammen zoals Deze pc, Netwerk, Configuratiescherm.

Leer hoe u een snelkoppeling of pictogrammen maakt op het bureaublad van Microsoft Windows 10. U kunt een snelkoppeling maken voor een Office-programma of -bestand op het bureaublad.

Een snelkoppeling op het bureaublad maken in Windows 10

Klik anders met de rechtermuisknop op het bureaublad en selecteer Nieuw> Snelkoppeling. Voer het pad van het uitvoerbare bestand van het programma in. Klik op Volgende en geef het een naam. Klik op Voltooien en er wordt een snelkoppeling op het bureaublad gemaakt. Wijzig het pictogram nu als je wilt. De gemakkelijkste manier om een ​​snelkoppeling op het bureaublad voor uw favoriete programma te maken, is door met de rechtermuisknop op het .exe-bestand te klikken en Verzenden naar> Bureaublad (snelkoppeling maken) te selecteren.

Windows 10 is op verschillende manieren verbeterd ten opzichte van zijn voorgangers, maar het heeft een aantal dingen veranderd waaraan sommige gebruikers misschien gewend zijn geraakt. Als jij een van die mensen bent die het pictogram Deze computer op het bureaublad mist, hebben we een manier om die oude betrouwbare knop terug te brengen. Deze truc maakt het niet alleen gemakkelijker om het schijfniveau van je pc te zien, je kunt er ook andere pictogrammen mee terughalen.

Omzeil autoplay wanneer een extern opslagapparaat is aangesloten. Houd de SHIFT-toets ingedrukt terwijl u een opslagapparaat plaatst. Desktop, Mijn computer en Verkenner. Voor de geselecteerde items kunt u de volgende sneltoetsen gebruiken: Functie. Bevelen.

Net als Windows 7 ondersteunt Windows 10 ook het slepen en neerzetten van programmasnelkoppelingen van het menu Start naar het bureaublad om snelkoppelingen op het bureaublad te maken. Dezelfde methode kan ook worden gebruikt om applicatiesnelkoppelingen op het bureaublad te maken. Stap 1: Minimaliseer actieve programma's en zorg ervoor dat u het bureaublad kunt zien.

Op 2 eenvoudige manieren een snelkoppeling maken op Windows 10

Met snelkoppelingen in Windows 10 kunt u rechtstreeks van een gedeelte van uw computer, zoals uw bureaublad, springen naar wat u moet openen. Wanneer u een programma installeert, geeft het u meestal de mogelijkheid om precies voor dat doel een snelkoppeling op uw bureaublad en het menu Start te maken.

Computers. Oplossingen op maat.

Snelkoppelingen op uw bureaublad zijn een handige manier om uw computer te gebruiken. In dit artikel leer je...

Als u een snelkoppeling op het bureaublad maakt voor afsluiten of opnieuw opstarten, kunt u uw computer snel afsluiten of opnieuw opstarten door eenvoudig op het snelkoppelingspictogram te dubbelklikken. Het zou tijd besparen en problemen voorkomen. Hier laten we u zien hoe u snelkoppelingen voor afsluiten en opnieuw starten in Windows 10 kunt maken.

hoe maak ik mijn pc-snelkoppeling in Windows 10 desktop Voorbeeldcode

hoe ik mijn computersnelkoppeling op het Windows 10-bureaublad kan maken.

Hoewel u instellingen aan het menu Start kunt vastzetten, heeft u geen rechtstreekse toegang tot specifieke instellingen vanaf het bureaublad. Maar als u de URI van elke pagina met instellingen kent, kunt u eenvoudig snelkoppelingen op het bureaublad maken om toegang te krijgen tot uw voorkeursinstellingen. Hieronder is een lijst samengesteld door WinAero met de meeste parameter-URI's

Hoe kunt u de instellingen van de computernaam openen (zie onderstaande afbeelding) op een Windows 10-computer? Ter info, het maken van een snelkoppeling is een uiterst nuttige methode. Over hoe u dit moet doen, vindt u het antwoord door het volgende te lezen.

In dit artikel zullen we zien hoe je een snelkoppeling maakt om verbinding te maken met een pc met het Remote Desktop-protocol in Windows 10. Hierdoor kun je sneller verbinding maken met de doelcomputer via het Remote Desktop-protocol. Voordat we verder gaan, volgen hier enkele details over hoe RDP werkt.

(Afbeelding-1) Maak een snelkoppeling op het bureaublad in Windows 10!

Wat zijn alle snelkoppelingen of runtime-programma's in Windows 10 en Windows 11? Hoe voeg ik een snelkoppeling toe aan het bureaublad van Windows 10 en Windows 11?

De snelkoppeling verschijnt op uw bureaublad. Websites: Ziet u in Internet Explorer het kleine pictogram voor het websiteadres in de adresbalk van Internet Explorer? Sleep dit kleine pictogram naar uw bureaublad voor snelle toegang later. (Op het moment van schrijven kunt u met de Microsoft Edge-browser geen desktops maken

De artikelen zijn voornamelijk gericht op schijf- en partitiebeheer, pc-gegevensherstel, videoconversie, evenals pc-back-up en -herstel, waardoor gebruikers enkele fouten en problemen kunnen oplossen tijdens het gebruik van hun apparaten. In haar vrije tijd houdt ze van winkelen, spelletjes spelen en een paar artikelen lezen.

Bureaubladpictogrammen of snelkoppelingen zijn een van de meest efficiënte manieren om naar uw favoriete plaatsen op uw computer of apparaat met Windows 10 te gaan. Ze kunnen u tijd besparen die u anders zou hebben besteed aan het "doorzoeken" van uw bestanden en records. Naast de gebruikelijke snelkoppelingen die u kunt maken om toegang te krijgen tot toepassingen, bestanden ...

Zoek mijn computer in Windows 10 en geef deze weer op het bureaublad

Op deze manier kunt u eenvoudig toegang krijgen tot deze pc zoals hierboven weergegeven en alle opgenomen inhoud in slechts twee eenvoudige stappen beheren. Optie 3: Maak er een pictogram van op het bureaublad. U ziet de instellingen van het bureaubladpictogram in het instellingenvenster onder het tabblad Thema's.

WindowsClassroom is een tutorialblog voor oplossingen met betrekking tot het Windows-besturingssysteem. Hier vindt u de oplossingen voor Windows 10, 8, 7 en andere internet-, browser-, enz.-problemen.

Het schermtoetsenbord is een geweldige functie van Windows 10. Gemakkelijk toegankelijke meertalige toegang biedt gebruikers een buitengewone ervaring. We hebben echter al de eenvoudigste manier besproken om een ​​snelkoppeling op het bureaublad naar het schermtoetsenbord op uw Windows 10-computer te maken.

Windows 10-snelkoppelingen op het bureaublad Windows-A opent Action Center. Windows-B markeert het systeemvak. Windows-C start Cortana in luistermodus, zodat Cortana spraakinvoer onmiddellijk accepteert.

Een snelkoppeling op het bureaublad maken voor elke Windows 10 Store-app

Hoewel u elke app uit de Windows 10-winkel kunt openen door ernaar te zoeken in het menu Start, kunt u het openen van de app ook gemakkelijker maken door een snelkoppeling op het bureaublad te maken. Dit is vooral handig als u uw bureaublad wilt ordenen met veelgebruikte programma's.

Op dezelfde manier kunt u ook snelkoppelingen maken naar veelbezochte websites of uw online programma

Bevat een reeks unieke menu-opties, zoals de mogelijkheid om toetsenbord-/muisinvoer te blokkeren, Windows Verkenner opnieuw te starten, uw IP-adres en de eerder genoemde lege prullenbak snelkoppeling te kopiëren, evenals de meest verwachte voor Uitvoeren, regedit, Services, Msconfig, enz. die zijn onderverdeeld in drie nieuwe submenu's wanneer u met de rechtermuisknop op het Windows 10-bureaublad klikt.

Snelkoppelingen zijn een geweldige manier om snel toegang te krijgen tot programma's, bestanden, mappen en zelfs webpagina's. Ze kunnen eenvoudig op uw bureaublad of in bepaalde mappen of mappen worden geplaatst. Er zijn een paar methoden die worden gebruikt om deze resultaten te bereiken. Kies uit de onderstaande lijst om door te gaan.

Hoe repareer je niet-reagerende snelkoppelingen op het bureaublad in Windows 10?

Snelkoppelingen op de desktop [1] zijn een handig hulpmiddel dat veel mensen gebruiken. Daarom is het een uiterst ongelukkige situatie wanneer men een dergelijke functie niet langer kan gebruiken. Maakt u zich echter geen zorgen, want onze beveiligingsexperts hebben een aantal oplossingsopties voorbereid die mogelijk werken en u helpen niet-reagerende snelkoppelingen op het bureaublad te herstellen. Snelkoppelingen op het bureaublad die niet werken of niet reageren, kunnen het gevolg zijn van meerdere problemen. De meest voorkomende oorzaak komt voor bij gebruikers die net een upgrade hebben uitgevoerd van de vorige versie van Windows naar Windows 10. Zoals beloofd door Microsoft, moeten gebruikers hun computers kunnen gaan gebruiken waar ...

1 Link.IconLocation = "Shell32.dll, 15" Link.Description = "Snelkoppeling naar mijn computer" Link.WorkingDirectory = Desktop Link.Save. Sla het bestand op met de extensie .vbs.

Maak het snelkoppelingspictogram "Deze computer" en het snelkoppelingspictogram "Mijn documenten" in Windows 10. | Hindi zal ik in deze video laten zien ...

Een geldige snelkoppeling zorgt voor snellere toegang tot bestanden, terwijl een kapot Windows-besturingssysteem allemaal kapotte snelkoppelingen kan veroorzaken.

Sneltoetsen op het bureaublad werken niet. | Windows 10-forums

Hallo Dennis en welkom op het forum. Kun je even de tijd nemen om een ​​andere gebruiker aan te maken als lid van de lokale beheerdersgroep (geen standaardgebruiker) en dan .... Log uit als jij en log in als een nieuwe gebruiker zoals je zojuist hebt aangemaakt en bepaal of het probleem is globaal of uniek voor uw huidige gebruikersprofiel.

Een snelkoppeling op het bureaublad is ook handig voor beginnende computergebruikers die misschien vergeten hoe ze een bepaald bestand of bepaalde map op hun computer kunnen vinden.

Of u nu een oude Windows 10-gebruiker bent of onlangs een upgrade hebt uitgevoerd nadat de ondersteuning voor Windows 7 vorig jaar eindigde, meerdere desktops zijn een zeer handige functie. (En gelukkig zal de volgende versie van Windows 11 nog eenvoudigere manieren bevatten om meerdere virtuele desktops te configureren en te schakelen, naast andere nieuwe

U kunt snelkoppelingen naar websites op het bureaublad van uw computer maken met de meeste grote browsers. Met deze snelkoppelingen kunt u snel specifieke websites laden. Open uw webbrowser.

Windows 10 :: Maak een computersnelkoppeling op het bureaublad

Hoe maak ik een snelkoppeling voor Deze computer (Deze pc) op het bureaublad in Windows 10? Er zijn eigenlijk 2 soorten snelkoppelingen voor Deze computer: 1. Als ik zojuist de Verkenner heb geopend, sleep ik deze pc vanuit het linkerdeelvenster naar het bureaublad en zet ik deze neer en wordt er een snelkoppeling op het bureaublad gemaakt (Deze pc - Snelkoppeling).

Hoewel Windows 10 veel handige functies voor zijn gebruikers heeft geïntroduceerd, heeft het ook enkele wijzigingen aangebracht waar u misschien niet snel aan zult wennen. Het pictogram Deze computer op uw bureaublad helpt echt bij het navigeren door bestanden en het algemene beeld van de speler. Het is dus duidelijk dat pictogrammen zoals "Mijn computer" het leven gemakkelijker maken en

Als u herhaaldelijk dezelfde Remote Desktop-verbinding gebruikt, wilt u misschien leren hoe u een RDP-snelkoppelingspictogram maakt op uw Windows 10-bureaublad of ergens anders op uw computer.

Bureaubladpictogrammen blijven bewegen, dus het is op dit moment al maanden een voortdurend probleem voor mij. Elke keer dat ik mijn computer opnieuw opstart of afsluit, worden de pictogrammen op mijn bureaublad opnieuw gerangschikt op een manier die ik niet heb ingesteld. Ik heb veel van de veelvoorkomende oplossingen doorlopen en ben erin geslaagd ze tijdelijk te repareren dankzij enkele ...

In Windows 10 Een snelkoppeling op het bureaublad maken

Als u een persoonlijk tintje aan uw computer wilt toevoegen, is het wijzigen van Windows 10-pictogrammen een geweldige manier om dit te doen.

Maak het snelkoppelingspictogram "Deze computer" en het snelkoppelingspictogram "Mijn documenten" in Windows 10. | Hindi zal ik in deze video laten zien ...

10 jaar geleden. Hé, ik heb net een nieuwe computer en heb deze snelkoppelingen geprobeerd, maar ze wisselen van gebruiker wanneer ik hem moet vergrendelen, ideeën over hoe ik hem kan vergrendelen. Ik heb ook Windows + L geprobeerd, maar verandert het ook van gebruikers? Ook als ik op ctrl alt del druk, gaat het naar taakbeheer en ik kan het vanaf daar niet vergrendelen, elke suggestie zou geweldig zijn, bedankt.

Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad> nieuwe snelkoppeling> pad naar de locatie van het uitvoerbare Photoshop-bestand. Maar als ik dit voor Audible doe, is het anders, denk ik, omdat het uniek is bestempeld als een "vertrouwde Windows Store-app" (wat dat ook betekent, want de meeste dingen die je op een computer gebruikt, zijn applicaties en het is op mijn computer geïnstalleerd omdat ik kan het verwijderen); en de locatie van het geopende bestand is geen optie; Ik kan.

Windows 10 virtuele desktop-snelkoppeling | Windows 10 Meerdere ...

Voordat ik je vertel over de Windows 10 Virtual Desktop-snelkoppeling die je kunt gebruiken om mensen te misleiden of te ontsnappen aan plakkerige situaties, wil ik je eerst een stapsgewijs proces laten zien voor het gebruik van de functionaliteit van meerdere desktops. Stap 1: Klik op de knop Windows Taakweergave. Het bevindt zich op uw taakbalk (onder aan uw scherm), direct naast het zoekvak.

Bureaubladsnelkoppelingen zijn snelkoppelingen naar een bepaald bestand dat aanwezig is in complexe mappen en stations op de computer. Met snelkoppelingen op het bureaublad kunnen applicaties eenvoudig met een enkele klik worden geopend. Bureaubladsnelkoppelingen verminderen de noodzaak om toegang te krijgen tot uw toepassingen vanaf de oorspronkelijke bestandslocatie, waardoor u waardevolle en kostbare tijd bespaart.

Door snelkoppelingen op het bureaublad te gebruiken, kunt u snel toegang krijgen tot een bestand of een programma starten in Windows 7 of 8.1. Om een ​​programma te starten, moet u een snelkoppeling maken die verwijst naar het uitvoerbare bestand van het programma - het bestand waarop u dubbelklikt om het programma te starten.

Maak het snelkoppelingspictogram "Deze pc" of "Deze computer" en het snelkoppelingspictogram "Mijn documenten" in Windows 10.

Een snelkoppeling naar Deze computer toevoegen aan het bureaublad en de taakbalk ... | dotTech

Kies vervolgens Nieuwe werkbalken om het onderstaande venster te openen. Klik in dit venster op het pictogram Computer en op de optie Selecteer een map. Hiermee wordt een snelkoppeling toegevoegd naar de map Deze computer op uw taakbalk. Wanneer u op de kleine pijlen klikt, verschijnt een menu van waaruit u door stations en mappen kunt bladeren.

Maak een snelkoppeling op uw bureaublad die al uw Internet Explorer-vensters weergeeft. nircmd.exe cmdshortcut "" ~ $ folder.desktop $ "Show All IE" win show class "IEFrame". Stel Windows Calculator in als het bovenste venster (boven alle andere vensters).

Hetzelfde geldt voor uw Windows 10-snelkoppelingen, en de beste plaats om uw vocabulaire voor snelkoppelingen op te bouwen, is met de activiteiten die u dagelijks in het programma uitvoert. Splits bijvoorbeeld uw scherm in Windows 10 om te multitasken op meerdere bestanden of virtuele desktops, minimaliseer vensters, zoek programma's of configureer met Windows zoeken of vind bestanden en documenten met Windows bestandsverkenner, enz.

create-desktop-shortcuts Kleine, lichtgewicht, platformonafhankelijke, ingebouwde validatie! 100% testdekking, end-to-end geautomatiseerde cross-platform testen Installatievoorbeelden Documentatie Algemene instellingen Windows-instellingen Linux-instellingen OSX-instellingen Speciale paden Toevoegen aan startmenu Besturingssysteem Support Credits Hoe kunt u helpen deze repository te verbeteren?

Hoe u uw Windows-bureaublad voor eens en voor altijd kunt opschonen

Voor het eerst geïntroduceerd in Windows 8 en sterk verfijnd in Windows 10, zou het Start-menu uw methode moeten zijn om

Windows 10 biedt u de mogelijkheid om een ​​bepaalde programmasnelkoppeling, zoals Windows 7, van het menu Start naar het bureaublad te slepen en neer te zetten. Volg de onderstaande stappen om deze taak correct uit te voeren.

Ik heb geprobeerd de snelkoppeling vanaf mijn bureaublad / verkenner te maken, maar ik kan het uitvoerbare spel van de game niet vinden, noch het opstartbestandstype dat wordt gebruikt door deze nieuwe Windows 10 metro-apps.

Om u te helpen het meeste uit Windows 10 te halen, hebben we deze prachtige achtergrondafbeeldingen gemaakt om u te helpen.

hoe u snelkoppelingspictogrammen op het bureaublad kunt maken - HP ondersteuning ...

Ik kreeg deze gloednieuwe laptop slechts drie of vier maanden geleden en hij werd geleverd met HP Connected Photo en HP Connected Drive. Hoe kun je in godsnaam een ​​snelkoppelingspictogram voor deze twee programma's op het bureaubladscherm maken?

In de zelfstudie wordt uitgelegd hoe u deze snelkoppeling op het pc-pictogram in Windows 10 op het bureaublad van Deze computer kunt weergeven. Ontbreekt de snelkoppeling Mijn computer?

BEWERKEN OM TOEVOEGEN: Ik raad het gebruik van deze snelkoppeling om voor de hand liggende redenen niet aan als u "één klik" in de mapopties gebruikt of vastzet op de taakbalk. 2e bewerking: de snelkoppeling voor afsluiten uitgevoerd met UAC elke ...

Het is handig om een ​​snelkoppeling te maken op het bureaublad dat u vaak bezoekt. Hiermee kunt u dubbelklikken op uw bureaubladpictogram om de browser te starten en de website te openen.

Maak een snelkoppeling voor computerbeheer in Windows 10 !!

Blijf op de hoogte: we hopen dat deze korte zelfstudie u heeft geholpen om eenvoudig de snelkoppeling voor computerbeheer te maken. De visuele weergave van de schermafbeeldingen stelt u in staat om kort te begrijpen hoe de snelkoppeling voor computerbeheer is gemaakt.

Desktop, Mijn computer en Verkenner. Voor geselecteerde items kunt u de volgende sneltoetsen gebruiken:

Показано 62 записи