Warning: session_start(): open(/var/www/www-root/data/mod-tmp/sess_ham7riov68ud4o7vs45ggc6m9u, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/.loader.php on line 48

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/www/www-root/data/mod-tmp) in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/.loader.php on line 48
6 beste Android 6.0 Marshmallow aangepaste ROM's – IT-ingenieur, Saoedi-Arabië | 2019/20 | Salarisinvoer | Gemiddeld salaris van IT-technicus in Saoedi-Arabië 2021 - De | Salarissen voor een IT Engineer in Saoedi-Arabië - Bayt.com
Alles over computers en technologie

Het salaris van een computerwetenschapper in Saoedi-Arabië

Salaris: IT-ingenieur | glazen deur | Salarissen in Saoedi-Arabië

Voor deze rol is geen extra geldelijke vergoeding gemeld. Het landelijke gemiddelde salaris voor een Computer Engineer in Saoedi-Arabië is SAR 9.454 per maand. Filter op stad voor Computer Engineer salarissen in uw regio. Salarisschattingen zijn gebaseerd op 12 salarissen die anoniem aan Glassdoor zijn toegevoegd door werknemers van Computer Engineer.

Het gemiddelde salaris voor een Computer Engineer in Saoedi-Arabië is SAR 222.324. Het gemiddelde gezinsinkomen is 196.600 SAR (netto). Het meest typische salaris is SAR 63.750 (bruto). Tijd om de pagina te lezen 30 min.

IT-technici in Saoedi-Arabië zullen waarschijnlijk elke 18 maanden een salarisverhoging van ongeveer 10% zien. De landelijke gemiddelde jaarlijkse verhoging, alle beroepen samen, bedraagt ​​8% die elke 17 maanden aan werknemers wordt toegekend.

Selecteer een land - Alle - Algerije Bahrein Dubai Egypte India Irak Jordanië Koeweit Libanon Libië Marokko Oman Pakistan Qatar Saudi-Arabië Tunesië VAE Jemen.

Salaris: Computer engineer in Riyad, Saoedi-Arabië | Glazen deur

Voor deze rol is geen extra geldelijke vergoeding gemeld. Het gemiddelde salaris voor een Computer Engineer is SAR 10.526 per maand in de regio Riyad, Saoedi-Arabië.

... momenteel op zoek naar kandidaten voor een functie als penetratietestingenieur in Riyadh, Saoedi-Arabië of de oostelijke provincie, Saoedi-Arabië ... ... kwetsbaarheids- en beoordelingsanalist. Een ervaren professional in Computer Network Defense (CND) en Cyber ​​Security Operations Center (...

Saoedi-Arabië is gewoon een saaie wildernis van een plaats met dagelijkse beperkingen en een traditionele cultuur van langzaam werken, dat bijna iedereen die daar werkt het alleen voor geld en een vredig bestaan ​​doet. Doorgroeimogelijkheden zijn moeilijk te vinden en onderzoek sluit daar nauwelijks bij aan.

Het gemiddelde salaris voor een Software Engineer in Saoedi-Arabië is SAR 114.223. Bezoek PayScale om salarissen voor software-engineers te vinden per stad, ervaring, vaardigheid, werkgever en meer.

Gemiddeld salaris voor IT-gerelateerde beroepen in Saoedi-Arabië

Wat is een goed pakket voor een cybersecurity engineer, software engineer, business analist of data analist in Saoedi-Arabië? Veel nieuwkomers die een baanaanbieding accepteren, zoeken niet goed en accepteren een baanaanbieding die onder hun profiel ligt. Als je door de onderstaande tabel bladert, heb ik een gemiddeld salaris van 84 IT-gerelateerde beroepen gedeeld die je zullen helpen een weloverwogen beslissing te nemen.

... Chemicaliën Locatie Saudi-Arabië Jeddah Riyadh Salaris SAR 13.000 tot SAR 15.000 Functiedoelstelling Ontwikkelen en onderhouden van een ...

Functieomschrijving Functiebeschrijving: We zijn momenteel op zoek naar een ervaren KSA National Digital Reporting Engineer (Project Controls) om deel uit te maken van ons projectteam Project Management Consultant (PMC), gevestigd in Riyadh, Saoedi-Arabië.

Locatie Saoedi-Arabië Ervaring 9-11 jaar CTC 9000-10000 SAR Accommodatie Transport Medisch SAR 300 voor voedselkwalificatie Elke afgestudeerde ingenieur Klantbeschrijving Ons klantbedrijf is een particulier Saoedisch bedrijf dat een breed scala aan biedt.

2 COMPUTER-INGENIEURS vereist in Saoedi-Arabië, salaris: 6000 ...

Plaats van dienst. Djedda. Saoedi-Arabië. Voordelen van tewerkstelling.

Salarisschattingen op deze pagina zijn berekend op basis van gegevens die zijn verstrekt door kandidaten die zijn geregistreerd bij GulfTalent. Salarissen voor specifieke functies in de markt kunnen verschillen van de schattingen die hier worden gegeven, afhankelijk van de branche, het type werkgever, de functieverantwoordelijkheden en het individuele profiel. Salarissen in de Golfstaten zijn vrijgesteld van inkomstenbelasting.

Het gemiddelde salaris voor een Computer Engineer is AED 4.049 per maand in de Verenigde Arabische Emiraten. Lees meer over salarissen, voordelen, salaristevredenheid en waar u het meeste kunt verdienen.

Salaris voor de functie: Ingenieur Saoedi-Arabië - USD 3260 Gemiddeld salaris Saoedi-Arabië - USD 1734 Salarissen worden betaald in de lokale valuta: SAR (Saudi Riyal). De impact van beroepservaring op het salaris: Ervaren: + 72% Mid-career: + 18% Beginner: - 31%.

Salarissen in Saoedi-Arabië - Paylab.com

De salarisschaal voor werknemers die in Saoedi-Arabië werken, ligt standaard tussen 5.197,00 SAR (lage lonen, reële lonen van werknemers kunnen zelfs lager zijn) tot 18.028,00 SAR (hoge lonen, reële lonen kunnen zelfs nog hoger zijn). Dit is het totale maandsalaris, inclusief bonussen. Salarissen kunnen sterk variëren binnen individuele functies. Als u geïnteresseerd bent in salarissen voor een specifieke functie, vul dan de enquête in.

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een Civiel Ingenieur, een Constructief Ingenieur en een Junior Civiel Ingenieur. Kandidaten binnen Saoedi-Arabië komen in aanmerking voor de functie.

- Werktuigbouwkundig ingenieur salaris frisser in Saoedi-Arabië. Hoeveel betalen nieuwe ingenieurs in Saoedi-Arabië?

Een mannelijke HR-assistent inhuren Locatie: Saudi-Arabië Salaris: 2500 Saudi Riyal per maand Kwalificatie: MBA / elke graad (rekruteringservaring) Ervaring: 1-4 Neem contact met ons op @ [HIDDEN TEXT] of 9745740555.

Salaris voor IT-ingenieur | IT-carrières

Het gemiddelde salaris voor een computeringenieur in de Verenigde Staten is $ 102.450 per jaar, wat 106% meer is dan het gemiddelde Amerikaanse salaris. Ons laatste onderzoek heeft uitgewezen dat pas afgestudeerden een gemiddeld salarisbereik van $ 61.000 tot $ 76.000 per jaar kunnen verdienen.

Solliciteer online voor de onderstaande computer engineering banen in alle grote steden van Saoedi-Arabië.

Wat we zoeken SSH is op zoek naar een Electrical Engineer voor ons kantoor in Riyad, waar we front-end designleiderschap bieden voor de hele groep.

Computervaardigheden: e-mail, spreadsheets en eigen ontwerpsoftware. Belangrijkste voordelen Goed ondersteund door deze wereldwijde engineering- en constructieorganisatie. Een lonende loopbaan op lange termijn aangeboden. Uitstekend salarispakket met sociale voordelen. Voortdurende professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Hoogstbetaalde banen in Saoedi-Arabië in 2021 - (update)

Saoedi-Arabië kan in eigen land niet voldoen aan de vraag naar artsen, verpleegkundigen, laboranten en tandartsen. Banen in de zorgsector zijn de afgelopen jaren een van de meest veeleisende en goedbetaalde banen in Saoedi-Arabië geworden. Naast maandsalarissen ontvangen zorgprofessionals verschillende andere voordelen, zoals huisvesting, vervoer, betaalde vakantie voor twee ...

Onderwijstechniek Akoestische techniek Luchtvaarttechniek Luchtvaart- en ruimtevaarttechniek Landbouwtechniek Audiosysteemtechniek Automobieltechniek Autotechniek Systeemtechniek Biotechniek Biomedische techniek Biosysteemtechniek Chemische techniek Civiele techniek Communicatietechniek Computertechniek Computertechniek Control Systems Engineering Ecologische techniek Elektrotechniek Elektronica Energie ...

KAUST, gelegen in Saoedi-Arabië, aan de oostkust van de Rode Zee, biedt uitstekende onderzoeksfaciliteiten, genereuze onderzoeksfinanciering en internationaal concurrerende salarissen. Postdoctoraal onderzoeker - Experimenteel onderzoek van opgesloten vloeistoffen door middel van oppervlaktekrachtapparatuur (SFA) en atoomkrachtmicroscopie (AFM).

Luchtvaartingenieur (beperkte scope) burgerlijk ingenieur (uitgebreide scope) computeringenieur (middelgrote scope) telecommunicatietechniek (brede scope) werktuigbouwkundig ingenieur ...

Internationale Masters per land Mastersportal.com

In 2018 lag het gemiddelde salaris bijvoorbeeld rond de 7.250 euro per maand, waarmee Saoedi-Arabië het bestbetaalde land is van de vijf staten in de Gulf Cooperation Council. Hoe is het om in Saoedi-Arabië te studeren? Een aspect dat alle internationals opvalt, is het verschil in cultuur en waardesysteem.

Nu je een enorme hoeveelheid context en aanvullende informatie hebt over het salaris van een computeringenieur, het beroep en alles eromheen, kunnen we eindelijk beginnen te praten over de salarissen zelf. Ter vergelijking, ik gebruik het gemiddelde salaris in de Verenigde Staten (ongeveer $ 3.700 per maand vanaf ...

Dit visum vermeldt mijn beroep als computeringenieur. Nu ik in Saoedi-Arabië ben aangekomen, heeft de HR van het bedrijf me verteld dat ik klaar ben om mijn Iqama te ontvangen, maar dat ik nog een laatste stap moet doen, namelijk me registreren bij de Saudi Engineering Council. Ik heb hun website en registratieproces bekeken en het lijkt erop dat ze me nodig hebben om hen een bachelordiploma in engineering te geven om zich te registreren (wat natuurlijk logisch is).

Computer Engineering Gepost op 05/07/21. Assistent / universitair hoofddocent, Management Information Systems Prince Mohammad Bin Fahd Al Khobar University, Saoedi-Arabië.

49 banen in Saoedi-Arabië - Academische functies

Onderwijstechniek Akoestische techniek Luchtvaarttechniek Luchtvaart- en ruimtevaarttechniek Landbouwtechniek Audiosysteemtechniek Automobieltechniek Autotechniek Systeemtechniek Biotechniek Biomedische techniek Biosysteemtechniek Chemische techniek Civiele techniek Communicatietechniek Computertechniek Computertechniek Control Systems Engineering Ecologische techniek Techniek Elektro Elektrotechniek Elektronica Elektronica Energietechnologie techniek ...

3. Grondige kennis van het Engels is vereist om de beschreven werkzaamheden uit te voeren en om heldere en beknopte mondelinge en schriftelijke rapportages te maken en de technische voortgang te bewaken. Arabisch is niet vereist, maar wenselijk voor de gevestigde exploitanten van deze functie. 4. Moet een grondige kennis hebben van technische praktijken en economische principes, berekeningsmethoden, ontwerpdetails, codes, normen en specificaties van de Verenigde Staten en Saoedi-Arabië.

... Engineering Bouwtechniek / Computerbeheer Computertechniek Onderwijs- en ontwerpsystemen Energie- en / of elektronische technologie Werktuigbouwkunde Engineering Natuurkunde Ecologisch en milieu Levensmiddelenprocestechniek Geomatica Geotechniek Menselijke factoren Engineering / Ergonomie Industriële techniek en systemen Fabricage- en kwaliteitstechniek Materialen / Metallurgie Mechanisch

Over deze functie Over deze functie Functie - 1 - Criteria JD1 Computeringenieur gespecialiseerd in olie en gas ... Al Baghdadiyah Al GharbiahSolliciteer 6 dagen geleden.

Volledig gefinancierd KAUST VSRP-stageprogramma 2021 in Saoedi-Arabië

Het KAUST VSRP 2021 International Research Internship Program wordt volledig gefinancierd voor jonge studenten van over de hele wereld om onderzoeksstages te voltooien aan de King Abdullah University of Science and Technology, Saoedi-Arabië. Het VSRP-onderzoeksprogramma biedt een stage op verschillende gebieden aan alle BS / BSc- en MS-studenten die momenteel in het 3e jaar of met een bachelordiploma of die zijn ingeschreven voor een masterdiploma ...

Start-up engineer (Saoedi-nationaal). Bechtel Corporation Riyad Fulltime.

Onze klant, het grootste bouwbedrijf in Saoedi-Arabië, heeft DRINGEND enorm veel personeel nodig voor hun projecten in SAUDI-ARABI. Klik voor meer informatie op de onderstaande link: OPMERKING: Alle aanvragers moeten minimale ervaring hebben in een relevant vakgebied, goede communicatieve vaardigheden in het Engels (mondeling en schriftelijk).

ESL-leraren in Saoedi-Arabië werken doorgaans tussen 7.30 uur en 16.00 uur, van zaterdag tot en met woensdag. De daadwerkelijke lestijd bedraagt ​​20-25 lesuren per week. De lesuren in Saoedi-Arabië kunnen per school verschillen, en van ESL-leraren wordt verwacht dat ze bijdragen aan schoolmiddelen.

Hoogstbetaalde afgestudeerden in computerwetenschappen in Canada - salaris en ...

De arbeidsmarkt is vrij stabiel en biedt volop kansen voor afgestudeerden informatica. Er is veel vraag naar programmeurs en software engineers. Als u op zoek bent naar een baan in Canada, is dit het moment om te solliciteren. Computerbanen in Canada.

“Als je erover nadenkt, is de wiskunde overal. Zelfs zonder computer berekenen en analyseren we nog steeds alles wat we doen, zelfs als we naar de supermarkt gaan en een lijst maken en de stappen die we moeten nemen in de supermarkt minimaliseren. "Computer Carrièremarkt.

Ook de houding ten opzichte van computers werd bepaald. De studie onderzocht en identificeerde de obstakels die. de opname van informatica in het wetenschappelijk onderwijs in Saoedi-Arabië belemmeren. Arabië. De zoekhulp is ontwikkeld voor. repliceer deze studie met toekomstige tijdsintervallen om te controleren.

Privéscholen in Saoedi-Arabië kunnen uitstekende mogelijkheden bieden om vakspecifieke cursussen te geven, evenals Engels, grotendeels aan internationale studenten. Een onderwijscertificering of -licentie en aanzienlijke klaservaring (2 tot 5 jaar) zijn waarschijnlijk vereist. Een contract van 1 tot 2 jaar is typisch, en leraren ...

Blader en doorzoek alle advertenties, inclusief banen in Saoedi-Arabië

Khalid Hassan. Ik kom uit Jemen. Ik ben afgestudeerd met een bachelordiploma in computertoepassing uit India. Ik werkte in een instelling voor openbare werken, een data-entry operator en een accountant ... lees meer.

Het bereidt studenten voor op het omgaan met computervirussen, malware en oplichting, en op het beschermen van de privacy en organisatorische gegevens van hackers en cybercriminelen door beleid en controles op het gebied van ethiek en risicobeheer te definiëren. Studenten leren computersystemen te creëren, te bedienen, te analyseren en te doorgronden en ...

IDP-evenementen in Saoedi-Arabië. Doe mee met de virtuele tentoonstelling IDP Study Abroad. Werk samen met experts van topuniversiteiten en hogescholen en vind het programma van je dromen zonder je stoel te verlaten!

RS 20.000.000 tot 50.000.000 pa Verenigde Arabische Emiraten, Canada, India, Brits Indische Oceaanterritorium, Koeweit, Saoedi-Arabië, Turkije, Verenigd Koninkrijk, Kleine afgelegen eilanden van de Verenigde Staten, Verenigde Staten. Functieomschrijving Volgens het Bureau of Labor Statistics van de Verenigde Staten werken technische laboratoriumtechnici aan het oplossen van problemen in productie, constructie, onderzoek en ontwikkeling ...

Baan Civiel ingenieur in Saoedi-Arabië - Djedda

Dagelijkse rapporten opstellen Oplossen van onverwachte technische problemen en andere problemen die zich kunnen voordoen Contactpersoon tussen eigenaar, ingenieur en onderaannemers Controleer plannen, tekeningen en hoeveelheden op nauwkeurigheid van berekeningen Zorg ervoor dat alle gebruikte materialen en uitgevoerde werkzaamheden voldoen aan de specificaties Werk efficiënt plannen en de locatiefaciliteiten organiseren om te voldoen aan de overeengekomen termijnen.

Facultaire functies in Electrical and Computer Engineering 2021 de opleiding Electrical and Computer Engineering (ECE) in Computer, Electrical and Mathematical Sciences and Engineering (cemse) ...

Praktische kennis van computers, aangetoond door ten minste één cursus op dit gebied (bijvoorbeeld gegevensverwerking, programmeren, informatiesystemen, enz.) Ten minste één jaar voltijdse werkervaring. Van deze vereiste kan worden afgeweken voor afgestudeerde assistenten, onderzoeksassistenten en aanvragers met uitstekende academische records.

Carrièremogelijkheden voor computeringenieurs - Ontdek hoe u een computeringenieur kunt worden, lees het volledige loopbaanadvies, functieprofiel, cursussen, kwalificaties, salaris, reikwijdte, voor- en nadelen en andere belangrijke feiten.

RYMAN GASTVRIJHEID PPTYS INC. Computerhulp ... | Salaire.com

Als computerondersteund technisch technicus verzamel, valideer en bereid ik de gegevens voor die nodig zijn voor CAE-processen. Controleert en verifieert lay-outs en scanresultaten op nauwkeurigheid en naleving van normen. Daarnaast vereist Computer Assisted Engineering Technician I over het algemeen een associate's degree in engineering, een verwante discipline of het equivalent daarvan.

Uitstekend salarispakket. Inclusief reiskostenvergoeding. Er wordt gratis accommodatie verstrekt. Studietoelage voor 2 kinderen tot 18 jaar. Uitgebreid zorgplan verstrekt. Opmerking: alle aanvragers worden onderworpen aan een VISA-prescreening en geschiktheidscontroles. Alle sollicitaties worden strikt vertrouwelijk behandeld en tenzij je binnen 10 dagen na je sollicitatie iets van ons hoort, ga er dan vanuit dat je niet voor deze kans bent geselecteerd.

Dokter (Saoedi-Arabië). Functieomschrijving: Op zoek naar een arts met minimaal een masterdiploma geneeskunde of cardiologie.

Monteur Turner Ruitenwisser Motor Cadet Loodgieter Gas monteur voor LPG transporter Koel monteur Elektrotechnisch monteur Elektricien Cadet elektricien

Banen in Saoedi-Arabië | Laatste banen in Saoedi-Arabië 2021 banen ...

Gratis banen in Saoedi-Arabië KSA Collection uit alle steden in Pakistan, vooral Karachi, Lahore, Islamabad, Rawalpindi, Peshawar, Quetta en Multan gedrukt bij Dawn, Jang, Express, Nawa-i-waqt, nieuws en alle andere kranten, lokaal en internationaal van Pakistaans...

Lijst van Saoedi-Arabische bedrijven - Wikipedia Saoedi-Arabië is een soevereine Arabische staat in West-Azië die het grootste deel van het Arabische schiereiland vormt. De economie van het land is gebaseerd op olie, maar diversifieert langzaam; in 2017 kwam 58% van de begrotingsinkomsten en 85% van de exportinkomsten uit

--- SELECTEER EEN LOCATIE --- Bahrein Botswana Dubai Egypte Ethiopië Ghana Jordanië Kenia Koeweit Malawi Maleisië Marokko Oman Filippijnen Qatar Rwanda Saoedi-Arabië Singapore Sri Lanka Tanzania Oeganda Verenigde Emiraten Zambia Zimbabwe.

Het bedrag dat ze je hebben aangeboden, lijkt binnen het bereik van de salarissen te liggen die een ingenieur in Saoedi-Arabië mag verwachten. Uiteraard hangt de hoogte van je salaris ook af van individuele factoren zoals de grootte van het bedrijf, je ervaring en de functie-eisen. Het is duurder dan het salaris...

136 banen voor Saoedi-Arabië in de Verenigde Staten

We zijn momenteel op zoek naar kandidaten voor onze functie als haveningenieur, gelegen in Saoedi-Arabië, dicht bij King Abdulaziz ...

Het koninkrijk Saoedi-Arabië in het Midden-Oosten strekt zich uit over het Arabische schiereiland, begrensd door Jordanië, Koeweit en Irak in het noorden en Oman en Jemen in het zuiden. Het is het 14e grootste land ter wereld, met een oppervlakte van ongeveer twee miljoen vierkante kilometer, waarmee het het op een na grootste OPEC-lidstaat is.

Studenten in dit programma krijgen algemene training in elementaire wetenschappelijke concepten en thermodynamica, geologie, geofysische karakterisering en reservoirtechniek. Onze studenten nemen deel aan wetenschappelijke onderzoeksactiviteiten, waaronder wiskundige analyses, computermodellering, experimenteel onderzoek en / of veldstudies.

Vind banen in saoedi-arabië in pakistan govt meer dan olx in pk-kranten. Zoek naar parttime carrièremogelijkheden, gegevensinvoer, onderwijsvacatures in Saoedi-Arabië. Overheids- en particuliere bedrijven met een goed salaris om online te solliciteren.

Gemiddeld salaris voor mijnbouwprojectingenieur Saoedi-Arabië ..

De mijnbouwsector van Saudi-Arabië staat op het punt van serieuze expansie ... Saudi-Arabië heeft ambitieuze plannen om de waarde van zijn mijnbouwactiviteiten te verhogen tot SR 260 miljard (69, $ 3 miljard) tegen 2030. Momenteel zijn de directe en indirecte bijdrage aan het BBP van het Koninkrijk wordt geschat op ongeveer 80 miljard SR ($ 21,3 miljard), waarbij de sector goed is voor 265.000 banen, volgens een toespraak van Ali Al Naimi, voormalig minister van

Saoedi-Arabië is de geboorteplaats van de islam en is de thuisbasis van de twee heiligste heiligdommen van de islam in Mekka en Medina. De officiële titel van de koning is de bewaker van de twee heilige moskeeën. De moderne Saoedische staat werd in 1932 opgericht door ABD AL-AZIZ bin Abd al-Rahman Al SAUD (Ibn Saud) na een 30-jarige campagne om de meeste van de

Met alle voordelen van een baan - hoge lonen en grote vraag - streven velen ernaar om het te krijgen. Wat de concurrentie nog heviger maakt, is het format van werken op afstand en de geglobaliseerde wereld. Programmeurs in ontwikkelingslanden werken net zo goed, soms zelfs beter, dan lokale specialisten, en hun werk is vaak:

De cloud computing-bedrijven van Saoedi-Arabië bieden exclusieve diensten aan één organisatie (privé)

WERKGELEGENHEID IN SAUDI-ARABI VOOR INDISCHE AFGESTUDEERD - 5 september 2021

Inkoopingenieurs, ingenieurs / QC-agenten, bewakers, CIVIL-ingenieurs, mobiele kraanmachinisten, lynx-operators (Saoedische licentie), documentcontroller / projectsecretaris, industrieel verpleegkundige, zware chauffeurs (Saoedische licentie).

Internationale Arabische studenten weten waarschijnlijk al dat Saoedi-Arabië een zeer conservatief moslimland is en dat mannen en vrouwen meestal apart les krijgen. Hier zijn enkele andere belangrijke feiten die toekomstige studenten over het land moeten weten. 1. Scholen gebruiken over het algemeen Engels als taal ...

WorkAbroad.ph bezocht onlangs een van de aangesloten wervingsbureaus en verzamelde informatie over de huidige salaristarieven in Saoedi-Arabië.

Filippijnen Polen Roemenië Saudi-Arabië Servië Slowakije Slovenië Zuid-Afrika Zuid-Korea Spanje Sri Lanka Zwitserland Syrië Tanzania Thailand Tunesië Turkije Turkmenistan Verenigde Arabische Emiraten Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Oezbekistan Venezuela Vietnam.

Vacatures voor IT-ingenieur, elektrotechniek, assistent in Saoedi-Arabië ...

Plaats gratis vacatures voor computerengineering, technische vacaturesites voor Canada, het VK, Londen, Ierland, Duitsland, Spanje, India en de Verenigde Arabische Emiraten. Engelstalige banen voor Amerikanen, expats in Azië, China, banen in Europa.

in saoedi-arabië, CAD-ontwerpbedrijf in saoedi-arabië, bedrijf op zoek naar freelance schrijver in saoedi-arabië, ingenieurs nodig voor banen in saoedi-arabië, php-ontwikkelingsbedrijf in saoedi-arabië, computerprogrammeur nodig voor opstarten bedrijf in tulsa ok, freelance programmeur in saoulia saoedi-arabië, saoedi-arabië petrochemisch bedrijf sadaf, toyota saoedi-arabië bedrijf.

Werkplek van elektrotechnisch ingenieur: riyad vast salaris 3.000 sr voor pas afgestudeerden en 3.500 sr voor 2 tot 3

Hallo, ik ben aangesteld als software-ingenieur in Saoedi-Arabië, ik wachtte op een visum voor een computeringenieur of een computerprogrammeur, maar ik heb een visum voor een "algemeen systeemanalist". Vertel me alsjeblieft wat het verschil is tussen de twee.

Prins Sultan Universiteit | Carrière

In overeenstemming met de huidige culturele normen in Saoedi-Arabië worden vrouwelijke studenten, docenten en administratie gescheiden van hun mannelijke tegenhangers in alle aspecten van de programma's. De afdeling Engineering Management is op zoek naar kandidaten met de rang van Assistant Professor, Associate Professor of Full Professor

Показано 77 записей

Warning: fopen(data/stats/1660813800): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/func/file/new.php on line 17

Warning: fopen(data/stats/1660813800): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 21

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 22

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 23