Alles over computers en technologie

Het wachtwoord wijzigen op een Dell pc

Een aanmeldingswachtwoord voor een Dell-computer wijzigen | Techwalla

Het wijzigen van uw Windows-wachtwoord is eenvoudig op een Dell pc. Wachtwoorden worden gebruikt in het Windows-besturingssysteem om gebruikers hun eigen accounts te geven. Als u een van de wachtwoorden op uw Dell pc wilt wijzigen, kunt u dat met slechts een paar muisklikken doen. U hoeft geen Microsoft-ondersteuning te bellen of contact op te nemen met een IT-technicus.

Deel 1: Hoe u het Dell computerwachtwoord kunt resetten met de Windows-installatieschijf. Voor de meeste gebruikers is de eerste methode die bij hen opkomt het opnieuw installeren van het Windows-systeem. Na de installatie wordt het vorige wachtwoord verwijderd en hebt u toegang tot alle bestanden die op de schijf zijn opgeslagen, behalve C:. Het heeft echter een groot nadeel dat alle gebruikersbestanden op de C-schijf volledig worden gewist. Bovendien moet u ook de schijven en programma's vanaf het begin opnieuw installeren, wat lang zal duren. Als u zich zorgen maakt over gegevensverlies, raadpleeg dan deel 2 dat een andere methode toont om het Windows-wachtwoord opnieuw in te stellen.

Dit is een Dell desktopcomputer, een Dell Dimension 4300 en ik moet weten hoe ik het wachtwoord kan wijzigen dat ik nog niet heb.

Hallo, voor uw Windows 10-computer kunt u het wachtwoord opnieuw instellen door naar de veilige modus te gaan: druk in de vergrendelde interface op Power> Opnieuw opstarten en druk tegelijkertijd op de Shift-toets. Tik in de opstartinstellingen op Problemen oplossen> Geavanceerde opties> Opstartinstellingen.

Manier 1. Verander vergeten wachtwoord van Dell-laptop met wachtwoord ...

Nu met de mogelijkheid om het wachtwoord opnieuw in te stellen met het beheerdersaccount, is het gemakkelijk om alle toegang tot uw vergrendelde computer terug te krijgen. PassFab 4WinKey is de enige oplossing waarop u kunt vertrouwen voor een 100% succesvol resultaat. Hoe ooit zal het complexe wachtwoord zijn? Gebruik gewoon PassFab 4Winkey en het zal u niet teleurstellen.

Als u geen ander beheerdersaccount of Windows-wachtwoordhersteldiskette hebt, kunt u beter een Dell-wachtwoordhersteldiskette maken om het Windows-wachtwoord opnieuw in te stellen. Gewoon door de stappen te volgen, gaat het om het vervangen van een wachtwoord op bijvoorbeeld een Dell Windows 7. 1. Maak verbinding met elke beschikbare computer waarmee u ...

Om de Dell-computer op te starten vanaf de wachtwoordhersteldiskette die u zojuist hebt gemaakt, moet u eerst de opstartvolgorde wijzigen. U kunt dit doen in de BIOS-instellingen of in het snelstartmenu. Start uw laptop opnieuw op en blijf op de "F8"-toets op het toetsenbord drukken totdat het opstartmenu op het scherm verschijnt, selecteer de naam van uw USB-station en druk op "Enter".

Hoe een vergeten MyFitnessPal-wachtwoord opnieuw in te stellen. MyFitnessPal is een handige smartphone-app en website die gebruikers helpt hun dieet- en trainingsprogramma's bij te houden om de beste calorie-inname en macronutriënten te vinden voor hun fitnessdoelen (zowel op korte als op lange termijn).

Het beheerderswachtwoord opnieuw instellen op een Dell-laptop - Chron.com

Als u uw Dell Windows-beheerderswachtwoord bent vergeten, kunt u door het opnieuw in te stellen een nieuw wachtwoord maken. U kunt uw wachtwoord op twee verschillende manieren resetten, afhankelijk van het type netwerk waarmee uw computer is verbonden. Het opnieuw instellen van een wachtwoord kan worden uitgevoerd met behulp van een beheerdersaccount of een wachtwoordhersteldiskette.

Hoe reset ik het vergeten wachtwoord op mijn Dell laptop? Nu heb je waarschijnlijk het idee dat het vrij eenvoudig is om het wachtwoord op elke Dell pc te wijzigen met behulp van UUKys Windows Password Recovery. Het hele proces van het opnieuw instellen van het wachtwoord is zo eenvoudig dat iedereen het zonder problemen kan doen.

Windows Password Recovery biedt volledige ondersteuning voor alle Dell laptops en desktops en werkt ook uitstekend op alle andere computermodellen. Dit programma herstelt lokale beheerdersaccounts, Microsoft-accounts, domeinbeheerdersaccounts en standaardgebruikersaccountwachtwoorden. Hij heeft ook de mogelijkheid om deze aan te maken of te verwijderen

Aangezien de problematische Dell-computer bij elke opstart normaal gesproken opstart vanuit Windows, moet u de opstartvolgordeoptie wijzigen om op te starten vanaf een USB-station in plaats van uw verloren wachtwoord op Dell opnieuw in te stellen. Om dit te doen, zet u de vergrendelde Dell-machine aan, drukt u herhaaldelijk op F12 (laptop) of Esc (desktop) ...

Hoe u uw wachtwoord kunt wijzigen in Windows 10 | laptop

U kunt altijd een nieuw wachtwoord instellen in Windows 10; we raden u aan een unieke combinatie van letters, cijfers en symbolen te gebruiken. Het is over het algemeen het beste als deze wachtwoorden ten minste acht tekens lang zijn, en hoewel we u aanraden een alfanumeriek wachtwoordformaat te gebruiken omdat dit veiliger is, kunt u uw wachtwoord ook wijzigen in een pincode of een afbeelding waarmee u verbinding kunt maken met uw

Stap 6. Start uw Dell-laptop opnieuw op en gebruik het nieuw gemaakte wachtwoord om u aan te melden bij uw gebruikersaccount. Methode 4. Hoe u het beheerderswachtwoord op een Dell-laptop kunt omzeilen door Windows opnieuw te installeren. Hoewel dit een vrij gemakkelijke manier is om uw beheerderswachtwoord te omzeilen, is het probleem dat u alle gegevens permanent wist.

Als u al een wachtwoordhersteldiskette heeft, moet het wijzigen van uw computerwachtwoord de eenvoudigste zaak op deze planeet zijn. Stap 1. Het enige wat u hoeft te doen is op "Wachtwoord opnieuw instellen" te klikken in het inlogscherm van uw computer en een nieuwe installatiewizard zal op het scherm verschijnen.

4. Selecteer Wachtwoord wijzigen aan de linkerkant, zoals weergegeven door het rode vak in de volgende afbeelding. 5. Voer het huidige wachtwoord en het nieuwe wachtwoord in, voer het nieuwe ter bevestiging nogmaals in en klik op Wachtwoord wijzigen. Oplossing 2: reset het aanmeldingswachtwoord voor de Dell Inspiron-laptop met een

Het wachtwoord van een Dell laptop opnieuw instellen als u het bent vergeten

Oplossing: Hoe wachtwoord op Dell-laptop opnieuw in te stellen met resettool. De beste manier is om iSeePassword-software voor wachtwoordherstel te hebben waarmee u een geweldig alternatief bij de hand hebt om uw gegeven Dell-wachtwoord op elk moment opnieuw in te stellen. Aangezien u niet kunt inloggen op de vergrendelde laptop, moet u er een aanschaffen die toegankelijk is en gebruikt wordt

Kies het tabblad Opstarten in het BIOS. Schakel de veilige opstartoptie uit en wijzig vervolgens de opstartlijstoptie van UEFI in Legacy. Druk op F10 om de wijzigingen op te slaan en af ​​te sluiten. Zoals wat je hierboven deed, druk je op de F12-toets om de opstartopties opnieuw weer te geven. Deze keer ziet u 3 opstartopties op het scherm: legacy-boot, UEFI-boot en andere opties.

Met Windows Password Rescuer kunnen gebruikers een Windows-wachtwoordherstelschijf maken met een cd / dvd of USB-station. Een USB-stick wordt aanbevolen omdat deze gemakkelijk te gebruiken is en op bijna elke computer werkt. 1. Download en installeer Windows Password Rescuer op een andere beschikbare computer.

Meer informatie: Om te voorkomen dat onbevoegde gebruikers toegang krijgen tot onze computer, is een sterk wachtwoord vereist voor onze pc. Als we verschillende wachtwoorden hebben voor verschillende accounts, kunnen we het wachtwoord voor sommige accounts vergeten. Dit artikel is bedoeld om de beschikbare plannen te tonen om het Dell pc-wachtwoord opnieuw in te stellen (te herstellen).

Hoe kunt u uw wachtwoord wijzigen op een Dell computer? - Antwoorden

Bios-wachtwoord - voer bios, beveiliging in. Windows-wachtwoord, computertype of merk heeft niets met Windows te maken. wachtwoorden, xp of vista, weet niet welk type het is en is op elke computer hetzelfde.

Klik op "Create Password Reset Disk" en plaats een USB-stick. Volg daarna de "Wachtwoord vergeten wizard" om een ​​wachtwoordhersteldiskette aan te maken. Tip 2: Hoe het Dell Inspiron-beheerderswachtwoord te omzeilen met de wachtwoordhersteldiskette? Het bericht "Het wachtwoord is onjuist.

Nu komt het echte werk; In deze zelfstudie gaan we ons concentreren op hoe u het wachtwoord van een Dell laptop opnieuw kunt instellen. Het goede nieuws is dat het hele proces zelf eenvoudig en duidelijk is, dus u zult geen problemen hebben met het opnieuw instellen van het wachtwoord.

Hoe Windows-wachtwoord opnieuw in te stellen op Dell-laptop zonder schijf 2021. Onderwijs. Details: Stap 1: Ga eerst hierheen en download de software voor het besturingssysteem die op de reservecomputer is geïnstalleerd.

OPGELOST: Het opstartwachtwoord wijzigen op een Dell pc

Dell laptop met bios of harde schijf wachtwoord ingesteld? Ontgrendel uw Dell-laptop met behulp van de onderstaande link als er een bericht wordt weergegeven met de melding "Dit computersysteem is beveiligd door een wachtwoordverificatiesysteem, u kunt geen toegang krijgen tot de gegevens op deze computer zonder het hoofd- of beheerderswachtwoord wanneer u de computer inschakelt.

Dell BIOS-wachtwoordgeneratortool. De volgende gegenereerde wachtwoorden kunnen helpen: Voor sommige Dell laptops en computers moet u op CTRL + Enter drukken en in sommige gevallen gewoon op Enter.

Stap 7: Klik op "Opnieuw opstarten" om uw Dell-laptop opnieuw op te starten en zonder wachtwoord in te loggen op het Windows-systeem. Dell Password Reset Disk gemaakt door Windows Password Recovery Tool kan niet alleen het wachtwoord opnieuw instellen wanneer u het wachtwoord van de Dell-laptop bent vergeten, maar ook wijzigen en een nieuw wachtwoord maken.Elk gebruikersaccountwachtwoord, ongeacht het merk Dell-laptop dat u gebruikt.

Anders logt u gewoon in op de Dell-computer met een ander beheerdersaccount en wijzigt of verwijdert u het vergeten beheerderswachtwoord in het Configuratiescherm of met de opdrachtprompt. Als dit het geval is, probeer dan eerst het Windows-wachtwoord opnieuw in te stellen met de resetdiskette. Maar maak je geen zorgen als je niet zo'n resetdisk hebt.

Hoe het BIOS-wachtwoord op een Dell Inspiron-laptop te omzeilen?

Een vergeten BIOS-wachtwoord herstellen op een Dell desktop-pc. BIOS-wachtwoorden kunnen niet worden hersteld. Als u een van de wachtwoorden bent vergeten die in het BIOS zijn ingesteld, zal het resetten van de CMOS of NVRAM het BIOS terugzetten naar de fabrieksinstellingen en de BIOS-wachtwoorden verwijderen.

Omdat BitLocker vereist dat je een wachtwoord invoert voordat het systeem kan opstarten, leek het overdreven om altijd aanwezig te zijn om het wachtwoord in te voeren bij elke herstart. Hier komt iDRAC voor Dell-servers om de hoek kijken. Hiermee kunt u uw systeem op afstand beheren, verschillende bios-instellingen configureren en een extern bureaublad hebben dat niet afhankelijk is van de installatie van Windows.

Kun je me helpen mijn wachtwoord opnieuw in te stellen. Een andere persoon vroeg me om naar mijn computerbestanden en System 32 te gaan, het cmd-bestand te kopiëren en het te hernoemen naar sethc1, en dan het wachtwoord te wijzigen. Ik heb dit allemaal gedaan en heb nog steeds geen toegang tot de beheerder. Om het even welke hulp zou zeer gewaardeerd worden.

Voor Windows XP-gebruikers: zoek de sectie of kies een account om in plaats daarvan te bewerken, selecteer uw gebruikersaccount en kies vervolgens Mijn wachtwoord wijzigen op het volgende scherm. Voer in het eerste tekstvak uw huidige wachtwoord in.

Twee manieren om Dell Inspiron-laptop te ontgrendelen zonder wachtwoord

Als u al een wachtwoordhersteldiskette hebt gemaakt van uw Dell Inspiron-laptop, kunt u deze gebruiken om uw Dell-laptopwachtwoord eenvoudig te ontgrendelen. 1. Ga naar het Windows-inlogscherm van uw Dell laptop, typ een onjuist wachtwoord in het tekstvak en druk op Enter. 2. U wordt gevraagd om aan te geven dat de gebruikersnaam of het wachtwoord onjuist is, klik op OK.

Hoe e-mailwachtwoorden op een computer te vinden. Klik op uw Start-menu. ... Selecteer "C" of "harde schijf" als uw besturingssysteem en computer u toestaan ​​te zoeken. ... Typ de informatie in het vak dat overeenkomt met de lijst met opgeslagen wachtwoorden die op uw computer verloren zijn gegaan.

Voer uw nieuwe wachtwoord opnieuw in het veld "Bevestig nieuw wachtwoord" in en verzin ten slotte een wachtwoordhint en voer deze in het veld "Typ een wachtwoordhint" in. Klik op de knop "Wachtwoord wijzigen" wanneer u klaar bent. Het inlogwachtwoord van uw computer is nu gewijzigd.

De link Wachtwoord wijzigen op het beveiligingsscherm Ctrl + Alt + Del. Deze zijn hierboven beschreven. Daarnaast kunt u het wachtwoord van uw Microsoft-account online wijzigen. Open de website. Klik op de knop Inloggen en voer uw accountgegevens in. De profielpagina van het Microsoft-account wordt geopend. Klik daar op "Wachtwoord wijzigen" onder uw e-mailadres aan de linkerkant: volg de instructies op het scherm. Dat is het. Nu kent u alle mogelijke manieren om het wachtwoord van een gebruikersaccount in Windows 10 te wijzigen. Laat het me weten als ik iets ben vergeten.

Hoe u uw Windows 10-wachtwoord kunt wijzigen of opnieuw instellen

Sterke wachtwoorden op uw computer zijn uiterst belangrijk om uw gegevens te beschermen. Regelmatig uw wachtwoord wijzigen wordt als een goede gewoonte beschouwd, maar soms kunnen wachtwoorden ook worden vergeten. Hier leest u hoe u uw wachtwoord op Windows 10 kunt wijzigen en uw account kunt herstellen als u uw wachtwoord bent vergeten.

Houd er rekening mee dat het BIOS-hoofdwachtwoord dat we u hebben gestuurd, het beheerders- en systeemwachtwoord ontgrendelt, maar het hdd-wachtwoord zal anders zijn omdat het andere hardware is, (3) nu u al weet welke wachtwoorden zijn ingesteld en begrijpt wat het wachtwoord is gebruikt voor, laten we het hebben over hoe u het kunt uitschakelen: (admin-wachtwoord) selecteer de admin-wachtwoordoptie, zoek de optie

De gebruiker op een bepaald beveiligingsniveau heeft echter dezelfde privileges. ongeacht de toegewezen naam. Wachtwoorden wijzigen. Het initiële standaardwachtwoord voor alle gebruikersnamen is wachtwoord.

Als u het wachtwoord niet kunt vinden, kunt u mij dan vertellen waar de eeprom die moet worden gewist is en hoe u dit moet doen.

Een computerwachtwoord wijzigen via de opdrachtprompt

Deze wikiHow leert je hoe je een pc-wachtwoord van een beheerdersaccount kunt wijzigen met behulp van de opdrachtprompt. Als u geen beheerderstoegang tot de computer heeft, kunt u het wachtwoord niet wijzigen.

Voordat u het wachtwoord van uw computeraccount opnieuw probeert in te stellen, moet u ervoor zorgen dat u de juiste toetsenbordindeling gebruikt om het wachtwoord in te voeren. Probeer ook alle beschikbare methoden om u aan te melden bij uw account. Wachtwoorden zijn hoofdlettergevoelig: zet de Caps Lock-toets aan en probeer je wachtwoord opnieuw in te voeren.

computer wachtwoord kaise verander kare hoe verander je laptop wachtwoord reset laptop wachtwoord reset computer wachtwoord ...

U kunt alle "Beheerder"-wachtwoorden of andere veelvoorkomende lokale gebruikersaccounts op alle pc's in uw netwerk wijzigen met een enkele regel code. U moet ...

Uw wachtwoord wijzigen of opnieuw instellen - computer - Gmail help

U kunt uw wachtwoord om veiligheidsredenen wijzigen of het opnieuw instellen als u het vergeet. Het wachtwoord van uw Google-account wordt gebruikt om toegang te krijgen tot veel Google-producten, zoals Gmail en YouTube.

In dit artikel laat ik je zien hoe je het root-account hernoemt en het wachtwoord wijzigt. Het hernoemen van het account naar root voegt een laag duister toe, waardoor het moeilijker wordt voor ongeautoriseerde gebruikers om toegang te krijgen op consoleniveau.

Voer uw Windows Live ID en huidige (oude) wachtwoord in, klik op "Inloggen" om in te loggen op uw account. Klik na het inloggen op de link "bewerken" in het gedeelte "Informatie over het opnieuw instellen van wachtwoorden" verouderd "

Bitlocker-wachtwoord wijzigen op Windows 8. Vergeten wachtwoord opnieuw instellen voor HP Laptop Desktop PC

Windows Server-beheerderswachtwoord opnieuw instellen op Dell PowerEdge RAID ...

Speciaal voor Raid Controller Password Reset op Windows Server 2019/2016/2012/2008/2003, zoals Dell, HP, Acer, Toshiba, IBM, Lenovo, Samsung RAID Controller, etc. Voer deze procedure uit als u uw beheerderswachtwoord voor Windows Server 2019/2016/2012/2008/2003 bent kwijtgeraakt of vergeten en het opnieuw moet instellen.

Gratis wachtwoord Hoe werkt het? Zet de laptop aan, u ziet het wachtwoord invoerscherm, op dit scherm wordt uw servicenummer weergegeven: -1D3B, -2A7B, -A95B, -5.

Gebruik de pijltoetsen om "Setup Password" te markeren en gebruik de linker en rechter cursortoetsen om naar de instelling "not enabled" te gaan. Stap 3. Druk op de "Esc"-toets om het System Setup-programma te sluiten. Zorg ervoor dat u de optie selecteert om uw wijzigingen op te slaan. Uw computer wordt opnieuw opgestart en het installatiewachtwoord wordt uitgeschakeld.

Op zoek naar Dell Master-wachtwoorden om het BIOS of de harde schijf te resetten? Krijg HDD-bios en wachtwoord om Dell 1D3B, 595B, 2A7B, D35B, A95B laptop te ontgrendelen.

Dell wachtwoord wijzigen

Hoe u uw wachtwoord kunt wijzigen in Windows 10. Deze korte zelfstudie laat u twee manieren zien om eenvoudig en snel uw ...

Windows 8 en 8.1 bieden verschillende nieuwe manieren om toegang te krijgen tot een computer in vergelijking met eerdere versies van Windows; we hebben nu de mogelijkheid om een ​​microsoft-account aan te sluiten, een pincode in te stellen en een fotowachtwoord aan te maken.

Als ik mijn wachtwoord op mijn Dell 3520 ben kwijtgeraakt, kan ik dan het huidige wachtwoord verwijderen als ik het beheerderswachtwoord kies?

Nadat u Password Manager op uw computer hebt geïnstalleerd, moet u een instantie initialiseren voordat u begint met het configureren van een nieuwe Management ...

4 manieren om uw wachtwoord in een extern kantoor te wijzigen

Klik op WIJZIG WACHTWOORD. 3: Gebruik het schermtoetsenbord. Het is heel gemakkelijk te doen, maar heeft een twist die je waarschijnlijk niet zou verwachten: klik op de REMOTE-computer op de START-knop. Typ OP HET SCHERM.

Houd er rekening mee dat zodra u uw wifi-wachtwoord wijzigt, u het nieuwe wachtwoord op al uw apparaten opnieuw moet invoeren om ze opnieuw te verbinden. Niets zal correct verbinden totdat u het bijgewerkte wachtwoord invoert. Nu je toch hier bent, waarom zou je niet een leuke nieuwe wifi-naam kiezen (de SSID genaamd) om je buren aan het lachen te maken?

Als je zowel een e-mailadres als een telefoonnummer hebt opgegeven, kun je ervoor kiezen om je code per e-mail te ontvangen. Selecteer Uw code op een andere manier verkrijgen. Typ op het scherm Uw wachtwoord bijwerken tweemaal uw nieuwe wachtwoord om het te bevestigen en selecteer vervolgens Wachtwoord bijwerken.

Ik kan "Wachtwoord wijzigen" niet vinden wanneer ik ben aangemeld bij Windows Server 2012 met Remote

Wijzig uw computer login wachtwoord

Om je wachtwoord te wijzigen op Windows-apparaten die eigendom zijn van de campus. Druk tegelijkertijd op de ctrl-alt-del-toetsen op het toetsenbord van uw computer. Kies de optie Wachtwoord wijzigen die op het scherm verschijnt. Het dialoogvenster Wachtwoord wijzigen verschijnt. Voer uw huidige wachtwoord in, evenals uw nieuwe wachtwoord tweemaal. Houd er rekening mee dat campuswachtwoorden voor docenten en personeel ten minste 8 tekens lang moeten zijn, niet veel op een eerder wachtwoord mogen lijken en 3 van de volgende 4 elementen moeten bevatten: kleine letters, hoofdletters, cijfers en symbolen. Druk op de pijltoets naast de laatste ...

U gebruikt de Windows-installatieschijf, gaat naar de computer repareren, kiest de opdrachtpromptoptie. Sla vanaf daar een kopie van de sticky key exe (sethc.exe) op voor later en verander vervolgens de naam van cmd.exe in sethc.exe. Start vervolgens opnieuw in Windows, druk tijdens het verbinden meerdere keren op Shift. Er verschijnt een beheerdersopdrachtregel (wwwwhhhhhaaaaattttt!).

Computer ya laptop pe wachtwoord kaise lagaye Hindi | hoe een wachtwoord op computervensters te zetten ...

Er is zo'n tool, Windows Password Recovery Tool die het principe integreert van hoe de wachtwoordherstelschijf het Windows-wachtwoord herstelt en het gemakkelijker maakt om dit principe uit te voeren. Dus als we Windows Password Recovery Tool kunnen gebruiken om de Dell Windows 8.1-tablet te ontgrendelen, kunnen we beter een aantal andere onzekere manieren proberen om het Windows-wachtwoord te herstellen.

Accountwachtwoord wijzigen in Windows 10 | Tutorials

Ervan uitgaande dat we nog steeds kunnen inloggen op onze computers, is het eenvoudig om het wachtwoord te wijzigen door de . te volgen

Leer hoe u het standaard iDRAC-wachtwoord op een Dell server kunt wijzigen. Door deze eenvoudige stapsgewijze zelfstudie te volgen, kunt u het standaard rootwachtwoord op iDRAC wijzigen om een ​​veiligere netwerkomgeving mogelijk te maken.

Indien nodig kunt u zowel het lokale gebruikersaccount als het Microsoft-gebruikersaccountwachtwoord op uw computer wijzigen.

Ik probeer het beheerderswachtwoord van de BIOS van mijn Dell atitude e6520 die ik tweedehands heb gekocht opnieuw in te stellen. Ik heb lange tijd alle software geprobeerd om het terug te zetten en het werkte niet, dus help me alsjeblieft

Hoe verwijder ik het BIOS-wachtwoord op mijn Dell 600-laptop?

Verwijder cmos-batterij BIOS-wachtwoord wordt opgeslagen in CMOS-geheugen dat wordt bewaard terwijl de pc wordt uitgeschakeld door een kleine batterij, die ...

Laatste update: 2018-07-06 22:54:17 Klik hier om nieuwe standaardwachtwoorden aan deze lijst toe te voegen. Heeft open-sez.me u geholpen om tijd of geld te besparen?

Stap 4. Voer uw beheerderswachtwoord in om u aan te melden bij Windows. De Dell opstartmenutoets configureren in Windows 10/8 / 8.1.

Показана 71 запись