Alles over computers en technologie

Airpods aansluiten op een computer die niet van Apple is

AirPods configureren met uw Mac en andere Bluetooth-apparaten - Apple Support

Ga op uw niet-Apple-apparaat naar Bluetooth-instellingen en zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld.4 Als u een Android-apparaat heeft, gaat u naar Instellingen> Verbindingen> Bluetooth. Open de hoes met je AirPods in de oplaadcassette. Houd de setup-knop op de achterkant van de behuizing ingedrukt totdat het statuslampje wit knippert.

Ik ben benieuwd hoe ik mijn Airport Express-apparaat kan gebruiken als draadloze netwerkverlenger voor mijn huidige niet-Apple ISP. Ik heb de Arris TG862G-modem / router die draadloos in mijn huis voorziet, maar het is extreem zwak in mijn kantoor en de twee aangrenzende kamers waar ik wifi het meest nodig heb. Mijn modem is via wifi en ethernet verbonden met mijn iMac-desktopcomputer en ik heb ook een MacbookPro-laptop als dat helpt. Ik ben over het algemeen redelijk goed met computers en heb mensen erover zien praten in andere links, maar ik kan geen echte oplossing bedenken.

Het koppelen van AirPods met een niet-Apple-smartphone of -computer is vergelijkbaar met het koppelen van andere Bluetooth-apparaten. Volg deze stappen om AirPods op een pc of ander apparaat aan te sluiten: Plaats AirPods in de hoes en open vervolgens de hoes. Houd de witte knop op de achterkant van de behuizing ingedrukt. Het statuslampje van de AirPods knippert wit om de koppelingsmodus aan te geven. Koppel AirPods via het Bluetooth-instellingenmenu op het apparaat of de computer. Eenmaal gekoppeld, kunnen de AirPods net als elke andere draadloze Bluetooth-headset worden gebruikt.

Ontdek hoe u AirPods aansluit op pc met Windows 10. Bevat tips voor het oplossen van problemen wanneer u geen geluid of muziek hoort na het koppelen of synchroniseren.

Procedure: Apple Airport Express configureren ... - YouTube

Hoe een Apple Airport Express terug te zetten naar de fabrieksinstellingen.

Werken AirPods met Android en andere niet-Apple-apparaten? Kun je AirPods gebruiken met Android, Chromebook, Windows of andere pc's? Het korte antwoord is ja. AirPods kunnen worden gekoppeld aan elk Bluetooth-apparaat dat een hoofdtelefoon ondersteunt. Hoewel je Siri niet kunt gebruiken bij het koppelen van je AirPods met een niet-Apple-apparaat (geen verrassing daar!), zou je zoals gewoonlijk naar je muziek moeten kunnen luisteren en via je telefoongesprekken kunnen chatten.

Eenvoudige aansluiting van AirPods op de computer. Ze werken goed met een pc op basis van het Windows-besturingssysteem, als deze Bluetooth heeft

Zet uw AirPods Max in de koppelingsmodus door de knop voor ruisonderdrukking (op het rechter oordopje) ingedrukt te houden totdat het statuslampje wit begint te knipperen. Ga naar de Bluetooth-instellingen van je niet-Apple-apparaat. Zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld en wacht tot AirPods Max verschijnt in de lijst met ...

Geluid - Apple Airpods koppelen als hoofdtelefoon - vraag ubuntu

Als er iets misgaat, vergeet dan niet om dingen opzij te zetten zodat uw computer niet opgeblazen raakt en vol willekeurige ...

Het verbinden van uw Apple AirPods (of AirPods Pro) met uw mobiele apparaat of computer zou naadloos en automatisch moeten gaan. Maar dat is niet altijd het geval, vooral als u een Windows-computer gebruikt en probeert te schakelen tussen apparaten. Hoe weten uw AirPods welk apparaat ze moeten gebruiken als uw iPhone, iPad en computer allemaal op één plek zijn opgeborgen?

Ik ben op zoek naar een robuuste manier om via wifi verbinding te maken met een hotelnetwerk, zodat mijn computer, Apple TV en iPhone op één netwerk zijn aangesloten. De bridge moet verbinding kunnen maken met de hotspot van het hotel en vervolgens verbinding kunnen maken met internet waar ik het kamernummer en de achternaam moet invoeren om te bevestigen.

Ik heb problemen met het consequent verbinden van AirPods met mijn laptop. Soms maakt hij gewoon geen verbinding. Het koppelt goed, volgens de Win 10 Bluetooth-pagina, maar het lijkt de verbinding niet te behouden. J'ai juste du mal à le faire fonctionner de manière cohérente dans Win 10. Quelqu'un utilise-t-il la même configuration (iPhone + Win 10) et a-t-il des conseils sur la façon de gérer les changements de verbinding?

Hoe AirPods op een ander apparaat aan te sluiten | Veelgestelde vragen over AirPods

Heeft u problemen met het verbinden van uw AirPods met een ander Bluetooth-apparaat (zoals een Android-telefoon of Windows-computer)? Worden uw AirPods niet weergegeven in het Bluetooth-menu? Volg onze tutorial om je AirPods los te koppelen en te verbinden met een ander apparaat.

Sluit de door uw internetprovider (ISP) geleverde modem met een Ethernet-kabel aan op uw AirPort Extreme. Gebruik de kabel naar de laagste poort aan de achterkant van het AirPort-basisstation. (Maak je geen zorgen als je een fout maakt. Tijdens de installatie wordt je gevraagd om dingen te corrigeren, indien nodig).

Ik kan ze koppelen en ze op mijn pc bekijken, maar als ik op Verbinden klik, verandert het binnen 10 seconden in Verbinding, Verbonden en weer terug in Gekoppeld, waarna de verbinding verbroken blijft. Ik heb mijn Airpods minstens 15 keer verwijderd en opnieuw gegoten en het gaat door. Heeft iemand enig idee waarom dit gebeurt of wat ik kan doen?

Apple AirPods verbinden met een MacBook, pc of ander Bluetooth-apparaat is niet zo eenvoudig als ze te koppelen aan een iPhone of iPad. Hoewel de slimme oordopjes onmiddellijk worden geactiveerd met een iOS-apparaat wanneer ze uit de oplaadcassette worden verwijderd, zijn er nog een paar hindernissen om over te springen bij het koppelen met een type.

Windows 10 en 7 kunnen geen verbinding maken met Airport Express | Forum

Ik heb een Apple Airport Express ingesteld waarvan ik problemen heb om verbinding te maken met twee verschillende Dell pc's, een met Windows 10 en de andere met Windows 7. Beide laptops kunnen het draadloze netwerk zien, maar als ik er verbinding mee probeer te maken, staat er "Netwerkvereisten controleren" gevolgd door "Kan geen verbinding maken met dit netwerk".

Als je klaar bent met het aansluiten van je AirPods op je Windows 10-laptop, kun je ze gebruiken om direct naar muziek te luisteren. Selecteer indien nodig het pictogram Volume in het systeemvak om te schakelen tussen AirPods en een ander audio-uitvoerapparaat. Met Windows 10 kun je gebaren op je AirPods niet aanpassen, maar je moet wel kunnen dubbeltikken op de eerste en tweede generatie AirPods om nummers af te spelen en te pauzeren.

U kunt bijvoorbeeld geen Siri-spraakopdrachten gebruiken met uw AirPods wanneer ze zijn verbonden met een niet-Apple-apparaat. Als je net zoveel van Apple-apparaten houdt als wij, bekijk dan onze regelmatig bijgewerkte AirPods X-geruchtenhub om op de hoogte te blijven van de aankomende on-ear-koptelefoons van de techgigant.

Koppel eerst alle Ethernet-kabels los om deze los te koppelen van uw bestaande netwerk. Sluit vervolgens uw laptop aan op uw Time Capsule of Extreme met behulp van een Ethernet-kabel die is aangesloten op een van de LAN-poorten van de AirPort. Zorg ervoor dat uw computer alleen is aangesloten op het Airport-apparaat en niet op het netwerk van een andere router of modem.

Hoe u twee sets AirPods op uw iPhone aansluit in iOS13

Open het klepje van de oplaadcassette en houd de koppelingsknop op de achterkant van uw tweede set AirPods ingedrukt totdat de binnenverlichting wit knippert. Breng het in de buurt van de iPhone om te koppelen. Tik op het pop-upmenu om te bevestigen dat je AirPods met je iPhone wilt koppelen. Begin met het afspelen van muziek. U hoort deuntjes via de AirPods die u zojuist hebt gekoppeld.

MEER: Het lijkt erop dat de nieuwe MacBook Air van Apple vertraging heeft opgelopen. Er is nog een andere manier om je huis te vullen met wifi-gegevens: vervang je oude AirPort door een wifi-router die niet van Apple is. Als je onlangs geen router hebt gekocht, zijn er een overvloed aan modellen met functies, prestaties en mogelijkheden die AirPort niet had.

Hoe kan ik contact met u opnemen zodra ik een beter antwoord heb gekregen op Airpods aansluiten op een Microsoft-computer? We werken met alle gebruikers- en partnerkwesties via e-mail, van partnervoorstel tot gebruikersbijdrage.

Origineel antwoord: Moet een Apple Airport Extreme worden aangesloten met een Ethernet-kabel als er al een draadloos netwerk in een huis bestaat? Het hangt er helemaal van af wat je wilt doen. Als u uw bestaande WiFi-netwerk wilt uitbreiden zodat het een groter gebied bestrijkt EN uw huidige WiFi-router WDS ondersteunt EN u 802.11n gebruikt, hoeft u de twee niet via Ethernet met elkaar te verbinden.

AirPort-configuratieprogramma uitgelegd | IT-vaardigheden Envato Tuts +

AirPort-netwerk AirPort-hulpprogramma. AirPort is de term van Apple voor alles wat wifi is, van de technologieën die in je Mac zijn ingebouwd tot zijn eigen reeks routers en basisstations.

Wacht tot het netwerk is opgebouwd. Nadat u de netwerknaam en het wachtwoord hebt ingesteld, configureert uw AirPort-basisstation zichzelf zodat u verbinding kunt maken. Het kan even duren, maar vereist geen actie van uw kant.

Koppel de twee Airpods met de computer. Je zou ze afzonderlijk als uitgangen moeten kunnen selecteren in Systeemvoorkeuren -> Geluid -> Uitgang (stel nu het uitgangsvolume voor elke Airpod in, want je kunt het niet instellen nadat je het gecombineerde apparaat hebt geselecteerd. Je kunt altijd teruggaan naar het individu en wijzigen hun volume voordat u teruggaat naar de handset). Open Audio MIDI-instellingen in Toepassingen / Hulpprogramma's. Klik op de + linksonder en selecteer Create Multiple Output Device. Vink de vakjes aan naast beide Airpods (of een ander 2+ uitvoerapparaat). (Optioneel) Hernoem de uitvoer door op de naam te klikken ...

Als je een nieuw paar AirPods hebt, vraag je je misschien af ​​hoe je ze kunt instellen om met je iPhone of iPad te werken. Het blijkt vrij eenvoudig om AirPods in te stellen en aan te sluiten op een iPhone of iPad, zoals deze tutorial zal aantonen. Het grootste deel van het AirPod-configuratieproces is geautomatiseerd en werkt een beetje als magie.

Hoe AirPods gekoppeld maar niet verbonden te repareren - k2rx.com

De gebruiker ervaart het probleem wanneer ze proberen hun AirPods op hun systeem aan te sluiten, hoewel de apparaten succesvol zijn gekoppeld, maar de apparaten geen verbinding maken. Het probleem wordt meestal gemeld na een Windows-update.

Lees verder om erachter te komen hoe. Voordat u begint, moet u ervoor zorgen dat u uw ‌AirPods‌ hebt gekoppeld aan ten minste een van de apparaten waartussen u wilt schakelen. ‌ AirPods‌ synchroniseert koppelingsinformatie via uw iCloud-account, zodat ze verbinding kunnen maken met uw andere Apple-apparaten zonder dat u extra hoeft te koppelen.

Hoe configureer ik Apple AirPort Express? Kies of u AirPort Express verbindt met een bestaand Wi-Fi-netwerk, een ander vervangt of verbinding maakt via Ethernet. Selecteer een optie en selecteer vervolgens Doorgaan. Er wordt een lijst met beschikbare draadloze netwerken weergegeven. Selecteer het juiste netwerk en klik op Doorgaan.

Apple AirPods zijn volledig draadloze Bluetooth-koptelefoons die voornamelijk zijn ontworpen voor iOS-apparaten zoals de iPhone en iPad. Maar AirPods werken ook met allerlei andere apparaten, waaronder een Windows-pc. Belangrijk: als je AirPods met pc gebruikt, krijg je geen verbinding met Siri - dit werkt alleen

Hoe Airpods op een laptop aan te sluiten - IOT Veteraan

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je Airpods op een laptop aansluit. AirPods kunnen worden gebruikt als een standaard draadloze Bluetooth-hoofdtelefoon door ze te koppelen met een niet-Apple Bluetooth-apparaat. Het proces is relatief eenvoudig, maar niet zo snel als via je iPhone of Mac-computer, in wezen worden Apple's AirPods gewoon behandeld als gewone bluetooth-koptelefoons.

Tip: Hoewel AirPods meestal worden gebruikt op Apple-apparaten met iOS of macOS, kunnen ze ook worden gekoppeld aan niet-Apple-apparaten zoals een Android-telefoon. U moet vooraf de bijbehorende herstelsoftware aanschaffen om uw gegevens op iPhone, MacBook, Android-telefoon of andere apparaten te beschermen: MiniTool Mobile Recovery for iOS Free, Stellar Data

Hoe maak je AirPods schoon of wat is de juiste manier om AirPods schoon te maken? Allereerst moet je heel voorzichtig zijn bij het schoonmaken van de AirPods, omdat elke plotselinge of verkeerde beweging de AirPods kan beschadigen. U wordt geadviseerd om een ​​zacht voorwerp te gebruiken om AirPods veilig schoon te maken. Misschien geeft u de voorkeur aan onze video-tutorial over het schoonmaken van AirPods.

Apple was waarschijnlijk van plan om de AirPods te koppelen aan de nieuwste iPhone, momenteel de iPhone 12. Als je echter tv, films of muziekvideo's op een groter scherm wilt kijken, kun je in plaats daarvan altijd online gaan naar een MacBook.

Hoe AirPods op een computer aan te sluiten

AirPods zijn, net als veel andere Apple-producten, een soort showcase of statussymbool. Dit betekent niet dat het product niet goed is, integendeel. Als u een pc-gebruiker bent, overweegt u misschien een paar handige, draadloze AirPods aan te schaffen, maar u weet misschien niet zeker of uw computer compatibel is met uw.

Hoe u AirPods op uw Chromebook aansluit. Als je dacht dat het moeilijk zou zijn om AirPods op Chromebooks aan te sluiten, denk dan nog eens goed na. Het proces is eigenlijk vrij eenvoudig. Je kunt zelfs AirPods met laptops koppelen als je wilt. In dit artikel concentreren we ons op het koppelen van AirPods aan Chrome OS en het ontkoppelen en loskoppelen van AirPods van Chromebooks.

De case wordt geleverd met een ingebouwde batterij, zodat je tot 24 uur aan totale luistertijd kunt krijgen. Om de case op te laden, sluit je hem eenvoudig aan op de meegeleverde Lightning-kabel en sluit je hem aan op een USB-poort. Volgens Apple zou het 15 minuten opladen van AirPods in de hoes ongeveer drie uur muziek moeten opleveren.

AirPods Pro verbinden met een iPhone of iPad is net zo eenvoudig als het openen van de hoes en op Verbinden tikken in het pop-upvenster dat op het scherm van het apparaat verschijnt. Het proces is echter niet zo eenvoudig bij het aansluiten van AirPods op een computer. Zo sluit je je AirPods Pro eenvoudig aan op een MacBook Air, MacBook Pro, iMac of Mac Mini.

netwerk - Kan een Airport Express worden gebruikt om wifi uit te breiden ...

Ik heb de mijne uitgevoerd, Airport Express verbonden via Ethernet met de Linksys-router, beide met hun eigen wifi-netwerken met dezelfde SSID's en wachtwoorden, waardoor apparaten tussen hen kunnen zwerven. Bovendien betekent het feit dat het is overbrugd dat Linksys de IP-adressen vrijgeeft, waardoor sneller roamen mogelijk is (theoretisch heb je geen ...

De andere is voor een bekabelde verbinding met een modem of een Ethernet-netwerk. De Airport Express heeft ook een USB-poort waarop een niet-netwerkprinter kan worden aangesloten, waardoor draadloos afdrukken via een netwerk naar elke printer mogelijk is.

Minder vaak kunt u het probleem tegenkomen tijdens het afspelen van muziek of het verbinden met Bluetooth in de auto. Het probleem kan liggen bij de sensoren in de AirPods die bepalen of ze al dan niet in je oren zitten, of bij de microfoons; of het kan te wijten zijn aan Bluetooth-interferentie.

Verbind allereerst je AirPods met je iPhone. Als je dat doet, koppel je ze echt aan je Apple ID en gaat het allemaal sneller. Als de AirPods nieuw zijn, kun je ze als volgt aan je iPhone koppelen.

AirPort 2-netwerkontwerp

1 Open de AirPort-configuratie-assistent in de map AirPort in de map Apple Extras in de map Programma's (Mac OS 9) op uw harde schijf.

Ik heb een Apple-luchthaven op mijn netwerk die de laatste IT-man verliet. Ik dacht dat er een...

Ik heb een draadloze Netcomm-router, mijn Airport Express breidde de draadloze signalen van Netcomms perfect uit, dit is wat het is ontworpen om niet te weten waarom je zei dat het niet voor anderen was ontworpen @ 4:02-routers plus ik werk voor Apple zo weinig verward dat er honderden zijn video's met mensen die deze routers verbinden met niet-appelrouters, geweldige video alleen voor uw referentie.

U kunt het bereik van uw draadloze netwerk ook vergroten door een door Apple gecertificeerde externe antenne aan te sluiten op de antennepoort van een AirPort Extreme-basisstation.

internetverbinding op de luchthaven - eehelp.com

Hoe sluit ik een Airport Express-terminal aan op een draadloze router die niet van de luchthaven is? Ik weet niet zeker of je je vraag begrijpt. Als de AirPort Express-terminal verbinding maakt en "aanmeldt" bij het bestaande draadloze netwerk met behulp van een draadloze verbinding ...

Ik probeer mijn Dell Inspiron 1150 te verbinden met Apple Airport Express zodat ik draadloos internet kan gebruiken. Tot nu toe heb ik echter niet kunnen inloggen. Heeft mijn Dell een beveiligingssysteem van derden waardoor deze draadloze verbinding niet tot stand kan worden gebracht? hoe kan ik dat allemaal uitschakelen?

In deze video laat ik je zien hoe je iphone of ipad aansluit op Apple TV 4th ...

Als je naar het Apple-menu -> Over deze Mac -> Meer info ... gaat en op AirPort-kaart klikt, staat daar dan het type kaart of geeft dit aan dat je geen AirPort-kaart hebt? Bewerken: er is echt geen andere verklaring dan dat er iets mis is met dit profiel - het is niet jouw schuld. Je kunt de HOME-locatie gebruiken die je hebt gemaakt en alles zou goed moeten werken.

Hoe Apple AirPort Express aan te sluiten op... | Appleinsider

Wat je gaat doen, is die AirPort Express van een wifi-router in een client veranderen. In plaats van het apparaat te zijn waarmee al je Macs en iOS verbinding maken en vervolgens toegang krijgen tot internet, maak je er in feite een wifi-adapter van.Veel apparaten hebben hun eigen ingebouwde wifi-adapters, maar er zijn altijd printers, gameconsoles en audiosystemen die dat niet doen.

Om het Apple AirPort Express-basisstation aan te sluiten, sluit u uw modem met een Ethernet-kabel aan op de Airport Express. Vervolgens moet u het AirPort-hulpprogramma op uw Mac starten en op Andere wifi-apparaten in de rechterbovenhoek klikken. Hoe sluit ik AirPort Express aan op een router die niet van Apple is?

De Airport Express heeft ook een USB-poort waarop een niet-netwerkprinter kan worden aangesloten, waardoor draadloos afdrukken via een netwerk naar elke printer mogelijk is.

Omdat het AirPort-basisstation een Ethernet-poort heeft, kunt u het aansluiten op elke Macintosh-computer met een Ethernet-poort, of het aansluiten op een bestaand netwerk van Macintosh-computers. Computers die via Ethernet zijn aangesloten, kunnen de enkele internetverbinding delen die via de interne modem van het AirPort-basisstation wordt geleverd.

Hoe te voorkomen dat AirPods verbinding maken met andere Apple-apparaten

Met de nieuwe iPhone-, iPad- en Mac-software van Apple kun je automatisch tussen apparaten schakelen en naar muziek blijven luisteren op je AirPods. Dit kan lastig zijn en verbreekt soms de verbinding met je muziek als je bijvoorbeeld een iPhone in de buurt van een iPad gebruikt. CNBC legt uit hoe je kunt voorkomen dat je AirPods automatisch verbinding maken met andere Apple-gadgets.

Een AirPort-kaart is een eigen draadloos apparaat dat is ingebouwd in Apple-laptopmodellen. Het heeft dezelfde basisfunctionaliteit als de draadloze kaarten die bij andere draagbare systemen worden geleverd, maar heeft ook enkele functies die Apple-machines unieke connectiviteitsfuncties geven.

Een Apple Airport Card wordt gebruikt om een ​​Apple product op een luchthaven te verbinden met internet. Je vindt er veel te koop op Ebay, waarvan de prijzen variëren.

Koop Apple netwerkbenodigdheden bij Abt! -www.abt.com/product/70119/Apple-ME918LLA.html Deze video toont een korte vergelijking van de verschillende netwerkopties van Apple Express en Airport Extreme. Josh doorloopt de verschillende functies van elk model en laat zien welke router voor jou de beste keuze is.

Показано 60 записей