Alles over computers en technologie

Android 5 fabrieksinstellingen herstellen

Je Android-apparaat terugzetten naar de fabrieksinstellingen - Android-help

Bereid je voor op fabrieksreset. Belangrijk: Een fabrieksreset wist al je gegevens van je telefoon. Als u een reset uitvoert om een ​​probleem op te lossen, raden we u aan eerst andere oplossingen te proberen. Ontdek hoe u Android-problemen kunt oplossen.

U moet weten dat als u de TV Box reset, alle gegevens op uw apparaat worden verwijderd. En het blijft bij de standaard-apps die bij het apparaat zijn geleverd. In deze handleiding hebben we de stappen gevolgd om Android 5.1 terug te zetten naar de fabrieksinstellingen.

Het terugzetten naar de fabrieksinstellingen van een Android-smartphone is een extreme stap en het zal je telefoon in wezen terugbrengen naar wat het was toen het gloednieuw was. Als je je zorgen maakt dat je alles opnieuw moet instellen, is het raadzaam om eerst je telefooninstellingen te resetten.

Het uitvoeren van een fabrieksreset op een Android-apparaat verwijdert geen OS-upgrades, maar verwijdert alleen alle gebruikersgegevens. Dit omvat het volgende: Apps die zijn gedownload van de Google Play Store of op een andere manier op het apparaat zijn geladen (zelfs als u ze naar een externe opslag hebt verplaatst).

Hoe u uw Android-telefoon terugzet naar de fabrieksinstellingen

Opmerking: Voordat u uw apparaat terugzet op de fabrieksinstellingen, moet u een back-up maken van alle benodigde inhoud en gegevens, zoals foto's, contracten, sms-berichten, enz. Daarnaast kun je een back-up maken van alle geïnstalleerde apps en games met persoonlijke gegevens. Methode 2: Android-fabrieksinstellingen in herstelmodus. Als jij de pechvogel bent die...

Stap 3: Selecteer vervolgens Gegevens wissen / fabrieksreset uit de 3 beschikbare opties, dan wordt uw apparaat teruggezet naar de fabrieksinstellingen. Dit is de manier om het Android-apparaat terug te zetten naar de fabrieksinstellingen.

Soms ben je misschien erg bang om je Android-telefoon terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Daarom, wanneer het apparaat is vergrendeld, kunt u heel graag een geschikte manier vinden zonder een vergrendelde Android-telefoon opnieuw in te stellen. Hier, ik zeg je, wees niet bang! De Android-telefoon met fabrieksreset heeft niet alleen nadelen...

Maar enkele wanhopige redenen voor een fabrieksreset zouden zijn: apparaat start niet opnieuw op na het spelen met root, herstel of aangepast ROM, te veel gedwongen afsluiten, of malware / virussen of andere slechte apps die u ervan weerhouden Android-telefoon of -tablet gemakkelijk te gebruiken . Soms, wanneer u vindt dat het apparaat te veel is vertraagd in vergelijking met voorheen, gezien de verder goede hardware, en te veel ophangt, dan ook in deze gevallen, in plaats van te verwijderen ...

Hoe een harde reset op een Android uit te voeren: 14 stappen (met foto's)

Deze wikiHow leert je hoe je je Android-apparaat kunt resetten naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen met behulp van een basisreset of, als je serieuzere problemen hebt, de herstelmodus, die buiten het systeem werkt.

Stap 2: Druk tegelijkertijd op de volume omhoog-knop, de startknop en de aan / uit-knop totdat het Android-pictogram op uw scherm verschijnt. Stap 3: Gebruik Volume omlaag om de optie voor het wissen van gegevens / fabrieksinstellingen te markeren en druk op de aan / uit-knop om deze te selecteren.

Het doel van dit artikel is om de beste tools voor het terugzetten van de fabrieksinstellingen voor Android te delen zonder je te vervelen. Ik hoop dat het werkt en dat je de stappen hier kunt toepassen als je je verloren gegevens wilt herstellen. Merk op dat alle Android Wipe Data Factory Reset-tools die in dit artikel worden vermeld, zijn getest en bevestigd dat ze perfect werken.

Als de dief probeert de fabrieksinstellingen te herstellen, kan hij deze niet installeren en gebruiken zonder uw Google-account, zoals hieronder wordt weergegeven. Maar deze beveiligingsmaatregel kan problemen opleveren als je de telefoon wilt verkopen of op een legitieme manier aan anderen wilt doorgeven. Deze Android Lollipop-gids laat u zien hoe u apparaatbeveiliging kunt omzeilen, zodat u uw telefoon veilig aan anderen kunt doorgeven nadat de fabrieksinstellingen zijn hersteld. Waarom vereist Android Lollipop 5.1 het Google-account dat wordt gebruikt voordat de fabrieksinstellingen worden hersteld?

Android Factory Reset met behulp van ADB - Android-enthousiastelingen Stack ...

Ik probeer mijn Oppo Neo 7 (Android 5.1) terug te zetten naar de fabrieksinstellingen met behulp van ADB-shell. Kan ik proberen te linken naar de ADB-shell?

Android-telefoonwachtwoord, patroon of pincode kan gebruikers echt helpen om vitale gegevens en bestanden te beschermen. Maar er zijn ook grote risico's. U bent bijvoorbeeld het wachtwoord, patroon, pincode vergeten of ondeugende kinderen spelen herhaaldelijk met uw Android-telefoon met het verkeerde wachtwoord, enz. In dergelijke situaties zou je waarschijnlijk denken dat de Android-telefoon voor altijd zou worden vergrendeld. Eigenlijk kunnen we het Android-telefoonwachtwoord ontgrendelen met een aantal handige methoden. De meest voorkomende, of de eerste die u zou zeggen, moet de fabrieksinstellingen herstellen.

Factory Reset Protection (FRP) is een beveiligingsfunctie op Android-apparaten met Lollipop 5.1 en hoger. Wanneer u een Google-account op het apparaat instelt, wordt FRP automatisch actief. Zodra FRP is geactiveerd, wordt het gebruik van het apparaat na het fabrieksresetproces geblokkeerd totdat u zich aanmeldt met een onthouden Google-account en wachtwoord.

Elke vorm van harde reset of fabrieksreset van een Android-smartphone is voor 80% hetzelfde, maar soms worden we geconfronteerd met een soort eerbiedige smartphone die harde reset iets anders maakt. Allereerst moeten we weten waarom we een harde reset of een fabrieksreset van een enkel mobiel apparaat moeten uitvoeren. Als we een volledige harde reset of fabrieksreset-ervaring kunnen krijgen, zullen we succesvol zijn voor alle harde resets van Android-apparaten.

Hoe u gemakkelijk het NOKIA 5 (Android)-formaat onder de knie krijgt met Safety Hard ...

Tips en trucs om problemen met NOKIA 5 op te lossen met een eenvoudige oplossing. Deze Nokia-telefoon gebruikt Android Nougat 7.1.1-versie al als het standaardbesturingssysteem toen het voor het eerst op de markt kwam. Nokia begrijpt dat sommige gebruikers meer dan één simkaart nodig hebben, maar sommigen hebben slechts één simkaart op hun smartphone nodig.

Druk op "RESET TELEFOON". Druk op "ALLES VERWIJDEREN". Je apparaat wordt nu teruggezet naar de fabrieksinstellingen en daarna automatisch opnieuw opgestart. Dit proces kan enkele minuten duren. Houd er rekening mee dat tijdens dit proces het bijbehorende Google-account met het bijbehorende wachtwoord wordt gevraagd.

Een fabrieksreset kan helpen bij het oplossen van de meeste problemen die zich op Android voordoen. Dus, als je deze optie op je mobiel of tablet hebt onderzocht, bekijk dan dit technische artikel en ontdek hoe je factorgegevens op Android-apparaten in slechts een paar minuten kunt resetten.

3 Reacties op Hoe Android Mobile te resetten Geplaatst in Android Door Murali MGeplaatst op 20 september 2019 1 oktober 2019. Hier kunt u uw Android-mobiel terugzetten naar de fabrieksinstellingen. U moet uw wachtwoord of vergrendelingspatroon kennen om deze methode te gebruiken.

Показано 20 записей