Warning: session_start(): open(/var/www/www-root/data/mod-tmp/sess_q80dohdsodk26lfusos0retcfu, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/.loader.php on line 48

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/www/www-root/data/mod-tmp) in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/.loader.php on line 48
Educatieve en vermakelijke computerspelletjes voor peuters – Hoe een harde reset op een Android uit te voeren: 14 stappen (met foto's) | Android 7.1 Nougat Fabrieksresetgids | Android 7.1 Nougat herstellen | Hoe reset ik mijn Android 7-telefoon of -tablet naar de fabrieksinstellingen?
Alles over computers en technologie

Android 7 fabrieksinstellingen herstellen

Je Android-apparaat terugzetten naar de fabrieksinstellingen - Android-help

Bereid je voor op fabrieksreset. Belangrijk: Een fabrieksreset wist al je gegevens van je telefoon. Als u een reset uitvoert om een ​​probleem op te lossen, raden we u aan eerst andere oplossingen te proberen. Ontdek hoe u Android-problemen kunt oplossen.

Deze wikiHow leert je hoe je je Android-apparaat kunt resetten naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen met behulp van een basisreset of, als je serieuzere problemen hebt, de herstelmodus, die buiten het systeem werkt.

Heb je problemen met je Android 7.1 Nougat toestel en wil je de fabrieksinstellingen herstellen? U moet weten dat als u de TV Box reset, alle gegevens op uw apparaat worden verwijderd. En het blijft bij de standaard-apps die bij het apparaat zijn geleverd. In deze handleiding hebben we de stappen gevolgd om Android 7.1 terug te zetten naar de fabrieksinstellingen.

Wis alle gegevens voordat u het apparaat verkoopt of aan sb geeft. Om dit te doen, plaatst u uw Android 7-telefoon terug in zijn

Top 2 manieren om Android-telefoons en -tablets terug te zetten naar de fabrieksinstellingen

Stap 3: Selecteer vervolgens Gegevens wissen / fabrieksreset uit de 3 beschikbare opties, dan wordt uw apparaat teruggezet naar de fabrieksinstellingen. Dit is de manier om het Android-apparaat terug te zetten naar de fabrieksinstellingen.

Galaxy S9 / S9 + zou de OEM-vergrendelingsoptie in het ontwikkelaarsmenu moeten inschakelen en de fabrieksinstellingen herstellen vanuit het telefoonmenu, en dan gewoon normale 4-bestandsfirmware schrijven en de telefoon is zonder Google-accountverificatie, fabrieksresetbescherming. Het is niet nodig om ADB-firmware te gebruiken in deze twee SAMSUNG-telefoons.

Harde reset is een van de twee soorten het resetten van een telefoon. In tegenstelling tot een zachte reset die je Android-telefoon gewoon opnieuw opstart, verwijdert een harde reset alle gegevens, inhoud, instellingen en apps die eerder op de telefoon waren opgeslagen. Ook bekend als een fabrieksreset, zal het uitvoeren van een harde reset uw apparaat terugbrengen naar de staat waarin het in de fabriek was gebouwd. Zorg ervoor dat u, voordat u dit doet, klaar bent om al uw gebruikersgegevens op te geven of er een back-up van te maken.

Factory Reset Protection (FRP) is een beveiligingsfunctie op Android-apparaten met Lollipop 5.1 en hoger. Wanneer u een Google-account op het apparaat instelt, wordt FRP automatisch actief. Zodra FRP is geactiveerd, wordt het gebruik van het apparaat na het fabrieksresetproces geblokkeerd totdat u zich aanmeldt met een onthouden Google-account en wachtwoord.

Methode 1. Herstel verloren gegevens na fabrieksreset Android 7.0 / 6.0-telefoon ...

U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het feit dat u gegevens die verloren zijn gegaan door de fabrieksreset van de Android-telefoon niet meer kunt herstellen. Hier in dit artikel zullen we u twee effectieve methoden bieden om verloren bestanden zoals contacten, sms-berichten, foto's of muziek enz. op Android-telefoon na fabrieksreset.

Ik wil een fabrieksreset uitvoeren op mijn Android-telefoon. Elke gids op internet die ik heb gelezen, toont een knop voor het terugzetten naar de fabrieksinstellingen onder het tabblad Privacy in Instellingen. Aan de andere kant heb ik deze knop niet.

Het terugzetten naar de fabrieksinstellingen van een Android-smartphone is een extreme stap en het zal je telefoon in wezen terugbrengen naar wat het was toen het gloednieuw was. Als je je zorgen maakt dat je alles opnieuw moet instellen, is het raadzaam om eerst je telefooninstellingen te resetten.

Android resetten en Motorola Moto G7 terugzetten naar de fabrieksinstellingen: Vandaag zal ik je vertellen hoe je je Motorola Moto G7 kunt resetten. Het is op elk moment een veelvoorkomend probleem om een ​​mobiele telefoon opnieuw in te stellen om een ​​klein probleem op te lossen. Omdat je na het patroonslot of gezichtsslot van je Motorola Moto G7 misschien het slot bent vergeten.

Hoe u uw Android-telefoon terugzet naar de fabrieksinstellingen: 12 stappen (met foto's)

Deze wikiHow leert je hoe je je Android-apparaat terugzet naar de fabrieksinstellingen met een basisreset of, als je serieuzere problemen hebt, de herstelmodus.

Показано 13 записей

Warning: fopen(data/stats/1660811400): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/func/file/new.php on line 17

Warning: fopen(data/stats/1660811400): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 21

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 22

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 23