Alles over computers en technologie

Hoe Android 6 terug te zetten naar de fabrieksinstellingen

Je Android-apparaat terugzetten naar de fabrieksinstellingen - Android-help

Bereid je voor op fabrieksreset. Belangrijk: Een fabrieksreset wist al je gegevens van je telefoon. Als u een reset uitvoert om een ​​probleem op te lossen, raden we u aan eerst andere oplossingen te proberen. Ontdek hoe u Android-problemen kunt oplossen.

Deze wikiHow leert je hoe je je Android-apparaat kunt resetten naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen met behulp van een basisreset of, als je serieuzere problemen hebt, de herstelmodus, die buiten het systeem werkt.

Het terugzetten naar de fabrieksinstellingen van een Android-smartphone is een extreme stap en het zal je telefoon in wezen terugbrengen naar wat het was toen het gloednieuw was. Als je je zorgen maakt dat je alles opnieuw moet instellen, is het raadzaam om eerst je telefooninstellingen te resetten.

Als je geen SD-kaart kunt gebruiken, kun je je telefoon nog steeds op je computer aansluiten en je foto's er via USB naar overzetten. Ten slotte is er cloudopslag. Als je al je foto's uploadt naar Google Foto's, Facebook of Dropbox voordat je de fabrieksinstellingen terugzet, worden ze veilig online opgeslagen om ze later te uploaden.

Hoe u uw Android-telefoon terugzet naar de fabrieksinstellingen

Opmerking: Voordat u uw apparaat terugzet op de fabrieksinstellingen, moet u een back-up maken van alle benodigde inhoud en gegevens, zoals foto's, contracten, sms-berichten, enz. Daarnaast kun je een back-up maken van alle geïnstalleerde apps en games met persoonlijke gegevens. Methode 2: Android-fabrieksinstellingen in herstelmodus. Als jij de pechvogel bent die...

Alleen updates van het besturingssysteem overleven dit proces. Een fabrieksreset is een hulpmiddel van onschatbare waarde voor het oplossen van problemen en het is een noodzakelijke stap bij het verkopen of inruilen van een ouder apparaat. Deze handleiding laat u zien hoe u dit doet.

U moet weten dat als u de TV Box reset, alle gegevens op uw apparaat worden verwijderd. En het blijft bij de standaard-apps die bij het apparaat zijn geleverd. In deze handleiding hebben we de stappen gevolgd om Android 6.1 Marshmallow terug te zetten naar de fabrieksinstellingen.

Zodra de fabrieksreset is voltooid, keert u terug naar de herstelmodus. Selecteer de optie Systeem nu opnieuw opstarten en uw telefoon zal normaal opstarten. U moet proberen uw telefoon te configureren met dummy-instellingen, alleen om te controleren of FRP niet langer actief is op uw telefoon. Als FRP actief is, wordt u gevraagd om uw eerder ingevoerde Google-accountgegevens opnieuw in te voeren.

Hoe een harde reset of fabrieksreset uit te voeren en Android-telefoons te formatteren ...

Maar enkele wanhopige redenen voor een fabrieksreset zijn: apparaat start niet opnieuw op na het spelen met root, herstel of aangepast ROM, te veel gedwongen afsluitingen, of malware / virussen of andere slechte apps die u ervan weerhouden Android-telefoon of -tablet gemakkelijk te gebruiken . Soms, wanneer u vindt dat het apparaat te veel is vertraagd in vergelijking met voorheen, gezien de verder goede hardware, en te veel ophangt, dan ook in deze gevallen, in plaats van te verwijderen ...

Fabrieksinstellingen herstellen voor de meeste Android-telefoons, Pixel, OnePlus, Motorola, Nokia, enz. Tik op het pictogram Instellingen op uw startscherm of de app-lade. Veeg omhoog om door het instellingenmenu te bladeren.

Als u een Android-fabrieksreset uitvoert, worden al uw gegevens gewist en keert de software terug naar de oorspronkelijke staat. Dit betekent dat alle apps en gegevens die op uw apparaat zijn opgeslagen, worden verwijderd. Zorg ervoor dat u een back-up maakt van alle belangrijke bestanden en gegevens voordat u dit proces doorloopt. We hebben hieronder een handleiding voor het maken van een back-up van uw Android-telefoon.

Dus wees voorzichtig, maar wees niet bang. Harde resets kunnen veel problemen op Android-apparaten oplossen, zoals virussen en malware, maar totdat u weet van welke gegevens u een back-up moet maken, kunt u iets verliezen. U kunt een back-up van uw gegevens maken op een SD-kaart, harde schijf of computer, of, als uw Android dit ondersteunt, op een flashstation dat rechtstreeks is aangesloten met een datakabel.

Android M 6.x Marshmallow: fabrieksinstellingen herstellen - Android-tablet ...

Deze procedure is alleen van toepassing op tablets met het besturingssysteem Android M. Als u de fabrieksinstellingen terugzet, worden alle afbeeldingen, documenten en apps gewist die niet vooraf op de tablet zijn geladen. Oplossing. Zet de tablet aan en log indien nodig in. Tik op het pictogram Instellingen.

Uw Android-telefoon geeft een Android-afbeelding weer en zegt No Command. Wanneer dit gebeurt, houdt u de aan / uit-knop ingedrukt en terwijl u de aan / uit-knop ingedrukt houdt, drukt u op de knop Volume omhoog en laat u deze weer los. 6. Selecteer Gegevens wissen / Fabrieksreset. Na het voltooien van stap 5, zou u op het Android-systeemherstelscherm moeten zijn ...

De procedure voor het resetten van uw specifieke Android-telefoon met herstelmodus kan variëren. Als de onderstaande stappen niet werken, controleer dan het proces voor uw apparaat op de website van de fabrikant. Lees meer: ​​​​Hoe u uw Samsung Galaxy-apparaat kunt resetten.

Als u uw Android-apparaat moet resetten naar de fabrieksinstellingen (een veelvoorkomende reden is dat u een nieuwe telefoon verkoopt en upgradet), zijn er twee manieren om een ​​reset uit te voeren. Android heeft een ingebouwde optie voor zachte reset, gemakkelijk beschikbaar in het instellingenmenu van uw telefoon. Ga naar Instellingen, kies Back-up & reset en de ...

Top 2 manieren om Android-telefoons en -tablets terug te zetten naar de fabrieksinstellingen

Scrol naar de onderkant van de pagina en tik op de knop Apparaat resetten. Voer de pincode van uw apparaat in en tik op Volgende. Tik op Alles verwijderen. Uw telefoon wordt opnieuw opgestart en u moet het installatieproces opnieuw starten voordat u uw gegevens kunt herstellen. Manier 2: Reset Android-apparaat naar fabrieksinstellingen via herstelmodus.

Stap 4: Daarna wordt uw Android-wachtwoord opnieuw ingesteld en kunt u uw mobiel gebruiken omdat u nooit bent vergrendeld. U kunt een nieuw wachtwoord instellen voor uw telefoon. Deel 2: gemeenschappelijke methoden om Android-telefoons in 5 verschillende merken te resetten. Nu we klaar zijn met de beste methode om de vergrendelde Android-telefoon opnieuw in te stellen.

Aangezien fabrieksreset inhoudt dat alle gegevens, aangepaste instellingen en opgeslagen accounts van het apparaat worden verwijderd; daarom is het erg belangrijk om een ​​back-up van alle gegevens te maken voordat u doorgaat met het fabrieksresetproces. Dus in deze sectie laten we je zien hoe je eerst een back-up van je Android-apparaat maakt met dr.fone - Telefoonback-up

Het fabrieksresetproces is eenvoudig en pijnloos, maar er zijn nog een paar tips die uw aandacht verdienen. Deze tips zijn vooral belangrijk als je je telefoon opgeeft voor het volgende grote ding of (huiverend) een iPhone. U kunt de telefoon van uw dromen kopen voor de beste prijs.

Voer een fabrieksreset uit op een Android-apparaat - VisiHow

Zie meer van dit soort vragen: Moet mijn telefoon terugzetten naar de fabrieksinstellingen, hoe vaak en hoe vaak moet ik op de aan/uit-knop en de volumeknop drukken om deze te resetten? Verhindert de Alcatel Android ADB-interface dat mijn apparaat wordt ingeschakeld? Wanneer ik Android inschakel, stopt het op een zwart beeld met Android in het midden.

Nu wordt uw Android-apparaat automatisch teruggezet naar de fabrieksinstellingen als u het wachtwoord 15 keer verkeerd invoert. En alle gegevens of informatie worden gewist, inclusief bestanden en apps die van uw apparaat zijn gedownload.

Factory Reset Protection (FRP) is een beveiligingsfunctie op Android-apparaten met Lollipop 5.1 en hoger. Wanneer u een Google-account op het apparaat instelt, wordt FRP automatisch actief. Zodra FRP is geactiveerd, wordt het gebruik van het apparaat na het fabrieksresetproces geblokkeerd totdat u zich aanmeldt met een onthouden Google-account en wachtwoord.

Probleem: contacten verloren op Nexus vanwege fabrieksreset met Android 7.0, hoe dit te verhelpen? "Ik heb gisteren mijn Nexus 6P teruggezet naar de fabrieksinstellingen en vanmorgen ontdekte ik dat sommige van mijn contacten verloren waren gegaan.

Hoe Android Marshmallow 6.0 te resetten naar fabrieksinstellingen | Voor GSM

Reset Android 6.0 naar de fabrieksinstellingen met behulp van telefooninstellingen. Het reset alle telefooninstellingen van je Android Marshmallow-apparaten. De bron.

Een fabrieksreset op Android wist alle informatie die op het apparaat is opgeslagen en herstelt het naar de standaard- of door de fabrikant geconfigureerde instellingen. Er zijn verschillende soorten resets die u op een Android-apparaat kunt uitvoeren. Er zijn zachte resets, harde resets en fabrieksresets. Een zachte reset is de eenvoudigste en meest basale vorm die er is

Harde reset, ook wel fabrieksreset of masterreset genoemd, is het herstellen (formatteren) van een apparaat naar de staat waarin het zich bevond toen het de fabriek verliet. Alle instellingen, applicaties (Apps) en gegevens die door de gebruiker zijn toegevoegd, worden verwijderd, d.w.z. permanent verwijderd. U moet een harde reset van uw mobiele telefoon uitvoeren als uw mobiele prestaties erg traag zijn, problemen hebben met vastlopen of zijn aangetast door een virus.

Hoe gemakkelijk het NOKIA 6-formaat (Android) onder de knie krijgen met een harde reset van de beveiliging? Gemeenschap geplaatst / 2 opmerkingen. Tips en trucs voor het oplossen van problemen met NOKIA 6. De eerste officiële versie van Nokia Android komt op de markt met Android Naugat als standaardbesturingssysteem. De grootte van het NOKIA 6-scherm is 5,5 inch met Full HD 1080 x 1920 pixels resoluties. Deze telefoon heeft een dubbele simkaart die kan werken met GSM of CDMA voor een specifieke netwerkprovider. Lees meer informatie over NOKIA 6 en hoe u bepaalde problemen kunt oplossen.

[Telefoon] Hoe zet je je telefoon terug op de fabrieksinstellingen? | ASUS in de wereld

Opmerking 1: Nadat de fabrieksreset is voltooid, worden alle gegevens, apps, instellingen en persoonlijke informatie na initialisatie van het apparaat verwijderd. Opmerking: als het terugzetten naar de fabrieksinstellingen niet werkt of als u het wachtwoord bent vergeten, raadpleeg dan de onderstaande veelgestelde vragen.

Of als u op de menuknop op het startscherm of in de app-lade tikt, vindt u het instellingenpictogram. Je kunt het ook vinden in de vervolgkeuzelijst waar je je meldingen bekijkt. Fabrieksreset - Back-up en reset. Scroll naar beneden in de instellingen totdat je bij het gedeelte Persoonlijk komt. In AOSP ROM's en in de meeste Samsung-telefoons wordt dit "Persoonlijk" genoemd.

Wanneer u een fabrieksreset uitvoert op Android, brengt u het apparaat terug naar de staat waarin het zich bevond toen het de fabriek verliet. Een fabrieksreset lost de meeste problemen op, zoals onjuiste instellingen, storingen, bugs, virussen of softwarestoringen op het apparaat. Na het resetten van de Android-telefoon of -tablet worden alle gegevens gewist.

Dit is een speciale versie die kan worden gebruikt om te communiceren met Samsung-telefoons / tablets voor bewerkingen zoals FRP-bypass of directe netwerkontgrendeling. Het is noodzakelijk om het op de computer te installeren om een ​​goede verbinding met het Samsung-apparaat te krijgen. Als u wilt weten hoe u SAMSUNG-stuurprogramma's correct installeert, moet u de installatievideogids bekijken.

6 methoden om Android-telefoonwachtwoord te ontgrendelen zonder fabrieksreset

Android Debug Bridge (ADB) wordt ook gebruikt om Android-telefoonwachtwoorden te ontgrendelen zonder de fabrieksinstellingen te herstellen. Maar een ding dat je ook moet weten, is dat het een lange methode is en een beetje ingewikkeld in vergelijking met de andere methoden. Maar u kunt dit proberen en het telefoonwachtwoord ontgrendelen.

Waar is een fabrieksreset goed voor? Hiermee worden alle gegevens, instellingen en apps verwijderd die de gebruiker op het apparaat heeft toegevoegd. Wanneer de telefoon moet worden verkocht en persoonlijke gegevens moeten worden gewist of apparatuurstoringen, virusaanvallen, softwarecrashes enz. moeten worden verholpen, is het herstellen van de fabrieksinstellingen een goede oplossing.

Herstel met harde reset vanaf Android-telefoon. Uitstekende handleiding voor LG, Lenovo, Samsung smartphones en mobiele tablets. Herstel gebruikersgegevens, foto's na fabrieksreset.

Micromax Voer het privacywachtwoord in om te ontgrendelen. dit is een beveiliging in de Android-mobiel in Tech media-processor genaamd MTK-processor.

Een Android-telefoon hard resetten of terugzetten naar de fabrieksinstellingen?

Stap 3 Tik op "(Hard) Reset phone" om Android te herstellen naar de fabrieksinstellingen, dan wordt alle interne opslag in je Android-telefoon gewist. Als u ook alle gegevens op uw Android SD-kaart wilt wissen, kunt u vóór het resetproces "SD-kaart formatteren" aanvinken.

Deze fabrieksreset wist alle apps die u op uw apparaat hebt geïnstalleerd. Je kunt dit zien als een nieuw begin. Als u uw apparaat niet volledig wilt resetten, raden we u aan het opnieuw te starten om eventuele problemen op te lossen.

Als u veel bestanden heeft, moet u er onmiddellijk een back-up van maken, zodat u ze niet één voor één hoeft te doorlopen. Veel mensen slaan hun foto's, contacten, video's, notities en meer op. Deel 1: Veilig een back-up maken en Android-telefoon resetten voordat u de fabrieksinstellingen herstelt met professionele tool.

Dus als de "ramp" nu gebeurt, hoe kun je dan geformatteerde foto's herstellen na fabrieksreset op Android? Je hebt geen idee? Maak je geen zorgen, dit artikel laat je stap voor stap zien hoe je het probleem kunt oplossen. Over het algemeen geldt dat als u een back-up van foto's hebt gemaakt voordat u de fabrieksinstellingen hebt hersteld ...

Hoe u uw Android-apparaat kunt terugzetten naar de fabrieksinstellingen

Als intellectueel nieuwsgierige tech-enthousiasteling behandelde hij speciaal tips en oplossingen met mobiel technisch nieuws en app-recensies. 1 REACTIE. SAHIL KUMAR 1 februari 2019 om 06:53 uur Mi opmerking 3 m, helaas hebben Google Play-services. likha aa rha h bo kese sahi hoga geef me alsjeblieft een oplossing.

Voor het perspectief is mijn telefoon teruggezet naar de fabrieksinstellingen in Instellingen> Back-up en reset. Ik gebruik de standaard Samsung Android 4.1.2. Aangezien u vraagt ​​hoe u kunt resetten, neem ik aan dat deze optie niet beschikbaar is op uw apparaat?

Alle gegevens worden uit het apparaatgeheugen gewist, inclusief uw Google-account, systeem- en app-gegevens, instellingen, gedownloade muziek, foto's en andere gebruikersgegevens. Daarom is het belangrijkste dat u een back-up van al uw gegevens maakt voordat u een fabrieksreset uitvoert. Mogelijk moet u een back-up maken van uw Android-telefoongegevens om de gegevens te herstellen die u nodig hebt na het terugzetten naar de fabrieksinstellingen.

Houd de resetknop ingedrukt en sluit de case aan terwijl u deze aanzet (soms wordt de aan/uit-knop gebruikt). Houd de resetknop 10 seconden ingedrukt en laat dan los. Het vak zou in de herstelmodus moeten verschijnen met verschillende opties. Stappen om Android TV Box opnieuw in te stellen Eenmaal in de herstelmodus, de ...

Fabrieksinstellingen herstellen op Android | Technobezz

Als u van plan bent uw Android-apparaat te verkopen of aan iemand cadeau te doen, moet u eerst alles wissen. Zo krijgt de nieuwe eigenaar een toestel zonder jouw apps, data en instellingen die jij naar wens hebt aangepast. Wat u hier moet doen, is een fabrieksreset uitvoeren.

Stap 1. Zoek en start ook de app "Instellingen" op uw Samsung Galaxy-apparaat als Android 6.0 en eerdere versies worden uitgevoerd. Stap 2. Scroll naar beneden en tik op het submenu "Back-up en reset". Selecteer vervolgens de optie "Factory data reset" om de fabrieksreset te starten. Voer desgevraagd uw pincode of apparaatwachtwoord in om door te gaan.

Ga naar Instellingen en in de instellingen is er Privacy. Ga je gang en je zult een optie zien om een ​​fabrieksreset uit te voeren. Het is op de meeste Android-tablets. Anders hebben sommige oudere Android-tablets een klein gaatje waar u een naald of een dun voorwerp in kunt steken dat de reset activeert.

Maar voordat u uw Android-telefoon terugzet naar de fabrieksinstellingen; er zijn een aantal factoren waarmee u rekening moet houden. Met deze factoren in gedachten hebben we dit artikel opgesteld waarin wordt beschreven hoe u uw Android-telefoon veilig kunt resetten zonder gegevens te verliezen. Ga direct naar inhoud: Sectie 1: Fabrieksreset of harde reset. Sectie 2: Een back-up maken van uw Android-telefoongegevens voordat u de fabrieksinstellingen herstelt.

Hoe de Huawei P8 terug te zetten naar de fabrieksinstellingen - Volledige zelfstudie

Net als iedereen houden we ervan om onze Android-apparaten naar onze smaak aan te passen. En meestal passen we de telefoon zo aan en passen we hem zo aan dat een of meer systeembestanden beschadigd raken of misplaatst raken en worden gewijzigd op een manier die problemen op de telefoon veroorzaakt. Evenzo kunt u een probleem tegenkomen bij het rooten van Huawei P8, het ontgrendelen van de bootloader of het installeren van een andere mod.

Opmerking: maar voordat u de fabrieksinstellingen herstelt, moet u beslissen; als je bereid bent om alle bestaande gegevens (inclusief contacten, berichten, gedownloade en geïnstalleerde apps, gespreksopnames, foto's, video's, enz.) te laten wassen, d.w.z. gewist en voor altijd weg te laten. Bovendien wordt uw apparaat na de fabrieksreset hersteld naar het originele en standaard besturingssysteem dat was geïnstalleerd

Lang geleden konden Android-apparaten niet standaard worden versleuteld. Dit betekent dat zelfs als u de fabrieksinstellingen herstelt, uw gegevens op de interne opslag van het apparaat blijven staan. In deze situatie moet u enkele hulpmiddelen gebruiken die verbinding zouden maken om het apparaat al opnieuw in te stellen om de verwijderde bestanden uit te pakken.

Factory Reset Protection (FRP) is een beveiligingsfunctie op Android-apparaten met Lollipop 5.1 en hoger. Als u uw apparaat terug wilt zetten naar de fabrieksinstellingen, zorg er dan voor dat u uw Google-account en wachtwoord kent, aangezien u moet inloggen nadat de reset is voltooid. Hoe FRP-vergrendeling op uw Android-apparaten te verwijderen

[Gids] Android-tablet terugzetten naar fabrieksinstellingen - iMobie-ondersteuning

Fabrieksreset de Android-tablet zou alle bestaande gegevens wissen, in dezelfde staat als toen deze oorspronkelijk werd gekocht. Dus om gegevensverlies als gevolg van het terugzetten naar de fabrieksinstellingen van Android-tablets te voorkomen, is het honderd procent noodzakelijk om een ​​back-up van uw Android-tablet te maken voordat u de fabrieksinstellingen herstelt. Hoe een Android-tablet opnieuw in te stellen met behulp van een pc. U kunt uw Android-tablet ook resetten op uw computer zonder de volumeknop te gebruiken. Android-apparaatbeheer (of Zoek mijn apparaat) biedt een manier om uw apparaat op afstand te bedienen. Deze methode kan ook worden geïmplementeerd wanneer u uw apparaat niet kunt ontgrendelen of als u het kwijt bent.

Als de dief probeert de fabrieksinstellingen te herstellen, kan hij deze niet installeren en gebruiken zonder uw Google-account, zoals hieronder wordt weergegeven. Maar deze beveiligingsmaatregel kan problemen opleveren als je de telefoon wilt verkopen of op een legitieme manier aan anderen wilt doorgeven. Deze Android Lollipop-gids laat u zien hoe u apparaatbeveiliging kunt omzeilen, zodat u uw

Hoe Android Nokia 3 Smartphone hard te resetten Hier vindt u de eenvoudigste methoden om uw smartphone opnieuw in te stellen. hoe de Nokia 3 te resetten met behulp van de knop / fabrieksreset met behulp van instellingen. Acer Quad Gadget Android Clock Community Selfie Phone Eenvoudig.

Soms moet u om de een of andere reden uw telefoon terugzetten naar de fabrieksinstellingen, inclusief een nieuwe herinstallatie van een nieuwe voorraad of aangepaste ROM, of u wilt gewoon de fabrieksinstellingen herstellen voordat u uw telefoon verkoopt of terugstuurt voor garantie. Een fabrieksreset uitvoeren in voorraadherstel WIS ALLES op uw telefoon.

Voordelen van Android en iPhone Factory Reset Technische consumentengids

Een correcte fabrieksreset kan de systeemprestaties van uw smartphone verbeteren. Hier zijn de voordelen en hoe u uw iPhone en Android kunt resetten naar de fabrieksinstellingen.

Показано 57 записей