Alles over computers en technologie

Hoe Android 8 opnieuw in te stellen

Hoe een harde reset op een Android uit te voeren: 14 stappen (met foto's)

Deze wikiHow leert je hoe je je Android-apparaat kunt resetten naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen met behulp van een basisreset of, als je serieuzere problemen hebt, de herstelmodus, die buiten het systeem werkt.

Ontdek hoe u uw Android-versie kunt controleren. Bereid je voor op fabrieksreset. Belangrijk: Een fabrieksreset wist al je gegevens van je telefoon. Als u een reset uitvoert om een ​​probleem op te lossen, raden we u aan eerst andere oplossingen te proberen. Ontdek hoe u Android-problemen kunt oplossen. Ken de gebruikersnaam en het wachtwoord van het Google-account.

Deze wikiHow leert je hoe je je Android-apparaat terugzet naar de fabrieksinstellingen met een basisreset of, als je serieuzere problemen hebt, de herstelmodus. Niet. Methode 1 van 2

U kunt Android 8.0 terugzetten naar de fabrieksinstellingen met behulp van systeeminstellingen en hardwaresleutelinstellingen (aan / uit-knop en volumeknop). Volg de twee handige tips hieronder om Android 8.1-apparaten zoals Google Pixel, Google Pixel XL, Pixel 2 en Pixel 2 XL Oreo terug te zetten naar de fabrieksinstellingen.

Hoe u uw Android-telefoon kunt resetten | Android Centraal

Fabrieksinstellingen herstellen via herstelmodus op Pixel / Android One-telefoon. Als uw telefoon is ingeschakeld, schakelt u deze uit.

Een gebruikt apparaat instellen: Voer een reset uit bij aankoop van een gebruikte Android-tablet of -smartphone, vooral als dat apparaat is ingesteld en klaar voor gebruik. Laat u niet misleiden door het feit dat het besturingssysteem in een schone staat is, tenzij u het apparaat van een goede vriend of familielid hebt ontvangen.

Zodra de fabrieksreset is voltooid, keert u terug naar de herstelmodus. Selecteer de optie Systeem nu opnieuw opstarten en uw telefoon zal normaal opstarten. U moet proberen uw telefoon te configureren met dummy-instellingen, alleen om te controleren of FRP niet langer actief is op uw telefoon. Als FRP actief is, wordt u gevraagd om uw eerder ingevoerde Google-accountgegevens opnieuw in te voeren.

Het terugzetten naar de fabrieksinstellingen van een Android-smartphone is een extreme stap en het zal je telefoon in wezen terugbrengen naar wat het was toen het gloednieuw was. Als je je zorgen maakt dat je alles opnieuw moet instellen, is het raadzaam om eerst je telefooninstellingen te resetten.

[Beste zelfstudie] Android-telefoon terugzetten naar fabrieksinstellingen

Nu kunt u op basis van de bovenstaande handleidingen uitzoeken hoe u de Android-telefoon in verschillende situaties kunt resetten. Wordt uw Android-telefoon langzamer, loopt vast, reageert niet meer of weet u het telefoonwachtwoord niet meer? Door de Android-telefoon opnieuw in te stellen, kunt u deze problemen gemakkelijk oplossen.

Stap 4: Daarna wordt uw Android-wachtwoord opnieuw ingesteld en kunt u uw mobiel gebruiken omdat u nooit bent vergrendeld. U kunt een nieuw wachtwoord instellen voor uw telefoon. Deel 2: gemeenschappelijke methoden om Android-telefoons in 5 verschillende merken te resetten.

Een fabrieksreset kan problemen met uw Android-apparaat oplossen, uw apparaat herstellen naar een zo goed als nieuwe staat en ervoor zorgen dat het weer soepel werkt. Als u uw apparaat opnieuw instelt, worden ook al uw persoonlijke bestanden, gegevens en informatie van uw apparaat gewist, zodat uw privacy wordt beschermd, zelfs als iemand anders deze heeft.

Een fabrieksreset is een proces dat gegevens op een tablet of smartphone wist en deze in ongeveer dezelfde staat herstelt als toen deze oorspronkelijk werd gekocht. Je smartphone of tablet bevat veel persoonlijke informatie.

[2020] Android-telefoon terugzetten naar fabrieksinstellingen zonder gegevens te verliezen

We hebben gezien hoe u kunt weten of u uw Android-apparaat kunt resetten zonder gegevens te verliezen. Nu gaan we 3 methoden delen om het Android-apparaat terug te zetten naar de fabrieksinstellingen, maar u kunt gegevens verliezen. Methode 1: Fabrieksreset vanuit het menu Instellingen.

Hoe kan ik mijn Android-telefoon terugzetten naar de fabrieksinstellingen en opnieuw instellen? Ik weet niet hoe ik het moet doen, help? "Een van de meest frustrerende dingen is het vergeten van het wachtwoord of patroon om in te loggen op je Android-telefoon. Je telefoon wordt in deze situatie nutteloos. De methoden om een ​​vergrendelde Android-telefoon te resetten die we hier bespreken, zullen je helpen. Ze werken ook in het geval dat je wilt je telefoon resetten omdat deze overladen is met apps.

Als u de netwerkinstellingen reset, worden alle netwerkinstellingen verwijderd, inclusief opgeslagen Wi-Fi-netwerken en Bluetooth-verbindingen. Zodra de reset is voltooid, wordt het celdriehoekje in de rechterbovenhoek van het scherm leeg weergegeven totdat uw telefoon de mobiele inloggegevens van onze netwerkpartner heeft hersteld.

Een harde reset wordt ook wel fabrieksreset of masterreset genoemd. Dit is een softwareherstel van smartphones en tablets naar de originele systeeminstellingen. Het wist al het geheugen dat bij de hardware hoort en werkt de hardware bij met de laatste bijgewerkte versie.

Een Android-telefoon resetten vanaf een computer - Quora

Dus wees voorzichtig, maar wees niet bang. Harde resets kunnen veel problemen op Android-apparaten oplossen, zoals virussen en malware, maar totdat u weet van welke gegevens u een back-up moet maken, kunt u iets verliezen. U kunt een back-up van uw gegevens maken op een SD-kaart, harde schijf of computer, of, als uw Android dit ondersteunt, op een flashstation dat rechtstreeks is aangesloten met een datakabel.

Een harde reset uitvoeren op een Android-telefoon. Het is van toepassing op veel situaties waarin uw Android-telefoon een harde reset moet uitvoeren. Of uw Android-telefoon nu traag wordt, vastloopt, niet reageert, niet correct reageert of u het telefoonwachtwoord niet meer weet, u kunt dit probleem oplossen door een harde reset uit te voeren. Maar wat weet u over harde reset voor Android?

Opmerking: Voordat u uw apparaat terugzet op de fabrieksinstellingen, moet u een back-up maken van alle benodigde inhoud en gegevens, zoals foto's, contracten, sms-berichten, enz. Daarnaast kun je een back-up maken van alle geïnstalleerde apps en games met persoonlijke gegevens. Methode 2: Android-fabrieksinstellingen in herstelmodus. Als jij de pechvogel bent die...

Hoe reset ik met mijn pc met Windows XP? 7.7 Fabrieksreset op HKC P886A-BL? 7.8 De Alcatel Android ADB-interface verhindert dat mijn apparaat wordt ingeschakeld? 7.9 Ik heb de combinaties geprobeerd die in het artikel stonden. Geen van beide combinaties werkt, wat kan ik doen? 7.10 Er staat in een stap dat ik de juiste toetsen moet indrukken om de telefoon in herstel te starten, je hebt niet vermeld wat je moet indrukken om dit systeem te openen. 7.11 Mijn O + 8.31 Android verschijnt nog steeds DE OPSLAGRUIMTE VAN DE TELEFOON IS TE LAAG.

Google Pixel-fabrieksreset op Android 8 Oreo

Hier leest u hoe u een fabrieksreset uitvoert op Google Pixel met Android 8 Oreo. De stappen wijken af ​​van de vorige tutorials vanwege wijzigingen in Android 8.0.

Hoe u een zachte reset uitvoert op uw Android. Een zachte reset of gewoon een reset is heel wat anders dan een harde reset. Deze eenvoudige reset sluit eenvoudig geopende apps en start uw apparaat opnieuw op. U zult het erg handig vinden als uw smartphone of tablet vastloopt en weigert opnieuw op te starten met de normale methode (met behulp van de aan / uit-knop). Wanneer uw apparaat op deze manier wordt gereset, blijven al uw bestanden intact.

Deze gids heeft dus alle mogelijke manieren behandeld om de Android-telefoon opnieuw in te stellen zonder wachtwoord. Probeer de hierboven genoemde methode om uw telefoon opnieuw in te stellen. De dr.fone - Schermontgrendeling (Android) wordt aanbevolen voor diegenen die hun telefoon willen resetten zonder wachtwoord of gegevensverlies.

Een andere methode voor het hard resetten van Android-telefoons is om de functie voor het uitschakelen van het patroonwachtwoord te gebruiken, die alleen kan worden gebruikt door enigszins geavanceerde gebruikers. En nu we allemaal een mobiele telefoon hebben en volledig afhankelijk zijn van dat apparaat, denk ik dat we allemaal slim genoeg zijn om deze methode van harde reset Android-telefoon te gebruiken.

HardReset.info

Dit is een speciale versie die kan worden gebruikt om te communiceren met Samsung-telefoons / tablets voor bewerkingen zoals FRP-bypass of directe netwerkontgrendeling. Het is noodzakelijk om het op de computer te installeren om een ​​goede verbinding met het Samsung-apparaat te krijgen. Als u wilt weten hoe u SAMSUNG-stuurprogramma's correct installeert, moet u de installatievideogids bekijken.

U moet het volgende artikel lezen voordat u een mobiele telefoon een harde reset of fabrieksreset uitvoert. Als u het onderstaande bericht niet volgt, verliest u waardevolle gegevens op uw mobiele telefoon. Deze belangrijke punten helpen u om uw Android- of Windows-mobiel zonder fouten opnieuw in te stellen.

Android resetten zonder de home-knop Wil je je Android-apparaat resetten? Hier leest u hoe u Android eenvoudig kunt resetten zonder uw startknop te gebruiken.

Deze fabrieksreset wist alle apps die u op uw apparaat hebt geïnstalleerd. Je kunt dit zien als een nieuw begin. Als u uw apparaat niet volledig wilt resetten, raden we u aan het opnieuw te starten om eventuele problemen op te lossen. Veel Android TV Boxes worden geleverd met beperkte opslagruimte en als je eenmaal een paar dozijn apps hebt geïnstalleerd, merk je misschien een traag systeem.

Hoe een Flytouch 8 Android Superpad te resetten ... :: ask me fast

Gerelateerde discussies: Anoniem. "Hoe kan ik Android flytouch 8 resetten ..." 0. 0. Tweet. Hoe Android flytouch 8 opnieuw in te stellen, wanneer Repair Android man verschijnt (hoe het menuscherm te vinden)?

Het blijkt dat er een android.permission.MASTER_CLEAR-machtiging is, maar om ervoor te zorgen dat het systeem deze aan u verleent, moet uw app de machtigingen "handtekening" of "handtekeningOrSystem" hebben, volgens een discussiethread van Google Discussiegroepen . De enige manier om er een te krijgen, is door de app te ondertekenen met hetzelfde certificaat als het systeem, wat in feite betekent dat je ofwel voor een apparaatmaker moet werken of je eigen firmware moet compileren en ondertekenen.

Of als u op de menuknop op het startscherm of in de app-lade tikt, vindt u het instellingenpictogram. Je kunt het ook vinden in de vervolgkeuzelijst waar je je meldingen bekijkt. Fabrieksreset - Back-up en reset. Scroll naar beneden in de instellingen totdat je bij het gedeelte Persoonlijk komt. In AOSP ROM's en in de meeste Samsung-telefoons wordt dit "Persoonlijk" genoemd.

Moet u een fabrieksreset uitvoeren of de firmware bijwerken? Fabrieksreset van een doos brengt een eenheid terug in de oorspronkelijke staat door alle instellingen te verwijderen die zijn gewijzigd. Omdat er geen update is, kunnen er veel minder problemen optreden en wordt de fabrieksreset van Android-apparaten zoals telefoons altijd uitgevoerd.

Een applicatie op Android resetten zonder deze te "verwijderen" | digitale burger

Sommige Android-apps kunnen na een tijdje defect raken. Uw Google Chrome-webbrowser kan vol raken met ongewenste meldingen, of Facebook kan crashen vanwege een verkeerde configuratie of beschadigde bestanden in de cache.

2: ontgrendel het Android-wachtwoord zonder de fabrieksinstellingen te herstellen met Android-apparaatbeheer. 3: Gebruik een back-uppincode om het Android-telefoonwachtwoord te ontgrendelen.

Hoe?'Of' Wat. Details: Elke Android-telefoon of -tablet heeft de mogelijkheid om het apparaat terug te zetten naar de fabrieksinstellingen via de setup-app. Dit is verreweg de gemakkelijkste methode om een ​​Android-apparaat opnieuw in te stellen. De stappen zijn echter een beetje anders voor verschillende fabrikanten.

Het hard resetten van een telefoon is vergelijkbaar met het formatteren van een pc. Hoewel u Windows-pc kunt formatteren met Diskpart-opdrachten, is er in Android een directe optie om een ​​apparaat te formatteren of terug te zetten naar de fabrieksinstellingen, rechtstreeks vanuit de instellingen van het apparaat zelf. Om verschillende redenen worden gebruikers echter gedwongen hun Android-telefoon opnieuw in te stellen via de computer.

Hoe APN op Android-apparaat te resetten | T-Mobile-ondersteuning

Ontdek hoe u de naam van het toegangspunt (APN) op uw Android-apparaat kunt resetten. Onjuiste APN-instellingen kunnen problemen veroorzaken bij het gebruik van gegevensservices.

Een fabrieksreset herstelt alle fabrieksinstellingen van uw telefoon; U ziet opnieuw hetzelfde configuratiescherm dat u oorspronkelijk zag toen u uw telefoon voor het eerst aanzette. Mogelijk wilt u om de volgende redenen een Android-telefoon of -tablet terugzetten naar de fabrieksinstellingen.

Reset een oude Android-telefoon naar de fabrieksinstellingen. Sommige Android-telefoons hebben mogelijk de mogelijkheid om gegevens die zijn opgeslagen in een ander menu-item te wissen en opnieuw in te stellen, maar verder is het proces hetzelfde. Dit zou het geval moeten zijn met Android 4 voor veel oudere HTC- en Samsung-telefoons.

Met Android Lock Screen Removal-software kunt u vier soorten schermvergrendeling verwijderen, zoals pincode, patroon, wachtwoord en vingerafdrukvergrendeling. * De proefversie laat alleen zien hoe het werkt. Hieronder vindt u een complete stapsgewijze handleiding om de toegangscode op een Android-telefoon te omzeilen zonder de fabrieksinstellingen te herstellen, maar met behulp van Android Lock ...

OPGELOST: Android-tablet resetten - Fixya

Op alle Android tablets zit een resetknop, deze zit meestal achter een klein gaatje aan de achterkant van de tablet of naast de in/out aansluitingen. de knop kan worden ingedrukt met behulp van zoiets als een uitgevouwen paperclip die ZACHT in het gat wordt gestoken. Het kan werken.

Hoe de herstelmodus op Android te openen. Zorg ervoor dat u het apparaat uitschakelt en probeer het volgende: 1. Houd de aan/uit-knop en de volumeknoppen ingedrukt (omhoog en omlaag) 2. Houd de aan/uit-knop en de volume-OMLAAG-knop samen ingedrukt 3. Houd de knop ingedrukt aan/uit-knop en de

Maar deze beveiligingsmaatregel kan problemen opleveren als je de telefoon wilt verkopen of op een legitieme manier aan anderen wilt doorgeven. Deze Android Lollipop-gids laat u zien hoe u apparaatbeveiliging kunt omzeilen, zodat u uw telefoon veilig aan anderen kunt doorgeven nadat de fabrieksinstellingen zijn hersteld.

Ik laat je zien hoe je je Android-telefoon kunt resetten naar de fabrieksinstellingen of hoe je weer op voorraad kunt komen zoals op de dag dat je hem kocht.

Samsung Galaxy A8 (2018) Fabrieksreset & Hard ... - Hoe te resetten

Factory Reset Protection (FRP) is een beveiligingsfunctie op Android-apparaten met Lollipop 5.1 en hoger. Als u uw apparaat terug wilt zetten naar de fabrieksinstellingen, zorg er dan voor dat u uw Google-account en wachtwoord kent, aangezien u moet inloggen nadat de reset is voltooid. Hoe FRP-vergrendeling op uw Android-apparaten te verwijderen.

Android Tech Tips Week Soms gaan er dingen mis en kan het handig zijn om te weten hoe u uw Android-apparaat opnieuw kunt opstarten of resetten.

Hoe de fabrieksinstellingen van Android HTC One M8 te herstellen. Ga eerst naar de optie Instellingen.

Wanneer u uw op Android Kitkat gebaseerde smartphone upgradet naar de nieuwste versie van Android Lollipop, duurt het lang (ongeveer 15 minuten) omdat het apparaat eerst wordt versleuteld, daarna laat u uzelf het beroemde Android-startscherm zien. Versleuteling is een geweldige functie van Lollipop om te voorkomen dat uw gebruikersgegevens worden

Hoe u uw Android-telefoon kunt resetten: 3 eenvoudige methoden

De procedure voor het resetten van uw specifieke Android-telefoon met herstelmodus kan variëren. Als de onderstaande stappen niet werken, controleer dan het proces voor uw apparaat op de website van de fabrikant. Lees meer: ​​​​Hoe u uw Samsung Galaxy-apparaat kunt resetten.

Een fabrieksreset resulteert in een volledige reset van een Android-apparaat naar de oorspronkelijke instellingen van het momenteel geïnstalleerde ROM. Dit proces verwijdert alle gebruikersgegevens en door de gebruiker geïnstalleerde apps, zodat het apparaat eruitziet alsof het uit de doos is. Meestal komt dit overeen met de staat waarin het uit de fabriek komt (vandaar de naam "fabrieksreset"), wat soms een beetje misleidend kan zijn: een fabrieksreset reset geen eventueel toegepaste ...

Hoe een Android-tablet opnieuw in te stellen met behulp van een pc. U kunt uw Android-tablet ook resetten op uw computer zonder de volumeknop te gebruiken. Android-apparaatbeheer (of Zoek mijn apparaat) biedt een manier om uw apparaat op afstand te bedienen. Deze methode kan ook worden geïmplementeerd wanneer u uw apparaat niet kunt ontgrendelen of als u het kwijt bent.

Deel 1: Android-telefoon resetten indien vergrendeld (geen referenties vereist). Oplossing 1. Hoe Android direct opnieuw in te stellen zonder wachtwoord. Stel dat je een gebruikt Android-apparaat hebt geërfd of gekocht, dan heb je misschien niet het Google-account dat met de telefoon wordt gebruikt. Zodra de telefoon is vergrendeld, kan fabrieksreset een optie zijn als u geen software van derden wilt kiezen. Hiermee worden echter uw Android-gegevens gewist. En zorg ervoor dat u de SD-kaart verwijdert om gegevensverlies tot een minimum te beperken voordat u opnieuw instelt. Omgekeerd hoef je het verlies niet erg te vinden als je gewoon...

Een Android-apparaat opnieuw opstarten en resetten

Lees ook: Dubbele contacten samenvoegen en verwijderen in Android. Opnieuw opstarten betekent gewoon dat je je telefoon opnieuw moet opstarten. Het doel van opnieuw opstarten is om het besturingssysteem af te sluiten en opnieuw te openen. Aan de andere kant betekent Reset het apparaat terugbrengen in de staat waarin het de fabriek verliet. Het resetproces wist al uw persoonlijke gegevens van de telefoon. Ga een beetje naar beneden om de Soft en Hard reboot te leren kennen.

Een harde reset wist alle gegevens op uw apparaat, of het nu een normale telefoon, smartphone of tablet is. Dus jongens, de bovenstaande 6-methoden waren de meest gebruikelijke methoden om het Android-apparaat opnieuw in te stellen. Als u een andere methode kent, laat het ons dan weten in de opmerkingen, we zouden deze zeker op deze pagina toevoegen (waardoor u ook de credits krijgt!

Het kan een bug zijn die u hebt gedownload, een Android-systeem of u moet mogelijk een beschadigde SD-kaart repareren. Als u uw telefoon meer dan normaal moet opladen, moet u mogelijk uw apparaat opnieuw instellen. Ga naar Instellingen en "Batterijpaneel" om de levensduur van de batterij te controleren. Als een app een probleem veroorzaakt, verwijder deze dan.

Om uw telefoon te resetten in de fabrieksmodus, moet u ervoor zorgen dat uw telefoon is uitgeschakeld. Sluit uw telefoon ook niet aan op een oplader tijdens het resetten. 1. Houd de aan / uit-knop samen met de knop Volume omhoog tegelijk ingedrukt. 2. Uw apparaat wordt opgeladen in de herstelmodus.

Hoe het startscherm te resetten - Samsung Galaxy Young | Android-forums

De pictogrammen en widgets van de eenvoudige modus zijn een beetje te ver door elkaar geraakt en ik zou de startschermmodus naar de standaardinstelling willen terugzetten. Kan ik dit doen zonder ervoor te kiezen terug te gaan naar de fabrieksinstellingen, waardoor al mijn gegevens zouden worden gewist? Ik heb geprobeerd over te schakelen naar de standaard startschermmodus en vervolgens terug naar de eenvoudige modus, maar blijkbaar zijn alle aangebrachte wijzigingen opgeslagen.

Показано 57 записей