Alles over computers en technologie

Hoe Android eruit te laten zien als iOS 8

Android eruit laten zien als iOS 8 - 2.0 - YouTube

Hoe maak je van een Android-telefoon een iPhone ...

Hoewel er alternatieve draagraketten, vergrendelschermen, toetsenborden, enz. Door de iOS-look na te bootsen, lijkt de bovenstaande combinatie het beste te werken zonder problemen. Als je deze apps echter nog steeds gratis wilt gebruiken, bekijk dan ons artikel over het gratis downloaden van betaalde Android-apps.

Elke gebruiker hoeft ze dus alleen maar te bekijken en vervolgens de app te kiezen die het beste bij hun behoeften en doelen past. Aanvullende tips: hoe bestanden over te zetten tussen Android- en iOS-apparaten? Nadat je een van de bovenstaande 5 apps hebt gebruikt om je Android-apparaat eruit te laten zien als een iOS-gadget, wil je misschien ook ...

Om de iPhone-kiezer te krijgen, moet u Caller Screen Dialer downloaden en installeren vanuit de Play Store. Het huidige thema dat u op uw smartphone gebruikt, wordt vervangen door de oproepschermkiezer. De app voegt het toetsenblok toe dat aanwezig is in iOS 8.

Hoe u uw Android op een iPhone kunt laten lijken | Cashify-blog

Een andere manier om het voor iOS persoonlijker te maken, is via de muziekspeler. iMusic geeft je Android-muziekspeler een iOS-look. Met deze muziekspeler luister je naar audiobestanden met verschillende formaten zoals WAV, MP3, AAC, FLAC, 3GP, OGG en MIDI. iRekenmachine. Dit brengt de iOS-calculator naar Android, inclusief de afgeronde cijfertoetsen en het kleurenpalet.

Voor het geval je het nog niet wist, een launcher is verantwoordelijk voor hoe het startscherm van je apparaat eruitziet, voor het starten van apps, hoe je belt en hoe je ermee omgaat, het onderliggende Android-besturingssysteem. Er is een launcher voor iedereen. Sommigen richten zich op een beter ontwerp; anderen richten zich op het verbeteren van de functionaliteit.

Download de standaardpictogrammen voor iOS 9 van deviantart-gebruiker LutschGabriel, of iOS 8-pictogrammen van deviantart-gebruiker dtafalonso. Nu moet u de pictogrammen uitpakken met een toepassing voor bestandsbeheer, zoals Solid Explorer. Bewaar ze in een handige map en onthoud waar je ze hebt bewaard, want in deze map kom je vaak terug.

Zoals we al vaker hebben gezegd, draait het bij Android allemaal om personalisatie. Meestal veranderen we het thema, maken we onze eigen live wallpapers en geven we onze eigen draai aan het besturingssysteem. Deze veranderingen verouderen echter vrij snel en daarom stopt het verlangen naar verandering en maatwerk nooit. Als je van iOS houdt maar een Android-telefoon hebt, kun je Android er als volgt uit laten zien als iOS 11, 12 of 13.

Hoe u de interface van uw Android Lollipop-apparaat eruit laat zien als ...

Het wijkt ook niet af van het peloton, omdat het uiterlijk enigszins kan worden nagebootst door elk Android-apparaat. Ja, er zijn een aantal apps die de iOS-look rechtstreeks naar je Android-apparaat brengen. Nu laten we u zien hoe u uw Android-apparaat eruit kunt laten zien alsof het een vrij recente versie van iOS gebruikt, of het nu iOS 8 of iOS 9 is.

Hoe Android in iOS te veranderen is een vraag die de meeste mensen zichzelf stellen. Dit is dus een van de ideeën die het onderwerp is van veel discussie op internet. Er zijn verschillende toepassingen en programma's die kunnen worden gebruikt om de klus te klaren. Dus alle gebruikers wordt geadviseerd om deze processen te bekijken om het idee relatief eenvoudig te maken.

Hoe u uw Fire HD 8 2016 eruit kunt laten zien als AOSP.

De app-pictogrammen worden vervangen door de pictogrammen die u op een iPhone zou zien. Het opstartprogramma ondersteunt zijn widgets, afgezien van die van Android. Er is ook een linkerdeelvenster met snelkoppelingen naar apps zoals contacten en weer, samen met andere voorgestelde apps. De app ondersteunt ook de vergrendelschermfunctie die de toegangscode en het vergrendelpatroon weergeeft.

Hoe u uw Android eruit kunt laten zien als iOS 8 WERKT OP ALLES ...

Ook na het activeren van je Android-apparaat op iOS (ik heb het over trage / zwakke Android-apparaten), zul je merken dat je apparaat veel langzamer zal werken vanwege de kleine RAM-capaciteit, dus deze methode wordt niet aanbevolen voor zwakke apparaten! Om deze reden moet ik vermelden dat nadat je Android eruitziet als ios, je apparaat een kleinere RAM-capaciteit zal hebben, wat games of apps een beetje kan vertragen.

Om deze reden moet ik vermelden dat nadat je Android eruitziet als ios, je apparaat een kleinere RAM-capaciteit zal hebben, wat games of apps een beetje kan vertragen. Maak dus vaker RAM vrij!

Nadat de relatieve lay-out is voltooid, geeft u de afbeelding weer of wat u maar wilt. Zorg ervoor dat uw afbeeldingsweergave zich alleen in het frame bevindt (waar u de andere 2 lay-outs in een relatieve lay-out hebt geplaatst). Geef het afbeeldingskenmerk als android: layout_gravity = "center | left" of wat dan ook dat bij uw behoeften past.

Welnu, je kunt je Android-telefoon er echt als een iPhone laten uitzien zonder je arm en been te breken. Hier is hoe je het echt kunt doen

Hoe Android eruit te laten zien als iOS 15 (stap voor stap handleiding)

Het wijzigen van het thema van de Android-telefoon is de eerste stap van het aanpassen van de Android-telefoon op iPhone IOS 15. Dit thema heeft veel functies en faciliteiten die op een Android-telefoon kunnen worden toegepast, zoals een vergrendelscherm, meldingscentrum, knoppenbalk, onderzoek en vele andere. ... Download en installeer het IOS 15 luncher-thema.

Ja, nee, ik ben geen Android-man, maar ik ben dol op de lay-out van hun statusbalk, dat is precies hoe ik

De enige echte manier om je iOS te manipuleren, is door je iPhone te jailbreaken. Dit is het proces van het verwijderen van softwarebeperkingen die door Apple zijn ingesteld om te voorkomen dat je plezier hebt met het glorieuze ontwerp. Met jailbreaken kun je zo ongeveer alles doen, van het veranderen van de vorm van app-pictogrammen tot het toevoegen van functies, en dat gebeurt al sinds de eerste iPhone in 2007 werd uitgebracht.

Het ziet eruit als een oude CRT-tv die wordt uitgeschakeld, wat absoluut leuker is dan het scherm dat gewoon zwart wordt. Het is raar om te zien dat Apple de mogelijkheid opgeeft om soepel te animeren tussen elke iOS-status, maar ze hebben deze een beetje over het hoofd gezien. Gelukkig, als je jailbreakt, kun je dit effect installeren ...

Hoe Android-instellingen eruit te laten zien als Ios

Kenmerken: ios-animatie, volledig systeem met thema's, zoals ios, ios-toetsenbord, ios whatsapp, ios-statusbalk (centrale klok en klok vetgedrukt).

Prachtig ontworpen, luxueus, ziet eruit als een gloednieuwe iphoneX, iphone11 Pro, iphone 12 met iOS 14-thema, je krijgt iOS 14-ontwerpsnelheid, schoonheid en elegantie zonder verlies van Android-aanpassing. iOS-meldingen gebruiken - Tik op een enkele melding of een groep meldingen om ze allemaal voor die app te bekijken.

Ook na het activeren van je Android-apparaat op iOS (ik heb het over trage / zwakke Android-apparaten), zul je merken dat je apparaat veel langzamer zal werken vanwege de kleine RAM-capaciteit, dus deze methode wordt niet aanbevolen voor zwakke apparaten! Om deze reden moet ik vermelden dat nadat je Android eruitziet als ios, je apparaat een kleinere RAM-capaciteit zal hebben, wat games of apps een beetje kan vertragen.

Ik vind het prettig om een ​​ankernaamruimte te hebben om extensienaamconflicten te voorkomen en er het startpunt van te maken voor iedereen

Hoe Android eruit te laten zien als iOS 11! (Geen root - Gratis - 2017) ...

Vandaag laat ik je zien hoe je je Android-telefoon of -tablet eruit kunt laten zien alsof het iOS 11 draait! In deze video zal ik je stap voor stap door het proces leiden van het downloaden en instellen van de apps die nodig zijn om iOS 11 op elke Android-telefoon te krijgen. Met deze video kun je het bekende iOS 11-opstartprogramma, het iOS 11-controlecentrum, het meldingscentrum, de statusbalk en het toetsenbord krijgen. Ik heb ervoor gekozen om het vergrendelingsscherm niet op te nemen, omdat het vergrendelingsscherm van derden meestal niet veel beveiliging toevoegt, behalve dat het alleen een overlay op uw telefoon is. Om uw telefoon zo veilig mogelijk te houden, raad ik u aan ...

- Veilige rijmodus op de weg en werkt met Apple Carplay - Siri-snelkoppelingen om uw eigen spraakopdrachten aan te passen om een ​​lijst met aankomende vergaderingen te starten, eraan deel te nemen en ernaar te luisteren - Gebruik uw iOS-app om uw vergadering te starten of om direct te delen in Zoom Rooms - Neem deel aan Zoom-webinars als alleen-lezen deelnemer of panellid ...

Met het OS8-vergrendelingsscherm kunt u het vergrendelingsscherm van de iPhone 6 ervaren. U kunt het exacte uiterlijk van het iOS-vergrendelingsscherm zien, zoals de dia ontgrendelen, diatekst bewerken, enz. Er zijn ook verschillende iOS 8 HD-achtergronden waaruit gebruikers kunnen kiezen

Hoe iOS 10 op Android te installeren - U kunt uw Android-telefoon op een iPhone laten lijken door een gratis app te installeren.

Laat je Android eruitzien als iOS8 - Tool Cube

Android-eigenaar? Maar ik wilde dat het eruit zou zien als iOS (Apple-fan maar lijkt duur). Daar heb ik een oplossing gevonden. Nu moet je denken dat ik het over een ander iOS-opstartprogramma heb. Ja, je hebt gelijk, maar ik heb ook apps gevonden die je meldingsbalk zullen veranderen en ook een powercontroller aan de onderkant toevoegen. Wacht dus niet langer en download onderstaande apps. Hé!, scroll gewoon een beetje omhoog en kijk hoe mijn tabblad eruit ziet (het is toch een Galaxy).

Wilt u uw Android-smartphone eruit laten zien als een iPhone? Download de applicatie 'Fake iPhone 5' uit de Google Play Store ...

Hoe u uw Android-apparaat er precies zo uit kunt laten zien als iPhone [iOS 9] LINKS: (Klik op de knop 'advertentie negeren' in de rechterbovenhoek om naar ...

Het is nu onmogelijk om je telefoon eruit te laten zien en zich te gedragen als een iPhone zonder Root. Wanneer u Android naar ISO verandert, verandert het pictogram. Hoewel Android iOS domineert als het gaat om functies, dromen veel gebruikers nog steeds van het gebruik van een iPhone. We hebben veel apps om Android eruit te laten zien als iOS 14.

Android eruit laten zien als iOS 8 - 2.0 - - vimore.org

Levensduur van de batterij verbeteren in iOS 8 [COMMENTAAR:] Net geüpgraded naar iOS 8? Er zijn veel coole nieuwe functies, maar veel ervan kunnen de levensduur van de batterij verkorten. Gebruik deze tips om je batterij te verbeteren.

... android telefoon in iphone 11 pro, van android naar iphone, van iphone naar android, laat android eruit zien als iphone, hoe ios te installeren ...

Klik op de like-knop, laat hieronder een reactie achter en deel deze video met je vrienden, zodat ze ook kunnen leren hoe ze iOS 10 op Android kunnen installeren. Abonneer u op ons kanaal: uaclips.com/user/techclicko Bekijk hier alle TechClicko-video's: uaclips.com/p/PLSXRZvQSDu-Ao5An0665QSmJm_mLBByx3 Bekijk Facebook-tips en -trucs hier: uaclips.com/p/PLSXRZyVdZx .

Met de nieuwe iOS14 kun je gepersonaliseerde startschermen maken met app-pictogrammen en aangepaste widgets. Hoe app-pictogrammen op de iPhone te wijzigen met een snelkoppeling.

Hoe Android-telefoon eruit te laten zien als iOS 11 - Root-update

Dus, wil je dat je Android-apparaat eruitziet als iOS 11? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vandaag zijn we hier met de gids over het converteren van een Android-telefoon naar iOS 11. Apple heeft onlangs de preview van iOS 11 op WWDC aangekondigd.

Ziet er verdomd goed uit, nu de schooljongen in de rij staat, hun fans komen naar buiten en bewegen, dat betekende dat ik negen komma drie komma negen succesvol had geïnstalleerd wat je doet, maar je hebt nog een foto extra functies dankzij de skin die we gebruiken kun je jeep maken het leven of misschien roer je gewoon een grote stop met denken aan wat ik mis de manier waarop ik goud maak, maar we zullen oud worden hier in new york en dat deed ik ze namen ze een beetje wat hij deed hij kon zien kom het halen terwijl ik vast zat zwijg besef en als de man die handelt moet, maar ik wist niet hoe ik dacht dat ik het niet leuk zou vinden. Vrienden, jullie beide blanken...

Voel nu de iOS-ervaring op je Android-mobiel door deze apps te downloaden. Deel deze berichten met je vrienden en verander je Android-mobiel in iPhone.

Het laatste deel van de vergelijking is het vergrendelscherm en hoe het meldingen op uw scherm weergeeft. Nogmaals, iOS werkt anders, maar deze kleine app zal helpen om al die UI-elementen naar je Android-telefoon te brengen. U krijgt de bekende zaklamp- en camerapictogrammen die optioneel zijn en kunnen worden verwijderd.

Hoe een Android-smartphone eruit te laten zien als iOS7? ~ XOLO-HUB

Jullie hebben vast allemaal wel eens gehoord van de uitrol van iOS7 voor Apple iPhone 5. De meesten van jullie hebben misschien zelfs de verschillende extra functies gebruikt die de iPhone naar het volgende niveau van gebruikersinterface brengen. Veel Android-gebruikers hebben gemeld dat de nieuwe iOS7 een kloon is gemaakt van Android, maar met veel unieke functies.

Vandaag ga ik je laten zien hoe je bijna elke Android als iOS 9/10 kunt maken.

Net als elk ander product heeft uw app ook uitgebreid onderzoek nodig als u van plan bent vooruit te komen. Dit onderzoek helpt u de interne werking van de industrie te bepalen en te begrijpen. Hier is een lijst met dingen die je zult ontdekken als je eenmaal grondig onderzoek hebt gedaan naar je app en niche.

Het ondersteunt de 5-regelige modus, net als iPhone 5. Als u een pictogram wilt wijzigen, hoeft u er alleen maar lang op te drukken (gedurende 1 tot 2 uur: P). Verwijder de launcher-apps, ik vind het leuk omdat sommige van de "beste" launchers deze functie niet hebben! Dus, welke applicatie biedt ons zoveel functies?

Met iOS 14.7 kun je de pictogrammen van iPhone-apps wijzigen. Zo maak je je...

U kunt zoeken naar zoiets als de esthetiek van het Facebook-pictogram. Wanneer je een afbeelding vindt die je leuk vindt...

Laat elke Android eruitzien als iOS 13. Blijkbaar is dit onderwerp nog steeds hot en leuk om te doen. Post je impressie hieronder!

U kunt uw Android-telefoon ook op een iPhone laten lijken. Je hoeft alleen maar launchers en goede apps te downloaden van de Google Play Store. Deze apps maken van je Android-telefoon een iPhone. Voel nu de iOS-ervaring op je Android-mobiel door deze apps te downloaden.

Vergrendelscherm voor meldingen OS 10 geeft je iOS 10 als een vergrendelscherm voor meldingen op je Android. Deze app brengt bijna alle functionaliteit voor het vergrendelen van meldingen naar Android. Downloadlink: download het op google play.

Volledige gids voor het maken van een app zoals TikTok | IOS-ontwikkeling

Om een ​​app als TikTok (MVP-versie) te bouwen, heb je minimaal $ 72.050 nodig voor een platform (iOS of ...

Hahaha persoonlijk vind ik dat best gaaf, maar het is wel het laatste wat mensen met Android willen. Ik denk dat ze liever hebben dat hun schermen eruitzien als de oude Nokia voordat ze eruitzien als een versie van iOS. Mooi werk om het besturingssysteem te repliceren, maar ik heb het gevoel dat je hier wat weerstand zult tegenkomen ...

Dit geeft een goed transparant uiterlijk en de echte toegang tot meldingen zoals Apple. Ik zal links geven naar meldingsbalken in iOS 10 en iOS 9-stijl, download ze die je maar wilt. 8. Nieuwe iOS-opstartanimaties. Nu zul je nog meer Apple voelen wanneer je je telefoon aanzet, de opstartanimaties die ik gaf is een eenvoudig opstartlogo van witte appel en zwarte appel, volg de eenvoudige stappen om ze te krijgen

Hoe maak je van een Android-telefoon een iPhone ...

Hoe Android eruit te laten zien als een iPhone (volledige aanpassing)

Hoewel er alternatieve draagraketten, vergrendelschermen, toetsenborden, enz. Door de iOS-look na te bootsen, lijkt de bovenstaande combinatie het beste te werken zonder problemen. Als je deze apps echter nog steeds gratis wilt gebruiken, bekijk dan ons artikel over het gratis downloaden van betaalde Android-apps.

Je weet misschien dat zelfs onder ons lock-scherm op iOS alleen mogelijk is door jailbreak. Maar het is niet mogelijk om een ​​AmongUs-vergrendelingsscherm te maken op Android-apparaten, omdat Android en iOS twee afzonderlijke besturingssystemen zijn met verschillende tools en elementen. Het rooten van een Android-apparaat is niet hetzelfde als jailbreaken op een iOS-apparaat.

Zoals we al vaker hebben gezegd, draait het bij Android allemaal om personalisatie. Meestal veranderen we het thema, maken we onze eigen live wallpapers en geven we onze eigen draai aan het besturingssysteem. Deze veranderingen verouderen echter vrij snel en daarom stopt het verlangen naar verandering en maatwerk nooit.

Als je je afvraagt ​​​​hoe je Android eruit kunt laten zien als iPhone 6S, dan kun je beginnen met Lock Screen OS 9. iOS 9 is het nieuwste besturingssysteem voor Apple-apparaten en met deze app voor Android krijg je een vergrendelscherm van iPhone 6S naar je Android-smartphones en tabletten. Een van de beste dingen die we leuk vonden aan deze app, is dat je hem kunt aanpassen aan je behoeften.

Hoe u uw Android op een iPhone kunt laten lijken | Cashify-blog

Een andere manier om het voor iOS persoonlijker te maken, is via de muziekspeler. iMusic geeft je Android-muziekspeler een iOS-look. Met deze muziekspeler luister je naar audiobestanden met verschillende formaten zoals WAV, MP3, AAC, FLAC, 3GP, OGG en MIDI. iRekenmachine. Dit brengt de iOS-calculator naar Android, inclusief de afgeronde cijfertoetsen en het kleurenpalet.

Nadat de relatieve lay-out is voltooid, geeft u de afbeelding weer of wat u maar wilt. Zorg ervoor dat uw afbeeldingsweergave zich alleen in het frame bevindt (waar u de andere 2 lay-outs in een relatieve lay-out hebt geplaatst). Geef het afbeeldingskenmerk als android: layout_gravity = "center | left" of wat dan ook dat bij uw behoeften past. De structuur zal als volgt zijn.

Welnu, je kunt je Android-telefoon er echt als een iPhone laten uitzien zonder je arm en been te breken. Hier is hoe je het echt kunt doen

Download de standaardpictogrammen voor iOS 9 van deviantart-gebruiker LutschGabriel, of iOS 8-pictogrammen van deviantart-gebruiker dtafalonso. Nu moet u de pictogrammen uitpakken met een toepassing voor bestandsbeheer, zoals Solid Explorer. Bewaar ze in een handig mapje en onthoud waar je ze hebt bewaard, want je komt eraan...

Hoe u de interface van uw Android Lollipop-apparaat eruit laat zien als ...

Hoe zit het met iOS? Het wijkt ook niet af van het peloton, omdat het uiterlijk enigszins kan worden nagebootst door elk Android-apparaat. Ja, er zijn een aantal apps die de iOS-look rechtstreeks naar je Android-apparaat brengen. Nu laten we u zien hoe u uw Android-apparaat eruit kunt laten zien alsof het een vrij recente versie van iOS gebruikt, of het nu iOS 8 of iOS 9 is.

Voor het geval je het nog niet wist, een launcher is verantwoordelijk voor hoe het startscherm van je apparaat eruitziet, voor het starten van apps, hoe je belt en hoe je ermee omgaat, het onderliggende Android-besturingssysteem. Er is een launcher voor iedereen. Sommigen richten zich op een beter ontwerp; anderen richten zich op het verbeteren van de functionaliteit.

Simuleer het beste iPhone6 ​​/ iOS8-vergrendelingsscherm; Toon ongelezen sms / gemiste oproepteller op schermvergrendeling. Meerdere iOS8 HD-achtergronden waaruit u kunt kiezen, u kunt ook uw eigen achtergrond uit de galerij kiezen. Stel de pincode in met toetsenbordvergrendeling om de schermvergrendeling te verbeteren, blokkeer de HOME / MENU / BACK-toets, niemand heeft toegang tot uw telefoon zonder het juiste wachtwoord.

Hoe Android in iOS te veranderen is een vraag die de meeste mensen zichzelf stellen. Dit is dus een van de ideeën die het onderwerp is van veel discussie op internet. Er zijn verschillende toepassingen en programma's die kunnen worden gebruikt om de klus te klaren. Dus alle gebruikers wordt geadviseerd om deze processen te bekijken om het idee relatief eenvoudig te maken.

Android eruit laten zien als een iPhone [iOS ...] - Dailymotion-video

r Like en abonneer voor meer video's..!

De app-pictogrammen worden vervangen door de pictogrammen die u op een iPhone zou zien. Het opstartprogramma ondersteunt zijn widgets, afgezien van die van Android. Er is ook een linkerdeelvenster met snelkoppelingen naar apps zoals contacten en weer, samen met andere voorgestelde apps. De app ondersteunt ook de vergrendelschermfunctie die de toegangscode en het vergrendelpatroon weergeeft.

Welnu, iOS 14 Launcher is een Android-opstartapp. Launcher-app is erg populair onder Android-gebruikers omdat het je telefoon beter maakt dan voorheen. Met iOS Launcher kunt u uw Android eenvoudig op iOS laten lijken.

100.000 keer, het is gedownload en de grootte is 14 MB. Dit toetsenbord is ontworpen voor degenen die van toetsenborden met iOS 15 houden. Deze app heeft veel functies om te gebruiken, zoals slimme suggestieve gebaren invoeren, praten om te schrijven, toetsenbordlettertypen en nog veel meer.

Hoe u uw Android er precies zo uit kunt laten zien als Apple iOS 9

Voel nu de iOS-ervaring op je Android-mobiel door deze apps te downloaden. Deel deze berichten met je vrienden en verander je Android-mobiel in iPhone.

Als je op mij lijkt, ben je waarschijnlijk verliefd op de coole nieuwe platte pictogrammen, afgeronde hoeken en opnieuw ontworpen gebruikersinterface. Maar velen van ons kunnen het nieuwste vlaggenschip van Samsung niet betalen en willen toch de Galaxy S8-ervaring. Wat kun je eraan doen?

Android-eigenaar? Maar ik wilde dat het eruit zou zien als iOS (Apple-fan maar lijkt duur). Daar heb ik een oplossing gevonden. Nu moet je denken dat ik het over een ander iOS-opstartprogramma heb. Ja, je hebt gelijk, maar ik heb ook apps gevonden die je meldingsbalk zullen veranderen en ook een powercontroller aan de onderkant toevoegen.

De enige echte manier om je iOS te manipuleren, is door je iPhone te jailbreaken. Dit is het proces van het verwijderen van softwarebeperkingen die door Apple zijn ingesteld om te voorkomen dat je plezier hebt met het glorieuze ontwerp. Met jailbreaken kun je zo ongeveer alles doen, van het veranderen van de vorm van app-pictogrammen tot het toevoegen van functies, en dat gebeurt al sinds de eerste iPhone in 2007 werd uitgebracht.

Hoe de gebruikersinterface van iOS 7 op Android te installeren (iLauncher)

Toen Apple hun iOS 7 aan het ontwerpen was, stelden ze zichzelf een simpele vraag: "Hoe kunnen we het als Android OS maken", het was een regel die door een Facebook-gebruiker werd gezegd en op de XDA Memes-pagina werd gepost. Nou, we zullen het niet meer hebben over klonen, ik wil je alleen vertellen dat je Android-community de beste is!

Dus, wil je dat je Android-apparaat eruitziet als iOS 11? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vandaag zijn we hier met de gids over het converteren van een Android-telefoon naar iOS 11. Apple heeft onlangs de preview van iOS 11 op WWDC aangekondigd.

Hoewel het aanpassen van je iOS-achtige Android-startscherm op dit moment niet echt een haalbare optie is, kun je veel doen om je iOS-vergrendelingsscherm te personaliseren en zelfs widgets toe te voegen. Hoewel het in het begin misschien intimiderend lijkt, is het eigenlijk heel gemakkelijk om te doen. Na onze tutorial voor het aanpassen van het iOS-vergrendelingsscherm, kon ik er een maken in

- Talloze bugfixes - Sta zoekopdrachten van minder dan 4 tekens toe - Vaste berichtbijlagen - Verbeterde stijl voor het maken van een gesprek - Verbeterde stijl van het eerste bericht in de thread - De weergave van threads gerepareerd als gast die probeert te markeren als gelezen juiste plaats als de app is gesloten in Android.

Hoe Android-instellingen eruit te laten zien als Ios

Kenmerken: ios-animatie, volledig systeem met thema's, zoals ios, ios-toetsenbord, ios whatsapp, ios-statusbalk (centrale klok en klok vetgedrukt).

Vanaf iOS 8 is er isActive en de statische activeringsfuncties die dit proces van het toevoegen van beperkingen een stuk eenvoudiger maken.

Vandaag laat ik je zien hoe je je Android-telefoon of -tablet eruit kunt laten zien alsof het iOS 11 draait! In deze video zal ik je stap voor stap door het proces leiden van het downloaden en instellen van de apps die nodig zijn om iOS 11 op elke Android-telefoon te krijgen. Met deze video kun je het bekende iOS 11-opstartprogramma, het iOS 11-controlecentrum, het meldingscentrum, de statusbalk en het toetsenbord krijgen. Ik heb ervoor gekozen om het vergrendelingsscherm niet op te nemen, omdat het vergrendelingsscherm van derden meestal niet veel beveiliging toevoegt, behalve dat het alleen een overlay op uw telefoon is. Om uw telefoon zo veilig mogelijk te houden, raad ik u aan ...

Laat elke Android eruitzien als iOS 13. Blijkbaar is dit onderwerp nog steeds hot en leuk om te doen. Post je impressie hieronder!

Android

Alle berichten op r / Android moeten op de een of andere manier gerelateerd zijn aan het besturingssysteem of het Android-ecosysteem. Als het niet duidelijk is, dient u de link als een auto-post in te dienen en een uitleg bij te voegen. Opmerkingen die resulteren in puur politieke discussies kunnen worden geblokkeerd en overtreders kunnen worden verboden als ze ook regel 9 overtreden.

Is het mogelijk om Android op een iPhone te draaien? Laat een antwoord achter met uw verzoeken voor toekomstige afleveringen, of tweet ze hier: ... Vor 8 Monate. Kwaliteit van iPhone-camera op alle Android-telefoons. Link naar website: www.xda-developers.com/google-camera-port-hub/.

Lees meer: ​​​​Nieuwe iOS 14.7-update voor iPhone: de beste functies die u zult gebruiken voordat iOS 15 arriveert. Lees verder en we laten u zien hoe u het uiterlijk van pictogrammen op het startscherm kunt aanpassen. uw iPhone, geef ze compleet andere namen en verander hun grootte en kleur - zonder je iPhone te rooten of te jailbreaken of skins en launchers uit te voeren.

Download IOS 12 Look & Feel op je Android-apparaat. Converteer uw Android-telefoon naar een perfect werkend iOS-apparaat. Het is een erg korte en makkelijke methode en jullie sho.

Een aangepaste rom voor Android-telefoons installeren ... - Instructables

voordat je begint, raad ik je aan een volledige back-up te maken, ook wel NANDROID BACKUP genoemd, dit maakt een back-up van alles op je telefoon, zodat als er iets misgaat of zelfs als je de aangepaste rom die je zojuist van het installatieprogramma hebt gehaald niet leuk vindt, je kunt komen terug hier en herstel het gewoon zoals het was voordat u de software wijzigde.

GooApple Launcher biedt een bijna gekloonde iOS-launcher-ervaring, en het beste van alles is dat je niet voor een premium-versie hoeft te gaan om deze veranderingen te ervaren. Alle systeempictogrammen die u op uw telefoon ziet, worden vervangen door die van Apple. De app bevat die minutieuze details zoals de ...

Top 5 Open World-games voor Android - iOS 2018 Like Fallout Vecht om te overleven met deze geweldige open-wereldgames voor ...

Veel Android-gebruikers hebben gemeld dat de nieuwe iOS7 een kloon is gemaakt van Android, maar met veel unieke functies. Maar hoe dan ook, op de een of andere manier zijn sommige Android-gebruikers jaloers op iOS7. Vandaag kun je met mijn hulp je jaloezie echt wegnemen en schitteren voor je iPhone-vrienden met iOS7 op je Android-smartphone.

Hoe een Android-smartphone eruit te laten zien als ios9 zonder root

8.Ios Lockscreen Ios lockscreen met een aantal coole ingebouwde wallpapers. 9.I Muziek Thema's van muziek-apps zoals imusic voor Android.

De iPhone is eigenlijk een geweldige telefoon met een aantrekkelijk design. Als je moe bent van hoe je Android-telefoon eruitziet of gewoon verbaasd bent over de aanpassing van je Android-telefoon. Er zijn tal van apps die u kunt installeren om uw Android-telefoon er ook als een iPhone (of een andere telefoon) uit te laten zien.

Deze launcher zorgt ervoor dat je Android er volledig uitziet als IOS (download staat hieronder *). Installeer het en stel iLauncher in als het standaard opstartprogramma. Installeer een andere app genaamd iNoty OS 10 (downloadlink hieronder). Met deze app ziet uw meldingstabel eruit als de IOS-meldingstabel.

De juiste installatie is een vrij langdurig proces omdat het veel apps gebruikt om je Android-gebruikersinterface correct aan te passen aan die van iOS 7. Dit is te zien in de onderstaande afbeeldingen, aangezien de iOS 7-interface is geladen op een Samsung Galaxy S3-apparaat met Android Jelly Bean 4.1.

Overschakelen van iOS naar Android: hoe, hulp en advies

Overweegt u over te stappen van iOS naar Android? Het is niet zo moeilijk als je zou denken. Hier vindt u alles wat u moet weten om uw verhuizing soepel te laten verlopen.

Ze worden geopend zoals elke andere app zodra de installatie is voltooid. Stap 3. Schakel meldingen uit in de standaard instellingen van de Android-berichtenapp. Zo voorkom je dat je dubbele meldingen ontvangt van je oorspronkelijke app en je vervangende app. U kunt de berichten-app niet van uw telefoon verwijderen.

Hey jongens, welkom terug. Vandaag ga ik je laten zien hoe je bijna elke Android als iOS 9/10 kunt maken. Hiervoor moet je een aantal apps downloaden.

iOS 10 heeft een eenvoudig maar praktisch uiterlijk op basis van gebruikersvoorkeuren. Het Android-besturingssysteem, inclusief MIUI, heeft ook voldoende aanpassingsfuncties om te creëren wat je maar wilt. Dit artikel laat zien hoe Android er precies zo uitziet als iOS 10. Deze eenvoudige videogids toont 4 lanceringen ...

Показано 96 записей