Alles over computers en technologie

Het RAM-geheugen van mijn computer upgraden

Hoe RAM op een pc te upgraden | RAM installeren | GEMEEN

Het upgraden van RAM geeft uw computer de kritieke bronnen die het nodig heeft om tijdelijk gegevens van de harde schijf naar de processor te mixen voor verwerking. Zelfs de snelste solid-state drives (SSD's) zijn traag in vergelijking met hoe snel RAM uw computer kan voorzien van de informatie die het nodig heeft.

1. Bekijk hoeveel RAM u gebruikt. Onvoldoende geheugen is vaak de oorzaak van knelpunten op een computer en kan niet alleen trage prestaties, maar ook stabiliteitsproblemen veroorzaken. Als u een krachtige gebruiker bent - multitasking op meerdere intensieve programma's of het houden van 30 of zo browsertabbladen tegelijk - meer

Het geïnstalleerde geheugen van uw computer: hier wordt het RAM weergegeven dat zich momenteel in uw computer bevindt. De "slots" vertellen u de grootte van de RAM-sleutel in elk slot. Als uw pc bijvoorbeeld 6 GB RAM heeft, heeft u mogelijk een sleutel van 4 GB in de eerste sleuf en een sleutel van 2 GB in de tweede. Hier wordt ook de snelheid van het RAM weergegeven (bijvoorbeeld 1600).

Het systeem gaf 20 nuttige resultaten voor de zoekopdracht "hoe het RAM-geheugen van de computer te upgraden". Dit zijn de aanbevolen oplossingen voor uw probleem, waarbij u hulpbronnen selecteert. Telkens wanneer een bruikbaar resultaat wordt gedetecteerd, voegt het systeem dit onmiddellijk toe aan de lijst.

Hoe u het RAM-geheugen van uw pc kunt upgraden | OpmerkingStuffWorks

Allereerst moet u weten hoeveel RAM uw computer al heeft. Als u Windows XP gebruikt, hoeft u alleen maar op de knop Start op de taakbalk te klikken. Klik vervolgens op de optie Deze computer in het menu.

Het upgraden van het RAM-geheugen van uw laptop is eenvoudig en kan de systeemprestaties aanzienlijk verbeteren. Aangezien de meeste gebruikers het RAM-geheugen maximaal benutten voordat de processor de capaciteit bereikt, is een geheugenupgrade over het algemeen slimmer en even efficiënt als het upgraden van andere hardware of de aanschaf van een nieuwe computer. Bovendien is het veel goedkoper en heb je...

Houd er rekening mee dat RAM een van de gemakkelijkst te installeren componenten is, maar dat statische elektriciteit altijd een probleem is. Voordat u een nieuw RAM-geheugen installeert, moet u een antistatische polsband dragen of uzelf aarden door regelmatig blank metaal in uw koffer aan te raken. Draag indien mogelijk schoenen met rubberen zolen en voer het egaliseren uit op kale grond: indien mogelijk geen vloerkleden of vloerbedekking.

Laptop-RAM is ook beschikbaar in SO-DIMM-formaat, niet in DIMM, dus zorg ervoor dat u laptopgeheugen aanschaft. Het is een goed idee om uzelf te aarden bij het upgraden van het systeem met computercomponenten. U kunt een geaard object in uw buurt aanraken of een antistatische polsband dragen. Verwijder het netsnoer en de batterij van uw laptop (indien mogelijk).

Hoe u het RAM-geheugen in uw apparaat kunt upgraden

Begrijpen hoe u RAM kunt upgraden, is essentieel om uw apparaten snel en efficiënt te laten werken. Nieuwe computers zijn snel uit de doos, maar we hebben waarschijnlijk allemaal in de loop van de tijd langzamere prestaties ervaren als we extra software installeren, nieuwe bestanden opslaan zoals afbeeldingen en muziek, en

Met de opdracht Windows Systeeminformatie, zoals hierboven weergegeven, kan ik de totale hoeveelheid geheugen zien die ik op mijn computer heb geïnstalleerd. SpeedFan stelt me ​​in staat om het RAM-geheugen dat ik heb te controleren: als ik SpeedFan start vanaf het pictogram op het bureaublad, blijkt dat versie 4.27 is geïnstalleerd. Het programma heeft een paar seconden nodig om informatie te verzamelen ...

Om het te upgraden, moet u meer RAM-geheugenkaarten op uw computer installeren. Dit geldt voor beide, namelijk desktop en laptop. Welnu, sommige pc's staan ​​de upgrade niet toe. In dergelijke gevallen kunt u een laptop als USB-drive gebruiken om het RAM-geheugen tijdelijk te vergroten.

Random Access Memory, of RAM, is een van de belangrijkste componenten van elke pc. Dit is een extreem snel type computergeheugen dat wordt gebruikt om tijdelijk alle informatie op te slaan die uw pc nu en in de nabije toekomst nodig heeft. Hoewel RAM een vorm van geheugen is, is het heel anders dan uw

Hoe RAM op laptop upgraden?

Laptopgeheugen upgraden. Het eerste dat u moet weten, is of het RAM-geheugen van uw laptop schaalbaar is of niet.

RAM staat voor Random Access Memory en wordt door de computer gebruikt om veelgebruikte programma-instructies op te slaan en direct uit te voeren, waardoor de algehele snelheid van de computer toeneemt. Met andere woorden, hoe meer RAM je hebt, hoe sneller je computer zal werken. Een computer met 4 GB RAM betekent bijvoorbeeld dat deze 4 gigabyte aan ruimte heeft om deze programma-instructies op te slaan. In deze instructies gebruiken we een Dell Inspiron N4110, maar deze stappen kunnen worden gebruikt op een groot aantal verschillende laptops met het Windows-besturingssysteem. We verhogen de hoeveelheid RAM van 4 GB naar 6 GB.

Gelukkig zijn er verschillende manieren om uw Windows 10-computer te dwingen al het RAM-geheugen te gebruiken. Het is belangrijk om te controleren of het bestaande RAM-geheugen compatibel is met het moederbord. Het aanpassen van enkele BIOS-instellingen om ervoor te zorgen dat het RAM herkent, is een andere stap. Om verschillende pc-problemen op te lossen, raden we Restoro PC Repair Tool aan: deze software repareert veelvoorkomende pc-fouten, beschermt u tegen bestandsverlies, malware, hardwarestoringen en optimaliseert uw pc voor maximale prestaties.

Ik ben ook een DAW-systeem (Digital Audio Workstation) aan het bouwen en de geluidsbibliotheken hebben VEEL RAM-geheugen nodig (dat is behoorlijk gek). Ik heb momenteel helaas niet het geld voor de geluidsbibliotheken, maar ik wil upgraden om klaar te zijn als ik dat heb. Nogmaals bedankt voor jullie hulp jongens, jullie zijn geweldig! : We zullen

Hoe RAM aan boord te upgraden | Tom's Guide-forum

Ik heb nog nooit van zo'n optie gehoord. Opties met hardwareconfiguraties ja, maar het besturingssysteem wordt standaard geleverd, wat u ook kiest. Hoe dan ook, ik heb je al verteld hoe je RAM kunt upgraden in mijn vorige bericht. Als er geen slot beschikbaar is, verwijdert u het bestaande RAM-geheugen en vervangt u het door een RAM met een hogere capaciteit.

Hij wilde een RAM-upgrade, ik zei natuurlijk dat er geen probleem was! Ik wist niet dat ik hun machine volledig moest demonteren en hun MOBO moest verwijderen omdat ze geen poorten aan de onderkant hadden geplaatst.

Ik heb talloze threads gezien die vroegen hoe ze hun RAM konden upgraden. Ik zal het hier in detail proberen uit te leggen, met foto's! Omdat iedereen van de foto's houdt. Veel van deze weten dit al, maar ik dacht dat ik zou proberen het te vereenvoudigen omdat ik nog steeds zoveel vragen zie. Hoe de RAM-besturingstabel te upgraden...

Mijn computer ondersteunt niet de juiste games in 2 GB RAM in Windows 8, 8.1 en 10 in zowel x86-bits als x64-bits architectuur.

Hoe u het RAM-geheugen van uw computer kunt controleren op upgrademogelijkheden

Gevorderde gebruikers kunnen het antwoord weten op de hoeveelheid RAM die op hun computer is geïnstalleerd, terwijl onervaren gebruikers software kunnen gebruiken om erachter te komen. De eenvoudigste manier in Windows is om op Windows-Pauze te drukken en de lijst met geïnstalleerd geheugen (RAM) te zoeken in het venster dat wordt geopend.

Hier zijn enkele eenvoudige manieren die u kunt doen om de prestaties van uw computer te verbeteren. De gemakkelijkste en snelste prestatie-upgrade is altijd om het RAM-geheugen te upgraden naar het potentieel van het systeem.

Als ik met de rechtermuisknop op "computer" klik en op eigenschappen klik, staat er nu dat ik 6 GB RAM heb geïnstalleerd (1 2 GB fabriekssleutel en 1 4 GB vervangingssleutel). Betekent dit dat mijn pc elke 6 GB draait of is deze nog steeds beperkt tot 4 zoals HP zegt?

Het is vrij eenvoudig om de hoeveelheid RAM in uw computer te weten. In Windows 10 kunt u uw geïnstalleerde RAM kennen door de sneltoets Win + PAUSE te gebruiken. Dit geeft ook de naam van uw processor en het type besturingssysteem (32 of 64 bit).

Hoe u de maximale RAM-capaciteit voor uw computer kunt achterhalen

Klik met de rechtermuisknop op "Deze computer" en selecteer "Eigenschappen" in het menu dat verschijnt. Onder "Systeem" ziet u iets als: Geïnstalleerd geheugen (RAM). Het nummer dat volgt is de hoeveelheid RAM die u hebt geïnstalleerd.

upgrade het RAM-geheugen van mijn computer. Ik heb een Dell Dimension 8250 (Pentium-R-4 processor, 2,40 GHz, 2,39 GHz) met 512 MB RAM. Ik zou het willen upgraden naar minimaal 1GB maar ik kan zo'n upgrade niet vinden. Kan iemand mij helpen? Hoeveel GB kan ik het RAM-geheugen voor mijn computer upgraden?

32 GB of meer RAM in een gaming-pc stoppen is gewoon overdreven in 2021, wanneer 8 GB meestal te weinig is. Toch kun je eerst nog 8 GB gebruiken en later upgraden, of je kunt tot 32 GB gaan als je ook van plan bent RAM-hongerige programma's te gebruiken of gewoon meer wilt. ..

Ik weet echter dat mijn videokaart en gebrek aan RAM nooit in staat zijn geweest om De Sims 3 gedurende lange tijd aan te kunnen (vooral bij sommige EP's). Het hebben van een paar Twallan-mods hielp, maar het ontbreken van NPC's en de occasionele wazige graphics en crashes hebben een deel van mijn plezier gedood en maakte me erg verdrietig ...

Test, repareer en verbeter de prestaties van uw pc - UserBenchmark

Speel met componentupgrades in de kolom "Alternatieve build" en bekijk de prijzen en verwachte impact op pc-tests. Verken ook de echte benchmarkresultaten van uw voorgestelde pc door op de oplaadbasislijn / alternatieve benchmarks te klikken. Deze benchmarks laten niet alleen real-world prestaties zien, maar laten ook populaire en impopulaire componentcombinaties zien.

Hoe meer RAM je hebt, hoe meer projecten en programma's je computer tegelijkertijd open kan houden zonder vast te lopen met dingen in en uit de spreekwoordelijke archiefkast. Helaas, in het tijdperk van steeds dunnere apparaten, is het RAM-geheugen van veel moderne laptops permanent op het moederbord gesoldeerd, wat betekent dat je het niet kunt upgraden zonder een gloednieuwe pc te kopen.

Om de kans op schade aan computercomponenten door statische ontlading te minimaliseren, is het belangrijk om een ​​antistatische polsband te dragen wanneer u met het geheugen van uw computer werkt. Kies je model. Mac mini-modellen hebben verschillende installatievereisten voor geheugen (RAM).

Zorg ervoor dat u uw RAM-geheugen in de antistatische verpakking bewaart totdat u het nodig heeft. Als u klaar bent om te beginnen, raakt u een ongeverfd metalen oppervlak op uw computer aan om eventuele statische elektriciteit in uw lichaam te ontladen. Probeer ervoor te zorgen dat uw werkplek zo vrij mogelijk is van statische elektriciteit, verwijder alle plastic of andere zakken ...

Hoe u RAM op uw Mac kunt upgraden: een stapsgewijze handleiding voor geheugen ...

RAM upgraden: hoe u het RAM-geheugen op uw Mac kunt vergroten? Leer alles wat je nodig hebt om het geheugen van je Mac te upgraden. Onze gids leidt u door elke stap van het RAM-installatieproces, zodat u kunt genieten van een snellere Mac-ervaring.

Om te controleren hoeveel RAM u op uw computer heeft, opent u Taakbeheer door op Ctrl + Shift + Esc te drukken en gaat u naar het tabblad Prestaties. Selecteer Geheugen in het linkerdeelvenster. Het rechterdeelvenster opent de RAM-details. Als het RAM-gebruik hoger is dan 90%, moet u overwegen de RAM-capaciteit van uw systeem te upgraden, de geheugenbelasting te verminderen en deze te verlagen tot onder 80% voor optimale prestaties.

Dit is wat er nodig is om te upgraden naar Windows 10 op uw pc of tablet

We hebben alles op een rijtje gezet wat u moet weten over het upgraden van uw pc: wanneer u een nieuwe grafische kaart nodig heeft vs. een nieuwe processor, wanneer uw oude harde schijf of RAM u vertraagt, hoe goede koeling uw prestaties kan beïnvloeden. Op elk van de volgende pagina's wordt een onderdeel van uw gaming-pc besproken dat van invloed is op de prestaties.

DIY-laptopreparaties en -upgrades: RAM-upgrade

Ik heb persoonlijk de twee RAM-upgrades uitgevoerd die in deze video's worden getoond. Beide duurden minder dan 30 minuten, hoewel ik wat meer ervaring (lees: voorzichtig) ben met mijn werk aan de hardware. Je eerste upgrade kost meer tijd en wat meer geduld. Maar tenzij je echt bang bent voor jezelf met een schroevendraaier, hoef je niet iemand anders te betalen om dit werk voor je te doen.

Details: De manier waarop u uw computer gebruikt, is van invloed op de hoeveelheid RAM die u nodig hebt. We raden 4BG aan voor occasioneel internetten en e-mailen, ten minste 8 GB voor gemiddelde mensen die spreadsheets en flashgames gebruiken, daarna ten minste 32 GB voor gamers. Onvoldoende RAM vertraagt ​​uw computer. Heeft uw computer meer geheugen (RAM) nodig dan de systeemvereisten? hoeveel ram kan ik upgraden.

Hoeveel geheugen of RAM moet mijn computer hebben? Hoe verloren systeembronnen in Windows vrij te maken. Hoe u hardware- en andere computerspecificaties kunt vinden. Hoe het computergeheugen te testen om te bepalen of het slecht is. Zie de definitie van RAM en geheugen voor meer informatie over elk van deze termen en de bijbehorende links.

Ik ben van plan om mijn processor te upgraden van een pentium G2020 naar een i5 3570 of k-versie van dezelfde processor, ik weet dat de processor die ik heb geselecteerd overeenkomt met de socket op het moederbord, maar ik twijfel veel en het gaat over mijn gpu als ik installeerde de stuurprogramma's voor mijn pentium-processor en i.

OPGELOST: Hoe kan ik mijn pc upgraden met 512 MB RAM naar een hogere versie - Fixya

Hoe u het RAM-geheugen van uw pc kunt upgraden Dit is een stapsgewijze handleiding voor het installeren van geheugen. timestamp (1172566800000, 'longDateTime') $ (function () {$ ('. zoomLink'). lightBox ({maxWidth: 1200, maxHeight: 1200});}) Het toevoegen van meer RAM is vaak de belangrijkste kosteneffectieve upgrade kan doen om een ​​trage computer sneller te maken. Pc's met meer dan voldoende RAM toen ze nieuw waren, hebben vaak na een paar jaar moeite om aan de eisen van de nieuwste programma's te voldoen.

Omdat 8 GB RAM het hele spel erop kopieert wanneer ik de app start. Dit verhoogt de snelheid omdat het systeem niet stopt om delen van het spel op de harde schijf te vinden. Hij accelereert als een dienstauto op een snelweg. Als het RAM-geheugen van mijn computer 4 GB is, loopt het spel van tijd tot tijd vertraging op.

Gebruik Windows Taakbeheer om te controleren wat er op uw computer ontbreekt. Voer gewoon de programma's uit die u normaal gebruikt en open het tabblad Prestaties. Controleer op het tabblad Prestaties het CPU- en geheugengebruik om te zien of ze constant in de buurt van het maximum werken. Als het geheugen altijd bijna vol is, hoeft u alleen maar meer RAM toe te voegen (vraag een computerspecialist om hulp).

Aangezien je al 512 MB in een van de slots hebt (aan het moederbord gesoldeerd), kun je volgens deze redenering slechts 1 extra GB RAM in het andere slot plaatsen, wat het totaal geeft van 1, 5 GB zoals weergegeven in de referentie hierboven. Dat gezegd hebbende, als je een extra 2GB DDR2-balk hebt, zou ik het proberen en het vanaf daar overnemen.

RAM kiezen voor een gaming-pc - Intel

RAM (Random Access Memory) is een belangrijk onderdeel van elke gaming-pc. Door meer RAM toe te voegen, kan het reactievermogen van het systeem worden verhoogd en de framesnelheden worden verbeterd in vergelijking met systemen met minder geheugen. Lees verder om erachter te komen hoe RAM werkt, hoe u compatibele modules kunt vinden en hoeveel geheugen u echt nodig heeft.

Zelf uw RAM upgraden is eenvoudig en kan u $ 300 besparen in plaats van dit via Apple te doen op het moment van uw aankoop. Hieronder vindt u een tweede video waarin wordt uitgelegd hoe u het RAM-geheugen van uw iMac-versie van 2011 kunt wijzigen. Voordat ik zelfs maar aan dit artikel begin, wil ik voor de goede orde zeggen dat pc's goedkoper zijn dan bijna alle Apple-computers en ik begrijp dit volledig voordat ik duizenden dollars uitgeef op mijn Mac.

"Windows 10 hoog geheugengebruik". "Games spelen op mijn computer verbruikt bijna elke 4 GB aan gebruik in Windows 10". "Ik heb Win 10 geïnstalleerd, maar heb een hoog RAM-gebruik. Het loopt meestal op tot 90% zonder dat er iets substantieels open staat." "Ik heb mijn pc geüpdatet naar Windows 10, maar tijdens een paar uur gebruik accumuleert het geheugen weer tot 70% en als het niet opnieuw wordt opgestart, gaat het naar 100% en zelfs later blijft het hangen en hangen ".

Mijn moederbord ondersteunt tot 32 GB (4 x 8). Momenteel heb ik 16 GB (4 x 4) geïnstalleerd in Windows 10 64bit Pro geïnstalleerd op mijn 128 GB SSD. Wanneer ik het geheugen verander en pc opstart, gaat het voorbij mijn BIOS en start ik op naar het besturingssysteem, het zwarte scherm verschijnt met het blauwe Windows-logo, en na een paar minuten verschijnt het witte laadwiel onderaan ...

3 manieren om uw computer te optimaliseren voor ... - Recording Revolution

U zult niet alleen merken dat uw apps en programma's met meer zip worden geopend, maar uw computer zal over het algemeen meer kracht en snelheid hebben. Nadat ik bijvoorbeeld mijn oude draaiende schijven had vervangen door SSD's en meer RAM in mijn Mac Mini had gestopt, kon ik een Pro Tools-sessie uitvoeren met 50 audiotracks en 250 reverbs !!

Elke zaak staat op zich, het beste wat u kunt doen is PF uitschakelen, de computer laden met zoveel actieve programma's als gewoonlijk en het geheugengebruik controleren, als u gewoonlijk de maximale ...

Toolbox Zelfs als een pc een digitale computer is, moet u voor het vervangen van een onderdeel "onder de motorkap gaan" en fysiek iets vervangen. Om uw grafische kaart te upgraden, raden we u aan een set kruiskopschroevendraaiers in de buurt te hebben. Oude VGA-stuurprogramma's verwijderen Voordat u doorgaat met de fysieke vervanging van de grafische kaart, is het belangrijk om de oude stuurprogramma's van uw grafische kaart te verwijderen.

De applicatie leest de details die op uw computer zijn ingesteld door de fabrikant met het model en werpt op zijn

Hoe u uw HP Chromebox RAM kunt upgraden | Android Centraal

Nu is dat kleine bureaublad niet per se bedoeld om te worden geüpgraded, maar gelukkig is het RAM-slot in ieder geval gemakkelijk toegankelijk. Als je een HP Chromebox hebt gekocht en wilt upgraden van 2 GB naar 4 GB RAM, hebben we de gids voor je. Lees en bekijk onze stapsgewijze instructies voor het upgradeproces.

Ik wil weten hoe ik het RAM-geheugen van mijn computer kan upgraden. JA: Even ter verduidelijking, welke software of welk apparaat ben je aan het updaten? Client: PC computer JA: Wat is het merk en model van uw computer?

Hoe dan ook, ik wilde het RAM-geheugen van mijn laptop upgraden, zodat het zware programma's zoals Vegas Pro, Photoshop en CorelDRAW beter aankan dan nu, omdat ik HD-beelden heb die lastig te bewerken zijn. Mijn angsten komen voort uit het feit dat ik dit nog nooit eerder in mijn leven heb gedaan, dus ik wil weten wat ik hier doe voordat ik mijn laptop voorgoed verpest. Mijn vragen zijn:. Hoe meer RAM installeren?

Ik heb onlangs een vrij nieuwe laptop gekocht in ruil voor mijn vorige die uit het niets crashte. Sindsdien kan ik er pas weer een krijgen als ik afgestudeerd ben.

Hoe kan ik mijn opslag upgraden - Google Accounts Community

Hallo, Uw ruimte wordt gedeeld tussen Drive, Gmail en Google Foto's, zoals vermeld in dit Help-artikel hier. Ga op een computer naar google.com/settings/storage om te zien hoeveel ruimte je nog hebt op een computer.

RAM (Random Access Memory) wordt gebruikt om de landingsgegevens te bevatten die door de processor worden verwerkt. Deze RAM-opslagruimte is slechts tijdelijk. Dus als we de computer uitzetten, slaat het RAM geen gegevens meer op als de computer niet is uitgeschakeld. De aanwezigheid van Ram Her is erg belangrijk voor uw computer, probeer het gewoon wanneer u uw computer aanzet zonder RAM (geen toegang). Maar ik denk dat het een RAM-component is van de meest duurzame componenten in een computer of zelden beschadigd is, maar sommige mensen vervangen hun RAM vanwege de interesse in de snelheid van de computer.

Als je het RAM-geheugen van je laptop wilt upgraden, moet je eerst weten welk type geheugenkaart je laptop gebruikt. Kijk op de achterkant van je laptop, daar zie je een afdruk die de locatie van de RAM-geheugenkaart aangeeft.

Maar zelfs onder compatibele geheugenmodules zijn er een aantal fabrikanten om uit te kiezen. Het is niet alleen belangrijk om RAM te kopen die compatibel is met uw computer, het is ook belangrijk om RAM van hogere kwaliteit te kiezen. Veel computerproblemen worden veroorzaakt door het gebruik van inferieur RAM-geheugen.

Goedkope laptopfix: hoe ik heb geleerd mijn eigen RAM te upgraden

Het kostte mijn vriend om me er constant aan te herinneren dat zijn RAM-upgrade op hetzelfde laptopmodel (een aluminium MacBook uit eind 2008) enorme prestatie-dividenden opleverde om eindelijk de trekker over te halen. Ik ben blij dat ik dat gedaan heb. Zelfs toen wachtte ik ongeveer zes maanden. Mijn computer werd steeds langzamer met elke update naar OS X, totdat Lion me eindeloze wielen gaf met slechts één open programma.

Als u meer wilt weten, ga dan naar onze pagina met veelgestelde vragen. V: Hoe zijn uw servers zo goedkoop?

Controleer of het RAM-geheugen en de opslag van uw laptop kunnen worden geüpgraded (en de moeite waard) voordat u een nieuwe batterij aanschaft. Als ze dat niet kunnen, bedenk dan hoe lang u denkt uw laptop te kunnen blijven gebruiken voordat u hem moet vervangen. Waarom upgraden? Extra lang opstarten, eindeloze wachttijden, trage back-ups en lange programmastarts betekenen dat uw laptop zijn uithoudingsvermogen en uithoudingsvermogen heeft verloren.

Uw computer voert bepaalde taken traag uit. U gebruikt programma's die veel resources gebruiken, zoals Photoshop of Premiere. U voert een upgrade uit naar een besturingssysteem dat meer RAM-geheugen vereist. Het juiste RAM selecteren. Er zijn veel verschillende soorten RAM.

Alles wat u moet weten over het upgraden van uw RAM | TechRadar

Het landschap van de herinnering. Computergeheugen is onderverdeeld in twee hoofdtypen: DDR3 en DDR4. De eerste is ouder en debuteerde in 2007, terwijl de tweede pas onlangs verscheen, met Intel's X99-platform in 2014. Ze werken allebei volgens hetzelfde principe: flashchips slaan gegevens op die de computer onmiddellijk nodig heeft, maar gaan verloren wanneer ze niet meer worden gebruikt. nodig is of uw pc is uitgeschakeld.

Показано 65 записей