Alles over computers en technologie

Hoe kies je een computerkast?

Hoe een pc-behuizing te kiezen: 4 dingen om te overwegen voordat u koopt

De juiste case voor uw zal enerzijds afhangen van hoeveel u te besteden heeft en anderzijds van de andere componenten die u heeft (of heeft gekozen) voor uw build en of deze compatibel zijn met het geval dat u voor ogen heeft, en, ten derde, uw persoonlijke voorkeuren voor enkele van de besproken factoren ...

Woon je in een stoffige omgeving, zoek dan een koffer met luchtfilters. Bovendien kunt u elke inlaatventilator plaatsen waar filters zijn en uitlaatventilatoren plaatsen waar geen filter is. Als stof en haren van huisdieren uw computer verstoppen, kan dit oververhitting en een onbetrouwbaar systeem veroorzaken. De belangrijkste functie van casefans is het aanzuigen en afvoeren van lucht.

Zie het artikel. Geval. Hoe een pc-behuizing te kiezen. Goran Damnjanovic. 8 juli 2021. Waar u in het algemeen op moet letten bij pc-behuizingen, is een van de meest kritische dingen die u kunt doen bij het starten van uw gameversie. Als u de basis verwaarloost, zult u later alleen maar gefrustreerd raken als u iets vergeet.

Het artikel over het kiezen van een computerkast kan u dus helpen. Wanneer u op zoek bent naar de juiste computerkast, zijn dit de factoren die u zullen helpen bij het kiezen van de juiste. Als je eenmaal met deze paar factoren rekening hebt gehouden, kun je uit vele beschikbare opties kiezen en je gaming-pc samenstellen, wat je een superieure ervaring kan geven.

Hoe u een pc-behuizing kiest: het perfecte huis vinden voor uw ... | TechRadar

Computerbehuizingen zullen moederbordformaten vermelden die passen van E-ATX tot Mini-ITX. Over het algemeen past een behuizing die een groter moederbord ondersteunt ook op een kleiner moederbord, hoewel u moet controleren of uw moederbordformaat niet specifiek wordt vermeld in de specificaties van de behuizing.

Kies een modieuze hoes voor uw desktopcomputer thuis. Aan de andere kant van de medaille staan ​​computerbouwers die hun computers ook nodig hebben om er goed uit te zien. Neem bijvoorbeeld de NZXT Tempest Desktop hoes. Deze computerkast heeft asymmetrische lijnen, een welkome afwisseling van de rechte hoeken die typisch zijn voor de meeste computerkasten voor nutsvoorzieningen.

Mijn aanbeveling voor het kiezen van een computerkast zou zijn om de eerste keer een degelijke behuizing te kopen. Computerprocessors, computerharde schijven, computergeheugen en andere componenten raken stilaan verouderd. Aan de andere kant blijft de computerkast hetzelfde en gaat zelden kapot.

Deze koffers zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten, kleuren en functionaliteitsniveaus. Wanneer het tijd is om een ​​nieuwe computerbehuizing voor uw computer te kopen, is het altijd het beste om naar de vele beschikbare selecties te kijken en te vinden wat bij u past. Alle componenten van de processor genereren warmte, vooral de processor en grafische kaart.

Persoonlijke pc-situatie - Hoe u een computerbehuizing kiest | Gemiddeld

Battlefield Three - Ja, deze game komt uit op consoles, maar het schiet echt tekort in vergelijking. De wrok match wordt omgeleid naar BF3 vs MW3 en dat zal veel beter zijn. Geen aandachtsvereisten meer om de achterstand op de huidige generatie consoles te bespreken. Battlefield 3 op de computer is waarschijnlijk de ...

Meestal wordt er bij het bouwen van een computer minimale aandacht aan de behuizing besteed - al was het maar om alle interne componenten van de computer eruit te duwen. Soms, als de keuze groot genoeg is, kijk dan eens naar het uiterlijk en koop degene die je het mooist vindt. En het toegewezen budget is het meest bescheiden - het is natuurlijk beter om een ​​krachtigere videokaart of een nieuwere processor te nemen.

Een pc-behuizing heeft invloed op de thermiek van uw computer en heeft daarmee direct invloed op de prestaties. De vuistregel is dat hoe koeler uw hardware is, hoe sneller deze kan werken. Oververhitting als gevolg van een doffe luchtstroom (of het ontbreken daarvan) zal leiden tot thermische beperking, slechte prestaties en een kortere levensduur van uw componenten.

Koeling is een belangrijk kenmerk om te onthouden bij het kiezen van een computerkast. Hoogrenderende constructies kunnen veel warmte genereren en de behuizing moet goed worden gekoeld om de machine draaiende en stabiel te houden. De basisconfiguratie voor koeling van de behuizing omvat een afname van de inlaatventilator ...

Hoe kies je de juiste pc-behuizing - NZXT

Kleine behuizingen werken meestal het beste op bureaus waar ruimte schaars is. Grotere behuizingen worden vaak op de vloer geplaatst, maar let op hoe de lucht door uw behuizing circuleert. Als je luchtinlaten of -uitlaten aan de onderkant van je koffer hebt, probeer dan de koffer van de vloer te tillen om hem gemakkelijker te laten ademen.

Ik hoop dat dit lange overzicht je heeft bewapend met de kennis die je nodig hebt om de juiste case voor je behoeften te kiezen. De onderdelen van dit artikel zijn over het algemeen in volgorde van belangrijkheid geschreven. Zorg er daarom voor dat u bij het zoeken naar zaken elk van de items op deze lijst in volgorde doorneemt en bepaalt hoe belangrijk elk voor u is.

De behuizing die u kiest, bepaalt het formaat van de moederborden die u kunt gebruiken, hoeveel schijven u kunt installeren, hoe gemakkelijk de computer te monteren en te onderhouden is, hoe moeilijk het is om uw computer koel te houden en hoeveel van de paneelpoorten u onder meer zal hebben.

Wanneer u probeert te leren hoe u een behuizing voor uw computer kiest, kunnen uitbreidingsslots een grote rol spelen. De meeste full towers hebben aan de achterkant tussen de 6 en 8 slots voor videokaarten, geluidskaarten of diverse andere uitbreidingskaarten. Mini-towers hebben doorgaans 4. High-end grafische kaarten gebruiken minimaal 2 uitbreidingsslots.

2.1: Hoe een computerkast te kiezen - Hoe een computer te bouwen ...

Het kiezen van een hoes die het beste bij u past, hangt af van de levensstijl waarvoor u uw computer wilt gebruiken. Als u bijvoorbeeld een mediacenter wilt bouwen, wilt u een behuizing met minder ventilatoren, meer hardeschijfsleuven en een compactere constructie.

Hij houdt van allerlei nauwelijks benodigde gadgets, gespecialiseerde computers, geavanceerde videogames en modern sociaal beleid. Hij heeft lezingen gegeven over demystificerende pseudowetenschap, het Dunning-Kruger-effect, culinaire techniek en reizen. Na twee decennia product- en marktonderzoek weet Chris heel goed wat mensen willen weten en hoe hij dat duidelijk kan uitleggen.

De basisconfiguratie voor koeling van de behuizing omvat een inlaatventilator op het onderste gedeelte van het vooroppervlak en een uitlaatventilator hoger op het achteroppervlak. Hierdoor kan koelere lucht worden aangezogen, over de verschillende warmtegenererende componenten worden geleid en van achteren worden afgevoerd. Er zijn veel andere koelconfiguraties beschikbaar die kunnen zorgen voor verbeteringen in koelprestaties en geluid.

Hoe past het moederbord in de behuizing? Probeer indien mogelijk een behuizing te vinden met een verwijderbare backplane om het moederbord te monteren.

Hoe u een computerkast kiest - Computerkast | Krachtbron

Hoe een computerkast te kiezen. 2017-01-03 18:08:20 beheerder. Aandachtspunten bij het kiezen van een computerkast. In het verleden leken computerkasten allemaal erg op elkaar? Klonen van dezelfde saaie beige doos. Met alle keuzes die tegenwoordig beschikbaar zijn, is dit niet langer het "geval", en mensen kunnen hun systeemchassis gebruiken als een middel om zichzelf uit te drukken en hun systeem van anderen te onderscheiden. Hoewel uiterlijk belangrijk kan zijn, is het dat niet.

Er zijn veel aspecten waarmee u rekening moet houden bij het bouwen van een IT-farm, waaronder energie-efficiëntie, verbruik en rendement op investering. Maar als u een mini-home-renderfarm bouwt, kunt u proberen de micro-ATX-casegrootteroute te volgen. Zorg ervoor dat u uw moederbord, ventilatoren, voeding en schijven dienovereenkomstig kiest.

Een aluminium behuizing is een premium keuze omdat het een goede geleider is en snel warmte overdraagt. Aluminium is lichter dan staal, dus het geeft je rug ook rust als je je pc moet verplaatsen. Geborsteld aluminium ziet er zonder twijfel geweldig uit. Aan de andere kant kost een aluminium behuizing aanzienlijk meer dan staal, is hij niet zo sterk en neemt de computerprestatie niet echt toe.

Uw keuze van computersituatie zal zeker afhangen van het type pc dat u wilt bouwen en een regel is van toepassing op alle soorten. Hoe groter de case, hoe makkelijker het is om mee samen te werken. Een grote locatie zal de airconditioning van de binnenkamers verder vergemakkelijken. Maar als je maar een kleine oppervlakte hebt of daarna een aparte pc wilt ontwikkelen, is een kleine behuizing zeker nodig.

Beste gaming-computerbehuizingen voor het geld: 2018-functies / kopen ...

3 Kies een behuizing met goede koeling en goede luchtcirculatie. Een andere belangrijke factor bij het kiezen van de beste case voor gaming is de koelefficiëntie van een case. Krachtige pc's die zijn ontworpen voor gaming, produceren meer warmte dan de gemiddelde pc, dus je hebt een manier nodig om die warmte effectief te verminderen om je systeem te koelen en je componenten te beschermen.

Dit is nu een computerbehuizing die perfect is voor jou, als je niet vaak wijzigingen aanbrengt, tevreden bent met een wat meer basisconfiguratie en misschien zelfs een beperkte hoeveelheid prestaties. . Dit is een zeer goede zaak als u de computer alleen gebruikt om op internet te surfen, deze als mediacentrum te gebruiken, enz.

Ik weet niet zeker wat een echte impact een torenbehuizing heeft op de constructie zelf, zolang de onderdelen erin passen. Prijs is niet echt een probleem als het gaat om het kiezen van de toren. Sommige van de torens die ik heb beoordeeld, zijn misschien de moeite waard om te kopen. - Coolermaster SL600M - Coolermaster H500 - Phanteks Enthoo Evolv x - Lian li

Het is duidelijk dat de grootte van de behuizing die u gebruikt, de grootte van uw computer bepaalt. Het is duidelijk, nietwaar? Toch heb ik soms vrienden gevraagd om een ​​hoesje te kopen dat alleen qua formaat helemaal niet aan hun behoeften voldeed. Wees vriendelijk met een meetlint! Er zijn geen werkelijke maatnormen als het gaat om koffers (althans niet als het gaat om buitenafmetingen) ...

5 beste computerbehuizingen - augustus. 2021 - Beste recensies

Veel computerbehuizingen hebben frontpanelen die gemakkelijke toegang bieden tot de USB- en hoofdtelefoonpoorten. Het lijkt misschien niet zo belangrijk, maar het gemak is het zeker waard, vooral als je snel randapparatuur zoals USB-drives moet aansluiten. Prijs van computerkasten.

Het zijn ook deze kaarten die zullen bepalen of de pc gebruikt kan worden voor meer grafische videogames. Nu corrigeren, wordt aangeraden om een ​​videokaart met een groter geheugen te kopen vanwege het intensieve gebruik van films en foto's. Een van de dingen die ik erg leuk vind aan het bezit van een computer, is dat ik bang was om nieuwe dingen te leren, vooral over mezelf...

Besteed speciale aandacht aan de componenten. Laptops zijn veel moeilijker te upgraden dan desktops, en in de meeste gevallen onmogelijk. Als u een laptop koopt, moet u er echt zeker van zijn dat u tevreden bent met de prestaties en specificaties. Het upgraden van de harde schijf is meestal geen probleem, maar het wisselen van de videokaart is bijna onmogelijk en het veranderen van de processor is uit den boze.

Het coole uiterlijk van je behuizing is zeker belangrijk, maar belangrijker dan je coole quotiënt is de kwaliteit die je in je build wilt bereiken. Dus, nadenken over welk moederbord je wilt en hoe groot of hoeveel fans je wilt installeren, het speelt allemaal een rol als je zou moeten kopen.

Een goede computerkast kiezen

Wanneer u plant wat u nodig heeft, zorg er dan voor dat u dit voorzichtig doet en zodra u dat heeft gedaan, kunt u op zoek gaan naar de juiste computerkast. Met dit artikel over het kiezen van een computerkast hopen we dat u het type krijgt dat u echt nodig heeft, met het ontwerp dat u zoekt en de onderdelen die op alle onderdelen van de pc passen.

Als uw moederbord beslist een ATX is, biedt dit optimale algehele flexibiliteit bij het kiezen van een pc-behuizing. Zorg ervoor dat u een goed ATX-computerchassis kiest. Eten is niet hetzelfde. Bijna alle pc-vermogen, meestal hogere versterkers, geven u meer prestaties voor uw computer. Gaming-pc, het wordt aangemoedigd in energie, zal minimaal 500 watt aan kracht produceren. Echter, bij een groot aantal gaming pc's met extra hardware moet je hier rekening mee houden, kan meer stroom uit de voeding vragen.

Hoe een zaak te kiezen. Het kiezen van een behuizing is waarschijnlijk een van de gemakkelijkste keuzes die u kunt maken wanneer u beslist wat uw computer zal doen. Dit is echter het deel dat iedereen zal zien.

Je wilde ook zo'n computer. Op basis van de huidige beschikbaarheid zijn hier een paar pc's met een aantal van deze functies en een paar andere functies die je misschien leuk vindt. Veel van deze apparaten kunnen upgraden naar Windows 11.

Hoe kies ik een computerkast die in een tank past?

De grootte van de tank bepaalt of leent niets voor extra koeling - het dient alleen om een ​​extra vloeistofvolume te bevatten. Als je een grote cilinder wilt, koop dan een grote koffer. Om een ​​idee te krijgen zou je kunnen googlen naar afbeeldingen van vergelijkbare versies.

Hoeveel ruimte heb je voor deze computer? Als ruimte geen beperkende factor is, ga dan voor een volledige torenbehuizing, omdat deze de beste koeling biedt en de meeste ruimte voor upgrades. Als je de computer in een kleinere ruimte moet installeren, voldoet een middelgrote ATX-behuizing prima, omdat ze precies voor dat doel zijn ontworpen.

Als de computer een spelcomputer is, wordt de behuizing aanbevolen om ATX te nemen, deze is groter van formaat, maar elk moederbord (ATX en microATX) past. De fabrikant hoeft niet veel te worden bepaald, het belangrijkste is dat de behuizing van buitenaf wordt gewaardeerd, goedkoop, gunstig gelegen ...

Het belangrijkste doel van het installeren van een ventilator voor een computerbehuizing is om uw systeem koeler te houden en langer te laten werken. De installatietaak kan echter enigszins moeilijk zijn. Er zijn enkele vereisten waar u op moet letten, anders kan de hele taak buitengewoon pijnlijk worden. Dit artikel is voor degenen die net casefans hebben gekocht.

IT Essentials Hoofdstuk 1 Flashcards | Quizlet

- set componenten op het moederbord, bestaande uit verschillende geïntegreerde circuits die op het moederbord zijn aangesloten - Regelt hoe systeemhardware samenwerkt met de CPU en het moederbord - Hiermee kan de CPU communiceren en communiceren met andere componenten van de computer, en gegevens uitwisselen met het systeemgeheugen , of RAM, harde schijven, videokaarten en andere uitvoerapparaten - Bepaalt de hoeveelheid geheugen die kan worden toegevoegd.

Dit soort behuizing kan het lef van een videobewerkingscomputer huisvesten. Als je klaar bent met het losmaken van alles uit de oude doos, is het laatste wat je hier hoeft te doen het in elkaar zetten. 3. Hoe een Lego-computerkast te bouwen. Klik voor meer details. Herinner je je dat speelgoed waar we in onze jeugd mee moesten spelen?

Hoe groot moet uw computer zijn? Als het gaat om moederborden, hoe groter hoe beter, ongeveer tot ATX op volledige grootte. Ga voor het grootste board waar je koffer comfortabel in past; laat je niet verleiden door de nieuwigheid van een klein bord, tenzij het absoluut noodzakelijk is, of de nieuwigheid deel uitmaakt van het missieplan.

Kies een vormfactor. De eerste stap bij het kiezen van het juiste toetsenbord is om te beslissen welke lay-out je wilt. De traditionele kaart op volledige grootte is nog steeds de meest voorkomende, maar misschien wilt u uw mechanische overgang gebruiken om deze te wijzigen. Een full-size kaart heeft alle toetsen die je nodig hebt om een ​​computer te bedienen zonder je zorgen te maken over functies

Hoe een computerkast te schilderen | Artikelen van Britse gamingcomputers

Als u uw computerbehuizingen er als nieuw uit wilt laten zien, kunt u ze altijd in uw favoriete kleur of stijl schilderen. Als je bang bent om iets van binnen te bevlekken of te verpesten, hoef je je zeker geen zorgen te maken. Hier zijn heel eenvoudige stappen om uw computerbehuizing te schilderen met bijna alles wat u maar wilt.

Zorg er bij het kiezen van een draagtas voor dat de schuimvulling aan de binnenkant is ontworpen voor het juiste niveau van kwetsbaarheid om de computer of het apparaat tijdens het transport te beschermen. Zorg er ook voor dat de buitenbehuizing is vervaardigd in overeenstemming met de normen van de Airline Transport Association (ATA).

De opslag van uw computer is waar al uw bestanden, programma's en games zullen leven. Hoe meer je hebt, hoe meer je kunt opslaan. De typische hoeveelheid opslagruimte voor een computer is ongeveer 500 GB, maar modernere computers hebben een opslagruimte van 1 TB en meer. Opslag wordt gemeten in gigabytes (GB) en terabytes (TB), waarbij 1 TB gelijk staat aan 1000 GB.

Ik kijk ernaar uit om te horen hoe de selectie van een geschikt model wordt gemaakt voor de specifieke use case in de AI / ML-industrie. Ik zag dat er veel CNN-architecturen zijn, maar hoe kies ik de architectuur die bij mijn behoeften past? Gebeurt dit alleen met vallen en opstaan ​​of is er een specifieke methode om de juiste architectuur te kiezen?

Hoe een computerbehuizing te wijzigen | Computerkast, Computerconfiguratie ...

Bureau met ingebouwde computer en laptopstandaard: de meest stijlvolle manier om een ​​computer te bezitten, heeft geen hoes onder aan uw bureau nodig. Je kunt ook je eigen desktop-etalage maken om ruimte te besparen en de wereld op de hoogte te stellen van je passie (#pcmasterrace)! Om dit project te starten, heb ik eerst...

Grote indicatoren van de rotatiesnelheid leiden er echter toe dat de koeler veel lawaai begint te maken. Hier moet je op zoek naar een redelijke snelheid/ruisverhouding om te kiezen voor een stille ventilator, maar met een hoge productiviteit.

Je staat op het punt om met je online lessen te beginnen en wilt zeker weten dat je een betrouwbare computer hebt. Wanneer u op zoek gaat naar een nieuwe computer, is er veel technische informatie die belangrijk is om te begrijpen. Neem even de tijd om na te denken over uw technologische behoeften voordat u zich laat meeslepen door de marketingtrucs en strakke ontwerpen.

Hoewel u uw volledige koopbeslissing niet op beoordelingen moet baseren, moet u er enkele lezen om het algehele resultaat te krijgen van de deal die u overweegt te kopen. Alleen omdat een artikel veel recensies heeft, wil nog niet zeggen dat het het beste artikel is om uit te kiezen. Je wilt ook aandacht besteden aan hoe de behuizing je ...

Hoe u uw nieuwe werkcomputer kiest: een korte handleiding

Wilt u een nieuwe computer kopen en maakt u zich teveel zorgen over het overweldigende aantal beschikbare opties? De angst zou geen verrassing moeten zijn, aangezien er tegenwoordig zoveel verschillende computers op de markt zijn dat zelfs technisch onderlegde mensen moeite hebben om te beslissen wat ze moeten kopen.

Hoe je op een verleidelijke manier op je lip bijt. Hoe een zelfstudie voor pc-behuizingen te kiezen. Monster High Bonita Femur make-up tutorial. hoe maak je een biefstuk thuis. Hoe WhatsApp op de computer te gebruiken - Download en installeer WhatsApp op de computer.

De uitdaging is om erachter te komen waarom je een machine nodig hebt: moderne laptops kunnen bijvoorbeeld zelfs relatief nieuwere desktops vervangen, terwijl ze nog steeds een mate van draagbaarheid bieden die de manier verandert waarop mensen over computers denken. Wat de ouderwetse pc in een torenbehuizing echter biedt...

Kabelbeheer Kabelbeheer is een andere factor waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van behuizingen voor gamingcomputers.Sommige koffers zijn gemakkelijker te gebruiken en bieden beter kabelbeheer dan andere, dus als dat belangrijk voor u is, kies dan een koffer die bekend staat om zijn efficiënte kabelbeheer.

Hoe u een computer kiest die het beste bij uw behoeften past - CCM

Als het gaat om het besturingssysteem, hebben alle bovengenoemde elementen een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface. Het belangrijkste voordeel van Linux ten opzichte van de rest is dat het gratis software is en voor degenen die in de computerwereld trainen, kan het interessant zijn om toegang te hebben tot de broncode, om te weten hoe elk programma ...

Maar hoe kiest u er een en nog belangrijker, hoe kiest u de juiste voor u? Voor de meeste mensen kan het kopen van een naaimachine moeilijk zijn, omdat zelfs goedkope modellen functies hebben die moeilijk te begrijpen zijn. Met zoveel merken en soorten, om nog maar te zwijgen van de naaicapaciteiten, de weg op

Hoewel het in de eerste plaats een van de verwaarloosde onderdelen van een computersysteem is, is de computerkast het belangrijkste onderdeel dat alle interne onderdelen bij elkaar houdt. Om een ​​computerkast te kunnen kopen, moet u bovenstaande factoren kennen. Ik hoop dat dit je veel helpt als je op zoek gaat naar de juiste computerkast.

Показано 59 записей