Warning: session_start(): open(/var/www/www-root/data/mod-tmp/sess_iej4ct5ptf2sd9fgoealc88e0f, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/.loader.php on line 48

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/www/www-root/data/mod-tmp) in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/.loader.php on line 48
OPGELOST: Hoe maak ik het opnieuw formatteren op een HP ongedaan? - Fixya – Surround sound aansluiten (met afbeeldingen) - wikihow | Hoe kun je computerluidsprekers aansluiten op televisie? | Computerluidsprekers op een tv? : BudgetAudiofiel
Alles over computers en technologie

Hoe computerluidsprekers op tv aan te sluiten

Hoe computerluidsprekers op een lcd-tv te gebruiken - Spinditty

Je kunt de speakers dan gewoon direct op de Dish receiver aansluiten. Buster Martin 22 januari 2014: Hoe krijg je verbinding als je een schotelontvanger hebt? Jared Zane Kessie (auteur) uit Richland, Washington op 23 februari 2013: @ exton87. Ja, de geluidskwaliteit van uw computerluidsprekers is hetzelfde wanneer deze is aangesloten op de tv als wanneer deze is aangesloten op een pc.

Zorg ervoor dat je een audio-ontvanger hebt. In tegenstelling tot actieve luidsprekers, kan de gemiddelde surround-luidspreker niet zelfstandig audio projecteren. Een ontvanger haalt het geluid van je tv en stuurt het via kabels naar aangesloten speakers. De meeste surround sound-sets bevatten een ontvanger.

Sluit de computerluidsprekers aan op de Tom's Guide Forum TV. Als uw luidsprekers zelfaangedreven zijn (met een externe voeding of netsnoer), hebt u splitters en adapters nodig. Als uw tv RCA-aansluitingen heeft voor audio-uitvoer, moet u deze als volgt aansluiten: en sluit zowel de roze als de ...

Computerluidsprekers op een tv? (zelf.BudgetAudiophile). Ingezonden 1 jaar geleden door DrkSn. Hallo, ik ben op zoek om wat geld te besparen. Heeft iemand een audio naar RCA-aansluiting gebruikt om computerluidsprekers op een tv aan te sluiten? De converter kost $ 30 en de speakers kosten $ 50. Als u nu mensen heeft of kent die dit hebben gedaan, wat is dan het volume? Mijn tv heeft een koptelefoonaansluiting, maar ik moet de luidsprekers op volle kracht hebben om de bas te horen.

De luidsprekers aansluiten op de televisie | Tom's Guide-forum

Hoe videoluidsprekers op te hangen met RCA-aansluitingen. Sluit de achterste inbouwluidsprekers rechtstreeks aan op de tv zonder ontvanger of versterker. Luidsprekers aansluiten op mijn projector voor consoles / wat dan ook.

Computerluidsprekers bieden audiofunctionaliteit voor uw computer, zodat u tijdens presentaties naar geluiden van toepassingen en media kunt luisteren of een publiek van geluid kunt voorzien. Op de meeste computers is standaard een geluidskaart geïnstalleerd, inclusief audio-aansluitingen voor microfoons en luidsprekers.

Voor digitale elektrische en optische adapters wordt het een beetje lastiger en als je luidsprekers de optische of elektrische aansluiting niet ondersteunen (soms coaxiaal genoemd), kun je waarschijnlijk niets doen. Een ander potentieel probleem is de manier waarop de televisie zijn signaal verzendt. De meeste tv's die ik heb gezien hebben een 3,5 mm TRS-hoofdtelefoonaansluiting die kan worden gebruikt om luidsprekers aan te sluiten, maar als dat niet het geval is, moet je de instelling ervan controleren om erachter te komen hoe je de audio kunt verzenden ...

Oh, ik sluit alleen computerluidsprekers aan, het heeft een audio-ingang van 3,5 mm, dus hopelijk werkt het met deze adapter die wordt voorgesteld door de eerste persoon die antwoordde. Heeft iemand anders ervaring met het gebruiken van computerluidsprekers met een Samsung-tv? Samsung heeft serieus zielig beperkte aansluitmogelijkheden, Sony heeft altijd meer gehad en heeft nog steeds 3,5 mm audio

Hoe sluit ik luidsprekers aan op mijn tv? Krijg toegang tot de 14 beste antwoorden...

Ik probeer momenteel mijn Bose Acoustimass 7-luidsprekers aan te sluiten op een Yamaha RX-V596-ontvanger. Ik ben er vrij zeker van dat ik alles goed heb gedaan, van het aansluiten van de luidsprekers op de ontvanger, maar ik weet niet wat ik verkeerd heb gedaan toen ik mijn ontvanger aansloot ...

Hoe ROKU TV aan te sluiten op ELKE BLUETOOTH-LUIDSPREKER

Computerprobleem? Tech Support Guy is volledig gratis - betaald door adverteerders en donaties. Klik hier om vandaag nog mee te doen! Als Tech Support Guy nieuw voor u is, raden we u ten zeerste aan om onze Gids voor Nieuwe Leden te raadplegen.

Elk model iLive Speaker Bar verschilt enigszins van de andere. Raadpleeg uw gebruikershandleiding voor gedetailleerde installatie-instructies die specifiek zijn voor uw luidsprekerbalk.

De complete gids voor tv-poorten: hoe u uw tv aansluit

Weet je niet hoe je je tv moet aansluiten? We hebben een uitgebreide spiekbrief gemaakt over hoe je alles kunt verbinden met

32% - Kan ik mijn Bose Companion 5 computer surround-luidsprekers aansluiten op mijn Sony Bravia met een USB-poort of op mijn Sony dvd-speler? eigenlijk wil gebruiken? 33% - Wat moet ik kopen om mijn Android-telefoon te laten werken op mijn stereo in een Toyota Tacoma uit 2011? het heeft een extra stopcontact?

De meeste ontvangers hebben VEEL ingangen; tot 9 luidsprekers en één subwoofer (meestal 5.1, of vijf luidsprekers en één subwoofer, hoewel 7.1 steeds populairder wordt), meerdere audio-/video-ingangen en HDMI-ingangen. Laten we beginnen met de in- en uitgangen. Als je iets niet begrijpt, lees dan de hele handleiding, want de meeste zullen in detail worden uitgelegd.

Hoe sluit u uw luidsprekers aan op uw Dell pc? de poort met de afbeelding van een koptelefoon :) Is er een manier om een ​​koptelefoon op kabel-tv aan te sluiten zonder de tv te dempen? Speel audio af via de ontvanger en luidsprekers. Op de meeste ontvangers kun je een koptelefoon aansluiten en de luidsprekers kunnen worden in- of uitgeschakeld.

Hoe u uw tv aansluit: een complete gids

Het aansluiten van uw tv kan een moeilijke taak worden als u niet bekend bent met de technische kennis ervan. Het is daarom beter dat u ter zake professionals raadpleegt. Hier zijn echter een paar dingen die u moet weten over het aansluiten van uw tv. Meestal heb je de drie poorten groen, rood en blauw om je tv aan te sluiten.

Hoewel VHS-spelers op dit moment als verouderde technologie worden beschouwd, kunt u nog steeds een VHS-speler aansluiten op de meeste tv's met behulp van een coaxkabel of een set AV-kabels.

Lcd-tv's werken ook goed als gigantische computermonitoren voor dagelijks gebruik. We hopen dat dit artikel u heeft laten zien hoe u uw pc op uw tv kunt aansluiten en de vraag heeft beantwoord: Welke kabels heb ik nodig om mijn pc op een tv aan te sluiten? Zeker.

Hey, ik heb een video van mezelf gemaakt die laat zien hoe ik een computer met een Nvidia 8300GS videokaart aansluit op mijn 27 inch TV. als dat werkt ... laat ik ook zien hoe je het geluid uit je tv-luidsprekers kunt krijgen.

Uw stereosysteem aansluiten op uw pc of laptop - dummies 2020 - How to dou

Stereoluidsprekers zijn niet op dezelfde manier gemagnetiseerd als computerluidsprekers. Als u uw stereoluidsprekers te dicht bij uw computer plaatst, kunnen ze uw harde schijf beschadigen. Speel het veilig en houd minstens een paar voet ruimte ertussen. Of, beter nog, geef het geld op voor een goede set computerluidsprekers met een subwoofer.

Momenteel wordt de optische kabel van Visa rechtstreeks op de tv aangesloten. Geen optische poort beschikbaar op mijn versterker.

Hoe: Sluit uw gamingheadset aan wanneer HDMI is aangesloten. Hoe: Lightsaber spelen met een Wii-afstandsbediening en MAC OSX.

De volgende kennis is in de tijd getest en is ongelooflijk stabiel (niet!). Als u de onderstaande instructies volgt, zou u uw tv zowel op uw computer als op uw videorecorder moeten kunnen aansluiten. Er zijn veel redenen waarom u dit misschien wilt doen, maar de belangrijkste zijn:

OPGELOST: Hoe sluit ik mijn luidsprekers aan op mijn computer? - Fixya

de luidsprekers verschijnen niet in apparaatbeheer, ga naar de achterkant van uw machine en sluit deze aan op de groene connector

Wat is er jongens. Deze video laat je zien hoe je je oude tv instelt, zodat je geluid naar elke luidspreker kunt streamen.

Ik heb een nieuwe pc meegenomen en probeer tv aan te sluiten op mijn lg terwijl ik probeerde met vga en vga naar hdmi, ook al krijg ik geen wats d prob ..? is grafisch...

Hoe Bose-luidsprekers op een pc aan te sluiten. Laatste bericht. 8 september 2010.

Hoe pc-luidsprekers op een computer aan te sluiten, aan te sluiten en te configureren

Als u een set computerluidsprekers hebt gekocht en deze wilt gebruiken met uw computer zodat u games kunt spelen, naar muziek kunt luisteren of films kunt kijken en geluid kunt horen, moet u deze op uw computer aansluiten. Een computer heeft een geluidskaart of geluid aan boord, wat in feite elektronische componenten zijn die geluid aan uw luidsprekers leveren.

Ze passen zich aan elke ruimte aan en zijn zo groot dat ze bij je tv passen. Verken alle handige en aantrekkelijke plaatsen waar je ...

ga naar de achterkant van je computer en aan de onderkant zouden er drie of vier lege slots open moeten zijn (er zullen er 4 zijn als je geen luidsprekers hebt).

Als u een set computerluidsprekers hebt gekocht en deze wilt gebruiken met uw computer zodat u games kunt spelen, naar muziek kunt luisteren of films kunt kijken en geluid kunt horen, moet u deze op uw computer aansluiten. Een computer heeft een geluidskaart of geluid aan boord, wat in feite elektronische componenten zijn die geluid aan uw luidsprekers leveren.

Hoe sluit ik luidsprekers aan op mijn computer? | Forum

Ik heb twee versterkers maar ik weet niet of ze kunnen worden gebruikt. Als ik een versterker in combinatie met de luidsprekers zou kunnen aansluiten, zou dat geweldig zijn.

Indien mogelijk, moet uw surround sound-thuisbioscoopluidspreker worden aangesloten op een Compaq stereosysteem of desktopcomputer. Misschien dit artikel van mijn top tien fouten tijdens het aansluiten van cnet: 1s? Volg deze zijn klaar om de versterker of bi-amp van uw stereosysteem in te voeren voor elk type verbinding tot een ...

Categorie: BoxSupport Tags: Technische ondersteuning, Personal computer, Boxsupport Auteur: boxsupport | Website: Praat nu met een expert!

lezers van mijn head-mounted display (HMD) blog bij Technology Review! weet dat ik het derde oog ben van menselijk kunstmatig vertrouwen, slechts een nichebestaan. Persoonlijk minder bevlekt beschreef ik in het recente weekendnummer van "The World" de staat van ontwikkeling. Voor het artikel interviewde ik professor Tsukamoto. De pionier van "wearable computing" is sinds 2001 in het openbaar te zien zonder HMD's voor zijn ogen en minicomputers op zijn lichaam. Een curiositeit. HMD's zijn foto's ervan hier op TechWatch Asia.

Hoe maak je een artikel over draadloze tv-naar-computer verbinding - VideoHelp Forum

Ik koop een nieuwe HDTV en wil graag een draadloze verbinding met mijn computer.

Spreker recensie. Dinsdag 3 mei 2016. Hoe sluit je een computer aan op een stereo-installatie.

Alle afdelingen Audioboeken en originelen Alexa-vaardigheden Amazon-apparaten Apotheek Amazon Amazon Magazijnapparatuur Apps en games Kunst, ambachten en naaien Auto-onderdelen en accessoires Babyschoonheids- en persoonlijke verzorging Boeken Cd's en vinyl Mobiele telefoons en accessoires Kleding, schoenen en sieraden Dames Heren Meisjes Jongens Baby Amazon Verken verzamelobjecten en beeldende kunst Computers Cursussen Creditcards en betaalpassen Digitale leermiddelen Digitale muziek Elektronica Tuin- en buitencadeaubonnen Kruidenier en gastronomische.

om JBL-luidsprekers en -hoofdtelefoons op Bluetooth aan te sluiten. 5 beste manieren om tv te kijken. Hook Nield 1 januari, slim, leveringsschema belemmert jbl-pad, hier om over te schakelen naar apparaat is buiten uw bezit of controle, inclusief, maar niet beperkt tot, onbedoeld gefaciliteerde luidsprekerpersen. Breng uw ontgrendelde ...

Kabel-tv aansluiten op een computermonitor | Het werkt nog steeds

Sluit de component "Audio Out" van uw tv-naar-pc-tuner aan op uw monitor met behulp van de juiste soorten audiokabels. Aangezien HDMI-aansluitingen zowel audio- als videosignalen verzenden, heeft u, als uw monitor ingebouwde luidsprekers heeft, geen aparte audiokabels nodig om de tuner op uw monitor aan te sluiten.

Wat is er Puffywood, heb je deze gerepareerd? Geen lijningang, eh ... Je kunt je tv-geluid splitsen in je pc-geluid, op weg naar de luidsprekers, zolang ze zelfversterkt zijn. (Je had eerder een versterkte pc kunnen gebruiken, maar de tv had waarschijnlijk beter geklonken ...) Een kleine $ 19 Radio Shack-schakelkast zou beter zijn.

De ingebouwde luidsprekers van de tv zijn gewoon niet genoeg om je een geweldige tv- of filmervaring te geven. Meestal mist de dialoog duidelijkheid en zijn de dramatische tonen niet overtuigend genoeg. Om deze reden moet u externe luidsprekers of een audiosysteem gebruiken. Dit artikel is bedoeld om u te leren hoe u luidsprekers op verschillende manieren op een tv kunt aansluiten. Allereerst moet u beslissen welk type luidsprekers u gaat gebruiken. U kunt eenvoudige computerluidsprekers, een thuisbioscoop of stereo, of een soundbar hebben. Ontdek na het kiezen van je luidsprekers welk type verbinding ze gebruiken. Lees deze gids om u te helpen ...

Ik ga het aansluiten op een versterker / dac die een koptelefooningang en rca-poorten heeft. Ik vroeg me af of het mogelijk was om het te doen?

Hoe een laptop op een tv aan te sluiten - Home Quicks

Veel mensen hebben een HDTV en willen films kijken vanaf hun laptop, pc-games spelen die op de laptop zijn geïnstalleerd of een andere functie op die tv uitvoeren. Dit kan worden gedaan door de laptop op de tv aan te sluiten, en er zijn veel manieren om dit te doen.

Kun je twee telefoons verbinden met Alexa. Eenmaal gemaakt, maak of andere manieren om de Alexa My Alexa-app te ontdekken om ook Alexa-apparaten te verbinden. Open het Spotify-account dat is gekoppeld aan de amazon alexa-app waarmee je tv's kunt gebruiken die worden ondersteund door alexa-apparaten. Synchroniseer het apparaat vanaf de eerste installatie op de sonos-speakers, door verbinding te maken met het privacy-instellingenmenu van Alexa.

Als je je X-530-speakers niet bij ons hebt gekocht, geen zorgen, je kunt de stervormige adapter hier kopen! Of je nu geniet van onze diepgaande film over het aansluiten van de Logitech X-530 of de eenvoudige stappen hieronder volgt, HDEtron is er om je op weg te helpen om je tv-, film- en game-ervaring aan de top te verbeteren. -530!

Het streamt stereogeluid via Wi-Fi met behulp van het Google Cast-platform, zodat u muziek kunt afspelen vanaf uw smartphone, tablet of computer. Het voert uit via een 3,5 mm auxiliaire / optische poort, zodat u het rechtstreeks op een luidspreker of ontvanger kunt aansluiten.

Hoe sluit ik luidsprekers aan op mijn computer? - Verlichte hub

Hoogstwaarschijnlijk is uw computer ook geleverd met software voor uw geluidskaart. U moet controleren of het ook weet wat voor soort luidsprekers zijn aangesloten. Normaal gesproken plaatst de software een pictogram in de taakbalk.

Veel oudere tv's hebben deze ingangsaansluitingen niet, en ze kunnen in plaats daarvan een coaxiale kabelverbinding hebben waarvoor een coaxkabel-converter nodig is om signalen van uw draagbare dvd-speler te ontvangen. Als u niet zeker weet welk type verbindingskabel u moet gebruiken om uw dvd-speler aan te sluiten, raadpleeg dan een verkoper ...

[quote] voormalig fatboy schreef: Het hangt af van je computeraansluitingen en tv-aansluitingen. Als je een S-videopoort op je computer en tv hebt, heb je alleen een S-videokabel nodig.

Als u een desktopcomputer heeft, maar niet weet hoe alles moet worden aangesloten, hoeft u zich geen zorgen te maken! Wij begeleiden u stap voor stap door het proces.

Hoe luidsprekers op tv aan te sluiten met luidsprekerkabel? - Aansluiten ...

Luidsprekers aansluiten op een tv is geen rocket science. Maar voordat je met het proces begint, heb je een analoge audiokabel nodig van 1,80 tot 1,80 meter lang. Koop dergelijke kabels voor uw gemak altijd met stereo RCA-stekkers of ministekkers. Als uw tv en stereosysteem HDMI-verbindingen ondersteunen, kunt u ook HDMI-kabels aanschaffen.

DIY HOE sluit je zowel de kabelbox als de computer aan op de monitor zonder pc-kaart TV HOE SLUIT JE HD-KABELBAK & PC AAN OP ...

Volgens dit Techwalla-artikel houdt de eerste aansluiting in de HDMI-optie in dat je de tv aanzet en een beetje met de instellingen speelt. U moet het instellen op kabelinvoer als u audio via uw audiosysteem wilt afspelen. Voor een maximaal effect moet u het tv-volume laag houden.

Ik las iets over ARC (Audio Return Channel). Ik denk dat ik het snap, maar zelfs als mijn video-/geluidskaart ARC ondersteunt, zouden mijn computerluidsprekers dan door de tv kunnen werken, zelfs nadat de bron * weg * van het bureaublad is veranderd? Ik dacht dat als ik de juiste opstelling (digitaal naar analoog converter + mannelijk naar mannelijk toslink-kabel) aan de achterkant van het scherm had, ik alleen maar de luidsprekers van de computer loskoppelde van de toren en ze op de tv zelf zou aansluiten elke keer dat ik me klaarmaak om naar de media te kijken

Hoe computerluidsprekers in te stellen

Dit is een korte video die laat zien hoe je het geluid van je tv drastisch kunt verbeteren met deze truc om je computer aan te sluiten.

of je zou een set computerluidsprekers kunnen kopen en deze op je pc kunnen aansluiten ... Hoe dan ook, ik zou zeker niet zoveel uitgeven aan een HDMI-kabel. Als je iemand kent die bij Futureshop of Best Buy werkt, kunnen ze deze Monster Cable meestal krijgen voor ongeveer $ 20.

Ik heb geprobeerd mijn geluidskaart aan te sluiten op mijn stereoversterker voor thuis met een minijack naar dubbele RCA-kabel en het klonk als onzin! Ik heb ook een aantal apparaten gevonden waarmee je een hme-netwerk kunt gebruiken om media van je pc naar je tv / stereo te streamen, maar dat zou geen webradio-streaming toelaten, vooral xm-radio.

Ik heb een Electro Voice RE 20 aangesloten op een Focusrite Saffire 6 USB met een XLR-kabel en vervolgens op mijn USB-computer.

Koppel je Google Home-speakers om je computer of tv te verbeteren

Google Home of Nest Home Mini koppelen. Ten eerste is Nest Home de nieuwe naam van Google voor Google Home, dus je speakers kunnen ook niet worden genoemd. Door de twee luidsprekers in stereo te koppelen, creëer je eigenlijk wat links / rechts-koppeling wordt genoemd. Dit betekent dat u een meer driedimensionaal geluid krijgt in vergelijking met wat u uit een enkele luidspreker (of twee .) zou horen

Ik heb een paar maanden geleden een nieuwe computer gekregen en zelfs vandaag heb ik nog een 2.1-speakersysteem gekocht, Edifier S330D. De D omdat ik mijn computer eindelijk op een digitale uitgang wilde aansluiten, nadat ik zoveel had gehoord dat directe analoge signalen meh waren.

De luidsprekers zijn parallel geschakeld door de positieve klemmen aan te sluiten op de positieve klemmen en de negatieve klemmen op de negatieve klemmen.

Simpel gezegd, als je deze luidsprekers en deze tv had, wat zou je dan doen om ze aan te sluiten. ze zitten erin, ze zitten daar in de doos, dus ik dacht dat het geluid op de tv zoog, dus ik zou graag ...

Hoe sluit ik linker- en rechterluidsprekerkanalen aan op een luidspreker?

Hoe sluit ik de luidsprekerdraden van de thuisbioscoop aan op de plafondluidspreker? 2 linkerspeakers aan elkaar aangesloten. Verliest mijn luidspreker stroom als ik de luidsprekerkabels verleng?

Ik heb een Panasonic 42" TV die ik graag zou willen aansluiten op mijn speakers voor gewone kabel TV. (De speakers zijn een van die Panasonic "Home Theater in Box" speakers) Ik heb geen idee hoe ik dit moet doen als iemand me wat advies kan geven zou dat nuttig zijn.

- Bekijk meer video's over het begrijpen van computers: www.howcast.com/videos/310612 -... U hoeft niet online naar muziek te luisteren via kleine computerluidsprekers. Volg deze eenvoudige stappen om uw computer op uw stereo aan te sluiten. Stap 1: Koop de juiste kabel Koop een stereo-adapterkabel met een enkele hoofdtelefoonaansluiting aan het ene uiteinde en twee RCA-aansluitingen, links en rechts, aan het andere.

Deze video laat zien hoe u een laptop aansluit op een HDMI-tv die HDMI 1080p en VGA ondersteunt. Zie mij de Toshiba Satellite C55D-A5120 laptop aansluiten op mijn ...

Показано 68 записей

Warning: fopen(data/stats/1660814400): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/func/file/new.php on line 17

Warning: fopen(data/stats/1660814400): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 21

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 22

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 23