Warning: session_start(): open(/var/www/www-root/data/mod-tmp/sess_hjuks1up8kl24ui53rlsj8p2uc, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/.loader.php on line 48

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/www/www-root/data/mod-tmp) in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/.loader.php on line 48
Live schaken beoordelingen - 2700chess.com – [Tutorial] Unc0ver Jailbreak volledig verwijderen zonder te herstellen | 4 Bewezen manieren om Cydia op iPhone te verwijderen (iOS 15/14/13/12/11) | Hoe Cydia volledig te verwijderen - Download Cydia, gratis applicaties
Alles over computers en technologie

Hoe cydia ios 8 te verwijderen

Hoe Cydia van iPhone / iPod Touch te verwijderen: 15 stappen (met afbeeldingen)

Cydia is een app waarmee gejailbreakte iOS-apparaten alleen gejailbreakte apps en instellingen kunnen vinden en installeren. Als u Cydia niet langer wilt gebruiken, kunt u het verwijderen of uw jailbreak volledig verwijderen.

Deze tutorial is een stapsgewijze handleiding voor het volledig verwijderen van Unc0ver jailbreak en alles wat daarbij komt kijken zonder dat je je apparaat hoeft te herstellen. Dit proces zal uw rootbestandssysteem herstellen naar de manier waarop het was voordat u Unc0ver voor de eerste keer inschakelde. Hiermee worden geen andere gebruikersgegevens verwijderd dan jailbreak-gerelateerde bestanden zoals uw instellingen.

Dit artikel verzamelt de 4 beproefde methoden om u te helpen Cydia veilig en snel te verwijderen van een iPhone met iOS 15, 14, 13, 12, 11, enz. Deel 1. Hoe Cydia volledig van de iPhone te verwijderen met behulp van de computer (gegevens gewist).

Als je merkt dat Cydia of een andere Cydia-app je apparaat onstabiel maakt, kun je de onderstaande instructies volgen om Cydia direct volledig te verwijderen. Denk goed na voordat u deze stappen uitvoert, aangezien alle geïnstalleerde Cydia-apps zullen worden verwijderd en u ze niet kunt gebruiken.

Hoe Cydia van iPhone (iPad) te verwijderen? Leer de beste manier

Stappen om Cydia te verwijderen zonder te herstellen. Stap 1. Verbind je iPhone met je Windows- of Mac-computer. En open iMyFone Umate Pro. Stap 2. Klik op Toepassingen onder de functie Ruimte vrijmaken in 1 klik. Umate Pro begint met het scannen van uw iPhone. Stap 3. Zodra de software alle apps weergeeft die op uw iPhone zijn geïnstalleerd, zoekt en controleert u Cydia en klikt u vervolgens op de knop Verwijderen.

Het hangt er echt van af hoe je Cydia verwijdert. Als u Cydia via zichzelf of via de opdrachtregel op een gejailbreakt apparaat verwijdert, heeft het apparaat nog steeds alle rechten en wijzigingen die eraan zijn aangebracht. U kunt echter een tool zoals Cydia Eraser gebruiken, die het apparaat volledig terugzet naar de fabrieksinstellingen.

Hoe Cydia gemakkelijk te verwijderen. Als je je apparaat eenmaal hebt gejailbreakt en Cydia hebt geïnstalleerd, kun je het niet meer van je Apple-apparaat verwijderen met behulp van standaard conventionele methoden.

Hoe iOS 8.3, iOS 8.4 iCloud-activering te verwijderen Download Doulci voor Windows. iOS 8.4 verwijdert iCloud-activering via de doulCi-tool is de enige piek van echte iCloud-bypass-activering die het uitvoert tijdens Apple-release op elk iOS-apparaat. dagen waarop elk iOS 8.4-apparaatmodel draait tijdens DoulCi omzeilt iOS 8.4-tool voor iOS 8.3 iCloud-activering en ook de zeer geschikte doulCi-hacktool tijdens iOS 8.3, iOS.

Cydia Impactor gebruiken om jailbreak op uw iPhone / iPad te verwijderen

Deel 1. Hoe jailbreak te verwijderen zonder iOS bij te werken met Cydia Impactor? Deze methode vereist dat je een werkende internetverbinding hebt en Cydia stand-alone laat draaien zonder enige onderbrekingen en zou moeten worden gebruikt door gebruikers die willen weten hoe ze jailbreak kunnen verwijderen zonder te updaten.

5. Op dit punt bevindt u zich in de veilige modus en hebt u toegang tot Cydia en kunt u het aanstootgevende pakket verwijderen. Opmerking: alle Cydia-pakketten zouden op dit moment inactief moeten zijn, hoewel we er een paar hebben gezien die toch blijven laden. 6. De volgende keer dat u opnieuw opstart zonder de knop Volume omhoog ingedrukt te houden, verlaat u de veilige modus ...

Hoe iOS 12.4.8 uit de jailbreak te halen Unc0ver verwijderen en verwijderen - Cydia verwijderen! (Geen computer) 100% werkend Deze link hieronder Hoe ...

Veel iOS-gebruikers overwegen de iPhone te ontgrendelen en weer op voorraad te komen. In dit geval is dit de gids die u nodig heeft. Hier is de volledige tutorial voor Unjailbreak iOS 13.2.2. U leert hoe u Checkra1n & Cydia kunt verwijderen.

Installeer Cydia - Alle handleidingen en informatie

Momenteel is Zebra volledig compatibel met gejailbreakte apparaten iOS 8 tot iOS 13. Je kunt het via hun officiële repository aan je apparaat toevoegen als vervanging voor Cydia. Voeg gewoon de onderstaande bron toe aan uw bronnenlijst en voeg deze toe.

Systeemvereisten voor de module: - Gejailbreakte iPhone / iPad / iPod Touch. - Filza / iMazing of een andere bestandsbeheerder voor iOS. - Cydia Substrat, Substitute of libhooker, afhankelijk van je jailbreak.

Dit artikel legt in detail uit hoe je de Pangu-app van het startscherm kunt verwijderen nadat ze klaar zijn met het jailbreaken van hun iOS iPhone, iPod touch of iPad. Het wordt ten zeerste aanbevolen om de Pangu-app op de iOS 8-interface niet te verwijderen, want nadat u deze hebt verwijderd, kunt u deze niet opnieuw installeren.

Hoe Cydia downloaden? Cydia biedt je duizenden apps voor gejailbreakte apparaten zoals iPhones, iPads en iPods. Het opent een wereld van verschil buiten wat Apple je heeft gegeven.

[Update] Leer hoe je Cydia kunt jailbreaken en installeren op een iOS-apparaat ...

Nu Pangu voor iOS 8 / 8.1 en Cydia binnenkort worden bijgewerkt, is het tijd voor ons om een ​​tutorial te maken over hoe je je iOS-apparaat met iOS 8 en hoger kunt jailbreaken. Naast het jailbreaken vertellen we je ook hoe je Cydia op je apparaat kunt installeren. Voordat u begint, moet u een volledige back-up maken van alle gegevens en apps op uw apparaat om gegevensverlies te voorkomen als er iets misgaat.

Herinneringen voor LockScreen | Cydia-bronnen, repo's iOS 8.2 Jailbreak-apps, iOS 9-tweaks.

Het enige probleem met het verwijderen van icloud met deze methode is dat de oorspronkelijke icloud-activering nog steeds aan het apparaat op Apple-servers is gekoppeld. dus update of herstel niet met itunes, de enige manier om ios bij te werken en icloud bypass te behouden, is door te updaten via OTA (over the air). video-instructies

Nadat je Cydia hebt geïnstalleerd door je iPhone te jailbreaken, volg je de onderstaande stappen om de jailbreak-instellingen op je apparaat te installeren. Wanneer u Cydia start, ziet u het startscherm zoals hieronder weergegeven. Onder aan het scherm ziet u opties zoals Bronnen, Wijzigingen, Geïnstalleerd en Zoeken.

Hoe verwijder je iOS 10 Yalu Jailbreak van je ... - Cydia Geeks

Bedenk hoe zeldzaam een ​​jailbreak tegenwoordig kan zijn, je wilt toch je huidige (compatibele) jailbreak iOS-versie behouden. In dit artikel zal ik verschillende manieren introduceren om iOS 10 Yalu jailbreak veilig te verwijderen zonder te herstellen.

Waarom is het verwijderen van to.panga belangrijk? Abraham Masri, de ontwikkelaar van to.panga jailbreak, verliet het toneel en stopte met de ontwikkeling van jailbreaks. Zijn iOS 11-jailbreakproject is volledig verlaten en geen enkele ontwikkelaar werkt eraan. Deze tool was een proof of concept en was alleen bedoeld voor ontwikkelaars en testers.

Hoe Cydia downloaden? Ons installatieprogramma Cydia is momenteel de beste Cydia-simulator. Je kunt Cydia-pakketten, thema's, tweaks, interfaces en meer krijgen als een niet-bijgevoegde Cydia-jailbreak. Dit is compatibel met bijna alle iOS-apparaten, waaronder iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Mini

Veel ontwikkelaars in de jailbreak-gemeenschap maken hun eigen opslagplaatsen voor de Cydia-app, zodat gebruikers pakketten op iOS-apparaten kunnen installeren. Er zijn bronnen met gratis apps en tweaks, betaalde oplossingen en illegale apps, enz. We delen onze ultieme lijst van 34 Cydia Repos en Cydia Ultimate Sources.

Hoe Cydia van de iPhone te verwijderen zonder computer

Hoe de Cydia-app te verwijderen om jailbreak te verwijderen zonder computer Jailbreak gratis te verwijderen zonder computer en zonder ...

Hoe jailbreak te deblokkeren / te verwijderen op iOS 10 - 10.2 Geen herstel | Verwijder Cydia Jailbreak en herstel iOS 10 - 10.2 zonder ...

Verwijder Cydia ios 12.4.8 / ios 11-13.5 geen computer unjailbreak ontdek 13.5 unjailbreak ontdek ios 13 unjailbreak ontdek ios 12 ...

Jailbreak met Cydia iOS 9.3.5 / iOS 9.3.4 - 9.2. Cydia Online-installatiesite speciaal ontworpen voor jailbreak met de Safari-browser. Deze sites zijn compatibel met iPhone-, iPad- en iPod touch-apparaten.

iCloud-activeringsslot verwijderen: Cydia iOS 9 en ...

Bereid momenteel uw iOS-apparaat voor en volg deze stappen om Cydia te verwijderen van iOS 9.0, iOS 9.0.1, iOS 9.0.2, iOS 9.1, iOS 9.1.1, iOS 9.1.2, iOS 9.2 anders alle nieuwere versies of hoger oud iOS zoals vanaf iOS 6, iOS 7, anders iOS 8 en iOS 9.0.

Cydia en Jailbreak iOS-installatieprogramma. We zijn van mening dat je nu een goed begrip hebt van het Cydia-installatieprogramma zoals hierboven uitgelegd. Dan gaan we verder met een ander onderwerp, namelijk iOS jailbreaking. Het is duidelijk dat jailbreak het mechanisme is dat het besturingssysteem van iDevices aanpast om root-toegang te krijgen en het stelt ontwikkelaars of gebruikers in staat om door Apple opgelegde beperkingen te verwijderen.

Dan komt de vervelende vraag: er verschijnen altijd updatemeldingen op het Cydia-pictogram. Het installeren en configureren van de AppFlow zal u echter gemakkelijk helpen. Eet Cydia-lunch en installeer AppFlow in de zoekbalk. Tik op het AppFlow-pictogram om de interface weer te geven en tik vervolgens op de weergegeven knop.

Hoe Cydia te ontgrendelen en te verwijderen op iPhone, iPad of iPod Touch op iOS 8.4 en iOS 8.3 ZONDER een computer!

Hoe Cydia Iphone 6 te verwijderen

UnJailbreak iOS 13 Verwijder jailbreak op iOS 13.6 & 13.5.1 Verwijder Unc0ver! In deze tutorial leer je hoe je de jailbreak verwijdert

Hoe te jailbreaken / jailbreak verwijderen op 11.3.1 - 11.4 Geen herstel | Verwijder Cydia Jailbreak en herstel iOS 11 - 11.3.1 zonder ...

Ha 11 maanden. Verwijder iOS 13 Jailbreak iOS 13.2.2 Hoe Cydia te verwijderen en Checkra1n te verwijderen ZONDER terugzetten. Met computer en NIET...

Dus je kunt Cydia voor iOS 11 naar iOS 14.3 downloaden van alle apparaatmodellen met Uncover Jailbreak. Dit is de standaardmethode voor het installeren van Cydia. Zodra je het proces van unc0ver Jailbreak op je iPhone of iPad hebt voltooid, wordt Cydia automatisch gedownload.

Hoe Cydia van iPad te verwijderen

UnJailbreak iOS 13 Verwijder jailbreak op iOS 13.6 & 13.5.1 Verwijder Unc0ver! In deze tutorial leer je hoe je de jailbreak verwijdert

Verwijder Cydia ios 12.4.8 / ios 11-13.5 geen computer unjailbreak ontdek 13.5 unjailbreak ontdek ios 13 unjailbreak ontdek ios 12 ...

Verwijder Cydia ios 12.4.8 / ios 11-13.5 geen computer unjailbreak ontdek 13.5 unjailbreak ontdek ios 13 unjailbreak ontdek ios 12 ...

IOS 13.5 Jailbreak - Hoe 13.5 te ontgrendelen, Cydia te verwijderen en Unc0ver te verwijderen! Naast het volledig ontgrendelen van uw iOS ...

om cydia te verwijderen | folkd.com

jessicasimpson38: hoe bronnen cydia te verwijderen. Met de cydia-app kun je iPhone-apps installeren en downloaden die alleen op gejailbreakte iPhones draaien. Als u bronnen op cydia blijft verzamelen, zal dit de prestaties belemmeren.

Selecteer nu en voeg alle instellingen in de wachtrij toe. Nadat u alles hebt geselecteerd, drukt u nu op Wachtrij. Druk ten slotte op bevestigen dat de instellingen worden verwijderd. Deze methode werkt op alle versies van IOS, inclusief IOS 13. Zorg ervoor dat je een gejailbreakte iPhone hebt om tweaks toe te voegen.

Verwijder de beheerder uit de applicatie. Semi-Restore werkt via een opslagmethode waarmee deze methode instellingen naar de var / db / stash-locatie kan verplaatsen. Alle eerder geïnstalleerde instellingen worden naar deze locatie verplaatst en vervolgens in één keer verwijderd. Dit is precies dezelfde manier waarop u de bewerking verbergt om meer ruimte op uw

Download alle jailbreaktools: er zijn veel jailbreaktools beschikbaar op internet waarmee je je iPhone, iPad of iPod touch in slechts een paar stappen kunt jailbreaken. Op deze pagina vindt u de downloadlinks naar de meest populaire en betrouwbare iOS Jailbreak-tools die beschikbaar zijn om de meeste versies van iOS te jailbreaken.

Cydia iOS 8.4-video's verwijderen, hoe ... - clipzui.com

Hoe Cydia te ontgrendelen en te verwijderen op elke iPhone, iPad en iPod touch op iOS 8.4 en 8.3.

Hoe de Checkra1n-jailbreak te verwijderen. Methode 1: Cydia-kauwgom. Methode 2: Opvolging toepassen. Methode 3: Herstel het apparaat. Methode 4: Herstellen vanaf een back-up. Download CheckRa1n Jailbreak: Voordat je Cydia naar je apparaat downloadt, zijn er een paar dingen die je moet weten: op dit moment wordt er alleen macOS ondersteund, maar Windows-ondersteuning wordt in de nabije toekomst verwacht. De jailbreak is semi-ongebonden en vereist dat uw computer deze opnieuw activeert als uw apparaat opnieuw wordt opgestart. Het ondersteunt A5 tot A11, 64-bits apparaten. Het werkt op iOS 12.3 tot iOS 13+. Want nee, op iPad Air, iPad Mini, 2, 3 ...

Dit is een officiële iOS 8.1.2-jailbreak waarvan we hebben bevestigd dat deze werkt op de nieuwste versie van iOS 8.1.2 op de iPhone 6 Plus. Het werkt ook op de oudere versie van iOS 8 en elke Mac. Volg de stappen in deze handleiding om iOS 8.1.2 op Mac OS X te jailbreaken en om een ​​veelvoorkomend probleem op te lossen zonder instellingen of thema's die worden weergegeven in Cydia op iOS 8.1.2 na jailbreak op Mac.

Hoe cydia en installous van iPhone 4 te verwijderen?

Hoe Cydia Substrate iOS 8.3 Jailbreak-probleem op te lossen met TaiG 2.1.2

Nu hebben ze officieel alles geüpgraded en kun je de instructies volgen voor het repareren van Cydia Substrate iOS 8.3 met behulp van TaiG-versie 2.1.2. Chinese hackers zijn door de maker van Cydia gevraagd om een ​​update te geven. Alles is gedaan en de TaiG 2.1.2-versie lost het iOS 8.3-firmwareprobleem, UI-cacheproblemen en de bug op die ervoor zorgde dat sommige gebruikers jailbreaken, mislukte en 20% bleef hangen.

Hoe u iOS 9.3 Cydia-installatieverzoeken kunt krijgen door iOS 9.3 jailbreak op 20 december 2015. iOS 9.3 jailbreak bevat uw modusnummer op 20 december 2015. iOS 9.3 omzeilt iCloud bypass volledig activeringsapparaat op 20 december 2015.

IOS 13 Jailbreak - Hoe iOS 13.3 te ontgrendelen!

Hiermee worden geen andere gebruikersgegevens verwijderd dan jailbreak-gerelateerde bestanden zoals uw instellingen. Voor het beste resultaat verwijder je alle tweaks die je hebt geïnstalleerd voordat je deze stappen volgt en zorg je ervoor dat je de nieuwste bètaversie van Unc0ver gebruikt. Open Unc0ver en ga naar het tabblad Instellingen.

Hoe Unc0ver Jailbreak te verwijderen zonder gegevens te herstellen of te verliezen

Door Unc0ver te gebruiken om je standaard-iPhone te herstellen, heb je altijd de mogelijkheid om je apparaat in de toekomst opnieuw te jailbreaken als je dat wilt. Dit is gewoon niet mogelijk met een andere methode, omdat het allemaal gaat om het updaten van je iPhone naar de nieuwste versie van iOS. Hieronder vindt u de stappen om de Unc0ver-jailbreak op uw iPhone te verwijderen en terug te zetten naar de voorraad.

Klik op de knop Herstel iPhone / iPad / iPod .... ITunes zal u om bevestiging vragen voordat het herstelproces wordt voortgezet. Uw iOS-apparaat wordt schoongemaakt, wat enkele minuten duurt.

Waarom de jailbreak verwijderen? Een paar jaar geleden zou jailbreaken misschien logisch zijn, omdat het besturingssysteem behoorlijk groen was. Verschillende functies waren niet inbegrepen, zoals directe toegang om mobiele data in of uit te schakelen vanuit een controlecentrum. Op dit moment is jailbreaking vrij beperkt omdat veel functies die we in het besturingssysteem wilden implementeren, zijn aangekomen met nieuwe versies van iOS. Veiligheid. Houd er rekening mee dat de jailbreak profiteert van een kwetsbaarheid in het besturingssysteem die niet door Apple zelf is gedekt.

Met jailbreak kun je bepaalde functies van je iPhone gebruiken die niet beschikbaar zijn op niet-gejailbreakte apparaten. U kunt Cydia Impactor en zijn services gebruiken om elke app of game op uw iPhone te installeren. Meestal zijn de reguliere versies van een paar apps niet nuttig en deze apps hebben geavanceerde versies die alleen zijn toegestaan ​​op gejailbreakte apparaten.

Hoe jailbreak te verwijderen zonder update / restore?

Degenen met gejailbreakte apparaten met iOS 8.3 of iOS 8.4 kunnen nu dejailbreaken zonder te updaten of terug te draaien. Dit betekent dat de iPhone, iPad of iPod touch wordt teruggestuurd naar iOS-voorraad zonder de iOS-versie te wijzigen.

Deze video laat zien hoe je Jailbreak of Unjailbreak van je iDevice verwijdert in ios 8.1.2. Bekijk de video meestal aandachtig, het spreekt voor zich.

Veilig op je iPhone 6, iphone 6 Plus, iphone 5s, iphone 5c, iphone 5, iphone 4s in overeenstemming met iphone4. We zullen de meest opmerkelijke compromistool hebben om iCloud-bypassvergrendeling van uw Apple iOS-apparaat te verwijderen. Veel diensten over de hele wereld melden dat dit gebeurt, behalve dat ze waakzaam zijn met iOS 8.3 Doulci-activator, veel ervan is oplichterij.

Onthoud dat het niet de bedoeling is dat u standaard-/systeempakketten zoals Cydia Installer, APT, enz. wist. Kortom, u moet de door u geïnstalleerde pakketten verwijderen. Stap # 2: Start nu uw iPhone of iPad opnieuw op om Jailbreak uit te schakelen. Stap # 3: Zorg ervoor dat Zoek mijn iPhone is ingeschakeld op uw iOS-apparaat; houd wifi of mobiele data aan.

IOS 8.4 / 8.3 / 8.2 en 8.1.3 Jailbreak met PP Jailbreak

Jailbreak iOS 8.4 / 8.3 / 8.2 & 8.1.3 PP Jailbreak gebruiken - In deze handleiding zal ik de stappen opsommen die nodig zijn om je iOS 8.1.3/8.2 / 8.3 en 8.4 te jailbreaken.

Dit artikel legt in detail uit hoe je de Pangu-app van het startscherm kunt verwijderen nadat ze klaar zijn met het jailbreaken van hun iOS iPhone, iPod touch of iPad. Het wordt ten zeerste aanbevolen om de Pangu-app op de iOS 8-interface niet te verwijderen, want nadat u deze hebt verwijderd, kunt u deze niet opnieuw installeren.

Je kunt proberen Pangu te gebruiken in de versie van iOS 8.1 die je hebt, maar het wordt sterk aanbevolen dat je een nieuwe installatie van iOS 8.1 uitvoert voordat je begint. 1. Gebruik deze tutorial en zorg ervoor dat je iOS 8.1 en NIET iOS 8.1.1 (of hoger) flasht, aangezien er momenteel geen jailbreak is voor deze versies.

Vraag: Verwijdert Jailbreak MDM? Ja. Kortom, een jailbreak wordt vaak door veel mensen gebruikt om onbeperkt toegang te krijgen tot hun iPhone of iPad. Zoals de naam al doet vermoeden, betekent jailbreak dat u uw iDevice figuurlijk uit de gevangenis haalt waarin deze door de fabrikant is geplaatst.

Video Hoe Ios 8.1.2 te jailbreaken zonder computer | Zelfstudie verzamelen...

How To: Jailbreak elk iDevice verwijderen op iOS 8 | Werkt ook met iOS 10 Deze video laat zien hoe je Jailbreak of Unjailbreak verwijdert van je iDevice met ios 8.1.2. Bekijk de video meestal aandachtig, het spreekt voor zich.

Systeemvereisten voor de module: - Gejailbreakte iPhone / iPad / iPod Touch. - Filza / iMazing of een andere bestandsbeheerder voor iOS. - Cydia Substrat, Substitute of libhooker, afhankelijk van je jailbreak. - PreferenceLoader (van Cydia of Sileo).

Zijn iOS 11-jailbreakproject is volledig verlaten en geen enkele ontwikkelaar werkt eraan. Deze tool was een proof of concept en was alleen bedoeld voor ontwikkelaars en testers. Sommige overdreven enthousiaste gebruikers installeerden het echter nog steeds op hun apparaten. Omdat deze tool onvolledig was, maken veel gebruikers zich zorgen over ...

Om Cydia van uw iPhone te verwijderen, kunt u uw apparaat herstellen met iTunes of de Cydia Eraser-app gebruiken. Cydia Eraser is een handig hulpmiddel dat Cydia van je iPhone verwijdert zonder je huidige iOS-firmware bij te werken.

iOS 8.3, 8.2, 8.1.3 jailbreaken zonder verbinding met TaiG ...

Hoe jailbreaken: Stap 1: Pak TaiG 2.0 Jailbreak vanaf hier: Download TaiG v2 Jailbreak iOS 8.3, iOS 8.2 en iOS 8.1.3 voor Windows. Stap 2: Zorg ervoor dat Zoek mijn iPhone en Passcode / Touch ID op het betreffende iOS-apparaat zijn uitgeschakeld. Ga hiervoor naar Instellingen> Touch ID & toegangscode> Voer uw huidige toegangscode in en selecteer vervolgens Toegangscode uitschakelen.

Nu Pangu voor iOS 8 / 8.1 en Cydia binnenkort worden bijgewerkt, is het tijd voor ons om een ​​tutorial te maken over hoe je je iOS-apparaat met iOS 8 en hoger kunt jailbreaken. Naast het jailbreaken vertellen we je ook hoe je Cydia op je apparaat kunt installeren. Voordat je begint, moet je een back-up maken van alle gegevens en apps op je apparaat

unc0ver jailbreak is een zeer populaire jailbreak-tool voor iOS 11 - iOS 13 waarmee gebruikers Cydia en geweldige tweaks op Apple-apparaten kunnen installeren. De pwn20wnd-app werkt stabiel op 64-bit ARM A7 / A8 / A9 / A10 / A11 / A12 / A13-systemen met volledige ondersteuning op iPhones, iPads en iPods Touch. iOS.

Op deze pagina vindt u de downloadlinks naar de meest populaire en betrouwbare iOS Jailbreak-tools die beschikbaar zijn om de meeste versies van iOS te jailbreaken. We zullen deze pagina bijwerken met stapsgewijze handleidingen voor al deze tools zodra we ze uitbrengen.

Hoe jailbreak te verwijderen na iOS 5-update - Apple-community

Ik kocht een gebruikte iphone 3gs, en werkte het op iTunes bij, realiseerde me later dat er een jailbreak was, ik wist niet echt wat cydia was, dus ik slikte het in, maar later ontdekte ik dat het een jailbreak was en toen had ik ios update 5 al gedownload en ik zit nu vast met deze fout: "iphone. 3gs kan niet worden geactiveerd omdat de activeringsserver tijdelijk niet beschikbaar is "dus ik wil de jailbreak verwijderen om deze fout op te lossen, help me alsjeblieft! daarnaast heb ik een Iphone 3gs.

Hoe iOS 8.2 te jailbreaken. 1. Download de TaiG-jailbreaktool van zijn website. Je kunt TaiG 2.0 voor Windows hier downloaden (gebruik niet, andere kunnen verkeerd zijn). 2. Verbind uw apparaat via USB met uw computer. 3. Schakel op uw apparaat alle beveiliging uit, ga naar Instellingen> Touch ID & toegangscode en schakel vervolgens Toegangscode en Touch ID uit.

Om het jailbreaken van je iOS-apparaat zo eenvoudig mogelijk te maken, heeft het TaiG-team een ​​gedetailleerde stapsgewijze handleiding voor het gebruik van hun tool en het configureren van je apparaat om klaar te zijn voor jailbreak. Om u een idee te geven van de eenvoud, moet u de toegangscode en de functie Zoek mijn iPhone in het menu Instellingen van uw telefoon uitschakelen, uw iOS-apparaat verbinden met uw Windows-pc, de TaiG-tool openen en vervolgens op de startknop drukken . om het jailbreakproces te starten. Natuurlijk is geen enkele jailbreak perfect.

Hangt af van welke iOS je probeert te jailbreaken. jailbreaks zijn ongebonden. Je hebt dus geen computer nodig om je telefoon opnieuw op te starten.

Cydia downloaden met / zonder jailbreak [Ondersteunt iOS 14.6]

Hoe Cydia downloaden? Cydia biedt je duizenden apps voor gejailbreakte apparaten zoals iPhones, iPads en iPods. Het opent een wereld van verschil buiten wat Apple je heeft gegeven. Daarom is het begrijpelijk dat veel iOS-gebruikers manieren moeten vinden om Cydia te downloaden en dat is ook zo. Je moet eerst je iDevice jailbreaken. Zodra het jailbreakproces is voltooid, krijg je Cydia automatisch op je startscherm. Cydia is volledig compatibel met alle jailbreakable iOS-versies.

Hoe Cydia installeren? We hebben hier alle Jailbreak-tools vermeld en ze zijn compatibel. Klik vervolgens op de compatibele jailbreak-tool volgens:

TaiG heeft onlangs de officiële ongebonden jailbreak voor iOS 8.3 uitgebracht, met opzet net voor de release van iOS 8.4. Hoewel sommigen dit als een ongebruikelijke timing beschouwen, lijkt het erop dat het TaiG-team het deed zodat de Cupertino-ontwikkelaars hun exploit niet op tijd konden repareren voor de iOS 8.4-versie die al gepland was voor vandaag. .

Zorg ervoor dat de Zoek mijn iPhone-schakelaar op Uit staat. Verbind uw iPhone met de computer via een USB-kabel, start iTunes en voer een handmatige back-up uit. Het is erg belangrijk dat u een back-up van uw apparaat maakt voordat u doorgaat, omdat u uw gegevens kunt verliezen als het jailbreakproces niet met succes wordt voltooid.

IOS 8.1 jailbreaken | PDF | Ios | ik bel

Ik heb mijn vorige back-up gebruikt om te herstellen, maar niets. Hier is de truc voor het geval dit iemand anders overkomt ... Ik heb firmware 8.1.2 gedownload (de link is beschikbaar in deze blog) Hersteld in IPSW-formaat. Cydia is volledig verwijderd. Ik werd er bijna bang van... Maar ik zal deze jailbreak nog eens proberen...

En als je dit ziet, kun je plezier hebben! Maar zoals altijd wordt voorgesteld om de volgende voorbereidingen te treffen voordat u uw iDevice jailbreakt: Maak een volledige back-up van uw iDevice naar iTunes om het later te herstellen. Voer een schoon herstel uit op uw iDevice op iTunes met de nieuwste jailbreakable iOS-firmware of het nieuwste ipsw-bestand.

Hoe Jailbreak te verwijderen zonder computer en zonder iOS 9.3.3 bij te werken Hoe JAILBREAK iOS 9.2 - 9.3.3 te verwijderen zonder computer ...

Normaal gesproken is de procedure om de jailbreak te verwijderen niet eenvoudig en omvat Cydia Eraser, maar nu niet. Cydia Eraser is niet bijgewerkt voor iOS 10, maar in de video van vandaag zal ik Coolstar's Stasher ervoor gebruiken. De stasher verschilt van de andere doordat deze alleen naar / var / stash van de threads van derden (behorend tot de jailbreak) wordt verplaatst, zodat al uw systeembestanden intact blijven. Door alle Jailbreak-gerelateerde bestanden op één plaats te hebben, kunt u ze veilig verwijderen, MAAR niet voordat u het Yalu-installatiebestand hebt verwijderd (zodat u in de toekomst opnieuw kunt jailbreaken).

Hoe iOS 14.6 iPhone en iPad te jailbreaken

Door gebruik te maken van de CheckM8-exploit, werkt de Checkra1n Jailbreak op iOS 14.6 iPhone en iPad om de gebruiker volledige controle te geven over de mobiele firmware van Apple.

Ik hoef de tijd niet op mijn startscherm of ergens op mijn iPad of iPhone te zien. Hoe de voorraad "Klok" -applicatie VERWIJDEREN?

Er zijn verschillende manieren om het probleem met het activeringsslot op te lossen. De meest veelbelovende manier is om uw Apple ID en wachtwoord te herstellen, of de oorspronkelijke eigenaar deze op afstand voor u te laten ontgrendelen op iCloud. U kunt ook proberen het activeringsslot te verwijderen met een speciale app. 1.3 Dus, omzeilt Jailbreak Lock-activering?

Als u uw apparaat met iOS 8.1.2 wilt jailbreaken met een Mac-besturingssysteem, kunnen deze tips erg nuttig voor u zijn. Chinese jailbreakers hebben ons kennis laten maken met een tool genaamd PP Jailbreak voor gebruik op Mac en we hebben deze handleiding opgesteld over hoe je jailbreak stap voor stap kunt uitvoeren.

Schakel over van iOS 9.3.4 jailbreak naar iOS 9.3.3 jailbreak voordat het wordt afgesloten

De Cydia Eraser is het volgende deel van deze sessie, een downloadbare Cydia-app om de jailbreak van je gejailbreakte apparaat te verwijderen. Dit was voorheen bekend als de Cydia-impactor, waarmee gebruikers dezelfde functionaliteit konden krijgen om te ontsnappen aan al hun Cydia-voorbereidingen die duidelijk op hetzelfde besturingssysteem stonden.

How To: Jailbreak elk iDevice verwijderen op iOS 8 | Werkt ook met iOS 10.

Echter, na het uitbrengen van de Pangu 9.3.3 jailbreak van Pangu, hebben de jailbreak-ontwikkelaars de op Safari gebaseerde iOS 9.3.3 jailbreak uitgebracht, wat betekent dat geen enkele computer Cydia meer op je iOS-apparaat hoeft te installeren. Alleen je iPhone, iPad en iPod Touch kunnen worden gejailbreakt met de Safari-browser.

Deze tweak voegt desgewenst lente- en herstartopties toe aan het power-menu en het controlecentrum. Het is een handige toevoeging aan de iOS-gebruikersinterface, omdat je je iPhone vaak opnieuw moet opstarten nadat je nieuwe instellingen hebt geïnstalleerd of de afstemmingsinstellingen hebt gewijzigd. Als je graag met de jailbreak-opties speelt, zal deze je veel tijd besparen.

Ios 10 jailbreak verwijderen

Hoe jailbreak te deblokkeren / te verwijderen op iOS 10 - 10.2 Geen herstel | Verwijder Cydia Jailbreak en herstel iOS 10 - 10.2 zonder ...

Hoe iOS 13 Jailbreak veilig te verwijderen zonder gegevens te verliezen 3 uur geleden Ioshacker.com Alles weergeven. Op dit punt kunt u de unc0ver-app gewoon van uw apparaat verwijderen door deze als een normale app te verwijderen. Het Cydia-pictogram verdwijnt ook na opnieuw opstarten. Hoe iOS 13 Jailbreak te verwijderen met checkra1n tool. Als je de tool checkra1n hebt gebruikt om je apparaat te jailbreaken, moet je dezelfde tool gebruiken om je iPhone of iPad te unjailbreaken.

3 manieren om jailbreak veilig te verwijderen en uw iPhone of iPad te herstellen. Apple iOS-apparaten zoals iPhone, iPad en andere gejailbreakte apparaten zijn degenen die we vaak noemden, de overgrote meerderheid van Apple-gebruikers zal iOS-apparaten jailbreaken om meer functies te krijgen. Voor Apple's jailbreak over de voor- en nadelen, denk ik dat we een beter begrip hebben. Na Cydia jailbreak iOS-apparaat, hoe te herstellen verwijderd?

Je hebt evasi0n 7.0.4 al gedownload en de iOS7-jailbreak geprobeerd. Maar ik denk dat de meesten van jullie problemen vinden met het jailbreaken van iPhone 5S door de nieuwste Evasi0n 7.1.0.3. het grootste probleem dat u ondervindt, is dat u niet met Cydia-instellingen werkt. Laten we dus eens kijken hoe we de jailbreak van iOS7 volledig kunnen verwijderen.

Dagelijkse tip: iOS 4.3.3 jailbreaken via JailbreakMe (inclusief iPad 2)

Het is niet nodig om uw computer te gebruiken; alles gebeurt op je iOS-apparaat. We raden u aan om vóór een jailbreak een volledige back-up van uw apparaat te maken met iTunes. Het is altijd goed om te doen, voor het geval er iets misgaat. JailbreakMe-compatibiliteit. iPad 2: iOS 4.3.3.

UnJailbreak iOS 13 Verwijder jailbreak op iOS 13.6 & 13.5.1 Verwijder Unc0ver! In deze tutorial leer je hoe je de jailbreak verwijdert

Verwijder je jailbreak zonder te upgraden naar iOS 9! Werkt op iPhone, iPad en iPod Touch Dit is de "mobiele" versie van Cydia ...

U wordt verbonden met Apple-servers en de nieuwste iOS-firmware wordt geïnstalleerd. Het is duidelijk dat alle gegevens worden gewist en voor altijd verloren gaan, maar u kunt ze opnieuw downloaden vanaf uw iCloud-back-up. Als er iTunes-fouten optreden tijdens het herstelproces, volg dan deze stappen:

Показано 100 записей

Warning: fopen(data/stats/1660813800): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/func/file/new.php on line 17

Warning: fopen(data/stats/1660813800): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 21

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 22

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 23