Alles over computers en technologie

Hoe de Apple computermonitor aan te zetten

De monitor aanzetten - Apple-community

Sluit hem gewoon aan op een stopcontact, steek hem in uw computer (met het scherm open) en hij gaat vanzelf aan.

Deze wikiHow leert je hoe je een MacBook Air aansluit op een externe monitor. U kunt uw computer aansluiten met een HDMI-kabel of met AirPlay. Zodra uw apparaten zijn aangesloten, kunt u de weergave-instellingen aanpassen en de monitor aanpassen ...

In het begin bevat uw hoofdscherm al uw bureaubladpictogrammen en geopende toepassingsvensters. U kunt ze naar behoefte naar het andere scherm slepen. Zo stel je een uitgebreid bureaublad in: Log in en zet je extra beeldscherm aan.

Als je het scherm weer aanzet, werkt het nog steeds niet, klik dan op het Apple-logo en kies Slaapstand. Wacht een paar minuten en beweeg dan je muis of tik op je toetsenbord om je Mac te activeren. Als dat niet werkt, start u de computer opnieuw op. Probeer de helderheid of het contrast van het scherm aan te passen voor het geval het gedimd is.

Hoe u uw oude iMac als monitor kunt gebruiken

Met de lancering van de iMac Retina 5K in 2014 nam de resolutie van de iMac zo sterk toe dat er minstens twee Thunderbolt-poorten nodig waren om een ​​monitor van stroom te voorzien. Apple besloot dat er te veel poorten waren, dus in plaats van de bandbreedte in elke poort te vergroten, schakelden ze stilletjes de doelweergavefunctie uit.

Om Reflector draadloos te gebruiken, downloadt u de app van de website en start u deze op uw computer. Houd er rekening mee dat er mogelijk helemaal geen venster verschijnt, maar dat er absoluut een pictogram in de statusbalk van uw toepassing aanwezig moet zijn om aan te geven dat Reflector operationeel is. Dit is uw signaal om uw iPhone of iPad te bereiken en AirPlay te activeren vanaf ...

Er is nog een vraag: hoe zet ik het scherm van een laptop uit als ik een extern beeldscherm heb?, maar ik denk niet dat dit moet worden gemarkeerd

De poorten op uw computer moeten overeenkomen met de kabels die van uw twee monitoren komen. Forceer de kabelconnectoren niet, omdat ze gemakkelijk moeten schuiven. Voor MacBooks waarbij u het ingebouwde beeldscherm als een van uw monitoren wilt gebruiken, heeft u slechts één plaats nodig om de tweede monitor op de MacBook aan te sluiten.

Een laptop als externe monitor gebruiken

Ik heb Synergy lange tijd gebruikt totdat ik overstapte naar ShareMouse. Desalniettemin blijft Synergy een geweldige open source virtuele KVM-tool. Het is zeer geschikt om van uw laptop een tweede monitor te maken, met bestanden delen via slepen en neerzetten, gedeeld klembord en codering. Synergie is niet gratis. Het komt in twee smaken; een basis ...

Afhankelijk van het model van de Apple-computer zijn er verschillende locaties voor de aan/uit-knop. Het lijkt echter op de aan / uit-knop hierboven afgebeeld. Op een iMac of iMac Pro bevindt de aan/uit-knop zich aan de achterkant van de monitor.

In het artikel wordt uitgelegd hoe u uw laptop kunt laten werken wanneer de hoes is gesloten terwijl deze is aangesloten op een externe monitor. Je zult nog steeds alle uitstekende bronnen van de laptop gebruiken, maar je zult hem afsluiten en opzij leggen terwijl je externe monitor, toetsenbord en muis al het werk doen. Dit artikel is het meest geschikt voor laptops met Windows 7 en hoger

Zo ja, dan horen we graag van je! Wil je schrijver worden en heb je een technische tip, een praktische computertip of een "how-to" om te delen?

7 tools om het LCD-scherm van een laptop of notebook handmatig uit te schakelen

Monitor Off Utility neemt de simpele dubbelklik om het schermidee een beetje meer uit te schakelen en geeft je nog een paar configuratie-opties over hoe en wanneer je het wilt doen. U kunt een sneltoets maken om het scherm uit te schakelen en ook een andere om de schermbeveiliging in te schakelen.

Schakel uw iMac in en zorg ervoor dat de andere Mac is aangesloten. Sluit de Mini DisplayPort- of Thunderbolt-kabel aan tussen de twee computers.

Dit maakt het makkelijker om aan twee vensters of apps tegelijk te werken en je kunt ook de tekstgrootte vergroten als je moeite hebt met het zien of lezen van het scherm. Lezen: Hoe een iMac als tweede monitor te gebruiken. U kunt ook een extern toetsenbord en een externe muis aan uw MacBook Pro toevoegen om er een desktopwerkstation van te maken dat ...

Zorg ervoor dat u uw oude kwijtraakt. controleren in overeenstemming met de lokale regelgeving. Hoe kom ik van de batterijen af? De meegeleverde batterijen bevatten geen. zware metalen kwik en cadmium.

Het MacBook-scherm uitschakelen bij gebruik van een externe monitor

Zodra uw externe monitor op uw Mac is aangesloten, kunt u uw schermen naar wens indelen. U kunt ook uw primaire weergave wijzigen in het scherm van uw voorkeur. Uw hoofdscherm toont eerst uw bureaubladpictogrammen en toepassingsvensters. Deze configuratie is belangrijk, zodat u een transparante oplossing hebt.

Stap 1: Terwijl uw Mac-laptop aan staat en actief is, sluit u de hoes om naar de slaapstand te gaan. Het is erg belangrijk om je Mac niet uit te zetten. Stap 2: Sluit je Mac aan op de voeding, koppel hem met een toetsenbord-muiscombinatie en sluit je externe beeldscherm aan met elke geschikte methode zoals HDMI, DisplayPort, VGA ...

Zodra het in de slaapstand gaat, drukt u op een willekeurige toets op het externe toetsenbord dat u hebt aangesloten en de MacBook zou alleen op de externe monitor moeten worden weergegeven.

U wordt gevraagd om te verifiëren door uw computer-ID en wachtwoord in te voeren. 6. Nadat u uw gegevens hebt ingevoerd, kunt u locatieservices wisselen en aanpassen. Je kunt de locatie van je Mac ook uitschakelen via Locatievoorzieningen. Ryan Ariano / Zakelijke insider.

Schermspiegeling in Windows 10: uw pc transformeren ... | Laptop oplader

Wanneer u spiegelt vanaf een Windows 10-computer, kunt u het scherm uitrekken in plaats van dupliceren, zodat u bijvoorbeeld een film op het ontvangende scherm kunt afspelen terwijl u e-mails naar het hoofdscherm verzendt. Stelt u zich eens voor dat u een Windows 10 2-in-1-tablet neemt, deze naast uw laptop plaatst en onderweg als tweede monitor gebruikt.

Het bevat niet eens het enige wat de titel suggereert: het resetten van het scherm. Hoe kunnen deze jongens verwachten dat we ze serieus nemen? Of ze houden zich bezig met flagrante klikvallen of ze begrijpen het verschil niet tussen het resetten van een scherm en het resetten van de computer die ...

Als de ingebouwde iSight-camera van uw MacBook niet automatisch wordt ingeschakeld wanneer u Photo Booth opent, heeft u mogelijk een hardwareprobleem en moet u uw MacBook naar een gecertificeerde technicus of een Apple Store brengen. Biografie van de schrijver. David Weedmark, gepubliceerd auteur en professioneel spreker, adviseert bedrijven en overheden al meer dan 20 jaar over technologie.

Hoewel een tv geen perfecte monitorvervanger is, kan hij heel goed werken als een groot scherm voor het hosten van Zoom-vergaderingen, het bekijken van video's vanaf uw laptop of het geven van een presentatie aan kinderen tijdens hun thuisonderwijs. Hier zijn drie eenvoudige manieren om van uw tv een monitor te maken die misschien niet eens extra nodig heeft.

Computer gaat aan, monitormuis en toetsenbord werken niet | Forum

ok ik heb geprobeerd de cmos-batterij te verwijderen en de tour van 30 seconden te doen werkte niet, maar bedankt voor de moeite. en bij louis, hoe ga ik terug naar een oudere bestuurder? Ik ben niet erg technisch onderlegd en ik weet niet hoe dat...

Details: Voor deze methode heb je een HDMI-kabel nodig. Sluit uw HDMI-kabel aan op de achterkant van de monitor en sluit het andere uiteinde aan op de HDMI-uitgang van de laptop Zet uw laptop aan of als deze al aan staat, hoort u een meldingsgeluid In het toetsenbord van de laptop vindt u een toets voor spiegelweergave of voor 2e schermweergave.

Als je graag de muziek op je bureau knalt, maar geen externe luidsprekers wilt, zoek dan naar een monitor die ...

De primaire monitor is de standaardmonitor waarop Windows alles weergeeft. Daarom is het uiterst belangrijk om te kunnen bepalen welke monitor die op uw computer is aangesloten u de primaire monitor wilt zijn. Gelukkig staat Windows 10 niet alleen gebruikers met meerdere monitoren toe om hun primaire monitor te kiezen

Hoe maak je van een computerscherm een ​​tv - WSJ

A: Hoe zit het met het gebruik van uw monitor als tv in de woonkamer terwijl u uw computer achterlaat? De handigste manier om dit te doen, is door een kleine streaming-videospeler te gebruiken, zoals de Roku Streaming Stick, Google Chromecast of Amazon Fire TV Stick. Deze kosten tussen de $ 35 en $ 50 en streamen video's van Netflix, Amazon, HBO Go en andere populaire services rechtstreeks naar de monitor.

Computerschermen verbruiken veel energie. Wanneer u apparaten zoals een laptop gebruikt die op batterijstroom werken, kunt u de levensduur van de batterij aanzienlijk verlengen door simpelweg uw monitor uit te schakelen wanneer deze niet nodig is, of wanneer u backplan-taken uitvoert, zoals scannen op virussen, naar muziek luisteren of een groot bestand downloaden .

Zodra u uw monitorprobleem heeft opgelost, zijn er wellicht nog andere zaken waarmee we u kunnen helpen. Waarom bekijkt u onze laptop- en pc-hub niet voor tal van handleidingen voor probleemoplossing? Om verschillende pc-problemen op te lossen, raden we Restoro PC Repair Tool aan: deze software repareert veelvoorkomende computerfouten, beschermt u tegen bestandsverlies, malware ...

Kennisbank en gidsen. Gebruiksaanwijzing en oplossingen.

Een monitor aansluiten op uw desktop- of laptopcomputer

Een voorbeeld zijn de oudere versies van de Apple MacBook-laptop die een USB Type-C-poort heeft die voor alles wordt gebruikt. In een dergelijke situatie moet u een adapter toevoegen om verbinding te kunnen maken met een andere monitor. Is er een kantoorprobleem dat JIJ weet op te lossen dat andere kantoormedewerkers misschien...

Schakel uw scherm uit wanneer u maar wilt, zonder te wachten tot de schermbeveiliging of energie-opties een time-out hebben. Vooral handig voor laptops en andere apparaten die geen aan/uit-schakelaar voor het beeldscherm hebben. Respecteert uw beveiligingsinstellingen: wanneer uw scherm weer wordt ingeschakeld, wordt uw computer vergrendeld als u een schermbeveiliging hebt geselecteerd en Wachtwoordbeveiliging bij hervatten hebt ingeschakeld in de weergave-eigenschappen.

In plaats van u een stapsgewijze lijst te geven van hoe u Space Desk instelt, kunt u deze video bekijken over hoe u dit moet doen op het Pear Crew YouTube-kanaal: Met Space Desk kon ik mijn computer aan het werk krijgen. draagbaar als een uitgebreid scherm veel sneller en gemakkelijker dan Miracast proberen te gebruiken.

Sluit eenvoudig uw computer aan op uw externe beeldscherm met de juiste kabel(s) (en adapters, indien nodig) en zorg ervoor dat de monitor is ingeschakeld. Je Mac zou automatisch de extra monitor moeten detecteren en het zal fungeren als een uitgebreid bureaublad voor je primaire (ook bekend als het scherm van je Mac).

Hoe het probleem op te lossen: de monitor blijft zwart / gaat uit

Het stuurprogramma van de videokaart bepaalt onder meer hoe de computer de energiebesparende modus onderhandelt met de monitor. Om er zeker van te zijn dat het stuurprogramma van uw videokaart niet het probleem is, downloadt u het nieuwste stuurprogramma voor de videokaart van de website van de fabrikant. Je kunt bepalen welke videokaart je hebt door te openen ...

Als u de iPod aansluit op een computer die aanstaat en de iPod nog steeds niet aan gaat, is de iPod waarschijnlijk kapot. Bel de klantenservice van Apple om de reparatie of vervanging van uw iPod te bespreken.

Zaken als kosten, resolutie en transmissieafstand moeten allemaal in overweging worden genomen. Eigen units zijn bijvoorbeeld vaak het gemakkelijkst te installeren, maar kosten vaak meer. Met dat in gedachten, hier zijn onze keuzes voor de beste draadloze computermonitoropstellingen.

Dit is vooral handig als u kinderen heeft en hun activiteiten wilt volgen en beheren, evenals de tijd die u op de computer doorbrengt. De tool is door Microsoft geïntroduceerd om ouders in staat te stellen te bepalen wat hun kinderen of familieleden kunnen doen en gebruiken op computers met Windows 10. Het is een verbetering ten opzichte van het ouderlijk toezicht in Windows 7. , dat de ervaring lokaal beheerde.

Hoe twee monitoren op een Apple-computer in te stellen - Chron.com

Dubbele schermen op Apple-computers, die ooit het domein waren van high-end designwinkels en technische bedrijven, kunnen nu zelfs door kleine bedrijven worden gebruikt. Het installeren van twee monitoren op een nieuwere Apple-computer is net zo eenvoudig als het aansluiten van de nieuwe monitoren en de computer het werk laten doen.

Dus, naast het veranderen van het laptopchassis in een dockingstation / standaard voor mijn nieuwe laptop, wilde ik de

Stap 3: Kies de energie-instellingen. Wijzig de instelling voor Monitor uitschakelen. Selecteer het aantal minuten inactiviteit dat u wilt dat de computer wacht voordat u uw monitor uitschakelt.

Opmerking: als u een beeldschermsplitter probeert te gebruiken om uw beeldscherm uit te breiden naar meerdere externe monitoren, kunt u dit niet doen. De splitter dupliceert hetzelfde signaal in plaats van twee onafhankelijke signalen te creëren. Als uw apparaat slechts één video-uitvoerpoort heeft, kunt u standaard slechts één externe monitor ondersteunen.

Hoe u uw Mac-scherm uitschakelt zonder uw computer te draaien ...

Uw scherm wordt onmiddellijk uitgeschakeld. De Touch Bar gebruiken Selecteer Systeemvoorkeuren in het Apple-menu linksboven in uw scherm. Open het toetsenbord. Klik op Customize Control Strip ... Sleep het schermvergrendelingspictogram naar de onderkant van het scherm in de aanraakbalk en druk op Gereed.

U kunt ook in uw videostuurprogramma kijken of u profielen kunt opslaan, zodat u deze niet telkens opnieuw hoeft in te stellen als u de computer aanzet.

#3 Zet de monitor uit en sluit hem weer aan. Er was een andere dag, mijn tv kon mijn Mac plotseling niet detecteren. Ik probeerde opnieuw op te starten en zorgde ervoor dat mijn macOS de nieuwste versie was, maar het mislukte nog steeds. Dus ik deed wat onderzoek en probeerde een alternatieve aanpak.

Desktopschermen variëren in grootte, maar voor het grootste deel wil je tussen 19 en 27 inch gaan. U wilt voldoende ruimte om uw documenten en applicaties te spreiden, maar u wilt ook niet dat een groot scherm uw hele bureaublad in beslag neemt. Als je van plan bent om twee monitoren toe te voegen, denk ik dat 22 inch de perfecte is

Een tweede monitor voor uw computer instellen

Hoe een laptop of desktopcomputer op een monitor aan te sluiten. De installatie is uiterst eenvoudig: zodra u een tweede monitor aansluit, doet uw computer dit zonder dat er extra software of een ingewikkeld installatieproces nodig is. Er zijn echter een paar optionele stappen die u kunt nemen om het precies te configureren zoals u het wilt.

Activeer AirPlay-mirroring op een iOS-apparaat. Veeg op het iOS-apparaat omhoog vanaf het onderste frame om het Control Center te openen.

Verbindingsproblemen met externe monitoren oplossen met behulp van de nieuwste grafische stuurprogramma's. Als de computer een buggy, verouderd of beschadigd grafisch stuurprogramma heeft, kan dit problemen veroorzaken waardoor Windows 10 mogelijk geen tweede monitor kan detecteren en configureren. De eenvoudigste methode om dit probleem te omzeilen, is door het stuurprogramma bij te werken, opnieuw te installeren of te downgraden om de verbinding op te lossen.

13 NL Het kleurtemperatuurvenster op het on-screen display (OSD) gebruiken Uw monitor heeft twee vooraf ingestelde opties voor kleurtemperaturen waaruit u kunt kiezen. Een optie van 6500K voor Desktop Publishing (DTP). Nog een 9300K-optie voor computerondersteund ontwerp (CAD) werk.

De camera inschakelen op een Apple-computer | Techwalla

Vrijwel alle computers die momenteel door Apple worden geproduceerd, hebben ingebouwde camera's, gezamenlijk "iSight" genoemd. ISight-camera's kunnen worden gebruikt met alle software die is geprogrammeerd om ermee te communiceren en zijn handig voor live videochats, maar ook voor opgenomen video en fotografie.

Mogelijk heb je al een laptop of monitor die kan schakelen tussen de twee modi. Maar verder is het relatief eenvoudig om het scherm te draaien en het kan vaak de productiviteit ten goede komen of u zelfs een beter beeld geven voor een videogesprek. Het is gewoon een kwestie van een paar eenvoudige stappen volgen. Een Windows-pc of laptop draaien met het toetsenbord.

Показано 54 записи