Alles over computers en technologie

Hoe de ASUS-tablet opnieuw in te stellen

Reset de Asus-tablet naar de fabrieksinstellingen als u uw wachtwoord bent vergeten

5. Na de reset krijgt u het bericht "Gegevens wissen voltooid", drukt u op de volumetoets om "systeem nu opnieuw opstarten" te selecteren en drukt u op de aan / uit-toets om de tablet opnieuw op te starten. 6. Volg daarna de instructies op het scherm om uw Asus-tablet in te stellen en te openen.

Het resetten van de Asus-tablet is een gebruikelijk laatste redmiddel om softwareproblemen op elektronische apparaten op te lossen. Het helpt ook als u om de een of andere reden uw apparaat wilt opfrissen en er nieuw leven in wilt blazen. De meest voorkomende reden waarom mensen een fabrieksreset willen uitvoeren, is omdat ze hun wachtwoord zijn vergeten.

Een harde reset (ook wel fabrieksreset genoemd) wist alle gegevens en instellingen uit het geheugen van het apparaat en herstelt de fabrieksinstellingen. U kunt een harde reset uitvoeren op de Asus Transformer Pad met behulp van de Android-besturingssysteemmenu's of hardwareknoppen. Methode 1. Schakel de Eee Pad uit.

De tablet is nu de meest essentiële en gemeenschappelijke vriend van een mens. Van kantoorwerk tot hardcore gamen, films kijken en e-books lezen, met een tablet is alles mogelijk. Zelfs u kunt er altijd en overal mee reizen. En mensen van alle leeftijden kunnen het gebruiken voor hun normale gebruik.

Hoe een ASUS-tablet resetten? - (FAQ)

Stap 1 Hoe de ASUS FonePad terug te zetten naar de fabrieksinstellingen 7. Schakel het apparaat uit. Houd tegelijkertijd de volume-omhoog- en aan / uit-knoppen ingedrukt. Wanneer u de Android-robot ziet, laat u de knoppen los. Gebruik in het Android-systeemherstelmenu de knop Volume omlaag om de optie "Factory reset" te selecteren en druk op de aan / uit-knop om te bevestigen.

Stappen voor harde reset van de Asus-tablet: Zorg ervoor dat de batterijlading meer dan 30% bedraagt. U moet uw tablet uitschakelen. Houd vervolgens de aan/uit-knop ingedrukt totdat de tablet wordt uitgeschakeld en houd vervolgens het volume onmiddellijk ingedrukt terwijl u de aan/uit-knop ingedrukt houdt.

De volgende zelfstudie toont alle methoden voor het resetten van de ASUS-notebook. Ontdek hoe u een harde reset uitvoert met de hardwaresleutels en instellingen van Android 4.1 Jelly Bean.

Donateur. 3 reacties. Re: Hoe kan ik mijn Asus tablet resetten. Stap 1. Selecteer op het apparaat instellingen uit de lijst met apps> selecteer back-up en reset> fabrieksinstellingen herstellen> tablet resetten> alles wissen. stap 2. Het systeem zal alle gebruikersgegevens wissen en automatisch opnieuw opstarten. Houd er rekening mee dat alle gegevens van de tablet worden gewist !!! Geplaatst op 22 december 2013.

Hoe een Asus-tablet resetten wanneer deze is vergrendeld?

Ik heb een ASUS-tablet. Ik werd geblokkeerd omdat ik het modelwachtwoord niet meer kon herinneren. Toen kreeg ik te horen dat ik moest inloggen met mijn e-mailaccount. Toen ik het probeerde werkte het niet. Dus ik probeerde alleen het e-mailwachtwoord opnieuw in te stellen om te ontdekken dat dit account was gehackt.

Hoe de Asus Transformer Pad te resetten. Door hrnw Asus, Tablets 0 Reacties. Asus Transformer is een 10,1-inch Android-tablet gelanceerd door Asus. De 10,1-inch tablet biedt een resolutie van 1280 x 800 pixels.

Ja, u verliest alle apps die op uw asus t300-tablet zijn geïnstalleerd, aangezien een harde reset hetzelfde is als het herstellen van uw apparaat naar zijn oorspronkelijke uiterlijk.

Hallo, ik heb een Asus Tablet Mini Transformer die ik online heb gekocht en probeer de fabrieksinstellingen te herstellen omdat hij niet oplaadt. Als ik het probeer te doen, vraagt ​​het me om een ​​wachtwoord dat ik niet heb.

HOE DE ASUS TABLET REVIEW TE RESETTEN - Hoe een laptop te repareren

FABRIEKSHERSTEL RESET ASUS Transformer Prime VIDEO-TUTORIAL VOOR TABLET HOE DE MENUMODUS VAN ASUS TABLETSERVICE TE OPENEN HOE AANRAAKSCHERM TE REPAREREN EN VEEL SOFTWAREPROBLEMEN ZOALS BEVROREN ANDROID-ONDERSTEUNING OS-EXAMEN ASHUS KLANTENTECH-TESTNUMMER ONDER 1 JAAR BELLEN.

Vind de links hieronder in het artikel. Harde reset uitvoeren met software: Stap 1: Verbind eerst uw Chinese tablet met uw pc, via een datakabel. Stap 2: Als uw tabletstuurprogramma niet automatisch wordt geïnstalleerd (controleren). Stap 3: Klik met de rechtermuisknop op Deze computer> Ga naar Eigenschappen> Apparaatbeheer.

Hier leest u hoe u de Asus Memo Pad 8 terugzet naar de fabrieksinstellingen en No Command doorgeeft. Dit werkt ook: als er "no ...

Mijn video laat je duidelijk zien hoe je een Reset Asus Fonepad 7 ME175CG K00Z doet, waarmee je de vergeten ontgrendeling kunt verwijderen ...

Voer een fabrieksreset uit op een Android-apparaat - VisiHow

7.17 De configuratie van het opslagbeheer van het apparaat blijft actief op 20% en geeft aan dat initialisatie even geduld aub, wat te doen? 7.18 Ik kan de Hisense f5281 - sero 8 pro niet resetten, maar de telefoon heeft geen volumetoetsen of een home-toets? 7.19 Hoe de verificatie van uw account op een rca traveler pro tablet omzeilen?

De tablet blijft hangen op het laadscherm en gaat niet voorbij, wat je ook doet. Het maakt uw apparaat onbruikbaar omdat u het niet kunt starten en er geen acties op kunt uitvoeren. Als u een van de gebruikers bent die het probleem op uw tablet heeft, hebben we hier enkele oplossingen die u kunt toepassen

Er is echter geen dergelijke dvd en (niet verwonderlijk) een opstartbare win8 USB-stick werkt ook niet. Ik realiseer me het verschil tussen win 8 en win RT, maar hoe kan ik mijn tabblad "terugzetten naar de fabrieksinstellingen" of win rt helemaal opnieuw installeren? Google, Bing, enz. heeft geen oplossing gegeven en ik zou zeer dankbaar zijn voor alle hulp.

Het is vrij eenvoudig om van deze problemen af ​​te komen met de Asus ROG-telefoonformattering en het fabrieksresetproces. Soft reset, ook wel soft herstart genoemd, is het herstarten of herstarten van een apparaat zoals een computer, smartphone of tablet. Het sluit alle toepassingen en wist alle gegevens uit het RAM-geheugen.

De Asus-tablet resetten

Mijn video laat je duidelijk zien hoe je een Reset Asus Fonepad 7 ME175CG K00Z doet, waarmee je de vergeten ontgrendeling kunt verwijderen ...

Hoe het wachtwoord van de Windows 8-tablet te verwijderen Hoe de Windows 8-tablet / Windows 8.1-tablet opnieuw in te stellen Als u machine wilt ...

Stap 4: Klik op Reset om het fabrieksresetproces te starten. Het kan een paar uur duren. Houd de Asus-laptop aangesloten en schakel deze niet uit totdat het fabrieksresetproces is voltooid. Het zal alle gegevens wissen die niet bij deze Asus-laptop zijn geleverd en deze Asus Windows 10-laptop terugzetten naar de fabrieksinstellingen.

Asus TM-AC1900 Router Reset de standaardinstellingen met de knop. Hoe het beheerderswachtwoord van de draadloze WiFi-router opnieuw in te stellen?. U kunt ook eenvoudig opnieuw opstarten.

Hoe Asus Tablet Review te resetten

FABRIEKSHERSTEL RESET ASUS Transformer Prime VIDEO-HANDLEIDING VOOR TABLET HOE DE MENUMODUS ASUS TABLETSERVICE TE OPENEN HOE HET AANRAAKSCHERM TE REPAREREN EN VEEL SOFTWAREPROBLEMEN ZOALS BEVROREN TECH ANDROID OS ASUS ASUS KLANTENOVERZICHT ALS DE TABLET DE GARANTIE OVERSCHRIJDT EN DE GARANTIE HEEFT OVERSCHREDEN OF HET HOUT IS OP DE TABLET GEMORST, MOGELIJK NODIG...

In de meeste van mijn gevallen was er geen harde schijf geïnstalleerd en dat was het bios-wachtwoord van de gebruiker, dus ik had toch geen toegang tot Windows. Ja, je kunt de batterij een paar minuten uit de bios halen en dan zou de bios-datum naar het allereerste begin worden teruggezet. zoiets als 2002-01-02 enz. maar het betekent dat je een laptop moet openen en meer tijd moet besteden.

In deze video laat ik je zien hoe je de Asus Transformer TF101 draagbare tablet hard kunt resetten.

Het programma ondersteunt alle Windows-besturingssystemen en alle Windows-computers, laptops en tablets. Laat me je nu door de stappen leiden om het wachtwoord te verwijderen, zodat je je ASUS-laptop kunt resetten naar de fabrieksinstellingen: Gratis download voor Win 10/8/7 / XP / Vista. Stap 1 Download en installeer Passper WinSenior op een andere toegankelijke computer en maak een Windows-wachtwoordhersteldiskette met een USB-stick of cd/dvd.

Een tabletwachtwoord opnieuw instellen

Een tablet resetten als u het wachtwoord bent vergeten Hoe. Details: Android-tablet vergrendeld met wachtwoord / pincode, of wanneer u de Android-tablet wilt resetten vanuit de tabletinstellingen maar het Android-schermvergrendelingswachtwoord bent vergeten om de reset te bevestigen.

Hier leest u hoe u de Asus Memo Pad 8 terugzet naar de fabrieksinstellingen en No Command doorgeeft. Dit werkt ook: als er "no ...

In deze tutorial kun je je Asus Zenfone Max (M2) ZB633KL resetten en alle informatie, contacten, foto's, enz ...

Meestal is het alsof u de volumetoetsen tegelijk indrukt of een combinatie van volume- en aan / uit-knoppen. Helaas is er niet veel informatie over deze specifieke Asus-tablet zoals de TF300 en TF700 die ik beter ken, dus ik kan je niet met absolute zekerheid vertellen hoe je het moet doen.

# Hoe ASUS ZENFONE 4 / ASUS hard te resetten of opnieuw te formatteren ...

Wanneer onze ASUS ZENFONE 4 vastloopt of vastloopt of het LCD-aanraakscherm niet meer reageert, moeten we een herstart forceren of een zachte reset forceren met zeer eenvoudige stappen door de achterkant van de behuizing te openen en de batterij te verwijderen. Wacht ongeveer 5 seconden tot de telefoon helemaal verloren is en plaats de batterij terug op de ASUS ZENFONE 4. Druk op de AAN/UIT-knop om deze telefoon in te schakelen.

Het laat zien hoe u een Android-tablet en een Windows 8/10-systeem kunt resetten. Gebruik in principe de aan / uit- en volumeknop voor Android en voor Windows, houd de Shift-toets ingedrukt en selecteer opnieuw opstarten met de aan / uit-knopoptie. Je hebt misschien een snellere reactie gekregen door te zoeken op google of yahoo, Google kreeg slechts 140.000 resultaten voor het terugzetten naar de fabrieksinstellingen van een asus T100-transformator.

Log in op uw ASUS-apparaat. Raadpleeg voor hulp bij deze stap onze handleiding over hoe u verbinding kunt maken met een ASUS-router. Klik op Beheer onder het paneel Geavanceerde instellingen. Ga naar het tabblad Instellingen herstellen / opslaan / downloaden. Kies Herstellen naast Standaard. Klik op OK om de wijzigingen te bevestigen.

Ik heb een Asus F541U en deze heeft geen klein gaatje, behalve in het cd-compartiment, en het ingedrukt houden van de aan/uit-knop werkt niet. Hoe deze laptop te resetten?

ASUS ZenFone V - Fabrieksinstellingen herstellen (uitschakelen) | Verizon

Hier leest u hoe u uw ZenFone V terugzet naar de fabrieksinstellingen als het scherm vastloopt of als u problemen heeft met oproepen, apps, audio of synchronisatie en het apparaat niet wil starten.

Harde reset van asus memo pad 8 ME181C k011 harde reset.

Wacht tot het LCD-scherm van de ASUS ZENFONE 5 mobiele telefoon het bedrijfslogo van het Android-besturingssysteem weergeeft, ga verder, klik gezamenlijk op de volume-omhoogtoets + het volumeniveau naar beneden, dan zullen we de herstelmethode van het Android-besturingssysteem zien. Volg het keuzemenu op het LCD-scherm om verder te gaan.

Hier is de complete gids voor het hard resetten van de Asus Android-telefoon zonder wachtwoord en patroonvergrendeling. Geef bovendien fabrieksreset via de instellingenmethode en ontgrendel gratis met Android-multitoolsoftware. Bent u uw mobiele wachtwoord of pincode vergeten, dan kunt u hier eenvoudig uw smartphone ontgrendelen.

Asus-tablet met harde reset

Mijn video laat je zien hoe je dit doet Reset ASUS MeMO Pad 7 ME170C, waarmee je een vergeten patroon kunt verwijderen, ASUS kunt ontgrendelen ...

Weet iemand hoe je in deze software kunt komen of hoe je het tabletmodel "TF101 Transformer" kunt resetten naar de fabrieksinstellingen? Ik heb de tablet verkocht en moet al mijn persoonlijke gegevens van de tablet wissen, maar dat kan niet omdat hij op slot zit!

Показано 42 записи