Alles over computers en technologie

Hoe de computer te wissen?

4 manieren om een ​​computer schoon te maken - wikiHow | Hoe maak je een computer schoon?

Deze wikiHow leert je hoe je de harde schijf van je computer kunt wissen. U kunt eenvoudig wissen om uw geïnstalleerde programma's en bestanden te verwijderen door uw computer terug te zetten naar de fabrieksinstellingen, of u kunt de harde schijf van uw computer veilig wissen.

Het is echter belangrijk om te weten wat een fabrieksreset eigenlijk doet. Het brengt alle toepassingen terug naar hun oorspronkelijke staat en verwijdert alles wat er niet was toen de computer de fabriek verliet. Dit betekent dat ook de gebruikersgegevens van de apps worden verwijderd. Deze gegevens blijven echter op de harde schijf staan.

Hoe een externe harde schijf te wissen? Sluit de schijf aan op uw computer, open Verkenner> Deze pc en selecteer de externe schijf. Klik met de rechtermuisknop en selecteer Opmaak, klik op een bestandssysteem en volg de aanwijzingen.

De meeste laptops en veel desktopcomputers worden nu geleverd met solid-state schijven in plaats van mechanische harde schijven. SSD's zijn sneller dan hun mechanische tegenhangers, maar kunnen moeilijker te wissen zijn. Gewoon uw bestanden verwijderen is niet voldoende, omdat ze kunnen worden hersteld uit de prullenbak. En zelfs als u de Prullenbak leegt, kunnen uw verwijderde bestanden vaak worden hersteld met het juiste herstelprogramma.

Een computer opruimen om hem te verkopen of een nieuwe start te geven?

Hoe u uw pc wist, hangt af van wat u er vervolgens mee gaat doen. Als u de computer houdt, kunt u direct doorgaan met het resetten van de harde schijf naar een nieuwe versie van Windows. Maar als u van plan bent de computer te verkopen of weg te geven, moet u extra voorzichtig zijn om ervoor te zorgen dat de gegevens die op uw pc zijn opgeslagen niet toegankelijk zijn voor de volgende computerbezitter.

Beste Lifehacker, ik heb een paar oude computers die ik wil doneren aan een goed doel, maar ik wil er zeker van zijn dat al mijn gegevens worden verwijderd voordat ik ze doneer. Ik verwijder de harde schijven liever niet omdat ze zo oud zijn. Hoe kan ik ervoor zorgen dat ze schoon zijn voordat ik ze weggeef?

Overweegt u uw huidige computer te verkopen? De computer is te vol met ongewenste bestanden en u wilt de gemakkelijkste manier leren om op te ruimen? Doneert u uw computer en wilt u weten hoe u alle gegevens permanent van uw systeem kunt verwijderen? Het wissen van gegevens van uw oude computer is erg belangrijk, vooral als uw computer privé- en vertrouwelijke documenten, afbeeldingen, video's en andere gegevens bevat die misbruikt kunnen worden als ze in verkeerde handen vallen.

Er zijn veel redenen om een ​​harde schijf, SSD of externe schijf te wissen. Misschien wilt u gewoon wat ruimte vrijmaken, het configureren om met een ander bestandssysteem te werken, of alle sporen van gegevens op de schijf verwijderen, zodat u deze kunt verkopen in de wetenschap dat niemand uw informatie achteraf zal krijgen. Gelukkig is het proces eenvoudig en duidelijk, ongeacht het type schijf dat u wilt wissen.

Hoe een Windows 7, 8, 10, schijfloze computer te wissen | Documentfouten

Methode 1: Hoe kan ik mijn computer wissen en Windows 7 opschonen zonder schijf? Om een ​​Windows 7-computer te wissen zonder een schijf te gebruiken, moet u een herstelpartitie maken. Dus in deze gedetailleerde methode zullen we u vertellen hoe u uw Windows 7-systeem kunt wissen door eerst een herstelpartitie te maken en deze vervolgens te wissen.

Het veilig opschonen van uw computer is essentieel voor iedereen die zijn gevoelige informatie wil beschermen. Of u nu uw harde schijf wilt vervangen of hergebruiken, deze stapsgewijze handleiding is ontworpen om het leven van alle gebruikers van Windows 10 gemakkelijker te maken.Er zijn 2 methoden om alle gegevens op uw computer te wissen.

De eerste vraag is wat te doen met uw oude computer? Als het meer dan vijf jaar oud is en niet in staat is om de nieuwste software te gebruiken, is de oplossing waarschijnlijk om het te recyclen. Wat u ook doet, gooi uw computer niet weg. Het bevat veel gevaarlijke materialen op een gewone stortplaats, waaronder zware metalen zoals kwik, cadmium en lood [bron: Tsydenova en Begtsson].

Wilt u een oude computer verkopen en wilt u de harde schijf opschonen voordat u deze verkoopt? Wat uw reden ook is, er zijn veel programma's waarmee u niet alleen gegevens op een harde schijf kunt wissen, maar ook kunt wissen zodat ze nooit meer kunnen worden hersteld. Als je veel hebt

Hoe u uw pc kunt vernieuwen, resetten of herstellen

Leer hoe u uw pc kunt vernieuwen zonder uw persoonlijke bestanden te verwijderen, hoe u deze in de oorspronkelijke staat kunt herstellen of op een eerder tijdstip kunt herstellen.

De meeste computers hebben een systeemherstelschijf of een ingebouwd herstelproces voor de harde schijf om de computer terug te zetten naar de oorspronkelijke of standaardinstellingen (fabrieksinstellingen). Het resetten, formatteren of herstellen van een computer helpt bij het elimineren van problemen met computersoftware, inclusief corrupte programmabestanden en virusinfecties. Hieronder vindt u instructies voor het herstellen van uw computer naar de originele software.

Hoe maak je een computer schoon? De C-schijf in de meeste computersystemen bevat alle programma's die zijn geladen om op de computer te werken. Daarom mag de C-schijf helemaal niet worden geformatteerd. Als u probeert te formatteren, verliest u de basissysteemsoftware en is het alsof u een nieuw computersysteem koopt en alle ondersteunende software laadt. In sommige systemen kan zelfs een andere schijf software hebben geladen en voor eenvoudig herstel kan schijf D worden gebruikt. dus wees voorzichtig als u ervoor kiest om een ​​schijf te formatteren.

De computer naar de fabrieksinstellingen wissen is geen goede aanpak, aangezien al uw persoonlijke gegevens en belangrijke bestanden zeker zullen worden verwijderd. Soms gebeurt het echter dat uw computer crasht en er geen andere manier is dan hem opnieuw in te stellen. Als je geen installatieschijf hebt, is dat erg vervelend.

Een pc met Windows 7 of Windows 10 volledig wissen

Mogelijk bent u geïnteresseerd in dit artikel: Windows 7 defragmenteren om de computerprestaties te verbeteren. Voordat u echter een pc volledig gaat wissen, moet u een back-up maken van belangrijke bestanden van uw pc naar een extern opslagapparaat. Als het gaat om back-upsoftware, wordt MiniTool Partition Wizard aanbevolen vanwege zijn eenvoud en gemak.

We gaan bespreken hoe u de harde schijf van een laptop veilig kunt wissen. En voordat je in het laptopformaat springt, zijn er drie tips voor je. Volg stap voor stap de technieken en methoden die in dit artikel worden genoemd. Maak een back-up van uw essentiële bestanden. Zet alle softwarelicenties over naar uw nieuwe laptop, waarvoor u mogelijk de klantenservice moet bellen.

Om te leren hoe u een computer met Windows 7 of Vista in het bijzonder wist, moet u een aangepaste installatie uitvoeren en de optie selecteren waarmee uw originele schijven worden verwijderd. U kunt de instructies hier volgen of deze methode proberen om te zien of uw Windows 7-computer een ingebouwde herstelpartitie had.

Het schoonmaken van de computer in Windows 7 zonder schijf is moeilijk te begrijpen, hoe kun je de harde schijf volledig wissen als Windows 7 draait, ik bedoel hoe je het besturingssysteem kunt wissen als je er programma's op uitvoert? Jaren geleden was het voor softwarebedrijven misschien moeilijk om een ​​computer zonder cd te wissen, maar nu kunnen we met de hulp van Macrorit Disk Wiper de hele schijf wissen, inclusief systeempartitie zonder schijf.

Een Windows 10-computer opschonen

Hoe?'Of' Wat. Details: Het veilig opschonen van uw computer is essentieel voor iedereen die zijn gevoelige informatie wil beschermen. Of u nu uw harde schijf wilt vervangen of hergebruiken, deze stapsgewijze handleiding is ontworpen om het leven van alle gebruikers van Windows 10 gemakkelijker te maken.Er zijn 2 methoden om alle gegevens op uw computer te wissen. Veeg alles af, inclusief de.

Ontdek hoe u Windows 10 terugzet naar de fabrieksinstellingen met behulp van meerdere methoden, waaronder opstarten en handmatige herinstallatie. Fabrieksinstellingen zijn de nucleaire oplossing voor veel Windows-problemen. Als uw computer veel langzamer is dan voorheen, als u een malware-infectie heeft die u niet kunt verwijderen, of als u van plan bent uw machine te verkopen, is een fabrieksreset de meest praktische optie.

Dit is de complete gids voor het opschonen van een computer met Windows 10. We hopen dat dit artikel nuttig voor u is. Als u problemen ondervindt bij het uitvoeren van deze methoden op uw computer. Laat ons daarom weten dat we ons best zullen doen om uw probleem op te lossen.

Door uw pc opnieuw te formatteren of terug te zetten naar een vorige staat, kunt u alle vervelende achtergrondprogramma's opruimen en de harde schijf van uw computer wissen van alle onnodige bestanden. Het besturingssysteem biedt een aantal opties waarmee u uw Windows 10-computer naar een eerdere staat kunt resetten.

Hoe een computervirus te elimineren | McAfee-blogs

Hoe komt een virus op uw computer? Computervirussen bestaan ​​al zolang als personal computers, en virusprogrammeurs begrijpen dat menselijke fouten nog steeds de gemakkelijkste manier zijn om een ​​virus te installeren. Daarom, hoewel sterke antivirusprogramma's de meeste computerbedreigingen effectief kunnen voorkomen, kunnen ze niet voorkomen dat een gebruiker op de verkeerde link klikt of gecompromitteerde software op zijn eigen systeem installeert.

Ik help je met het opschonen van je harde schijf zodat deze helemaal niet meer te onderscheiden is van een nieuwe harde schijf. Ons vragen hoe we Windows opnieuw kunnen installeren is "irrelevant" voor deze site. Herformuleer uw vraag om dit aspect van uw verzoek weg te laten. De zeer gemakkelijke manier om uw harde schijf naar een nieuwe staat te wissen (helemaal geen partitie) is om uw computer op te starten vanaf een Ubuntu Live Boot-opstart-cd (media) / USB-flash. Het hoeft niet op afstand te worden bijgewerkt, dus alles waarmee u Ubuntu hebt geïnstalleerd, zou meer dan genoeg moeten zijn.

Hoe veeg je het af voordat je het aan iemand geeft of leent? Om ervoor te zorgen dat de verwijderde gegevens niet kunnen worden hersteld, moet u de details in deze zelfstudie volgen.

Mijn school gaf ons Chromebooks, en ik zou ze willen wissen en Linux erin zetten ... maar ze blokkeerden de opdrachtprompt en vele andere instellingen! Ik ben op zoek naar suggesties om dit computerslot te omzeilen. Laat hieronder je vragen of opmerkingen achter!

Wis uw computer | BEDRADE

Veeg je computer af. Als u geen beheerdersrechten op uw apparaten hebt, moet u al uw gevoelige informatie van uw computer wissen voordat u deze naar IT verzendt. (We behandelen dit in de volgende sectie.)

Achteraf is er geen manier (althans niet wettelijk, in het algemeen). dat wil zeggen, als u weet dat de persoon het apparaat nog steeds gebruikt, kunt u proberen deze persoon te e-mailen, enz. waarmee je de machine zou kunnen infecteren - maar nogmaals, waarschijnlijk erg illegaal. Als je het hebt over hoe je dit instelt, zijn er nog tal van anderen hierboven die een paar oplossingen hebben geboden.

Hallo, ik weet niet of dit het juiste forum is maar ik probeer het toch. ik probeer mijn computer (dell inspiron 6400, op vista) te herstellen naar de fabrieksstandaard, maar ik weet niet hoe, en een vriend vertelde me dat je de cd-o's nodig hebt die bij de laptop zijn geleverd toen ik hem bracht, maar ik kan het niet vinden hen?

Ten tweede wilt u de schijf wissen met een veilige methode om er zeker van te zijn dat u uw persoonlijke gegevens en apps onherstelbaar hebt verwijderd, en een schone kopie van Windows 10 installeren om prestatieproblemen en andere potentiële problemen op te lossen. En de derde en laatste stap is beslissen hoe je de oude computer verkoopt en een goede lijst met producten opstelt als je ervoor kiest om online te gaan.

hoe kan ik mijn SSD opschonen? - Windows 10-forum

Hallo, ik zou graag willen weten hoe ik Windows 10 kan opschonen vanwege de fouten die ik onlangs had, ik heb geprobeerd de tutorials te doen, maar de instellingen-app kan niet worden geopend. Dus is er een andere manier om de computer schoon te maken? het zou op prijs worden gesteld als...

Hoe u uw pc-monitor schoonmaakt. Laten we, afgezien van deze waarschuwingswoorden, verder gaan met het schoonmaken van deze monitor. Voor eenvoudig afstoffen, zou een explosie van perslucht (dezelfde die u gebruikt om stof van uw casefans te verwijderen) voldoende moeten zijn, mogelijk gevolgd door een snelle droge veeg. Wat betreft waarmee je veegt, de microvezeldoek is je beste vriend. Microvezel is extreem zacht (op microscopisch niveau) en staat erom bekend stof aan te trekken en oliën te absorberen. Het belangrijkste is dat het je scherm niet schaadt.

Los problemen met Windows 10 voor uw HP computers of printers op via het HP Windows 10 Support Center.

Mac-harde schijf wissen in herstelmodus. Herinstallatie van macOS. Lees verder voor informatie over het terugzetten naar de fabrieksinstellingen van MacBook Pro of een andere Mac-computer als nieuw. Opmerking: deze handleiding is van toepassing op Mac Pro, iMac, MacBook, MacBook Pro en MacBook Air.

Hoe u alle gegevens op uw computer volledig kunt wissen

Nadat u uw schijf hebt schoongemaakt en uw computer hebt vernietigd, moet u een gespecialiseerd recyclingbedrijf vinden dat de onderdelen in ontvangst neemt. Met andere woorden, gooi geen scherven glas, aluminium en plastic van het apparaat in je prullenbak. Natuurlijk kan de persoon die verantwoordelijk is voor het afval het ophalen, maar het zal gewoon op een stortplaats belanden omdat algemene recyclingfaciliteiten niet de capaciteit hebben om deze onderdelen opnieuw te gebruiken. Hieronder staan ​​een paar plaatsen waar je je apparaten naartoe kunt sturen als ze intact zijn en je slechts een zachte veeg hebt gedaan. Sommige plaatsen geven je geld voor de computer, en andere zullen de vernietiging voor je doen.

Back-up van gegevens op harde schijf Als u een harde schijf wilt wissen maar de gegevens wilt behouden, moet u nu een back-up van de gegevens maken. Het wordt zelfs altijd aangeraden om ten minste één back-up te maken voor het geval u er in de toekomst spijt van krijgt. Afhankelijk van de grootte en het type bestanden op uw harde schijf zijn er verschillende back-upmethoden beschikbaar.

Hoe kan ik voorkomen dat deze hacker meer schade aanricht aan mijn computer !!?!?!?! HULP !? Mijn antivirus is ongeveer een week geleden verlopen, maar ik had niet het geld om een ​​nieuwe te kopen. Nu laat ik deze hacker dit allemaal op mijn computer doen, hij heeft pornoprogramma's naar mijn computer gedownload en nu heb ik virussen en spyware, en ik krijg steeds waarschuwingen zoals

Een systeemschijf is niet nodig, maar voor oudere Macs heb je deze wel nodig. Om de herstelpartitie te starten, houdt u de opdracht en de R-toetsen ingedrukt terwijl u de computer opnieuw opstart en Schijfhulpprogramma opent. Zoek de beveiligingsopties op het tabblad Wissen en klik op 7 Pass Erase. Hierdoor worden de gegevens meerdere keren naar de schijf geschreven.

Hoe de harde schijf te wissen zonder Windows 7/10/11 te verwijderen - EaseUS

Zoals je kunt zien, zijn er op mijn pc in totaal zes partities. Als ik van plan ben alle partitiegegevens te wissen zonder het besturingssysteem te beïnvloeden, moet ik twee secties doorlopen. Allereerst geef ik helemaal niets om de vijf gegevenspartities, dus gebruik EaseUS-software voor het wissen van de harde schijf om ze allemaal tegelijk te wassen.

281 resultaten voor "Een computer wissen". Type bedrijf. Agent (78) Fabrikant (44) Importeur (35) Handelsmaatschappij (29) Inkoopkantoor (19) Distributeur Groothandelaar (3) Verkoper (2) Exporteur (2).

Het wissen van de harde schijf van uw computer is een ietwat drastische maar zeer effectieve maatregel om uw computer te herstellen naar maximale bedrijfsefficiëntie. Vers geïnstalleerde besturingssystemen presteren vaak beter dan oudere installaties vanwege het ontbreken van onnodige programma's, tijdelijke bestanden en/of beschadiging van systeembestanden. Voordat u uw harde schijf wist, is het essentieel dat u alle belangrijke bestanden naar een extern opslagapparaat kopieert - zoals een flashstation of externe harde schijf - aangezien u letterlijk vanaf nul begint.

Ik weet niet hoe of waarom, maar ik denk dat het soms te wijten is aan een verandering in ingangsstroom of een condensator op het moederbord die altijd sap lekt naar de tak van het circuit. Ik ben helemaal geen elektronica-ingenieur, maar ik heb het soms zien gebeuren, van huishoudelijke apparaten tot voertuigen.

Een computer schoonmaken en opnieuw beginnen?

Een computer schoonmaken en opnieuw beginnen. Hoe installeer ik mijn computer opnieuw? Hoe wis ik mijn computer zonder schijf?

Maak een back-up van belangrijke bestanden zolang het kan. Zodra de computer opnieuw is geformatteerd, worden alle gegevens op uw harde schijf permanent gewist. Sla uw bestanden op een extern opslagapparaat op, zoals een USB-station, cd of dvd. Zorg ervoor dat u alle software-cd's of installatie-cd's / dvd's hebt voor al uw hardwareapparaten, inclusief printers, scanners, moederbord, videokaart, enz.

Hoe maak ik mijn computerscherm schoon? Alle computercomponenten hebben onderhoud nodig, maar het scherm vereist speciale zorg en reiniging, omdat er stof op komt en, als het niet goed wordt gebruikt, spetters van eten en drinken verschijnen. .

Ik weet dat het verwijderen van deze bestanden ze niet onherstelbaar maakt, dus welke opties heb ik? Ik heb wat onderzoek gedaan en CCleaner werd als een optie vermeld, evenals Eraser. Voor mappen zoals One Drive en Dropbox waar het automatisch verbinding maakt met mijn gebruikersaccount, hoe kan ik ze ontkoppelen? Moet ik een back-up van systeemherstel verwijderen? Bladwijzers (chrome en firefox), ik heb ze zojuist verwijderd .. maar is het permanent? Moet ik de installatie ongedaan maken en opnieuw installeren?

Top 3 manieren om Windows 10/8/7 laptop terug te zetten naar fabrieksinstellingen zonder wachtwoord

2. Daarna start u op de herstelpartitie of roept u Recovery Manager aan op sommige pc-merken, in welk scherm u specifieke tips kunt vinden voor het herstellen van de laptop naar de fabrieksinstellingen. Hier nemen we als voorbeeld fabrieksreset HP laptop zonder wachtwoord.

Voordat u enige andere actie onderneemt, moet u eerst een back-up van uw computer maken op een externe schijf of cloudapparaat, zodat u deze naar uw nieuwe computer kunt overbrengen. Tegenwoordig zijn veel van uw persoonlijke gegevens mogelijk al in de cloud opgeslagen. Deze stap is daarom veel eenvoudiger dan in het verleden.

Instructies om dit te doen op alle Apple-computers met Intel-processors (de meeste modellen tot nu toe) zijn beschikbaar. Als u Windows 8 en Windows 10 gebruikt (maar helaas niet Windows 7), zijn er twee manieren om uw schijf te wissen. Een manier om uw schijf te wissen, is door deze te formatteren.

U kunt de harde schijf op elke computer wissen door gespecialiseerde software voor veilig wissen uit te voeren die is ontworpen om alle programma's en gegevens te verwijderen. De meeste harde schijven bevatten verwijderde bestanden die gemakkelijk kunnen worden hersteld met behulp van forensische software. Wis alle verwijderde delen van de schijf en overschrijf de hele schijf met een willekeurig of veilig informatiepatroon dat geen sporen van bestanden of instellingen achterlaat. U kunt verschillende populaire softwarepakketten gebruiken waarmee u harde schijven van militaire kwaliteit veilig kunt wissen.

Hoe een computer wissen? - IT | Android-forums

De gemakkelijkste manier zou zijn om een ​​gloednieuwe harde schijf te kopen en Windows of welk besturingssysteem dan ook te installeren. Of u kunt een Windows-cd gebruiken om partities te wissen voordat u deze op de harde schijf installeert.

Hoe een computer te wissen, zoals alles wissen? zijn Windows Vista Deze laptop wordt geleverd met een Vista-cd omdat alles vooraf was geladen, maar het werkt erg langzaam en zo, dus ik wil gewoon de computer wissen en opnieuw beginnen? het heeft hier 3 gebruikersaccounts, dus als ik gewoon verwijder ...

Ik heb wat research gedaan op google en zelfs op dit forum gezocht maar kon niets vinden. Ik heb de bestanden die ik wil bewaren, maar hoe moet ik dat doen: 1. Ruim mijn laptop op 2. Installeer Linux in plaats van Windows 8.1. Alle hulp zou op prijs worden gesteld. Tijdens het installatieproces krijgt u opties over wat u met de huidige schijf moet doen.

Bij cinematografische montage is een sluiter een geleidelijke ruimtelijke overgang van het ene beeld naar het andere. De ene afbeelding wordt vervangen door een andere met een duidelijke rand die een vorm vormt. Een simpele rand, een uitdijende cirkel of het omslaan van een pagina zijn voorbeelden. Maak (iets) schoon door het tegen een oppervlak te wrijven.

Hoe wis ik mijn computer? - (FAQ)

Hoe de harde schijf van Windows XP te wissen zonder cd? Hoe uw Mac te wissen en opnieuw in te stellen? Hoe maak je een computer schoon van persoonlijke gegevens? Dit is wanneer u de harde schijf van uw computer opschoont en het besturingssysteem opnieuw installeert. Hierdoor wordt uw computer teruggezet in de oorspronkelijke staat en worden al uw persoonlijke gegevens en toepassingen verwijderd.

Schakel BitLocker in om uw hele schijf te coderen met AES-128-codering. Uw gegevens zijn nu veilig en worden alleen weergegeven met een herstelsleutel. TIP: Door Groepsbeleid en registerwaarden op uw Windows 10-computer te gebruiken, kunt u deze functie permanent uitschakelen, zodat geen enkele gebruiker de optie Mijn apparaat zoeken kan inschakelen in de instellingen.

Om 100% veilig te zijn, moet u uw computer schoonmaken, zelfs als u hem in uw kast of garage wilt bewaren om u te beschermen tegen het risico van informatiediefstal voor het geval uw computer in verkeerde handen valt. Het verwijderen van gevoelige documenten, het opnieuw formatteren van uw schijf of het legen van uw prullenbak is nooit genoeg. Uw digitale track is veel langer omdat zaken als e-mailberichten die op de computer zijn opgeslagen met inloggegevens of websitewachtwoorden die door uw webbrowser in de cache zijn opgeslagen, kunnen worden opgehaald, zelfs als Windows niet start.

Sommige antivirusprogramma's kunnen een virus verwijderen, maar vaak moet u het geheugen van uw computer volledig wissen. Als je niet weet hoe, neem dan contact op met een professional. Er moet een cd/dvd of programma zijn waarmee u de computer opnieuw kunt opstarten en de computersoftware opnieuw kunt installeren.

Hoe de partitie op een opslagstation te wissen?

Remo Drive Wipe is een goed geadviseerde software die uw belangrijke gegevens van de geselecteerde partitie volledig kan wissen door ze meerdere keren te overschrijven met willekeurige tekens met behulp van de standaard vernietigingspatronen. Deze prachtige tool biedt 9 versnipperingsmodellen waaruit u een van de modellen kunt kiezen op basis van ...

Downloadlinks zijn rechtstreeks afkomstig van onze mirrors of de website van de uitgever, verkopende computer om torrent-bestanden of gedeelde bestanden te wissen van gratis services voor het delen en downloaden van bestanden, waaronder Rapidshare, MegaUpload, YouSendIt, Letitbit, DropSend, MediaMax, HellShare, HotFile, FileServe, LeapFile, MyOtherDrive of MediaFire, zijn niet toegestaan!

Selecteer vervolgens Reken rekenmachine. Computer harde schijven wissen. Het verwijderen van bestanden, mappen en apps - en het wissen van gegevens uit de prullenbak - is niet voldoende als u uw computer gaat recyclen. Iedereen kan deze gegevens eenvoudig opnieuw maken met algemeen beschikbare tools. Zelfs als u uw harde schijf opnieuw formatteert, als

Wanneer uw computer wakker wordt met het nieuwe exemplaar van Windows, hoeft u alleen uw desktopprogramma's opnieuw te installeren. (Het programma laat beleefd een handige lijst van deze programma's achter op uw bureaublad, met indien mogelijk links naar websites, zodat u precies weet wat u opnieuw moet installeren.) De reset-tool kan desgewenst nog een stap verder gaan. , door uw computer. schoon van alles: gebruikersaccounts, persoonlijke gegevens en bestanden. Dan zal Windows 10 zichzelf opnieuw installeren, alsof het op een nieuwe pc staat.

Hoe u uw gegevens van een oude computer of telefoon kunt wissen

"Het belangrijkste om te overwegen is dat je de hele harde schijf moet wissen om er zeker van te zijn dat je al je gegevens hebt," zei Kelley. "Programma's zoals BCWipe en Eraser kunnen dit werk doen." Een nog eenvoudigere manier om dit te doen, op voorwaarde dat de gebruiker Windows 7 of hoger heeft, is door een systeemherstelschijf te maken en vervolgens de harde schijf te formatteren met de standaard format-opdracht, zegt Matthew Kinney, executive vice president of research and development bij .. ...

Показано 65 записей