Warning: fopen(cache/com/com#redirect): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/func/file/new.php on line 17

Warning: session_start(): open(/var/www/www-root/data/mod-tmp/sess_tjugj7i7v1hkda1b6dreckcag1, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/.loader.php on line 48

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/www/www-root/data/mod-tmp) in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/.loader.php on line 48
Computerkasten | Online computerwinkel | Elive.co.nz – Hoe de duur van een oproep op Android te krijgen? - Stapeloverloop | Is er een manier om het oproeplogboek met de duur te zien? - Android-liefhebbers | hoe de duur van het gesprek controleren? - Android-forums op AndroidCentral.com
Alles over computers en technologie

Hoe de gespreksduur in Android 5 . te controleren

Hoe de gespreksduur controleren in Android 5.0 lolly? | Forum

Ik gebruik de Nexus 5 en onlangs geüpdatet naar Android 5.0. Maar ik kon de gespreksduur niet vinden in mijn telefoon-app.

Hoe groot moet een netwerk van zonnepanelen zijn om alle energie van de wereld te leveren? Sollicitatiegesprek voor een functie op zoek naar onmiddellijke werving. Het zou leuk zijn om de huidige werkgever 2 weken opzegtermijn te geven, maar gewoon uit beleefdheid. Eenvoudige en efficiënte methode om de frequentie van een enkel sinusvormig signaal in witte ruis te schatten.

Er is een lijst met handmatig geselecteerde apps beschikbaar op mijn Android-website waaruit u kunt kiezen: statistieken voor oproepen, berichten, gegevens. Afhankelijk van welke kenmerken je voorkeur hebben (hoeveel details je nodig hebt, hoe stijlvol het moet zijn, enz.), kunnen verschillende stukken geschikt voor je zijn. Als je alleen je oproeplogboeken wilt onderzoeken (zoals beschreven), lijkt Calls Eye een goede keuze.

Je zou zoiets kunnen proberen. Open uw kiezer, selecteer recente oproepen of geschiedenis, druk lang op een oproep en controleer of u een optie heeft voor details. 13-11-2015 11:52 uur

Hoe vind je de gespreksduur op een op Android gebaseerde mobiel? - Hoe te controleren ...

Over Tom Talk en als in mijn telefoon Samsung gt-c3312 hoe te installeren ... lees meer. Dag! Welkom bij Ask Me Fast Aangezien u de records van alle gesprekstijden op uw telefoon al heeft gereset, is het laatste redmiddel dat u wilt ... meer informatie.

Tik in het belscherm op het pictogram (dit is de eerste letter van het contact) links van de naam van de beller. Dit opent een meer gedetailleerde pagina met de mogelijkheid om het oproeplogboek en de duur te bekijken. 0 mensen vonden deze oplossing nuttig.

Ondertussen staat Google vanwege privacykwesties niet langer toe dat bellende apps toegang krijgen tot het oproeplogboek om de beller te identificeren. Dit betekent dat elk gesprek dat u opneemt via een app, wordt weergegeven als van een onbekende beller, zelfs als de beller in uw contactenlijst staat. In dit geval is uw beste optie om de naam van de ...

Deze video toont een zeer eenvoudige en gemakkelijke manier om een ​​Android-app voor het loggen van oproepen te maken.

Hoe een wisselgesprek instellen om te melden tijdens een gesprek in Android 5.1 Lollipop?

Android heeft een functie om gebruikers op de hoogte te stellen van inkomende oproepen wanneer ze bezig zijn met een andere gebruiker. U kunt de functie zelf activeren, maar als u problemen ondervindt, kunt u de instructies bekijken.

Voor inkomende oproepen moeten we de TelephonyManager-klasse en de bijbehorende luistermethode gebruiken om een ​​luisteraar te registreren die de oproepstatus, dataverbinding, netwerk, simkaart en andere telefoniegerelateerde gebeurtenissen zal ontvangen. We zijn alleen geïnteresseerd in oproepstatusmeldingen.

Ik ga ervan uit dat je voor nieuwere Android 6.0 en latere versies de app handmatig toestemming moet geven om te worden uitgevoerd (ga naar instellingen en vervolgens naar app-machtigingen), dit is vereist naast het autorisatiemanifest voor declaraties in de bovenstaande configuratie. Het probleem dat ik heb, is dat mijn uitzendontvanger alleen uitzendingen ontvangt voor nieuwe uitgaande oproepen, maar niet voor de telefoonstatus.

Hiermee kunt u eenvoudig alle oproeplogboeken bekijken met details over uw Android-telefoon, inclusief oproeptype (inkomende oproepen, uitgaande oproepen, gemiste oproepen, geweigerde oproepen), contactnaam, telefoonnummer, de datum en tijd van de oproepen, de duur van de oproep en Meer.

3 manieren om de oproepgeschiedenis op Android te controleren

De oproepgeschiedenis van mobiele telefoons is een directory waarin alle details van inkomende, uitgaande en zelfs gemiste oproepen worden opgeslagen met tijd, datum, duur en naam van de beller. Of u nu als ouder, echtgenoot of werkgever bent, er zijn redenen waarom u de oproeplogboeken van een doeltelefoon wilt controleren.

Bij sommige providers is deze functie ingebouwd, maar Sprint-gebruikers moeten bijvoorbeeld een app installeren om de gespreksduur op hun apparaat te zien. Doe eerst als volgt om te zien of uw telefoon de standaard gespreksduur ondersteunt, zo niet, download dan de gekoppelde app aan het einde van de tip.

Nu ben ik een app aan het schrijven en ik heb een probleem: ik moet de duur van uitgaande oproepen in realtime weergeven. Maar ik weet niet wanneer ik de timer moet starten. Ik moet beginnen als ik een reactie van de andere kant krijg. Ik heb TelephonyManager.EXTRA_STATE_OFFHOOK geprobeerd - maar de status is wanneer ik op de belknop druk ..

Controleer de status van Stripe's onvoldoende saldo bij het aanmaken van het abonnement.

Details van Android-oproeplogboek na het voltooien van het gesprek met ContentObserver ...

Ik had veel met de staat van de telefoon gewerkt en tijd en geld besteed om erachter te komen wat Android precies aan het doen was. Nu ben ik hier met wat werkende code en ik ga het delen met alle programmeurs. Ik gebruik een uitzendontvanger om de status van de telefoon te kennen en het inkomende en uitgaande nummer te krijgen.

Oproepen opnemen kan eenvoudig zijn als je een Android-telefoon hebt. Het hangt echter af van waar je woont of Google je toestaat om hiervoor de ingebouwde tools van Android te gebruiken. Er zijn veel alternatieve opties via de Google Play Store, evenals enkele externe methoden die u misschien wilt proberen.

Als u nog steeds geen inkomende oproepen kunt beantwoorden, controleer dan de blokkeerlijst en de modus Niet storen.

catch (IOException e) {. StringforcedPerm = "android.permission.CALL_PRIVILEGED"; Intent btnDown = nieuwe intentie (Intent.ACTION_MEDIA_BUTTON) .putExtra (Intent.EXTRA_KEY_EVENT, nieuwe KeyEvent (KeyEvent.ACTION_DOWN, KeyEvent.KEYCODE_HEADSETHOOK))

Dual SIM-instellingen op Android wijzigen: alles wat u ... | digitale burger

Zoals je kunt zien in de afbeelding hierboven, kun je op sommige apparaten kiezen voor "Deze keuze onthouden" en de Android-smartphone gebruikt nu automatisch de geselecteerde simkaart om dit contact voortaan te bellen. Andere apparaten laten u weten welke simkaart het laatst is gebruikt. Hoe de standaard simkaart voor mobiele data op Android in te stellen.

Uw app zou nu compatibel moeten zijn en klaar moeten zijn voor de Google-deadline van 9 januari 2019 voor het verwijderen van oproep-/sms-rechten. Het grootste probleem voor ontwikkelaars van professionele app-apps voor het opnemen van oproepen zal natuurlijk zijn hoe ze hun gebruikersinterface kunnen wijzigen om dit zeer vreemde nieuwe gedrag weer te geven, waarbij inkomende oproepen anoniem zijn, maar uitgaande oproepen worden gedaan.

Start het conferentiegesprek. Conference Call App is een gratis app voor het voeren van telefonische vergaderingen op Android. Hiermee kunt u 10 gebruikers tegelijk verbinden. Zoek de app op je startscherm of in de app-lade en tik erop.

Dit zijn de algemene stappen die u op uw Android-telefoon kunt nemen om inkomende oproepen automatisch te beantwoorden ...

Bellen op Android - Mkyong.com

In deze zelfstudie laten we u zien hoe u kunt bellen op Android en hoe u de status van telefoongesprekken kunt volgen via PhoneStateListener. PS Dit project is ontwikkeld in Eclipse 3.7 en getest met Android 2.3.3. 1 Android-layoutbestanden. Simpel lay-outbestand, om een ​​knop weer te geven.

De problemen die u kunt ondervinden bij het opnemen van een ongeautoriseerde spraakoproep, zijn afhankelijk van het land waarin u zich bevindt. De regels zweven meestal tussen toestemming van één partij en twee partijen, maar zelfs dan zijn er uitzonderlijke gevallen waarin gespreksopname is toegestaan. In de Verenigde Staten bepaalt de staatswet de mate van toestemming.

Sinds augustus 2015 heeft Google een maandelijkse beveiligingspatch uitgebracht. De datum waarop een patch wordt uitgebracht, wordt het beveiligingspatchniveau genoemd. Sommige beveiligingsproblemen zijn mogelijk alleen van invloed op specifieke versies van Android. Maar het niveau van de beveiligingspatch is tot nu toe niet direct gerelateerd aan Android-versies.

Download de functie voor het opnemen van oproepen opnieuw in Android Pie 9. Aangezien Google alle apps van derden heeft geblokkeerd die helpen bij het opnemen van alles, is Samsung te hulp gekomen.

How To: Telefoongesprekken opnemen op elk Android-apparaat :: Gadget-hacks

Voordat u begint met het opnemen van oproepen, moet u eerst controleren of dit legaal is in uw land. Hoewel de federale wetgeving het opnemen van telefoongesprekken en persoonlijke gesprekken toestaat met de toestemming van ten minste één van de partijen (bijvoorbeeld u), kunnen deze wetten van staat tot staat verschillen. Californië heeft bijvoorbeeld een tweeledige toestemmingswet, wat betekent dat u toestemming moet krijgen om ...

Niet alle Huawei-telefoons hebben een ingebouwde Call Recorder-app. Alleen de P30 Pro met EMUI 9.1 heeft het. We moeten vertrouwen op apps van derden die niet altijd werken. Wees niet bang mijn vrienden. U kunt nu de officiële Huawei Call Recorder-app installeren die zou moeten werken voor ALLE Huawei- en Honor-telefoons met EMUI 9. Eenmaal geïnstalleerd, lijkt de functie voor het opnemen van oproepen native te zijn, alsof deze in het besturingssysteem zelf is ingebouwd.

In deze methode gaan we het IMEI-nummer van de Android-telefoon wijzigen met behulp van de app Mobile Uncle-app.

Op sommige Android-apparaten kunnen we met deze methode het vergrendelingsscherm omzeilen. Zoals u weet, kunnen we een noodoproep plaatsen, zelfs als een apparaat is vergrendeld. Daarom maakt de techniek hier misbruik van en probeert het apparaat te ontgrendelen. In het ideale geval is dit een beveiligingsprobleem dat vervolgens in Android 5 is verholpen. Het is waarschijnlijk dat de oplossing alleen werkt als uw apparaat Android 4.4 of eerder draait.

Stapsgewijze handleiding om Android-vergrendelingsscherm te omzeilen met behulp van noodhulp ...

Hier is de stapsgewijze handleiding waarmee u Android 5.0-5.1.1 kunt ontgrendelen met een noodoproep. Hoewel dit meer een truc is om het apparaat te ontgrendelen, moet je voorzichtig zijn bij het implementeren van dit beveiligingslek. Stap 1 Activeer het vergrendelscherm van uw telefoon en open het noodoproepscherm door op de optie Noodoproep te tikken.

Houd er rekening mee dat gespreksopname niet werkt op sommige handsets en kan resulteren in opnames van slechte kwaliteit. We raden u daarom aan de gratis versie te proberen voordat u de betaalde app aanschaft. Als je problemen hebt met opnemen of de spraakkwaliteit wilt verbeteren, probeer dan op te nemen vanaf een andere audiobron of gebruik de automatisch ingeschakelde luidsprekermodus.

Controleer op malware. Soms treft malware Android-telefoons. U kunt een paar stappen volgen om schadelijke apps van uw apparaat te verwijderen. Het opnieuw opstarten van uw telefoon in de veilige modus is een geweldige manier om problemen te identificeren.

Met de apps die we hieronder bespreken, kun je de beltijden bekijken. We zullen u de link bezorgen waarmee u ze gemakkelijk en zonder complicaties kunt downloaden. Stap 1: Ontgrendel eerst de Android-telefoon en zoek vervolgens op Google naar de link die we hierboven hebben gegeven.

Hoe touchscreen-invoer op Android en iPhone uit te schakelen

Het helpt bijvoorbeeld niet bij het fantoomaanrakingsprobleem. Voor dergelijke problemen moet u uw touchscreen daadwerkelijk uitschakelen. Hoe touchscreen-invoer op Android uit te schakelen. Touch Lock is een gratis app waarmee je het touchscreen op Android kunt vergrendelen. Hiermee kunt u ook tijdelijk softkeys en hardkeys uitschakelen, waardoor de functie voor begeleide toegang in wezen van iPhone naar Android wordt gebracht.

In deze video laat ik je het zeer eenvoudige proces zien om oproepdoorschakeling op je mobiel te deactiveren, je kunt ook de ...

Lees ons artikel tot het einde en ontdek hoe u snel en correct gedetailleerde informatie over uw apparaat krijgt. Open de nodige instellingen bij ons en controleer of deze gegevens overeenkomen met de gepresenteerde. Eerst moet je de belangrijkste systeeminstellingen van je XIAOMI Mi 11 Lite 5G-apparaat openen.

Smartphones worden voor een aantal dingen gebruikt, zoals internetten, chatten, foto's maken en andere dingen en gebruiken ze tegenwoordig bijna niet meer om te bellen. Soms wordt het scherm niet eens wakker wanneer het een inkomende oproep ontvangt. Als dit gebeurt, moet u het meldingenpaneel openen om de oproepen te controleren of aan te nemen.

Hoe u uw voicemailberichten kunt beluisteren op een Android-telefoon

In onze vorige twee lessen over Android-telefoons hebben we besproken hoe u een voicemailaccount instelt en hoe u de perfecte begroeting kiest voor bellers wanneer u niet kunt bellen. Dat is geweldig en zo, maar u wilt waarschijnlijk weten hoe u uw voicemailberichten terugkrijgt, zodat u weet wat de mensen die u hebben gebeld echt wilden!

Dus lees gewoon hieronder, maar voordat we rechtstreeks naar de methoden gaan, laat het ons weten over het Android-telefoonwachtwoord en hoe het werkt. Over het algemeen, als we het hebben over telefoonwachtwoorden, worden ze gebruikt om uw apparaat te beschermen tegen toegang door andere mensen en zijn ze een manier om uw gegevens en bestanden veilig te houden.

... als het type oproep wordt gemist, bel dan in het oproeplogboek, deze duur moet 0 zijn maar moet groter zijn dan 0 wat

Een van die dingen is iemand leren volgen op mobiel nummer zonder hun medeweten. Tegenwoordig hebben we een brede selectie van trackingsoftwareoplossingen waarmee u gemakkelijk een telefoon kunt volgen. In dit artikel bespreken we enkele populaire tracking-apps die vaak worden gebruikt om andere mobiele telefoonnummers en enkele gratis methoden te volgen.

Hoe u uw voicemail op een Android-telefoon op 3 manieren kunt bellen

Als u liever teksttranscripties van uw Android-voicemailberichten leest, gaat u naar de Google Play Store en installeert u een visuele voicemail-app, zoals "My Visual Voicemail" of "Voxist". Met deze applicaties kunt u meestal uw voicemail beluisteren zonder de inbox te bellen.

Review van de beste oproepopname-apps voor Android in 2021. Download oproepopname: volledig, in twee richtingen, op alle versies van Android.

Hoe de duur van het gesprek controleren? Er zijn echter apps beschikbaar via de Android App Market waarmee u uw totale beltijd kunt vergelijken met uw maandelijkse dataserviceplan. Sommige apps bieden verbeterde functies, zoals grafieken die gegevens opsplitsen op basis van voor wie de oproep is bedoeld en uw locatie. Ga terug naar je applicatielade en druk op "Call Meter NG" in het applicatiemenu.

U kunt dit verifiëren door uw mobiele nummer vanaf een ander apparaat te bellen om er zeker van te zijn. Vergeet niet om je telefoon bij de reden te houden waarom je de batterij verwijdert, anders werkt deze truc niet. Lees ook: VoIP-gesprekken voeren via Android-smartphone!

Android-services - zelfstudie

Android biedt de LocalBroadcastManager-klasse in Support Library v4. Dit is een hulpklasse voor het registreren en verzenden van intentie-broadcasts naar lokale objecten binnen uw proces. Deze aanpak verbetert de beveiliging omdat broadcast-evenementen alleen zichtbaar zijn in uw proces en sneller zijn dan het gebruik van standaardgebeurtenissen.

> De methode onSwiped () wordt aangeroepen wanneer de scan wordt uitgevoerd. Hier wordt de belangrijke stap van het verwijderen van het regelitem uitgevoerd. mAdapter.removeItem () wordt aangeroepen om de rij uit RecyclerView te verwijderen.

Op oudere versies van Android (zoals Android 5.0 Lollipop) kun je de meldingsbalk naar beneden trekken en lang op het AT&T- of 4G LTE-logo drukken. Je komt dan direct in het datascherm voor een snel overzicht van je dataverbruik. Nu weet u hoe u snel uw algehele gegevensgebruik op Android kunt controleren.

Android biedt geen directe manier om te zien of het toetsenbord open is, dus we moeten een beetje creatief zijn. De klasse View heeft een handige methode genaamd getWindowVisibleDisplayFrame waaruit we een rechthoek kunnen halen die het deel van de weergave bevat dat zichtbaar is voor de gebruiker. Dit houdt rekening met het systeem

Hoe u oproepinformatie kunt krijgen na elke inkomende / uitgaande oproep in de ...

Daarom is de beste manier om logboeken van telefoongesprekken te lezen, de Android-database te gebruiken via Cursor. Hieronder vindt u het codefragment voor Xamarin.Android: private async Task CheckAndUpdatePhoneCalls (contextcontext) {. string lastReadTimeMilliseconds = Application.Current.Properties ["LastPhoneCallReadMilliseconds" ...

Ik zou graag de duur van een uitgaande oproep willen weten, ik dacht dat ik zou krijgen wanneer de persoon aan de andere kant mijn oproep beantwoordde, maar met PhoneStateListener kunnen we de status van een oproep krijgen, maar PhoneStateListener verandert de status onmiddellijk in CALL_STATE_OFFHOOK wanneer de uitgaande oproep gesprek begint en niet wanneer de persoon aan de andere kant

De wachtoptie wordt weergegeven als een puntkomma (;) of "wacht" op het numerieke toetsenbord. Deze optie moet worden gebruikt als u ergens belt waar u naar het volledige geautomatiseerde bericht moet luisteren voordat u menu- of toestelselecties toestaat. In plaats van alleen de nummers voor u in te voeren, verschijnt er een pop-up op het scherm met een extensie, met de vraag of u deze nu moet verzenden.

Op de meeste Android-smartphones is de wisselgesprekfunctie standaard ingeschakeld, maar als deze functie niet werkt op uw telefoon, volgt u de eenvoudige handleiding hieronder. De handleiding is voor Android KitKat, maar is identiek aan andere versies van Android. Eerste methode: 1. Druk op Telefoontoepassing en vervolgens op het menu Opties (druk op drie verticale stippen).

Top 2 manieren om verwijderde oproeplogboeken op Android te herstellen in 2121

Een paar seconden later verschijnt de prompt "Herstel geslaagd". U kunt op "Resultaat weergeven" drukken om het te controleren of op "Ik wist het" klikken om het te negeren. Wanneer u de app opnieuw start, toont deze u de nieuwste scanrecords, van waaruit u uw verwijderde oproeplogboeken kunt controleren. Degene die je hebt opgehaald...

Hoe u de totale beltijd op een Android-telefoon kunt vinden, het zal u het aantal oproepen en een duur vertellen. Ik hoop dat dit je helpt. vergeef me maar dat zie ik niet. Ik klik op de telefoontoepassing. maar ik kan het me niet veroorloven om informatie te krijgen over de totale beltijd in een Android-telefoon.

Ik wil 4 eigenschappen laden en dit zijn: telefoonnummer, oproeptype, bijvoorbeeld. Uitgaande of inkomende of gemiste oproep, Datum en tijd van de oproep en duur van de oproep. Gebruik dus eerst de interface LoaderManager.LoaderCallbacks <Cursor> in uw activiteit. Het heeft drie methoden.

Terug op uw pc, vink het vakje Ja, ik ben klaar met het installeren van uw Phone Companion-toepassing aan. Klik op de knop om de QR-code te openen. Tik op uw Android-telefoon op Toestaan ​​om verbinding met uw pc toe te staan ​​en tik vervolgens op Gereed. U zou een scherm moeten zien dat aangeeft dat uw telefoon en pc zijn gekoppeld (Afbeelding C).

Telefoongesprekken automatisch opnemen - een complete gids

Niet alle Android-apparaten hebben een ingebouwde spraakrecorder en er zijn regionale verschillen tussen apparaatmerken en -modellen. Afhankelijk van het merk dat u gebruikt, zijn er verschillende manieren om telefoongesprekken op te nemen. Houd er rekening mee dat Google enkele belangrijke wijzigingen heeft aangebracht in Android 10 met betrekking tot het opnemen van oproepen.

- Activeer / deactiveer oproepopname volgens uw behoeften. - Speel opgenomen gesprekken op elk gewenst moment af. - Snel zoeken records. Deel en beheer opnamen. - Deel de opname met iedereen via sociale apps. - Verwijder, hernoem de telefoonopname. - Haal alle details van de beller uit de opnames.

Показано 62 записи

Warning: fopen(data/stats/1660830000): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/func/file/new.php on line 17

Warning: fopen(data/stats/1660830000): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 21

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 22

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 23