Alles over computers en technologie

Hoe de grafische kaart van het moederbord van Asus te verwijderen

Digital Storm-gebruikershandleiding # 1: Grafische kaart verwijderen - YouTube

1. Koppel de GPU-stroomkabels los van de grafische kaart. 2. Verwijder de bevestigingsschroeven van de beugel van de achterkant van het chassis.

Dus volgens andere handleidingen verwijderde ik het achterste plastic stuk (rood), verwijderde de drie schroeven van de GPU-houder, klikte op de plastic sockethouder in de "omlaag" positie. Hoe krijg ik in godsnaam de kaart zelf eruit?

Eerste deel van de video-tutorial over het demonteren van de Asus G71gx.

Ik ben echt goed in het verwijderen en inbrengen van materiaal. Al hangt het af van je moederbord en behuizing. Deze stappen zijn van toepassing op de meeste moederborden

om een ​​grafische kaart van een asus-moederbord te verwijderen | Technische ondersteuning

Hoe verwijder ik mijn grafische kaart precies van dit moederbord? Zoals je op de foto's kunt zien, hebben PCI Express 2.0-slots aan het uiteinde een clip. Moet ik het opzij duwen of zo? Ik heb geprobeerd dit te Googlen en ermee te spelen, maar ik kan niet zien hoe ik mijn grafische kaart eruit kan krijgen.

De laatste keer dat ik het verwijderde om het op een andere computer te testen, moest ik de CPU-koeler verwijderen om toegang te krijgen tot de andere kant van de kaart. Het was succesvol. Als het verwijderen van de koeler niet had gewerkt, zou ik het moederbord uit de behuizing halen. Mijn probleem werd veroorzaakt door een storing in het vergrendelingsmechanisme op het geharde PCIE-slot.

Het proces van het verwijderen van afbeeldingen en het installeren van een nieuwe is niet zo eenvoudig. U hoeft maar een paar processen onder de knie te krijgen en u kunt aan de slag. Als u op zoek bent naar een manier om de grafische kaart te verwijderen, overweeg dan het onderstaande proces. Stap 1: Probeer je budget in evenwicht te brengen met eten.

Weet u hoe u de grafische kaart van de pc kunt verwijderen? Grafische kaarten zijn zeer belangrijke componenten in een computer. Zijn functie is om de verwerking van grafische elementen op het scherm weer te geven en zo de prestaties van de computer te verbeteren.

Uw videokaart verwijderen en de geïntegreerde grafische kaart testen

Opmerking: ook al heeft het moederbord van uw computer een weergave-uitvoer zoals weergegeven in Afbeelding 6, het kan zijn dat deze niet functioneel is als de processor die u gebruikt geen geïntegreerde grafische kaart ondersteunt. Sluit de voeding van uw computer opnieuw aan op het stopcontact. Zet uw computer aan om te zien of u activiteit ontvangt van uw ...

Home Hardware Grafische kaart Compatibiliteit van grafische kaarten met uw desktopcomputer vinden Hallo broer, ik heb een ASUS m4n68t-m LE V2-moederbord met een ddr3 amd athon x2 3.2 Ghz-processor Ik ben niet computervaardig en ik vroeg me af of ik mijn grafische kaart zou kunnen updaten kaart van een Radeon rx ...

Het is moeilijk te geloven, maar ik weet niet hoe ik mijn agp grafische kaart (fx5200) van mijn moederbord (asus a7n8x-la) moet losmaken.

Ze zouden gemakkelijk een moederbord kunnen ontwerpen waar het kan worden ontgrendeld door op een hendel te drukken die uit de computerbehuizing onder de grafische kaart steekt. Het zou gemakkelijk zoiets zijn als een tuimelmechanisme waarbij je het naar beneden duwt en het slot forceert om te openen. Als je vervolgens de grafische kaart erin stopt, klikt hij en klikt de hendel omhoog.

Hoe verwijder je de grafische kaart van het moederbord? - Antwoorden

NEE: ik gebruik eigenlijk een asus p5gl-tmx-moederbord. Het heeft geen AGP-SLEUF OF PCI-E-SLEUF waar u de grafische kaart hoort te plaatsen. Maar dit moederbord is geweldig.

De grafische gebruikersinterface (GUI) ziet er als volgt uit: De Complementary Metal Oxide Semiconductor (CMOS) werkt als kortetermijngeheugen, dat het BIOS vertelt wat het moet doen telkens wanneer u uw computer opstart. CMOS verschijnt meestal in de halfgeleider van de RTC-klok, maar sommige moederborden hebben een aparte chip.

Het basis input/output systeem bepaalt de werking van de hardware binnen het systeem; beheerders hebben toegang tot het BIOS om de computerconfiguratie te wijzigen en om bepaalde randapparatuur of randapparatuur in of uit te schakelen. Ingebouwde randapparatuur is geïntegreerd in het moederbord; de meeste moderne computers hebben een ingebouwde grafische chip voor

Ik probeerde mijn grafische kaart (MSI Geforce GTX 1060) te installeren, ik stopte hem in de PCIe x16-sleuf op mijn moederbord en de pinnen waren uitgelijnd, dus ik schroefde hem vast. Ik had de pc al gestart en UEFI verscheen zonder de grafische kaart, maar toen ik mijn kaart installeerde en probeerde mijn scherm 2 te openen

OPGELOST: Hoe de ingebouwde grafische kaart op asus psrd1- - Fixya uit te schakelen

Uw kaart heeft zowel een PCI-express-slot als de geïntegreerde grafische kaart, dus u zou eenvoudig de Asus-kaart moeten kunnen aansluiten en deze zou automatisch de geïntegreerde grafische kaart moeten vervangen; U moet de software voor de nieuwe kaart installeren wanneer Windows opstart. Om een ​​vlotte installatie te garanderen, kan het raadzaam zijn om Radeon-graphics eerst te verwijderen uit Apparaatbeheer.

Als je een vraag wilt stellen, doe dat dan in een van onze hoofdforumsecties (hier). Zo krijg je sneller en beter antwoord van leden op Motherboard Point. Het toetsenbord verwijderen van een laptop (Asus). Discussie in 'Laptops' gestart door Bu, 7 jan 2007.

Neem voorzorgsmaatregelen bij het openen van uw laptop door statische elektriciteit uit uw lichaam te verwijderen. Raak iets van metaal aan voordat je met je laptop gaat spelen, of koop een statische polsband en sluit deze aan op iets van metaal als je daar zin in hebt en open je laptop regelmatig.

Computertype: pc / desktopsysteem Fabrikant / modelnummer: zelfgebouwd besturingssysteem: Windows 10 Professional Processor: Intel Core i5-3570K 3,4 GHz quad-coreprocessor Moederbord: Asus P8B75-M - CSM Geheugen: [8.00 GB DDR3 dual channel 661MHz] + [A-Tech 2x8GB DDR3L 1600MHz] Grafische kaart: NVIDIA GeForce GT 710 Sound.

Een PCI Express grafische kaart verwijderen

PCIe-slots worden gebruikt om grafische kaarten, geluidskaarten, andere interfacekaarten en sommige SSD's aan te sluiten op pc-moederborden.

Een moederbord met een kortsluiting gaat mogelijk niet door POST, voltooit POST maar gedraagt ​​​​zich dan onregelmatig, of kan opstarten en vervolgens willekeurig crashen. Het falen van het POST-proces is het meest voorkomende symptoom, maar er kunnen zich ook andere situaties voordoen als er slechts af en toe contact wordt gemaakt tussen het moederbord en de behuizing.

De oventruc maakt gebruik van het feit dat het soldeer smelt bij een vrij lage temperatuur in vergelijking met al het andere op je bord (behalve het plastic, daarom verwijder je het). Door het bord te verwarmen tot net boven de temperatuur waarbij het soldeer vloeibaar wordt, laat je de oude pakkingen voor het eerst sinds het maken van het bord opnieuw smelten en zinken.

Ik heb deze kaart en heb zojuist de ThunderboltEX 3-kaart gekocht, samen met een g-shuttle snel raid-systeem dat ik hoopte te verbinden met de kaart. Maar zodra ik mijn aankoop deed, ontdekte ik al deze problemen die iedereen heeft met deze Thunderbolt-kaart. Ik overweeg serieus om mijn hele bestelling te annuleren, omdat er momenteel geen andere opties op de markt lijken te zijn dan de Asus Thunderbolt-kaart.

Hoe "Grafische kaart niet gedetecteerd" op Windows 10 te repareren

Windows detecteert en kiest automatisch de meest geschikte grafische optie voor het aandrijven van applicaties, maar dit kan soms interfereren met uw discrete grafische verwerkingseenheid en games uitvoeren op de geïntegreerde grafische kaart die aanwezig is op uw CPU. Het verdient daarom de voorkeur om uw standaard PCIe (dedicated) GPU in te stellen om bepaalde applicaties aan te sturen, zoals bijvoorbeeld CS:GO.

In dit artikel leg ik uit hoe je een moederbord met een defecte NVIDIA grafische chip repareert. Deze reparatie kan van toepassing zijn op sommige HP / Compaq laptops en mogelijk andere merken. Als deze reparatie voor u werkt, vermeld dan het merk en modelnummer in de opmerkingen na het plaatsen.

Deze chips kunnen variëren van eenvoudige "geïntegreerde graphics", die deel uitmaken van het moederbord of de processor

- ASUS SafeSlot - Bescherm uw investering in grafische kaarten - ASUS LANGuard - Beschermt tegen LAN-pieken, bliksem en statische elektriciteit. elektriciteit ontlaadt! - ASUS Surge Protection: Voedingsontwerp van wereldklasse beschermt circuits - ASUS RVS I/O achterzijde: 3x corrosiebestendigheid voor duurzaamheid!

Hoe installeer ik een grafische kaart in een Toshiba-laptop | Jouw zaken

Een grafische kaart kan in een Toshiba-laptop worden geïnstalleerd, maar u moet de laptop wel volledig demonteren. De grafische kaart bevindt zich onder het moederbord; dus u moet de meeste componenten van de laptop verwijderen om toegang te krijgen tot de kaart.

Hallo meneer, ik koop het Asus Prime X370-PRO-moederbord, s.AM4 en de nVidia EVGA GTX 1070 Gaming-videokaart, 08G-P4-5170-KR.

^ Als je BIOS je grafische kaart nog steeds niet leest, denk ik dat we dat punt nog niet hebben bereikt, maar houd dat in gedachten voor de toekomst.

Met de vorige stappen is je grafische kaart geïnstalleerd. Maar je moet er wel voor zorgen dat je het ook echt gebruikt. Sluit je HDMI-, DisplayPort- of een andere videokabel dus rechtstreeks aan op de grafische kaart. Als u de beeldschermaansluitingen op uw moederbord gebruikt, profiteert u niet van uw grafische kaart.

Hoe twee monitoren te gebruiken: één van de videokaart één van het moederbord

Het is duidelijk dat de locatie ervan kan verschillen tussen verschillende merken moederborden en dat de naam van de instelling kan verschillen. Ik vermoed dat aangezien Lucid Logix beide GPU's gebruikt, het het moederbord vertelt om gewoon beide te gebruiken - ongeacht of je meer dan één monitor gebruikt (met lucide output wat je doet op de speciale GPU naar de geïntegreerde GPU), of met behulp van een opstelling met meerdere monitoren die gebruik maken van zowel de IGPU als de speciale GPU als onafhankelijke uitgangen.

Dus mijn vragen zijn: - hoe verwijder ik de stuurprogramma's (waarvan ik aanneem dat dit i915) is? - moet ik nog iets anders doen voordat ik de oude grafische kaart door de nieuwe vervang? - mis ik iets belangrijks of moet ik in orde zijn? Ik hoop dat je mijn vraag hebt begrepen en me wat kunt geven ...

Druk op "Verwijderen" wanneer het ASUS-logo op het scherm verschijnt. Continu op "Delete" drukken tijdens het opstarten doet niets en zorgt ervoor dat de toets op het juiste moment wordt ingedrukt. Zie een prompt met de tekst "Enter Setup", wat BIOS is.

GPU Post Dit item geeft de informatie en aanbevolen configuratie weer voor de PCIE-sleuven waarin de grafische kaart op uw systeem is geïnstalleerd. Deze functie wordt alleen ondersteund op bepaalde ASUS-videokaarten. Businterface Met dit item kunt u de businterface selecteren.

ASUS Z87-moederborden - Overzicht, handleidingen en officiële ondersteuning

Ik heb AI Suite niet geïnstalleerd; "Afwezig-modus" blijft crashen bij het opstarten en het uitschakelen lijkt niet te helpen, dus ik heb het volledig verwijderd en AI Suite Cleaner gebruikt - maar dat hielp niet om het Bluetooth-probleem op te lossen. Dankjewel!

Heeft dit moederbord een geïntegreerde grafische kaart, betekent dit dat de video wordt weergegeven als de processor geen grafische kaart heeft toegevoegd? Reageer dan snel...

Ik denk niet dat mijn grafische uitvoerinstellingen zijn gewijzigd in het BIOS, omdat elke keer dat ik terugkom, de grafische weergave wordt teruggezet naar automatisch. Alle componenten zijn nieuw of opgeknapt door de fabrikant.

1. ASUS-websites ASUS-websites over de hele wereld bieden bijgewerkte informatie over ASUS-hardware- en -softwareproducten. ASUS-websites worden vermeld in de ASUS-contactinformatie aan de binnenkant van de vooromslag van deze installatiehandleiding. Optionele documentatie Uw product.

ASUS grafische kaarten, moederborden en pc-componenten voor ...

Als zodanig kunnen we verwachten dat de prijzen van de toch al zeldzame en dure NVIDIA GeForce RTX 30 en AMD Radeon RX 6000 grafische kaarten zullen stijgen. Als direct gevolg hiervan worden ook de moederbordprijzen voor de AMD 500-serie en het aankomende Intel 500-serie platform verhoogd.

ASUS is een toonaangevend bedrijf dat wordt gedreven door innovatie en toewijding aan kwaliteit voor producten zoals laptops, netbooks, moederborden, grafische kaarten, monitoren, desktops, servers, draadloze oplossingen, mobiele telefoons en netwerkapparaten.

Hoe u de meldingen van vandaag van OneDrive op Android en iPhone kunt uitschakelen. Hoe Shopping Coupon Finder te activeren in Microsoft Edge op Android. Hoe u uw Android-telefoon zo kunt instellen dat deze stil wordt tijdens het opladen.

Ik heb te koop een Asus P8H61-M LE / CSM R2.0 met 2x4GB = 8GB geheugen, een Intel i5-3470 processor, een Nvidia Quadro 600 grafische kaart en een WD 1TB laptop harde schijf, met Windows 10 hierboven. Alles werkt zoals je op de foto's kunt zien. Alles wat je nodig hebt is een voeding en een pc-behuizing om een ​​complete computer te hebben.

Hoe de grafische kaart uit het PCI Express-slot te verwijderen

PCIe-slots worden gebruikt om grafische kaarten, geluidskaarten, andere interfacekaarten en sommige SSD's aan te sluiten op pc-moederborden.

Voor 3 Monate. Verwijder ASUS P8H61-M grafische kaart MSI ati radeon hd 4350 moederbord.

Als u de stekker in het moederbord steekt, gebruikt u alleen de geïntegreerde grafische kaart die uw CPU mogelijk heeft, die extreem zwak is in vergelijking met de meeste grafische kaarten. Als de kaart die je krijgt een DVI-I-poort heeft (kijk op Google Afbeeldingen om te zien hoe dat eruitziet), kun je een DVI-I-naar-VGA-adapter gebruiken.

De voeding heeft twee connectoren voor grafische kaart(en) gemarkeerd met VGA1 en VGA2. Ik neem aan dat deze PSU twee grafische kaarten kan voeden. Moet ik een enkele 6-pins + 8 (6 + 2) -pin PCI-E VGA-kabel of twee van deze kabels gebruiken en een van deze kabels aansluiten op de 6-pins connector en de andere op de 8-pins connector?

100 Product_Moederbordideeën in 2021 | moederbord, grafische ...

ASUS heeft vandaag de TUF Sabertooth Z170 Mark 1 aangekondigd, een nieuw, duurzaam ATX-moederbord met veel functies exclusief voor TUF, waaronder baanbrekende TUF Thermal Armor en TUF Fortifier, TUF ICe, TUF Thermal Radar 2 en TUF Detective-technologieën.2 voor ultieme koeling, kracht en gebruiksgemak. toezicht en controle.

U moet altijd het volgende doen nadat u het probleem met het zwarte scherm van de ASUS-laptop hebt opgelost en uw laptop met succes hebt opgestart. Update / installeer het grafische stuurprogramma opnieuw. Soms kunt u de startpagina van Windows zien, maar het scherm wordt helemaal zwart nadat u het op het bureaublad hebt ingevoerd.

De vraag naar grafische kaarten voor consumenten blijft hoog, met prijzen die constant ver boven de adviesprijs liggen. Mainstream GPU's, of op zijn minst GPU's die maximaal een enkele 8-pins PEG-connector nodig hebben, zijn het primaire doelwit, aangezien de meeste PSU's niet genoeg PEG-connectoren hebben om meer dan vier kaarten met dubbele PEG-voedingen aan te kunnen. ...

De nieuwste versie van ASUS Armory Crate. Zorg ervoor dat u plug-ins in iCUE 4 inschakelt. U kunt plug-ins inschakelen door op het pictogram INSTELLINGEN in de rechterbovenhoek te klikken en ervoor te zorgen dat de plug-ins zijn ingeschakeld. Nadat beide software zijn geïnstalleerd, zou u een miniatuur van de ASUS-videokaart op het iCUE-startscherm moeten zien. Beweeg je muis over de tegel en klik op Belichtingseffecten. U kunt nu kiezen uit verschillende vooraf ingestelde effecten of uw eigen effecten maken. Voor meer maatwerk kunt u meerdere lichtlagen toepassen om de gewenste lichteffecten verder vorm te geven. OPMERKING: Het gebruik van de Lighting Link-effecten zal de verlichting synchroniseren ...

X570S AERO G (rev. 1.x) Galerij | Moederbord - GIGABYTE Frankrijk

Er zijn veel hybride ventilatorheaders en temperatuursensoren geïmplementeerd op het moederbord om in realtime te monitoren en de ventilatormodus te configureren voor verschillende workloads via Smart Fan 6. Creators mogen de punttrigger instellen om de ventilator en de bijbehorende snelheid te activeren. De ventilator stopt volledig bij het branden van het licht ...

Express Card Slot: dit is het slot op uw laptop dat is gereserveerd voor draadloze breedbandkaarten van een mobiele provider. mPCIe: Dit is een interface die sommige eGPU-enthousiastelingen gebruiken om hun grafische kaart op hun laptop aan te sluiten in plaats van een ExpressCard. Het biedt een betere verbinding, maar dit kan een probleem zijn omdat de meeste mPCIe-locaties zich in de laptop bevinden en niet toegankelijk zijn

ASUS-moederbord, grafische kaart en PBA-monitor - DIY-pc, aangedreven door ASUS - Do It Yourself Personal Computer Halo KASKUSers, Terimakasih Admin en Hardware Moderator Komputer Kaskus. Salam kenal aganwati semua, terimakasih telah menggunakan produk-produk dari ASUS, en melalui thread ini, kami sebagai perwakilan dari ASUS Indonesië berniat untuk menyediakan wadah diskusi bagi pengguna Motherboa.

Om te bepalen of een grafische kaart compatibel is met een moederbord, moet vaak worden bepaald of je een open slot op je moederbord hebt dat overeenkomt met de kaart die je wilt. Je moet er ook rekening mee houden of het fysiek in je toren past en de rest van je toren niet hindert.

Kan ik de grafische kaart van de laptop verwijderen - de beste manier om het te doen?

Kan ik de grafische kaart uit de laptop verwijderen? In de meeste computerapparaten, of het nu een laptop of een pc is, is een kaart geïnstalleerd die een grafische kaart wordt genoemd. Het is een type videokaart dat verantwoordelijk is voor het weergeven van grafische gegevens met hoge kleur, definitie, helderheid en algehele uitstraling.

Als u in uw BIOS de optie heeft om geïntegreerde grafische afbeeldingen in of uit te schakelen, stelt u Integrated Graphics in op Disabled als u een Nvidia grafische kaart gebruikt. Als u opstart met deze optie ingeschakeld, krijgt u mogelijk een zwart scherm, vooral als u een Gigabyte / ASUS-moederbord gebruikt. STAP 5: Installeer het webstuurprogramma.

ATI * CrossFire * Multi-GPU-platformondersteuning Dankzij de ATI CrossFire-technologie kunnen twee ATI-grafische kaarten samenwerken voor ultieme 3D-gamingprestaties en visuele kwaliteit I / O-besturing I / O-controller Legacy S voor Floppy, Serieel, Parallel en PS / 2 * LAN-poorten Gigabit LAN-subsysteemondersteuning (10/100/1000 Mbps) met Intel (R) 82573E / Gigabit Ethernet-controller 82573L.

ASUS Q-Connector Met ASUS Q-Connector kunt u eenvoudig kabels aansluiten of loskoppelen van het voorpaneel van het chassis en het moederbord. Deze unieke module moduleert het systeemverbindingsprobleem, elimineert kabels één voor één en voorkomt slechte kabelverbindingen.

Hulp bij ASUS-moederbord | IT-forum

Als de bovenstaande items niet compatibel zijn met MOBO, hoe kan ik dan grafische kaarten vinden die dat wel zijn? Ik ben al een tijdje aan het googlen en er komt niets uit voor mij. Op zoek om te kunnen draaien: Photoshop CS5 & GIMP RM Game Maker 2003 / XP / VX Zune FL Studio Filezilla Mozilla Firefox Games (zoals bijvoorbeeld; Digimon ...

controleer eerst de stroomaansluiting, controleer de monitorknop, verwijder je RAM en wrijf erover met een gum, dan ...

hallo goede dag, hier is nog een geweldige vraag wat er gebeurt, want ik heb een laptop van dit model G71GX-RX05 omdat ik onlangs de videokaart heb verwisseld en een GTX260M, dus als ik hem installeer, werkt drake en uit de notbook niet meer wanneer de installatie van het besturingssysteem werkt niet normaal, je weet waarom dat is.

WAARSCHUWING: Zorg ervoor dat u de voeding loskoppelt wanneer u uitbreidingskaarten of andere systeemcomponenten toevoegt of verwijdert. Als u dat niet doet, loopt u het risico uw moederbord en uitbreidingskaarten ernstig te beschadigen. ATX-voedingen kunnen worden ingeschakeld als bepaalde componenten of verbindingen op het moederbord worden beïnvloed door ...

Hoe virusschade van Asus Laptop te verwijderen? + 1-855-260-8470 ...

Stap 1: - Download de beste hulpprogramma's voor het verwijderen van virussen voor uw Asus-laptop door officiële softwarewebsites te bezoeken. Nadat u het hebt gedownload, voert u het uit en wacht u tot het klaar is. Dit helpt voorkomen dat elk kwaadaardig proces wordt uitgevoerd en zorgt ervoor dat onze antivirus zijn werk efficiënt kan doen.

Heel erg bedankt, ik ben aan het leren hoe ik een grafische kaart moet repareren en het is zo moeilijk om dit te leren zonder een schema. Na ongeveer 1 maand vond ik eindelijk wat patronen.

Het is gebruikelijker om de hogere kaart te gebruiken voor een grafische kaart, maar als je twee kaarten in een nVidia SLI- of AMD Crossfire-configuratie installeert, heb je beide nodig. Controleer welke standaard uw moederbord ondersteunt voordat u in een paar kaarten investeert.

Zelfs de controle die we op twee ASUS-moederborden hebben uitgevoerd, onthulde dat het modelnummer zich voor elk op enigszins verschillende locaties bevond. Uw moederbordmodel wordt meestal gevonden waar er voldoende ruimte is om de grote tekst af te drukken. Het kan onder je RAM-slots zijn, tussen je CPU en je GPU ...

De instellingen van de grafische kaart wijzigen om uw speciale GPU te gebruiken op ...

OPMERKING: Er is een enorme variatie in de ATI / AMD Radeon Catalyst Control Center-versies om de instellingen van deze kaarten aan te passen, dus het volgende moet als meer indicatief dan feitelijk worden beschouwd. Ook al ziet uw controlecentrum er anders uit dan op deze afbeeldingen, de principes zijn hetzelfde en u zou soortgelijke moeten kunnen vinden ...

Wat zijn de UBM DX11 GPU-tests? Een suite van DirectX 11 3D grafische benchmarks .. meer. Hoe discrete Optimus of schakelbare GPU's te forceren? Ga naar het betreffende configuratiescherm en selecteer Hoge prestaties ... plus.

Ja, dat kan, maar als ik een nieuwe computer krijg voor beeldbewerking als microstockfotograaf, zie ik niet in hoe het kwaad zou kunnen om een ​​$ 200 grafische kaart toe te voegen die gemakkelijk beter kan presteren dan de OB GPU. Hetzelfde als 3DS draaien...

4. Pas de grafische kaart aan en beveilig deze. Laat nu uw grafische kaart voorzichtig in de behuizing zakken, lijn deze eerst uit met de achterkant van de behuizing in de juiste positie en steek vervolgens voorzichtig de onderkant van de kaart in de PCIe-socket op het moederbord. Zorg ervoor dat de achterkant en connector van de kaart correct en stevig zijn uitgelijnd, en druk voorzichtig maar stevig vanaf de bovenkant van de kaart.

Hoe de grafische kaart te verwijderen? Clevo D900K | NotebookReview

Dus ik ging de gfx-kaart weer op zijn plaats zetten, maar ik kan niet zien hoe deze op het moederbord is bevestigd. Ik heb het koellichaam verwijderd en het lijkt in een metalen doos te zitten die is bevestigd aan het koellichaam dat ik zojuist heb verwijderd. Er is geen fysieke verbinding die ik kan zien, dus ik denk dat het op de een of andere manier eronder is bevestigd.

Werkstation kaarten. Externe videokaartbehuizing.

De eerste reden dat uw grafische kaart niet wordt gedetecteerd, kan zijn dat het stuurprogramma van de grafische kaart onjuist, defect of van een oud model is. Hiermee wordt voorkomen dat de grafische kaart wordt gedetecteerd. Om dit probleem op te lossen, moet u het stuurprogramma vervangen of bijwerken als er een software-update beschikbaar is.

Показано 75 записей