Warning: fopen(cache/com/com#redirect): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/func/file/new.php on line 17

Warning: session_start(): open(/var/www/www-root/data/mod-tmp/sess_rcu5958cttuq9ujp4aefh7gph4, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/.loader.php on line 48

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/www/www-root/data/mod-tmp) in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/.loader.php on line 48
Huawei P20 Lite ANE-L21 Android 9-update ... - Ministry Of Solutions – Sneltoetsen om Windows 10-computer af te sluiten of te vergrendelen | Een computer uitschakelen met het toetsenbord - Quora | Hoe u uw pc uitzet met een sneltoets: 9 stappen (met afbeeldingen)
Alles over computers en technologie

Stop de sneltoets op het computertoetsenbord

Hoe u Windows 10 afsluit of in de sluimerstand zet met een sneltoets ...

U kent nu verschillende sneltoetsen in de standby-modus om Windows gemakkelijk af te sluiten of in de sluimerstand te zetten met uw toetsenbord. Dit maakt het gemakkelijk om toegang te krijgen tot energie-opties zonder te hoeven rommelen met menu's. In de tussentijd zijn er oplossingen die u kunt proberen als u problemen ondervindt met de slaapstand in Windows.

Selecteer een optie met de pijltjestoetsen en druk op Enter. Als u wilt, kunt u ook een snelkoppeling maken om het Windows-afsluitdialoogvenster te openen. Om uw Windows-computer te vergrendelen met de sneltoets, drukt u op de toets WIN + L. Ik hoop dat dit helpt! Er is een interessante manier om Windows 7 af te sluiten of opnieuw op te starten met alleen de toetsenbordtoetsen, misschien wilt u het eens proberen.

Configuratiemethode voor snelkoppelingen voor afsluiten: - Dit houdt in dat u een snelkoppeling voor afsluiten op uw bureaublad instelt, zodat u uw computer met slechts 2 tikken kunt afsluiten. Theorie: Allereerst moet je weten wat er aan de hand is. Als u apps en snelkoppelingen op uw bureaublad heeft en u op een alfatoets op uw laptop drukt, schakelt de selectie automatisch over naar de eerste app, waarbij de eerste letter de alfatoets is die u hebt ingedrukt.

Klik op het tekstvak Sneltoets en kies een sneltoets door op de gekozen toetsencombinatie op uw toetsenbord te drukken.

Snelkoppeling om Windows 10 af te sluiten of opnieuw te starten in minder dan ... - Super User

Er is Alt + F4 en vervolgens Enter, maar het werkt alleen vanaf het bureaublad. Ik zou dit willen doen vanuit elke "post" of "locatie" of in een programma. Als ik in een app zat en dit deed, zou ik die app alleen sluiten. Mijn vraag is of er een toetscombinatie is (die niet is gebaseerd op het maken van scriptbestanden en algemene snelkoppelingen) om de pc in drie of minder toetsaanslagen vanuit elke positie / programma af te sluiten.

De meeste sneltoetsen voor Windows 7 en Windows 8 blijven ook werken voor Windows 10. Hier is een lijst met belangrijke sneltoetsen om Windows snel af te sluiten of opnieuw op te starten. U kunt de snelkoppeling "ALT + F4" gebruiken om het dialoogvenster Afsluiten te starten. Maar om deze snelkoppeling te gebruiken, moet u eerst op het bureaublad zijn.

Slaapstand: afsluiten -h. Druk vervolgens op ENTER. Voor meer informatie over sneltoetsen, zie Alleen het toetsenbord gebruiken, Hoe vul ik een dialoogvenster in?, Gebruik je toetsenbord voor snellere Windows-besturing en Microsoft's pagina met sneltoetsen. Voeg uw opmerkingen toe aan dit artikel hieronder.

sneltoets om Windows 7 vanaf de computer uit te schakelen. Gebruik je nu de sneltoets om tijd te besparen en meer dan snel te werken. Dus. We werken elke dag aan veel software op onze computers. En we moeten naar veel plekken met veel rekenkracht.

Sluit uw computer af, zet hem in de sluimerstand, start opnieuw op of koppel hem los met de ...

Wist u dat er ingebouwde sneltoetsen zijn die u kunt gebruiken om uw Windows-computer af te sluiten, in de sluimerstand te zetten, opnieuw op te starten of uit te loggen? Welnu, dat is er, en het is goed om te onthouden voor het geval de muis niet meer reageert.

Druk op de sneltoets Alt + F4 op uw toetsenbord, nadat u op een dergelijke Windows-afsluitscherminterface hebt geklikt, verschijnt de interface voor u en selecteert u de optie Afsluiten. Deze alle toetsen zijn stop-sneltoetsen voor Windows 7.

1. Sluit de computer af via het menu Start. Het is een van de gemakkelijkste methoden om Windows-pc af te sluiten.

Deze snelkoppeling is niet echt van het toetsenbord, maar het is een goede snelkoppeling om uw pc af te sluiten. Het is eigenlijk een snelkoppeling die u aan uw Windows-bureaublad kunt toevoegen.

Wat is de Windows-sneltoets voor het afsluiten van Windows?

Meestal is er in de linkerbenedenhoek van het scherm (naast de "start"-knop) een pictogram "Bureaublad weergeven". Dit is gedeeltelijk waar, maar in feite minimaliseert het vensters niet, het verbergt ze alleen. Hier is geen knop voor, maar de sneltoets is Windows-toets + M en om het om te keren is de sneltoets Windows-toets + Shift + M.

In plaats van mijn pc te vergrendelen (Wind + L), is er een snelkoppelingsmethode of manier om mijn eigen te maken, zodat ik de pc in de sluimerstand kan zetten zonder de muis te gebruiken. Ik heb online gezocht en er stond dat ik Win + X + U + S moest gebruiken, maar deze combinatie lijkt niet te werken.

Bescherm uw computer tegen nieuwsgierige blikken door deze toetsenbordcombinatie te gebruiken vlak voordat u wegloopt. Win + L vergrendelt de machine en keert terug naar het inlogscherm, zodat alle snuffelaars het wachtwoord van uw gebruikersaccount nodig hebben om weer toegang te krijgen. Win + I: instellingen openen. Wanneer u wilt configureren hoe Windows werkt, drukt u op deze sneltoets om ...

Sneltoetsen bieden een eenvoudigere en snellere methode voor het navigeren en uitvoeren van opdrachten in computersoftware. Sneltoetsen worden uitgevoerd met de Alt-toets (op IBM-compatibele computers), Command (op Apple-computers), Ctrl-toets of Shift-toets in combinatie met een andere toets.

Wat is de Windows-snelkoppeling om de computer af te sluiten in Windows 7

U kunt op de snelkoppeling drukken om de computer gemakkelijk af te sluiten met de toets van het multifunctionele toetsenbord. Is er een Windows-afsluitsnelkoppeling in Windows 7 / XP voor het gewone 104-toetsenbord?

Synopsis: Deze handige lijst met sneltoetsen op het computertoetsenbord maakt computergebruik veel sneller en gemakkelijker voor mensen met een handicap. Met plaktoetsen kunt u één toets tegelijk indrukken bij het uitvoeren van toetscombinaties in plaats van alle gecombineerde toetsen tegelijk in te drukken. Hoewel er andere manieren zijn om de Windows StickyKeys-modus te activeren, is een van de snelste manieren om 5 keer op de "SHIFT"-knop te drukken.

@ moljac024 Ik weet dat ik Ctrl + Alt + Del kan instellen om te stoppen in inittab, maar dat is niet het punt, want ik zou willen opslaan voor herstarts. Ik hoopte dat ik een manier kon vinden om meer combinaties en acties toe te voegen ...

In de informatica is een bedieningstoets een wijzigingstoets die, wanneer ingedrukt in combinatie met een andere toets, een bepaalde actie uitvoert. De Ctrl-toets voert zelden een functie uit wanneer deze alleen wordt ingedrukt.

Sneltoetsen configureren om de Windows-computer af te sluiten

De systeembrede sneltoetscombinatie is een combinatie van toetsen die op het toetsenbord kunnen worden ingedrukt en de geconfigureerde actie initiëren. In dit artikel wordt beschreven hoe u EasyShutdown kunt configureren om de Windows-computer af te sluiten telkens wanneer u op de geconfigureerde sneltoets drukt. Met de software kunt u veel sneltoetsen en verschillende Windows-computerbesturingsacties configureren. De menuoptie om te beginnen met het configureren van sneltoetsen wordt hieronder weergegeven.

1920x1080 Toetsenbord: Microsoft draadloos Muis: Microsoft draadloos PSU: Onbekend Behuizing: Desktop harde schijven: 931 GB Seagate ST1000DM003-1CH162 (SATA) 111 GB KINGSTON SV300S37A120G (SSD) 931 GB Western Digital WD My Passport 0820 USB-apparaat ( USB (SATA)) Internetsnelheid

Sneltoetsen kunnen uw productiviteit verhogen als uw dagelijkse werk sterk afhankelijk is van het gebruik van Windows.

In Windows 8 was deze sneltoets erg handig omdat het Start-menu ontbrak. In Windows 10 hebben we het Start-menu, maar ik vind deze snelkoppeling nog steeds leuk omdat het me snel toegang kan geven tot alle belangrijke Windows-beheertools. Deze hulpprogramma's omvatten Opdrachtprompt, Verhoogde opdrachtprompt, Netwerkverbindingen, Taakbeheer, Energiebeheer, Configuratiescherm, Verkenner, Zoeken, Uitvoeren, Bureaublad en enkele administratieve hulpprogramma's zoals computerbeheer, schijf

Sluit een computer op een lokaal netwerk op afstand af - CCM

Om een ​​computer op afstand te kunnen bedienen, moet u er rekening mee houden dat u verbonden moet zijn met hetzelfde lokale netwerk als de doel-pc. U moet ook de gebruikersnaam en het wachtwoord kennen die nodig zijn om in te loggen. De eerste stap is het openen van TCP-poort 445 op de doelcomputer. Open hiervoor uw Start-menu en ga vervolgens naar Instellingen> Configuratiescherm> Beveiliging

Het bijgevoegde gecomprimeerde bestand bevat een .bat-bestand dat uw computer uitschakelt wanneer u erop klikt. om een ​​toetsenbordcombinatie te maken, moet u een snelkoppeling maken en vervolgens met de rechtermuisknop op de snelkoppeling klikken en naar eigenschappen gaan om een ​​toetsenbordcombinatie in te stellen. De groeten

Gebruik op toetsenborden die zijn ontworpen voor Windows-pc's de Alt-toets in plaats van Option en de Windows-logotoets in plaats van Command. Sommige toetsen op sommige Apple-toetsenborden hebben speciale symbolen en functies, zoals schermhelderheid, toetsenbordhelderheid, missiecontrole, enz.

Uitleg: De hierboven genoemde opdracht start Shutdown.exe en gebruikt de schakeloptie -s om een ​​black-out aan te vragen en de schakeloptie -t 00 wordt gebruikt om de wachttijd in te stellen voordat uw computer wordt uitgeschakeld - in dit geval nul seconden. Geef de snelkoppeling een naam met de spraakopdracht die u met Cortana wilt gebruiken.

Een gemakkelijke manier om uw computer af te sluiten ... snel .. (snelkoppeling) / myLot

je bent een goede man, ik hief mijn glas voor je met andere woorden, je bent een rots in de branding, je kent echt computerwetenschap, ik wil weten of er nog andere trucs zijn waarbij computerwetenschap betrokken is. en ik wil weten of je een computernerd bent of zoiets, je zult me ​​toevoegen als een mylot-vriend.

Deze snelkoppelingen kunnen een eenvoudigere en snellere methode bieden om computerprogramma's te gebruiken. Deze opdrachten zijn meestal toegankelijk met de Alt-toets (op pc-computers), de Command-toets (op Apple-computers), Ctrl en Shift in combinatie met een enkele letter. Deze sneltoetsen zijn voor de volgende...

Maar daarna viel de laptop onverwacht uit. Ik start mijn laptop opnieuw op en heropen het IDEA, sommige van mijn ALT-sneltoetsen werkten niet meer. Met het idee maar het probleem loste de verhuizing niet op. Het IDEA retourneert een bericht als dit: Kan standaard Copie.xml-schema van '$ ROOT_CONFIG $ / keymaps' niet lezen: java.lang.AssertionError: onverwachte wijziging van inhoudsopslag java.lang.RuntimeException: java.lang.AssertionError: Onverwachte wijziging in inhoudsopslag ...

In deze video laat ik je zien Computer ko shutdown karne ki sneltoets | computer ko toetsenbord afsluiten kaise kare.

Chrome-sneltoetsen - computer - Google Chrome help

Shift + Tab. Open een bestand vanaf uw computer in Chrome. Ctrl + o + Selecteer een bestand. Bekijk de niet-bewerkbare HTML-broncode voor de huidige pagina.

Een laptop afsluiten met een sneltoets [Tutorial] Deze tutorial is van toepassing op computers, laptops, desktops en tablets waarop ...

Geïntegreerde terminal weergeven Een nieuwe terminal maken Selectie kopiëren Plakken in de actieve terminal Omhoog / omlaag bladeren Door de pagina omhoog / omlaag bladeren Omhoog / omlaag bladeren.

In macOS kun je sneltoetsen uitschakelen door naar Systeeminstellingen> Toetsenbord> Sneltoetsen te gaan. In Windows 10: Instellingen> Tijd en taal> Regio en taal> Geavanceerde datum- en tijdinstellingen, landinstellingen> Taal> Aanvullende instellingen> Sneltoets taalbalk wijzigen.

ConEmu | Toetsenbord sneltoetsen

Deze sneltoetsen zijn slechts standaardwaarden! U kunt bijna elke combinatie opnieuw definiëren en maximaal 32 GuiMacro-sneltoetsen definiëren op de pagina Toetsen. Bovendien hebben veel acties standaard geen sneltoetsen.

Als u op zoek bent naar een manier om een ​​snelkoppelingspictogram (of sneltoets) op uw bureaublad of in een bepaalde map te maken, of u kunt het op uw taakbalk plaatsen / vastzetten om uw computer af te sluiten of opnieuw op te starten.

Hoe een sneltoets te gebruiken. Traditioneel worden sneltoetsen als volgt geschreven: Alt + F1. Dit betekent dat je de Alt- en F1-toetsen tegelijkertijd moet indrukken. Dit kunt u normaal gesproken het beste doen door de modificatietoets ingedrukt te houden (zoals Ctrl of Alt of de Super-toets (Windows-logo)) en vervolgens op de

V: Sneltoetsen werken niet op Ubuntu. Samenvatting. U kunt sneltoetsen gebruiken om snel stijlen in te voegen of te bewerken of om andere bewerkingen uit te voeren die door Typora worden ondersteund. U vindt sneltoetsen aan de rechterkant van elk menu-item in de menubalk. Veelgebruikte sneltoetsen. Automatische invoer. Op macOS kun je op de Esc-toets drukken om het online voorbeeld voor online wiskunde, automatisch aanvullen voor emoji en meer te openen.

Tabel met sneltoetsen | Computertoetsenbord | Toetsenbord ...

Bij informatica is een sneltoets een reeks of combinatie van toetsaanslagen op een computertoetsenbord die opdrachten in software oproept. Bij sommige sneltoetsen moet de gebruiker een enkele toets of een reeks toetsen na elkaar indrukken.

command + 0. Help> Sneltoetsen.

Deze sneltoetsen zijn erg handig voor ons, maar soms reageert de computer niet wanneer u op de sneltoetsen drukt. Als u hetzelfde probleem heeft, hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Dit artikel introduceert zes manieren om het probleem met Windows-sneltoetsen op te lossen die niet werken.

Met Wise Auto Shutdown kunt u de pc instellen op Afsluiten, Opnieuw opstarten, Afsluiten, Verbinding verbreken, Slaapstand, Sluimerstand ...

Computersnelkoppelingssoftware afsluiten - Gratis downloaden downloaden ...

Het systeemstation opschonen, snel afdruktaken annuleren, de computer plannen om automatisch af te sluiten, autoruns plannen of bestanden openen, IE (Internet Explorer) repareren en meer... (alleen voor Windows XP Vista Win7 X86 en X64). ...

Dit zijn natuurlijk niet allemaal sneltoetsen, maar slechts enkele van de handigste. Sommige sneltoetsen werken anders binnen actieve programma's. Als u ze vaak gebruikt, onthoudt u de meeste, waardoor u uw computer gemakkelijker en sneller kunt gebruiken. Probeer er meerdere tegelijk te gebruiken totdat u ze onthoudt en ze automatisch worden.

Hoewel er geen 1-klik sneltoets is die uw pc in één stap afsluit, kunnen we er gemakkelijk zelf een maken door een (SHUTDOWN-snelkoppeling) op het bureaublad te maken en er een toets aan te koppelen. met onze sneltoetscombinatie die we eraan gaan toewijzen en hier is hoe het te doen! ...

Het gebruik van sneltoetsen op de computer kan uw productiviteit verhogen, repetitieve inspanningen verminderen en u helpen gefocust te blijven. De geselecteerde tekst is bijvoorbeeld heel eenvoudig en snel met het toetsenbord Ctrl + C in plaats van met de muis te selecteren, vervolgens op de rechterknop te drukken, vervolgens te kopiëren en vervolgens te plakken.

Windows 10-laptops afsluiten of opnieuw opstarten... | digitale burger

In het dialoogvenster Windows afsluiten kunt u de vervolgkeuzelijst openen om ervoor te kiezen het apparaat af te sluiten, opnieuw op te starten of in de slaapstand te zetten. U kunt ook uitloggen bij uw gebruikersprofiel of overschakelen naar een ander profiel. Selecteer de gewenste optie en klik of druk op OK om deze te bevestigen.

Het script is; @echo off shutdown -s -t 30 -c “shutdown within 30 seconds” Als u klaar bent, klikt u nogmaals op het bestand en vervolgens op Bestand opslaan als. Er wordt een venster geopend.

Vanuit een geopend opdrachtpromptvenster: typ shutdown, gevolgd door de optie die u wilt uitvoeren. Om uw computer af te sluiten, typt u shutdown / s.

Hier is een sneltoets die u kunt gebruiken om snel het afsluitmenu in Windows 8 te openen. Het is veel sneller dan het gebruik van de muis om het menu te openen.

Computer - Sneltoetsen op het toetsenbord voor Windows

Algemene sneltoetsen: deze algemene sneltoetsen voor taken in MS Word worden speciaal gebruikt om verschillende soorten opmaak en bewerking toe te passen op alle geselecteerde tekst in het actieve document. Als u bijvoorbeeld alinea- of tekenopmaak wilt toepassen, moet u de volgende stappen uitvoeren: Selecteer de opgemaakte tekst die u wilt opmaken

Een laptop afsluiten met een sneltoets [Tutorial] Deze tutorial is van toepassing op computers, laptops, desktops en tablets waarop ...

Deze truc werkt alleen in Ubuntu-distributies met UNITY-interface (alle Ubuntu-edities vanaf Ubuntu 11.04 en later). Dus de snelkoppeling om uw Ubuntu-machine af te sluiten, is om naar uw bureaublad te gaan dat alle vensters minimaliseert en op de ALT-knop te drukken, waarna een vak wordt weergegeven waarin u wordt gevraagd een opdracht in te voeren.

U kunt ook snelkoppelingen vinden in tooltips. Plaats de muisaanwijzer op een DevTools UI-element om de tooltip weer te geven. Als het item een ​​snelkoppeling heeft, bevat de tooltip deze. # Sneltoetsen om DevTools te openen.

De computer afsluiten met het Windows 7-toetsenbord

Windows 7 snel afsluiten met sneltoetsen Stap 1: Druk op de "Venster"-knop Stap 2: Druk op de "Tab"-knop 2 ...

Optioneel kunt u de toepassing starten nadat de installatie is voltooid en met de rechtermuisknop op het systeemvakmenu klikken om het systeemvakmenu weer te geven en Monitorinstellingen uitschakelen selecteren. Terwijl het dialoogvenster Instellingen wordt weergegeven, zoekt en klikt u op de knop Bureaubladsnelkoppeling maken.

Toetsenbord sneltoetsen. Beperking. U kunt browsersnelkoppelingen niet uitschakelen of aanpassen. De enige uitzondering zijn sneltoetsen voor extensies.

Hoe de Windows 10-computer afsluiten met alleen toetsenbord (muis werkt niet)? Stap 1: Druk op de Windows-toets r op het toetsenbord ...

Stop commando | Sneltoets in Windows

Win + D om terug te keren naar het bureaublad, het werkt voor alle Windows-systemen. Vandaag laat ik je de sneltoetsen zien die je kunt gebruiken om Windows-desktops of -laptops af te sluiten. Laat het ook slapen, of start het snel en eenvoudig opnieuw op. Volg de tutorial zorgvuldig, maak er een bladwijzer van op uw bureaublad. zodra u deze snelkoppeling onthoudt, kunt u uw pc op elk gewenst moment afsluiten of opnieuw opstarten.

Hoe de Windows 10-computer afsluiten met alleen toetsenbord (muis werkt niet)? Stap 1: Druk op de Windows-toets r op het toetsenbord ...

3. Klik met de rechtermuisknop op een toepassing en selecteer Snelkoppeling maken. Het kan zijn dat u uw app gemakkelijker kunt vinden als u de weergave-instelling wijzigt in 'gedetailleerde lijst', zodat u alle pictogrammen in één kolom kunt zien. 4. Klik op Ja wanneer u wordt gevraagd of u de snelkoppeling op het bureaublad wilt.

Als de aan/uit-knop van uw pc op de verkeerde plaats zit, of als u gewoon verontwaardigd bent over het drie-klik-afsluitproces van Windows, kunt u een snelkoppeling voor afsluiten aan uw bureaublad toevoegen. Klik met de rechtermuisknop op een open ruimte op het bureaublad en klik vervolgens op Nieuw> Snelkoppeling. Plak het volgende in het veld Locatie dat verschijnt:

Snelkoppeling stoppen

Een laptop afsluiten met een sneltoets [Tutorial] Deze tutorial is van toepassing op computers, laptops, desktops en tablets waarop ...

Als de Scroll Lock-toets is uitgeschakeld - Sneltoetsen die door de kijker worden herkend, worden lokaal uitgevoerd en worden niet naar de externe computer verzonden.

F4-toets (Toon de elementen van de actieve lijst). Backspace (Open een map op het hoogste niveau als een map is geselecteerd in het dialoogvenster Opslaan als of Openen). Microsoft natuurlijke sneltoetsen. Win (Toon of verberg het menu Start). Win + BREAK (Dialoogvenster Systeemeigenschappen weergeven).

Zeer weinig mensen gebruiken daadwerkelijk andere manieren om een ​​computer af te sluiten, en nog minder zijn het aantal mensen dat de opdrachtprompt gebruikt om een ​​computer af te sluiten. Een reden hiervoor is dat de meesten van ons niet weten dat de opdrachtprompt niet alleen kan worden gebruikt om onze computer onmiddellijk af te sluiten, opnieuw op te starten of uit te loggen, maar ook om een ​​externe computer af te sluiten, zolang u maar toegang hebt.

shutdown - Koppel een sneltoets aan afsluiten - Ask Different

Maak een nieuwe snelkoppeling in Systeemvoorkeuren> Toetsenbord> Sneltoetsen voor alle toepassingen met de ...

Hieronder vindt u een lijst met enkele van de meest gebruikte basissneltoetsen die werken met bijna alle IBM-compatibele computers en software. Het wordt sterk aanbevolen dat alle gebruikers een goede referentie van deze sneltoetsen bewaren of ze proberen te onthouden. Dit zal je productiviteit enorm verhogen.

Gebruik de sneltoets Ctrl + Alt + Del om het afsluitdialoogvenster in alle versies van Windows te openen. Deze aanpak is een optionele methode die net zo goed werkt als het gebruik van het menu Start of het startscherm. De schermen verschillen afhankelijk van de versie van Windows die u gebruikt, maar elk geeft de mogelijkheid om de computer opnieuw op te starten.

Hoe Windows 10 afsluiten / uitschakelen met behulp van de sneltoets? Stap 1: Druk op de 'Windows x'-toets op het toetsenbord.

Показано 72 записи

Warning: fopen(data/stats/1660832400): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/func/file/new.php on line 17

Warning: fopen(data/stats/1660832400): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 21

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 22

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 23