Alles over computers en technologie

Hoe de ios 9-bèta te verlaten

Gerelateerde onderwerpen

Hoe iOS 10 bèta te downgraden naar iOS 9.3.3

Dit proces wist uw iPhone of iPad en terwijl het gebeurt, kunt u het apparaat niet gebruiken voor oproepen of andere functionaliteit. Om te beginnen, sluit je je iPhone aan op je computer. Het werkt met Mac- of Windows-apparaten zolang iTunes is geïnstalleerd. Terwijl de iPhone of iPad is aangesloten, houdt u de startknop en de aan / uit-knop 10 seconden ingedrukt.

Ik heb de openbare bètaversie van iOS 9 op mijn iPad geprobeerd en ben er best blij mee, maar gisteren kreeg ik een prompt om te upgraden naar v9.1 bèta ... wat waarschijnlijk een beetje te zacht is naar mijn smaak :-) Hoe dan ook, ik was vraag je je af wat het proces zou zijn om van de openbare bèta naar de definitieve versie te gaan wanneer deze beschikbaar komt?

Het proces is om de bèta te verwijderen met een fabrieksreset en vervolgens de officiële versie van iOS 9 te downloaden en installeren. Apple raadt aan om het te updaten apparaat op een Mac of pc aan te sluiten op iTunes om de update uit te voeren. Het is belangrijk om een ​​recente back-up te hebben als u van plan bent om alle gebruikersinformatie, instellingen en inhoud te herstellen.

iOS-systeemherstel is een alles-in-één programma voor gegevens- en systeemherstel, waarmee u niet alleen de iPhone kunt repareren die vastzit in de herstelmodus, maar ook uw iPhone helpt vast te zitten aan het Apple-logo om het iOS-apparaatsysteem te repareren om het te krijgen. in abnormale modus. Om nu alles te starten, neemt u een paar seconden de tijd om het iPhone-systeem te herstellen.

IOS 9 Beta-downloadhandleidingen voor elke gebruiker Hoe het te krijgen

In dit artikel zal ik u demonstreren en hopelijk helpen bij het downloaden van iOS 9 en het installeren van de nieuwste iOS 9 GM op uw iPhone-apparaat (indien ondersteund). Tot nu toe is bekend dat iOS 9 wordt ondersteund op dezelfde iPhone-apparaten als zijn iOS-voorganger, namelijk iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s ...

De bèta van iOS 9 biedt een geweldige eerste kans om te zien hoe effectief deze nieuwe proactieve functies zijn. Andere verbeteringen in iOS 9 zijn onder meer een vernieuwde Notes-app, informatie over het openbaar vervoer in de Maps-app, een News-app die gepersonaliseerde inhoud belooft en uitgebreide ondersteuning voor creditcards en debetkaarten in de winkel in Apple Pay. IPad-bezitters kunnen nieuwe multitasking-functies uitproberen met de bètaversie van iOS 9.

Ik zou echt zeggen dat er veel risico's zijn, maar bèta's kunnen extreem frustrerend zijn. Ik respecteer en begrijp waarom, maar verdomme, als je gewend bent aan de nieuwere, stabielere versie van iOS, downgraden naar bèta, stelt het mijn geduld zo op de proef. Als u automatische iCloud-back-ups inschakelt en, in godsnaam, uw contacten opslaat, verliest u echt niet veel dat u niet snel terug kunt krijgen.

Ik kan echt niet wachten om een ​​iPhone 6s te hebben om volledig te profiteren van iOS 9 en elke nieuwe functie waarvoor de telefoon is ontworpen en uiteraard een jailbreak. Bewerking; Ik had graag DFU in ispw 9.1 willen herstellen, ik denk dat de telefoon / het apparaat veel gemakkelijker werkt, aangezien het een nieuwe installatie is.

Hoe Apple iOS 9 Beta nu te krijgen | Bedrijfsstagiair

Dit is de eerste keer dat Apple de bètaversie van zijn aankomende iPhone-besturingssystemen uitbrengt vóór de officiële release. Meestal moet je wachten tot de update officieel wordt gelanceerd om een ​​idee te krijgen van wat het gaat worden. Door het voor het publiek te openen, heeft Apple ook een grotere kans om bugs te ontdekken voordat de software officieel live gaat.

Bekijk ons ​​artikel dat hier is gepost om te zien of uw apparaat wordt ondersteund: iOS 9 Beta-compatibiliteit voor iPhone, iPad, iPod touch. Belangrijke opmerking: deze versie van iOS 9 is een bètaversie. Prestatieproblemen, jitter, een afnemende levensduur van de batterij en andere problemen komen vaak voor bij bètaversies.

iOS 9 beta 4 bracht de terugkeer van het delen van thuismuziek en loste een bug op die verhinderde dat de volumeknoppen van de iPhone als camerasluiter werden gebruikt. Het introduceerde ook een nieuwe look voor Handoff in de interface voor het wisselen van applicaties. Naast het aanbieden van vijf bèta's aan ontwikkelaars, heeft Apple ook twee iOS 9-bèta's vrijgegeven aan openbare bètatesters.

In eerdere bètaversies was de manier om het bericht te onderdrukken om naar Algemeen> Profielen in de app Instellingen te gaan en de ontwikkelaar te vertrouwen, maar dit is niet aanwezig in bèta 3, 4 of 5. Ik heb geprobeerd naar profielen te zoeken in de instellingen app en een tabblad met de naam Profielen en apparaatbeheer verschijnt onder Algemeen.

Downgrade iOS 10 Beta naar iOS 9 - Zelfstudie

De bètaversie van iOS 10 is op dit moment behoorlijk buggy en we zullen hem geen licht groen licht geven voor gebruik als dagelijkse driver. Als u van plan bent om het dagelijks te gebruiken, varieer dan de problemen die u tegen kunt komen, de eerste is de levensduur van de batterij. We raden gebruikers aan te upgraden naar de bètaversie van iOS 10 zodra er drie of vier versies beschikbaar zijn, zodat de zaken een stuk soepeler voor je zullen verlopen dan ze nu zijn.

Het draaien van openbare bètatestprogramma's voor iOS 9 is onderdeel van de strategie tegen Apple iOS 9. Gezien de vele problemen die gebruikers hebben ondervonden met vroege versies van iOS 7 en iOS 8, heeft Apple besloten zich af te melden. 9 om een ​​hoge stabiliteit te bereiken. en prestaties.

De officiële openbare bèta van iOS 9 is nu officieel en beschikbaar voor iedereen met een in aanmerking komend apparaat. Interessant genoeg is dit de eerste keer dat Apple een openbare bètaversie van een van zijn platforms heeft uitgebracht. Dus als je hebt besloten om iOS 9 te laten draaien voordat het later dit jaar officieel uitkomt en de Low Power-modus, het vernieuwde menu Recente apps, verbeterde standaardapps en Apple Music, de multitasking (als je op een iPad), betere beveiliging en een heleboel verbeteringen onder de motorkap, dus ...

Hoe de openbare bèta van MacOS Monterey te installeren. 04:36. De openbare bèta van Apple's iOS 15 installeren (en verwijderen).

Hoe download en installeer je de openbare bèta van iOS 9 op je ...

De openbare versie van iOS of andere software betekent dat het nu klaar is om te implementeren op ondersteunde apparaten. Het wordt voor het grote publiek beschikbaar gesteld via een online website of updatetool. Terwijl de publieke bèta iets heel anders is. Het wordt alleen uitgegeven aan gebruikers die willen profiteren van de nieuwe functies en ook Apple willen helpen door hen feedback en eventuele bugrapporten te sturen met behulp van de ingebouwde assistent.

Dit is het moment om Casper Suite te implementeren om ervoor te zorgen dat je het meeste uit iOS 9.3 haalt. Begin hier met een productdemo om te zien wat Casper Suite kan doen of vraag een gepersonaliseerde demo aan bij een van onze productexperts. Ondersteuning voor nieuwe iOS 9.3-functies is nu beschikbaar in bèta voor Casper Suite-klanten via JAMF Nation. iOS...

Siri krijgt ook een facelift in het nieuwe besturingssysteem en kan herinneringen maken en door foto's en video's bladeren. Siri heeft ook een suggestievenster waarin je favoriete apps en contacten worden verzameld. Verbeterde zoekmogelijkheden bieden gemakkelijke toegang tot informatie zoals sportuitslagen ...

Deze bèta's mogen alleen door deze ontwikkelaars worden geïnstalleerd om hun software voor te bereiden zodat alles klaar is voor de officiële release van iOS 10, maar we moeten erkennen dat het moeilijk is om weerstand te bieden en dat velen van ons uiteindelijk de nieuwe versie installeren. . Maar wat als het niet is wat we hadden verwacht of als we mislukkingen zien die het leven voor ons onmogelijk maken?

Hoe de nieuwe iOS 9 in bèta te krijgen - CBS News

Of u kunt deel uitmaken van het bètaprogramma en Apple helpen de laatste hand te leggen aan het programma door het te testen en uw feedback te sturen. Als je graag een duik wilt nemen (en de bugs wilt aanpakken), legt Jason Cipriani van CNET uit hoe je dat moet doen: Ten eerste: ja, Apple heeft iOS 9 uitgebracht als een openbare bèta, maar dat betekent niet dat het zo is. klaar voor dagelijks gebruik.

Klik op Herstellen en bijwerken. Deze optie verschijnt in een pop-upvenster. Er wordt een back-up gemaakt van de inhoud van uw iPhone en vervolgens gewist, en er wordt een nieuwe versie van iOS op uw iPhone geïnstalleerd.

In deze tutorial laat ik je zien hoe je iOS 9 kunt testen! Je hebt nodig: - Een Apple ID - Een pas gerestaureerd iDevice - Ongeveer 200 MB aan ruimte - Je hersenen - Nieuwe upgrades van Si ...

Hoe iOS 9 bèta op iPhone of iPad te installeren. Als u een iPhone- of iPad-gebruiker bent en de iOS 9-update op zijn vroegst wilt ontvangen, kunt u deze nieuwste versie van het besturingssysteem krijgen.

[TUT] Hoe IOS 9 Beta The te installeren ... - iOSMods - Uw #1 iOS-forum

Het is gewoon een snelle manier om mensen te helpen iOS 9 te krijgen zonder al die onzin te doen! Verborgen inhoud U kunt de verborgen inhoud zien zodra u op dit onderwerp reageert. Als je vragen, opmerkingen of haat hebt, reageer dan hieronder! Als ik de stappen verprutst heb, laat me dan weten dat ik het op mijn telefoon heb uitgevoerd. De weddenschap ...

iOS 9.2 begon pas minder dan tien dagen geleden met de uitrol naar ondersteunde apparaten en vandaag brengt Apple al een nieuwe versie van de software uit. Deze keer hebben we het echter niet over een definitieve release, maar eerder over een nieuwe openbare bèta. iOS 9.2.1 Public Beta 1 is nu beschikbaar voor degenen die zich hebben aangemeld voor het bètatestprogramma van Apple. Als je daar bent, kun je op elk moment een updatemelding verwachten (als je deze nog niet hebt ontvangen). Op dit moment is het onduidelijk wat er precies in de nieuwe software zit, omdat er geen changelog is om van te spreken. Aangezien dit echter een xx1-versie is, moet u waarschijnlijk geen nieuwe verwachten ...

Als technisch schrijver ben ik gespecialiseerd in het ontcijferen van het onontcijferbare, het ontrafelen van de wirwar van kraken-achtige documentatie waarin softwarebedrijven zich bevinden, en het leren van gebruikers hoe ze succesvol door hun producten kunnen navigeren. Ik speel ook graag in superheldenwerelden die ik zelf heb gemaakt (je kunt meer lezen over mijn fictie-inspanningen op AnthonyKarcz.com).

Of je nu iTunes gebruikt of draadloos bijwerkt, je hebt na het updaten ongeveer dezelfde hoeveelheid vrije ruimte op je iDevice nodig. Bekijk ons ​​uitgebreide artikel om ruimte vrij te maken op uw iDevice om een ​​opgeruimde iPhone en iPad te krijgen!

Hoe de openbare bèta van iOS 15 te krijgen | PCMag

Apple heeft vandaag de eerste openbare bètaversie van iOS 15 uitgebracht naast de openbare bètaversie voor iPadOS 15, watchOS 8 en tvOS 15. Hier leest u hoe u het op uw iPhone kunt uitproberen.

Ik begrijp graag hoe ingewikkelde technologie werkt en leg het uit op een manier die iedereen kan begrijpen. Macworld is je beste bron voor alles wat met Apple te maken heeft. We geven je de inside scoop over wat er nieuw en het beste is en hoe je het meeste kunt halen uit de producten waar je van houdt.

BEKIJK APPMATCH HIER, BEDANKT! - bit.ly/appmatchapp OK, er is dus officieel een nieuwe versie van iOS uitgebracht en dus nu...

Met het Apple Beta-softwareprogramma kunnen gebruikers pre-releasesoftware uitproberen. De feedback over kwaliteit en bruikbaarheid die u geeft, helpt ons problemen te identificeren, op te lossen en Apple-software nog beter te maken. Houd er rekening mee dat de openbare bètasoftware nog niet is vrijgegeven door Apple.

Hoe iOS 9 Developers Beta op iPhone te installeren

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring tijdens het browsen op de website te verbeteren. Van deze cookies worden de cookies die als noodzakelijk zijn gecategoriseerd, in uw browser opgeslagen omdat ze essentieel zijn voor het functioneren van de basisfunctionaliteit van de website. We gebruiken ook cookies van derden die ons helpen analyseren en begrijpen hoe u deze website gebruikt.

Over het algemeen zijn de veranderingen tussen iOS 8 en 9 minimaal. Ze veranderen vooral de gebruikerservaring voor gebruikers van iOS-apparaten, dus geen grote schok voor het systeem om je zorgen over te maken. Houd er echter rekening mee dat dit slechts een bètaversie is, dus er zullen meer wijzigingen zijn voordat iOS 9 officieel wordt gelanceerd.

Hallo allemaal, ik ben nieuw in bèta-downloads op iOS, maar ik doe veel iPhone-jailbreak en bèta-OS op andere platforms. Daarom ken ik de risico's. Ik wil iOS 9beta2 downloaden op mijn iPhone, maar ik weet niet wat ik moet doen? Ik heb me aangemeld voor de openbare bèta, maar ik krijg niets te zien en ik kan zien dat de update is uitgebracht en dat veel mensen al aan het downloaden en updaten zijn. Ik zou ook graag willen weten hoe ik terug moet gaan als dat nodig is.

Apple heeft zojuist de negende bèta van iOS 12 voor ontwikkelaars uitgebracht. Als je al een bètaversie van iOS 12 hebt geïnstalleerd, kun je naar Instellingen> Algemeen> Software-updates gaan en de download starten.

Hoe de bètaversie van iOS 13 (en andere systemen) te verlaten om te upgraden naar ...

Maar hoe kom je uit de bèta? In een bètaversie van het besturingssysteem zitten hoeft geen slechte zaak te zijn. Dit betekent dat u sommige functies vóór andere moet testen. Uiteraard in ruil voor wat instabiliteit en het risico om belangrijke bestanden kwijt te raken. Over het algemeen wordt dit aanbevolen voor ontwikkelaars, dus

De update is 213 MB groot en zoals iedereen met teveel foto's en/of apps weet, had dat een dealbreaker kunnen zijn. Nu staat Apple echter zelfs degenen onder ons met weinig tot geen opslagruimte toe om de meest recente versie van iOS te downloaden: als er niet genoeg ruimte is om de versie te installeren, zal uw apparaat u vragen of het mogelijk is om een enkele apps, die weer verschijnen nadat de installatie is voltooid.

iOS 9 wordt geleverd met nieuwe functies waarmee je meer dan 5 foto's tegelijk kunt toevoegen, inclusief het toevoegen van elk bestandsformaat als bijlage in de Mail-app. Voor gejailbreakte iPhones kun je de Attachment + app voor Mail krijgen, waarmee je hetzelfde kunt doen. Attachment + for Mail kan worden gedownload van de BigBoss-repository.

Als u zich aanmeldt voor de openbare bèta, wordt er een ingebouwde app voor feedbackassistent op uw startscherm geïnstalleerd, zodat u eventuele problemen snel rechtstreeks aan Apple kunt melden. Je kunt ook de FAQ-pagina van Apple bezoeken als je nog vragen hebt over het programma en hoe het werkt.

12 manieren om de levensduur van de batterij van uw iOS-apparaat met iOS 9 te verlengen

3D Touch is een nietje van de iPhone 6S en 6S Plus en het lijkt dwaas om te suggereren dat je het uitzet, maar als je echt in de problemen zit en elke milliampère van de batterij van je telefoon moet uitknijpen (hey, het kan een noodgeval zijn! ) 3D Touch is niet essentieel. Om 3D Touch uit te schakelen, ga naar Instellingen> Algemeen ...

Apple kondigde een nieuw OS X, El Capitan en iOS 9 aan tijdens de openingskeynote op de jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie die tot en met 12 juni loopt. (Foto: Justin Sullivan / Getty Images). Terwijl Apple-bezitters de voordelen van iOS 9.1 blijven verkennen en er de vruchten van plukken, kan het slechts een kwestie van tijd zijn voordat iOS 9.2 wordt uitgebracht.

De bedoeling van Apple is echter duidelijk te zien. Veeg naar links van het startscherm naar Spotlight en je zoekresultaten zijn nu bezaaid met apps, contacten, locaties in de buurt, online zoekopdrachten en nieuwsinformatie. We zijn verheugd om te zien hoe dit zich ontwikkelt voorafgaand aan de lancering. iOS 9 eerste indrukken. Hoewel het nog vroeg is voor iOS 9, is het ...

Stap 3: Voor de restauratie; Verbind uw iOS-apparaat met behulp van een USB-gegevenskabel via iTunes, nu op "Herstellen", druk tegelijkertijd op de "Shift- en linkermuisklik"-knoppen en zoek handmatig naar de definitieve IPSW-firmware van iOS 9.3. 2. Zodra uw iOS-apparaat is hersteld, stelt u het in als "Nieuw" en gaat u naar het "Startscherm".

PageSource is extreem traag op de combinatie van iOS 11 + Xcode ...

PageSource-herstelprobleem is extreem traag op iOS 11 + Xcode 9 bèta 6 (had ook een probleem met eerdere bètaversies) + Appium 1.7.0 bèta (had ook problemen met eerdere 1.6.6 bètaversies) Je hebt de bron van de app-pagina Instellingen (com.apple.Preferen ...

Dit zijn slechts enkele van de geweldige functies van iOS 12. Om ze allemaal te ervaren, moeten we wachten op de officiële versie van iOS 12, die binnenkort zou moeten verschijnen. In de tussentijd nodigen we je uit om contact met ons op te nemen voor de laatste updates over iOS 12. Als je vragen hebt die in je opkomen, neem dan ...

10 september 2019 - We laten zien hoe u iOS 13 Developer of Public Beta op uw iPhone of iPad kunt installeren, zodat u het kunt proberen ... Log in op het bètasoftwareprogramma.

iOS 9, dat in september uitkomt, zal naast andere verbeteringen een vernieuwde Nieuws-app, routebeschrijvingen voor het openbaar vervoer in Apple Maps en een robuustere versie van de digitale assistent Siri bevatten. Wees echter voorzichtig met downloaders: aangezien dit een bètaversie van de software is, zal deze waarschijnlijk vol met bugs zitten.

Hoe iOS 14 Beta 1 te installeren zonder een ontwikkelaarsaccount

Allereerst moet u het bèta-profiel voor ontwikkelaars downloaden op uw iPhone. Normaal gesproken krijg je een ontwikkelaarsprofiel als je je aanmeldt en officieel $ 99 betaalt. In deze handleiding heb ik echter de link ingesteld voor het bètaprofiel van de ontwikkelaar die nodig is om de 1e bèta van iOS 14 uit te voeren. Bekijk de onderstaande link.

Apple heeft zojuist de nieuwste versie van zijn mobiele besturingssysteem, iOS 9 aangekondigd, met een groot aantal functie-updates. Zelfs Siri krijgt een opnieuw ontworpen look met een veel strakkere integratie met apps zoals foto's. Het bedrijf heeft ook het ontwikkelaarsprogramma gelanceerd waarmee u de bètaversie van de software kunt downloaden en nu op uw apparaat kunt installeren.

De eerste bèta voor ontwikkelaars van iOS 14 werd uitgebracht op 22 juni 2020 en de eerste openbare bèta werd uitgebracht op 9 juli 2020. [6] De laatste bèta, iOS 14 bèta 8, werd uitgebracht op 9 september 2020. 2020. iOS 14 is officieel uitgebracht op 16 september 2020. [4] Er is geen openbare bètaversie van 14.1.

Ik vond het uiterlijk van het nieuwe app-schakelscherm in iOS 9 echt leuk. Het is gemakkelijker om de inhoud van elke app te zien omdat ...

Download en installeer de openbare bèta van iOS 9 op iPhone / iPad

Ontdek hoe u iOS 9 Public Beta nu kunt downloaden en installeren op uw iPhone, iPad of iPod touch door onze eenvoudige

Zorg ervoor dat u een back-up van uw apparaat hebt gemaakt via itune. Naar mijn mening is de openbare bèta van iOS 9 stabieler dan de ontwikkelaarsversie van iOS 9, dus het kan je iDevice niet beschadigen, maar ik ben niet verantwoordelijk voor enig probleem. Doe dit op eigen risico. Controleer eerst of uw apparaat wordt ondersteund of niet.

Er is ook een nieuwe wallpaper voor Apple's nieuwste Product Red-edities van de iPhone 8 en iPhone 8 Plus. Afgezien hiervan zijn er ook enkele verbeteringen aan bestaande functionaliteit gemeld. Hoe iOS 11.4 te downloaden Houd er rekening mee dat de iOS 11.4-update tot nu toe alleen voor ontwikkelaars is geweest en niet bedoeld is voor algemene iPhone-gebruikers.

Nadat u de back-up op uw iPhone hebt teruggezet, kunt u de verloren contacten terughalen. iPhone updaten naar iOS 9 foto's, apps, sms-berichten of contacten kwijtraken? Veel iPhone-gebruikers zijn gegevens kwijtgeraakt na het updaten van de iPhone naar iOS 9. Dit artikel leert u een eenvoudige manier om verloren contacten van de iPhone te scannen en te herstellen na het updaten naar iOS 9 .

Download IOS 9 beta 1 ipsw zonder ontwikkelaarsaccount

Eind vorige maand begon Google eindelijk zijn Android 5.1.1-update volledig vrij te geven aan eigenaren van Nexus 4, Nexus 5, een ...

Показано 57 записей