Warning: fopen(cache/com/com#redirect): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/func/file/new.php on line 17

Warning: session_start(): open(/var/www/www-root/data/mod-tmp/sess_f60lakg7l9vvufpo06svnnralr, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/.loader.php on line 48

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/www/www-root/data/mod-tmp) in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/.loader.php on line 48
webrtc-sdk - npm | WebRTC mobiel bellen op Android – 4. Veelgestelde vragen over het resetten van de iPhone zonder toegangscode en computer | Hoe de iPhone terug te zetten naar de fabrieksinstellingen zonder toegangscode of iTunes of | 2 oplossingen om de iPhone te resetten zonder toegangscode of computer
Alles over computers en technologie

Hoe de iPhone opnieuw in te stellen zonder wachtwoord en computer

Hoe de iPhone opnieuw in te stellen zonder wachtwoord en computer

Het gebruik van iCloud werkt alleen als u de optie "Zoek mijn iPhone" op uw apparaat hebt ingeschakeld. Anders voldoet u niet aan de vereisten en moet u een ander alternatief vinden om de iPhone-toegangscode opnieuw in te stellen zonder computer. Met dat in gedachten, hier is een stapsgewijze handleiding.

Zoek mijn iPhone is een zeer handige functie op iCloud, waarmee u uw iPhone kunt lokaliseren en uw iPhone op afstand kunt resetten zonder wachtwoord en computer. Maar u moet met uw Apple ID inloggen op uw iCloud-account. Stap 1 Ga naar de iCloud-website op een andere telefoon en tik op het pictogram iPhone zoeken om naar apparaten te zoeken.

Wat doe je als je je iPhone-wachtwoord kwijt bent? De belangrijkste oplossing is om de iPhone te resetten. Apple heeft een standpunt over het beschermen van gegevensprivacy, en een voorbeeld waarin dit werd bevestigd was in 2016. De FBI vroeg Apple om een ​​iOS te maken waarmee wetshandhavers beperkingen op een vergrendelde iPhone konden omzeilen, maar het bedrijf weigerde.

EaseUS MobiUnlock, een geweldige iPhone-ontgrendelingstool, heeft de mogelijkheid om het iPhone-vergrendelingsscherm te verwijderen en alles van iPhone 4/5/6/7/8 of de nieuwste iPhone X / XS / XR zonder wachtwoord te wissen. Het is vrij eenvoudig te gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen is je iPhone verbinden met EaseUS MobiUnlock.

Drie eenvoudige manieren om je iPhone te resetten zonder je wachtwoord

Er zijn verschillende manieren om je iPhone opnieuw in te stellen zonder het wachtwoord te kennen, maar houd er rekening mee dat sommige strategieën volledig zullen zijn

Hier zijn de stappen om de iPhone 11 in de herstelmodus te zetten. Als je een ander model iPhone hebt, raadpleeg dan hoe je iPhone 8 of een eerdere versie in de herstelmodus kunt zetten. Sluit je iPhone 11 aan op de computer en druk snel op de knop Volume omhoog.

"Hoe reset ik de iPhone zonder wachtwoord? Ik heb geprobeerd mijn iPhone 6 te ontgrendelen nadat ik het wachtwoord had gewijzigd, maar dat is niet gelukt." Een oplossing om de iPhone opnieuw in te stellen zonder het wachtwoord? Ja! Ervan uitgaande dat je het wachtwoord bent vergeten, zul je wanhopig op zoek zijn naar manieren om iPhone XS / XR / X / 8/7 Plus / 6 / 5s / SE / 4 terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Maak je geen zorgen, ik ben degene die je een handje helpt. In dit artikel zal ik 5 effectieve manieren introduceren om je iPhone terug te zetten naar de fabrieksinstellingen zonder wachtwoord, inclusief het gebruik van iTunes, Herstelmodus, Zoek mijn iPhone, iOS-ontgrendeling en Instellingen.

Als u aan de vereisten voldoet, volgt u de onderstaande stappen om te leren hoe u de iPhone kunt resetten zonder wachtwoord met iCloud. Stap 1: Open een webbrowser op uw computer en ga naar iCloud.com. Stap 2: Log in op uw iCloud-account met dezelfde Apple ID en hetzelfde wachtwoord als uw iPhone.

Hoe iPhone 6/7/8 / X/11 terug te zetten naar de fabrieksinstellingen zonder toegangscode of iTunes

Manier 2. Fabrieksreset iPhone zonder wachtwoord en computer. Manier 3. Wis iPhone zonder wachtwoord met iTunes. Lees dit artikel als u zich in een van de volgende situaties bevindt: iPhone-wachtwoord vergeten en wachtwoord wilt verwijderen; Je moet de oude iPhone 6/7/8 / X resetten voor verkoop of als cadeau. IPhone is bevroren, uitgeschakeld of vergrendeld en moet worden hersteld met iTunes.

Gefeliciteerd, je hebt het hoofdscherm bereikt en het wachtwoord met succes omzeild. Alternatieve methoden om de iPhone opnieuw in te stellen zonder wachtwoord en computer: er zijn ook apps. De apps waarmee je het wachtwoord kunt valsspelen en je telefoon kunt invoeren en terugzetten.

Hoe reset je je iPhone als je je wachtwoord bent vergeten? Het is zo gemakkelijk om de iPhone gratis opnieuw in te stellen als we iTunes of iCloud hebben zonder gegevensverlies. We kunnen zelfs de iPhone resetten zonder wachtwoord met een paar klikken als we ons wenden tot EelPhone DelPassCode.

Hoe iPhone en iPad ontgrendelen zonder het wachtwoord te kennen? Dit artikel biedt 3 verschillende manieren om de iPhone terug te zetten naar de fabrieksinstellingen, zodat u de schermvergrendeling zonder wachtwoord kunt ontgrendelen en weer toegang kunt krijgen tot uw apparaat. Probeer nu iPhone of iPad opnieuw in te stellen zonder wachtwoord via iTunes, iCloud en UkeySoft Unlocker.

Hoe de iPhone opnieuw in te stellen zonder wachtwoord

Je kunt een iPhone resetten, zelfs zonder wachtwoord, door hem in de "herstelmodus" te zetten of hem te wissen via Zoek mijn. Als u niet weet wat het wachtwoord van een iPhone is of als het is uitgeschakeld, moet u het opnieuw instellen om het te kunnen gebruiken. Nadat u uw iPhone opnieuw hebt ingesteld, kunt u een iCloud-back-up gebruiken om de gegevens te herstellen.

* Herstel direct verloren bestanden van de iPhone zonder iPhone-back-up; * Herstel gegevens door iTunes / iCloud-back-upbestanden uit te pakken; * Herstel verloren bestanden van een beschadigde of kapotte iPhone; * Herstel verloren gegevens na iOS (iOS 12 / iOS 11) update / downgrade, jailbreak, fabrieksreset; * Ondersteuning voor computerback-up en herstel; * Gegevens permanent wissen voor iPhone iPad iPod Touch; * Ondersteuning tot 20 soorten bestandsherstel, contacten, sms ...

U kunt de iPhone ook op afstand wissen zonder wachtwoord met iCloud. Dit beleid vereist dat je het Apple ID-wachtwoord onthoudt, toegang hebt tot een betrouwbare internetverbinding en de functie "Vind mijn iPhone" in je iDevice hebt geconfigureerd.

Wanneer we het iPhone-wachtwoord zijn vergeten en de iPhone is uitgeschakeld na meerdere wachtwoordpogingen, moet u de iPhone terugzetten naar de fabrieksinstellingen.

Top 3 manieren om iPhone te resetten zonder Apple ID-wachtwoord

Reset iPhone of iPad zonder Apple ID / wachtwoord, zelfs als Zoek mijn iPhone is ingeschakeld. Hulp bij het verwijderen van Apple ID en iCloud-account van iPhone / iPad tijdens het resetten van het apparaat. Hiermee kunt u inloggen op een andere Apple ID of een nieuwe aanmaken en vervolgens genieten van alle Apple-services en iCloud-functies.

Een apparaat resetten zonder wachtwoord is een probleem, maar het kan nog erger zijn als je geen computer hebt om je te helpen bij het resetten. In dit geval heeft u nog maar één optie over, namelijk leren hoe u de iPhone kunt resetten zonder wachtwoord en computer.

Oplossing 2: iPhone resetten zonder wachtwoord via instellingen. Het klinkt misschien gek om te vermelden, maar het werkt natuurlijk alleen als je in het verleden een iCloud-back-up hebt gemaakt. Het is niet zo voor de hand liggend, maar het werkt ook alleen als je "Vind mijn iPhone" hebt ingeschakeld, zodat Apple jou en je telefoon kan identificeren als de juiste gebruiker.

Hiermee worden alle iPhone-bestanden, instellingen en apps gewist, inclusief het wachtwoord. Wanneer het herstel is voltooid, bevindt de iPhone zich in de fabrieksinstellingen. Op dit punt kunt u ervoor kiezen om opnieuw te beginnen of de iPhone te herstellen vanaf een back-up die is opgeslagen op de computer met iTunes of met behulp van Apple ID en herstel vanaf iCloud-back-up.

Hoe de iPhone-toegangscode te ontgrendelen met / zonder computer

Het maakt niet uit hoe je iPhone is vergrendeld, je kunt iTunes niet gebruiken om hem te herstellen als je hem niet synchroniseert met een computer. Gelukkig zijn er andere manieren om een ​​foto te maken. In dit artikel laten we u 2 effectieve methoden zien om het iPhone-wachtwoord te ontgrendelen zonder computer. Daarnaast bieden we ook mogelijke manieren voor mensen die het al hebben gesynchroniseerd.

Zonder back-up gaan uw gegevens helaas altijd verloren. Hoe u een uitgeschakelde iPhone of iPad kunt resetten zonder een van deze methoden Apple is trots op het beschermen van de veiligheid en privacy van gebruikers. Hoewel het onmiskenbaar is dat de beveiligingsinfrastructuur van Apple van topklasse is, kunnen exploits soms wegglippen.

Hoe schakelt het invoeren van de verkeerde toegangscode mijn iPhone uit? Waarom worden mijn gegevens gewist wanneer ik de . reset?

De bovenstaande methode is alleen geldig voor gebruikers die hun apparaten hebben gesynchroniseerd met het Apple iTunes-programma. Als je iTunes nog nooit hebt gebruikt, raad ik je aan iMyFone te gebruiken om de iPhone te ontgrendelen zonder iTunes en wachtwoord. Conclusie. Het wachtwoord dat u op uw telefoon instelt, is een beveiligingslaag die u gemakkelijke toegang en beveiliging tot uw apparaatgegevens biedt.

Een vergeten wachtwoord voor een iOS-apparaat resetten

Luigi Oppido bezit en exploiteert Pleasure Point Computers in Santa Cruz, Californië. Luigi heeft meer dan 25 jaar ervaring in algemene computerreparatie, gegevensherstel, virusverwijdering en upgrades. Hij is ook de gastheer van de Computer Man Show! uitgezonden op KSQD voor meer dan twee jaar over centraal Californië.

De meeste van deze programma's werken hetzelfde: ze graven in bestaande back-ups van uw iPhone-gegevens op uw computer om de toegangscode voor Beperkingen te vinden. Vervolgens kunt u het op uw iPhone invoeren om de instellingen of het wachtwoord zelf te wijzigen. Dit vereist dat je een back-up van je iPhone hebt met het wachtwoord, ...

Na het instellen van een beperkingswachtwoord, mag alleen u de juiste beperkingscode invoeren en toegang krijgen tot beperkte items. Er zijn veel redenen waarom mensen de toegangscode voor beperkingen willen resetten. Maar dat is oké eigenlijk. Dit artikel toont u een stapsgewijze handleiding voor het resetten van een ...

1. Open iTunes op uw computer en sluit de iPhone aan op de USB-poort van de computer. 2. Klik op het telefoonpictogram zoals het op uw computerscherm verschijnt. 3. Klik vervolgens op het tabblad Samenvatting> scrol omlaag naar het gedeelte Back-ups, selecteer Deze computer, vink iPhone-back-up versleutelen aan en klik op Nu back-up maken ...

Hoe iPhone 7 opnieuw in te stellen zonder toegangscode of computer - 04/2021

Wees voorzichtig wanneer u de iPhone reset zonder wachtwoord en computer. In het informatietijdperk betekenen alle gegevens op uw iPhone alles voor u. Vergeet niet om een ​​perfecte back-up te maken om gegevensverlies te voorkomen en als u van plan bent uw telefoon te verkopen, zorg er dan voor dat er geen tracking op uw apparaat staat.

U kunt een wachtwoord nooit opnieuw instellen zonder de firmware te herstellen en iTunes te gebruiken. Je moet echt iTunes gebruiken om de firmware te herstellen ... lees meer. Voor een harde reset hoeft u geen wachtwoord in te voeren en is iTunes niet vereist.

Een back-up van iPad maken met iTunes / Finder: Sluit de iPad aan op uw computer met een USB-kabel Zorg ervoor dat beide apparaten

Het is een van de gemakkelijkste methoden om de iPhone opnieuw in te stellen zonder wachtwoord. Kijk hieronder om deze oplossing uit te voeren. Stap 1. Eerst moet u de Home-knop op uw iPhone ingedrukt houden en vervolgens op de slaapknop klikken.

Hoe iPhone te resetten zonder fabriekstoegangscode - Dagelijkse update 2020

Uw iPhone vergrendeld / uitgeschakeld op de computer en open 4uKey. Klik op de Start-knop in de hoofdinterface. 4uKey zal u vragen om de nieuwste firmware te downloaden.

IT bedrijf. Pagina's die deze pagina leuk vindt.

Als je ooit je iPhone met iTunes hebt gesynchroniseerd op een Mac- of Windows-computer, kun je meestal nog steeds een back-up maken van recente toevoegingen aan je iPhone door hem op dezelfde computer aan te sluiten die je eerder hebt gebruikt, zonder dat je het wachtwoord hoeft in te voeren.

Om een ​​back-up van uw iPhone te maken op een Mac met macOS Catalina, sluit u uw iPhone aan op uw Mac en opent u Finder. Selecteer het kleine telefoonpictogram dat verschijnt wanneer u uw iPhone aansluit. Selecteer onder Back-ups Deze computer en zorg ervoor dat iPhone-back-up versleutelen is aangevinkt.

Eenvoudige handleiding: iPhone wissen zonder wachtwoord?

Manier 3. Hoe de iPhone opnieuw in te stellen zonder Apple ID-wachtwoord met iCloud. Als u Zoek mijn iPhone al op uw iPhone hebt ingeschakeld, kunt u iCloud gebruiken om de iPhone zonder wachtwoord te wissen. En deze methode werkt vooral goed voor vergrendelde iDevices. U moet echter de Apple ID onthouden die wordt gebruikt op de iPhone die u gebruikt.

Iphone harde reset Iphone Fabrieksinstellingen Iphone Code Vergeten Hoe iphone 7 / Se / 6S / 6/6 Plus / 5 / 4S / 4 te resetten Zonder ...

Opmerking: als je de iPhone terugzet naar de fabrieksinstellingen zonder wachtwoord, worden alle gegevens op je iPhone gewist en is je iPhone als een nieuwe. Het betekent dat u manieren moet vinden om een ​​back-up van gegevens te maken of om alle verloren bestanden te herstellen. 1. Back-up iPhone We kunnen beter een back-up van iPhone maken. U zult weten dat deze back-up zo belangrijk is als:

Deze gratis iPhone-herstelsoftware is beschikbaar voor Windows en Mac, zelfs de nieuwste macOS 10.15 Catalina. Download de juiste versie en installeer deze op uw computer, volg dan deze eenvoudige stappen: Start het programma op uw computer en selecteer de bestanden die u wilt herstellen in het hoofdvenster, klik vervolgens op ...

3 manieren om de schermtoegangscode op de iPhone opnieuw in te stellen in iOS 13 | Beebom

3. Reset de schermtoegangscode met behulp van iPhone-back-upextractor. Download iPhone Backup Extractor naar uw computer. Zorg ervoor dat je de premium-versie van de software hebt ($ 59,95). Sluit daarna uw apparaat aan op uw computer en start de software. Selecteer vervolgens uw apparaat in de zijbalk.

Dit artikel geeft een overzicht van alle herstelopties of beperkingen voor Screen Time-toegangscodes voor elke versie van iOS. Voor gebruikers die hun Screen Time-toegangscodes zijn kwijtgeraakt of vergeten, beschrijft het een eenvoudig geautomatiseerd herstelproces, een samenvatting van de tips van Apple en begeleide stappen voor het gratis resetten of herstellen van toegangscodes.

Log in met uw Apple ID en wachtwoord dat is gekoppeld aan uw iCloud-account. Als u tweestapsverificatie heeft ingesteld, voert u de verificatiecode in die op uw apparaat wordt weergegeven. Stap 2: Selecteer Zoek mijn iPhone of Zoek mijn iPad op de startpagina. Klik en vouw vervolgens het vervolgkeuzemenu Alle apparaten uit en selecteer de iPhone / iPad waarvan u de fabrieksinstellingen wilt herstellen.

iPhone uitgeschakeld / iPhone-wachtwoord vergeten Fix - Harde reset voor iPhone 6 / 5s / 5c / 5 / 4s / 4 / 3gs / iPad of iPod Download iTunes

Hoe de iPhone-toegangscode gratis 2021 te omzeilen [Windows / Mac]

Als u de toegangscode van de iPhone bent vergeten en deze is uitgeschakeld, wordt in deze zelfstudie uitgelegd hoe u de toegangscodebeperkingen op een uitgeschakeld apparaat kunt verwijderen. Alles werkt prima, inclusief oproepen, data, FaceTime, iMessage, meldingen, Siri, inloggen bij iCloud, je eigen wachtwoord instellen zonder herstartproblemen, alles

Om ervoor te zorgen dat uw telefoon herkent dat deze wordt gereset zonder het wachtwoord in te voeren, moet u deze in de herstelmodus zetten. Dit is een combinatie van knoppen die u gebruikt om uw computer met uw telefoon te bedienen. De toetsencombinatie verschilt per merk en model, scroll naar beneden voor specifieke instructies op uw apparaat.

Hoe het iPhone X-kloonwachtwoord te ontgrendelen door een harde reset uit te voeren. Als u de iPhone-toegangscode voor kloonapparaten bent vergeten, kunt u ...

Dit artikel over het ontgrendelen van iPhone X zonder wachtwoord is daarom een ​​manier om veel twijfels en vragen van gebruikers van iPhone X-apparaten te beantwoorden. Meestal wenden de meeste iPhone X-apparaatgebruikers zich tot de fabrieksresetoptie in plaats van mogelijke manieren te onderzoeken om hun iPhone te ontgrendelen.

Hoe een iPhone 11 opnieuw in te stellen - zonder toegangscode

Hier is de complete gids voor het hard resetten van de iPhone 11 iOS-telefoon zonder wachtwoord en patroonvergrendeling. Geef bovendien fabrieksreset via de instellingenmethode en ontgrendel met iTunes-software. Bent u uw mobiele wachtwoord of pincode vergeten, dan kunt u hier eenvoudig uw smartphone ontgrendelen. Harde reset wist alle gegevens van uw apparaat, zoals foto's en contacten enz. De volgende gegevens worden verwijderd.

Als u het iCloud-wachtwoord niet weet en de gebruikte iPhone is vergrendeld, hoe kunt u deze dan terugzetten naar de fabrieksinstellingen om een ​​nieuwe te maken?

In dit geval hebt u de iPhone-toegangscode met succes opnieuw ingesteld, maar in het ergste geval kunt u gegevens permanent verliezen.

Hoe iPad iPhone terug te zetten naar fabrieksinstellingen zonder wachtwoord en computer. De methoden die we in dit artikel hebben behandeld om de iPad terug te zetten naar de fabrieksinstellingen zonder wachtwoord en computer, ondersteunen alle iPad Pro-modellen (1e/2e/3e/4e/5e), iPad Air (1e/2/3e/4e), iPad mini ( 1/2/3/4/5) en iPad, iPad.

Hoe iPhone 5S te resetten zonder wachtwoord of computer

Veel mensen zijn mogelijk de toegangscode van de iPhone vergeten en zijn vastgelopen op uw apparaat. In een dergelijk geval is de enige manier om het te repareren het herstellen van uw ...

Er zijn een aantal omstandigheden waardoor uw iPhone 12/12 Pro kan worden vergrendeld of uitgeschakeld. Een van de meest voorkomende redenen is om herhaaldelijk de toegangscode te wijzigen en vervolgens de huidige toegangscode te vergeten. De telefoon wordt vergrendeld of gedeactiveerd als u meerdere keren het verkeerde wachtwoord probeert. Wij bieden je de juiste oplossing als je je iPhone 12/12 Pro wilt ontgrendelen zonder dat je een wachtwoord nodig hebt. Lees gewoon verder om de onmisbare manieren te ontdekken om iPhone 12 zonder wachtwoord te ontgrendelen. Hoe iTunes te gebruiken om uitgeschakelde iPhone 12 te ontgrendelen.

iphone 7 plus harde reset gratis methode Vandaag zal ik laten zien hoe je de iPhone 7 plus toegangscode kunt ontgrendelen zonder computer of tune ...

Показано 55 записей

Warning: fopen(data/stats/1660830000): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/func/file/new.php on line 17

Warning: fopen(data/stats/1660830000): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 21

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 22

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 23