Warning: fopen(cache/com/com#redirect): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/func/file/new.php on line 17

Warning: session_start(): open(/var/www/www-root/data/mod-tmp/sess_sndmfq979jdv1h6bgl4p38p8ee, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/.loader.php on line 48

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/www/www-root/data/mod-tmp) in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/.loader.php on line 48
Computerbehuizing, chassis - Help voor pc-hardware | Case vorm factoren – Hoe u uw cursor kunt wijzigen Antwoorden op al uw "Hoe?" | HOE DE MUISCURSOR TE WIJZIGEN OP ... - YouTube | Hoe u uw muiscursor in Windows kunt wijzigen | Gaming muis
Alles over computers en technologie

Hoe de muiscursor van de computer te veranderen

Hoe verander ik de cursor op mijn Windows-muis?

Selecteer op het tabblad Aanwijzers (hieronder weergegeven) de muiscursor die u wilt wijzigen in het gedeelte Aanpassen. De cursor die u gewoonlijk ziet, is bijvoorbeeld de normale selectieaanwijzer, en de roterende cursor die u ziet terwijl uw computer actief is, is de Bezet-aanwijzer. Klik na het maken van uw keuze op Bladeren.

Op Mac kunt u de grootte van uw cursor zelf wijzigen, maar niet de kleur of vorm. Als u niet tevreden bent met de standaard cursorsets op uw computer, kunt u aangepaste cursors online downloaden en aan uw computer toevoegen. Hoewel Windows het gemakkelijk maakt om aangepaste cursors toe te voegen aan het menu Muiseigenschappen, moeten Mac-gebruikers een toepassing van derden gebruiken om ...

Hoe aangepaste muiscursor te repareren die niet registreert bij opnieuw opstarten / opnieuw opstarten.

De muisaanwijzer, of muispijl, ook bekend als de muiscursor, is een bewegende indicator op een computerscherm, die de daadwerkelijke beweging van de muis herhaalt en de gebruiker helpt bij het uitvoeren van de muis.computerbesturing. Gewoonlijk is de standaardmuisaanwijzer vrij eenvoudig en heeft deze de vorm van een pijl of een menselijke hand, die verandert afhankelijk van waar deze wordt geplaatst.

Hoe u uw muiscursor in Windows kunt wijzigen | Digitale trends

Ten slotte vormen ransomware en andere malware-aanvallen altijd een potentiële bedreiging voor uw computer. Zorg ervoor dat u deze aanvallen in de gaten houdt elke keer dat u een cursorbestand (of welke software dan ook) overbrengt. Om deze schadelijke virussen te voorkomen, moet u controleren of een website betrouwbaar is voordat u iets downloadt.

Hallo vrienden, er zijn veel mensen die de cursor of muisaanwijzer op hun pc of laptop willen wijzigen. Maar ze weten niet hoe ze de muiscursor op de juiste manier moeten veranderen zonder andere belangrijke instellingen van het configuratiescherm te beïnvloeden. Dus vandaag zal ik je in dit artikel vertellen hoe je je muiscursor kunt wijzigen in Windows 10.

Stap 4: Klik in het dialoogvenster op "Bekijken" en de weergave-opties verschijnen in het rechterdeelvenster. Stap 5: Nu kunt u de grootte van de schuifregelaar wijzigen door de schuifbalk voor de grootte van de schuifregelaar te slepen. Stap 6: Controleer ook de muisaanwijzer om de optie te vinden. Hierdoor wordt de cursor tijdelijk groter als u met de muis schudt.

De defecte muis is het enige idee dat de algehele prestaties van het apparaat beïnvloedt. Soms werkt de muiscursor echter niet. U kunt dit oplossen door de stappen te volgen in het artikel "Laptopcursor werkt niet: hoe u het cursorprobleem snel kunt oplossen?" Deel 3: Hoe u de muisaanwijzer eenvoudig kunt wijzigen.

Hoe u uw muiscursor in Windows kunt wijzigen | Techwalla

Kies een nieuwe cursor in het bladervenster. Wanneer u voor het eerst op Bladeren drukt, geeft de lijst alle cursors weer die bij Windows worden geleverd. U kunt ook overal op uw computer cursorbestanden selecteren, inclusief cursors die u van internet downloadt of zelf tekent. Statische cursorbestanden gebruiken de CUR-extensie, terwijl geanimeerde cursors ANI gebruiken.

Dit is de knop Instellingen in de linkerbenedenhoek van het menu Start. Dit opent uw pc-instellingen in een nieuw venster. Op sommige oudere versies van Windows kunt u Control Center openen vanuit het menu Start, hier Toegankelijkheid selecteren en vervolgens op Wijzigen hoe uw muis werkt klikken. Dit geeft je dezelfde opties als hier.

Met de groeiende populariteit van touchscreen-apparaten en tablets, lijkt het misschien alsof schuifregelaars minder essentieel zijn geworden, maar als je nog steeds een desktopcomputer gebruikt, is de kans groot dat je nog steeds een schuifregelaar nodig hebt om de meeste functies uit te voeren. Microsoft stelt gebruikers in staat om het besturingssysteem van hun apparaat volledig naar wens aan te passen, inclusief het veranderen van het algehele uiterlijk van hun muiscursor.

Als u uw eigen aangepaste cursor voor Windows 10 wilt maken, kunt u uw aangepaste cursor als een PNG-bestand maken. Als u klaar bent, converteert u uw PNG-bestand naar .CUR-bestand via deze tool: PNG naar CUR (online en gratis).

Ik kan mijn muiscursor niet wijzigen. - Microsoft-gemeenschap | Forum

Ik gebruik Windows 10 HP en probeer mijn muiscursor te wijzigen, maar dat lukt niet. Kan iemand mij helpen met dit probleem? Dit draadje is op slot.

Met deze software voor het aanpassen van cursors kunt u eenvoudig de standaard muiscursors wijzigen in statische cursors (.cur) of geanimeerde cursors (.ani), door simpelweg door de respectieve bestanden op uw pc te bladeren. U kunt muiscursors voor verschillende staten afzonderlijk aanpassen, inclusief normale selectie, hulpselectie, achtergrondwerk, beroep, precisieselectie, tekstselectie, handschrift

Aanwijzergrootte wijzigen: U kunt kiezen uit 3 aanwijzergroottes door op de vakjes te klikken. Aanwijzerkleur wijzigen: De eerste optie is de standaard aanwijzerkleur (die wit is), als u de middelste optie kiest, krijgt de muisaanwijzer een effen zwarte kleur. Als u op de derde optie klikt, wordt de muisaanwijzer zwart van kleur en wordt deze automatisch wit van kleur wanneer u de cursor over zwarte objecten beweegt.

Een muisaanwijzer, ook wel een cursor genoemd, is een grafisch pictogram dat de bewegingen van uw aanwijsapparaat op uw scherm weergeeft. Hiermee kan de gebruiker objecten op het scherm manipuleren met een muis, touchpad of ander aanwijsapparaat.

Hoe kan ik: uw cursor / aanwijzer wijzigen in Windows 10 - k2rx.com

Van de twee opties die je hebt, is het wijzigen van je aanwijzerschema en aanwijzers via Muiseigenschappen ongetwijfeld de eenvoudigere, aangezien Muiseigenschappen een Windows-hulpprogramma is met een GUI die speciaal is ontworpen om gebruikers in staat te stellen hun aanwijzers en aanwijzereigenschappen aan te passen en te personaliseren.

Als u het standaard muiscursorthema wilt wijzigen: u kunt het gewoon in het register wijzigen - drie belangrijke registersleutels komen in het spel.

Wat moet u doen als u de standaard muisaanwijzer iets kleiner vindt dan u zou willen in Windows 10? Dan wilt u misschien weten hoe u de muiscursor kunt wijzigen. Lees dit MiniTool-artikel om u daarbij te helpen. Met de toenemende populariteit van touchscreen-apparaten en tablets, lijken schuifregelaars minder belangrijk te zijn geworden, maar je hebt misschien nog steeds een schuifregelaar nodig om de meeste functies uit te voeren als je nog steeds een desktopcomputer gebruikt.

Als u het uiterlijk van uw muiscursors wilt wijzigen, heeft u twee opties. De eenvoudigste manier is om een ​​muiscursorschema te installeren dat alle aanwijzers in Windows 10 verandert. De andere manier is om handmatig een specifieke aanwijzer in te stellen voor elke muiscursor.

3 manieren om uw muiscursoreffecten snel en gemakkelijk te wijzigen

In Aiseesoft Screen Recorder kunt u bijna elk detail configureren van hoe uw muiscursor werkt. In vergelijking met andere schermopnamesoftware biedt het gemakkelijke toegang tot het dialoogvenster met muisinstellingen, waar u de effecten van de muiscursor kunt wijzigen. Tegelijkertijd geeft het u toegang tot het meer gedetailleerde venster Muiseigenschappen met meer opties.

Klik op de muiscursorknop naast het themavoorbeeld. U ziet een nieuw venster met aanpassing van de muiscursor. Selecteer de gewenste schuifregelaar en de grootte ervan in het vervolgkeuzemenu Schema. U kunt ook een aangepaste cursor maken door het .ani- of .cur-bestand van internet te downloaden.

De muisaanwijzer is de grafische afbeelding van de cursor die op het scherm wordt weergegeven wanneer de muis actief is. Terwijl de aanwijzer over de objecten beweegt, verandert de afbeelding om de bijbehorende functie weer te geven.

Details: Stappen om de grootte en kleur van uw muiscursor op een Windows-computer te wijzigen Stap 1: Klik op Start en vervolgens op "Configuratiescherm".

Hoe de muiscursor op Windows 10-computers te veranderen

Muiscursors zijn een van de belangrijkste dingen op een pc. Windows 10 biedt veel aanpassingsinstellingen voor zijn gebruikers, zoals het wijzigen van de lettergrootte, schermopname en meer. U kunt zelfs de cursor op Windows 10 naar uw voorkeur aanpassen. Windows 10 biedt een breed scala aan cursors.

2. De configuratieschermpagina van uw computer wordt geopend. Klik voor het pictogram Weergeven op pijl en selecteer Grote pictogrammen. Klik op de muistekst met de muisafbeelding om uw muisaanwijzer te wijzigen. 3. Er wordt een dialoogvenster met muiseigenschappen geopend.

Een muiscursor op een webpagina bewerken. Om de vorm van de muiscursor in een webpagina te wijzigen, kan een cursoreigenschap van een stijlelement worden gebruikt zoals gespecificeerd in de specificatie Cascading Style Sheets Level 2 Revision 1 (CSS 2.1). Dit kan in CSS of als een inline HTML-stijldeclaratie.

Als uw muiscursor op uw Windows 10-computer verdwijnt, zijn hier enkele oplossingen die u kunt proberen om uw probleem op te lossen: Ten eerste kunt u uw muis opnieuw inschakelen in uw muisinstellingen; Ten tweede kunt u uw muisstuurprogramma bijwerken, omdat het verkeerde stuurprogramma ervoor kan zorgen dat uw muisaanwijzer verdwijnt.

Hoe u uw muiscursor kunt wijzigen in Windows 10 | Kies een muis ...

Na deze korte video van 4 minuten zou u uw muiscursor gemakkelijk moeten kunnen bijwerken naar elke gewenste Windows-muiscursor. Bedankt voor het kijken en vergeet niet te abonneren!

Computermuizen hebben een stippen per seconde-indicator, ook wel DPI genoemd. Het wordt gebruikt om de gevoeligheid van uw muis te testen, zodat u de snelheid van uw muiscursor kunt aanpassen door het aantal pixels per seconde dat deze beweegt aan te passen. Het begrijpen van uw DPI is vooral handig bij het spelen van videogames of

Nu ik de partituur met succes heb geïnstalleerd, bleven de grote schuifregelaars hangen, zelfs nadat ik deze modus met hoog contrast had verlaten, maar alleen als ik over elementen zweefde, bijvoorbeeld over tekstinvoer, koppelingen en bij het wijzigen van het formaat van Windows. Al deze sliders zijn te groot. De cursor heeft alleen een normale grootte wanneer de computer de normale muisaanwijzer zou moeten weergeven. Weet iemand hoe ik dit kan oplossen?

De muiscursor heeft verschillende animaties en je kunt ze allemaal veranderen als je wilt. Voor de doeleinden van deze instructies zullen we alleen de normale selectie wijzigen, hoewel de stappen voor iedereen hetzelfde zijn als u besluit de andere te wijzigen. Klik op Normale selectie en zorg ervoor dat deze blauw is gemarkeerd.

Hoe u uw muisaanwijzer kunt wijzigen in Windows 7/8/10

Download muiscursor Windows 10 muiscursors Hoe u uw cursor kunt wijzigen Windows 10 cursoreditor Muiscursor wijzigen Css Rw-Designer Cursor Cc Beste cursors Muisinstellingen wijzigen - Windows Help - Microsoft Support Gratis download middelvingercursor!

Men kan het uiterlijk van hun muiscursors op de computer wijzigen door deze te configureren in het configuratiescherm, waar ze op het muispictogram kunnen klikken, vervolgens op de muiseigenschappen kunnen klikken en vervolgens het type cursor naar hun voorkeur kunnen selecteren.

Hoe verander ik de muisaanwijzer? Als u uw cursors vaak verandert, overweeg dan om een ​​gratis tool te gebruiken waarmee u:

De witte muiscursor van Windows gaat niet weg als ik oude games speel zoals Final Fantasy 8 en 9, volledig geremasterd, Day of the Tentakel geremasterd en World of Final Fantasy. Ik moet de muis naar een hoek verplaatsen om hem te verbergen. in andere ...

CSS-zelfstudie - Cursor | standaard - Geeft het normale muiscursorpictogram weer

In deze les laten we zien hoe u het muiscursorpictogram voor een paar verschillende HTML-elementen kunt wijzigen.

hoe je je cursor kunt veranderen in Windows 10 - 2021 (100% werkend) Hallo vrienden vandaag in deze video zal ik je vertellen hoe je kunt veranderen ...

Meer informatie over de optie voor het schudden van de muis. Als u El Capitan 10.11 gebruikt, zou u een andere functie onder de balk voor de cursorgrootte moeten zien: "Schud met de muisaanwijzer om te lokaliseren." Als dit vakje is aangevinkt, wordt de cursor kort groter als u de muis snel beweegt. [1] X Bron van onderzoek.

Vraagt ​​​​u zich af hoe u de muiscursor in Windows 10 kunt wijzigen? Zoek niet verder! In deze video deel ik een makkelijke manier om...

De grootte van de muiscursor wijzigen in Windows 10

Typ Toegankelijke muisinstellingen in het zoekvak van Windows 10 (u kunt de zoekfunctie van Windows 10 openen door op het vergrootglaspictogram in de linkerbenedenhoek van de taakbalk te klikken). In het nieuwe venster dat wordt geopend, heb je een optie voor de aanwijzergrootte en een aanwijzerkleur, klik gewoon op de pictogrammen voor de aanwijzergrootte die 3 verschillende pictogramgroottes hebben (standaard, medium en groot).

Stap 1: Klik op de Start-knop rechtsonder, typ muis in het zoekvak en selecteer Muis uit de resultaten om de muiseigenschappen te openen. Stap 2: Tik op Aanwijzers, klik op de pijl-omlaag, kies een patroon uit de lijst en selecteer OK. Manier 3: Verander de grootte en kleur van de muisaanwijzer in het Configuratiescherm.

Een van de fundamenten van het moderne gebruikersinterfaceontwerp is de muiscursor. Van Microsoft Surface Pro, een tablet zoals de Windows-serie of touchscreen, dit betrouwbare legacy-apparaat op alle traditionele desktopbesturingssystemen, zelfs als je bent overgestapt op de muiscursor, heb je er op de een of andere manier een nodig.

Klik met de rechtermuisknop, muiscursor-animatie zit vast: Hallo allemaal, ik heb csgo geïnstalleerd en moest het scherm naar volledig scherm veranderen in plaats van "venster". Daarna probeerde ik naar het bureaublad te gaan waar ik de weergave-instellingen van enkele zwarte balken kon wijzigen. Toen ik probeerde met de rechtermuisknop op de muis te klikken, laadde ...

Hoe verander ik de cursor op mijn Windows-muis? ~ Leer informatica ...

Om een ​​geanimeerde afbeelding als muiscursor te gebruiken, downloadt u eerst het geanimeerde cursorbestand. Voeg dit bestand vervolgens toe aan de map Cursors op uw computer, meestal in C: Windows. Nadat het nieuwe bestand is toegevoegd, volgt u de stappen in het eerste gedeelte om een ​​enkele muiscursor te wijzigen.

Selecteer nu Geavanceerde energie-instellingen wijzigen. Zoek de opties Wanneer ik het deksel sluit en Aangesloten en

Hieronder vindt u de stappen om de muiscursor van Microsoft Windows te wijzigen. Het is belangrijk om te beseffen dat sommige programma's hun eigen muiscursors kunnen gebruiken en als u de onderstaande stappen volgt, worden alleen Windows-cursors gewijzigd en niet de cursors die worden gebruikt in programma's of games van derden.

Vraagt ​​​​u zich af hoe u de muiscursor in Windows 10 kunt wijzigen? Zoek niet verder! In deze video deel ik een makkelijke manier om...

Hoe verander ik de muiscursor? - Scriptassistenten

Ik heb geprobeerd een spel te maken waarbij de muisaanwijzer anders is. Phantom Forces heeft bijvoorbeeld een andere muiscursor dan de standaard. Ik heb dit script geprobeerd, maar het werkt niet.

Met de groeiende populariteit van touchscreen-apparaten en tablets, lijkt het misschien alsof schuifregelaars minder essentieel zijn geworden, maar als je nog steeds een desktopcomputer gebruikt, is de kans groot dat je nog steeds een schuifregelaar nodig hebt om de meeste functies uit te voeren. Microsoft stelt gebruikers in staat om het besturingssysteem van hun apparaat volledig naar wens aan te passen, inclusief het veranderen van het algehele uiterlijk van hun muiscursor.

Wanneer u een Word-document invoert, verandert de standaardmuisaanwijzer in een "I"-straaltypeaanwijzer. Is er een manier om in plaats daarvan de standaard muispijl te behouden?

Om dit probleem op te lossen, kunt u de grootte en kleur van uw muisaanwijzer en de dikte van uw tekstcursor wijzigen. Dit soort aanpassingen bestaat al heel lang, maar de mei-update van Windows 10 heeft een paar nieuwe tips voor het verfijnen van de cursor en aanwijzer.

Hoe de muisaanwijzer in Windows aan te passen - CCM

In dit artikel leert u hoe u de grootte en kleur van de muisaanwijzer in Windows 8.1 kunt aanpassen. Druk vanaf het startscherm op de Windows-toets + C om de pictogrammenbalk weer te geven. Ga naar Instellingen> Pc-instellingen wijzigen. Ga naar Toegankelijkheid...

Hoe de computermuiscursor op Windows 7/8/10 te veranderen | Muistips en -trucs In deze tutorial bespreek ik hoe je kunt veranderen ...

Het is geen probleem meer om uw muiscursor in uw schermafbeeldingen te hebben. Het beste van alles is dat alle bovenstaande apps volledig gratis zijn, zodat u gratis afbeeldingen kunt vastleggen, inclusief uw cursor.

Klik op Muistoetsen configureren om alle opties en instellingen te configureren. U kunt de aanwijzersnelheid aanpassen als u deze te langzaam of te snel vindt en u kunt ook een vakje aanvinken om CTRL en SHIFT te gebruiken om respectievelijk de cursorbeweging te versnellen of te vertragen. De andere belangrijke instelling om op te merken is onder Overige instellingen.

Muiscursor Hoe de gezondheid te veranderen! Bekijk het laatste nieuws over gezondheid in het leven

Hoe u het thema van uw muiscursor op Windows 10 kunt wijzigen. Gezondheid. Details: Wijzig het standaard cursorschema.

Ik ben bezig met het herontwerpen van de gehele website en het wijzigen van de website CMS software naar Wordpress. Het is een enorme onderneming en ik kan mijn database niet automatisch overzetten naar wordpress.

Deze extensie heeft een aantal geweldige functies: - Het bevat geen advertenties - Het is volledig gratis - Het is superlicht (~ 2 MB) en gebruikt geen uitgebreide bronnen van uw computer - Het installeert in 1 klik. Voel je vrij om te delen uw mening over de app en stel vragen in het gedeelte Opmerkingen.

Ik wil het thema van mijn cursor in i3 veranderen, maar ik weet niet hoe. Ik heb het al veranderd in Firefox/GTK maar als ik overschakel naar "i3 desktop" zie ik anders dan ik wil. Ik heb ook geprobeerd het te wijzigen via gsettings, maar wanneer ik "i3-msg restart" roep, zie ik dat het thema is vervangen door degene die ik wil, maar alleen voor ~ 0,5s, dan keert het terug naar het origineel. Kan iemand mij helpen?

7 gratis tools om meer dan één muis op één computer te bedienen

U kunt muisknoppen verwisselen, cursors spiegelen, aanwijzer/klik/scroll-snelheden wijzigen en scrollrichtingen omkeren. Er zijn nog een paar opties beschikbaar in het menu wanneer u op het moersleutelpictogram bovenaan het venster klikt (inclusief Afsluiten). Als u iemand bent die een muis op de primaire monitor wil:

Hoe de cursor of muisaanwijzer te veranderen. Geplaatst door Hannah om 18:27. In de laatste twee lessen hebben we het gehad over muisopties. We zijn begonnen met rechts klikken, links klikken, dubbelklikken, etc. De vorige keer in onze tutorial had ik het over muisaanwijzers of computeraanwijzers.

Softpedia garandeert dat Custom Cursor 100% schoon is. Dit softwareproduct is uitgebreid getest en absoluut schoon bevonden; daarom kan het door elke computergebruiker zonder zorgen worden geïnstalleerd.

Als het gaat om het kiezen van een computer, is het overweldigend om een ​​Mac of een computer met het Windows-besturingssysteem te kiezen. Windows en Mac hebben hun eigen voor- en nadelen, waardoor beide haalbare keuzes zijn. Terwijl Windows populair is en bekend staat om zijn geweldige prestaties tegen een betaalbare prijs, staat Mac bekend om zijn

Gratis basishandleidingen voor de computer: de muiscursoraanwijzer wijzigen ...

3.open het Configuratiescherm Selecteer in het Configuratiescherm het gedeelte Printers en andere hardware 4.in het gedeelte of kies een Configuratieschermpictogram Selecteer het muispictogram 5.in het dialoogvenster Muiseigenschappen Selecteer tabbladaanwijzers in het gedeelte Aanpassen, selecteer Selecteer Normaal Klik op de knop Bladeren 6. Selecteer ook 713 ...

Ik zocht op Google hoe ik dit kon voorkomen en kwam verschillende registerinstellingen tegen, veranderde instellingen voor groepsbeleid, enz. maar dat verhindert nog steeds niet dat dit programma mijn muiscursor verandert. Is er ergens een globale instelling om ervoor te zorgen dat het ONMOGELIJK is om de muiscursor te wijzigen?

In dit korte artikel wordt uitgelegd hoe u de grootte van de cursor (ook bekend als de muisaanwijzer) in macOS kunt wijzigen. Hierdoor kunt u de cursor gemakkelijk zien als u slechtziend bent. Slechtziendheid maakt het vaak moeilijk om de cursor te lokaliseren. Zelfs als je geen zichtproblemen hebt, heb je misschien liever een grotere cursor, vooral als je een groter scherm hebt. Sommige gebruikers kunnen ook moeite hebben met het gebruik van een muis wanneer ze hun Mac-computer gebruiken vanwege een kleine aanwijzer. Hoe dan ook, heeft u problemen met het zien van de cursor op het scherm? Als je antwoord ja is, dan is dit artikel iets voor jou.

Hoe u uw cursor kunt wijzigen - Windows 10 - 2018 Dit is een gemakkelijke manier om de cursorkleur of zelfs het kenmerk te wijzigen.

[2021] Verander de cursor in. Hoe verander ik de muiscursor op mijn...

Apple heeft de mogelijkheid verwijderd om de muiscursor op Mac-computers met macOS te wijzigen.

Opmerking: we gaan meer cursor, cursoraanwijzer, cursors, muiscursor, volledig vrije cursors, Myspace-cursors, geanimeerde cursors en cursors vaak toevoegen, dus blijf deze pagina bezoeken. Blogger MySpace-cursorcode genereren. U kunt het uiterlijk van de cursor op de MySpace-profielpagina (de ...

Показано 70 записей

Warning: fopen(data/stats/1660830000): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/func/file/new.php on line 17

Warning: fopen(data/stats/1660830000): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 21

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 22

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 23