Alles over computers en technologie

Een epson-printer aansluiten op een HP-computer

HOE DE EPSON L3150 AAN TE SLUITEN OP EEN LAPTOP, MOBIELE COMPUTER ... - YouTube

Hoe u Epson L3110 instelt en installeert op uw laptop en desktopcomputer met of zonder cd.

Epson Printer l380 inkt bijvullen, inkt bijvullen, Epson l380-software installeren, Inktlaadtijd na inktvulling, zie installatiehandleiding om de eerste inktvulling te voltooien, epson l380-stuurprogramma. download het stuurprogramma ongeacht of u uw epson Driver.l380-stuurprogramma bent kwijtgeraakt, Hoe installeer ik het Epson L380-stuurprogramma?

Hoewel u een printer kunt toevoegen via het Windows 7-besturingssysteem dat op uw HP-computer is geïnstalleerd, biedt Epson een installatieschijf die het proces automatiseert en extra software toevoegt voor meer afdrukmogelijkheden. Afhankelijk van de Epson-printer die u heeft, bevat uw installatieschijf mogelijk software voor het bewerken van foto's of publicatie op het web, of hulpmiddelen om het resterende inktvolume te controleren.

Selecteer Accepteren en klik vervolgens op Volgende. Wanneer u het bericht Registreer een printer bij Epson Connect ziet, klikt u op OK. Voer een van de volgende handelingen uit: Als u een nieuwe account aanmaakt, vult u het formulier Een Epson Connect-account maken in en klikt u op Voltooien.

Een Epson-printer aansluiten op een computer

Ze besparen energie en vereisen minder reparaties, en u kunt ze overal in uw kantoor of huis plaatsen om aan uw behoeften te voldoen. Maar sommige klanten vinden het misschien moeilijk om hun Epson-printer op een computer aan te sluiten. Epson biedt gemakkelijk te begrijpen instructies voor het aansluiten van de printer en enkele handige tips om uw verbinding te herstellen.

Deze wikiHow leert je hoe je een bedrade of draadloze printer aansluit op je Windows- of Mac-computer. Eenmaal verbonden, kunt u de printer ook delen op uw thuisnetwerk, zodat andere computers in uw huis er zelfs vanaf kunnen afdrukken.

kan geen verbinding maken met de printer Epson 310 JA: Hoe maak je verbinding met je 310: draadloos of via USB?

Epson Printer biedt een installatieschijf die het installatieproces automatiseert en eventuele aanvullende software installeert voor een grote afdrukveelzijdigheid. Afhankelijk van uw Epson-printermodel kan de installatieschijf software voor webpublicatie of fotobewerking of hulpmiddelen voor het bewaken van het inktvolume bevatten.

Hoe een Epson-printer op een computer aan te sluiten | Mobiele telefoon?

Leer hoe u een Epson-printer direct kunt aansluiten op mijn computer en mijn laptop. Gedrukte documenten hebben de afgelopen jaren een belangrijke rol gespeeld in relatie tot gedocumenteerde informatie. Afgezien hiervan hebben zelfs het bedrijf en elke entiteit het belang van de printer in hun bedrijfsprofiel laten zien, aangezien de fysiek afgedrukte documenten de geloofwaardigheid aantonen van het delen van informatie via

Hoe sluit je je Epson-printer aan op computer en laptop? Epson is een van de gerenommeerde merken die bekend staat om zijn efficiënte en efficiënte dienstverlening. Het merk staat hoog aangeschreven om zijn printdiensten; Epson-printers worden over de hele wereld veel gebruikt. Je krijgt talloze coole functies die je printervaring heel soepel zullen maken, het biedt geavanceerde functies en een gebruiksvriendelijke interface. Er kunnen echter momenten zijn waarop u problemen ondervindt, zoals printer die geen verbinding maakt met computer of wifi, Epson-printer die niet afdrukt na het vervangen van inkt, enz.

Stap 4: Om daarna de epson wf-3640-printer op de computer aan te sluiten, zal uw Epson-printer zichzelf automatisch configureren om draadloos af te drukken. Zodra u het bericht ziet dat de installatie is voltooid, selecteert u Gereed. U kunt ook naar het printerpaneel gaan en op de knop Start klikken om het netwerkstatusrapport af te drukken.

howtoadd.co is een ondersteuningssite die gebruikers helpt bij het oplossen van problemen die ze tegenkomen tijdens het gebruik van hun printer. We hebben een reeks instructies gegeven voor het uitvoeren van de printerconfiguratie en de installatie van stuurprogramma's. Afbeeldingen en inhoud op deze site zijn alleen ter referentie. We vertegenwoordigen HP op geen enkele manier tijdens onze service.

Hoe sluit ik een Epson-printer aan op een computer? 1-877-977-6597

Epson-printers zijn algemeen bekende afdrukapparaten bij gebruikers over de hele wereld. Maar aangezien dit technische apparaten zijn, zijn onverwachte problemen onvermijdelijk. Welnu, vaak kunnen gebruikers situaties tegenkomen waarin ze problemen ondervinden met betrekking tot het aansluiten van een Epson-printer op een laptop. sluit de Epson-blog aan, dat is alles

Onze experts hebben de oplossing voor al uw Epson-printers. Ze zijn efficiënt genoeg om diensten in een mum van tijd te leveren. Als je het hebt over Epson-printers, zitten veel gebruikers vast in de stappen Hoe sluit je een Epson-printer aan op een laptop? Daarom hebben wij, Tech Support Expert, een stapsgewijze handleiding samengesteld voor al onze gewaardeerde ...

Epson-printers worden geleverd met een USB-connector en een printerinstallatie-cd. Hierdoor is hij eenvoudig te koppelen met elk merk pc of laptop. U kunt het inschrijvingsproces voltooien door de onderstaande stappen te volgen. Steek het ene uiteinde van de USB-connector in een vrije poort op uw pc of laptop.

Nogmaals, voordat u begint met Epson Printer Setup, moet u ervoor zorgen dat het product is geconfigureerd met een draadloze of Ethernet-verbinding. Om de verbinding tot stand te brengen, gaat u eerst naar de ondersteuningspagina van Epson. Volg gewoon de instructies op het blad Hier beginnen. Selecteer nu uw product, handleidingen en garantie en klik hier op Start.

Hoe een printer op een laptop aan te sluiten

Als u een Epson-printer gebruikt, gaat u naar Instellingen> Instellingen draadloos LAN. Als u een HP-printer heeft, gaat u naar Netwerk.

De stappen in het inlogproces zullen echter erg op elkaar lijken. Druk op de Home-knop op de printer om

Uw Chromebook moet zijn verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als de Epson-printer, of de verbinding tussen beide

Zorg ervoor dat de draadloze kaart van uw computer actief is en dat uw draadloze router is ingeschakeld. Plaats de HP-installatie-cd die bij uw printer is geleverd (als u een Mac gebruikt, sluit u eerst de USB-kabel aan). Wanneer het cd-menu verschijnt, klikt u op "Netwerk / draadloos apparaat installeren". Volg de aanwijzingen van het installatieprogramma.

HP printer maakt geen verbinding met computerarchieven - Epson Support ...

Maar HP-gebruikers klagen over een verbindingsfout tussen de printer en hun computersystemen. Als u dezelfde vraag heeft over een HP-printer die geen verbinding maakt met de computer, moet u contact opnemen met onze gekwalificeerde experts om snelle oplossingen voor dit probleem te krijgen en te beginnen met afdrukken van hoge kwaliteit met uw HP

Installeer het Epson connect-printerhulpprogramma op uw Windows- of Mac-computer om Epson te gebruiken voor afdrukken, scannen, kopiëren en faxen. U moet uw Epson-printer verbinden met uw draadloze thuisnetwerk. U kunt uw product registreren met een Epson connect-account met behulp van de inloggegevens van de Epson-printer.

Selecteer een netwerkprinter, een printer die is aangesloten op een andere computer of een netwerkprinter en klik op Volgende. De optie hangt af van de versie van Windows die u gebruikt.

Laat de Windows-gids voor probleemoplossing u vervolgens helpen uw printer te vinden. Het zoekt naar beschikbare printers en helpt u bij het downloaden van de bijbehorende stuurprogramma's. Als dat niet werkt, gaat u naar de website van uw printerfabrikant en downloadt u de stuurprogramma's en installatietools voor uw printer.

Hoe installeer je de Epson xp-410 printer op je hp touch laptop...

Epson-printer in foutstatus & rdquo; Komt meestal voor vanwege een probleem met de software-update of een hardwareprobleem met het afdrukapparaat. Lees dit artikel aandachtig door voor volledige kennis en hoe u het probleem met de Epson-printerfout kunt oplossen. Als u alle stappen hebt geprobeerd en het probleem met de foutstatus blijft bestaan, neem dan contact op met ons Epson Printer-klantnummer + 1-888-500-9609.

Afdrukken op afstand is ingeschakeld wanneer "Afdrukken op afstand inschakelen" is geselecteerd in Afdrukinstellingen voor afdrukken op afstand op de gebruikerspagina. Selecteer "Afdrukken op afstand inschakelen" als dit niet was geselecteerd. Als u bepaalde gebruikers wilt toestaan ​​om af te drukken, voert u een toegangssleutel in en klikt u op Toepassen in het scherm Afdrukinstellingen. Geef ze vervolgens de sleutel.

Mijn hp 4620-printer maakt geen draadloze verbinding nadat ik een extra computer heb geïnstalleerd om erop af te drukken. zegt dat de printer offline is, hoe activeer ik deze? Los problemen met de Bluetooth-verbinding tussen de Toshiba-laptop en de Epson-printer op.

De hoofdspecialisten van Epson Printer zijn zich terdege bewust van de problemen die zich kunnen voordoen en bieden snelle hulp met duidelijke, stapsgewijze instructies. Connect Epson Printer biedt uitstekend beheer voor uw Epson-printer. Klanten kunnen gratis contact met ons opnemen via 1-855-503-7333.

De Epson Connect-printer instellen voor Windows | Epson Canada

Selecteer Accepteren en klik vervolgens op Volgende. Wanneer u het bericht Registreer een printer bij Epson Connect ziet, klikt u op OK. Voer een van de volgende handelingen uit: Als u een nieuwe account aanmaakt, vult u het formulier Een Epson Connect-account maken in en klikt u op Voltooien.

Voor Epson- en netwerkprinters is een andere aanpak vereist, u moet de juiste methode toepassen. Setup omvat afdrukvoorkeuren op uw computer, uitlijning aanpassen en verbinding maken met verschillende computers via het netwerk. En als je de printer goed hebt geconfigureerd, is je computer ...

3 RxD aangesloten op 3 TxD 20 DTR aangesloten op 6 DSR 20 DTR aangesloten op 8 CTS 6 DSR aangesloten op 4 DTR 7 GD aangesloten op 5 GD Tip: als u niet weet welke kabel u moet gebruiken, probeer dan eerst een standaard nulmodemkabel . De initiële instellingen van de printer en de Connect-it-adapter verkrijgen - zelftest Druk de initiële instellingen van de seriële adapter af door de zelftest uit te voeren.

We hopen dat de bovenstaande richtlijnen u zullen helpen bij het registreren van een printer vanaf uw computer. De genoemde instructies zijn eenvoudig en gemakkelijk te volgen. Maar als u nog steeds twijfelt of als een andere vraag uw printervaring belemmert, neem dan contact op met de experts.

De printer op de computer aansluiten? 9 antwoorden voor (2021)

Vandaag leert Xiaobian je hoe je de tweede verschillende computers kunt verbinden met behulp van de functie voor het delen van printers in het Win10-systeem. Beantwoord door: Sonny Goldner. Aanmaakdatum: ma 12 jul 2021 22:19. Download en installeer het hulpprogramma Epson Connect Printer Setup.

High-end en consumentenprinters kunnen via een USB-kabel op een computer worden aangesloten. Dit is de voorkeursverbindingskeuze voor de niet-technisch onderlegde gebruiker. Hoe sluit je een HP-printer aan op de houder van een laptopcomputer. Zelfs in draadloze HP printers is het mogelijk om de draadloze netwerkinformatie die beschikbaar is voor de computer te verkrijgen via de tijdelijke USB-kabelverbinding.

U kunt het afdrukken beheren en er zijn andere opties beschikbaar om de vele afdrukken op te slaan met de cloud, klaar om uw Chromebook te gebruiken. U kunt ook de beste methode van de gemiddelde moderne printer gebruiken. Het is mogelijk om een ​​hp printer aan te sluiten op een chromebook met de laptop...

Schakel uw draadloze router in en sluit uw computer hierop aan. Zorg ervoor dat u de SSID en het wachtwoord van uw draadloze router kent. Als u de printer eerder via USB op uw computer hebt aangesloten, verwijdert u nu de kabel. Controleer of de printer aan staat en of er geen andere kabels op de printer zijn aangesloten, behalve de stroomkabel.

Configureer de HP-printer op het netwerk | Hoe een HP-printer aan te sluiten op...

HP Printer Support biedt technische ondersteuning voor alle problemen met betrekking tot uw HP printer met een resolutie van 99%.

De printerinstelling voldoet niet aan de vereisten. Dit zijn zeer ontelbare factoren die talloze problemen voor u kunnen creëren om uw werk te voltooien. Maar deze problemen zijn heel eenvoudig op te lossen door een paar eenvoudige en gemakkelijke stappen te volgen. Stappen om uw HP-printer via USB aan te sluiten.

Bestaande gebruikers kunnen een printer registreren bij een bestaand account. Nieuwe gebruikers moeten de volgende informatie verstrekken om hun account aan te maken. Gebruikersnaam: vul een bestaand persoonlijk e-mailadres in en bevestig. Dit is de verbinding met de Epson Connect Email Print-website waar u uw account kunt beheren.

Als u fouten tegenkomt tijdens het gebruik van HP Easy Start of het downloaden van de software, gebruik dan de optie Update, Update All. Klik op de knop Nu analyseren. Wacht tot het scanproces is voltooid en eventuele foutmeldingen die verschijnen, zullen gemakkelijk verdwijnen. Heeft u hulp nodig bij Epson connect Printer...

(Opgelost) Waarom is mijn printer offline - Hoe krijg ik de printer weer online?

Printer offline-fout kan worden weergegeven In sommige gevallen, wanneer u opdracht geeft om iets af te drukken, beschouwt de computer of het apparaat dat u gebruikt de printer als offline. Maar in werkelijkheid is de printer online en klaar voor gebruik. Dit gebeurt vanwege een fout tussen de printer en uw computer. Soms kunnen daar ook simpele redenen voor zijn. Deze reden kan zijn dat de kabels niet goed zijn aangesloten.

Controleer vervolgens de bedrading van uw printer naar de Windows-pc waarop deze mogelijk ook is aangesloten, zit de USB-kabel aan beide uiteinden stevig op zijn plaats? Als er een netwerkkabel is aangesloten op de HP-printer voor HP-netwerkafdrukken, controleert u of de Ethernet-kabel goed vastzit en raadpleegt u uw handleiding om te zien of er lampjes moeten knipperen om een ​​netwerkverbinding aan te geven.

Druk op het Wi-Fi-pictogram op het bedieningspaneel om de printer met Wi-Fi te verbinden met behulp van WPS-configuratie. Zodra het scherm Netwerkinstellingen is geopend, selecteert u de optie Router en tikt u op de optie Instellingen wijzigen.

Home Ondersteuning Printers Epson L1210 L-serie Single Function Inkjet Printers.

EPSON ALL-IN-ONE PRINTER GEBRUIKERSHANDLEIDING Pdf ... | HandleidingenLib

Pagina 86: Een fax verzenden vanaf een aangesloten telefoon. Een fax verzenden vanaf een computer Met Epson FAX Utility kunt u documenten die zijn gemaakt met een toepassing zoals een tekstverwerker of spreadsheet rechtstreeks vanaf uw computer faxen. Zie het volgende gedeelte voor meer informatie over het installeren van FAX Utility.

Klik op de optie Netwerkverbinding. Kies indien nodig de configuratietechniek Overige. Wacht tot het blauwe Wi-Fi-lampje snel knippert en voltooi het aansluiten van de Canon-printer op een computer.

Een defect printerstuurprogramma kan ook de reden zijn dat uw Canon-printer geen verbinding maakt met het wifi-netwerk van uw systeem. Deze 5 tips helpen u ervoor te zorgen dat het Canon-printerstuurprogramma correct is geïnstalleerd en geen problemen oplevert. 1. U moet de juiste versies van het printerstuurprogramma en de software op uw computer of laptop hebben.

Omdat HP-printers via verschillende alternatieven kunnen worden aangesloten, zijn er vreemde problemen ontstaan. Als u wifi hebt en de hardcopy wilt afdrukken zonder te verplaatsen, moet u enkele stappen volgen om de HP-printer op wifi aan te sluiten met de volgende relevante stappen.

Een HP-printer verbinden met wifi (vast) 844-308-5267

U hebt niet per se een internetverbinding nodig om een ​​document vanaf uw apparaat af te drukken. U kunt documenten rechtstreeks vanaf uw smartphones, tablets of computers afdrukken plaatst Wi-Fi Direct in HP Wireless Direct. Net als bij elk ander draadloos netwerk om uw computer alleen maar aan te sluiten op een HP WiFi-printer.

Kies vervolgens het HP-printertype zoals Laserjet en selecteer later op basis van functionaliteit, d.w.z. printer met touchscreen of zonder display. Zodra de bewerking is voltooid, sluit u uw printer en computer aan via een USB-kabel en drukt u op Doorgaan om de wifi-instellingen op de printer op te slaan.

Om een ​​Epson-printer op een laptop aan te sluiten, heeft u een werkende USB-kabel nodig naast de installatie-cd die bij uw Epson-printer had moeten zitten toen u deze kocht. Als u deze schijf niet hebt, moet u de fabrikanten bellen of op internet zoeken om te zien of er een downloadbare of online variant is die u kan helpen.

Welnu, elk Epson-printermodel volgt een algemene procedure om de apparaatinstellingen opnieuw in te stellen. Maar in de meeste gevallen worden gebruikers geconfronteerd met verschillende problemen tijdens het uitvoeren van het resetproces. Daarom gaan we alle populaire resetmethoden delen. In het volgende gedeelte wordt uitgelegd hoe u de Epson-printer reset.

Hoe kan ik afdrukken met Epson Connect Printer?

Epson Connect is een unieke en geavanceerde tool die mobiele afdrukservices mogelijk maakt. Als uw Epson-printer compatibel is met Epson Connect-services, kunt u overal ter wereld probleemloos printen en scannen. Wanneer u zich registreert voor Epson Connect, ontvangt uw printer een uniek e-mailadres dat in de toekomst kan worden gebruikt om vanaf elke locatie op afstand een afdruk- of scantaak te verzenden.

Hoe verbind je de Epson-printer met een laptop met wifi? Het maakt niet uit hoeveel we online platforms gebruiken voor onze dagelijkse activiteiten, er komt nog steeds een moment dat we offline media nodig hebben voor persoonlijk of professioneel werk. En de printer is een van die dingen die we allemaal gebruiken om afdrukken te maken.

Alle Epson-printers worden geleverd met een cloudgebaseerde afdruk- en scanservice, beter bekend als Epson Connect. Hiermee kunt u afdrukken vanaf elk mobiel apparaat, of het nu een smartphone, tablet of computer is, en vanaf bijna elk denkbaar elektronisch apparaat. Als u van plan bent alle hulpprogramma's en stations van Epson te gebruiken, moet u eerst akkoord gaan met de voorwaarden die in de licentie worden vermeld.

Zoek een aangesloten printer. Een printer kan verbinding maken met een netwerk op een Ethernet- of Wi-Fi Local Area Network (LAN), of u kunt hem rechtstreeks via USB verbinden met een computer op het netwerk. Elk type verbinding kan worden gedeeld met andere gebruikers op het netwerk door het delen van afdrukken in te schakelen op de server of op de computer waarop de USB-printer is aangesloten. De Windows-wizard "Printer of scanner toevoegen" is toegankelijk via het gedeelte "Printers en scanners" van het Configuratiescherm Instellingen.

Hoe werkt Epson Connect? - Laser Tek-services

Epson Connect instellen Hiermee kunt u uw eigen account maken en uw printer registreren om verbinding te maken met de service. En geniet van de volgende applicatievoorzieningen. Afdrukken via e-mail vanuit Epson Connect-services Met elke compatibele Epson-printer kunt u overal afdrukken via uw e-mail met ...

Zet nu uw computer, printer en router aan. Verbind nu uw Epson-printer met wifi via het bedieningspaneel van de printer. Als u de espon-printer wilt configureren met een USB-kabel. U kunt deze methode gemakkelijk overslaan. Plaats nu de schijf met het Epson-printerstuurprogramma in uw computer en voer deze uit.

De "spooler" maakt deel uit van de configuratie van de driversoftware die de tablet gebruikt om het bestand voor te bereiden om af te drukken voor verzending naar de printer. De beste optie hier is om de printer te verwijderen en opnieuw op de tablet te installeren en het opnieuw te proberen. Dit lost meestal problemen met print-spoolers op.

Van printers tot laptops tot desktopcomputers, HP heeft altijd technisch geavanceerde producten aangeboden die aan de behoeften van de huidige generatie kunnen voldoen. Ik ben al jaren een toegewijde gebruiker van HP en ben nog nooit teleurgesteld geweest in een van zijn diensten. Je lijkt verrast door mijn bewering omdat geen enkel technisch apparaat zijn hele leven perfect werkt.

Hoe een printer op een computer aan te sluiten: Volledige gids + foto's

Vincent, Uitstekende informatie over het aansluiten van een printer op een computer. Mijn printer is draadloos, dus ik hoef hem alleen maar op mijn netwerk aan te sluiten en vervolgens de andere apparaten op mijn netwerk aan te sluiten. Het zou zonde zijn om drie laptops, een desktop, een smartphone en een tablet te hebben die allemaal met kabels zijn verbonden.

Windows is heel anders dan de Mac en het zeer geavanceerde besturingssysteem dat over de hele wereld wordt gebruikt. Mac OS Quick Updates vereisen dat het compatibele Epson-stuurprogramma correct is geïnstalleerd. Om de juiste werking van de printer voort te zetten, is het noodzakelijk om te controleren op updates. Neem voor het gemak contact op met gecertificeerde technici om een ​​snelwerkende printer te hebben.

Het IP-adres op uw computer instellen Onder Windows hebt u toegang tot de bedrade Ethernet-adapter in de applet "Netwerkverbindingen" in de Windows-configuratiepanelen (met de eigenschappen Internet Protocol / TCP / IP kunt u een IP-adres invoeren). De bestaande instellingen , keert u terug naar die instellingen als u klaar bent.

Naast de Epson Connect-afdrukservices zijn er een aantal andere afdrukoplossingen die compatibel zijn met Epson-printers en slimme apparaten. Geïntegreerd printen met Android met Epson Print Enabler. Ingebouwd in Android 4.4 of hoger, hebt u geen aparte app meer nodig om afdrukken te ondersteunen.

Hoe gebruik ik de printserverfunctie op de TP-Link-router?

Definitie: De printserver is een functie die in uw router is ingebouwd. Hiermee kunt u uw printer delen met computers die op de router zijn aangesloten. Voorbereiding: TP-Link-router met USB-poort die de printserverfunctie ondersteunt. USB-printer en USB-kabel. Computer met Windows XP / Windows Vista

Sluit de printer via USB aan op de computer. Start de Printer Setup Tool en controleer of Wireless Direct Connect is ingeschakeld op het tabblad. Gebruik uw apparaat om de netwerknaam te selecteren.

De bovenstaande methoden voor probleemoplossing zijn een perfecte oplossing voor de niet-reagerende Epson-printer. Alle bovengenoemde methoden kunnen eenvoudig worden uitgevoerd, elk met zijn eigen stappen. Ontdek hoe u Epson Connect activeert op uw Epson-printer in Windows. Het is vooral belangrijk dat je toestel verbonden is met een goed netwerk...

Mobiele afdrukoplossingen die werken met uw printer zijn beschikbaar in dit gedeelte.Lees meer over mobiele afdruktechnieken ePrint, Cloudprint.Neem de controle over

Epson-printerconfiguratie | De Epson-printer instellen

Dit verbindt de computer en de Epson-printer zonder het wachtwoord of netwerk in te voeren ...

Als u eenmaal weet hoe u de HP draadloze printer moet aansluiten, kunt u apparaten zoals een computer, laptop, iOS of ander slim apparaat gebruiken om al uw documenten af ​​te drukken via bekabelde of draadloze afdrukmethoden.

Om een ​​draadloze printer in te stellen, hebt u alleen een draadloze router, routerwachtwoord en SSID of uw netwerknaam nodig. Mogelijk moet u enkele handmatige instructies volgen die hieronder worden gegeven en daarna bent u klaar om draadloos af te drukken. U kunt op elk moment contact opnemen met onze experts die 24/7 beschikbaar zijn en vragen hebben over de configuratie van de Epson draadloze printer.

Показана 71 запись