Warning: session_start(): open(/var/www/www-root/data/mod-tmp/sess_e67s54ofn4mhoqqc72114k03al, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/.loader.php on line 48

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/www/www-root/data/mod-tmp) in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/.loader.php on line 48
ASUS VA24EHE-stuurprogramma's – Een HP-printer aansluiten op een Dell Inspiron-laptop | Techwalla | Een HP-printer installeren met een Dell-computer | Het werkt nog steeds | Een HP printer installeren op een Dell computer - printer
Alles over computers en technologie

Een HP-printer aansluiten op een Dell-computer

Een HP printer aansluiten op een Dell? Hoe kan ik? - Dell-gemeenschap

Kan iemand mij helpen HP officejet v40 aan te sluiten op Dell Dimension PC? Het probleem dat ik heb is dat de HP een USB-poort heeft en mijn twee poorten zijn al bezet door de muis en de printer. Er zijn echter 2 andere poorten aan de voorkant van de toren, maar ik kan nog steeds geen activiteit krijgen.

Installeer de printersoftware op de computer door op de "Eject"-knop aan de rechterrand van de Inspiron-laptop te drukken om de cd-rom-lade te openen. Plaats de softwareschijf in de lade en sluit deze. Wanneer de schijf begint af te spelen, klikt u op elke prompt op het scherm om door de installatie te gaan en start u de computer opnieuw op als u klaar bent.

Hewlett-Packard is een bekend technologiebedrijf dat computers en computerproducten zoals printers maakt. HP printers zijn compatibel met de meeste andere merken computersystemen, waaronder Dell, zolang de printerpoort van de computer compatibel is.

Leer de stappen voor het installeren van een printer in Windows 10. De beschikbare printers die in uw systeem worden weergegeven, kunnen ALLE printers in een netwerk weergeven, inclusief printers die op een andere computer zijn aangesloten en via het netwerk worden gedeeld. Als u draadloze toegangspunten, verlengsnoeren of meerdere draadloze routers met afzonderlijke SSID's gebruikt, moet u verbonden zijn met hetzelfde netwerk als de printer zodat uw pc deze kan vinden.

Hoe sluit ik mijn hp laserjet M1212nf multifunctionele printer aan op mijn dell ...

HP laserjet 3050 wordt aangesloten op de Dell-computer. Ik probeer mijn draadloze printer met mijn netwerk te verbinden, maar er staat dat ik op de wps-knop op mijn router moet drukken om mijn printer er verbinding mee te laten maken. er is. Wanneer ik mijn samsiung omnia 7-telefoon op mijn computer aansluit, wordt deze alleen herkend op apparaten en printers - ik heb geen toegang tot het geheugen of slepen en neerzetten.

Eenmaal verbonden, kunt u de printer ook delen op uw thuisnetwerk, zodat andere computers in uw huis er vanaf kunnen afdrukken, zelfs als ze niet rechtstreeks zijn aangesloten.

Als u een Hewlett Packard (HP)-printer hebt gekocht voor gebruik met uw Dell pc, moet u een paar eenvoudige stappen volgen om ze in te stellen om samen te werken. Beide merken hebben een lange geschiedenis in het produceren van kwaliteitstechnologie, dus het opstartproces is over het algemeen eenvoudig en duidelijk.

Sluit de HP printer aan op de laptop: - Met behulp van je draadloze printer kun je je printer perfect aansluiten op je computer en direct beginnen met printen zonder kabels aan te sluiten.

Hoe een HP Deskjet 1000-printer op een laptop aan te sluiten ... - Quora

In vergelijking met merken als HP, Apple, Dell, enz., is het even wennen aan touchpads in Dell-laptops. Twee redenen hiervoor kunnen gedateerde / defecte apparaatstuurprogramma's en onjuist aangepaste trackpad-instellingen zijn. Vaak worden de problemen opgelost met een software-update, maar soms zijn ze hardware-gerelateerd en kan men zeker op alle mogelijke manieren wennen aan de nieuwe instellingen.

Een Dell-printer is compatibel met computers die niet bij Dell zijn gekocht. Elke printer vereist een andere systeemconfiguratie. Het zou bijvoorbeeld moeilijk zijn om een ​​moderne Dell-printer te gebruiken met een computer die vóór 1995 is geproduceerd vanwege het ontbreken van USB-poorten.

Sluit uw USB-kabel aan tussen uw computer en uw printer, als de instructies op het scherm u daartoe opdracht geven. Koppel ook de kabel los wanneer daarom wordt gevraagd. Voltooi het installatieproces volgens de instructies, configureer vervolgens uw printer en lijn uw cartridges uit [bron: Dell]. Hier leest u hoe u draadloos afdrukken instelt op een

Als uw printernaam verschijnt, selecteert u deze en voltooit u de installatie volgens de instructies op uw computer. Nu moet uw printer zijn aangesloten en klaar zijn om documenten af ​​te drukken. Hoe sluit ik een HP-printer aan via een draadloos netwerk? Als u een draadloze printer wilt aansluiten ...

Een Dell-printer aansluiten op een draadloos systeem - Chron.com

Door een draadloze printer op uw werkplek te installeren, kunnen uw medewerkers en collega's printopdrachten versturen zonder hun werkruimte te verlaten. Het installeren van een Wi-Fi-compatibele printer kan ook helpen om uw werkruimte overzichtelijker te maken door lange, bochtige printerkabels te vermijden. Zodra uw Dell-printer actief is op uw draadloze bedrijfsnetwerk, kunt u er afdruktaken naartoe sturen via het dialoogvenster Afdrukken dat beschikbaar is in de meeste Windows-toepassingen.

Een HP-printer aansluiten op Dell 4800.

Beschikbare printers kunnen alle printers in een netwerk zijn, zoals Bluetooth- en draadloze printers, of printers die op een andere computer zijn aangesloten en via het netwerk worden gedeeld. Mogelijk hebt u toestemming nodig om sommige printers te installeren.

U zou uw automatisch toegevoegde printer moeten vinden in het gedeelte Printers en scanners onder Instellingen> Apparaten. Als u problemen ondervindt, zorg er dan voor dat uw printer relatief dicht bij uw computer staat en niet te ver van uw draadloze router. Als uw printer een Ethernet-aansluiting heeft, kunt u deze ook rechtstreeks op uw router aansluiten en beheren met een browserinterface.

Hoe sluit ik een Dell 2400 serie aan op een HP 2002 serie pc?

HP Photosmart Premium e-All-in-One serie fax C410 Dell Dimension 300 Intel (R) Windows XP Home Edition versie 2002 Ik kan de nieuwe printer niet laden en wordt niet herkend door mijn computer.

HP Printer Support biedt technische ondersteuning voor alle problemen met betrekking tot uw HP printer met een resolutie van 99%. Als u hulp nodig heeft, kunt u rechtstreeks contact opnemen met HP Printers Support op + 1- (888) 525-9575 (VS / CA) of 020 8123 1722 (VK).

Selecteer een netwerkprinter, een printer die is aangesloten op een andere computer of een netwerkprinter en klik op Volgende.

Hewlett Packard is een gerenommeerd bedrijf dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten zoals computers, laptops en printers. HP printers bieden uitvoer van hoge kwaliteit en zijn compatibel met bijna alle merken computers, waaronder Samsung, Dell en nog veel meer.

Windows 7 - Hoe scan ik met een Dell pc en een HP 7410-printer?

Elke site die ik tegenkom met dit probleem zegt HP-software te installeren. Ze hebben het mis, dat lost het probleem niet op. De realiteit is dat het niet werkt met Windows 7 wanneer u op "scannen naar" op de printer drukt. De software heeft een bug - werkt prima voor XP, maar op 7 niet. Een tijdelijke oplossing is om vanaf de computer te scannen met een van de software of rechtstreeks naar de interne webpagina van de printer te gaan met Internet Explorer.

Als u eenmaal weet hoe u de HP draadloze printer moet aansluiten, kunt u apparaten zoals een computer, laptop, iOS of ander slim apparaat gebruiken om al uw documenten af ​​te drukken via bekabelde of draadloze afdrukmethoden.

De computer moet zijn verbonden met de thuisgroep om de gedeelde printer te detecteren en er verbinding mee te maken. Klik op 'Start', typ 'thuisgroep' en druk vervolgens op 'Enter'. Selecteer "Nu lid worden", indien beschikbaar, en volg de aanwijzingen op het scherm om de laptop aan de thuisgroep toe te voegen.

Hoe verbind ik mijn printer via WIFI? hoe een Dell-laptop met wifi te verbinden. Configureren naar router, zonder wps, Android-telefoon, zonder kabel, bevestigen, aansluiten, bevestigen, repareren, aanbrengen, link, bridge, dongle, direct, ander internet, slaapzaal, extensie, router met ethernetkabel, van iphone, fios, van ipad , google internet

Een HP-printer aansluiten op een Mac | 4 manieren om een ​​HP printer aan te sluiten...

Opmerking: Als uw HP-printer speciale functies heeft die mogelijk niet worden ondersteund door de gebruikelijke printerdriver, kunt u de driversoftware installeren. 5. Als alternatief kunt u ook de gedeelde printers op het netwerk installeren of afdrukken naar externe printers via de TCP/IP-methode.

Controleer de computer- en netwerkcompatibiliteit: Om de HP draadloze printer te gebruiken, moeten uw laptop, computer en netwerk voldoen aan de onderstaande vereisten. Desktop Moet worden uitgevoerd met Windows Vista of hoger, OS X 10.5 of hoger. Uw desktopcomputer is alleen verbonden met een 2,4 GHz 802.11 b/g/n draadloze router.

Dit artikel verduidelijkt de strategie voor het aansluiten van een HP-printer op een computer van een willekeurig merk. De processen die hier zijn opgenomen, zijn betrouwbaar en gemakkelijk te gebruiken. Desondanks wordt aanbevolen dat u ze met de nodige voorzichtigheid volgt om problemen met het oplossen van problemen te voorkomen bij het verbinden van de HP-printer met uw computer.

Door een draadloze printer te installeren, kunt u overal in uw huis of kantoor documenten afdrukken zonder uw stoel te verlaten. Als u een Dell-printer heeft, kunt u deze eenvoudig aansluiten op wifi en de afdruktaak rechtstreeks verzenden via het afdrukdialoogvenster dat in veel Windows-programma's aanwezig is. Hier in dit artikel krijgt u een idee over hoe u een Dell-printer kunt aansluiten op:

Een Dell-printer aansluiten op een draadloos systeem ~ Fix-Windows-7

Wanneer uw printer niet alle gegevens uit de printerwachtrij ontvangt, genereert de printer deze keer de spoolerfout. Om deze fout te corrigeren, volgt u deze blog: Een printerspoolerfout oplossen. Opmerking: voor printerondersteuning kunt u contact opnemen met de online technische ondersteuning van V tech-squad op hun gratis nummer.

Ik raad aan om de nieuwste stuurprogramma's voor de printer te installeren, zorg ervoor dat u de nieuwste configuratiebestanden (printerstuurprogramma's) op uw computer hebt. Als dit niet het geval is, raadpleeg dan het volgende artikel om de stuurprogramma's te downloaden. Referentie Dell 946 all-in-one printer.

Buffalo WHR-HP-G54DD is een Wireless-G MIMO Performance Router (WHR-HP-G54DD) en is de eerste betaalbare commerciële router vooraf geïnstalleerd met DD -... AirTies RT-210 Air 5050. De Air 5050 kan een zeer indrukwekkend netwerk vanwege de mogelijkheid om vier computers in een oogwenk aan te sluiten via de beschikbare poorten.

2. Steek de Dell Wireless Adapter 1000 in de draadloze adapterpoort. Plak het MAC-adreslabel dat bij uw adapter is geleverd op het achterpaneel van de printer. Sluit het netsnoer van de printer weer aan en draai het apparaat om totdat het voorpaneel zichtbaar is.

[10 stappen] Wifi configureren op de Dell printer | FixMijnPrinter

Het installeren van de Dell-printer op een Wi-Fi-netwerk is eenvoudig en vereist naleving van een aantal instellingen. U moet een netwerknaam en wachtwoord hebben om uw printer te verbinden, een computer die eerder op een draadloos netwerk was aangesloten, een software-installatie-cd of draadloze hulpprogramma's (indien van toepassing), een router, een draadloze printer en een goede snelle internetverbinding.

Ontdek hoe u mijn Brother-printer direct kunt aansluiten op een computer of laptop. Brother Printer is een van de best beoordeelde printermerken die veel wordt gebruikt door gebruikers over de hele wereld. Het biedt geweldige afdrukfuncties die heel gemakkelijk kunnen worden gebruikt elke keer dat u iets afdrukt.

Een zwakke (of geen!) verbinding tussen uw computer en de printer zorgt ervoor dat u de

U staat nu op het punt de printersoftware te installeren en u moet niet proberen de printer op een computer aan te sluiten totdat de printersoftware daarom vraagt. Elke printer is anders en de volgende stappen zijn algemeen. Uw printer kan de fysieke verwijdering van de printkop vereisen, terwijl andere helemaal niet fysiek kunnen worden verwijderd.

Hoe sluit ik een Canon-printer aan op een computer? [Vereenvoudigde gids]

Sluit de printer aan op een stabiele internetrouter. Plaats uw printer en systeem dicht bij uw router om de signaalsterkte te verbeteren. Als de printer Wi-Fi Protected Setup ondersteunt, bekijk dan de WPS-knop op het bedieningspaneel van de printer waarmee je een Canon-printer op je laptop kunt aansluiten.

Hieronder vindt u de stappen die u kunt nemen om het probleem Dell Laptop Factory Reset zonder wachtwoord op te lossen. Stap 1: Klik eerst op het blauwe teken van verbinding en selecteer het stroompictogram rechtsonder. Selecteer daarna Shift ey en Restart tegelijkertijd.

83 Verbonden met een draadloze computer zonder een draadloze LAN-toegangspuntrouter in het netwerk (Ad-Hoc

Nadat u de stappen hebt voltooid en de test met succes is afgedrukt, zou het apparaat nu beschikbaar moeten zijn in alle apps. Hoe een oude printer te installeren met incompatibele stuurprogramma's. Als u een printer heeft, maar deze niet langer wordt ondersteund op Windows 10, kunt u deze stappen ook volgen om deze te installeren.

Een computer aansluiten op uw Dell-printer

Als u denkt dat wie problemen kan oplossen met uw Dell-printer of een computer kan aansluiten op uw Dell-printer, begeleiden onze bedrijfsexperts u door de onderstaande stappen in Dia delen. Ziet u deze stappen, als u wist, volg dan deze, zo niet, bel dan gewoon ons gratis nummer voor Dell Printer Support Australia1-800-823-141.

Hoe een Canon Pixma MP750-printer te resetten Hoe een HP LaserJet 1020 in een netwerk aan te sluiten. Het automatisch opschonen van een Brother MFC annuleren. Hoe de printer in Tally te veranderen. Labels afdrukken van Word naar een Zebra-printer

Als u een Hewlett Packard (HP)-printer hebt gekocht voor gebruik met uw Dell pc, moet u een paar eenvoudige stappen volgen om ze in te stellen om samen te werken. Beide merken hebben een lange geschiedenis in het produceren van kwaliteitstechnologie, dus het opstartproces is over het algemeen eenvoudig en duidelijk.

hoe een Dell-printer op een HP-laptop aan te sluiten. De stappen zijn als volgt: - Dus als u Windows 10 gebruikt, moet u in dit geval eerst controleren of de USB-kabel zowel op de printer als op de computer is aangesloten. Daarna hoeft u alleen maar naar de zoekoptie te gaan en vervolgens moet u het hulpprogramma voor draadloze configuratie in dit vak typen.

Dell Printer Support Telefoonnummer +18652739219 -MCHelper

Dell heeft een Dell-supportservice ontwikkeld die beschikbaar is via een speciaal Dell-supportnummer om aan de groeiende vraag van klanten te voldoen. Experts van Dell Number 1800 bieden handige snelle tips naast het oplossen van het probleem. Verspil geen tijd om welke reden dan ook; neem gewoon contact op met het telefoonnummer van de technische ondersteuning van Dell voor elke vorm van:

De probleemoplossing blijft hetzelfde voor alle vragen, zoals Een printer toevoegen op een Windows-computer, Een printer toevoegen op een Mac-computer, Een printer toevoegen op een telefoon of Een printer toevoegen op een tablet. Het toevoegen van een printer kan in een paar eenvoudige stappen. De stappen blijven verschillend voor bedrade en draadloze printers. Om een ​​printer toe te voegen, gaat u naar het Configuratiescherm en selecteert u Klik op Nieuwe printer toevoegen.

Details: leer hoe u uw HP-printer instelt op een draadloos netwerk met een pc die compatibel is met Windows 10 en leer ook hoe u HP Smart downloadt, verbinding maakt met uw printer via Wi-Fi en uw HP-account configureert om uw apparaten te beheren via HP smart .

Wanneer u een printerstuurprogramma installeert in Windows 8.1, kunt u vanaf uw computer scannen zonder extra HP-software te installeren.

Een HP-printer verbinden met macOS zonder cd | HP-printers

Na het oppervlak waarnaar hierboven wordt verwezen, zult u waarschijnlijk dupliceren, scannen en afdrukken met behulp van het besturingssysteem van uw Mac. Als gevolg hiervan is de installatie van uw HP-printer daadwerkelijk met succes voltooid. Daarom zijn dit de verschillende methoden die u kunt gebruiken om de HP-printer zonder cd op de Mac aan te sluiten.

U hebt niet per se een internetverbinding nodig om een ​​document vanaf uw apparaat af te drukken. U kunt documenten rechtstreeks vanaf uw smartphones, tablets of computers afdrukken met Wi-Fi Direct en HP Wireless Direct. Net als bij elk ander draadloos netwerk hoeft u uw computer alleen maar aan te sluiten op een HP WiFi-printer.

Sluit het netsnoer aan om de printer van stroom te voorzien. Zet de printer aan en kies de juiste taal op het scherm. Voeg een stapel papier toe. Let op: bij sommige modellen moet je het papier tussen 2 plastic schuifjes klemmen die je naar binnen duwt. De printer staat nu aan, maar is nog niet aangesloten op een computer.

Ik heb advies nodig over het opzetten van een draadloze verbinding met een printer vanaf een computer met Windows 7 via een computer met XP. Ik heb een Vostro 1520-laptop met Windows 7 Pro die ik draadloos probeer te verbinden met een HP Laser Jet 1160 via een andere ... Antwoord

+1 (844) 562-5374 Hoe sluit ik een printer aan op een computer?

HP SUPPORT HELP 24 * 7 is een onafhankelijke leverancier van technische ondersteuning op afstand voor producten van derden. Elk gebruik van merken, merknamen, producten en diensten van derden is alleen ter referentie. Het nummer voor technische ondersteuning van HP wijst hierbij elke sponsoring, aansluiting of goedkeuring door of door derden af.

Details: Een HP-printer aansluiten op een laptopnetwerk - Geverifieerde reactie van een technicus We gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies op uw apparaat zoals beschreven in ons cookiebeleid, tenzij u ze hebt uitgeschakeld.

Verwijder het piepschuim en de vulstoffen in de patronen. Nadat u alle extra materialen hebt verwijderd, sluit u de printer aan op een betrouwbare en constante stroombron. Gebruik het netsnoer uit de verpakking om het ene uiteinde van het netsnoer op het apparaat aan te sluiten en het andere uiteinde op het stopcontact.

Om de Dell-printer aan te sluiten en te configureren, moet u een aantal items verzamelen, zoals een draadloze Dell-printer, een draadloze router, een draadloze USB-installatiekabel en een computer. Dit zijn de accessoires die nodig zijn om de Dell-printer vanaf het draadloze systeem aan te sluiten en u kunt de Dell-printer configureren met de hulp van professionals die online ondersteuning bieden voor dergelijke behoeften.

OPGELOST: Hoe sluit ik mijn Dell-laptop aan op een HP-printer - Fixya

Ga dan naar Start> Printers en faxapparaten. Klik met de rechtermuisknop op een aanwezig printerpictogram en selecteer Verwijderen. Koppel de USB-kabel los van de printer (of computer) en start de computer opnieuw op. Onthoud... Sluit de USB-kabel NIET aan totdat de software u hierom vraagt. Hier is de HP-ondersteuningspagina voor uw printer voor meer informatie.

HP JumpStart is de software die is uitgebracht door HP. De instructies in deze blog zijn voor Wat is HP JumpStart, wat is het?

Het opzetten van een HP printer is niet zo moeilijk. De printerconfiguratie omvat het uitpakken van de printer, het installeren van de driver en het instellen van het Wi-Fi-netwerk.U moet ook de USB-kabel aansluiten op de voedingspoort. Neem contact op met onze technische experts voor een bijgewerkte HP printerdriver.

En zelfs als er een app voor uw printer is, is het mogelijk dat u de printer niet rechtstreeks op uw mobiele apparaat kunt aansluiten. Het is waarschijnlijker dat u verbinding moet maken met zowel een toegangspunt en op die manier moet afdrukken, of, zoals bij de HP ePrint Home & Biz-app, sommige bestanden via het toegangspunt moet afdrukken en andere trouwens.

Hoe configureer ik de HP printer om af te drukken vanaf een iPhone of iPad?

De netwerkverbinding instellen: Om de HP printer en het Apple apparaat te verbinden met de AirPrint methode, volg je onderstaande stappen: Op de wifi op het Apple apparaat en controleer of er een vinkje staat naast de naam van je wifi netwerk. Als u verbonden bent met het andere netwerk, annuleert u dit en selecteert u de naam van uw draadloze netwerk.

Door uw Dell-printer op het draadloze netwerk aan te sluiten, kunnen u en uw collega's of werknemers afdruktaken verzenden zonder hun werkruimte te verlaten. Bovendien kan het installeren van een voor Wi-Fi geschikte Dell-printer u ook helpen uw werkruimte overzichtelijker te maken doordat u lange printerkabels kunt omzeilen.

Door de HP-printer op een computer aan te sluiten, wordt het afdrukproces versneld. Volg de onderstaande basisinstructies voor het instellen van de HP-printer om te begrijpen hoe u de HP-printer op de computer installeert.

In deze video laat ik je zien hoe je de printer op de computer aansluit met een USB-kabel. Het is een vrij eenvoudig proces en ik leg de ...

Hoe sluit ik mijn HP draadloze printer aan op mijn computer?

Of je nu een desktop, laptop, Mac of ander iOS-apparaat hebt, je kunt er draadloze HP printers op aansluiten. U kunt zowel een bekabelde als een draadloze verbindingsmethode gebruiken om aan uw afdrukbehoeften te voldoen. Volg de verschillende manieren om deze apparaten op de printer aan te sluiten zoals hier vermeld en begin een geheel nieuwe reis met de wereld van printen.

Nadat u aan alle genoemde vereisten hebt voldaan, volgt u de gegeven stappen en sluit u een HP Office jet draadloze printer aan op een draadloos netwerk: Houd uw computer en router dicht bij elkaar en verbind ze met elkaar.

Hoe sluit ik een draadloze printer aan en print ik vanaf meerdere computers? Hoe u contact kunt maken met een levend persoon via de klantenservice van Delta Airlines.

Zorg ervoor dat de printer is aangesloten op een computer met behulp van geautoriseerde kabels en dat de printer en computers zijn ingeschakeld. U moet nu een origineel document uploaden. Klik op de knop Scanmodus. Houd de bladertoets ingedrukt om herhaaldelijk naar links of rechts te navigeren totdat de oorspronkelijke bestemming van uw scan verschijnt.

17 Hoe een printer op mijn laptop aan te sluiten Ideeën | printer, HP-printer ...

Voor technische experts is het aansluiten van een printer op de laptop een fluitje van een cent, maar de situatie is niet voor iedereen hetzelfde, vooral niet voor computerliefhebbers. Maar maak je geen zorgen, hptechnicalhelpnumber.com is er om je te helpen met een team van gekwalificeerde en gecertificeerde technische experts.

U kunt uw Dell printerhulpprogramma's gebruiken om verbinding te maken met HP printers. Aangezien de printer de netwerkprinter is, hebt u:

Показано 70 записей

Warning: fopen(data/stats/1660811400): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/func/file/new.php on line 17

Warning: fopen(data/stats/1660811400): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 21

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 22

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 23