Alles over computers en technologie

Een printer op een computer aansluiten

6 manieren om een ​​printer op je computer aan te sluiten Antwoorden op al uw "Hoe?"

Deze wikiHow leert je hoe je een bedrade of draadloze printer aansluit op je Windows- of Mac-computer. Eenmaal verbonden, kunt u de printer ook delen op uw thuisnetwerk, zodat andere computers in uw huis er zelfs vanaf kunnen afdrukken.

Er zijn in principe twee manieren om uw printer op uw computer aan te sluiten. De eerste optie is om de traditionele USB-printerkabel te gebruiken die uw printer rechtstreeks op uw computer aansluit.

Selecteer een netwerkprinter, een printer die is aangesloten op een andere computer of een netwerkprinter en klik op Volgende. De optie hangt af van de versie van Windows die u gebruikt. Typ de naam van het netwerkadres van de printer.

Wijzig desgewenst de naam van de printershare. U gebruikt deze naam om vanaf een secundaire pc verbinding te maken met de printer. Deel uw printer via het Configuratiescherm. Typ configuratiescherm in het zoekvak op de taakbalk en selecteer vervolgens Configuratiescherm. Selecteer onder Hardware en geluiden Apparaten en printers weergeven.

Hoe een printer op een computer aan te sluiten | Techwalla

Plaats uw printer. Als je een laserprinter hebt, laat dan aan alle kanten een paar centimeter ruimte over voor ventilatie. Inkjetprinters hebben geen ventilatie nodig. Stap 2. Schaf een IEEE 1284-compatibele bidirectionele parallelle printerkabel aan (Printers worden zelden met kabels geleverd. Zie "Een printerkabel kopen", onder gerelateerde eHows, voor meer informatie.)

Windows 10 zoekt nu naar alle printers en scanners in uw netwerk en geeft deze vervolgens weer in een lijst. Zodra uw printer wordt weergegeven op modelnummer, selecteert u deze en tikt u op Een apparaat toevoegen. Windows maakt nu verbinding met uw printer en installeert alle benodigde stuurprogramma's voor de werking ervan.

Plaats uw printer. Als je een laserprinter hebt, laat dan aan alle kanten een paar centimeter ruimte over voor ventilatie. Inkjetprinters hebben geen ventilatie nodig. Schaf een bidirectionele parallelle printerkabel aan die voldoet aan de IEEE 1284-standaard. (Printers worden zelden met kabels geleverd. Zie voor meer informatie "Een printerkabel kopen".) Zet ​​de printer uit. beschermer. Vergelijk de connectoren aan tegenovergestelde uiteinden van de kabel ...

In sommige gevallen moet u uw printer mogelijk tijdelijk via USB op uw computer aansluiten om de software te installeren. Maar anders is dat het. U zou uw automatisch toegevoegde printer moeten vinden in het gedeelte Printers en scanners onder Instellingen> Apparaten. Als u problemen ondervindt, zorg er dan voor dat uw printer relatief dicht bij uw computer staat en niet te ver van uw draadloze router.

Hoe sluit ik een printer aan op mijn laptop of ... | CORONA TECHNIEK

Wanneer je een printer aansluit op je pc of een nieuwe printer toevoegt aan je thuisnetwerk, kun je meestal direct beginnen met printen. Windows ondersteunt de meeste printers en u hoeft waarschijnlijk niet veel moeite te doen om speciale afdruksoftware te installeren. Als u Windows 8.1 of Windows RT 8.1 gebruikt, zijn extra printerondersteuning en stuurprogramma's beschikbaar via Windows Update.

Veel goede printers en alle goede laptops (*) ondersteunen bekabeld Ethernet. Je kunt ze rechtstreeks aansluiten met een enkele Ethernet-kabel (zeldzaam en vereist speciale configuratie), of je kunt een kabel gebruiken van de laptop naar een router / switch en een andere kabel van de router / switch naar de printer.

Vanaf deze pagina kunt u zowel uw besturingssysteem als uw taal selecteren. Uw volgende stap is om uw printer en computer met elkaar te verbinden via uw USB-kabel. Zodra je dat hebt gedaan, zet je beide apparaten aan en ga je naar je bureaublad. Nadat u de stuurprogramma's hebt geïnstalleerd, moet u uw bedieningspaneel openen om te zien of uw printer door uw computer is gedetecteerd.

Problemen met een ontbrekende printer oplossen. Natuurlijk is een printer niet altijd ingesteld zoals het zou moeten. Het verschijnt mogelijk helemaal niet in de lijst met beschikbare printers, of u ontvangt mogelijk een bericht waarin staat dat Windows er geen verbinding mee kan maken. De eerste stappen zouden zijn om de basis te beveiligen. Dit betekent dat de printer is ingeschakeld en is verbonden met hetzelfde netwerk als de pc waaraan u hem wilt toevoegen.

Een draadloze printer aansluiten op een desktopcomputer

Als u meer dan één computer in huis heeft, hoeft u met deze mogelijkheid niet voor elke computer een aparte printer aan te schaffen. U kunt een printer aansluiten op een desktopcomputer en beschikken over afdrukmogelijkheden, zelfs als uw printer zich aan de andere kant van het huis bevindt.

Met sommige printerkabels kunt u de printer via een USB-poort op uw laptop aansluiten, terwijl andere een parallelle poort gebruiken. Controleer je laptop op de juiste aansluitingen.

Door een van deze methoden te gebruiken, kunnen werknemers indien nodig vanaf beide computers toegang krijgen tot de printer. Beheerders kunnen een schakelaar voor randapparatuur installeren voor lokale printers (wat vooral handig is als de printers geen Wi-Fi ondersteunen) en in plaats daarvan verbinding maken met een pc via een USB-kabel (Universal Serial Bus) of een thuisgroep configureren om een ​​draadloos netwerk te delen. printer met beide computers aan ...

Sluit de meegeleverde kabel (meestal een USB-kabel) van de printer aan op de computer. Opmerking: het proces zal anders zijn als u een draadloze printer gebruikt; daar hebben we het later over. Zoek de printerinstellingen op uw computer. Als u een Windows-computer gebruikt, vindt u deze in het Configuratiescherm.

Hoe een Brother-printer op een computer aan te sluiten | Mobiele telefoon

Ontdek hoe u mijn Brother-printer direct kunt aansluiten op een computer of laptop. Brother Printer is een van de best beoordeelde printermerken die veel wordt gebruikt door gebruikers over de hele wereld. Het biedt geweldige afdrukfuncties die heel gemakkelijk kunnen worden gebruikt elke keer dat u iets afdrukt.

Als uw printer een Ethernet-poort of Wi-Fi-functie heeft, negeert u dit artikel en neemt u contact op met de technische ondersteuning van uw printerbedrijf. Definitie: De printserver is een ingebouwde functie in uw modem/router. Hiermee kunt u uw printer delen met computers die zijn aangesloten op de modem / router.

met behulp van een USB-kabel die alleen een verbinding is tussen computer en printer of draadloos, wat betekent dat iedereen op het netwerk de printer kan gebruiken, maar alleen als de computer en printer draadloos zijn.

Start in dit geval de computer opnieuw op en ga verder met de installatie. Als u Windows XP Service Pack 2 of een ander besturingssysteem gebruikt waarop Windows Firewall is geïnstalleerd, verschijnt het volgende scherm. Geef op of Windows Firewall moet worden geconfigureerd om de communicatie met clientcomputers te deblokkeren wanneer de printer op een netwerk wordt gedeeld.

Een computer aansluiten op een printer - PC-MIND

Gebrek aan RAM is een van de meest voorkomende problemen die u op uw pc kunt tegenkomen. Of het nu een desktop of een laptop is.

Als u de geïdentificeerde printer niet ziet in de browserassistent, controleert u de firewall-instellingen op de computer. Als u de beveiligingsinstellingen van een computer te veel verhoogt, staat het systeem het benodigde verkeer niet toe om de status van de printer te ontdekken en te rapporteren.

Hoe sluit ik een Canon-printer aan op een computer met een USB-kabel (bedraad)? De handigste manier om de Canon-printer op een computer aan te sluiten, is via een USB-kabel. U kunt de USB-poort op uw systeem gemakkelijk vinden. Terwijl het ene uiteinde verbonden blijft met de printer, moet het andere uiteinde in de USB-poort van de computer worden gestoken. Binnen enkele seconden ontvang je de melding dat de verbinding tot stand is gebracht.

Een suggestie voor de blog? Misschien een onderwerp waar je graag over zou willen schrijven? Zo ja, dan horen we graag van je! Wil je schrijver worden en heb je een technische tip, een praktische computertip of een "how-to" om te delen?

Canon Knowledge Base - Sluit uw Windows-pc aan op een PIXMA ...

Start de software die u hebt gedownload (zie bovenstaande link) of de cd die bij uw printer is geleverd. Lees de verbindingsinstructies en selecteer Volgende. De lijst met software-installaties verschijnt. (MP-stuurprogramma's moeten worden geselecteerd om de printer te gebruiken. Andere selecties zijn optioneel).

- Sommige oudere draadloze printers vereisen mogelijk een voorafgaande verbinding met een computer om de draadloze verbinding tot stand te brengen. Dit komt vaak voor als de printer geen ingebouwd menu heeft, maar wel draadloos ondersteunt. Lees de gebruikershandleiding van de printer als u verbindingsproblemen hebt. Als de handleiding niet kan worden gevonden, probeer dan een pdf-kopie te downloaden van de ondersteuningssite van de fabrikant.

Sluit de printer aan op een stabiele internetrouter. Plaats uw printer en systeem dicht bij uw router om de signaalsterkte te verbeteren. Als de printer Wi-Fi Protected Setup ondersteunt, bekijk dan de WPS-knop op het bedieningspaneel van de printer waarmee je een Canon-printer op je laptop kunt aansluiten.

In deze video laat ik je zien hoe je de printer op de computer aansluit met een USB-kabel. Het is een vrij eenvoudig proces en ik leg de ...

Een Brother-printer verbinden met wifi - Support.com TechSolutions

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen. Ze worden meestal alleen ingesteld als reactie op acties van u die neerkomen op een verzoek om diensten, zoals het instellen van uw privacyvoorkeuren, inloggen of het invullen van formulieren.

Hoe sluit je je Fuji Xerox-printer aan op je computer? Een juiste aansluiting van uw printer op de computer of laptop is een van de eerste belangrijke factoren om ervoor te zorgen dat uw printer efficiënt werkt.

Een netwerkprinter toevoegen Ik heb een HP laptop met Windows VISTA. Ik heb ook een EPSON R300-printer aangesloten op mijn Desktop XP-machine. De Epson-printer wordt gedeeld.

Het gebruik van draadloze adapters is eigenlijk een goedkopere oplossing dan meerdere computers fysiek op dezelfde printer aan te sluiten. Bovendien verwijderen draadloze printeradapters beperkingen op het aantal computers dat op hetzelfde apparaat kan worden aangesloten, terwijl fysieke verbindingen kunnen worden beperkt door een gebrek aan netwerkpoorten.

Een Chromebook verbinden met een netwerkprinter

Zolang u een printer op uw netwerk hebt aangesloten, zou u deze moeten kunnen laten werken. Het helpt echter als de printer in kwestie werd ondersteund door Google Cloud Print. Dus voordat deze service verdwijnt, raad ik aan om een ​​of twee printers op deze lijst te kopen.

In deze video laat ik je zien hoe je de printer op de computer aansluit met een USB-kabel. Het is een vrij eenvoudig proces en ik leg de ...

Bayt.com is de belangrijkste vacaturesite in het Midden-Oosten en Noord-Afrika en verbindt werkzoekenden met werkgevers die op zoek zijn naar personeel. Elke dag worden duizenden nieuwe vacatures vermeld op het bekroonde platform van de beste werkgevers in de regio.

Ik heb een Brother-printer die is aangesloten op een draadloze hub via een Linksys-afdrukserver. Ik wil deze printer toevoegen aan mijn Dell laptop. Moet ik op deze laptop zowel een printserverdriver als de printerdriver laden? Hartelijk dank voor de antwoorden.

Hoe sluit ik een Canon-printer aan op de router? | Canon-printer koppelen aan...

Canon-printers bieden verschillende geavanceerde kenmerken en functies. Sommige mensen zijn bekend met technologische vooruitgang, terwijl anderen vastzitten tussen elk probleem. Een van de handigste connectiviteitsmodi is de Canon-printer die is aangesloten op een WiFi-netwerk. Het is de draadloze connectiviteit die hem mobiel maakt binnen het wifi-bereik. Het is vrij eenvoudig om je Canon-printer via een wifi-netwerk met je computer te verbinden. Het enige dat u hoeft te doen, is onze blog lezen, die bestaat uit Hoe Canon-printer op router aan te sluiten?

In het verleden waren IEEE 1284-connectoren de meest gebruikte connectoren, maar dit is niet langer het geval. Er is een beperkt aantal Firewire-printers beschikbaar, maar ze zijn niet zo gebruikelijk als USB. 802.11 draadloze en Ethernet-kaarten worden gebruikt om printers aan te sluiten op computernetwerken.

Uw printer aansluiten op een computersysteem is nu eenvoudiger dan ooit. Nu we het digitale tijdperk ingaan, lijkt het erop dat de complexiteit, maten, kleuren en cijfers verloren gaan in de vertaling. Als je er zin in hebt weet je precies hoe je punt A met punt B moet verbinden, voor het beste resultaat kan er meer nodig zijn dan in- en uitpluggen.

U moet de printernaam en het IP-adres weten van de computer waarmee de printer is verbonden. Of het IP-adres van de printer, lees hoe u het IP-adres van de computer kunt bekijken in Windows 10/8/7.

10+ tips om veelvoorkomende printerproblemen op te lossen

Als u verbinding probeert te maken met een nieuwe printer in Windows 10 en van plan bent om via Wi-Fi af te drukken, kunt u mogelijk onmiddellijk afdrukken zonder de printersoftware te downloaden. Windows 10 is meteen compatibel met de meeste nieuwe printers.

bij elke stap die ik probeerde af te drukken, reageerde de printer niet en was de printer offline. mijn printer is f380 en pls geen opmerkingen zoals herstarten of welke computer je hebt enz. zoals ik je vraag...

Hoe u uw printer aansluit. Voor deze handleiding gebruik ik mijn vertrouwde HP 4500, maar elke draadloze of alles-in-één printer zou prima moeten werken. Deze handleiding behandelt directe verbindingen, dus als je meer wilt weten over HomeGroup in Windows 10, bekijk dan zeker onze uitgebreide handleiding, waarmee je printer en het delen van inhoud kunt installeren en configureren.

Dankzij draadloze printtechnologie kunnen gebruikers printen vanaf afgelegen locaties omdat ze niet langer gebonden zijn aan USB-kabels. Zolang slimme apparaten verbonden zijn met internet en een printer, kun je overal printen. Interessant is dat laptops, notebooks, smartphones, enz. ze hebben allemaal Bluetooth en WiFi-technologie.

Meerdere printers op één computer aansluiten... | Jouw zaken

Door printers via het netwerk te delen, kunt u niet alleen de apparatuurkosten verlagen, maar ook het stroomverbruik verminderen en kantoorruimte vrijmaken. Bij grotere werkgroepen is het echter mogelijk dat u meerdere printers moet delen voor verschillende afdrukbehoeften. Wanneer meerdere printers op het netwerk worden gedeeld, kunnen afzonderlijke pc's die op de router zijn aangesloten, op een of alle printers afdrukken.

Probeer de USB-kabel die uw printer met uw laptop verbindt te veranderen, sluit eerst de computer en de printer aan en installeer vervolgens het cd-stuurprogramma om ... lees meer. Ik had ook dit probleem - maak opnieuw verbinding met het WiFi-netwerk via het bedieningspaneel van de printer en het zal goed werken. BONUSINFO: als je ... lees meer.

Eén printer voor meerdere computers? Ik heb een printer die rechtstreeks is aangesloten op een computer in mijn huis. Ik zou echter dezelfde printer voor al mijn computers willen gebruiken. Ik heb drie computers. Degene waar de printer staat, een computer verbonden met Ethernet en een draadloze laptop. Ik vroeg me af hoe ik de andere twee computers kon laten werken met dezelfde printer als computer # 1. Dank je.

Ik wil nu een computer en een printer aansluiten op de ethernetpoort van een van de kamers. kan ik gewoon een switch op de ethernetpoort in die kamer aansluiten en vervolgens de pc en printer op de switch aansluiten? Kunnen andere draadloze of bekabelde thuisgebruikers toegang krijgen tot de printer?

Hoe sluit ik een draadloze printer aan en print ik vanaf meerdere computers?

Veel bedrijven en huishoudens hebben nu meerdere computersystemen, maar aangesloten op één printer. Dit komt omdat moderne computerbesturingssystemen een functie voor het delen van printers bevatten waarmee de gebruiker dit kan doen. Voordat de gebruiker een printer op een netwerk deelt, moet hij beslissen welke configuratie hij wil gebruiken.

Advies en instructies over kantoorapparatuur en -benodigdheden. Hoe een printer op een computer aan te sluiten. Plaats uw printer. Als je een laserprinter hebt, laat dan aan alle kanten een paar centimeter ruimte over voor ventilatie. Inkjetprinters hebben geen ventilatie nodig. Schaf een bidirectionele parallelle printerkabel aan die voldoet aan de IEEE 1284-standaard. (Printers worden zelden met kabels geleverd. Zie voor meer informatie "Een printerkabel kopen." computer, maar laat deze aangesloten op de overspanningsbeveiliging. Vergelijk de connectoren aan tegenovergestelde uiteinden van de kabel.

Ik heb een Samsung-printer en wil deze aansluiten op mijn D-Link DIR-600 voor draadloos afdrukken. Ik heb een Mac met Snow Leopard en een laptop met XP. moet ik het zelfs verbinden met de draadloze router?!?!?!

Ik wil graag kunnen afdrukken naar een specifieke printer, gekozen door het programma met de DNS-naam, tussen verschillende printers op hetzelfde netwerk als mijn Android-apparaat. Ik probeer de printService en de PrinterDiscoverySession te implementeren zodat ik een printer kan toevoegen.

Hoe u uw printer op uw computer aansluit} Laatste nieuws

Hoe een computer op een andere computer aan te sluiten | Techwalla. Dit artikel is bedoeld voor mensen die bestanden willen delen tussen twee of meer computers of een harde schijf of printer willen delen. Het proces is vrij eenvoudig en kan worden gedaan met een paar stukjes hardware en enkele softwarematige aanpassingen.

Allereerst hoe je de printer aansluit op je laptop of desktop. Er is hier niets moeilijks. Elke printer wordt geleverd met een set snoeren en kabels. Dit is zowel een stroomkabel als een USB-kabel. Overal worden standaard connectoren en interfaces gebruikt.

"Licht op wanneer de printer correct is aangesloten. Verbonden met het netwerk. 6. Ga naar sectie 1.2.9.

Als je net als ik een hekel hebt aan rommel en kabels, is dit een geweldige functie omdat je je printer op een speciaal bureau kunt plaatsen, weg van je computer, en documenten kunt blijven afdrukken wanneer dat nodig is. Ik zal u laten zien hoe u in een paar snelle en eenvoudige stappen een draadloze printer aan Windows 10 kunt toevoegen.

Een draadloze printer aansluiten op een laptop of computer

Na een paar seconden moet de draadloze printer verbonden zijn met uw router en beschikbaar zijn als u in het configuratiescherm naar een nieuwe printer zoekt. Ga in Windows 7 of eerder naar Configuratiescherm vanuit het menu Start. Selecteer vervolgens de hardware en zoek naar nieuwe apparaten. Uw printer zal daar verschijnen als deze correct is aangesloten.

U kunt het klantondersteuningsnummer van de HP printer bellen en al uw HP-gerelateerde problemen bespreken. ze bieden de beste klantenondersteuning en service aan HP-gebruikers. U kunt dus nu met ons in contact komen.

Bel voor technische assistentie het telefoonnummer van 1-877-217-7933 Dell Customer Support. Open Apparaten en printers door op de knop Start te klikken en vervolgens in het menu Start op Apparaten en printers. Klik op Printer toevoegen.

Показано 59 записей